red-toro כתב:
א. הסיבה העיקרית להפסד היום היא שחיפה קבוצה טובה בהרבה מהפועל. לא טיפה, לא קצת, בהרבה. בכלל לא בליגה שלנו, גם אחרי שני הנצחונות השקריים שלנו. איזו הגנה, איזה קישור. בכל פעם ששחקן של הפועל קיבל כדור, קפצו עליו 5 שחקנים של חיפה. נראנו כמו קבוצתה קטנה.
ב. ועדיין, ב- 20 שנה שאני אוהד הפועל, אני לא זוכר הרכב כ"כ הזוי במשחק כ"כ חשוב. מה אתה מעלה לי שני מגינים שלא שיחקו חודש? ואין לי שום בעיה עם יוסי שיבחון, אבל קבוצה שפותחת עם יוסי שיבחון, אין לה מקום בליגת העל, לא רק בצמרת. השחקן הזה איטי, כבד ואדיש, מה חשבת שיקרה איתו? ולמה לא לעשות חילוף כבר במחצית?
מה זה אומר "חיפה קבוצה טובה יותר"? למה זה? יש להם חומר שחקנים טוב יותר?
חיפה היום קבוצה טובה יותר, אין ספק, ומי שאחראי לזה הוא הצוות המקצועי בראשותו של אלי גוטמן. כולם פה מדברים על ההרכב, על ניהול המשחק, על החילופים. הכל נכון. כתבו את זה פה אנשים לפני המשחק. אף אחד לא שם לדברים קטנים יותר שכשאני רואה כדורגל, אני שואל על מה מאמן עובד באימונים עם השחקנים שלו?
כמה פעמים בן סהר מאבד כדורים כי הוא לא יודע לשחרר כדור בזמן? מישהו אומר לו על זה משהו? מראה לו איפה הוא לא בסדר?
שי אבוטבול ממשיך לחיות על הכדורים הארוכים שלו. מאט את המשחק, יותר פערים בין השחקנים.
אלרואי כהן, כל החשיבה שלו לגבי כדורגל עקומה. מי אחראי על כל הדברים האלו?
לאלי גוטמן יש המון כדורגל, אבל גם קבעונות שלא השתנו אצלו. מאמן, טקטיקן גדול ככל שיהיה, אם הוא לא מסוגל במשך שנה ללמד את בן סהר לשחרר כדור בזמן, או את אביחי ידין להסתובב קדימה עם הכדור, או לתת פס ולהתקדם עם ההתקפה, אז הוא מאמן שיש לו הרבה לאן להתקדם. הוא רק צריך להבין את זה.
לגבי ההרכב שהוא העלה היום, המשחק הדבילי והלא הגיוני בין בןנדר לקנדה, ההתעקשות לעשות חילוף בדקה ה-60, שהיה צריך להעשות ב 0:0 בדקה ה-20, זו כבר בעיה קשה של האופי שלו. חבל. זה כנראה יעלה לנו באליפות השנה. הפועל של עשרת המשחקים האחרונים (8 בליגה ו-2 בגביע) חזרה להיות הפועל של 2009. קבוצה בינונית שמצליחה לנצח פה ושם משחקים ושהיא באה למשחק מול היריבה שלה, היא מתבטלת בצורה מוחלטת. הפועל חזרה להיות הפועל של גוטמן ה"ישן"