תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 09:39 
Perlov כתב:
אם מישהו חוץ מרובוטים וכאלה חושב שהוא עוזב כי הוא מיצה, ולא בגלל טביב הבן זונה הזה - הוא אידיוט.

אני לא חושב שאם זה היה הפוך , מוני היה מקבל את ההצעה לקנות וטביב היה מעקב את המכירה ומנסה להרוג את הקבוצה, אני לא חושב שבמקרה הזה גוטמן כן היה מחכה למשיח ומכניס את עצמו לצרות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
תמיד ידעתי שגם אם כל הסגל שלנו יעזוב אחד אחד ונטלי הראל תעלה לבעלות המועדון יהיה בסדר כל עוד אלי יהיה פה.
עכשיו הוא לא, ומאז שהתחילו הידיעות על העזיבה שלו אני באמת מודאג.

דון קישוט אתה יכול לנוח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 09:56 
אדום בשבע כתב:
אני לא מבין למה לא מציעים בהפועל לגוטמן להיות מנהל מקצועי ואבוקסיס מאמן?
שגוטמן יבנה את הסגל עם אבוקסיס, לא ינהל אימונים ומשחקים, ישב עם יוסי ויחפוף אותו.

פיתרון שיכול להתאים לכולם.

דווקא ניהול אימונים זה החלק החזק של גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 10:06 
joshsoos כתב:
תודה לגוטמן על הכדורגל והאליפות של העונה שעברה ועל הקמפיינים המוצלחים באירופה שנתנו הרבה נחת והנאה.
לא אשכח לו את שתי האליפויות שהפסיד במו רגליו, את הפוליטיקות והתנהגות נלוזה אחרת, ואת הירושה בדמות הקושר האחורי המטונף.
שיהיה בריא ובהצלחה במקומות אחרים, שלום ולא להתראות.

:bang:
השחקנים חולים עליו ומרעיפים עליו שבחים , אבל הסוס אומר שהוא פולטיקאי , בעל התנהגות נלוזה .
הסוס מאשים אותו שהוא משאיר לנו את אבוקסיס בתור מאמן , הרי היה צריך לצפות מגוטמן שיגיד שאבוקסיס לא מתאים כי הוא קושר שרוכים , ומאמן חרא ( פולטיקאי או לא , אני מבולבל ) , סתם הם עובדים ביחד 3 שנים .
אותה אג'נדה מהיום הראשון .

אין סיבה לטנף את האשכול על גוטמן עם משתמשים טמבלים .

תודה גוטמן על הכל , היתה תקופה מופלאה של כדורגל מדהים , השגים , הצלחות מדהימות באירופה , ושום !!! הפסד בדרבי.
תודה . :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 10:10 
אז למה אתה מטנף אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
תודה והלוואי שיחזור אלינו!
לטעמי- המאמן הכי טוב בהיסטוריה של המועדון :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 10:24 
ברכות לשאול-כדורגל
הצלחת, המאמן הטוב בארץ כבר אינו כאן כדי לסכן את האגו המנופח שלך. כבר לא כאן כדי להתחרות על המצלמות כשתתפרץ בחן של קרוקודיל, עם חולצה סגולה (?!) לאמצע חגיגות הדאבל שמישהו אחר השיג.
בקרוב יבואו הכשלונות, ואחר כך המחאה, ואחר כך יסגרו את שער חמש... נו, היינו כבר בסרט הזה. מכירים גנגסטרים סוג ז' כמוך, גם בכדורגל וגם בכדורסל.
התחלת לפרוע קבלות. הבא בתור הוא שי.
חתיכת בן אלף זונה, שאלוהים ישלם לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 10:29 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
ברכות לשאול-כדורגל
הצלחת, המאמן הטוב בארץ כבר אינו כאן כדי לסכן את האגו המנופח שלך. כבר לא כאן כדי להתחרות על המצלמות כשתתפרץ בחן של קרוקודיל, עם חולצה סגולה (?!) לאמצע חגיגות הדאבל שמישהו אחר השיג.
בקרוב יבואו הכשלונות, ואחר כך המחאה, ואחר כך יסגרו את שער חמש... נו, היינו כבר בסרט הזה. מכירים גנגסטרים סוג ז' כמוך, גם בכדורגל וגם בכדורסל.

אז אני מבין שאים שי ישאר, תהיה לך בעיה קשה. האג'נדה שלך לא תתקיים.
ולדבר החשוב באמת, תרצה להיות יעוץ החולצות של יוסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 10:33 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
ברכות לשאול-כדורגל

!!!

תזכירו לי מתי הפועל שיחקה כזה כדורגל, והבקיעה כל כך הרבה שערים?

אה, נכון. אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
חבל שאנחנו כאוהדים לא עשינו את שלנו ("שומי לא יזוז מהפועל!" וכו'...).
תלונות מגיעות בעיקר לשאול-כדורגל, אבל גם לעצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את האנשים פה, גוטמן אימן בהפועל כ-4 שנים. תקופה ארוכה לכל הדעות. הוא הצליח יפה במועדון - גם מבחינתו האישית (הגיע סוס מת אלינו) וגם מבחינת הישגי המועדון.
זהו. הגיע הזמן להמשיך הלאה. הוא יחכה לטלפון מלוזון בחודשים הקרובים או מחו"ל, ואנחנו נחפש מאמן אחר.
ככה זה בכל העולם.

נכון, תמיד יגידו פרגוסון, אבל כמה פרגוסונים אתם מכירים? פרגי יש רק אחד. גווארדיולה ימשיך עוד עונה בברסה וביוני 2012 מסתיים חוזהו והוא יעזוב. נכון שהוא היה מוצלח מאד ותחתיו ברסה נהנתה מהתקופה הכי גדולה שלה בהיסטוריה של המועדון (יותר הצלחה מגוטמן) והוא עוזב. כנ"ל מורניו. וכנ"ל מאמנים בכירים אחרים ביבשת.

לכן, הגיע זמנו של אלי. אם אני גוטמן, גם אני נח בבית ומחכה לאתגר חדש. עדיף לפרוש בשיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 11:07 
Charlie כתב:
אני לא מבין את האנשים פה, גוטמן אימן בהפועל כ-4 שנים. תקופה ארוכה לכל הדעות. הוא הצליח יפה במועדון - גם מבחינתו האישית (הגיע סוס מת אלינו) וגם מבחינת הישגי המועדון.
זהו. הגיע הזמן להמשיך הלאה . הוא יחכה לטלפון מלוזון בחודשים הקרובים או מחו"ל, ואנחנו נחפש מאמן אחר.
ככה זה בכל העולם.

נכון, תמיד יגידו פרגוסון , אבל כמה פרגוסונים אתם מכירים? פרגי יש רק אחד. גווארדיולה ימשיך עוד עונה בברסה וביוני 2012 מסתיים חוזהו והוא יעזוב. נכון שהוא היה מוצלח מאד ותחתיו ברסה נהנתה מהתקופה הכי גדולה שלה בהיסטוריה של המועדון (יותר הצלחה מגוטמן) והוא עוזב. כנ"ל מורניו. וכנ"ל מאמנים בכירים אחרים ביבשת.

לכן, הגיע זמנו של אלי. אם אני גוטמן, גם אני נח בבית ומחכה לאתגר חדש. עדיף לפרוש בשיא.

מי קבע שזה צריך להסתיים אחרי 4 שנים ? למה לא לפני שנה ? למה לא בעוד שנה?

אותו כנל, הפועל ת"א הייתה קבוצה צמרת 3 שנים , זהו הגיע הזמן להמשיך הלאה, נחכה כמה שנים לחזור לצמרת ובנתיים נתמודד עם מכבי על מקום 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה.
לקראת סוף העונה אני לפחות הרגשתי שמיצית את עצמך בהפועל.
בחילופים שהבאת מהבית, בהחלטה ההזויה שלך לעלות את שבחון למשחק העונה, ובכלל בחוסר היכולת שלך להוריד את סגל הכוכבים שלך לקרקע, כל פעם שהם נגעו בשמיים.

מקווה שתצליח בכל מקום,
ושוב,
תודה על רגעי האושר.
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
מי שרוצה אתגרים, להישתחל בטעות לגמר ליגת אירופה נראה לי אחלה אתגר ולא בלתי אפשרי.

תודה אלי :ROSE:
מקווה שתשוב לוולפסון ביום מן הימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 11:27 
Serp und Molot כתב:
מי שרוצה אתגרים, להישתחל בטעות לגמר ליגת אירופה נראה לי אחלה אתגר ולא בלתי אפשרי.

לחודורוב.... :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
תודה לגוטמן על הכדורגל והאליפות של העונה שעברה ועל הקמפיינים המוצלחים באירופה שנתנו הרבה נחת והנאה.
לא אשכח לו את שתי האליפויות שהפסיד במו רגליו, את הפוליטיקות והתנהגות נלוזה אחרת, ואת הירושה בדמות הקושר האחורי המטונף.
שיהיה בריא ובהצלחה במקומות אחרים, שלום ולא להתראות.

געגועיך לסיני ?
חוץ מדוביד, לא היה בן אדם שהשפיע על כל הגנטיקה של המועדון. לא הפסיד דרבי, ניצח את חיפה ב-4 מתוך חמשת המשחקים האחרונים אחרי שהניצחון המשמעותי האחרון שם היה ב-98 (!) , מקום ראשון בבית בליגה האירופית,דאבל, העפלה לליגת האלופות, גביע.
ולגבי יוסי, אם זו הגישה, עדיף שלא תבוא בשנה הבאה למשחקים של הפועל. חבל על האולקוס שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:45 
יהיה נפלא אם מישהו יוכל לערוך סרטון עם קטעים של גוטמן, מטדי, מחגיגות של גולים, מגמר הגביע אשתקד ומכל רגע מתאים, יהיה נפלא אם יהיה לנו איזה קליפ פרידה כזה שיהיה על כל מחשב אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
Serp und Molot כתב:

לחודורוב.... :WHOME:

ג׳יזס. יצא הזוי משהו :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: