סימרוטיץ כתב:
אדום אופטימי כתב:
סימרוטיץ כתב:
אופטימי - לי ,לך ולכל הקהל מותר לחשוב ככה (ויש בזה מן האמת) אבל אני לא אוהב את החיבור בין רכש למנוים שההנהלה עושה ,המחשבה של ההנהלה צריכה להיות רכש= חיזוק הקבוצה ולא רכש=יותר מנוים
יקירי,
אתה יכול לא לאהוב. כדאי שתחיה את המציאות במקום לחיות באשליה או לדרוש מההנהלה לדברר את עצמה בשונה למחשבותיה.
אם זה נכון אז טיבעי שההנהלה תעשה את הקשר בין רכש לכמות מינויים או ליתר דיוק בין הסגל שקיים לכמות המינויים.
במיוחד שהבעלים שלנו אינו מצהיר כל שני וחמישי שהוא אוהד הפועל ונימצא בהפועל על בסיס עיסקי.
לא לא לא , אני ממש לא רוצה שההנהלה תדבר אחרת , להפך אני שמח שכך היא מדברת לפחות המרצע יוצא מהשק , אני חושב שהמחשבה של הנהלה בקשר לרכש צריך להיות כך :
1.חיזוק הקבוצה 2.הנאה של הקהל 3.תארים 4.רווח , אני לא חושב שההנהלה לא צריכה לחשוב על הרווח שלה אבל אם היא תשכיל להבין שהרווח יגיע מבניה נכונה של הקבוצה והישגיות כך הרווח שלה יגדל והיה לאורך טווח .
איך שבכתבה נושא הרכש מוצג זה בצורה של "הגדלת המנוים" כמו במכבי סל ועל פניו נראה כאילו צריך להביא שמות על מנת להגדיל את הרווח ולו דווקא לחזק את הקבוצה.
אני לא חי באשליה אני מתרעם על המציאות שנכפתה עליי.
אני חושב שהסדר צריך להיות שונה במקצת - חיזוק הקבוצה, תארים והשגים באירופה (יש שיאמרו השגים באירופה ותארים), הנאה של הקהל ואיזון תקציבי.
קבוצת כדורגל זה לא חברה עסקית - לא צריכים להיות לה רווחים ולכן היא נשלטת ע"י מלכ"רים לכאורה. כמו שנאמר פה כבר, אם הבעלים מצעיד את הקבוצה להישגים לאורך זמן על כל המשתמע מך (נוער, רכש, אירופה וכו') אין לי התנגדות שיגזור קופון ראוי, אבל יחד עם זאת, קבוצה צריכה לנצל את מרבית הכנסותיה להוצאות רכש ושדרוגים שונים (מתקנים, בעלי תפקידים מקצועיים וכו') ולא לרווח.
כמו כן, אני מעדיף עונה עם צלחת בארון מעונה שבה אתה דורס את הליגה ובכללה את המוליכה ומכניס לכל קבוצה 4 שערים במשך סיבוב וחצי וזהו (לא, לא שכחתי גביע).