תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 389 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש הפועל 9-8/7/2011 [דיונים]
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 12:53 
בלומי האדום כתב:
קלדרון כתב:
בלומי, איבדת את זה לחלוטין.
שאול הגיע כדי לקחת מהפועל כסף , וטביבי ?

אם זה הולך כמו נוכל, מדבר כמו נוכל ומתנהג כמו נוכל.
כנראה שזה נוכל.

הכל טוב ויפה, ואולי גם נכון, אבל גם אתה לא ממש מביא הוכחות לפגיעה שלו בהפועל.
זה שתחזור על עובדת היותו נוכל, העבר המשפטי שלו, המעשים בכפר סבא שאת הצד שלו לא ממש שמענו, זה לא יהפוך אותו לנוכל בהפועל.
אתה אומר שהוא גונב את הקופה ?
תן לזה ביסוס עובדתי.
עד היום גם הצד של הראל לא טוען שאין כסף בקופה.
גם כשהם מנסים לשחק אותה שומרי חוק במקרה דמרי, הם עדיין לא התנגדו לרכישה, הם רק משחקים אותה בשוטרים וגנבים.

הוכחות, ולא כתבות מהעיתון או שמועה.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

נו, אז אם אתה מחפש עובדות, אולי תסביר בעובדות למה המחליף של אניימה אמור להיות שחקן חופשי ללא חוזה?
אין כסף בקופת המועדון?
למה טביב שמצהיר בכל מקום על התנהלות כלכלית שפוייה פתאום משלם סכום הזוי על שחקן ישראלי ובמזומן?
למה בדיוק הקבוצה צריכה מתקן מוזנח כמו המגרשים בבית"ר שמשון?
למה הוחתם חלוץ מהפועל רמת גן שכבש שער אחד במהלך עונה שלמה?
למה אני אמור להאמין ולסמוך על איש שהנציגים שלו בהנהלת הקבוצה מתקשרים לעיתונאים בשם אוהדי הפועל תל אביב, מבקשים מהם להוציא הודעות סותרות על הפגנות ואפילו מאיימים על אחד העיתונאים בטלפון? אם תתעקש תקבל גם את השם בפרטית.
במקום לבקש עובדות , אולי תסביר לי את הרציונל וההגיון מאחורי כל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

kobster כתב:
דווקא בזיכרון אני חזק. אותה חיפה שלקחה אליפות לטענתך כבר בסוף הסיבוב הראשון ושהייתה אלופה גם בארבע שנים מתוך חמש שקדמו לאותה עונה, הגיעה לבלומפילד וקיבלה בראש (ברדה וגילי) במשחק שהיה ברור מי הקבוצה העדיפה. הם פשוט היו קבוצה יותר טובה ויציבה משאר הקבוצות, בטח ובטח מולנו שרק שנה לפני כן נשארנו בקושי בליגה.
ההבדל בינתיים הוא שהיה ברור שקשטן הוא הסמכות המקצועית העליונה והבלעדית. הוא קבע אילו שחקנים יהיו ומי לא יהיה בהפועל, הביא את ברדה,גילי,ואליד,עומר פרץ,יבוריאן,דגו ובגדול פשוט בנה קבוצה מעולה שבעזרת הגרלה די נוחה לקחה גביע בלי הרבה מאמץ.
היום אנחנו רואים בובה של בעלים, איפה המילה שלו בתור מאמן ? איפה הסמכות המקצועית היחידה שהוא אמור להיות ? צר לי, אבל קשטן עד עכשיו עושה רושם של נער פוסטר, בא לאימון לוקח כסף ונוסע הביתה. העיקר שיש ביואיק לקרוס לנער הפוסטר אבל עוד 50 אלף דולר לשי הורגים את טביב וחונקים לו את התקציב.

החוזה של קשטן עוד לא חתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
יש לך הוכחות ששאול לקח משהו לכיסו הפרטי ?

דוגמאות ?
בגלגול ה"משותף" קצרה במשכורת של 850 אלף ש"ח לשנה כאשר אותו אדם משמש באותו זמן שותף של טביבי באולם שמחות.
התיחסות לכספי המועדון כאל כיסו הפרטי (יתרום מזגנים לבי"ס מהרווחים שהפועל עשתה באירופה).

בגלגול "הבעלים היחיד"
עסקאת דמארי מציבה סימני שאלה
, העברה של שחקן בתג מחיר של 3 מליון יורו ועם משכורת של 150 אלף דולר, במשכורת מתאימה לרמה תג המחיר להעברה - לא.
העברת כספים מחשבון של הפועל בו לטביבי אין זכות חתימה בלי מעורבות של בעל זכות החתימה ובלי לעבור קודם אצל חשב הקבוצה.
העברת כספים מהיום למחר, אפילו קבוצות בליגה הראשונה בגרמניה מחלקות העברות בקנה מידה הזה לתשלומים. אז מהפועל ללוזוניה ?

הוכחות ? באמת אתה בונה על הוכחות ?
כשהבנק למסחר פשט רגל היו הוכחות שאתי אלון גנבה את הכסף. אם תחכה לשלב ה"הוכחות" תקבל אותן כשהפועל תפשוט רגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:00 
לירון האדום כתב:

קודם כל ראה תגובתי לאחד אדום- התקשורת לא מעניינת אותי, ספוקלציות וספינים לא עושים עליי רושם בכלל.
בפעם המיליון ואחד אם אני מתנגד לאלי טביב זה לא אומר שאני תומך במוני הראל מתי תבינו את זה?!
לא כל שמי שתמנגד לטביב תומך בהראל, הראל הוא חלאה והוא אשם באותה מידה כמו טביב. באותה מידה.
אם הראל אשם גם טביב אשם ולהפך. לא הפכתי או טענתי שאתה תומך של מוני
מדוע לא ללחוץ על טביב שבמידה והוא אכן יהיה הבעלים האחד שיעמיד את הקבוצה למכירה? הוא כרגע זכה במאבק על הקבוצה, רוצה לשלם עליה כסף ואתה מבקש ממנו למכור אותה. באיזו דכות בדיוק ? אתה רוצה אותו בחוץ ? תחכה שהוא יסכים או תציע לו כסף
מה רע לעשות לו את המוות עד שיעמיד את הפועל למכירה? למה בדיוק ? כי החלטת שהוא לא מתאים לך או החלטתם שהוא הורס את הפועל. אני עוד לא השתכנעתי.
אני לא רוצה שהפועל שלי תתנהל כמו מסחרה, לא רוצה להיות בית"ר 2 או הפועל כדורסל. גם אני לא, אבל בהפועל הקופה מלאה ולכן אי אפשר להשוות אותה לביתר או מחלקת הכדורסל. שאול לקח מהתקציב של הקבוצה לכיס שלו ולא שילם לשחקנים כי הקופה היתה ריקה. סתם נראה לך שמוני נלחם על הפועל רק כי הוא אוהד. לטביב יש אגו מפוצץ ובשבילו לשלוט על הפועל זה ניצחון. עוד לא השתכנעתי שהוא כאן רק בגלל הכסף
לשתק את המועדון? המועדון משותק גם ככה, להגיד שמוני משתק אותו זה אמת, להגיד שטביב משתק אותו זה גם אמת!
לא טביב ולא הראל !
שוב לא טביב ולא הראל!
אף אחד מהם לא ייקבל ממני שום צ'אנס, הם איבדו אותו כבר, השטות של להיות עם האצבע על הדופק זה אחלה סיסמא. סיסמא או לא זו המציאות. אם הם יימכרו אז יהיה לך בעלים חדש. אני לא רואה פיתרון אחר ובוודאי לא שאין באופק רוכש חדש.
אז יופי שי יהיה בהפועל אז יגידו הנה הקהל הצליח, וככה זה יהיה כל הזמן, עד שפתאום הוא כבר לא יתחשבן לנו ואז זה יהיה מאוחר מידי.
גם על שאול אמרו תנו לו זמן. אצל שאול לא היה מושג של זמן כי הוא ראה בהפועל הכנסה קבועה. הוא לא רצה למכור לא בגלל שלא היו רוכשים, אלא כי ההכנסה הקבועה היתה הרבה יותר גבוהה. כלכלית זה לא השתלם לו. טביב בניגוד להראל יימכור ברגע שזה יישתלם לו.
שאול אוהד הפועל אני מאמין לו. שאול באמת אוהד הפועל, אבל הוא אוהב את הכיס שלו יותר

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:00 
Idandosh כתב:
mbracha כתב:
azran כתב:
אלי טביב קורא לנו בריונים,לנו,אוי הוא כל כך טיפש.

אלי טביב קורא בריונים לאלו שפרצו למשרדים של ההנהלה, והכינוי הזה הולם אותם (גם אם הם אנשים נהדרים ביום יום, ואולי אפילו חברים ליציע).

בניגוד ל"בריונים פעילי שלום" מטעמו של ה"שקול הממולח" שפרצו למשרדו של גבע תלם על מנת לפנות את משרדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:01 
ציטוט:
דווקא בזיכרון אני חזק. אותה חיפה שלקחה אליפות לטענתך כבר בסוף הסיבוב הראשון ושהייתה אלופה גם בארבע שנים מתוך חמש שקדמו לאותה עונה, הגיעה לבלומפילד וקיבלה בראש (ברדה וגילי) במשחק שהיה ברור מי הקבוצה העדיפה.

יחסית למישהו שחזק בזיכרון התבלבלת בעונות. המשחק המדובר התקיים בעונת 2007.

בלומי האדום כתב:

לירון,

אתה יודע מה הבעיה שלך, שהם הצליחו לשגע אותך.
אתה כבר מזמן לא מסוגל לשקול דברים בלי להיכנס לרכילות זולה, שמועה או אינפורמציה שהיא בעצם דיסאינפורמציה.
לצערם של רבים וטובים פה, אני ועוד הרבה אחרים לא נפלנו למלכודת של שני הצדדים.
אותי מענינת הפועל ולא פרסונה כזו או אחרת.
למה אתה חושב שנושא הכרטיסים לר"ג זה רק טביב ?
מוני לא גנב אותך בליגה האירופית.
טביב נעלם בינואר!
פיזית הוא לא היה פה. עובדה.
מי אמר שלא השיגו אותו או דיברו עימו, רק בגלל שלצד האחר היה נוח לפרסם את הגרסה הזו והיה נוח לכולם לקנות אותה כהסבר לרכש בזיוני.
כתבות על הפועל יש, כי יש מלחמה ונוח לשני הצדדים לנהל אותה בפומבי.
על גוטמן כבר הסברתי בתשובה הקודמת.
אותם דברים אמורים על השחקנים שעזבו וחברי ההנהלה המתנדנדים.
טביב חי בסרט או שמלבד אימון הפתיחה, ה-100 איש שהפגינו נגדו, הם לא ממש כל אלפי אוהדי הפועל וזו הפרשנות שלו למצב.
אותם אוהדים אתמול התמקדו בעיקר בקשטן ואבוטבול, מעניין מאוד.
כנראה שלא כולם שם היו אוהדי הפועל בלי "תשלום".
מה בדיוק האוהדים רוצים מקשטן, ואיך פתאום כולם יודעים לזלזל באיש שהביא דאבל להפועל ובזכותו התחילה שרשרת של הופעות בבאירופה.
הופעות מכובדות עם נצחונות ולא עוד הפסד מכובד.
כולם פתאום מקבלים כעובדה שקשטן הוא הכלב של טביב.
אולי הפרשנות שלכם לא ממש מבוססת, ושוב בניתם תאורית קונספירציה על בסיס של עובדות שקריות.

במצב הנוכחי יש טביב, מוני או שניהם.
דה פקטו המצב של שניהם הוא מתכון להרס.
ברגע שנישאר עם אחד מהם, ועד שיגיע צד שלישי שיירכוש את הקבוצה, צריך לתת לאותו אחד לעבוד ולהיות עם יד על הדופק.
ריאלית אין אפשרות לסלק את שניהם עכשיו.
אני גם לא מוכן לשתק את פעילות המועדון בגלל גחמות של מתנגדי בעלים, מי שלא יהיה.
המועדון נמצא כלכלית במצב הכי טוב שלו מזה שנים, וצריך לקוות שמי שלא יקבל את הקבוצה יעמיד קבוצה ראוייה בצורה מהירה.

http://shedim.com/forum0910/viewtopic.php?f=4&t=32974
http://www.shedim.com/forum0910/viewtop ... =4&t=32224

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:02 
הגיע ההזמן שתקום יוזמה לרכוש את הפועל מייד. רק האוהדים צריכים להוביל יוזמה כזו. יש מה למכור- הן מבחינת הדירוג באירופה, הן מבחינת הקופה, הן מבחינת המסורת והעובדה שהקבוצה היא אמפריה במונחים מקומיים. צריך רק לאסוף את המידע, לארגן אותו ולשווק נכון לאנשים הנכונים. זה אמנם לא "רק" אבל זה אפשרי ובר ביצוע. יש אנשים שאפשר לפנות אליהם כבר- (לבייב?) ואני יוצא מנקודת הנחה שטביב אחרי הכל הוא רואה בקבוצה ביזנס וזה פועל לרעה כשהוא איתנו אבל פועל לטובה כצריך להיפטר ממנו- הצעה נכונה והוא הולך (עם רווח של מליונים, עם כל הכאב שכרוך בזה) אבל הקבוצה לא תתמוטט.
יתרון נוסף זה האוהדים שלנו שמסוגלים לאחד כוחות ולהעמיד יוזמה כזאת. ברגע שתהיה הצעה על השולחן מאיש עסקים לרכוש את הקבוצה, אז נצטרך להפעיל את כל הלחץ ולגייס את התקשורת כדי שימכור. והוא ימכור. הוא ימכור אם נשב לו על הצוואר. צריך רק ליזום.
זה לא צריך להיות מעל דפי הפורום אבל אולי זה המקום להתחיל בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:05 
בלומי:
במצב הנוכחי יש טביב, מוני או שניהם.
דה פקטו המצב של שניהם הוא מתכון להרס.
ברגע שנישאר עם אחד מהם, ועד שיגיע צד שלישי שיירכוש את הקבוצה, צריך לתת לאותו אחד לעבוד ולהיות עם יד על הדופק.
ריאלית אין אפשרות לסלק את שניהם עכשיו.
אני גם לא מוכן לשתק את פעילות המועדון בגלל גחמות של מתנגדי בעלים, מי שלא יהיה.
המועדון נמצא כלכלית במצב הכי טוב שלו מזה שנים, וצריך לקוות שמי שלא יקבל את הקבוצה יעמיד קבוצה ראוייה בצורה מהירה.

רק לעשות את האחד ועוד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:10 
דווקא את התשלום במזומן אני יכול להבין.
א. מכבי פ"ת כנראה נכנסה לבעיות תזרים ולא קיבלו שם משכורות (כך פורסם).
ב. להפועל יש הרבה כסף נזיל.
ג. לטביב יש אינטרס עסקי ליצור סוג של ברית עם הלוזונים.

אם בשביל זה צריך לשלם במזומן זה שיקול סביר.
כמובן שזה לא התרחיש היחיד שאפשר להעלות על הדעת, אבל זו אופציה די סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:16 
לא מובן לי דבר אחד- למה אתם חושבים שיגיע קונה אם הקבוצה לא למכירה?
הריי טביב נגיד קונה את הקבוצה ב6 מיליון וירצה למכור ב12 זה נראה לכם בסדר?
אני אומר שימכור ב7... הקהל צריך להבהיר לו שהוא לא רצוי במועדון, יותר מידי דברים רעים קורים מאז שהוא הצטרף למועדון.
זה לא מדליק לכם שום נורת אזהרה?
בלומי תמשיך להאמין לאדם שהורשע בפלילים, שריסק כבר קבוצה אחת, לאדם שמשום מה יש יותר מידי כתבות שליליות נגדו, לאדם שבינתיים הקבוצה שלך במקום להיות כמו חיפה של העזור האחרון הולכת צעד צעד אחורה.
אני את האמון שלי בטביב איבדתי(וכמובן שגם במוני ממזמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:19 
קלדרון כתב:
יש לך הוכחות ששאול לקח משהו לכיסו הפרטי ? התביעות של שחקנים, ספקים וחובות שהוא השאיר בעמותות השונות של הפועל לאורך השנים. קשה להסתתר לאורך כלכך הרבה זמן מאחורי המושג "מנהל גרוע". במדינות נורמליות מנהל גרוע משלם בכסף ובזמן ישיבה במקרים כמו של שאול

דוגמאות ?
בגלגול ה"משותף" קצרה במשכורת של 850 אלף ש"ח לשנה כאשר אותו אדם משמש באותו זמן שותף של טביבי באולם שמחות. כמה קיבל לובין, ותזכיר לכולנו את הקשר שלו למוני. שניהם אישרו את המינוי של השני בסוף התהליך.
התיחסות לכספי המועדון כאל כיסו הפרטי (יתרום מזגנים לבי"ס מהרווחים שהפועל עשתה באירופה). ספקולציה או אמירה שאני אפילו לא בטוח שהתקיימה במציאות. לפחות הוא לא גזר קופונים ממכירות שחקנים.

בגלגול "הבעלים היחיד"
עסקאת דמארי מציבה סימני שאלה
, העברה של שחקן בתג מחיר של 3 מליון יורו ועם משכורת של 150 אלף דולר, במשכורת מתאימה לרמה תג המחיר להעברה - לא.
העברת כספים מחשבון של הפועל בו לטביבי אין זכות חתימה בלי מעורבות של בעל זכות החתימה ובלי לעבור קודם אצל חשב הקבוצה.
העברת כספים מהיום למחר, אפילו קבוצות בליגה הראשונה בגרמניה מחלקות העברות בקנה מידה הזה לתשלומים. אז מהפועל ללוזוניה ? מוני הראל נתן לכתב החצר שלו לפרסם כתבה, שהעובדות בה נכונות, אבל שאלת הפרשנות נשארת פתוחה. למה אתה לא מתייחס לטענות של טביב על העסקים של מוני עם שירצקי אוהב הפועל ? נראה לך הגיוני הסכומים ששולמו על אלרואי כהן ?. להזכירך מוני הוכיח שהוא יודע לגזור קופונים על שחקנים.

הוכחות ? באמת אתה בונה על הוכחות ?
כשהבנק למסחר פשט רגל היו הוכחות שאתי אלון גנבה את הכסף. אם תחכה לשלב ה"הוכחות" תקבל אותן כשהפועל תפשוט רגל.
אל תביא הוכחות, אבל תשכנע אותי שלטביב, אם יקבל את הקבוצה לידיים שלו לאחר ההליך המשפטי, לא מגיע צ'אנס להוכיח את עצמו לבד. לבד בלי מוני וחבורת הזבל שסביבו.

שניהם לא עושים לי את זה, אבל יש מציאות ואתה מתעלם ממנה.
במציאות הזו, כנראה טביב הולך להיות בעלים יחיד.
רוכש אין באופק, מה אתה מציע לעשות ?
אני נותן צ'אנס. לשבור את הכלים אפשר גם בעוד מספר חודשים.
בינתיים אולי הוא ייבנה קבוצה, למרות תרחישי האימים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:23 
סליחה מראש, אבל אני חייב לעזוב אתכם לזמן לא ידוע.
אשמח להמשיך להתדיין בהמשך היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:27 
בלומי לא צריך באמת לבנות קבוצה, הסגל הנוכחי שלך בליגת הפח הזאת יוכל להוביל אותך להאבק על התואר..
אבל מה יקרה עוד 3,4 אנשים(ע"ע ביתר), מי אמר שאז טביב ימשיך להשקיע? עכשיו זאת לא חוכמה הוא לא צריך לשים שקל בהפועל(והוא עוד לא שם), שייצטרך מי אמר שהוא ישים, ואז לבוא ולהעיף אותו יכול להיות מאוחר מידי!
זה הפחד שלי- לא העונה הזאת, אלא עוד שלוש ארבע שנים קדימה, היום הוא רב עם שי על 20 30 אלף דולר, קונה את דמארי שאם יימכר לאירופה שנה הבאה משמע שקיבלנו שחקן בהשאלה חינם.
בוס שאצלו האגו קודם לכל, בוס שלא מוכן להגיע לאימונים שהוא יודע שיש מחאות ושולח את הבובה שלו לדבר עם הקהל.
בוס שהבובה שלו מפחידה עיתונאים שיפרסמו דברי שקר כדי לפגוע במחאה של אוהדים.
בוס שהורשע בעבר, בוס שפירק קבוצה אחת בעבר.
ולבוס הזה אתה רוצה לתת צ'אנס .
למה לתת לו צ'אנס? למה נראה לך שהוא רוצה את טובת הפועל?
בגלל דמארי?
זה מה שישתיק אותך? רכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:30 
אני מסוגל להתייחס לספין אחד ביום. האם מישהו יכול לעדכן מה עם התלונה של מוני במשטרה על זיוף חתימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אני מסוגל להתייחס לספין אחד ביום. האם מישהו יכול לעדכן מה עם התלונה של מוני במשטרה על זיוף חתימה?

הסבר שוב
לטענת מר מוני הראל העובר סכום כסף לפ"ת על העברת דמארי ללא אישורו.
הוא טוען , שחתמו בשמו על העברה הזאת וללא ידיעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:37 
לא לא, מוני באמצעות הסמרטוט שלו אמר במפורש ״מחר ילך למשטרה להתלונן על זיוף חתימה״ אני באמת שואל אם מישהו יכול לעדכן. אני באמת מוטרד מהאפשרות שמישהו זייף חתימה שלו, מכל הבילבולי ביצים ששופכים כאן זה ההילייט של היום מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:40 
ציטוט:
כפי שפורסם בלעדית אתמול, הראל מתכוון לפנות ביום ראשןו למשטרה כדי לחקור את ההתנהלות סביב העסקה, ויתלונן על העברת סכום של 7,425,000 ש"ח, מבלי שאישר זאת וכאשר שותפו בבעלות, אלי טביב, הוא אינו מורשה חתימה בסוגייה.

* הטעות כתיב במקור (ספורט5)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:44 
זה ברור שאין בעיה להגיש תלונה, ואני מצטער שאני קצת נודניק בענין, אבל האם ציינו שבידיו החוזה החתום בזיוף החתימה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
עזבו שטויות, יש כדורגל חופים בערוץ 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
אני קופץ רק כדי לראות שעזרן הביא ידיעה שלא מחדשת כלום,שנמצאת באתר ספורט 5 כבר 10 שעות בערך.
וואלה יופי.
כבר עדיף טור דעה של יואב כהן.... :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:47 
אני לא מאמין שטביב עד כדי כך טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:51 
טוב, בבקשה תעירו אותי כשמוני מפוצץ את עסקת דאמרי עם החותמת גומי המשומשת שלו, תודה שיהיה סוף שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
עזבו שטויות, יש כדורגל חופים בערוץ 5.

מאז שאבא שלי עזב את זה,זה חרא ענף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:53 
chimpfive כתב:
טוב, בבקשה תעירו אותי כשמוני מפוצץ את עסקת דאמרי עם החותמת גומי המשומשת שלו, תודה שיהיה סוף שבוע טוב.

הרי הוא יגיד שהוא מאשר את העסקה כי אכפת לו מהמועדון בלה בלה בלה, אך הוא קורא לחקור את התנהלות ההתאחדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

העובדה שבהתאחדות מיהרו לרשום את הפעולה החשבונאית בכרטיס של הפועל מבלי שמורשה החתימה של הפועל בהתאחדות בכלל אישר להם את זה (ובהתחשב גם בקשרי המשפחה בין יו"ר ההתאחדות לבעלי מכבי פ"ת), היא מאד בעייתית.
עוד יותר מחשידה העובדה שבהתאחדות מיהרו לצאת בהצהרה מוזרה כי אמנם רשמו את הפעולה בכרטיס, אבל הכסף יועבר רק עם הרשאה של מוני הראל. אני עוד לא נתקלתי בדברים כאלה בהנהלת חשבונות, אבל, בעצם, אף פעם לא ניהלתי קבוצת כדורגל בישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
זה שטביב פושע ושקרן זה דבר אחד
אבל זה שמוני בכיין לא קטן ומציל הקבוצה בתור זה שהוא אוהד גדול זה דבר שני

איך נתקענו עם שניהם ?! איך !?!?!!??!!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:57 
yos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

העובדה שבהתאחדות מיהרו לרשום את הפעולה החשבונאית בכרטיס של הפועל מבלי שמורשה החתימה של הפועל בהתאחדות בכלל אישר להם את זה (ובהתחשב גם בקשרי המשפחה בין יו"ר ההתאחדות לבעלי מכבי פ"ת), היא מאד בעייתית.
עוד יותר מחשידה העובדה שבהתאחדות מיהרו לצאת בהצהרה מוזרה כי אמנם רשמו את הפעולה בכרטיס, אבל הכסף יועבר רק עם הרשאה של מוני הראל. אני עוד לא נתקלתי בדברים כאלה בהנהלת חשבונות, אבל, בעצם, אף פעם לא ניהלתי קבוצת כדורגל בישראל...

זה משהו אחר. היו כאן תהיות מדוע שולם הכסף בתשלום אחד. אני חושב שנקודתית לזה יש הסבר מתקבל על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
בלומי, התשובה הכי טובה שיש לך לטענות כלפי טביבי זה ש"אבל גם מוני" ?
מוני לא מפחיד אותי. אני מכיר את פוטנציאל הנזק שלו.
טביבי כן מפחיד אותי. אני מכיר את פוטנציאל הנזק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
RedBullet כתב:
הראל וטביב לא הביאו דאבל. גוטמן, אבוקסיס, דומב, בורשטיין ועוד סגל של 16-20 שחקנים הביאו דאבל. מוני וטביב הרסו דאבל בעונה שעברה, אבל את הדאבל המתוק הם בטח שלא הביאו.
הבעלים היחיד בארץ שכן אחראי לתארים זה יעקב שחר.

או שהראל וטביב הביאו דאבל וגוטמן, אבוקסיס, דומב, בורשטיין ועוד סגל של 16-20 שחקנים הביאו הרסו דאבל בעונה שעברה, ע"י זילזול ומשחק נרפה למרות שהם היו בשלוש רמות יותר טובים מחיפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 14:00 
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
כפי שפורסם בלעדית אתמול, הראל מתכוון לפנות ביום ראשןו למשטרה כדי לחקור את ההתנהלות סביב העסקה, ויתלונן על העברת סכום של 7,425,000 ש"ח, מ בלי שאישר זאת וכאשר שותפו בבעלות , אלי טביב, הוא אינו מורשה חתימה בסוגייה.

* הטעות כתיב במקור (ספורט5)

אההה, עכשיו הבנתי למה התכוון מוני הראל האוהד המסור שרק טובת הפועל לנגד עיניו כשאמר: "כל רכש שיחתים טביב נברך".
אתם מבינים? קובי סידי צרח שבועיים: "חורבן הבית, אין גנן, אין מגרשים, אין רכש, אין נוער, שרק יבקש נחתום כמו חותמת".

עובר חודש וטביב מצהיר על השקעה של מליון ש"ח בנוער, קונה שחקן ב7מליון ש"ח(כן "התימני הקמצן קנה שחקן, חצי שחקן בסכום שלא דמיינו צריך להודות ולהוריד את הכובע על זה), מצהיר שמתכוון לחזק את הקבוצה כדי להתחרות על האליפות בכל הכח ומי מכשיל את הפועל? מי? מי מחבל בהחתמות? הכל למען האגו? מוני הראל אוהד הפועל

לא האמנתי שאני אגיד את זה(כי אני לא סובל את דרך התנהלותו של טביב, את היחסי אנוש, את התרגילים העסקיים וכו') אבל אם תרצו או לא הוא התחיל להניע את הגלגל קדימה, עם כסף ורכש כמו שרצינו ומה יוצא? שמקללים את קשטן.
מה קשטן אשם, במה??? הוא היה כאן כשמישהו הבטיח או לא הבטיח לשי משהו? מה הוא קשור מטומטמים? מה הקשר בין המשכורת שלו והרכב שקיבל לשחקנים אחרים? כולם כאן התחלקו על השכל?
ומה בסוף קורה? אני רואה אנשים מתפללים שלא יקנו מנויים. מה נהיה ממכם? אתם הורסים את הקבוצה. כן אתם המחרימים. איפה הכח שלנו? האווירה במגרש. בלומפילד מלא ומפחיד זה הכח שלנו ואתם מחלישים אותו.
שנה שעברה טביב התנהג כמו זין? ברח למיאמי? חיכינו לרכש? ועדיין זיינו את חיפה ומכבי וכל קבוצה בבלומפילד בזכות הטירוף של הקהל. למה לנסות לשנות את הניהול דרך פגיעה בשחקנים ובאווירה? איפה הראש שלכם אולטראס הפועל? איפה? במקום להוציא הודעה שקונים 10אלף מנויים בכל הכח ובאותה נשימה להצהיר שלא ניתן לאף אחד לירוק עלינו בניהול ובהתנהלות גרועה אתם גם מתפרעים וגם קוראים לאנשים לא לקנות מנויים? טעות גדולה שפוגעת בקבוצה. טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 389 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: