לירון האדום כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
לירון האדום כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
רדנקו כתב:
כל עוד טביב בקבוצה - אני לא מכניס לכיסו שקל.
יצטרך להוכיח שאני טועה במשך כמה שנים טובות כדי שאתקרב לשם.
בינתיים אסתפק בכדורסל.
אל תבוא , לא נרגיש בחסרונך אתה מזכיר לי את אוהדי מכבי בכדורסל . או שיש בך גזענות לטביב שהוא תימני או שאתה מקורב למוני . מה כל דבר מפריע לך?
מדבר הטוקבקיסט בתשלום.
לירון הילדון אל תתחכם , אני יודע שאתה מקורב קרוב מאוד למוני כשלומי .
אתה לא יכול לקבל שאין אנשים שתומכים במוני?
תבינו שלכולם יש דעות ולא כל אחד שבעד טביב הוא בתשלום . כן , אני תומך בטביב . מה לעשות ? הלוואי והייתי בתשלום ממנו לא הייתי עובד כמו חמור היום . תתבגרו כבר , יעפתם על עצמכם . מה אסור לתמוך בטביב ?
אמממ בוא נראה, אני כותב בפורום הזה כבר שנים רבות תחת אותו כינוי...
לך יש אולי כמה? 40 הודעות והם באו רק מתחילת הפגרה..
אז מי יכול להיות שתול? אני או אתה?
אתה מכיר את רדנקו שאתה כותב שנוכל להתסדר בלעדיו?
מדוע אתה תומך בטביב? אנא הסבר פרט ונמק.
ללירון : תמיכתי בטביב היא אך ורק מתוך ראייה כי הוא טוב להפועל . הייתי מאוהב במוני אבל היום במצב הנוכחי הוא לא מסוגל להחזיק את הקבוצה .
מה שגרם לי לסלידה ממוני הוא כל מסע ההכפשות וההוצאות דיבה ע"י אנשיו כמו קובי סידי .
הבן אדם בכה שטביב לא משקיע במחלקות הנוער ( התחיל להשקיע לפני כשבוע ) בעוד שהמחלקות כבר 8 שנים ככה !!! עוד מתקופת מוני . זאת רק דוגמה אחת .
אני מלווה את הפועל כבר 25 שנה וגם אני ירדתי איתה ליגה והייתי במקומות אפלים .
להגיד שאני טוקבקיסט בתשלום זה פוגע בי אז ישר עולה התחושה שאתה ממקורבי מוני .
טובתי היא טובת הקבוצה וברגע שאראה שטביב מכשיל את הפועל אהיה הראשון לקלל אותו ולזרוק אותו לכל הרוחות לאיפה שבא .
אז נכון אני תומך בטביב , אז זה לא אומר שאני טוקבקיסט בתשלום . מותר לי לתמוך בו מתוך הראייה שלי שהוא רוצה בהצלחת הקבוצה . אין לי ספק שמוני רוצה לא פחות מממנו אבל האגו שלו לא יודע איך לאכול את ההפסד שלו בבמבי .
להציע 6 מיליון על הפועל זה בדיחה ! זה מה שאנחנו שווים ? אם היא כל כך חשובה תציע 10-12 מיליון ולא 6 מיליון שזה בדיחה . נכון , אולי דרך התנהלותו שכונתית אבל לבל נשכח שאיתו ביחד עם מוני היינו שייכים לקבוצה הכי גדולה של הפועל בכל הזמנים !
זהו , תמיכתי היא אך ורק מתוך הבנתי שטביב רוצה בהצלחה ותו לא . אם פגעתי בך שאמרתי שאתה ממקורבי מוני אז אני מתנצל.
אני מאמין ששנינו רוצים בהצלחת הקבוצה גם אם דעותנו שונות .
יום טוב אחי ואדום עולה !