כיפה אדומה כתב:
bruno conti כתב:
בר קולמוסא כתב:
bruno conti כתב:
מה אתם חדשים פה? ברוכים הבאים לכדורגל הישראלי.
עניינית,רפואה נכשל הודה בכך בעצמו וזהו מה יש לחפור פה יותר מדי על השחרור שלו לא הבנתי.
יש מאמן חדש אפשר גם סתם לאחל לו בהצלחה...
די כבר עם הקשקשת שלך. כולנו פה ראינו מספיק מאמנים כדי להבין שיש כאלו שהם חסרי מושג לחלוטין ורפואה לא היה מאלו.
הייתי מאחל לך לחזור למאמנים כמו אסי דומב כדי שתזכר איזה יאוש זה קבוצה שלא יודעת מה לעשות על המגרש (או סתם לוזון בדרבי), אבל לצערי זו הקבוצה שלי גם.
מה יש לחפור על השחרור שלו? שמדובר במהלך סופר לא ענייני לסלק מאמן לפני סוף הסיבוב הראשון כשהפרמטר היחידי שבו הוא נכשל כרגע זה תוצאות, כדי להביא מאמן חסר ניסיון וחסר עמדה.
לא זוכר איזה סגל היה לאסי דומב אבל נדמה לי שחלש בהרבה.
נכשל רק בתוצאות? לא אמרת כלום...
תמשיכו לאסוף לבבות ופרחים בהגנה על מאמן שטוען שנכשל,הוא לא סולק.
יהיה מעניין לראות איך תגיבו פה אם אופיר חיים יצליח.
יאללה, נזרום איתך. קובי רפואה נכשל ועל כן הפיטורים מוצדקים.
יודע מה לא מוצדק?
לא מוצדק שכבר עברו מעל שבועיים מאז תחילת הפגרה ורק עכשיו 5 ימים לפני משחק קריטי נזכרו להחליף מאמן.
לא מוצדק שסיכמו איתו שאם הקבוצה לא תביא תוצאות בשלושת המשחקים הבאים אז הוא יתפטר על דעת עצמו ולא עמדו בזה.
לא מוצדק לעצום עיניים ולהגיד שהקבוצה נראתה רע.
לא מוצדק לשפוט מאמן שמקבל תקציב זרים שמצחיק להגיד אותו בקול רם ומקבל על הראש בואטנגים ורז כהנים.
לא מוצדק שהאשכול הזה נפתח על שם המחליף שלו כחמישה ימים לפני שעזב.
אז בסדר, אתה יכול להמשיך לרשום שהוא הודה שהוא נכשל, לא זו הסיבה שהוא עזב.
הוא עשה את מה שאתה, אני וכנראה רוב האנשים היו עושים במקום עבודה כשמתחילים לחשושים על הבאת מחליף עבורם.
ואם כל כך חשוב לך להזכיר שהוא טען שהוא נכשל, אז באותה נשימה תזכיר שהוא אמר שיכל להישאר בתפקיד אם היה רוצה.
אבל בינינו, מי היה רוצה להישאר במצב הזה?
קובי רפואה

רפואה טוען שזה שקר שסיכמו איתו לגבי השלושה משחקים...
מסכים איתך כמעט בכל שאר הדברים שרשמת.
יש פה קטע קצת הזוי שבגלל שאני טוען שרפואה נכשל מקצועית אני בעד ההנהלה וכל ההתנהלות שלה.
ובכן זה ממש לא העניין מבחינתי,הלוואי והיו בעלים אחרים אבל אין.
אני פחות מתעסק בכל המסחרה אלא משתדל גם אם זה מאד קשה לבחון את הדברים מקצועית נטו,
ומקצועית נטו הקבוצה לא במצב טוב בכלל וזה פחות משנה מי האשמים אלא שלא הביאו כסף או המאמן שלא הביא תוצאות.
שינוי היה צריך להיעשות,הבעלים לא יילכו... שחקנים זה מה יש... נשאר המאמן.
לא המצאנו את זה אתה יודע,ריאל מדריד הגדולה העיפה שני מאמנים בשלוש השנים האחרונות אחרי חודשיים שלושה.
אין לי דבר נגד רפואה למרות שידעתי מלכתחילה שלא יצליח בהפועל,מאחל לו שיצליח בכל אשר יפנה.