תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש - דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אני לא יודע מאיפה כל המידע על חוטבא ? לפי מה שראיתי (במיוחד במשחקים מול הפועל) זה תומר חליבה החדש .

בנוגע למנוים (כן גם אני עשיתי) ,עצוב מאוד העניין .

איך אתה יכול להגיד שזה עצוב אם גם אתה עשית?
כאילו, ציפית שאחרים יחרימו, וכשלא - זה אכזב אותך, אבל העיקר שלך מותר?

וחוטבא זה אחלה מחליף לקנדה, שביחס למחיר והגיל שווה להביאו.
כנ"ל תורג'מן לעמדת החלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
עם חוטבא יגיע ,אז סביר להניח שישאילו את בן ביטון

משום מה זכור לי שהחתימו את בן ביטון לעונה אחת. אני מקווה שאני טועה ושזה לא אומר שהביאו שני מגינים ימניים כדי לתת לקנדה אור ירוק לבלגיה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:19 
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
אני לא יודע מאיפה כל המידע על חוטבא ? לפי מה שראיתי (במיוחד במשחקים מול הפועל) זה תומר חליבה החדש .

כנראה שאני צריך לכתוב יותר בפירוט כדי שתבין .
1. עצוב , הכוונה לזה שבהנהלה מתייחסים לרכש כמה שמסביר את כמות המנויים הנמוכה.(הקהל שלנו הכי נאמן שיש ,בגלל זה גם לא היה סיכוי לחרם)
2. חוטבה זה שחקן מחליף לקנדה אם להפועל היו קוראים כפר סבא , ולא שיש לך 15 מליון יורו בקופה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
כשהחתימו את עומר דמארי היתה עלייה ברכישת מנויים? וואלה? אולי בגלל העובדה שלא מכרו לפני?

לא לא, זה לא בגלל זה. זה בגלל שטביב הוא המלך.
היידה טביבי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:

1. עצוב , הכוונה לזה שבהנהלה מתייחסים לרכש כמה שמסביר את כמות המנויים הנמוכה.(הקהל שלנו הכי נאמן שיש ,בגלל זה גם לא היה סיכוי לחרם) .

לטעמי הרכש שלא בוצע לצד שיחרור שחקנים והעובדה שעד לפני שבוע לא היה לנו בעלים בהחלט גרם לכך שיקנו פחות מינויים. לכן אמירת ההנהלה בנושא אינה לגמריא תלושה מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:

1. עצוב , הכוונה לזה שבהנהלה מתייחסים לרכש כמה שמסביר את כמות המנויים הנמוכה.(הקהל שלנו הכי נאמן שיש ,בגלל זה גם לא היה סיכוי לחרם)
2. חוטבה זה שחקן מחליף לקנדה אם להפועל היו קוראים כפר סבא , ולא שיש לך 15 מליון יורו בקופה .

לגבי החלק הראשון, אני מסכים חלקית. נכון שהפועל זה הקהל הכי נאמן שיש ושרבים מאיתנו היו עושים מנוי גם אם מרעי היה חלוץ ראשון, ועדיין - קשה להגיד שהחתמות דוגמת דמארי ואדל לא השפיעו על אוהדי הדאבל החדשים לעשות מנוי פעם נוספת.
בכל מקרה, סלח לי שלא הבנתי אותך נכון.
לגבי החלק השני, כנראה שקשטן ובהנהלה בונים על קנדה להרכב (ובצדק, לדעתי) ולכן לא צריך להשקיע כספים גדולים במחליף, ואני חושב שחוטבה הוא אחלה אופציה. חוץ מזה, יש לנו לפחות 3 עמדות יותר קריטיות לחיזוק כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:32 
שישליק כתב:
נועם שחם כתב:
תקציב 60 מליון ש"ח? וזה אחרי שירדו המשכורות של בן, שכטר, גילי, וינסנט וערן (ובמקומם נכנסו דמארי, אדל ומחמוד עבאס)? הזוי.

כל ה-60 מליון חייבים להיות בשימוש?

התקציב נקבע לפי כמות נקודות משוערת. זה תרגיל ידוע של טביב (ועוד בעלי קבוצות מסוגו).

אתה מגיש תקציב לפי 80 נק' (לדוגמא) כשברור לך שעם הסגל שיש לך לא תעבור 60 נקודות.

ככה אתה מוכר לאוהדים שיש לך תקציב גבוה כשלמעשה התקציב האמיתי נמוך הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
לראות את כמות המנויים שנרכשו העונה ובנוסף את כמות המנויים שנרכשו בשנה שעברה זה פשוט מרגש. אפשר לראות בסרטון הזה מלפני 15 שנים איך היה נראה בלומפילד במשחק צמרת מול בית"ר ופשוט לא להאמין (אם כי כמות המעודדים נותרה פחות או יותר זהה לצערי). כנראה שעשינו איזה משהו טוב בכל הזמן הזה, גם אם מעלינו עמדו הנהלות מחורבנות אחת אחרי השנייה:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:36 
אופטימי - לי ,לך ולכל הקהל מותר לחשוב ככה (ויש בזה מן האמת) אבל אני לא אוהב את החיבור בין רכש למנוים שההנהלה עושה ,המחשבה של ההנהלה צריכה להיות רכש= חיזוק הקבוצה ולא רכש=יותר מנוים

בעניין קנדה , אני בטוח שהוא המגן שצריך לפתוח ולטעמי הוא גם הפוטנציאל הטוב בארץ בעמדה הזו (עדיין צריך להשתפר).
אבל חוטבה (לטעמי) שחקן ממש חלש ועדיף כבר את בן ביטון כמגן מחליף .

אותי מאוד מעצבנת הבאת השחקנים הבינוניים האלו להפועל , יש לך 15 מליון יורו בקופה , למה צריך מבחנים ? למה צריך רק שחקנים שמסיימים חוזה ?
מבחינתי זה לא נתפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אופטימי - לי ,לך ולכל הקהל מותר לחשוב ככה (ויש בזה מן האמת) אבל אני לא אוהב את החיבור בין רכש למנוים שההנהלה עושה ,המחשבה של ההנהלה צריכה להיות רכש= חיזוק הקבוצה ולא רכש=יותר מנוים

זה לא משנה איך ההנהלה מתיחחסת לזה, ככה מתייחס לזה הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

יקירי,
אתה יכול לא לאהוב. כדאי שתחיה את המציאות במקום לחיות באשליה או לדרוש מההנהלה לדברר את עצמה בשונה למחשבותיה.
אם זה נכון אז טיבעי שההנהלה תעשה את הקשר בין רכש לכמות מינויים או ליתר דיוק בין הסגל שקיים לכמות המינויים.
במיוחד שהבעלים שלנו אינו מצהיר כל שני וחמישי שהוא אוהד הפועל ונימצא בהפועל על בסיס עיסקי.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 23 יולי 2011, 14:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 13:56 
mbracha כתב:
הנה סרטון עם כל הנגיעות של חוטבא בכדור במשחק מול אשדוד. נראה שחקן עם פוטנציאל, בסך הכל בן 23. הדבר שהכי בולט בסרטון זה שהוא שיחק בקבוצה של ליצנים, וכשהוא נותן כדורים יפים ופשוטים הם לא מצליחים להשתלט עליהם. כשקשטן הגיע להפועל בקדנציה הראשונה (אאל"ט) הוא הביא את בכר ואנטבי ועשה מהם מגיני על, אני מקווה שהוא ידע לעשות את זה גם השנה.

שאפו למשהו עם בשר :ROSE: (מה המקור ?), אם כי לא מתאים למסקנות כי מתרכז במשחק אחד בלבד ויותר מזה משחק שבו פ"ת הכריעה את אשדוד מהר והביסה אותה. 4-5 קטעים כאלה כולל במשחקים בהם פ"ת הפסידו וסיימו בתיקו עם שערים היו מעניינים מאוד.

ובכל זאת ניכרים מספר אפיונים מעודדים:
משחק הגנה טוב, משחק ללא פשרות, נקי וכמעט ללא טעויות. הכי נהניתי מהמסירות המהירות והמדויקות לא פעם לעושה המשחק רפי דהאן.
מה שנעדר משמעותית בצד ההתקפי גם במשחק בו פ"ת שברה והביסה זה הרמות והעברות שחקנים. ובצד ההגנתי, תיקולים בעלי אופי פיזי מובהק.

סך הכל די מעודד עד כמה שאפשר להתרשם ממיעוט החומר (שהוא הרבה יותר מכל חומר אחר באשכול). אבל נראה יותר כקשר אחורי אחורי (גרזן) שמנקה ומוסר נקי ל- 50-50 שלידו ולאחרים. רק שכאן, כאמור, חסרים תיקולים פיזיים מובהקים בצד השגת הכדור באמצעות מהירות וקריאת המשחק. ובפרט, אחרי שבאחת התגובות נרשמה הערה על הפיזיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 14:05 
התחלתי לנתח את ה-60 מליון ונעצרתי די מהר.
גם אם נניח שבתקציב יש מליונים לטובת חילופי השחקנים (שכטר, ורמוט, זהבי, בונדר ובעצם גם אניימה מול חצי דמארי, אדל, עבאס ועוד) שדי מקוזזים כספית (אבל רחוק ממקצועית) וספק אם מחויבים להיכנס לתקציב, עדין נשארו 50 מליון.
השכר בסגל אינו כולל פיצוצים רבים. וכאן נעצרתי תוהה האם ומתי נדע את חלוקת ההוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
תביאו כבר את נוסא ועוד זר יא מוצצי דם.
ואם בא לכם גם לשפר את כמות המנויים על הדרך אז הזר האחר שתביאו יהיה פרדי אדו בהשאלה מבנפיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום מידע על חוטבה אבל למיטב ידיעתי בסיבוב השני שאירחנו את הפועל פ"ת,שני הפנדלים שקיבלנו היו באשמתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 15:10 
RedFox כתב:
ואם בא לכם גם לשפר את כמות המנויים על הדרך אז הזר האחר שתביאו יהיה פרדי אדו בהשאלה מבנפיקה.

אפשר להביא גם את מסי בהשאלה מברצלונה. יהיה פי 3 מנויים מכל קבוצה אחרת ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
RedFox כתב:

מה הקשר? אדו הוא פוטנציאל ענק אבל כבר שנים שהוא נחשב לכישלון בכל מקום שהוא עובר בו ואם תסתכל לאן בנפיקה השאילה אותו (כן גם לליגה השניה בטורקיה הוא הגיע) אין שום סיבה שהוא לא יבוא לפה ואולי יצא ממנו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Noam כתב:
RedFox כתב:

מה הקשר? אדו הוא פוטנציאל ענק אבל כבר שנים שהוא נחשב לכישלון בכל מקום שהוא עובר בו ואם תסתכל לאן בנפיקה השאילה אותו (כן גם לליגה השניה בטורקיה הוא הגיע) אין שום סיבה שהוא לא יבוא לפה ואולי יצא ממנו משהו.

שששש.... אלון חרזי מאזין!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

יש לי הרגשה שנוסא הוא לא כזה שחקן כמו שמנסים לצייר אותו. יש קליפים שלו ביוטיוב אללה בחטי, רק החטאות. ולרוץ לבד לשער. לא ראיתי יותר מדי מסירות שלו לחלוצים, או משחק במרכז מגרש. גם לא מראים איך הוא בהגנה, ומה אם איבודי הכדור שלו. בקיצור אני לא יודע עליו יותר מדי, אבל אתה המומחה בתחום הזה. אני חושב שהבאת לפני שבועיים קליפ של ארגנטינאי שמשחק בשוויץ. שמזכיר קצת את גילי בצורת משחק שלו, וגם נראה כמו קשר.
סתם ירדה לי ההתלהבות מהנוסא הזה. כבר עדיף להשאיל את joel לשנה מארסנל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
RedFox כתב:

יש לי הרגשה שנוסא הוא לא כזה שחקן כמו שמנסים לצייר אותו. יש קליפים שלו ביוטיוב אללה בחטי, רק החטאות. ולרוץ לבד לשער. לא ראיתי יותר מדי מסירות שלו לחלוצים, או משחק במרכז מגרש. גם לא מראים איך הוא בהגנה, ומה אם איבודי הכדור שלו. בקיצור אני לא יודע עליו יותר מדי, אבל אתה המומחה בתחום הזה. אני חושב שהבאת לפני שבועיים קליפ של ארגנטינאי שמשחק בשוויץ. שמזכיר קצת את גילי בצורת משחק שלו, וגם נראה כמו קשר.

נוסא הוא קשר box-to-box, את העבודה שלו לא רואים בדרך כלל ביוטיוב.
הוא יכול לשחק בהמון עמדות חוץ מהעמדה הרגילה שלו באמצע, הוא משחק בנבחרת ניגריה הצעירה, הוא מהיר, הוא צעיר, הוא יודע לבוא מאחור ולכבוש למרות ההחטאות המפורסמות.
אל תשכח גם שהוא משחק בקבוצה בינונית יחסית גם לרמות של נורווגיה, אני מאמין שליד שחקנים כמו דמארי וטוטו גם עניין הבישולים ישתפר.
יש לו את כל הנתונים להיות הדרק בואטנג שלנו עם טוויסט טיפה יותר התקפי, הוא יכול להיות גם נפילה, אבל כמו שזה נראה עכשיו נראה שקבוצה אחרת כבר תהנה או תסבול מהכישורים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
מואן:
ציטוט:
בקבוצה מיואשים מהניסיונות למציאת שחקנים ברמה טובה שיסכימו להגיע להיבחן

ואלה...
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:29 
אדום אופטימי כתב:
סימרוטיץ כתב:

יקירי,
אתה יכול לא לאהוב. כדאי שתחיה את המציאות במקום לחיות באשליה או לדרוש מההנהלה לדברר את עצמה בשונה למחשבותיה.
אם זה נכון אז טיבעי שההנהלה תעשה את הקשר בין רכש לכמות מינויים או ליתר דיוק בין הסגל שקיים לכמות המינויים.
במיוחד שהבעלים שלנו אינו מצהיר כל שני וחמישי שהוא אוהד הפועל ונימצא בהפועל על בסיס עיסקי.

לא לא לא , אני ממש לא רוצה שההנהלה תדבר אחרת , להפך אני שמח שכך היא מדברת לפחות המרצע יוצא מהשק , אני חושב שהמחשבה של הנהלה בקשר לרכש צריך להיות כך :
1.חיזוק הקבוצה 2.הנאה של הקהל 3.תארים 4.רווח , אני לא חושב שההנהלה לא צריכה לחשוב על הרווח שלה אבל אם היא תשכיל להבין שהרווח יגיע מבניה נכונה של הקבוצה והישגיות כך הרווח שלה יגדל והיה לאורך טווח .
איך שבכתבה נושא הרכש מוצג זה בצורה של "הגדלת המנוים" כמו במכבי סל ועל פניו נראה כאילו צריך להביא שמות על מנת להגדיל את הרווח ולו דווקא לחזק את הקבוצה.

אני לא חי באשליה אני מתרעם על המציאות שנכפתה עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מואן:
ציטוט:

ואלה...

חבורה של מזדיינים, קשטן הזה חתיכת נאד נפוח.
הם לא מבינים שאם אנחנו נופלים בזרים אנחנו נאבקים על מקום בפליאוף העליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
red-g כתב:
RedFox כתב:

נוסא הוא קשר box-to-box, את העבודה שלו לא רואים בדרך כלל ביוטיוב.
הוא יכול לשחק בהמון עמדות חוץ מהעמדה הרגילה שלו באמצע, הוא משחק בנבחרת ניגריה הצעירה, הוא מהיר, הוא צעיר, הוא יודע לבוא מאחור ולכבוש למרות ההחטאות המפורסמות.
אל תשכח גם שהוא משחק בקבוצה בינונית יחסית גם לרמות של נורווגיה, אני מאמין שליד שחקנים כמו דמארי וטוטו גם עניין הבישולים ישתפר.
יש לו את כל הנתונים להיות הדרק בואטנג שלנו עם טוויסט טיפה יותר התקפי, הוא יכול להיות גם נפילה, אבל כמו שזה נראה עכשיו נראה שקבוצה אחרת כבר תהנה או תסבול מהכישורים שלו.

דרק בואטנג לא היה קשר אחורי?
מה זה box to box, מרחבה לרחבה? זהבי?
הוא מדויק? או שהוא שבחון?
בשביל טנק בלי צידוד יש את טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:38 
אדום נחמד כתב:
מואן:
ציטוט:

ואלה...

הם אשכרה אמיתיים?

מעניין אם הם גם חושבים שהזרים הטובים ישבו בשקט וייחכו להם עד שה"שועל הותיק" אלק, ישתכנע שהוא פרימטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:39 
פאקינג קשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אדום אופטימי כתב:
סימרוטיץ כתב:

יקירי,

לא לא לא , אני ממש לא רוצה שההנהלה תדבר אחרת , להפך אני שמח שכך היא מדברת לפחות המרצע יוצא מהשק , אני חושב שהמחשבה של הנהלה בקשר לרכש צריך להיות כך :
1.חיזוק הקבוצה 2.הנאה של הקהל 3.תארים 4.רווח , אני לא חושב שההנהלה לא צריכה לחשוב על הרווח שלה אבל אם היא תשכיל להבין שהרווח יגיע מבניה נכונה של הקבוצה והישגיות כך הרווח שלה יגדל והיה לאורך טווח .
איך שבכתבה נושא הרכש מוצג זה בצורה של "הגדלת המנוים" כמו במכבי סל ועל פניו נראה כאילו צריך להביא שמות על מנת להגדיל את הרווח ולו דווקא לחזק את הקבוצה.

אני לא חי באשליה אני מתרעם על המציאות שנכפתה עליי.

אני חושב שהסדר צריך להיות שונה במקצת - חיזוק הקבוצה, תארים והשגים באירופה (יש שיאמרו השגים באירופה ותארים), הנאה של הקהל ואיזון תקציבי.
קבוצת כדורגל זה לא חברה עסקית - לא צריכים להיות לה רווחים ולכן היא נשלטת ע"י מלכ"רים לכאורה. כמו שנאמר פה כבר, אם הבעלים מצעיד את הקבוצה להישגים לאורך זמן על כל המשתמע מך (נוער, רכש, אירופה וכו') אין לי התנגדות שיגזור קופון ראוי, אבל יחד עם זאת, קבוצה צריכה לנצל את מרבית הכנסותיה להוצאות רכש ושדרוגים שונים (מתקנים, בעלי תפקידים מקצועיים וכו') ולא לרווח.
כמו כן, אני מעדיף עונה עם צלחת בארון מעונה שבה אתה דורס את הליגה ובכללה את המוליכה ומכניס לכל קבוצה 4 שערים במשך סיבוב וחצי וזהו (לא, לא שכחתי גביע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:40 
איזה ליצן הקשטן הזה, אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:45 
קשטן קיבלת צפה פגיעה מאוסידון :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
לראות את כמות המנויים שנרכשו העונה ובנוסף את כמות המנויים שנרכשו בשנה שעברה זה פשוט מרגש. אפשר לראות בסרטון הזה מלפני 15 שנים איך היה נראה בלומפילד במשחק צמרת מול בית"ר ופשוט לא להאמין (אם כי כמות המעודדים נותרה פחות או יותר זהה לצערי). כנראה שעשינו איזה משהו טוב בכל הזמן הזה, גם אם מעלינו עמדו הנהלות מחורבנות אחת אחרי השנייה:

שלום תקווה :ROSE: נגד פישונט, אבוקסיס, קורנפיין, טרטיאק, אוחנה, בנאדו (שלא פתח במשחק הזה אם אני לא טועה), אמסלם, כחילה ועוד.
תנו לתקווה לאמן את הנוער!! עדיף שנמני יאמן את הנוער? (עמי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: