תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איווניר
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 20:00 
לירון האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
Oleg Neduda כתב:
הוקיץ' כתב:
מה שרק מדגיש את הטמטום בביצוע חילוף שלישי בדקה 65 כשאתה מוביל 2-0.

ממש לא מסכים. הוא היה חייב להחליף את הירש (לא בכושר מלא) ואת ברשצקי מוקדם. מה רצית שיעשה? יוותר על החילוף במחצית?

אז אתה לא פותח עם שני שחקנים שלא מסוגלים לגמור שבעים דקות.
מה זה השטויות האלה?

נו באמת, יש לך את ברשצקי והירש שחקנים ל 70 דק
לא תעלה אותם בהרכב בגלל זה?!
אתה אמיתי ?!

אתה אמיתי? בוא נפתח עם ארבעה שחקנים שלא יכולים לשחק שבעים דקות וזהו.
אם הירש לא בכושר ואתה יודע שברשצקי מוגבל בדקות אז למה לא לפתוח עם אקסברד? אפשר לחשוב שהירש זה כוכב על שאי אפשר בלעדיו.
זה כמו לדבר עם רובוט שיגן על איווניר בכל מחיר. מתיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 20:21 
לדבר איתך זה כמו לדבר עם רובוט שהוא אנטי איווניר.
ברשצקי זה השחקן אולי הכי חשוב שלך ולכן ברור שהוא חייב לפתוח בהרכב.
אקסברד לא הראה ניצוצות בשני המשחקים ששוחקו ולכן הירש עלה במקומו.
החלטות סבירות שגם הוכיחו את עצמם (הירש כבש אקסברד החמיץ פעמיים).
בינתיים איווניר שולט בקבוצה, לא מהסס לשנות שיטה אם צריך,
גם את ההרכב משנה (״הרכב מנצח לא מחליפים״).
עושה יופי של עבודה.
אבל שמנצחים זה השחקנים שמפסידים זה המאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 20:24 
תומר לביא כתב:
opheaaa כתב:
אפשר להתווכח על שיטת המשחק, אני לא שמחתי בכלל שהביאו אותו. אבל מה שכן, הוא מאמן. רואים שיש דרך ושיש שיטה וגם אם הדרך היא לא הטובה ביותר, עצם זה שיש שיטה זה חשוב בפני עצמו. אני בנתיים מבסוט ממנו, אני אוהב מאמנים שחושבים מחוץ לקופסא. נראה גם שההרכב שלו הוא על בסיס מקצועי בלבד, בקיצור, תחכו

איזה מחוץ לקופסא בדיוק ?
הבן אדם כל כך מקובע והאגו שלו כל כך נפוח שהוא לא מסוגל להודות בטעות של המערך המטומטם הזה.
במחצית הוא עבר לארבעה בלמים והופ, שיחקנו הרבה יותר טוב ויכלנו לכבוש גם 4 שערים. ברגע שחזר לשלושה בלמים בסביבות הדקה ה-70, שוב לא שיחקנו והרצליה אשכרה לחצו אותנו ויכלו לכבוש.
הוא לעולם לא ישנה שיטה ולעולם לא יודה שטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
עד עכשיו, חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
מישהו זוכר מתי הפועל פתחה עונה עם 3 מ- 3? כי היו עונות בליגת העל שהליגה הייתה אמורה להיות קטנה עלינו באותה מידה בדיוק כמו השנה, והיו לנו הרבה הרבה מאמנים בדרך. איווניר עושה עבודה מעולה, גם אם יש לו עוד מה לשפר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
ואולי איווניר חושב על מעבר לניצחון במשחק? אולי איווניר מאמין ששיטת 3 הבלמים בטווח הארוך תתאים לרמות שאנחנו שואפים לחזור אליהם?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 21:17 
תומר לביא כתב:
opheaaa כתב:
אפשר להתווכח על שיטת המשחק, אני לא שמחתי בכלל שהביאו אותו. אבל מה שכן, הוא מאמן. רואים שיש דרך ושיש שיטה וגם אם הדרך היא לא הטובה ביותר, עצם זה שיש שיטה זה חשוב בפני עצמו. אני בנתיים מבסוט ממנו, אני אוהב מאמנים שחושבים מחוץ לקופסא. נראה גם שההרכב שלו הוא על בסיס מקצועי בלבד, בקיצור, תחכו

איזה מחוץ לקופסא בדיוק ?
הבן אדם כל כך מקובע והאגו שלו כל כך נפוח שהוא לא מסוגל להודות בטעות של המערך המטומטם הזה.
במחצית הוא עבר לארבעה בלמים והופ, שיחקנו הרבה יותר טוב ויכלנו לכבוש גם 4 שערים. ברגע שחזר לשלושה בלמים בסביבות הדקה ה-70, שוב לא שיחקנו והרצליה אשכרה לחצו אותנו ויכלו לכבוש.

מחוץ לקופסא זה להתחיל מחצית בחילוף ושינוי מערך. אחרי כל המאמנים שהיו לנו יש פה מאמן ששינה הרכב, מדבר בלי קלישאות וסיסמאות, בנתיים מביא תוצאות גם. אני מאוד אוהב מאמנים שמשנים בחצי ולא מחכים לדקה 60. אני אוהב מאמנים שמסוגלים להתאים את עצמם ואת השחקנים שלהם למספר תפקידים. אני חושב שהוא טעה במספר דברים היום, למשל מעצבן אותי שיש רק 4 שחקנים ברחבה בקרנות, מעצבן אותי שהלחץ על חוליית ההגנה של היריבה לא מספיק משמעותי ומתואם, למרות כל אלה, אני מבסוט ממנו מאוד, הוא גם מביא תוצאות, גם רואה את הבעיות ולא מסתנוור מהתוצאות, בקיצור, אפשר לא להסכים איתו בחלק מהדברים, אבל צריך גם לראות את העבודה המאוד יפה שהוא עשה ואת כך שכבר בשלב מוקדם מאוד של העונה הוא הפך אוסף שחקנים לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 21:23 
לא שיחקנו טוב בלי קשר לשיטה, לא לחצנו, שיחקנו לאט, ללא התלהבות.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 21:43 
שימשיך להיות חלש מאוד ושנמשיך עם אחוזי ההצלחה הנוכחיים.
אני חותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 22:15 
bigi37 כתב:
תומר לביא כתב:
opheaaa כתב:

איזה מחוץ לקופסא בדיוק ?

הכוונה הייתה שהוא לעולם לא יתחיל משחק עם ארבעה בלמים אלא יחכה למחצית לפחות כדי לראות מה הוליד המשחק עד אותו רגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 22:19 
mbracha כתב:
מישהו זוכר מתי הפועל פתחה עונה עם 3 מ- 3? כי היו עונות בליגת העל שהליגה הייתה אמורה להיות קטנה עלינו באותה מידה בדיוק כמו השנה, והיו לנו הרבה הרבה מאמנים בדרך. איווניר עושה עבודה מעולה, גם אם יש לו עוד מה לשפר.

פתחנו עם שלושה נצחונות ברצף ב-12/13. עונה מחורבנת שבה ב-3 המשחקים הראשונים צלענו וניצחנו.

לא היה מאוד קשה לראות היום שכשחזרנו לשחק בשיטה אותה השחקנים מכירים ואליה הם מורגלים הפועל נראתה הרבה יותר טוב. משום מה אחרי 20 דקות חזרנו לזוועת שלושת הבלמים, כפי שכתבו כאן, וחזרנו להראות כמו קבוצה שמשחקת בבית מול מכבי הרצליה עם שלושה בלמים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד, אני מסכים עם רוב הביקורות.
הוא החליט שרירותית על שלושה בלמים (יכול להיות שהוא אוהב את המערך הזה, אבל אין שום סיבה רלוונטית, כמו חומר השחקנים שלנו או יחסי הכוחות בינינו לבין היריבות, שמעיד על צורך לשחק במערך כזה) וזה מכתיב את כל העסק. הוא אונס שחקנים לשחק מחוץ לעמדות שלהם (בנש בלם שמאלי, טקיאר מגן ימני). בשביל שהמערך הזה יתפקד התקפית צריך לעלות עם כל הכלים ההתקפיים בקישור ומעלה. אם אנחנו עולים עם גלבאן, או עם שני קשרים כמו ידין ולקס, פשוט אין לנו מספיק שחקני התקפה תורמים בשביל להיות מסוכנים.
אין לי בעיה עקרונית עם מערך של שלושה בלמים, אבל הדרך היחידה שבה אנחנו יכולים לשחק כך וזה לא יהיה מערך הגנתי, זה עם קשר הגנתי אחד (ידין) וארבעה שחקני התקפה לפניו (שאף אחד מהם לא גלבאן). ועד שהוא הוציא את גלבאן מההרכב הוא שם את לקס. לעלות עם שלושה בלמים ושני קשרים כל כך אחוריים כמו ידין ולקס זה מערך של בונקר. אי אפשר לעלות כל כך הגנתי מול קבוצות שבעצמן באות לעשות בונקר. מה שמצחיק זה שכשגלבאן נכנס הוא עדיין היה גרוע ונראה כמו פנסיונר (ההבדל היחיד מההופעות הקודמות זה ששלוש דקות אחרי שהוא נכנס הבקענו - בלי קשר אליו - ואז היו הרבה יותר שטחים והייתה לו אפשרות לבעוט מתי שהוא רוצה, כשאף בעיטה לא הייתה מסוכנת ולא סיכנה את השוער הקציצתי שלהם). ועדיין נראינו הרבה יותר טוב רק כי עברנו לשחק עם רביעייה מאחורה. אז מה זה אומר על המערך שלו?

אגב, לקס בפני עצמו כל כך חלש. זה שהוא היה שחקן רוטציה בבני סכנין עד שנפצע, והוא בא לעונה כביכול במעמד של שחקן בכיר ושחקן ליגת העל, זה לא רלוונטי. בכל ההזדמנויות שהוא קיבל עד עכשיו הוא היה חלש מאוד. נגר שלא תורם כלום למשחק ההתקפה, גם הנעת כדור פשוטה הוא מצליח לסרבל, מאוד חסר ביטחון, וגם הגנתית הוא לא תורם יותר מדי. ידין לעומת זאת, שהערכתי אותו עוד קודם, מצליח להפתיע אותי לטובה העונה. חשבתי שיהיה קשה לשחקן בתפקיד שלו להיות דומיננטי בקבוצה שאמורה לשבת על היריבות, אבל הוא חד משמעית השחקן מספר אחד שלנו עד עכשיו. זוכה בכל כדור באמצע, שולט לחלוטין מול כל הקישור של היריבה, כמעט לא מגיעים לקו הבלמים שלנו וזה רק בזכותו. קבלת החלטות מצוינת, גם נפטר מהכדור בצורה חכמה, פיזית הוא נראה מצוין, מעל הליגה.

בחזרה לנושא - אני לא מקבל את הטענה שאי אפשר (או לא נכון, או לא מוצדק) להעביר ביקורת על הדברים הלא טובים כי אנחנו מנצחים. הבדלי האיכות בינינו לבין היריבות (לפחות אלה שפגשנו עד עכשיו) כל כך גדולים שפשוט קשה להיכשל. אני לא זוכר סיטואציה שבה למאמן יש כל כך הרבה מרחב תמרון לטעות. איווניר טעה המון מתחילת העונה ועדיין אנחנו עם 9 מ-9 כולל שני ניצחונות קלים.

מצד שני, צריך לשים את כל הביקורות מאוד מאוד בפרופורציה, וזה לא קורה. אני רואה גם דברים טובים. הקבוצה נראית טוב בסך הכל. אנחנו לא סופגים בכלל (למרות שהיום הובכנו כמה פעמים. בשני המשחקים הקודמים בקושי הגיעו לנו לשערׂ). אנחנו מגיעים למצבים. אנחנו נראים כמו קבוצה. יש היררכיה ברורה. השחקנים הנכונים הם באנקר בהרכב והשחקנים הנכונים נלחמים על המקום שלהם. הקבוצה נראית מחוברת, נראה שהשחקנים מסתדרים ביניהם. בניית הסגל בינתיים מוכיחה את עצמה (למרות סימני השאלה לגבי החלק ההתקפי). זה ממש ממש לא עניין של מה בכך לבנות קבוצה גרועה בתקציב גדול. אפשר לחרב מאוד בקלות תקציב גדול.
אני דמיינתי תסריטים הרבה יותר גרועים ממה שאנחנו רואים כרגע. ואני מניח שאני לא היחיד. כך שיש דברים טובים שאפשר להגיד ויש מקום לתת קרדיט על דברים מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
לקס תופקד ברוב המשחק בתור קשר קדמי (באותו קו עם ברשצקי או גלבאן, לצורך העניין), איים 4 פעמים על השער ונתן כמה מסירות משמעותיות קדימה. לדעתי, הוא היה הכי טוב בהפועל אחרי דגני.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
אביחי ודגני היו מעל כולם היום, ברשצקי הוכיח ביציאה שלו שגם ביום חלש אנחנו תלויים בו מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 04:07 
בינתיים אי אפשר להתווכח עם התוצאות.
אני רק רוצה לראות איך הוא יתנהל במשחקים מול הקבוצות היותר טובות בליגה - כפ"ס, הפועל ר"ג, ביטר ת"א-רמלה, רמה"ש והפועל פ"ת.
אחר כך אני אתן ציון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם יובל, שלמרות הטעויות, אנחנו עדיין נראים קבוצה.
נראה שיש איזה דרך מהמאמן(ולא כל מאמן מצליח להנחיל זאת, נניח כל מיני מימרים וכאלה ש"נותנים לשחקנים לרוץ")
זה גם בסדר לדעתי שקבוצה תדע לשנות מערכים תוך כדי משחק ולא נהיה מקובעים על מערך אחד, כמו לשמשל דרור קשטן שרק אם היית משקה אותו בוודקה הישר לורידים, הוא היה מעיז לשנות את ה4-4-2 שלו ואולי על הדרך גם הולך לספר לעשות גלח למה שנשאר לו בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא רואה דרך. אני רואה לפעמים שחקנים אינטיליגנטים שעושים דאבל פס, אבל לא כצורת משחק. אני רואה מערך מבולבל עם שחקנים שלא עומדים במקום.
איפה זה בא לידי ביטוי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 14:42 
רועי כתב:
אני באמת לא רואה דרך. אני רואה לפעמים שחקנים אינטיליגנטים שעושים דאבל פס, אבל לא כצורת משחק. אני רואה מערך מבולבל עם שחקנים שלא עומדים במקום.
איפה זה בא לידי ביטוי ?

זה בא לידי ביטוי בכך שאתה תוקף יותר, שחקנים יכולים לשחק בכמה עמדות.
שינוי מערכים ותפקודים תוך כדי משחק ובכך אתה מבלבל את היריב.
אל תשכחו שמזג האוויר לא מקל על כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
רועי כתב:
איפה זה בא לידי ביטוי ?

זה בא לידי ביטוי בכך שאתה תוקף יותר, שחקנים יכולים לשחק בכמה עמדות.
שינוי מערכים ותפקודים תוך כדי משחק ובכך אתה מבלבל את היריב.
אל תשכחו שמזג האוויר לא מקל על כדורגל

עם השורה האחרונה אני מסכים ומקבל כמובן,
אבל דווקא החלק הראשון מעיד לדעתי על אחת הבעיות הגדולות של איווניר היום.
תפקוד של גנדה כחלוץ חוד ושל שחר הירש כשחקן קו הוא לדעתי שיבוץ שתוקע לנו את המשחק ולא מנצל את הנתונים של השחקנים (כמו שכתבתי קודם - מזכיר לי את השיבוץ ההפוך של דמארי ושכטר בעונת רב״ש).
אותו עניין לגבי לקס - פתחת איתו וציפית ממנו להיות שחקן קדמי ? יכול להיות שיהיה יותר נכון לתת את התפקיד לשחקן שזה התפקיד הטבעי שלו, ויוכל להיות יותר דינאמי במשחק ההתקפה. יש לנו לפחות אחד כזה על הספסל (גרץ), ואמנם ראיתי את אוסטווינד משחק 30 דקות בערך אבל הייתי נותן גם לו הזדמנות בתפקיד כזה.

בגזרת ההגנה - נניח שמערך 3 הבלמים הוא מערך נכון להפועל - יש לנו אולי את המגן הכי טוב בליגה ובמקום לנצל אותו הוא נשאר בתפקיד שהוא לא מספיק מנוסה בו. בנש אפילו לא מתפקד בתור הליברו אלא דגני (עם זה אגב אין לי בעיה, דגני שחקן חכם ומנוסה וטוב שהוא זה שבוחר מתי לצאת קדימה).
אבל התוצאה היא שאתה מפסיד מבנש את היכולת ההתקפית שלו, את הגיחות קדימה, ונשאר עם בלם בינוני ולא טבעי במקום להרוויח מגן מצויין.

התפקוד של ידין אגב נהדר אבל זה כי הוא משחק בכל המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 16:53 
אני דווקא חושב ששיטת 3 בלמים טובים להפועל בלאומית.
להנחיל שיטת משחק לוקח זמן.
גנדה משחק יופי כחלוץ, יודע לעצור כדור יפה, יש לו מהירות
ודריבל טוב והוא גם בורח לצדדים שם הוא חופשי.
אוסטוינד פצוע ככה שהוא לא רלוונטי.
גרץ עוד לא ראיתי מספיק כדי להתרשם ממנו.
התפקיד הזה של גרץ/לקס/אוסטוינד אמור להיות של פדרו
או אפילו ברשצקי.
מסכים שבנש חייב לשחק כמגן ימין וראש בלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש לא משנה איך נשחק
הליגה הזאת היא טיול אחד גדול. פשוט תהנו ממנו, כי בעונה הבאה יהיה פחות כיף

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
דבר אחד אני אוהב אצל איווניר:
הוא מסיק מסקנות, לא מקובע, ולא מתבייש לעשות שינויים ממשחק למשחק בהתאם ליכולת.
הוא גם עושה ניסיונות, שלא תמיד מצליחים, אבל מפיק את הלקחים.
בניגוד להרבה מאמנים שעברו בהפועל בעשור האחרון, והיו מקובעים לשחקנים כאלה או אחרים, אצל איווניר רואים שיש עקומת למידה.
הלמידה הזאת הובילה השבוע לכך ששחר הירש, שחקן שרק הגיע לקבוצה, כבר פתח במשחק מול מכבי הרצליה.
מי שראה את משחק האימון שהיה ארבעה ימים קודם מול בית"ר כפ"ס, ראה את היכולת של הירש, וגם ראה אותו מבקיע שער בהתקפה מתפרצת (ועוד שער אחד).
הירש פתח מול הרצליה, וגם כבש. בדיוק את אותו השער...
יגידו עליו מה שיגידו (בעיקר, אחרי שיתחילו להגיע גם הפסדים), אבל איווניר הוא מאמן אינטליגנטי. תופעה נדירה בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
אם לא היה מקובע היה מבין כבר שאנחנו נראים טוב יותר כשלא משחקים עם 3 בלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 11:42 
yos כתב:
דבר אחד אני אוהב אצל איווניר:
הוא מסיק מסקנות, לא מקובע, ולא מתבייש לעשות שינויים ממשחק למשחק בהתאם ליכולת.
הוא גם עושה ניסיונות, שלא תמיד מצליחים, אבל מפיק את הלקחים.
בניגוד להרבה מאמנים שעברו בהפועל בעשור האחרון, והיו מקובעים לשחקנים כאלה או אחרים, אצל איווניר רואים שיש עקומת למידה.
הלמידה הזאת הובילה השבוע לכך ששחר הירש, שחקן שרק הגיע לקבוצה, כבר פתח במשחק מול מכבי הרצליה.
מי שראה את משחק האימון שהיה ארבעה ימים קודם מול בית"ר כפ"ס, ראה את היכולת של הירש, וגם ראה אותו מבקיע שער בהתקפה מתפרצת (ועוד שער אחד).
הירש פתח מול הרצליה, וגם כבש. בדיוק את אותו השער...
יגידו עליו מה שיגידו (בעיקר, אחרי שיתחילו להגיע גם הפסדים), אבל איווניר הוא מאמן אינטליגנטי. תופעה נדירה בכדורגל הישראלי.

מאמין שהירש גם כובש לפחות שניים מהמצבים של אקסברד בסוף המשחק. גילוי נאות: לפני המשחק חשבתי שגם אקסברד כובש אותם...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
אני לא הבנתי מדוע איווניר הוציא את שחר הירש, כשהכניס את אקסברד.
ראו שג'וזף גנדה ביום רע במיוחד, והיה צריך להוציא אותו, ולהשאיר את הירש עם אקסברד.
אבל אולי להירש אין עדיין כושר למשחק שלם.
הירש בוודאות היה מבקיע את המצבים שהיו לאקסברד.
אקסברד נראה כמו חלוץ, ומשפחה אדומה וכל זה, אבל הוא לא חלוץ מספיק טוב לליגת העל.
ואת זה ראינו כבר מתחילת הדרך שלו בהפועל.
הוא לא יודע להתמקם נכון, ולא עושה תנועה נכון.
בלאומית הוא יכול להבקיע 10 שערים בעונה, אבל בליגת העל אין לו מה לחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 11:12 
yos כתב:
ראו שג'וזף גנדה ביום רע במיוחד, והיה צריך להוציא אותו, ולהשאיר את הירש עם אקסברד.

זה

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 11:14 
yos כתב:

שטות, בזכות התנועה שלו והפיזיות שלו הוא הגיע למצבים בכלל. יש לו אינטליגנציית משחק גבוהה, אם שחר הירש היה מגיע למצבים האלה אני חושב שהוא היה מבקיע אותם כי יש לו סיומת יותר טובה, אבל אני פשוט לא חושב שהירש היה מגיע למצבים האלה. אני חושב ששניהם חלוצים שיכולים למצוא את מקומם בסגל של קבוצת ליגת על. אני דווקא מחזיק מאקסברד, להחמיץ זה חלק מהמשחק, ואני לא בטוח שהוא מחמיצן כרוני, אך בהחלט עם בעיה קלה בסיומת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
מסכים לגמרי לגבי אקסברד, בכל פרמטר כמעט הוא חלש. חסר טכניקה לחלוטין, איטי, מסורבל וכבד. מחמיצן ענקי, נכון שהוא משחק מול הגנות ליגה לאומית אז אחד מ5/6 מצבים הוא ישים. אבל צריך חלוץ טוב מזה, היו הרבה פעמים מתחילת העונה שנתנו לו כדור עומק לאחד על אחד ומרוב שהוא מגושם הוא לא הצליח להשתלט עליו בכלל אז לא זוכרים את זה כהחמצה, אבל זה הכי בזבוז מצב.
ציפיתי ממנו להרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: