תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 293 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 26/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:17 
מה זה "לתת צ'אנס"? כאילו מעניין את האוטיסט הזה אם אני או אתה נותנים לו צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:19 
שחר
קשוט עצמך תחילה
דהיינו מה ששאלת אותי שאל את עצמך קודם כל
ולגבי שרף וגוטמן הם חברים טובים ולפעמים גם חברים טובים רבים אבל משלימים בסוף
מעבר לכך כל מה ששרף אומר זה במקרה הטוב שטות ,הבל ורעות רוח -אז הוא אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:19 
אם רוצים להביא גם בלם, קשר אמצע וקשר קיצוני,
אחד מהם חייב להיות ישראלי.
אני חושב שהבלם חייב להיות זר, כי האופציות הישראליות לא משהו (רואש, גל או איציק כהן?)
העדיפות לישראלי היא קשר קיצוני- אפשר להביא את חן עזרא, ולנסות שוב את אופצייות בוזגלו
קשר אמצע יש אופציות סבירות (רוצ'ט וניר ביטון) אבל לא נראה שאפשר להביא אותם במחיר סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
סעמק עם הרונן קצב הזה, שימות
(ובלי זיוני שכל על "זה המקצוע שלו", באמת לא מעניינת אותי הסיבה, רק התוצאה שבגינה הוא מחליש את הקבוצה שלי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
שרף היה זה ש"גידל" את גוטמן, הוא לקח אותו שיהיה עוזרו במכבי חיפה בעונת הדאבל ב-1991. גם אני יודע שהם ביחסים טובים אבל שרף כמו שרף, פעם בכמה זמן חייב להוציא דבר שטות מהפה ולהסתכסך, רק כדי להשלים אח"כ וחוזר חלילה.
אגב, אותו הדבר עם קשטן. היו תקופות שהם היו קרובים מאד (בצעירותם הם אפילו היו חברים טובים ויצאו ביחד עם בנות זוגם) והיו תקופות שפחות. אני לא חושב שאי פעם זה הגיע לקרע אבל עם הפה של שרף והאגו של דרור, אין ספק שמדי פעם העסק מתקרר ביניהם קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:24 
אומנם רונן קצב מבחינתו עושה את העבודה שלו ומנסה לקדם את הלקוח שלו, אבל
באמת שצריך פעם אחת לנפנף את המזדיין הזה. עזוב את הפועל שלנו בשקט, לפחות עד הקיץ הבא.
דודו דהאן 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:31 
גבעתיים כתב:
mkorman1 כתב:
גבעתיים יקר
מה שאתה כותב זה שכתוב הסטורי על רקע של הערצה מוגזמת לגוטמן ודחף בלתי נשלט להאשים את טביב בכל ענין ודבר
אז לידיעתך גוטמן שלא היה מה שאתה עושה ממנו גם לפני התקף הלב הפך להיות לצל חיוור של עצמו אחרי ההתקף ויעידו התוצאות שהושגו בתקופה הרלבנטית
רק בריאות לכולנו

גם אני נהנה שמכך שאתה מגיב בפורום ובאמת מספר ממגיבי טביב העלו את הרמה וזה תענוג.
ועדין, אף אחד מהם לא יגיד על גוטמן מה ש"ידיד טביב" שלמה שרף אמר ב"מתחממים" לאחרונה, וחבל. מקווה שלא מדובר באילוץ מוגזם מאגף הבעלים:

להלן ציטוט בערך:
"אין נעלים גדולות לקשטן ועדין יהיה לו קשה להיכנס לנעלים של גוטמן.
גוטמן אחראי לקבוצה שלא נראתה כמותה שנים בארץ, והפועל לא תוכל לשחזר יכולת זו".

קודם כל זה נכון.
אבל לנו כאוהדים אסור לצפות כרגע לקבוצה שהיתה כאן בשנתיים האחרונות.
נבנית קבוצה חדשה יחסית ויש לתת לה זמן, לפחות מבחינת רמת המשחק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:36 
קודם שתיבנה קבוצה חדשה.
בנתיים עזבו 7 שחקנים והגיעו 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:38 
NARKOTIKA כתב:
קודם שתיבנה קבוצה חדשה.
בנתיים עזבו 7 שחקנים והגיעו 3.

הוא שאמרתי, נבנית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:47 
בנושא אביחי ידין וטוטו תמוז

דיר באלאכ אדון טביב אדון אוסידון ואדון ענבר. שלא תעיזו אפילו לחשוב על זה.
אין יותר שחרורים. מצידי שאביחי וטוטו ישבו ביציע. אין יותר יציאת שחקנים בשום מחיר!

ואתה רונן קצב - לך תזדיין ואל תביא קבלה יא זבל מסריח. תתרחק מאיתנו חלאה תאבת בצע :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:48 
מתקרבים בצעדים גדולים לתהום, סעמק יש כסף! תתחילו להשקיע כסף ותנחיתו מצדי זרים בלי מבחנים על הראש של הזקן המטורלל הזה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:51 
Roman כתב:
מתקרבים בצעדים גדולים לתהום, סעמק יש כסף! תתחילו להשקיע כסף ותנחיתו מצדי זרים בלי מבחנים על הראש של הזקן המטורלל הזה!

זו בדיוק בעיה, אי אפשר להביא שחקנים על ראשו של קשטן.
הוא לא מקבל את זה ויהיה קשה להיפרד ממנו בתקופה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:54 
עם היכולת המזעזעת של ידין מעונה שעברה הייתח מוכר אותו ואת הסוכן שלו, ומנחית קשר זרתותח, רק שזה לא יקרה, אז שהסוכן שלו יזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
זהו? בעלים אחד אז הפסקנו עם ההפגנות/מחאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:59 
chimpfive כתב:
עם היכולת המזעזעת של ידין מעונה שעברה הייתח מוכר אותו ואת הסוכן שלו, ומנחית קשר זרתותח, רק שזה לא יקרה, אז שהסוכן שלו יזדיין.

אסור לשחרר אותו ויהי מה ! מצידי שישב שנה ביציע הבן זונה הזה. נגמר הבית זונות. נגמר! עכשיו הוא נזכר שבא לו ללכת? מה עם האוהדים והקבוצה? אביחי אתה לא זז מהפועל !
טביב אין יותר שחרורים רק רכש ותתחיל להחתים כי נשבר הזין מההתנהלות שלכם. אתם לא תקבלו שקט אם לא נראה תוצאות בשטח. תזכור את זה טוב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
chimpfive כתב:

אסור לשחרר אותו ויהי מה ! מצידי שישב שנה ביציע הבן זונה הזה. נגמר הבית זונות. נגמר! עכשיו הוא נזכר שבא לו ללכת? מה עם האוהדים והקבוצה? אביחי אתה לא זז מהפועל !
טביב אין יותר שחרורים רק רכש ותתחיל להחתים כי נשבר הזין מההתנהלות שלכם. אתם לא תקבלו שקט אם לא נראה תוצאות בשטח. תזכור את זה טוב טוב.

מסכים עם כל לה, אבל למה לקלל את ידין? מה הוא עשה לך רע?
הוא רואה מה קורה בקבוצה ומבין, כמו כל בן אדם שעיניו בראשו, שהוא צריך לברוח ומהר, לפני שהספינה שוקעת.
אתה ואני, אין לנו לאן לברוח, זו הקבוצה שלנו. כל שחקן שיכול בורח, כי הם לא ניזונים מספינים אלא מרגישים על בשרם את הכוונות האמיתיות של ה"בעלים".
כל סוכן שאכפת לו מהשחקן שלו היה מנסה להוציא אותו, כל שחקן שיכול ינסה לצאת, זו העובדה, וזה לא קשור להפועל או לסמל, זו הקריירה שלהם.
ואל תחשוב לרגע שאני מרוצה, אני פשוט רואה את המציאות העגומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:14 
כוס אימא של השחקנים האלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:17 
אמיר ונונו כתב:
yatur כתב:
chimpfive כתב:

הוא רואה מה קורה בקבוצה ומבין, כמו כל בן אדם שעיניו בראשו, שהוא צריך לברוח ומהר, לפני שהספינה שוקעת.
אתה ואני, אין לנו לאן לברוח, זו הקבוצה שלנו. כל שחקן שיכול בורח, כי הם לא ניזונים מספינים אלא מרגישים על בשרם את הכוונות האמיתיות של ה"בעלים".
כל סוכן שאכפת לו מהשחקן שלו היה מנסה להוציא אותו, כל שחקן שיכול ינסה לצאת, זו העובדה, וזה לא קשור להפועל או לסמל, זו הקריירה שלהם.

אמיר היקר בוא נעשה טובה לעצמנו ונתחיל לבחון את מצב הקבוצה בצורה מערכתית. די לבודד שחקנים ולא להתייחס לקבוצה. הספינה שוקעת? אם ישחררו את כולם הספינה תישקע.
נכון לעכשיו יש לנו סגל שמתאים למקום 2-3 כמו כלום. עם עוד ישראלי(חן עזרא?) ושני זרים אנחנו נתמודד לאליפות.
וכן, אביחי ידין צריך להבין מה יהיה הנזק שייגרם אם יעזוב דקה לפני תחילת העונה. הרצונות של השחקנים להתקדם על חשבון הקבוצה נמאסו עליי. לכל דבר בחיים יש עיתוי גם אם הוא צודק שיתאפק ויחכה עוד עונה.
7000מנויים נמכרו ! יש לזה משמעות? קצת לויאליות למנויים ולאוהדים. מספיק ירקו לנו בפנים גם הנהלה וגם שחקנים.
ולגבי קצב -הוא חלאה תאבת בצע אבל אליו יש לי רק כעס ולא תלונות כי זה המקצוע שלו לגזור עמלות ממעבר שחקנים שלו ולא להתחשב בקבוצה. אבל גם אותו הגיע הזמן להעמיד במקום.
קראתי שלטוטו תמוז אין סעיף שחרור. בבקשה - רוצה להשתחרר העונה? תביא קבוצה שתשלם 8מליון יורו סנט לא פחות!
דמארי שווה 3 מליון יורו? מלך השערים שווה יותר!

ובקשר למשפט "הקריירה של השחקן" - קריירה זה דבר מורכב. זה לא שסתום חד כיווני שבו רק מרוויחים ובדרך משאירים אדמה חרוכה ורצוי שיזכור את זה כל שחקן, בייחוד כזה שהגיע מכפ"ס ויכל להישאר שם עד היום. קריירה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:19 
אמיר ונונו כתב:
yatur כתב:
chimpfive כתב:

מהי המציאות? מהן הכוונות האמיתיות של הבעלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:20 
mkorman1 כתב:
שחר
קשוט עצמך תחילה

מה זה "קשוט את עצמך תחילה"?

אתה אמרת ששרף לא יאמר מילה רעה על גוטמן, או אני אמרתי?

ציטוט:
לפני כשמונה חודשים סער אולפן "יציע העיתונות" של ערוץ 5 כששלמה שרף, חבר קבוע בפאנל, מתח ביקורת על אלי גוטמן, שבסך הכל דרש משחקניו בהפועל תל אביב להתחיל "לשחק כמו מנצ'סטר יונייטד". כעבור ימים אחדים חשף "ידיעות אחרונות" כי הסיבה האמיתית למתקפה של שרף היתה מעברו של החלוץ ויקטור מרעי מבית"ר טוברוק לקבוצתו של גוטמן, וכי שרף - המנהל המקצועי של מועדון הנוער מנתניה - ביקש לפרוק את זעמו על המאמן, שלטענתו חטף את השחקן הצעיר ממש מתחת לאפו.

כעבור חצי שנה:

יש פה גם טור של ייגרמייסטר שכותב על תולדות הסכסוך.
http://omdim.wordpress.com/2009/02/26/% ... %9E%D7%9F/

אני גם זוכר תקופה לא קצרה של ביקורת מגמתית של שלמה שרף נגד הפועל וגוטמן בפרט, אז אני מציע לך שתבדוק את עצמך לפני שאתה קובע דברים כדי שלא תתהפכך כפי שקרה לך במקרה טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:20 
ידין מאוד מאכזב.
דווקא הוא דיבר אחרת ואמר שהפועל היא מועדון גדול שצריך לחשוב טוב טוב לפני שעוזבים אותו.

נמאס כבר ממההגנות עליהם.
אם ב31 לאוגוסט 7 שחקנים מקבלים הצעות מריאל מדריד וברצלונה אנחנו צריכים להתפרק?
אין שחרורים, אלא אם מגיעה הצעה אסטרונמית שבאמת משתלמת למועדון. הוא מצפה מהפועל להתפשר מתחת לסכום שחרור שהוא גם ככה נמוך. חוצפן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:21 
אדום כתב:
כוס אימא של השחקנים האלה...

אל תאשימו את השחקנים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
אמיר ונונו כתב:
yatur כתב:
chimpfive כתב:

אמיר היקר בוא נעשה טובה לעצמנו ונתחיל לבחון את מצב הקבוצה בצורה מערכתית. די לבודד שחקנים ולא להתייחס לקבוצה. הספינה שוקעת? אם ישחררו את כולם הספינה תישקע.
נכון לעכשיו יש לנו סגל שמתאים למקום 2-3 כמו כלום. עם עוד ישראלי(חן עזרא?) ושני זרים אנחנו נתמודד לאליפות.
וכן, אביחי ידין צריך להבין מה יהיה הנזק שייגרם אם יעזוב דקה לפני תחילת העונה. הרצונות של השחקנים להתקדם על חשבון הקבוצה נמאסו עליי. לכל דבר בחיים יש עיתוי גם אם הוא צודק שיתאפק ויחכה עוד עונה.
7000מנויים נמכרו ! יש לזה משמעות? קצת לויאליות למנויים ולאוהדים. מספיק ירקו לנו בפנים גם הנהלה וגם שחקנים.
ולגבי קצב -הוא חלאה תאבת בצע אבל אליו יש לי רק כעס ולא תלונות כי זה המקצוע שלו לגזור עמלות ממעבר שחקנים שלו ולא להתחשב בקבוצה. אבל גם אותו הגיע הזמן להעמיד במקום.
קראתי שלטוטו תמוז אין סעיף שחרור. בבקשה - רוצה להשתחרר העונה? תביא קבוצה שתשלם 8מליון יורו סנט לא פחות!
דמארי שווה 3 מליון יורו? מלך השערים שווה יותר!

ובקשר למשפט "הקריירה של השחקן" - קריירה זה דבר מורכב. זה לא שסתום חד כיווני שבו רק מרוויחים ובדרך משאירים אדמה חרוכה ורצוי שיזכור את זה כל שחקן, בייחוד כזה שהגיע מכפ"ס ויכל להישאר שם עד היום. קריירה..

שוב, כל מה שאמרת נכון, ואם הבנת שאני בעד שחרור ידין, או - לצורך העניין - אלכס באסוק - אז אני לא.
אבל לנו כל כך קל להוציא עצבים על שחקנים ומאמנים. יש ראש למערכת והוא מכתיב את הכיוון. הרי לכולנו ברור שאם העניין יצא לתקשורת, זה בהסכמה של טביב / אוסידון, לצורך הספין שבו הם עוסקים כעת. נגמר מוני והספינים השקופים שלו, ממשיך טביב והספינים הפחות שקופים שלו.
גם אני כועס, גם אני לא רוצה לראות שחקנים בורחים מהקבוצה ומסרבים להגיע, אבל אני כועס על מי שמבריח אותם. זה כל ההבדל בינינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:28 
שחר זה ממש לא מצב שקורה רק בהפועל
גם רפאלוב דיבר עם חצי עולם תוך כדי חוזה (אפילו כששחר אמר שהוא לא ישוחרר בעד שום הון שבעולם),
2 שחקני בית מהמוכשרים ביותר של מכבי חיפה שנתיים ברציפות עוזבים בלי שהיא תראה עליהם שקל (קינן וחמד), אם דבר כזה היה קורה אצלנו ישר היו אומרים "הנהלה שכונה! בושה! אצל שחר זה לא היה קורה!" (ראה ערך נאתכו)
כיאל מנהל מו"מ עם סלטיק ומביים פציעות כדי שיתנו לו לעזוב.
חלאס, זה לא רק אצלנו. זה קורה בכל מקום בישראל. לא רואה איך ההנהלה שלנו שונה פה לרעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:29 
אני קיוויתי שתיגמר הסאגה בין טביב ומוני, שיהיה בעל בית שיבהיר לשחקנים ולסוכנים שלהם את המצב החדש, אין שיחרורים, ומי שמדבר על שיחרור הוא והסוכן שלו צפויים לקנסות. כנראה שלא הרבה השתנה, ואני מקווה שזה ענין של זמן. מי שהבין לליבו של שכטר ומעמיד שחקן זה או אחר מעל המועדון לצערי תורם את תרומותו לכך שהפועל תל אביב היא תחנת מעבר עבור שחקני כדורגל, חבל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:31 
שחר כתב:
mkorman1 כתב:
שחר
קשוט עצמך תחילה

מה זה "קשוט את עצמך תחילה"?

אתה אמרת ששרף לא יאמר מילה רעה על גוטמן, או אני אמרתי?

ציטוט:
לפני כשמונה חודשים סער אולפן "יציע העיתונות" של ערוץ 5 כששלמה שרף, חבר קבוע בפאנל, מתח ביקורת על אלי גוטמן, שבסך הכל דרש משחקניו בהפועל תל אביב להתחיל "לשחק כמו מנצ'סטר יונייטד". כעבור ימים אחדים חשף "ידיעות אחרונות" כי הסיבה האמיתית למתקפה של שרף היתה מעברו של החלוץ ויקטור מרעי מבית"ר טוברוק לקבוצתו של גוטמן, וכי שרף - המנהל המקצועי של מועדון הנוער מנתניה - ביקש לפרוק את זעמו על המאמן, שלטענתו חטף את השחקן הצעיר ממש מתחת לאפו.

כעבור חצי שנה:

יש פה גם טור של ייגרמייסטר שכותב על תולדות הסכסוך.
http://omdim.wordpress.com/2009/02/26/% ... %9E%D7%9F/

אני גם זוכר תקופה לא קצרה של ביקורת מגמתית של שלמה שרף נגד הפועל וגוטמן בפרט, אז אני מציע לך שתבדוק את עצמך לפני שאתה קובע דברים כדי שלא תתהפכך כפי שקרה לך במקרה טביב.

שחר תתעדכן, מאז גוטמן התחנף לשרף כשנבחר למאמן השנה נתו לו קרדיט, ומאז שרף רק מהלל אותו, הם השלימו וביחסים טובים, לפחות זה מה שעתונאים "יודעי דבר" אומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
זה מצחיק שאומרים פה שאסור לתת לידין לעזוב (דבר שאני מסכים איתו) בגלל שעוד מעט מתחילה הליגה
ואנחנו מצפים להביא לפחות 2 שחקנים איכותיים מליגות אחרות ששם אפילו כבר התחילה הליגה.
אם זה המצב אני באמת לא יודע איזה זרים יגיעו אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:35 
מקרה ידין של היום, לא אמור להפתיע את החברים כאן. הוא אחרון השחקנים(דה סילבה ויבואה היו השניים האחרים)שהובאו בעת ההיא בעיסקת הראל - טביב ועם הסכם ידוע לכולנו והתפרסם בכל חלקה טובה בתקשורת, שטביב רשאי לשלשל לכיסו אחוז מהמכירה(צויין, לא אחת 20% ). כסף , שלא צריך לקמבן עמו ולא צריך לצאת באיצטלה כזו או אחרת של הסברים וטריקים חשבונאיים ומוסריים כאחד לגביו מזה אשר מצוי , די בשפע בקופה היום. לכן על כן, אין פה מידת הפתעה רבתי ומשהו שמפיל אותנו מהכיסאות והיה סביר להניח שטביב יממש זאת בבא היום. רק לעזאזל, מדוע זה אמור לקרות כעת ולא בתחילת ההכנות. גם השותפות, שהיתה לא אמורה היתה להעיב על כך, מכורח ההסכם בינהם וטוב זה לא יעשה להפועל הנוכחית, על אף כושרו הגרוע בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
מה קשור למצב בהפועל?
שחקנים מהיום שהתחילו לשחק כדורגל רוצים לעוף כמה שיותר מהר לאירופה.
הם זונות, שלא מעניין אותם הקבוצה או הקהל.
וגם על הזין שלהם החוזה.
ומה אכפת להם?
בסופו של דבר הבעלים לא עומדים בדרכם,
והקהל לא לומד וממשיך לסגוד להם ולבאים אחריהם, ומתייחס אליהם יותר כמו אלילים במקום כמו שצריך בעידן שלנו - כמו אל שרמוטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 11:39 
Idandosh כתב:
זה מצחיק שאומרים פה שאסור לתת לידין לעזוב (דבר שאני מסכים איתו) בגלל שעוד מעט מתחילה הליגה
ואנחנו מצפים להביא לפחות 2 שחקנים איכותיים מליגות אחרות ששם אפילו כבר התחילה הליגה.
אם זה המצב אני באמת לא יודע איזה זרים יגיעו אלינו.

לא כולם בסטטוס של ידין, ראה ערך הקשר הבלגי(שחקן חופשי) ונוסא איגייבור(קבוצה שמסכימה למכור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 293 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: