תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 אוגוסט 2025, 07:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיונים חדשות שבת
הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:17 
IdanTheLittle כתב:
Oleg Neduda כתב:
הזוי אבל אנחנו הקבוצה היחידה בליגה בלי מאמן
אפילו לסכנין, הפועל פ"ת ובית"ר יש מאמן...
עצוב

למכבי פתח תקווה אין.

ואם קובי סידי רוצה שנקבע מי באמת מהבעלים חושב על טובת המועדון, אז שיחשוף את ההצעה שהוא הציע לשני הצדדים.

הוא התחייב שאם אחד מהם, והכוונה מן הסתם לטביב, לא יסכים, אז ההצעה להסכם תפורסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
תביא לי ציטוט אחד או פעולה אחת נגד מוני של אלי טביב או דורון אסידון מהשבוע האחרון ,אפילו שבועיים.

אני לא יודע משפטים, וגם אתה לא. אני לא בטוח שהצ'ק המותנה הוא לגיטימי (וגם אתה לא).
חוצמזה, באותו אופן שבו אתה מסיק דברים על מוני, אני מסיק שבגלל טביב גוטמן הלך.
בנוסף, כל ההצהרות שלו כאילו חצי ליגה הולכת לחתום פה לא מוסיף לרפרטואר שלו.

ההבדל הוא, שברגע שמוני יקבל 6 מליון ויפקיד אותו בחשבון שלו, הוא לא יוכל יותר להתבטא בהקשר להפועל. תשאל את חבר שלך למה הוא לא נותן לו את זה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לגבי מעשיו של קובי סידי-ברור שהוא אינטרסנט והוא בצד של מוני ,זה נכון,אבל למרות חשדות טביב ואוסידון כלפיו נאמר כבר שהם מכבדים אותו.הצעתו אני מאמין מדברת על ניהול הקבוצה עד שבית המשפט יקבע ויפסוק,דהיינו אני מאמין שהוא מציע ניהול שוטף מבלי שאחד יחשק אחד את השני-תקציב,מאמן ,צוות מקצועי ,שחקנים ,נוער וכד'.
אם הצעתו תביא לניהול שוטף של הקבוצה,דהיינו להעמיד קבוצה נורמלית לעונה הבאה-אז אין לי בעייה ואני תומך בזה.
נחכה ונשמע את הצעתו ואם היא בכוון שכתבתי -אני בעד.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:22 
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אל באנדי כתב:
עמרי קנדה , אתה האור שבחיי רק בצד השני ?
אני יודע שהאור בחיי מקורב של מקורב של מקורב של מוני ואני מבין את זה שהוא יגן עליו

האם אתה מקורב של מקורב של מקורב של טביב שאתה מגן עליו ? או שהכל מהתקשורת ?

הכל מהשכל שלי שיודע לקרוא את הכתובת שמוני מפזר בכל כלי תקשורת אפשרי.

והכתובות שטביב מפזר, אתה קורא?

תביא לי ציטוט אחד או פעולה אחת נגד מוני של אלי טביב או דורון אסידון מהשבוע האחרון ,אפילו שבועיים.

אתה רציני ????
עזוב אותך מסגרת זמן של שבועיים אבל עד כה היחיד ששמעתי מפיו לכלוכים ברמה של ילד בכיתה ד' זה טביב !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:

אני לא יודע משפטים, וגם אתה לא. אני לא בטוח שהצ'ק המותנה הוא לגיטימי (וגם אתה לא).

ההבדל הוא, שברגע שמוני יקבל 6 מליון ויפקיד אותו בחשבון שלו, הוא לא יוכל יותר להתבטא בהקשר להפועל. תשאל את חבר שלך למה הוא לא נותן לו את זה כבר.

גוטמן אמר בפירוש שהוא הולך כי הוא רוצה לצאת לאירופה ולא להיות מחוייב לשום מועדון.
אם גוטמן הלך בגלל הנהלה אז זה בגלל ההתנהלות ולא בגלל בנאדם אחד.
אלי טביב ואוסידון הצהירו שתיהיה קבוצה שתרוץ לאליפות ובנוסף הם הזכירו שדמארי,צעירי ועבאס מועמדים ושיש עוד כמה שהם לא יכולים לחשוף מפני שבפירוש הם אמרו שזה יגרום לעלייה המחיר שלהם,יתרה מזאת אוסידון אמר בפירוש שהם לא יתנו ללוזון 2 מיליון יורו על דמארי.
מוני הוא זה שפירסם את רשימת המועמדים ברגע שהפגישה עם אבוקסיס הסתיימה וזאת על מנת להקשות על טביב לסגור עסקאות.
מוני קיבל 6 מיליון שקלים שהופקדו בנאמנות עד אשר העיקולים(שקיימים) יוסרו והקבוצה תירשם בבעלות אלי טביב בהתאחדות.
מוני אכל את התרגיל בעסקת הבמבי מנסה עכשיו בכל כוחו להשיג את הבעלות על המועדון כי הוא מתוסכל מהדרך שבה הפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אל באנדי כתב:
עמרי קנדה , אתה האור שבחיי רק בצד השני ?
אני יודע שהאור בחיי מקורב של מקורב של מקורב של מוני ואני מבין את זה שהוא יגן עליו

האם אתה מקורב של מקורב של מקורב של טביב שאתה מגן עליו ? או שהכל מהתקשורת ?

הכל מהשכל שלי שיודע לקרוא את הכתובת שמוני מפזר בכל כלי תקשורת אפשרי.

והכתובות שטביב מפזר, אתה קורא?

אתה רציני ????
עזוב אותך מסגרת זמן של שבועיים אבל עד כה היחיד ששמעתי מפיו לכלוכים ברמה של ילד בכיתה ד' זה טביב !!

תביא ציטוט/קישור של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
לגבי מעשיו של קובי סידי-ברור שהוא אינטרסנט והוא בצד של מוני ,זה נכון,אבל למרות חשדות טביב ואוסידון כלפיו נאמר כבר שהם מכבדים אותו.הצעתו אני מאמין מדברת על ניהול הקבוצה עד שבית המשפט יקבע ויפסוק,דהיינו אני מאמין שהוא מציע ניהול שוטף מבלי שאחד יחשק אחד את השני-תקציב,מאמן ,צוות מקצועי ,שחקנים ,נוער וכד'.
אם הצעתו תביא לניהול שוטף של הקבוצה,דהיינו להעמיד קבוצה נורמלית לעונה הבאה-אז אין לי בעייה ואני תומך בזה.

סידי פסול לעדות ומבחינתי פסול גם לקיום בקונספט הנוכחי. הדבר היחיד שצריך לקרות זאת בוררות, כבר השבוע. כל הצעה אחרת היא דפוקה, ורק מעצימה את ההאחזות הנואשת של מוני בקבוצה. אנחנו כאוהדים צריכים לדחוף את הצדדים לבוררות ושום הצעה אחרת לא רלוונטית מבחינתי. קבוצה תחת משפט שיימשך כמה שנים זה הדבר הכי רע בעולם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:27 
mbracha כתב:
tadmored כתב:

סידי פסול לעדות ומבחינתי פסול גם לקיום בקונספט הנוכחי. הדבר היחיד שצריך לקרות זאת בוררות, כבר השבוע. כל הצעה אחרת היא דפוקה, ורק מעצימה את ההאחזות הנואשת של מוני בקבוצה. אנחנו כאוהדים צריכים לדחוף את הצדדים לבוררות ושום הצעה אחרת לא רלוונטית מבחינתי. קבוצה תחת משפט שיימשך כמה שנים זה הדבר הכי רע בעולם.

כמו שראינו בבמבי, הנושא רק מתחיל פשוט.
בוררות היא פתח ללחצים ולשחיתיות.
אם מוני בטוח משפטית שהפועל שלו, למה שילך לתהליך לא ברור ?

וחוזר ואומר, יש כאן פינת החופר הצעיר והחופר הצעיר פחות.
אבל, המלים הן לריק, ורק בית המשפט יקבע. איני רואה את אחד מהבעלים עוזב בגלל הפגנה, מקסימום מתחיל לעבוד בצורה יותר רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:32 
שימו לב לניסוח של סידי- מי שלא מסכים להצעה- בא להפועל בשביל כסף.
אין לי מושג מהם הפרטים אבל אני די חותם על זה שהוא הכניס שם משהו שטביב לא יכול לחיות איתו.
השאלה היחידה שנותרה פתוחה תוך כמה זמן יבוא אוסידון עם הצעה נגדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:

גוטמן אמר בפירוש שהוא הולך כי הוא רוצה לצאת לאירופה ולא להיות מחוייב לשום מועדון.
אלי טביב ואוסידון הצהירו שתיהיה קבוצה שתרוץ לאליפות ובנוסף הם הזכירו שדמארי,צעירי ועבאס מועמדים ושיש עוד כמה שהם לא יכולים לחשוף מפני שבפירוש הם אמרו שזה יגרום לעלייה המחיר שלהם,יתרה מזאת אוסידון אמר בפירוש שהם לא יתנו ללוזון 2 מיליון יורו על דמארי.
מוני הוא זה שפירסם את רשימת המועמדים ברגע שהפגישה עם אבוקסיס הסתיימה וזאת על מנת להקשות על טביב לסגור עסקאות.
מוני קיבל 6 מיליון שקלים שהופקדו בנאמנות עד אשר העיקולים(שקיימים) יוסרו והקבוצה תירשם בבעלות אלי טביב בהתאחדות.
מוני אכל את התרגיל בעסקת הבמבי מנסה עכשיו בכל כוחו להשיג את הבעלות על המועדון כי הוא מתוסכל מהדרך שבה הפסיד.

אם לך מותר להסיק מסקנות על סמך ניחושים, גם לי. אז הנה אחת- גוטמן עוזב בגלל טביב, ועם מוני הוא היה נשאר. תתמודד עם זה.
טביב אומר שהוא הולך לעשות כך וכך, ומאשים את מוני בזה שכלום לא קורה... תרגיל יחצני שקוף לא?

מוני צריך לקבל 6 מליון בלי התניות. מה אכפת לטביב לאן יילך הכסף? שוב, לא אני ולא אתה מכירים את החוקים ואת העניינים המשפטיים. אפילו משפטני הפורום לא מסוגלים לתת תשובה חד משמעית.
לכן, ההצהרות שלך מעוררות רחמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
mbracha כתב:
tadmored כתב:

אבל, המלים הן לריק, ורק בית המשפט יקבע. איני רואה את אחד מהבעלים עוזב בגלל הפגנה, מקסימום מתחיל לעבוד בצורה יותר רצינית.

עזוב אותך, השמות של הבוררים האפשריים שעלו בתקשורת הם של שופטי בית משפט עליון לשעבר, שאף אחד מאיתנו (אני מקווה) לא חושד בכך שהם לא יכולים לעמוד בבוררות פשוטה יחסית ושהם מושחתים או משהו בסגנון. זה נכון שכשאתה בוחר בבוררות אתה יודע איך אתה נכנס, אבל לא יודע איך תצא, וזה מבחינתי יתרון משמעותי. מה גם שהלו"ז של בוררות הוא הרבה יותר קצר מבית משפט והשורה התחתונה מחייבת באותה מידה. אין הבדל בין החשיבה המשפטית, מבחינה איכותית, בין בורר בר סמכא לבית משפט.

להיגרר למשפט במשך שלוש שנים, עם שני בעלים בפועל באותה תקופה, ולכלוכים חדשות לבקרים בתקשורת, והרבה כביסה מלוכלכת שתצא לעיתונים משני הצדדים, ומחנאות בתוך הפועל, והסכנה שמחר בבוקר מוני ומניותיו בהפועל יכולים לעמוד לעמוד למכירה פומבית מכונס נכסים ועוד הרבה סיבות ישירות ועקיפות שמוחי צר מלהכיל - זאת הסכנה הכי גדולה להפועל, והדרך המהירה ביותר להתרסקות. כל אלטרנטיבה אחרת עדיפה, בוודאי בוררות.

למוני יש הרבה אינטרסים להישאר בהפועל למשפט ארוך, ואף אחד מהם להערכתי הוא לא בגלל שהוא מאמין שהוא יזכה בבית משפט. אם תרצה אחלוק איתך בכיף כמה מהרעיונות שלי, אבל אני מאוד משתדל בימים האחרונים לא להכניס פרשנויות והשערות לדברים שאני כותב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:42 
IdanTheLittle כתב:
Oleg Neduda כתב:
הזוי אבל אנחנו הקבוצה היחידה בליגה בלי מאמן
אפילו לסכנין, הפועל פ"ת ובית"ר יש מאמן...
עצוב

למכבי פתח תקווה אין.

ואם קובי סידי רוצה שנקבע מי באמת מהבעלים חושב על טובת המועדון, אז שיחשוף את ההצעה שהוא הציע לשני הצדדים.

מרקו בלבול מאמן מכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:43 
tadmored כתב:

אתה טועה טעות מרה, אני מזכיר לך שעד עכשיו הם הגיעו לאלף הצעות פשרה לניהול משותף והבלאגן המשיך לחגוג. הגיע הזמן להשים לזה סוף גם על חשבון הצלחה מקצועית. מי שצריך להתערב זה בטח לא מר סידי שהוא מינוי מוצהר של הראל, אלא לחץ האוהדים וכל מיני אניגמות כמו סגול, תאומים ורמון שגם הפילו על המועדון את הצרה הזאת.

ניהול שוטף עם שני הדבילים האלה זה משהו שלא יכול לעבוד יותר, כמה מכות אפשר לספוג עד שנבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:

אם לך מותר להסיק מסקנות על סמך ניחושים, גם לי. אז הנה אחת- גוטמן עוזב בגלל טביב, ועם מוני הוא היה נשאר. תתמודד עם זה.
טביב אומר שהוא הולך לעשות כך וכך, ומאשים את מוני בזה שכלום לא קורה... תרגיל יחצני שקוף לא?

מוני צריך לקבל 6 מליון בלי התניות. מה אכפת לטביב לאן יילך הכסף? שוב, לא אני ולא אתה מכירים את החוקים ואת העניינים המשפטיים. אפילו משפטני הפורום לא מסוגלים לתת תשובה חד משמעית.
לכן, ההצהרות שלך מעוררות רחמים.

גם אם גוטמן הולך בגלל טביב אז אתה יודע מה זכותו של אלי טביב לתת את הג'וב למאמן אחר אם הוא בעל הבית,אלי גוטמן יצא נגד אלי טביב בכלי התקשורת.
לגבי הבמבי רואים שלא הבנת על מה מדובר.
לאלי טביב לא איכפת מה מוני יעשה עם הכסף מצידו שיקנה עם זה סמים וזונות.
על החלק של מוני הראל בהפועל יש עיקולים מה שאומר שאלי טביב יקנה את החלק במיטב כספו אבל יקבל רק חלק מהאחוזים,אלה שלא מעוקלים.
אלי טביב פשוט רוצה שמוני יסיר את העיקולים ואז יקח את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 16:44 
אוגוסטוס היל כתב:
שימו לב לניסוח של סידי- מי שלא מסכים להצעה- בא להפועל בשביל כסף.
אין לי מושג מהם הפרטים אבל אני די חותם על זה שהוא הכניס שם משהו שטביב לא יכול לחיות איתו.
השאלה היחידה שנותרה פתוחה תוך כמה זמן יבוא אוסידון עם הצעה נגדית.

בדיוק, מזגזגים את האוהדים שלנו אחד כנגד השני ומרוויחים זמן במקום שכולם יבינו שהם הבעייה האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 17:38 
mbracha כתב:
גבעתיים כתב:
mbracha כתב:
tadmored כתב:

עזוב אותך, השמות של הבוררים האפשריים שעלו בתקשורת הם של שופטי בית משפט עליון לשעבר, שאף אחד מאיתנו (אני מקווה) לא חושד בכך שהם לא יכולים לעמוד בבוררות פשוטה יחסית ושהם מושחתים או משהו בסגנון. זה נכון שכשאתה בוחר בבוררות אתה יודע איך אתה נכנס, אבל לא יודע איך תצא, וזה מבחינתי יתרון משמעותי. מה גם שהלו"ז של בוררות הוא הרבה יותר קצר מבית משפט והשורה התחתונה מחייבת באותה מידה. אין הבדל בין החשיבה המשפטית, מבחינה איכותית, בין בורר בר סמכא לבית משפט.

להיגרר למשפט במשך שלוש שנים, עם שני בעלים בפועל באותה תקופה, ולכלוכים חדשות לבקרים בתקשורת, והרבה כביסה מלוכלכת שתצא לעיתונים משני הצדדים, ומחנאות בתוך הפועל, והסכנה שמחר בבוקר מוני ומניותיו בהפועל יכולים לעמוד לעמוד למכירה פומבית מכונס נכסים ועוד הרבה סיבות ישירות ועקיפות שמוחי צר מלהכיל - זאת הסכנה הכי גדולה להפועל, והדרך המהירה ביותר להתרסקות. כל אלטרנטיבה אחרת עדיפה, בוודאי בוררות.

למוני יש הרבה אינטרסים להישאר בהפועל למשפט ארוך, ואף אחד מהם להערכתי הוא לא בגלל שהוא מאמין שהוא יזכה בבית משפט. אם תרצה אחלוק איתך בכיף כמה מהרעיונות שלי, אבל אני מאוד משתדל בימים האחרונים לא להכניס פרשנויות והשערות לדברים שאני כותב.

הייתי שמח ללמוד, גם בפניה פרטית וחסויה מבחינתי, על היתרונות של מוני להישארות בקבוצה.
אגב, איני אוטומטית בעד מוני, אלא בודק את מעשיהם.
אם לדוגמא הראל היה בעד יוסי וטביב בעד גוטמן ואם ההתנהלות בקבוצה תחת קצרה היתה ניהולית-מקצוענית ובדומה אם ההתנהלות להכנת הקבוצה היתה הפוכה אצל שניהם הייתי מעדיף את טביב לגמרי. וכאשר טביב הגיע טענתי כנגד רבים שהצלחותיו העיסקיות מ-0 מענינות והוא זכאי לימי החסד שלו. מנגד מזה שנים אני מבקר את הנסיון של מוני לבלוע משהו גדול מדי עבורו גם אם ימצא משקיע, והוא ימצא, ל-50% הנוספים. כרגע אני לטובת מוני רק בגלל המקצוענות שהיא המשך מורשת המקצוענות של האגודה.

אבל, נראה שכרגע דעותינו ברורות, ולא אמשיך להתנצח.
לטעמי הנקודה כרגע אינה התדיינות על סוגי הכרעות או בסוגיות משפטיות, אלא רק בקידום ההכנות לעונה הבאה.

אני מאוד מאוכזב מההתאחדות שיכלה לתרום נסיון גישור רציני לפיתרון של מכירה נורמלית מצד אחד לצד השני. הרי כל מהות הבמבי היתה סכום כסף.
להתאחדות יש מספיק כסף ומספיק ענין בנושא גם להביא את "המגשר הטוב במדינה" להתחלת תהליך חשאי ולא מחייב.
וזה יכול להיות התהליך המהיר ביותר להכניס את הפועל להתנהלות תקינה ב-100%.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 04 יוני 2011, 18:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא רוצה להיות הוגן .. הוא צריך גם לפרסם את השיטה החדשה לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 18:14 
אבירמוס כתב:

אל תדאג.
אם התשובה תהיה שלילית הוא יפרסם זאת בקול תרועה גדולה. והוא אמר זאת מראש.
בינתיים צריך לתת לבעלים את הכבוד והראוי ולחשוב בשקט יומיים על ההצעה.

חוץ מזה זה לא אמור להיות שונה בהרבה מהצהרתו ב-TV בליל חמישי - שטביב יקבל את ההחלטות העיקריות והוא ואוסידון יעבדו בשקט ליישמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
mbracha כתב:
גבעתיים כתב:
mbracha כתב:
tadmored כתב:

הייתי שמח ללמוד, גם בפניה פרטית וחסויה מבחינתי, על היתרונות של מוני להישארות בקבוצה.
אגב, איני אוטומטית בעד מוני, אלא בודק את מעשיהם.
אם לדוגמא הראל היה בעד יוסי וטביב בעד גוטמן ואם ההתנהלות בקבוצה תחת קצרה היתה ניהולית-מקצוענית הייתי מעדיף את טביב לגמרי. וכאשר טביב הגיע טענתי כנגד רבים שהצלחותיו העיסקיות מ-0 מענינות והוא זכאי לימי החסד שלו. מנגד מזה שנים אני מבקר את הנסיון של מוני לבלוע משהו גדול מדי עבורו גם אם ימצא משקיע, והוא ימצא, ל-50% הנוספים. כרגע אני לטובת מוני רק בגלל המקצוענות שהיא המשך מורשת המקצוענות של האגודה.

אבל, נראה שכרגע דעותינו ברורות, ולא אמשיך להתנצח.
לטעמי הנקודה כרגע אינה התדיינות על סוגי הכרעות או בסוגיות משפטיות, אלא רק בקידום ההכנות לעונה הבאה.

אני מאוד מאוכזב מההתאחדות שיכלה לתרום נסיון גישור רציני לפיתרון של מכירה נורמלית מצד אחד לצד השני. הרי כל מהות הבמבי היתה סכום כסף.
להתאחדות יש מספיק כסף ומספיק ענין בנושא גם להביא את "המגשר הטוב במדינה" להתחלת תהליך חשאי ולא מחייב.
וזה יכול להיות התהליך המהיר ביותר להכניס את הפועל להתנהלות תקינה ב-100%.

1. כבר אמרתי שאני משתדל שלא לכתוב פרשנויות וקונספירציות, גם כי זה לא אחראי וגם כי זה סיכון שאני לא מוכן לקחת. בהודעה פרטית אין לי שום חשש לתת סיבות והסברים אפשריים להישארותו של מוני בהפועל עד הכרעה של בימ"ש. אני לא מעריך את כל אלו שמפזרים פה תיאוריות לשני הצדדים שלא אחוזות בכלום, כאילו היה מדובר בעובדה מדעית מוכחת.

2. גוטמן כבר בתקופת הצ'מפיונס שכר חברת שיווק ויח"צ באירופה כדי שתבנה לו שם כדי שתמצא לו קבוצה באירופה בשנה הבאה. גוטמן הצהיר כמה הוא מעוניין לאמן את הנבחרת, וקרוב לודאי שבאמצע העונה הקרובה ימונה מאמן חדש לנבחרת (אלא אם כן פרננדז יעשה את הבלתי יאומן, והוא לא), ולוזון כבר הצהיר שגוטמן המועמד הטבעי. לזה תוסיף את העובדה שגוטמן עבר התקף לב, ולא באמת חזר ממנו במיטבו (ולראיה - הוא הגיש לחיפה צלחת אליפות על מגש של זהב) ולא מעט קולות בפורום נשמעו אומרים שהגיע הזמן למאמן חדש. כל זה מספיק כדי ללמד שגוטמן לא פה בלי קשר לאלי טביב, וזה עוד בלי לציין את זה שגוטמן בחר צד (בראיון מטופש וזחוח, כמנהגו בחצי שנה האחרונה) במאבק בין הבעלים. גוטמן לא פה מבחירה, ובכל מקרה לא בטוח שהוא הדבר הכי טוב להפועל כרגע.

3. מוני הראל והתנהלות מקצוענית באותו משפט זה צירוף מוזר, ואני לא רואה קשר בין השניים אלא אם כן מגיעה המילה "לא" ביניהם. פירטו רבים לפני, וגם אני, חלק מהעוולות של מוני כבעלים בשתי קדנציות. רק בשביל הדוגמה, שרלוונטית להודעה שלך, נסה להיזכר במינוי של גיא לוזון ובעקשנות של מוני להשאיר אותו בגלל הדוד לוזון. הקומבינה, שלא קשורה למקצוענות בשום דרך, כמעט עלתה לנו בירידת ליגה.

4. לגבי סיום הסכסוך - טביב הגיש לסידי והראל הצעה לבוררות, וכעבור שלושה ימים משלא השיבו הוא פנה בתביעה לבימ"ש. בתור פשרה מסויימת טביב הסכים להפקיד בחשבון נאמנות את הסכום שעליו יש עיקול למוני, עד שהעניין יוסדר מול גרושתו (חשבון נאמנות זה אומר שטביב משלם את הכסף לבנק שמשמש כצד ג', מה שמבטיח שהוא לא נעלם עם הכסף), ואת ההפרש הוא יתן לו בצ'ק בנקאי מיידי. בסך הכל טביב ביקש לוודא שאין תביעה של צד ג' למניות שהוא משלם עבורם, וזאת בקשה לגיטימית שכולנו עושים כשקונים אוטו, דירה או כל דבר אחר ששווה יותר משקל תשעים. אם מוני לא היה מנסה להיאחז בכוח בהפועל, ולחנוק אותה למוות על הדרך, מזמן כבר הייתה נסללת הדרך לפשרה. הבעיה היא שמוני רוצה להרוויח זמן ועל הדרך "להחזיר" לטביב על הבמבי ועל עוד אלף ואחד דברים, ואיזה מסכנים האוהדים (ובמשפט הזה כן הכנסתי את דעתי הפרטית, אבל זה לא משהו שלא ניתן להסיק בקלות בהתחשב במה שכתבתי).

5. ההתאחדות לא יכולה לעשות הרבה, ודרך "חשאית ולא מחייבת" כהגדרתך, לא שווה כלום ושום דבר. בסוף ההליך הזה הצד שירגיש מקופח יוכל להתנער מהכל. בסופו של יום יש ארבע ברירות בסיסיות:

א. מוני הראל חוזר בו, לוקח את הכסף (לאחר הסרת העיקולים) והולך הביתה לדרכו.
ב. טביב מחליט לוותר על הפועל, בתמורה לסכום כסף, שלמוני הראל אין בבנק (העיקולים על נכסיו הם בגלל שאין לו כסף מוחשי, שניתן להוכיח שיש לו, בסכום של פחות ממיליון שקלים).
ג. משפט ארוך ומייגע, שעל פי הבנתי (אני מבסס את דעתי על דעתו של חבר קרוב שהוא עו"ד ידוע, ועל דברים שנכתבו בגלובס) יסתיים בבעלות של אלי טביב כבעלים, אבל רק אחרי תקופה ארוכה מאוד של משפט, שיעלה לנו כקבוצה ביוקר רב.
ד. פנייה לבוררות מהירה, שאין לי מושג איך תסתיים, אבל לבטח תביא את הסיפור לסיומו.

אני חושב שאפשרות ד' הכי טובה לנו, והכי ריאלית כרגע. אתה מוזמן לעשות את הבחירה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 18:20 
אבירמוס כתב:

השיטה כבר נקבעה ביום בו החליט מוני הראל לגשת לבית המשפט. מוני הראל משופשף בהסתבכויות בעולם העסקים ויודע שכאשר רוצים "להרוויח" זמן, הולכים לבית המשפט. כעת ניתן לקוות שכבוד השופט יציע לצדדים הליך של גישור ושהצדדים יקבלו זאת.

דרך אגב: עקרונית אין שום בעיה לקבוצה לתפקד . זה אסון מבחינה מקצועית אבל תקין מבחינת הבקרה. יש קופה שמנה ברקע, הכנסות נאות ב"כל מזג אוויר" (פחות מעונה רגילה אבל סבירות), שחקנים תחת חוזה. הבעיה תהיה כאשר נגיע למועד האחרון להגשת תקציב לעונה הקרובה. התפוח הלוהט יתגלגל לפתחה של הבקרה.

בינתיים מוני הראל צריך להיות מודאג מדברים אחרים כגון הדיון בבית המשפט בעקבות דרישתה של נטלי, להכריז עליו כפושט רגל.

ולגבי הצמד סידי-אוסידון : לא הייתי מתייחס ברצינות לשום אמירה שלהם. לא בטוחש הם בעצמם מאמינים לתוכן דבריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 18:39 
בקשר ל-4 האפשרויות- אפשרות ב ובעדיפות שניה גישור בעזרת ההתאחדות אם ניתן לעשות.
איני רואה סיבה שיזלזלו בגלל החשאיות ובודאי שיקבלו אם יוסכם סכום מקובל על שני הצדדים.
למוני יש כסף ולו רק השטרות לפירעות כהלוואת בעלים. וכן, סביר שימצא משקיע ל50% (ואינשאללה ל-80%). ובכלל, מניח שאם הציע כסף מזומן אז יש לו.

הכל ראוי להתיחסות, אבל כדי שלא להעמיס אתיחס ל:
מקצוענות - לדוגמא, לבחור את המקצוען לאימון במקום לשבת על הספסל ולהיכנס לחדר ההלבשה. כל אלה מראים על בעיה בהבנת חשיבות והעומק של הניהול המקצועי כאילו כל אחד יכול לאמן. או, להתחיל להתכונן לעונה הבאה כאילו אין התמודדות משפטית תוך ויתור על ה-SAY בנושאים העיקרים.
גוטמן - יש לו פיתויים מבחוץ אבל המשך רציני בנית קבוצה שהוא יצר עם ה-50 מליון (בניגוד לשנה הקודמת) ופניה מהלב אליו יכולים לעזור בעיקר שחו"ל מעט בעייתי בריאותי. מצד שני התנכלות אליו מהרגע הראשון והתנהלות שהביאה אותו להתקף לב זה לא משהו בדומה להתנהלות סביב בית"ר בעבר. אבל, ההבעיה היא לא הרצון של גוטמן אלא שלא נעשתה אליו פניה בתום לב ומהלב. ןמנגד נעשה הימור מסוכן עם מאמן בוסר - מה שלא הצליח בישראל זמן רב או בכלל.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 04 יוני 2011, 19:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
איני רואה סיבה שיזלזלו בגלל החשאיות ובודאי שיקבלו אם יוסכם סכום מקובל על שני הצדדים.
למוני יש כסף ולו רק השטרות לפירעות כהלוואת בעלים. וכן, סביר שימצא משקיע ל50% (ואינשאללה ל-80%).

מקצוענות - לדוגמא, לבחור את המקצוען לאימון במקום לשבת על הספסל ולהיכנס לחדר ההלבשה. או, להתחיל להתכונן לעונה הבאה כאילו אין התמודדות משפטית תוך ויתור על ה-SAY בנושאים העיקרים.
גוטמן - יש לו פיתויים מבחוץ אבל המשך רציני בנית קבוצה שהוא יצר עם ה-50 מליון (בניגוד לשנה הקודמת) ופניה מהלב אליו יכולים לעזור בעיקר שחו"ל מעט בעייתי בריאותי. מצד שני התנכלות אליו מהרגע הראשון והתנהלות שהביאה אותו להתקף לב זה לא משהו בדומה להתנהלות סביב בית"ר בעבר. אבל, ההבעיה היא לא הרצון של גוטמן אלא שלא נעשתה אליו פניה בתום לב ומהלב. ןמנגד נעשה הימור מסוכן עם מאמן בוסר - מה שלא הצליח בישראל זמן רב או בכלל.

אלי טביב לא ימכור את הפועל למוני, בטח לא בסכומים שבהם מוני מכר את הפועל לטביב, אותו סכום שטביב ישלם ככה או אחרת בסופו של תהליך. השטרות של הלוואות הבעלים זה לא כסף מזומן וניתן למשוך אותם תחת תנאים מאוד מסויימים. מוני בחתיכת ברדק מבחינה כספית, פורסם כבר שהחברה שלו במצב מאוד קשה, אישתו הגישה בקשה להכריז עליו כפושט רגל, חשבונות הבנק שלו מרוקנים,, נכסיו מעוקלים, ובנוסף לכל זה הוא הפסיד בבמבי. אין תסריט שבו מוני בעלים יחיד של הפועל, אלא אם כן טביב מת מחר בבוקר ומתברר שהוא לא תיקן את הצוואה שלו והחליט להוריש הכל למוני. אגב, איפה היו כל המשקיעים של מוני לפני שהוא הכניס את טביב להפועל במהלך שהיה מאוד בעייתי מבחינת החוקים? אני לא זוכר שהם עמדו בתור לקנות 50%, 80% או אפילו 5%. למוני אין כסף להחזיק קבוצה, למוני אין יכולת/רצון להכניס בעלים אחר להפועל, למוני אין יכולת כלכלית לקנות את טביב.

לחץ בעבודה ובחיים זה רק זרז להתקף לב, שנגרם מסיבות אחרות לגמרי: טרשת עורקים (שנגרמת כתוצאה מרמות גבוהות של LDL בדם לאורך זמן), תרומבוזיס (קרישי דם בתוך הגוף שמביאים לסתימה של כלי דם כליליים), לחץ דם גבוה, דיאטה, פעילות גופנית, עישון, גורמים גנטיים ועוד. באף אחד מרשימת הגורמים להתקף לב לא תמצא "אי הבאת רכש, ואני אומר לך את זה בתור סטודנט לרפואה בשנים מתקדמות של התואר. אגב, גוטמן טען שמה ששבר אותו באותו יום הייתה הידיעה שהסלובקים החליטו שהם לא משחררים את מריו, ולא אלי טביב. עובדתית גוטמן לא רוצה להיות פה, וזה לא דבר בהכרח רע.

אגב, אלי טביב יושב בשער 2, מעל הספסל של הפועל, לא על הספסל. ונכון שהוא נכנס לחדר הלבשה, אבל זה לא דבר בהכרח רע. יש הרבה בעלי קבוצות בארץ ובחו"ל שנכנסים לחדר הלבשה לתת לשחקנים שלהם זריקת מוטיבציה, וזה מבורך בעיני אם זה נעשה במידה. אגב, גוטמן באותו מקרה זכור מול הפועל חיפה אאל"ט יצא עליו בצורה לא פרופורציונאלית וממש לא מכובדת, אני לא יודע אם אני במקומו של טביב לא הייתי מפטר אותו בבוקר שלמחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 19:49 
mbracha כתב:
גבעתיים כתב:
למוני יש כסף ולו רק השטרות לפירעות כהלוואת בעלים. וכן, סביר שימצא משקיע ל50% (ואינשאללה ל-80%).

מקצוענות - לדוגמא, לבחור את המקצוען לאימון במקום לשבת על הספסל ולהיכנס לחדר ההלבשה. או, להתחיל להתכונן לעונה הבאה כאילו אין התמודדות משפטית תוך ויתור על ה-SAY בנושאים העיקרים.

אלי טביב לא ימכור את הפועל למוני, בטח לא בסכומים שבהם מוני מכר את הפועל לטביב, אותו סכום שטביב ישלם ככה או אחרת בסופו של תהליך. השטרות של הלוואות הבעלים זה לא כסף מזומן וניתן למשוך אותם תחת תנאים מאוד מסויימים. מוני בחתיכת ברדק מבחינה כספית, פורסם כבר שהחברה שלו במצב מאוד קשה, אישתו הגישה בקשה להכריז עליו כפושט רגל, חשבונות הבנק שלו מרוקנים,, נכסיו מעוקלים, ובנוסף לכל זה הוא הפסיד בבמבי. אין תסריט שבו מוני בעלים יחיד של הפועל, אלא אם כן טביב מת מחר בבוקר ומתברר שהוא לא תיקן את הצוואה שלו והחליט להוריש הכל למוני. אגב, איפה היו כל המשקיעים של מוני לפני שהוא הכניס את טביב להפועל במהלך שהיה מאוד בעייתי מבחינת החוקים? אני לא זוכר שהם עמדו בתור לקנות 50%, 80% או אפילו 5%. למוני אין כסף להחזיק קבוצה, למוני אין יכולת/רצון להכניס בעלים אחר להפועל, למוני אין יכולת כלכלית לקנות את טביב.

לחץ בעבודה ובחיים זה רק זרז להתקף לב, שנגרם מסיבות אחרות לגמרי: טרשת עורקים (שנגרמת כתוצאה מרמות גבוהות של LDL בדם לאורך זמן), תרומבוזיס (קרישי דם בתוך הגוף שמביאים לסתימה של כלי דם כליליים), לחץ דם גבוה, דיאטה, פעילות גופנית, עישון, גורמים גנטיים ועוד. באף אחד מרשימת הגורמים להתקף לב לא תמצא "אי הבאת רכש, ואני אומר לך את זה בתור סטודנט לרפואה בשנים מתקדמות של התואר. אגב, גוטמן טען שמה ששבר אותו באותו יום הייתה הידיעה שהסלובקים החליטו שהם לא משחררים את מריו, ולא אלי טביב. עובדתית גוטמן לא רוצה להיות פה, וזה לא דבר בהכרח רע.

אגב, אלי טביב יושב בשער 2, מעל הספסל של הפועל, לא על הספסל. ונכון שהוא נכנס לחדר הלבשה, אבל זה לא דבר בהכרח רע. יש הרבה בעלי קבוצות בארץ ובחו"ל שנכנסים לחדר הלבשה לתת לשחקנים שלהם זריקת מוטיבציה, וזה מבורך בעיני אם זה נעשה במידה. אגב, גוטמן באותו מקרה זכור מול הפועל חיפה אאל"ט יצא עליו בצורה לא פרופורציונאלית וממש לא מכובדת, אני לא יודע אם אני במקומו של טביב לא הייתי מפטר אותו בבוקר שלמחרת.

אגב עדכנתי את ההודעה המצוטטת. ובין היתר שזלזול במעמד המאמן כמו בספסל בכפר סבא מראה על בעיה בסיסית בהבנת הניהול והמקצוענות.
ושלמוני יש כסף לבמבי. אם נידרש כסף נוסף הוא יכול לרכוש להלוות לזמן קצר ולקחת בחזרה הלוואת בעלים מול שטרות שיפדו מקופת הקבוצה. וזה ישתלם בעיקר אם יחזיר את המאמן שעשה את הקופה.
ברור שלגוטמן יש רגישות להתקף לב אבל הוא קרה פעמיים כשבפעם השניה חודשים אחרי רכישת פצ'אלקה. למען הדיוק קשורה להתנהלות הכללית בקבוצה. היציאה שלו נגד טביב ראויה לגינוי, אלא שבאה אחרי התנכלות של שנים במקביל לנהלי רכש משונים שמן הסתם הגבירו את המתח שגרם בסופו של דבר להתקף הלב.

אבל, העיקר הוא שאם טביב ישכנע / היה משכנע במקצוענות של הפועל תחתיו הכל היה שונה אצלי ואצל רבים אחרים.
ומחר זה יום חדש, אם כי השכנוע לא יהיה בין יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 20:32 
אם נכון שקשטן מאמן, זהו צעד רציני ומבחינתי מפתיע (איך מלכתחילה אפשר להשות מול אבוקסיס ?).
ואגב, מייתר את השאלה אם הבעלים ישבו על הספסל.
http://one.co.il/Article/180911.html

עכשיו צריך לראות שאין קטנוניות והתחשבנות בהכנות לעונה הבאה.
ושההנהלה עובדת במהירות ובמקצועיות. כולל שכר נורמטיבי למאמני הנוער.

אגב, לא מתפעל מדמארי ב-1.5 מליון (בערך) על חצי כרטיס, אם אופי רע אמנם כיוונה נכון.
האפשרות הקורצת היא לזר. ממילא, חוץ משוער ופצ'אלקה אין לנו זרים איכותיים ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
דמאיו ?!
את דמאיו אתה מביא לי יא כלב ?!
כל אוהד בני יהודה שאני מכיר מת שהוא יעוף משם אז אתה מביא אותו לפה יא חתיכת סרטן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
דמאיו ?!
את דמאיו אתה מביא לי יא כלב ?!
כל אוהד בני יהודה שאני מכיר מת שהוא יעוף משם אז אתה מביא אותו לפה יא חתיכת סרטן ?

הוא וחזי מגן בנו בשכונה משהו לשנים.
צעד מבורך של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
אם נכון שקשטן מאמן, זהו צעד רציני ומבחינתי מפתיע (איך מלכתחילה אפשר להשות מול אבוקסיס ?).

אגב, לא מתפעל מדמארי ב-1.5 מליון (בערך) על חצי כרטיס, אם אופי רע אמנם כיוונה נכון.

וגם אין לך ממש שוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

עדיין אין לנו שוער זר, ככה שמוקדם לדבר על זה. קשטן זו החתמה מעולה שנותנת אופטימיות מסויימת להמשך. מה שמעודד מאוד מבחינתי ששמענו על זה רק כשזה נסגר, ולא דקה לפני, כמו בימים הטובים... כתבתי באשכול אחר שקשטן זה מותג שיכול למשוך לפה שחקנים הרבה יותר מאבוקסיס, ואם טביב יכוון גבוה מבחינת רכש יכולה להיות לנו קבוצה נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 22:11 
כיפה אדומה כתב:
גבעתיים כתב:

וגם אין לך ממש שוער.

הכוונה היא שכנראה יהיה שוער זר או ששווה להחתים זר כשוער. ו
כל מקרה, השמות שעולים כשוער לשנה הבאה הם של זרים.

ואם לא יהיה שוער זר והלוזונים יגזימו בודאי ובודאי שכדאי להביא חלוץ זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
מה שמעודד מאוד מבחינתי ששמענו על זה רק כשזה נסגר, ולא דקה לפני, כמו בימים הטובים...

כשזה פוטש זה חייב להיעשות בשקט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: