הוקיץ' כתב:
כן, בערך כמו שאתה היית נחרץ לגבי חן עזרא, הזוכה הגדול בתחרות בלוף נולד.
הקטע הוא שבכלל נהיה שיח על ברשצקי לא כי הוא כזה כוכב, אלא כי קורצקי הוא כזה מטומטם.
ברשצקי עשה משחק די טוב נגד פתח תקווה והראה לא מעט כישרון שזה מצרך מאוד נדיר בקבוצה שלנו. בגלל שהאמצעים ההתקפיים שלנו כל כך דלים זה היה די צפוי שהוא יפתח נגד הפועל חיפה. מה קרה במקום? הוא לא שיחק דקה בזמן שזר שבקושי עשה אימון והיה חסר כושר לחלוטין פתח בהרכב ועוד ילד מהנוער עלה כמחליף.
זאת הסיבה היחידה שפתאום התחילו לדבר על ברשצקי. אף אחד לא הפך אותו לכוכב, זה פשוט היה מתבקש שהוא ישחק והראה עד כמה חסר מושג קורצקי.
אבל בסדר, אנחנו בסך הכל אוהדים שבחיים לא העמידו הרכב אז מי אנחנו שנערער על החלטות של אושיית כדורגל כמו מנחם קורצקי. בטח כשיש לנו בסגל כוכב כדורגל כמו בנבנישתי.
אני לא מתכוון להתנצח איתך אבל חן עזרא הוא לא בלוף נולד הוא שחקן מוכח בליגה
שגם היום אין לך מישהו כמוהו בסגל.
כן הצליח בהפועל לא הצליח בהפועל זה לא השאלה(מי כן הצליח?) ולקחת את התקופה שלו בהפועל
ולהפוך אותו לבלוף נולד זה לחפש להיות צודק בכח וחכם מאד מאד קטן... וכמובן שלא אוציא את קלף מוגרבי
מנגד(שבאמת הוכיח שהוא בלוף ושחקן של קבוצות קטנות...)
לעצם עניין קורצקי/ברשצקי,דיברתי ברמת העיקרון ולא על שחקן כזה או אחר
שאנשים כאן מאד נחרצים בדעה שלהם על שחקנים שמעולם לא שיחקו בליגה הזאת
ונתנו כמה דקות טובות של מומנטום נגד פת. יכול להיות שהוא יהיה ענק בהפועל ויכול להיות שקורצקי טועה
אבל הנחרצות הזאת על סמך כלום אני לא אוהב אותה זה בולשיט וזה סתם לכתוב בשביל לכתוב...
אגב אני שמתי אותו בהרכב שלי פה באשכול ככה שאין לי כלום נגדו כמובן.
קורצקי לא מתאים נקודה אבל זה כבר סיפור אחר