תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן שהר.
הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
דני, טוטו נלחם לא פחות ממנו. לפחות בסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
פותח את הפה
http://www.one.co.il/Article/180495.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 21:51 
azran כתב:

"חלוץ צריך מוח. מאמא לא קיבלתי אותו". שיסתום ושילך, לא חשוב לי באיזה סדר. אם לבחור באחד, אז שילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 21:59 
כוס אימא של השחקנים האלה.
בקבוצה אחרת היו מאכילים אותם קש, בהפועל הם מלכים (שוב, באופן יחסי לישראל... יחסית לאנפילד אנחנו עוד לא שם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 22:00 
לא ראיתם את הכתבת וידאו נכון? הוא אמר ששחקן צעיר צריך ביטחון , ושהוא ציפה שהוא יקבל יותר גיבוי בהתחלה. לא חושב שהוא הזכיר בכלל את השם של גוטמן , ובטח שלא אמר את זה בצורה פרובוקטיבית כמו שמוצגת בכותרת של הכתבה. בסה"כ כל מה שהוא אמר נכון...
בן שהר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 22:00 
אדום כתב:
כוס אימא של השחקנים האלה.
בקבוצה אחרת היו מאכילים אותם קש, בהפועל הם מלכים (שוב, באופן יחסי לישראל... יחסית לאנפילד אנחנו עוד לא שם)

עזוב אותו, הוא מסכן. 3 אוהדים משער 2 קיללו אותו אז זה הוריד לו תביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 22:36 
מוגזם להגיד שבן וטוטו תקעו את המשחק, ולהיפך היו משחקים בהם פעילותם המתואמת מוטטה הגנות. הרבה תנועה והרבה לחץ על ההגנה.
הקישור ההתקפי מנה השנה בממוצע שחקן וחצי רצינים על 3 עמדות (2 באגפים ואחד באמצע השדה) בניגוד לחלוצים שהופיעו כמעט תמיד.

לא זכור לי על תלונות על אינזאגי או על הרננדז. קל לאהוב "שכטר"ים אבל זה לא מחייב אוטומטית לשלול סגנונות אחרים (להפוך את האמצעי למטרה).
בקשר לאיברהימוביץ'- אינטר ומילאן זכו באליפות דווקא כשהוא שיחק בשורותיהם. ברצלונה ? סגנון יחודי שיש לו אפילו שם יחודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

מכין את הקרקע לקראת המעבר לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
azran כתב:

מכין את הקרקע לקראת המעבר לחיפה.

ממש ככה, אבל אם הטיעון שלו זה הקהל, שבקהל של חיפה הוא יקבל יותר תמיכה מהקהל של הפועל, אני מאחל לו הרבה בהצלחה, עם טיעון ותירוצים כאלה הוא לא יצליח גם בליגה החמישית באינדונזיה.
כמובן שאני מת שהוא ישאר אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:12 
לבן אין מודעות עצמית, ההתנהגות של אמא שלו בטח לא תורמת לכך.
גם הזינוק המטאורי בקריירה בגיל 16 קצת הוציא אותו מהאיזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:21 
להוציא דברים מהקשרם :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:24 
אם בעונה שעברה, אחרי שהפועל לקחה אליפות ודקל קינן סיים חוזה והפועל הביעה בו התעניינות, והוא אמר שמבחינתו רק מכבי חיפה זאת אופצייה בישראל ,בלי כל ה"כבוד לי שהם מתעניינים בי" וכל החרא הזה, זה אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:26 
במשחק ממוצע של הפועל ת"א בבית, הגיעו בין 10000 ל-12000 אוהדים אדומים.
קיללו את בן שהר? כמה? 5000? 3000? 2000? 50? 30?
זה השחקן שרוצה לשחק בליגה הראשונה בספרד?
לא שונה לגבי ערן זהבי שגם התלונן על קללות.
כל זה בקבוצה שידועה בפרגון הגדול לשחקניה ללא קשר לתוצאה.
אם בן שהר רוצה אי פעם לשוב ליגה בכירה באירופה (אולי בעצם אירופה זה כאן?) , כדאי לו לעבוד עם פסיכולוג ספורט ולעבוד על מודעות עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:26 
אנטיגונה כתב:
גם אני קרוב יותר לגישה שלך מאשר לגישה של הדרבי מעל הכל (אם כי, אני פחות חולה במחלת הרציונליות),
אבל זה לא קשור לדרבי האחרון.
לדרבי האחרון הגענו שהכל נגמר.
די, הלכה האליפות. כמה אפשר להתעסק בזה ולבכות אותה?
מסתכלים באותה נקודה על מה שנשאר.
אז מה שנשאר זה הדרבי והגביע.
וכן, צריך לדעת לקבל ולחיות עם הפסדים בדרבי, כמו שקיבלתי בהבנה את ההפסד 3-0 בשנות השמונים אחרי רצף ארוך יותר ללא הפסדים בדרבי.
מכבי התפוצצו והגיע להם לנצח במשחק הזה.
אבל להפסיד דרבי כמו הדרבי האחרון, כשמכבי לא קיימת והיה צריך להיות 5-0?
לא היינו עומדים בזה, לפחות הרוב הגדול.
אז כן, היתה תחושה עילאית של ניצלנו ממוות בדקה ה-91 ובצדק רב.
והגישה הזאת הרבה יותר מקובלת עליי מאשר "על הזין שלי הדרבי הזה, כי הפסדנו את האליפות, ויאללה בואו נמשיך לבכות עליה".

מה אני אגיד לך, אני חושב שזה קיצוני והגישה שלי היא לא כמו שציינת במשפט האחרון והדרבי לא על הזין שלי כפי שהגדרת את זה אתה, אבל הוא בטח פחות משמעותי מדרבי ליגה שיש עוד על מה לשחק ולהגיד שזה השער הכי חשוב שלנו העונה זה מוגזם. הרבה יותר חורה שהפסדנו אליפות מול קבוצה כל כך בינונית ברוב העונה, על משקל ה"הפסדנו דרבי שמכבי לא היו קיימים בו". אני מאחל לכולנו שרק אלה יהיו הדרבים שנפסיד, אלה שלא קובעים כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:31 
בנתיים שלושה שחקנים מרשים לעצמם ללכלך על הקהל של הפועל, אני מודה שזה פשוט מעצבן לקרוא את הראיונות האלה, יש כמה שמקללים ובאמת שהם מיעוט "אפילו" בקרב המאושמים ע"י אותם שחקנים "שער 2 וכו'" הרוב המוחלט לא מקלל לא אותם ואפילו לא שחקני יריבה. השחקנים של היום תפסו תחת והלוואי והם לא יספגו נאצות במהלך הקריירה שלהם, אבל קצת הערכה מינימום של כבוד, החיבוק שאתם קיבלתם ותקבלו בהפועל לא תקבלו בשום מקום אחר בארץ ואולי גם לא בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
ככה זה כשיש לך ראש מערכת רציני

משומר יעבור התעללות מהקהל ובסוף העונה יספר כמה הקהל נפלא
שחקנים בהפועל גם יזרקו זין חודשיים,גם יקבלו כפיים אחרי הפסד מביש במשחק עונה ועוד בסוף ירוצו לבכות על 4 אוהדים בשער 13 שקיללו אותם

שחקנים של הפועל יתעסקו בשלבי ההכרעה של העונה עם סוכנים ומעברים לאירופה
שחקנים של חיפה יגידו עד הרגע האחרון שהעונה הבאה לא מעניינת אותם והם מתרכזים רק במאבק על התואר

שחקנים של הפועל ישימו זין על הקהל התומך בליגה,גם כשבעקבות ההצלחות חדרו אליו הרבה חולירות שאוהדים רק את התוצאות
שחקנים של חיפה יהללו את הקהל הכי מפונק בארץ

אפשר לבוא ולומר שהכל מקרי ובמקרה לנו יש שחקנים כאלה ולהם כאלה ואפשר להבין שהכל קשור ביד המכוונת של ראש המערכת הטוב בארץ מול הבדיחה המכונה הבעלים של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:33 
אורנה אוסטפלד כתב:

שחקנים בהפועל גם יזרקו זין חודשיים,גם יקבלו כפיים אחרי הפסד מביש במשחק עונה ועוד בסוף ירוצו לבכות על 4 אוהדים בשער 13 שקיללו אותם

שחקנים של חיפה יגידו עד הרגע האחרון שהעונה הבאה לא מעניינת אותם והם מתרכזים רק במאבק על התואר

שחקנים של הפועל ישימו זין על הקהל התומך בליגה,גם כשבעקבות ההצלחות חדרו אליו הרבה חולירות שאוהדים רק את התוצאות

אפשר לבוא ולומר שהכל מקרי ובמקרה לנו יש שחקנים כאלה ולהם כאלה ואפשר להבין שהכל קשור ביד המכוונת של ראש המערכת הטוב בארץ מול הבדיחה המכונה הבעלים של הפועל

!!!
והכי כואב שהראיונות האלה מגיעים משחקני בית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
תמיד הייתי מסתכל על הדשא, ומתפעל איך שני שחקנים שונים לגמרי עומדים עליו ומשחקים באותה קבוצה.
שניהם שחקני בית. האחד, רק בן 21, התגלה ככישרון מבטיח כבר בגיל מוקדם מאוד, עבר למועדונים הגדולים באירופה ובנה לעצמו שם מטאורי בישראל. הוא העדיף לחמם ספסלים בקבוצות גדולות מאשר לצבור דקות משחק, נהיה בערך השחקן הכי מפונק בישראל, ובעצם נמצא עם כפית של זהב מגיל מאוד צעיר.
השני, כבר בן 23, מוכר פלאפלים במקצועו, שחקן שהעדיף לקבל דקות משחק בליגה השנייה ועבד קשה מאוד. לא שם גדול, לא הבטחה מהנוער, סתם עוד שחקן ספסל בהפועל שחזר מהשאלה בליגה השנייה.
האחד לא רצוי באספניול, והשני הוכתר כמחליף של פסטורה. האחד נותן עונה בינונית מאוד, השני מביא אליפות, מוביל את הפועל באלופות ומוכתר כשחקן העונה של הפועל, אם לא של הליגה כולה.
עבודה קשה כן משתלמת בסופו של דבר.

בתחילת העונה גוטמן היה היחיד שהאמין בבן. בזמן שהוא התחנן להבטחה שהוא יקבל דקות באספניול, גוטמן רדף אחריו כשהוא רוצה להביא אותו לקבוצה הכי טובה בישראל שהולכת לשחק בצ'מפיונס. באמצע העונה, כשבן הציג יכולת מעולה(שכמובן הייתה תוצר העבודה של גוטמן), מנהל אספניול לא יכל לחכות כדי לראות אותו בקבוצה שלו. בן חזר להיות מפונק ולהציג יכולת חלשה בסוף העונה, זאת כמובן לא אשמתו של גוטמן וזאת חוצפה שאין כמותה אם הוא באמת האשים אותו. בכל מקרה, לא רק שהוא לא צריך לרמוז, הוא צריך לנשק את גוטמן את הרגליים על שבנה לו קצת מעמד. הוא מדבר כל כך על ביטחון, מעניין איזו יכולת הוא היה מציג אם הוא היה נשאר באספניול ועולה בדקה ה-70.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:

זה כ"כ נכון, לא רק בספורט, בכל עבודה שיש לך בוס נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 23:57 
כיאל התלונן על הקהל של חיפה, גם שלומי ארבייטמן ואפילו גולסה שכבר חשב שהוא בלצאיו. יכול להיות שגם זה קשור להנהלה, אבל לי נראה שזה מקרה קלאסי של פינוק, כמו שכתבת, הם מקבלים מחיאות כפיים שהם עסוקים בחוזים שלהם באירופה, אחרי משחקים שרואים את שיא הזילזול (אשדוד וכו') שלושה שחקני בית שלא מסוגלים להתמודד עם כמה אוהדים שמקללים, משחקני הפועל שקיבלו את מלוא התמיכה מהקהל גם ברגעים קשים אתה מצפה למינמום של ריספקט, תיפרדו לשלום שיהיה לכם בהצלחה, למה השפיכת ביבים הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא פתח ככה על הקהל של חיפה בתקשורת (יש לציין למען ההגינות כי זה גם כי היא נשלטת ע"י הדון ומחפשת את הפועל).אולי משומר בימים הגרועים וגם זה לא היה כ"כ בוטה

גולסה הוא יוצא הדופן,אצלנו אלו תופעות שחלקן נעשו בעידוד ההנהלה

זה ההבדל בין מערכת (חיפה) שכולנו יודעים שהיא תמשיך להיאבק על האליפות בשנים הבאות לבין קבוצת הבלחות כמו הפועל (ולא רק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
חשבתם פעם מי התלונן על הקהל? שהר, זהבי ובונדר. מה משותף להם? כולם שחקני בית, צעירים, שלא חוו באמת קבוצה עם קהל לוחץ.
לא בונדר שנשאר כל החיים בהפועל, לא שהר שחימם ספסלים ולא היה נתון לביקורת, ולא זהבי ששיחק ברמה"ש(קבוצה ללא קהל).
אם רק תשימו לב לשחקנים שכן שיחקו בקבוצות אחרות, תראו שהם "זונות הקהל" הכי גדולים, כי הם באמת חוו על בשרם קהל לוחץ והם מעריכים את הקהל של הפועל.
בין אם זה שכטר, שאיכזב בנתניה והרגיש מה זה לחץ וקללות אפילו מקהל קטן כמו של נתניה, והפך לזונת הקהל הכי גדולה בהיסטוריה. אם זה תמוז, שהרגיש את הלחץ של אוהדי בית"ר ולא מפסיק לחלק מחמאות לקהל ולחגוג איתו בכל הזדמנות. אם זה פנטסיל, שהגיע מהקהל הלוחץ של מכבי, היה רץ עם דגל אדום בכל בלומפילד ואפילו הוציא דגל ישראל במונדיאל. אם זה אניימה שלא מפסיק להגיד כמה הוא אוהב את הקהל של הפועל. מהשחקנים האלה לא תשמעו טענות על הקהל בשערים 2 ו-13, אף פעם הם לא יתלוננו בראיון על הכפיות טובה של הקהל של הפועל, כי הם יודעים מה זה קהל אמיתי. הקהל של הפועל הוא לא קהל אמיתי, הוא קהל מלטף ומחבק, חיה מוזרה. שילכו למכבי, שם שחקנים ומאמנים מצהירים כל שני וחמישי כמה הם מבינים את הקהל שמקלל ושורק בוז.
בקיצור, אין מה להתרגש.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
חשבתם פעם מי התלונן על הקהל? שהר, זהבי ובונדר. מה משותף להם? כולם שחקני בית, צעירים, שלא חוו באמת קבוצה עם קהל לוחץ.
לא בונדר שנשאר כל החיים בהפועל, לא שהר שחימם ספסלים ולא היה נתון לביקורת, ולא זהבי ששיחק ברמה"ש(קבוצה ללא קהל).
אם רק תשימו לב לשחקנים שכן שיחקו בקבוצות אחרות, תראו שהם "זונות הקהל" הכי גדולים, כי הם באמת חוו על בשרם קהל לוחץ והם מעריכים את הקהל של הפועל.
בין אם זה שכטר, שאיכזב בנתניה והרגיש מה זה לחץ וקללות אפילו מקהל קטן כמו של נתניה, והפך לזונת הקהל הכי גדולה בהיסטוריה. אם זה תמוז, שהרגיש את הלחץ של אוהדי בית"ר ולא מפסיק לחלק מחמאות לקהל ולחגוג איתו בכל הזדמנות. אם זה פנטסיל, שהגיע מהקהל הלוחץ של מכבי, היה רץ עם דגל אדום בכל בלומפילד ואפילו הוציא דגל ישראל במונדיאל. אם זה אניימה שלא מפסיק להגיד כמה הוא אוהב את הקהל של הפועל. מהשחקנים האלה לא תשמעו טענות על הקהל בשערים 2 ו-13, אף פעם הם לא יתלוננו בראיון על הכפיות טובה של הקהל של הפועל, כי הם יודעים מה זה קהל אמיתי. הקהל של הפועל הוא לא קהל אמיתי, הוא קהל מלטף ומחבק, חיה מוזרה. שילכו למכבי, שם שחקנים ומאמנים מצהירים כל שני וחמישי כמה הם מבינים את הקהל שמקלל ושורק בוז.
בקיצור, אין מה להתרגש.

איזה מלך אתה :ROSE:

בדיוק מה שאמרתי כשביבראס קיבל בוז נגד מכבי פ"ת ובכה
זה ילד שמנערים א' דיברו עליו,עטפנו אותו בצמר גפן וכשהעזו לשרוק לו בוז הוא פשוט בכה. מצטער,מקצוען חייב להתגבר על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:25 
עוד תנאים כתב:
להוציא דברים מהקשרם :HEART2:

בדיוק
ראו מה בן שהר אמר ?
ציטוט:
“רוב האוהדים של הפועל הם טובים ועוזרים, אבל יש גם קומץ שלא חסך מלקלל ומלשרוק בוז

הוא מדבר על קומץ ,וכך דיברו זהבי ובונדר.אתם צרכים לשמוע את החלאות שמאחוריי ביציע בשער 5 שקיללו את שלשת השחקנים הללו בכל רגע נתון .פשוט מגעיל
ללא קשר לדעתי אנו כאוהדים אמורים לעודד את שחקננו ,מקסימום לא בא לך ,לא מתאים לך ,לא אוהב את השחקן -אז תשתוק-אל תקלל.
אני אוהב את השחקן.אני כן הייתי רוצה לראות אותו בהפועל בעונה הבאה.גם אם לא ישחק בחו"ל אני לא בטוח שהמאמן הבא רוצה אותו בקבוצה,כך שאם לא יהיה רצוי ,אז לאן יילך ?
הוא יילך למקום שרוצים אותו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא אמר שהוא בעד הקללות. אני מעולם לא קיללתי שחקן של הפועל גם כשהיו כאלה שהגיע אליהם (שמעון גרשון בעונת זריקת הזין) פשוט כי אני לא מסוגל

אבל זה הקהל ובטח שזה הקהל כשהוא גדל ומצטרפים אליו אלמנטים בעיתיים
בחיפה זה קורה פי 5 ושחקנים שותקים ולא מרימים להחתה לתקשורת שגם ככה מחפשת להוציא את הקהל של הפועל הכי רע
אם הרוב טוב למה לדבר בכלל?
למה לתת חצי משפט על הקהל הטוב וחפירה שלמה על הקומץ המקלל?

כמו שאמר אופיסר,שיילכו קצת לקבוצות אחרות ויחזרו,ילמדו להעריך טוב טוב את הקהל
משתינים עלינו בקשת בימים אלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:34 
אורנה אוסטפלד כתב:
אף אחד לא אמר שהוא בעד הקללות. אני מעולם לא קיללתי שחקן של הפועל גם כשהיו כאלה שהגיע אליהם (שמעון גרשון בעונת זריקת הזין) פשוט כי אני לא מסוגל

אבל זה הקהל ובטח שזה הקהל כשהוא גדל ומצטרפים אליו אלמנטים בעיתיים
בחיפה זה קורה פי 5 ושחקנים שותקים ולא מרימים להחתה לתקשורת שגם ככה מחפשת להוציא את הקהל של הפועל הכי רע
אם הרוב טוב למה לדבר בכלל?
למה לתת חצי משפט על הקהל הטוב וחפירה שלמה על הקומץ המקלל?

כמו שאמר אופיסר,שיילכו קצת לקבוצות אחרות ויחזרו,ילמדו להעריך טוב טוב את הקהל
משתינים עלינו בקשת בימים אלה

אני לא משווה את עצמנו לקבוצות אחרות וטוב שאנחנו לא כאלה.
ובכלל -לא חייבים לכל מטבע לשון ששחקן מוציא ,אלא אם כן מדובר במשהו קיצוני ולהפוך אותו לאוייב העם ,כמו שלא צריך להפוך אותו לקדוש/עילוי וכד',
שיהיה לבן שהר בהצלחה והלוואי והיה נשאר בהפועל :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:36 
אולי אני טועה אבל אני די בטוח שבונדר וזהבי הכלילו יציעים שלמים של שער 2 עוד.
לא חושב שאנחנו צריכים לשנות משהו ממהות התמיכה, אבל אל תמעיט בכפיות טובה שהם הפגינו.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 28 מאי 2011, 00:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:36 
אין לי באמת יותר מידי טענות לבן סהר.
הוא צודק. יותר מידי משחקים של הפועל, חלק מהקהל פשוט חיכה שהוא יפול, חיכה שהוא יחטיא או שיאבד כדור כדי לקלל אותו.
זה אותם סמרטוטים משער 8, 13 ו-2, שמגיעים למשחק רק כדי לקלל את הקבוצה, והם לא שונים מהאוהדים של מכבי.
מהבחינה הזאת, אני באמת מצדיק אותו. בושה שיש לנו "אוהדים" כאלה. מן הסתם, אם תשוו באופן יחסי לקבוצות אחרות, אתם ישר תהללו את הקהל כי מדובר פה בקומץ.
אבל גם קומץ, כמה שהוא יהיה קטן, (ואותם טרמפיסטים העונה לא היו קומץ) עדיין משפיע ופוגע בשחקנים. ועובדה שהוא בוחר להזכיר את זה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
אני לא משווה את הקהל. להיפך,טענתי ששלנו טוב מאחרים

אני פשוט טוען שהשחקנים שלנו שונים מאשר אלה בקבוצות אחרות. הסברתי גם מדוע (ענייני ראש מערכת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
אין לי באמת יותר מידי טענות לבן סהר.
הוא צודק. יותר מידי משחקים של הפועל, חלק מהקהל פשוט חיכה שהוא יפול, חיכה שהוא יחטיא או שיאבד כדור כדי לקלל אותו.
זה אותם סמרטוטים משער 8, 13 ו-2, שמגיעים למשחק רק כדי לקלל את הקבוצה, והם לא שונים מהאוהדים של מכבי.
מהבחינה הזאת, אני באמת מצדיק אותו. בושה שיש לנו "אוהדים" כאלה. מן הסתם, אם תשוו באופן יחסי לקבוצות אחרות, אתם ישר תהללו את הקהל כי מדובר פה בקומץ.
אבל גם קומץ, כמה שהוא יהיה קטן, (ואותם טרמפיסטים העונה לא היו קומץ) עדיין משפיע ופוגע בשחקנים. ועובדה שהוא בוחר להזכיר את זה.

יאללה יאללה, החלוקה הזו לשערים מטומטמת.
אפשר לחשוב שבשער 5 כולם תומכים בעיניים עצומות, בשער 7 כולו מקלל.
ההגדרות האלה שיוצאות מפי השחקנים והאוהדים כאילו "שער 2 זה גהינום של השחקנים" זו שטות מוחלטת ומשום מה נותנים לזה פה לגיטימציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: