תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דני בונדר מתראיין ל''וואלה''
הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
שער 2 :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:08 
אנטיגונה כתב:
שער 2 :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:11 
אוהדי פרשנות במשחקים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
היחס שקיבל דני העונה לא מתקרב ליחס שקיבל ורמוט. ועדיין לא שמעתי מילה אחת מגילי, והוא שחקן שלא גדל בהפועל. כנראה ששחקנים שגדלו בהפועל חושבים שזה נותן להם לגיטימציה להגיד כל דבר(גם בן שהר).
בכל קבוצה יש אוהדים שמקללים שחקנים מהקבוצה שלהם, שיגיד תודה שאצלנו זה ברמה נמוכה מאוד ביחס לשאר. נראה איך הוא היה שורד עם הקהל של מכבי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:20 
Officer Barbrady כתב:
היחס שקיבל דני העונה לא מתקרב ליחס שקיבל ורמוט. ועדיין לא שמעתי מילה אחת מגילי, והוא שחקן שלא גדל בהפועל. כנראה ששחקנים שגדלו בהפועל חושבים שזה נותן להם לגיטימציה להגיד כל דבר(גם בן שהר).
בכל קבוצה יש אוהדים שמקללים שחקנים מהקבוצה שלהם, שיגיד תודה שאצלנו זה ברמה נמוכה מאוד ביחס לשאר. נראה איך הוא היה שורד עם הקהל של מכבי.

חחח... הקהל של מכב* ושל חיפה היו אוכלים אותו חי. תראה מה הם עושים למשומר לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

ראשית, למה העובדה שזה קורה במכבי ובחיפה היא תירוץ שזה יקרה גם פה.
ולמה אותם אנשים שמבקרים את בונדר בצורה של קללות לא יכולים לזכות לביקורת בעצמם?
ולמה שלא נרצה כולנו להשתיק אותם בזמן שהם מקללים(כמו שאני עושה למשל)?

ולגבי ורמוט, ממה שאני שומע לפחות ביציע, כועסים עליו שהוא לא מתאמץ מספיק. הבדל קטן מבונדר. (לא מצדיק קללות לורמוט גם..אגב..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:28 
יוסי מופיע בכל במה אפשרית. גוטמן שמרשה לעצמו להעדיף מעסיק אחד על פני השני. אניימה שרומז שגם מכבי ת"א זו חלופה לגיטימית. דני בונדר שאומר "מה כבר תעשו לי?".
אווירת סוף עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:30 
moshiko כתב:
יוסי מופיע בכל במה אפשרית. גוטמן שמרשה לעצמו להעדיף מעסיק אחד על פני השני. אניימה שרומז שגם מכבי ת"א זו חלופה לגיטימית. דני בונדר שאומר "מה כבר תעשו לי?".
אווירת סוף עונה.

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:30 
אני קורא את הראיון ולא מאמין שזה דני בונדר.

אני לא חושב שהדברים של בונדר הם לענין, אבל אני לא שופט אותו עליהם. אני לא שופט אותם משום שמהראיון עולה שבונדר מאד מריר ומתוסכל, וכשאדם מריר ומתוסכל, זה מה שקורה.

מאיפה המרירות והתסכול צמחו, אני בוודאי רואה ומבין.

אז למרות הכל :HEART2: דני בונדר :HEART2: ובעיקר עצוב לי לראות שילד טוב כמוהו הגיע לשלב שבו הוא מתבטא בצורה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:36 
אם על חטאי עבר, לפחות על מה שהוצהר, קנדה מורד לספסל עד סוף העונה, מה יעשו עם בונדר, שמצפצף בגלוי בראיון על כל מה שזז, כולל המאמן והאוהדים שלו?
ההנהלה של הפועל היא חרא מזוקק שצריך להיזרק לפח האשפה של ההיסטוריה ויפה שניה אחת קודם, אבל דני בונדר כשלעצמו צריך להגיד תודה על כל דקה ודקה שבילה אצלנו, אפילו לליגה למקומות עבודה הוא לא מתאים מקצועית. וכמו שנחשף כבר לפני שנה בראיון וממשיך כאן, גם אישית הוא לא כזה גליק גדול.
שתלך ההנהלה לעזאזל ושייצא בונדר לטייל, מקסימום ימצא את הטמבלים ברוסיה שיקנו את זה שהוא שחקן נבחרת וישלמו לו טוב, כי אני לא רואה איזו קבוצה בליגת הלוזון עם מאמן שיש לו עיניים בראש, תקפוץ על שחקן הנבחרת המהולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
דני בכייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:01 
ציטוט:
בעקבות הכותרות: קנדה יורד לספסל, בונדר להרכב
המגן, שעל פי החשד נסחט ע"י גורמים עבריינים, יאבד את מקומו בהרכב הפועל עד להודעה חדשה. כתבי אישום נגד האשמים צפויים להיות מוגשים היום

בהתחלה חשבתי שהכוונה לכותרות של דני, כנראה שהכותרות שלו מקבלות פרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:14 
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

ראשית, למה העובדה שזה קורה במכבי ובחיפה היא תירוץ שזה יקרה גם פה.
ולמה אותם אנשים שמבקרים את בונדר בצורה של קללות לא יכולים לזכות לביקורת בעצמם?
ולמה שלא נרצה כולנו להשתיק אותם בזמן שהם מקללים(כמו שאני עושה למשל)?

ולגבי ורמוט, ממה שאני שומע לפחות ביציע, כועסים עליו שהוא לא מתאמץ מספיק. הבדל קטן מבונדר. (לא מצדיק קללות לורמוט גם..אגב..)

תבין אתה לא יכול לחנך את כל האוהדים, תמיד יהיו את המקללים, תמיד יהיו אוהדי הצלחות(בהצלחות), תמיד יהיו אוהדים אלימים..
השאלה היא מה המיעוט ומה הרוב, אצל הפועל הרוב הוא מעודד ולא מקלל, הרוב הוא אוהדים שהולכים בכל עת ובכל מצב עם הקבוצה, הרוב הם לא אלים וכו'..
מרבית מכותבי הפורום הם אוהדים שהולכים כמעט לכל המשחקים של הפועל, לא תמצא פה הרבה שמקללים את דני, אני אישית לא מקלל ולא כועס עליו מסיבה אחת אי אפשר לכעוס על שחקן שהוא פשוט שחקן לא מספיק טוב.
הבעיה היא שקנדה גם לא בשיאו.
ובקיצור איפה דגלאס שיהיה מגן ימני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

תבין אתה לא יכול לחנך את כל האוהדים, תמיד יהיו את המקללים, תמיד יהיו אוהדי הצלחות(בהצלחות), תמיד יהיו אוהדים אלימים..
השאלה היא מה המיעוט ומה הרוב, אצל הפועל הרוב הוא מעודד ולא מקלל, הרוב הוא אוהדים שהולכים בכל עת ובכל מצב עם הקבוצה, הרוב הם לא אלים וכו'..
מרבית מכותבי הפורום הם אוהדים שהולכים כמעט לכל המשחקים של הפועל, לא תמצא פה הרבה שמקללים את דני, אני אישית לא מקלל ולא כועס עליו מסיבה אחת אי אפשר לכעוס על שחקן שהוא פשוט שחקן לא מספיק טוב.

לחנך את העולם אף אחד לא יכול.
אני יכול לחנך את הסביבה הקרובה אלי
אני יכול להשתיק את זה שלידי מקלל את בונדר. זה אותו אחד שקילל את זהבי ומסיבה מוזרה כלשהי הפסיק השנה.
אם כל אחד כמוני וכמוך ישתיק אחת ל-5 אחד שמקלל, כולנו נרוויח.זו התרומה הצנועה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
מי זה הכתב הזה? הדברים שכביכול נאמרו בשם בונדר נשמעים לי מוגזמים, אני מאוד מקווה שהחלקים הבעייתיים הוצאו מהקשרם. דני בונדר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

לחנך את העולם אף אחד לא יכול.
אני יכול לחנך את הסביבה הקרובה אלי
אני יכול להשתיק את זה שלידי מקלל את בונדר. זה אותו אחד שקילל את זהבי ומסיבה מוזרה כלשהי הפסיק השנה.
אם כל אחד כמוני וכמוך ישתיק אחת ל-5 אחד שמקלל, כולנו נרוויח.זו התרומה הצנועה שלי.

אתה נאיבי.
יש את המקללים המקצוענים, שלא יעזור בית דין הם ימשיכו לקלל.
השחקנים צריכים להיות מסוגלים להתמודד גם עם המגעילים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
האוהד נועם כתב:

אתה נאיבי.
יש את המקללים המקצוענים, שלא יעזור בית דין הם ימשיכו לקלל.
השחקנים צריכים להיות מסוגלים להתמודד גם עם המגעילים האלה.

השחקנים צריכים ויכולים. אני עדיין אבין אותם אם זה ירגיז אותם.
ואולי אני תמים, אבל אני אמשיך לנסות. אני לא חושב שאני מזיק באופן כללי בפעולה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:44 
עושה רושם שדני, בחודשים האחרונים, החליט בשביל עצמו שהוא מנסה טקטיקה חדשה - להיות הילד הרע שלא דופק חשבון, והאמת שיוצא לו לעשות את זה באופן מגושם למדי.
בטחון עצמי מופרז, מודעות עצמית של ילד בכיתה ד'...

דני, תעשה טובה לעצמך, ותשאר נאמן לדרך שלך, אתה לא יכול לשנות ככה בין רגע את הגישה שלך לדברים.
אנשים שקיללו אותך, ימשיכו לקלל אותך,
אנשים שהעריכו אותך, ימשיכו להעריך אותך.
כי בקצב הזה אתה בדרך להשאר קירח משני הצדדים.

הראיונות האלה ממש לא מוסיפים לך. אתה מרגיש שלא מעריכים אותך? הגעת להחלטה שאתה לא נשאר כאן?
שחק את השלושה חודשים שנשארו לך פה, תפרד יפה ממי שלדעתך ראוי להפרד ממנו וסע לאיפה שתקבל יחס הולם מבחינתך.

אה, ו :HEART2: דני :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אווירת סוף עונה.

מעניין למה....אולי כי טביב/מוני לא מכינים את העונה הבאה?
מה דעתך ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:49 
אחד אדום כתב:
מי זה הכתב הזה? הדברים שכביכול נאמרו בשם בונדר נשמעים לי מוגזמים, אני מאוד מקווה שהחלקים הבעייתיים הוצאו מהקשרם. דני בונדר :HEART2:

אני מעריך שמה שהוא אמר שם על זה שהוא עושה על המגרש מה שהוא רוצה הוצא מהקשרו. אם דני או כל שחקן אחר בהפועל היה יוצא נגד גוטמן זאת הייתה כותרת ראשית. לא נראה לי שלזה הוא התכוון. מצד שני קשה לי להאמין שהוא לא באמת יצא נגד החארות בקהל וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
1. יש לי תחושה שהרבה דברים בראיון הזה לא הובאו במדויק\הוצאו מהקשרם.
2. אוהדים מגעילים שמקללים את בונדר ושמחים כשהוא נפצע (לא רק הוא, גם שחקנים אחרים) יש גם בשער 5.
3. דני, אני מבין שאתה ממורמר ומתוסכל על מה שהיה, מדי פעם צריך לפרוק את התסכול, אבל לא כדאי לעשות את זה בתקשורת כי אז זה יכול גם להרע לך. עדיף לדבר עם חבר\אבא\אח\פסיכולוג.
4. מקווה שאתה לא נשבר מכל הסיטואציה אלא ממשיך להשקיע באימונים. טיפ קטן ממני - תישאר גם אחרי האימון ותתאמן הרבה על הרמות.

ולסיכום -
דני בונדר :HEART2: (למרות הראיון הבעייתי)
ההנהלה של הפועל :PUKE:
אוהדים שמקללים שחקנים של הפועל :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:02 
דני היקר, החלקת על השכל, מקווה מהר בשבילך שתבין שאתה בסה"כ עוד שחקן כדורגל, לא כוכב עליון, ואף זימון לנבחרת לא יגרום לי לחשוב אחרת.
זה שההנהלה של הפועל היא פח זבל לא אומר שאתה מלך היקום וכוללללם נגדך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
לפחות בראיון בונדר מראה שהוא יודע לתקוף. ועכשיו ברצינות - בונדר ממורמר כבר זמן רב וזה ידוע. אני זוכר שלפני שלושה חודשים בערך העתקתי לכאן ראיון שלו למוסף העיר. בונדר צודק בכל מילה לגבי ההנהלה של הפועל - מדובר שם ברפש אחד גדול ואני מבין למה בונדר לקח קשה. הוא צודק גם בנוגע לקיפוח מצד הקהל(אם כי הפירוט היה מאוד מיותר, זה לבטח לא ייתן לו נקודות זכות, היה עדיף לו היה שומר על איפוק). קנדה אולי טוב יותר אבל בטח לא בהרבה. בונדר הציג משחקים נהדרים בליגת האלופות והוא תמיד נתן אלף אחוז למען המועדון מה גם שהוא שחקן בית. צורם שורמוט מרוויח בערך פי 10 ממנו למרות שבכל קבוצת כדורגל יש פערים - זה מוגזם. רק כשבונדר יעזוב אנשים יתחילו להעריך אותו. אגב, בקשר לתרומה ההתקפית - מה מצפים, שהוא יחרוש אגף שלם כמו מאייקון או אם נתייחס לליגת העל - פיטר מסיללה? אני מתערב אם ישחק איתו צמוד באגף שחקן נוסף, נניח ורמוט(נמאס שכולם נכנסים לאמצע כל הזמן וזה פוגע לא רק במגנים אלא בכל משחק ההתקפה) - בונדר יוכל לתת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
"אני חושב שהיה לי משחק טוב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
הדוגמה המושלמת למשפט "לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 22:10 
ראיון מיותר לחלוטין. אני מחזיק מדני כאדם אינטלגנט ומדהים, והאמת שהוא מאוד צודק בכל מה שהוא אמר
בכתבה- אבל עדיף היה שישמור את זה בבטן עד לסוף העונה. הוא רק עושה לעצמו ולקבוצה נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
זה שיש לנו בעלים זבל שאני מאמין לבונדר שמה שכתב עליהם או על נציהם נכון ומדוייק.
על פי האמור בראיון בהנחה שמה שניכתב אכן נאמר לא נותר לי אלא לאמר לאדון בונדר שהוא ראוי להנהלה שכזו והוא לא יותר טוב מהם.
מעולם לא קיללתי שחקן של הפועל ביציע, ואם כן בטון שמכסימום שכני ליציע שמע. כשקוראים את הראיון איתו עושה חשק לעשות מאמץ קולני יותר בקשר לביקורת עליו. לא חושב שאני בנוי לכך , הלוואי שהייתי.

שחקן שיוצא בשלב כזה של העונה עם ראיון כזה מחבל בהצלחת הקבוצה בדיוק כמו מוני וטביב.
חשבתי שלבונדר אין חוכמת משחק. כניראה שזה לא קשור רק למגרש הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 23:34 
chimpfive כתב:
בקצב הארועים הזה שגוטמן מתראיין בכנות, אניימה מצהיר שאין לו בעיה לעבור למכבי, קנדה מסתבך, בונדר מתלונן, אני צופה המשך עונה לא פשוטה במקרה הטוב. בא לחיפה בזמן מצוין.
תודה הנעלה, את מדהימה!

אניימה מצהיר שאין לו בעיה לעבור למכבי ?
גוטמן מתראיין בכנות ?
על מה אתה מדבר לעזאזל ?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
זה שיש לנו בעלים זבל שאני מאמין לבונדר שמה שכתב עליהם או על נציהם נכון ומדוייק.
על פי האמור בראיון בהנחה שמה שניכתב אכן נאמר לא נותר לי אלא לאמר לאדון בונדר שהוא ראוי להנהלה שכזו והוא לא יותר טוב מהם.
מעולם לא קיללתי שחקן של הפועל ביציע, ואם כן בטון שמכסימום שכני ליציע שמע. כשקוראים את הראיון איתו עושה חשק לעשות מאמץ קולני יותר בקשר לביקורת עליו. לא חושב שאני בנוי לכך , הלוואי שהייתי.

שחקן שיוצא בשלב כזה של העונה עם ראיון כזה מחבל בהצלחת הקבוצה בדיוק כמו מוני וטביב.
חשבתי שלבונדר אין חוכמת משחק. כניראה שזה לא קשור רק למגרש הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 02:42 
איפה ראיתם שאניימה אמר שמכבי אופציה בשבילו? ולמה נראה לי שאת הרעיון הזה אם בונדר עשו שליחים של מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: