אמיר ונונו כתב:
yatur כתב:
chimpfive כתב:
עם היכולת המזעזעת של ידין מעונה שעברה הייתח מוכר אותו ואת הסוכן שלו, ומנחית קשר זרתותח, רק שזה לא יקרה, אז שהסוכן שלו יזדיין.
אסור לשחרר אותו ויהי מה ! מצידי שישב שנה ביציע הבן זונה הזה. נגמר הבית זונות. נגמר! עכשיו הוא נזכר שבא לו ללכת? מה עם האוהדים והקבוצה? אביחי אתה לא זז מהפועל !
טביב אין יותר שחרורים רק רכש ותתחיל להחתים כי נשבר הזין מההתנהלות שלכם. אתם לא תקבלו שקט אם לא נראה תוצאות בשטח. תזכור את זה טוב טוב.
מסכים עם כל לה, אבל למה לקלל את ידין? מה הוא עשה לך רע?
הוא רואה מה קורה בקבוצה ומבין, כמו כל בן אדם שעיניו בראשו, שהוא צריך לברוח ומהר, לפני שהספינה שוקעת.
אתה ואני, אין לנו לאן לברוח, זו הקבוצה שלנו. כל שחקן שיכול בורח, כי הם לא ניזונים מספינים אלא מרגישים על בשרם את הכוונות האמיתיות של ה"בעלים".
כל סוכן שאכפת לו מהשחקן שלו היה מנסה להוציא אותו, כל שחקן שיכול ינסה לצאת, זו העובדה, וזה לא קשור להפועל או לסמל, זו הקריירה שלהם.
ואל תחשוב לרגע שאני מרוצה, אני פשוט רואה את המציאות העגומה.
אמיר היקר בוא נעשה טובה לעצמנו ונתחיל לבחון את מצב הקבוצה בצורה מערכתית. די לבודד שחקנים ולא להתייחס לקבוצה. הספינה שוקעת? אם ישחררו את כולם הספינה תישקע.
נכון לעכשיו יש לנו סגל שמתאים למקום 2-3 כמו כלום. עם עוד ישראלי(חן עזרא?) ושני זרים אנחנו נתמודד לאליפות.
וכן, אביחי ידין צריך להבין מה יהיה הנזק שייגרם אם יעזוב דקה לפני תחילת העונה. הרצונות של השחקנים להתקדם על חשבון הקבוצה נמאסו עליי. לכל דבר בחיים יש עיתוי גם אם הוא צודק שיתאפק ויחכה עוד עונה.
7000מנויים נמכרו ! יש לזה משמעות? קצת לויאליות למנויים ולאוהדים. מספיק ירקו לנו בפנים גם הנהלה וגם שחקנים.
ולגבי קצב -הוא חלאה תאבת בצע אבל אליו יש לי רק כעס ולא תלונות כי זה המקצוע שלו לגזור עמלות ממעבר שחקנים שלו ולא להתחשב בקבוצה. אבל גם אותו הגיע הזמן להעמיד במקום.
קראתי שלטוטו תמוז אין סעיף שחרור. בבקשה - רוצה להשתחרר העונה? תביא קבוצה שתשלם 8מליון יורו סנט לא פחות!
דמארי שווה 3 מליון יורו? מלך השערים שווה יותר!
ובקשר למשפט "הקריירה של השחקן" - קריירה זה דבר מורכב. זה לא שסתום חד כיווני שבו רק מרוויחים ובדרך משאירים אדמה חרוכה ורצוי שיזכור את זה כל שחקן, בייחוד כזה שהגיע מכפ"ס ויכל להישאר שם עד היום. קריירה..