תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דעות: מלפפוני יום חמישי 26/5
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה שטביב מביא כמה רכישות מפוצצות
ומוכר אפילו יותר מנויים משנה שעברה.

נאיביות :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:47 
redead כתב:
אדום כתב:
הדברים של שהר גורמים לי קצת בחילה.

!!
הפועל זה לא אופציה ראלית , מחמיא לו שחיפה מעוניינת בו ?
ואת זה שחקן בית אומר :PUKE:

זה לא מה שהוא אמר
תפסיקו כבר לקרוא את הציטוטים הלא מדויקים של האתר העלוב הזה

בן אמר שלשחק בארץ זאת לא אופציה מבחינתו בלי קשר להפועל. אחרי זה הוא אמר שמחמיא לו שחיפה מתעניינים בו אבל כמו שהוא אמר הרצון שלו זה לשחק באירופה. ובסוף הוסיף שאם כבר בארץ אז הוא ייתן עדיפות להפועל

היה ראיון בסדר גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:50 
Oleg Neduda כתב:
redead כתב:
אדום כתב:
הדברים של שהר גורמים לי קצת בחילה.

!!
הפועל זה לא אופציה ראלית , מחמיא לו שחיפה מעוניינת בו ?
ואת זה שחקן בית אומר :PUKE:

זה לא מה שהוא אמר
תפסיקו כבר לקרוא את הציטוטים הלא מדויקים של האתר העלוב הזה

בן אמר שלשחק בארץ זאת לא אופציה מבחינתו בלי קשר להפועל. אחרי זה הוא אמר שמחמיא לו שחיפה מתעניינים בו אבל כמו שהוא אמר הרצון שלו זה לשחק באירופה. ובסוף הוסיף שאם כבר בארץ אז הוא ייתן עדיפות להפועל

היה ראיון בסדר גמור

סבבה אז אני לוקח את הדברים שלי בחזרה.
בכל מקרה , אולי עוד שנה או יותר של התייבשות בספסל ספרדי יחזירו אותו ויותר חשוב מזה את אמא שלו , למציאות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:52 
במקום להתעצבן על שחקנים, תיקחו את הראיון של זהבי, תבינו מה שחקן באמת חושב על הקבוצה שלו, הקהל שלו, ומה מידת המחויבות שלו לאוהדים, בעידן של היום אין כזה דבר שחקן בית, ואני די בטוח שמה שזהבי ובונדר חושבים על הקהל ועל עצמם כך גם שי וכל שחקן ממוצע. מה שמענין הוא שהם אומנם מעריכים את האוהדים שמעודדים אותם, אבל בחישוב הכללי מענין אותם אך ורק המחויבות שלהם לעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
יש לי הרגשה שטביב מביא כמה רכישות מפוצצות
ומוכר אפילו יותר מנויים משנה שעברה.

נאיביות :bang:
יש לי הרגשה שטביב פותח בהפועל מעבדה רפואית, מוצא תרופה לסרטן ובכסף שמרויח מזה מביא אותנו לגמר ליגת האלופות.
אחחח, דמיון פורה זה כזה כיף.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00569.html
שהר על המעבר לחיפה: לא שולל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
הפועל יוצאת לדרך חדשה, אבל במידה וטביב עומד בהבטחותיו, אין סיבה שלא נפתח עידן חדש וטוב.
גוטמן בדיוק המאמן בשביל הפועל שיכול להוציא משחקנים כמו אלרואי כהן ודמארי את המיטב, אבל הוא כבר לא יהיה כאן.
קשטן, בן שמעון ועטר המועמדים הראויים ביותר, אבוקסיס לא יכול להתחיל את תחילת הקריירה שלו כמאמן ראשי בהפועל, 4 שנים אחרי שפרש.
לדמארי יש את הפוטנציאל והיכולת, הוא לא שווה 2 מליון יורו אבל חייבים להביא שחקנים ברמה במקום השאר כדי לא לשקוע בבנוניות.
הייתי משקיע בהבאת אינוגבה, צעירי, דמארי, מגן ימני זר וחלוץ מחליף זר. הבאת שחקנים אלו אמורה לבוא ממכירת שכטר, ורמוט, זהבי ודה סילבה (איפה הכסף מהמכירה שלו? מליגת האלופות? מהליגה האירופאית? כן, חלק הלך בהשארת השחקנים בקיץ שעבר, אבל כמה!?) וטביב הבטיח שהוא עמיד כלכלית, אז הייתי שמח במידה וקצת כסף יצא מכיסו להשקעה בנוער, שהדרדר נורא בשנים האחרונות (מה זלצר יעשה בלי כסף?) לצד פריחת הנוער של מכבי ת"א וחיפה. ולמנות את שלום תקווה למאמן הנוער, לא צריך שיאמן את הנוער שלנו מאמן בשם נמני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 20:37 
כן, בטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 20:39 
arik8989 כתב:
הפועל יוצאת לדרך חדשה, אבל במידה וטביב עומד בהבטחותיו, אין סיבה שלא נפתח עידן חדש וטוב.
גוטמן בדיוק המאמן בשביל הפועל שיכול להוציא משחקנים כמו אלרואי כהן ודמארי את המיטב, אבל הוא כבר לא יהיה כאן.
קשטן, בן שמעון ועטר המועמדים הראויים ביותר, אבוקסיס לא יכול להתחיל את תחילת הקריירה שלו כמאמן ראשי בהפועל, 4 שנים אחרי שפרש.
לדמארי יש את הפוטנציאל והיכולת, הוא לא שווה 2 מליון יורו אבל חייבים להביא שחקנים ברמה במקום השאר כדי לא לשקוע בבנוניות.
הייתי משקיע בהבאת אינוגבה, צעירי, דמארי, מגן ימני זר וחלוץ מחליף זר. הבאת שחקנים אלו אמורה לבוא ממכירת שכטר, ורמוט, זהבי ודה סילבה (איפה הכסף מהמכירה שלו? מליגת האלופות? מהליגה האירופאית? כן, חלק הלך בהשארת השחקנים בקיץ שעבר, אבל כמה!?) וטביב הבטיח שהוא עמיד כלכלית, אז הייתי שמח במידה וקצת כסף יצא מכיסו להשקעה בנוער, שהדרדר נורא בשנים האחרונות (מה זלצר יעשה בלי כסף?) לצד פריחת הנוער של מכבי ת"א וחיפה. ולמנות את שלום תקווה למאמן הנוער, לא צריך שיאמן את הנוער שלנו מאמן בשם נמני..

גם אם למאמן בנוער שלנו יקראו פרגוסון, הנוער שלנו יהיה איום ונורא. השקעה, מתקנים, תנאים.. אלה הדברים החשובים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

נערך לאחרונה על ידי IdanTheLittle בתאריך 26 מאי 2011, 23:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:32 
IdanTheLittle כתב:
שהר הזה דוחה ("הפועל לא אופציה, חיפה כן"). אני לא מאמין שהערצתי אותו.
מאחל לו הצלחה כמו באספניול. ילד זבל.

זה ממש לא מה שהוא אמר. הוא אמר שההעדפה שלו היא אירופה ובארץ העדיפות שלו היא להפועל. תקרא כמה תגובות למעלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:32 
IdanTheLittle כתב:
שהר הזה דוחה ("הפועל לא אופציה, חיפה כן"). אני לא מאמין שהערצתי אותו.
מאחל לו הצלחה כמו באספניול. ילד זבל.

מקרה קלאסי של "הוצא מהקשרו". תקרא שוב את הכתבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
כושיליראבק... זה ערוץ הספורט עשה את ההוצא מהקשרו, לא אני.
טוב זה כי אני עייף... בדר"כ אני בודק דברים לפני שאני מאמין לאתרי ספורט צהובים :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
גביזון כתב:
אין מה לחפש בחוץ, שיביא את אנייוגבה.
!!!

לא ראיתי ולא שמעתי על השוער של נבחרת סרביה, אבל אני באופן אישי מעדיף לראות שוער צעיר ומבטיח להרבה שנים במועדון. איינוגבה טוב, אבל לא מספיק טוב לטעמי, יש לו לא מעט חסרונות. אם הסרבי מוכשר אין סיבה לא להנחית פה שוער כזה, שלמיטב זכרוני שוויו היה מוערך בלא מעט כסף.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:52 
קופמן אמר עכשיו שתאומים מגיש תביעה ייצוגית נגד מוני הראל. קטעו אותו לפני שהוא הספיק לומר עוד דברים...
והוא גם אמר משהו על שטר הון שלא ממש הצלחתי להבין מה הוא רוצה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:53 
Gili כתב:
קופמן אמר עכשיו שתאומים מגיש תביעה ייצוגית נגד מוני הראל. קטעו אותו לפני שהוא הספיק לומר עוד דברים...

אופטימי בוא לפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:

תוך כדי השידור תאומים שלח SMS לקופמן שזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 06:33 
Gili כתב:

בהנחה שדברי הקוף נכונים, נושא התניות טביב לצ'ק ה-6M מתברר (בסנכרון עם תגובה הזויה בפורם לפני מספר ימים).
1 מדברים כרגע רק על ההתניות מול שיעבוד נכס קיים. כלומר, שאר ההתניות (סכסוכים אחרים בינהם שיפסקו בעתיד) היו קשקוש.
2 הגיעו להבנה של חלוקת הצ'ק לשני צ'קים - האחד במזומן למוני והשני יופקע אצל עו"ד עד ש"עיקול נטלי" יסתיים. ולפי פסק דין התביעה של נטלי הכסף יחולק בין מוני ונטלי.
כלומר, עד לנקודה זו הענין פשוט וניתן לסיים את הבמבי אלא אם מוני יעלה טענה שביום הבמבי ההתניות היו לא סבירות כי נגעו לסכסוכים אחרים בינהם ולא לנושא השיעבוד.
ועדין, לפי מה שהקוף שידר, נכון לכל אלה הקבוצה תהיה של טביב ומוני לא ילחם עליה (בהסתייגות נקודת שטרי ההון שבקטע הבא) אם יחלק כ-נ"ל את סכומי הבמבי.

אבל, לראשונה במדיה מועלה כאן נושא שטרי ההון של מוני.
1 מדובר על 22 מליון או יותר. הסכום הנוסף הוא או אי הסכמות או אולי ריבית (עברו שנים ולפחות הצמדה).
2 הקוף טען חד משמעית שזה סלע המחלוקת וזו הבעיה האמיתית.
3 בנקודת שטרי היו צעקות של אוחנה ולא ניתן לקוף להסביר את שטרי ההון. יתכן שהצעקות של אוחנה, שמאוד הפריעו לדיון, מכוונות לנקודה שאינה נוחה לטביב.
3 בפורום המקביל ADOM BADAM טוען ששמע שהמחלוקת היא האם טביב יקח לעצמו (?) את השטרות (הגיוני יותר שישאיר לקבוצה) או שזו תהיה תרומה (?) של יותר מ-20 מליון ממוני להפועל.
כאמור היו צעקות ולא זוכר ששמעתי את זה.
4 על פניו, משמעות שטרי הון דומה/זהה למשמעות הלוואת בעלים. וכך גם הקוף ציין.
5 אם יש הלוואת בעלים, סביר לגמרי שמוני ירתה לעזוב את הקבוצה רק משתוחזר לו, כשם שסביר שטביב יעביר כסף רק מול מניות ללא עיקול.

אם נקודה 5 ה-נ"ל נכונה, היא משמעותית ביותר.
1 אם מוני יקבל את הלוואת הבעלים (והוא בודאי לא ישאיר אותה בקבוצה לחסדי טביב / למשפט עתידי נגד הפועל בראשות טביב) אז כסף רב יצא מהקופה.
2 אם כסף זה יוצא במיידי, האם מה-60 מליון ומכירות שחקנים אפשר יהיה לקיים את הקבוצה בלי השקעה מסיבית של טביב ?
תיאורטית כן, אבל נשמעה טענה שהקופה ריקה מה שיחייב את טביב הלוואת בעלים מסיבית משלו.
3 זה מעלה אפשרות שמוני רצה לעזוב את הפועל, גם מול 6M כדי שהאחריות תועבר לטביב והוא יממש הלוואה של יותר מ-20M.

ואחרון אחרון חביב - כמובן, עגיב. הוא יכול לטעון לכספים, בצדק או שלא בצדק. אבל, למיטב זכרוני במסגרת הסכם הרכישה של מוני מסגול ותאומים, הסוכם שכל טענה של טביב תהיה על הבעלים הקודמים או על סגול. מצד אחד, זה מוציא אתמוני מהנושא, אבל מצד שני זה עלול לעכב את הבצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 11:50 
אם רשומה הלוואת בעלים מוני זכאי לקבל אותה בחזרה וזה לא קשור לשאלה אם הוא עוזב או לא.

בטח שידרוש אותה לפני שהוא עוזב.

והקופה לא נשארת ריקה ולא בטיח וטביב בטח שלא יביא כסף בעצמו.

אל תשכחו שיהיו הכנסות בשנה הבאה שבהן טביב יוכל לעשות שימוש (אם לא ימשוך לכיסו אותן מהר. הרי ברור שהוא רשם גם לטובתו הלוואות בעלים מפה ועד להודעה חדשה) ולא משלמים לאף אחד כסף מיד בתחילת העונה אלא במהלכה, ככה שטביב ממש לא יצטרך להוציא כסף מכיסו (כמו שהוא ומוני לא עשו עד היום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 11:59 
רדנקו כתב:
אם רשומה הלוואת בעלים מוני זכאי לקבל אותה בחזרה וזה לא קשור לשאלה אם הוא עוזב או לא.

בטח שידרוש אותה לפני שהוא עוזב.

והקופה לא נשארת ריקה ולא בטיח וטביב בטח שלא יביא כסף בעצמו.

אל תשכחו שיהיו הכנסות בשנה הבאה שבהן טביב יוכל לעשות שימוש (אם לא ימשוך לכיסו אותן מהר. הרי ברור שהוא רשם גם לטובתו הלוואות בעלים מפה ועד להודעה חדשה) ולא משלמים לאף אחד כסף מיד בתחילת העונה אלא במהלכה, ככה שטביב ממש לא יצטרך להוציא כסף מכיסו (כמו שהוא ומוני לא עשו עד היום).

גם אני רשמתי שהקופה אמורה להיות מלאה.
אבל, היו מסרים אחרים, שאמינותם לא ברורה.

לגבי החזר הלוואת בעלים היא דורשת כרגע גם את חתימתו של טביב.
יתכן סכסוך של מליונים על גובה ההלוואה בתחשיבים שונים. הקוף אמר 22M או יותר (לא זוכר 25M או 28M).
ביחד עם ה-6M מבחינת האזרח מוני זה כ-30M, כלומר בערך הסכום בו גיאדמק רכש את בית"ר.

עם זאת, החזר ההלוואה לא ממש קריטי לטביב כרגע אם יש כסף בקופה כולל תקציב 40M לשנה הבאה (שספק אם מתאים לדמארי בלי החלפת מול אלרואי).
אבל, מקרב את הצורך בהלוואת הבעלים הבאה אם תידרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
טעות, לא משנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: