האדום הצורר כתב:
האדס כתב:
מעבר לזה שיובל והוקיץ׳ עושים פה בית ספר מקצועי למשתמש בדיחה, ברמה הכי יפה שראיתי מזה שנים (מי אמר שהפורום מת),
היופי בנושא הזה הוא שהמציאות יותר חזקה מהפורום, וניר לקס כנראה יסיים את הקריירה בהפועל כפר שלם, ובואטנג כנראה באירופה.
מה לעשות, שקרים לא משחקים כדורגל.
מה האדס, יובל לא יכול להסתדר בעצמו? היית חייב להביא את ה"משתמש בדיחה" וה"שקרים" והבית ספר לכדורגל? זה לא אתה שהבטחת לכולנו שספורי זבל של שחקן? מה היה לך עוד, דרך אגב? אה כן, ההבטחה שפדרו גלבאן הוא מה שהפועל תל אביב צריכה (למיטב זכרוני אפילו כינית אותו פדרו). לא יודע עד כמה אתה בעמדה של להסביר מי מבין ומי לא בדיון בנושאים מקצועיים.
יש גם את זה, כמובן:
האדס כתב:
הלוואי ערן לוי. אין לנו שחקן אחד בסגל שמסוגל לתת מספרים כמוהו.
שזה קצת אירוני כי בסוף הוא אכן היה מאוד קרוב לחתום בהפועל כפר שלם.
אני רואה שנגעתי בנקודה רגישה שתקפתי אותך ואת חבר שלך,
מה לעשות, השקרים שלכם לא ישנו את המציאות, בואטנג יותר טוב מהחבר לקס.
ולעניין הדעות המקצועיות שלי,
אני כותב מה שאני חושב, הרבה פעמים טועה (וגם מודה בזה, תחפש תחפש - גם על ספורי רשמתי כמה טעיתי), אבל אני לא משקר ומסלף כמוכם.
הנה, אפילו במקרה ערן לוי, שרציתי שיבוא להפועל שהיינו בלאומית, והוא היה בשיא הקריירה, אתה הופך את זה לזה שרציתי את ערן לוי בתקופת השפל הנוכחית שלו.
איזה כיף לשקר ולסלף נכון? הבאסה שזה צפוי, בטח במקרה שלך.
אבל האמת שהכל טוב, בעיני זה ההבדל בין להיות משתמש בפורום, שאוהבים או פחות, לבין להיות בדיחה מהלכת. ומניסיון הקצר שלי פה, הבדיחות בד"כ נעלמות עם הזמן, אז אני לא באמת לחוץ לגביך ולגבי החבר.