תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 345 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' - דיון
הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:18 
zink כתב:
redead כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
RedBullet כתב:
פתאום טביב שופך כסף על השוער הקמרוני הזה? 600 אלף יורו לשנתיים פלוס 100 אלף יורו מענק חתימה? לא לא משהו פה לא מסתדר.

דולר.לא יורו.יש הבדל.

הכול ביחד לשנתיים זה עדיין פחות ממה שהיו צרכים לשלם לבני יהודה על איינוגבה...

כולל משכורת לאיינוגבה?
אני מאמין שאדל זו עסקה זולה יותר, אבל סבבה כי אני לא ממש מחזיק מאיינוגבה.

לא כולל משכורת כמובן
אדל כאמור עיסקה הרבה הרבה יותר זולה וגם הרבה יותר מסוכנת
נקווה שהבחור שוער טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
אני אומר לכם דמארי לא יהיה בהפועל . מוני הראל המנוול הזה יכשיל את העיסקה !!!! לוזון יעבירו למועדון אחר . הוא לא שפוי המוני כישלוני הזה.

מחר חותם בסלטיק

ציוניות או מידע שידוע לך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:20 
15.05.10 כתב:
chimpfive כתב:
"דווקא אותו בחרתם להחליף את אניימה?"
טעות בספירה: הכירו את אפולה אדל, השוער החדש של הפועל תל אביב
מאת: תומר יצחק, מערכת וואלה! ספורט

http://sports.walla.co.il/?w=//1839491

מעודד ביותר.

ציטוט:
הפועל תל אביב היא זו ששמה עליו את ידיה. האדומים יראו שוער עם אינסטינקטים בריאים, יציאה מהירה ויכולות חתוליות על הקו שלעתים מזכירות את לאמה, אבל גם עם הרבה מאוד נקודות תורפה. "משחק הרגל שלו חלש, הידיים רועדות ברגעי האמת וקבלת ההחלטות לוקה בחסר", נכתב עליו בסיכום העונה ב'פראנס פוטבול'. הבעיה היותר גדולה תהיה התקשורת עם שחקני ההגנה. בשנה שעברה, עם הגנה שכולה דוברת צרפתית כמוהו, אדל סבל מחוסר תיאום משווע שעלה לקבוצה בלא מעט שערים מיותרים. מה מצפה לו עם בלם דרום אפריקאי, בלם סלובקי וצמד מגנים ישראלים?

לדעתי היה צריך לחכות כמה ימים ולראות אם ביתר יעשו מכירת חיסול, היינו יכולים להביא את הרוש במחכיר מציאה במקום לקחת סיכון עם השוער הזה..

אולי די לדחוף שחקנים שהם אוהדי בית"ר/מכבי מילדות?
לא רוצה לא את בן שושן
לא את הרוש וגם לא את ליאור ז'אן.

חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הקטן ! כתב:
redead כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
אני אומר לכם דמארי לא יהיה בהפועל . מוני הראל המנוול הזה יכשיל את העיסקה !!!! לוזון יעבירו למועדון אחר . הוא לא שפוי המוני כישלוני הזה.

מחר חותם בסלטיק

מידע מידע,איך טביב לא התעדכן עדיין?
רוץ לעדכן אותו.

ולגבי ספורט 5,ספין זול שנועד להלחיץ את הפועל.
לא כמנהגי אני אופטימי הפעם וחושב שדמארי כן יהיה בהפועל וכן ישחק בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:21 
15.05.10 כתב:
chimpfive כתב:
"דווקא אותו בחרתם להחליף את אניימה?"
טעות בספירה: הכירו את אפולה אדל, השוער החדש של הפועל תל אביב
מאת: תומר יצחק, מערכת וואלה! ספורט

http://sports.walla.co.il/?w=//1839491

מעודד ביותר.

ציטוט:
הפועל תל אביב היא זו ששמה עליו את ידיה. האדומים יראו שוער עם אינסטינקטים בריאים, יציאה מהירה ויכולות חתוליות על הקו שלעתים מזכירות את לאמה, אבל גם עם הרבה מאוד נקודות תורפה. "משחק הרגל שלו חלש, הידיים רועדות ברגעי האמת וקבלת ההחלטות לוקה בחסר", נכתב עליו בסיכום העונה ב'פראנס פוטבול'. הבעיה היותר גדולה תהיה התקשורת עם שחקני ההגנה. בשנה שעברה, עם הגנה שכולה דוברת צרפתית כמוהו, אדל סבל מחוסר תיאום משווע שעלה לקבוצה בלא מעט שערים מיותרים. מה מצפה לו עם בלם דרום אפריקאי, בלם סלובקי וצמד מגנים ישראלים?

לדעתי היה צריך לחכות כמה ימים ולראות אם ביתר יעשו מכירת חיסול, היינו יכולים להביא את הרוש במחכיר מציאה במקום לקחת סיכון עם השוער הזה..

אולי דיי לקדוח כבר עם ההרוש הזה
חוץ מלהיות מוזכר בהיסטוריה של הפועל תל אביב , הוא לא עשה כלום ושום דבר
בלי קשר אי אפשר היה אפילו לחכות עוד דקה עם החתמה של שוער! גם ככה איחרו באיזה חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:23 
הפועל הקטן ! כתב:
redead כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

מחר חותם בסלטיק

רק ציוניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:27 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אם עסקת דמארי תתפוצץ יש סיכוי לא מבוטל שאני אתאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
אם עסקת דמארי תתפוצץ יש סיכוי לא מבוטל שאני אתאבד.

איפה מפוצצים פה עסקאות?!שווה לדבר עם סלים בשביל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
RedBullet כתב:
אם עזריאל לא מסכים לעבור לחיפה יש לנו הזדמנות פז לגנוב את הרוש במחיר מציאה.

מה לא ברור שיש לך כבר שוער? מי זה הרוש בכלל? שוער סביר.

ובקשר לעזריאל..
סוף סוף אנחנו מנסים להחתים שחקן שגם חיפה רוצה, אני כבר דיברתי עליו הרבה ואני מאוד מקווה שהוא יבוא בלי קשר לדמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מוני כרגיל דופק הכל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אז נימני זה גם הסוכן של אדל...
תודה אבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
טביב תנעל את הדלת שקורנפיין לא יוכל לצאת!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
עדיף שיגלגל אותו מכל המדרגות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:39 
red-g כתב:
מעריב

יעקב זיו

ג'ואל מלא רחמים
חלוץ קוסטה ריקה, ג'ואל קמפבל, הוא נקודת האור של הטורניר עד כה, ואולי זה שיגרום לארגנטינה לבכות.

"לפי פרסומים, מכבי חיפה והפועל תל אביב התעניינו לא מזמן בחלוץ קוסטה ריקה, ג'ואל קמפבל (19). כנראה שאחרי הקופה מחירו יהיה מחוץ לטווח עבור הכיס הישראלי. אחרי שבישל וכבש ב-0-2 על בוליביה ונבחר לשחקן המצטיין של הטיקוס, ההשוואות בתקשורת כבר דיברו על סמואל אטו וכריסטיאנו רונאלדו."
ביי יואל

סקאוטינג של זרים כבר אמרנו ?
סקאוטינג זה לא להתענין, זה לרכוש אותו או דומה לו.
אם הילל התענין בו (או, שמא, גוטמן בעבר) סימן שהיה מספיק בולט. ועדין נידרשים הכלים להפוך התענינות לרכש. ולא, עפי"ר הם לא נמצאים בראשון לציון או אפילו בשכונת התקווה.

אגב, כולנו עוד בחיים רק בזכות היכולת הידועה של אלישע בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהגיע הזמן להפעיל קצת לחץ על מוני, אם בגללו עסקת דמארי תתפוצץ אני חושב שזה יכול לעלות לנו במחיר של עונה שלמה. אוהד הפועל, עלק. בנוהל, מי שמעוניין במספר של האוהד מס' 1 מוזמן לשלוח הודעה פרטית.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
redead כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

מחר חותם בסלטיק

רק ציוניות

גם פטריוטיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:43 
zink כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

אני מאמין לך כי אתה נראה לי בחור אמין וחף מאינטרסים.

ואני מאמין בגלל עוד סיבה טובה - יש תור של קבוצות שמוכנות לרכוש את דמארי לפי ערך של 2 מליון יורו.
אופס, התבלבלתי, 3 מליון יורו.
תתכוננו לידיעות ב-ONE על קבוצות אלה. ועכשיו, אני מתכוון ברצינות, אותה רצינות בה נוהל מסע היחצנות מהמדיה ועד ל...נבחרת ובעיקר החל מהבשלת העיסקה שלנו בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:44 
azran כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
redead כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

מחר חותם בסלטיק

רוץ לעדכן אותו.

אז אתה יכול לחזור להיות פסימי, כנראה שמוני יצליח לפוצץ את העסקה, דמארי לא יעבור.
זאת במידה והוא מתלונן במשטרה, אין שום סיכוי שהפועל תשלים את העסקה. לשמחת רבים מהאנשים כאן שחושבים שגם התלונה תעשה משהו, תהיו בריאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:47 
שוב הוכח שמוני המניאק הכי גדול כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:48 
chimpfive כתב:
azran כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
redead כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

מחר חותם בסלטיק

רוץ לעדכן אותו.

אז אתה יכול לחזור להיות פסימי, כנראה שמוני יצליח לפוצץ את העסקה, דמארי לא יעבור.

תשמעו, אתם פשוט עושים מעצמכם צחוק.
דמארי ישחק בהפועל.
"דמארי לא יעבור", איזו קביעה נחרצת. אם יתברר בעוד כמה ימים שסתם בלבלת את המוח, אתה מוכן לתת לנו חופש ממך לאיזה חודש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:49 
chimpfive כתב:
azran כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
redead כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

מחר חותם בסלטיק

רוץ לעדכן אותו.

אם דמארי לא יהיה בהפועל זה יהיה אך ורק בגלל הנהלת הפועל (החלק האוהד)
ההתאחדות התנערה מאחריות ומקסימום אמרה שמישהו טעה שם בהעברת כסף.
עמוס לוזון מחזיק מסמך חתום על ידי שני הצדדים בהפועל.
וקופמן סתם שונא הפועל כמו כל ערוץ הספורט.

תזכורת לדברי קובי סידי:

"חורבן הבית"
"אין רכש"
"נחתום כמו חותמת גומי"
"דקה אחרי שיגיע רכש אנחנו חותמים בלי לשאול"

תזכורת לדברי מוני:

"כל שחקן שטביב ירצה - נאשר מיידית"

בוא נראה למי אכפת מהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:51 
מאיפה הקביעה הדיי מטופשת שמוני הולך להכשיל את העסקה?
אה שכחתי ספינים..
דמארי יהיה שחקן של הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
אם העיסקה לא כשרה,זייפו שם חתימות וניסו להוציא כספים מהקופה המפוצצת של הפועל אני מוכן שעומר דמארי יישאר אצל הלוזונים ,להפסיד את העונה הזאת ולנקות את האורוות מהזבל העברייני שנדבק אלינו
מי שגומר על דמארי ומוכן להקריב את השנים הבאות על חשבון הצלחה שנגיד ותהיה השנה,הוא אוהד הפועל עם חשיבה לטווח הקצר ולא מבין מה יתחולל פה בעתיד
יחד עם זאת ומכיוון שלמוני יש המון מה להפסיד בעצמו מחקירה משטרתית לא יהיה שום ניקוי אורוות לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:53 
raz babo כתב:
שוב הוכח שמוני המניאק הכי גדול כאן

אם נעשו עבירות פליליות ומוני לא מתלונן רק מפחד על התדמית שלו הוא אכן מאנייק לא קטן.
גם אם הוא משקר סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:56 
יצור מתלהם, שוב שכחת את הכדורי הרגעה. אין לי בעיה לקחת ממך חופש אפילו שנה, עלי. תקרא שוב את מה שכתבתי, ואין לי בעיה לחזור על כך במיוחד בשבילך, במידה ומוני מתלונן במשטרה הלוזונים לא ישלימו את העסקה, יש מבין? לא? לא נורא יאלה שתהיה לך חופשה נעימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אם העיסקה לא כשרה,זייפו שם חתימות וניסו להוציא כספים מהקופה המפוצצת של הפועל אני מוכן שעומר דמארי יישאר אצל הלוזונים ,להפסיד את העונה הזאת ולנקות את האורוות מהזבל העברייני שנדבק אלינו
מי שגומר על דמארי ומוכן להקריב את השנים הבאות על חשבון הצלחה שנגיד ותהיה השנה,הוא אוהד הפועל עם חשיבה לטווח הקצר ולא מבין מה יתחולל פה בעתיד
יחד עם זאת ומכיוון שלמוני יש המון מה להפסיד בעצמו מחקירה משטרתית לא יהיה שום ניקוי אורוות לצערי

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:

מסכים
קודם לנקות אח"כ יבוא נקי כמו הכדורסל שמשאירים נקי ולא עולים ליגה על כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:

אני בספק גדול אם נעשה שם משהו באמת מטונף שלא בתום לב. יכול להיות שמדובר בקומדיה של טעויות או באיזו התחכמות של אחד הסריסים, אבל קשה לי להאמין שבאמת היה שם משהו פלילי. לראיה, מוני לא באמת הולך למשטרה, שאגב, הייתה פתוחה גם בסוף השבוע. עצם זה שהכל מפורסם אצל הקוף, שכבר הוכיח בעבר שהוא שילוב קטלני של אידיוט ובחור עם מוטיבציה, מטיל צל כבד של ספק על הכל.

בינתיים מוני משיג טיפה זעזוע במערכת וחשדות וספינים שעפים באוויר אל מי מהמעורבים, וכל זה במחיר של פגיעה מתמשכת במועדון וסכנה על עסקת דמארי. ככה או ככה יותר מזה מוני לא ישיג מהסיפור הזה, וגם הוא יודע את זה. השאלה היחידה היא מה המחיר שאנחנו כקבוצה נשלם על הפארסה הזאת, ובמקרה הכי גרוע (והוא גרוע ממש) זה יעלה לנו בדמארי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

אני בספק גדול אם נעשה שם משהו באמת מטונף שלא בתום לב. יכול להיות שמדובר בקומדיה של טעויות או באיזו התחכמות של אחד הסריסים, אבל קשה לי להאמין שבאמת היה שם משהו פלילי. לראיה, מוני לא באמת הולך למשטרה, שאגב, הייתה פתוחה גם בסוף השבוע. עצם זה שהכל מפורסם אצל הקוף, שכבר הוכיח בעבר שהוא שילוב קטלני של אידיוט ובחור עם מוטיבציה, מטיל צל כבד של ספק על הכל.

בינתיים מוני משיג טיפה זעזוע במערכת וחשדות וספינים שעפים באוויר אל מי מהמעורבים, וכל זה במחיר של פגיעה מתמשכת במועדון וסכנה על עסקת דמארי. ככה או ככה יותר מזה מוני לא ישיג מהסיפור הזה, וגם הוא יודע את זה. השאלה היחידה היא מה המחיר שאנחנו כקבוצה נשלם על הפארסה הזאת, ובמקרה הכי גרוע (והוא גרוע ממש) זה יעלה לנו בדמארי.

לכן אמרתי אם
אם מוני לא יילך אז העסקה תצא לפועל ואין בעיה בכלל
אגב,גם אם מוני לא יילך זה יקרה רק בגלל שגם לו יש מה להסתיר. בוודאות היו פה דברים מלוכלכים בעסקה הזו,לא סתם ההתאחדות רצה להחזיר את הכסף להפועל
אבל שוב,אתם להוטים על העסקה הזאת בכל מחיר. בעוד שנתיים כשבמקום להיות עם 50 מליון שקל עודף בקופה יזרקו אותו עם חובות אחרי שיעבירו הכל לכיס תבינו מה היה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:02 
אורנה אוסטפלד כתב:

אוסטפלד אני מוכן גם לרדת ליגה ולנקות את הפועל מהעסקונה וזה כולל את הראל וגרורותיו וכמובן טביב. רק שאני מבין שגם חקירה לא תוביל לכלום, במקרה הטוב היא תיגרר כמה שנים טובות ואתה עדיין תקוע עם אותם אנשים ועם קבוצה חלשה, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 345 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: