לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
הוא לא חזר אתמול להגנה ואתה טוען שזאת הוכחה לכך שהוא לא מתאמץ?
אם אני אתן לך קטע של כל אחד משחקני הקישור וההתקפה של הפועל שאיבדו כדור ולא חזרו להגנה אתה תטען שאף אחד מהם לא משקיע ולא מתאמץ?
לא מעניין מה הוא עשה בצד לפני כמה עונות כי הוא שחקן שונה, עובדה שאתה בבירור מתקשה להפנים. אני שמח שהוא עבר לאמצע לא בגלל ענייני ירידה להגנה אלא כי משם הוא הרבה יותר משפיע על המשחק. וחוץ מזה התפקיד שלו בהפועל העונה הוא ממש לא של קשר התקפי שלא צריך לעזור למשחק ההגנתי, הוא תמיד משתתף במשחק הלחץ וההגנה.
במה הוא שונה? במספר הקילומטרים שהוא מכסה במשחק? בבישולים ובשערים?
בחטיפות? במנהיגות?
זה אותו רמזי ספורי שהיה ואותו אחד שיהיה.
כל שנה מוכרים לנו את הפלופ הזה וכל שנה יש אוהדים שאוכלים את הפלופ הזה
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הבעיה שלי עם רמזי ספורי בחיים לא הייתה שהוא לא רץ מספיק או לא חוטף מספיק כי הוא לא קשר אחורי ולא שהוא לא מנהיג מספיק כי גם היום מדובר כולה בילד בן 22.
הבעיה שלי איתו הייתה שהוא לא מוסיף מספיק למשחק ההתקפי, והשנה הוא בהחלט עושה את זה - היחיד בסגל שמסוגל לעבור שחקנים על שטח קטן, לשחרר כדורים מתוחכמים קדימה(גם כשהם לא מדויקים) ובאופן כללי לרוב, ככל שהוא נוגע בכדור יותר ככה גם המשחק שלנו טוב יותר.
בנוסף הוא התחזק פיזית בצורה שרק עיוור יכול לא לראות, והוא גם משתמש מעולה בפיזיות שלו כדי לשמור על הכדור או במאבקים על כדור מול שחקנים אחרים.
ממליץ להיפטר מהמנטרה של "הוא לא השתנה" כי אתה בסך הכל מוכיח שאתה נטפל אליו סתם כי יש לך אנטי אליו מהעבר(מה שמוציא אותך בנאדם די חרא) או לחלופין שאין לך מושג בכדורגל.