לירון האדום כתב:
רועי כתב:
אני באמת לא רואה דרך. אני רואה לפעמים שחקנים אינטיליגנטים שעושים דאבל פס, אבל לא כצורת משחק. אני רואה מערך מבולבל עם שחקנים שלא עומדים במקום.
איפה זה בא לידי ביטוי ?
זה בא לידי ביטוי בכך שאתה תוקף יותר, שחקנים יכולים לשחק בכמה עמדות.
שינוי מערכים ותפקודים תוך כדי משחק ובכך אתה מבלבל את היריב.
אל תשכחו שמזג האוויר לא מקל על כדורגל
עם השורה האחרונה אני מסכים ומקבל כמובן,
אבל דווקא החלק הראשון מעיד לדעתי על אחת הבעיות הגדולות של איווניר היום.
תפקוד של גנדה כחלוץ חוד ושל שחר הירש כשחקן קו הוא לדעתי שיבוץ שתוקע לנו את המשחק ולא מנצל את הנתונים של השחקנים (כמו שכתבתי קודם - מזכיר לי את השיבוץ ההפוך של דמארי ושכטר בעונת רב״ש).
אותו עניין לגבי לקס - פתחת איתו וציפית ממנו להיות שחקן קדמי ? יכול להיות שיהיה יותר נכון לתת את התפקיד לשחקן שזה התפקיד הטבעי שלו, ויוכל להיות יותר דינאמי במשחק ההתקפה. יש לנו לפחות אחד כזה על הספסל (גרץ), ואמנם ראיתי את אוסטווינד משחק 30 דקות בערך אבל הייתי נותן גם לו הזדמנות בתפקיד כזה.
בגזרת ההגנה - נניח שמערך 3 הבלמים הוא מערך נכון להפועל - יש לנו אולי את המגן הכי טוב בליגה ובמקום לנצל אותו הוא נשאר בתפקיד שהוא לא מספיק מנוסה בו. בנש אפילו לא מתפקד בתור הליברו אלא דגני (עם זה אגב אין לי בעיה, דגני שחקן חכם ומנוסה וטוב שהוא זה שבוחר מתי לצאת קדימה).
אבל התוצאה היא שאתה מפסיד מבנש את היכולת ההתקפית שלו, את הגיחות קדימה, ונשאר עם בלם בינוני ולא טבעי במקום להרוויח מגן מצויין.
התפקוד של ידין אגב נהדר אבל זה כי הוא משחק בכל המגרש.