redrony כתב:
לירון האדום כתב:
שאלה:
מי מכל אלו שתומכים במעבר הדרבי לסמי עופר היו גם בעד שזה העולה בתחילת העונה?
אפשר לא להיות בעד. אני גם לא בעד עכשיו. גם בתחילת העונה לא הייתי בעד. זה עדיין לא אומר שהייתי עושה עכשיו מחאה.
וכן הבנו, אתה צרכן. מעניין מה יקרה במקרה של הפסקת פעילות, כי שם המוצר שהשקעת בו לא יהיה ממש שווה הרבה, לא?
זה שמעבירים משחק פעם אחת לא אומר שהפכנו להיות זונות או שאין עקרונות, זה אומר שיש עת לכל דבר ולכל מלחמה. יש תעדוף.
לא הזכרתי אפילו פעם אחת את המילה "מחאה".
אמרתי שאני נגד ושזה לעשות צחוק מהאוהדים ומהמנויים.
יש כאלו (כמוני) שקנו מנויים יקרים עם מושב שמור, בסמי עופר לא יהיה מושב שמור, בסמי עופר אני אצטרך לנסוע שעה וחצי לכל כיוון (ואולי אף יותר עם פקקים),
שקניתי מנוי יקר בתחילת השנה אף אחד לא אמר לי שייתכן וחלק מהמשחקים הביתים לא יהיו במושבה כי כך ההנהלה תחליט.
בדיוק כמו שאם מישהו יעשה מנוי לחדר כושר שלו ויגידו לו שבימים מסוים חדר הכושר יהיה סגור והוא יוכל להתאמן רק בחיפה ולא בפ"ת כי כך הם החליטו.
יש לי תחושה שאותו צרכן היה מתלונן ותלונתו היתה מתבררת כצודקת.
רוצים להעביר את המשחק לחיפה? אחלה, תחזירו לי את הכסף על אותו משחק.
לירון, במצב נורמלי הייתי מסכים איתך. אנחנו לא במצב נורמלי. היית בא באותה דרישה גם אם הפועל היו הולכים עכשיו להפסקת פעילות?
אתה תצטרך לעשות את כל הדברים האלה בשביל הקבוצה (זו התיאוריה, אפשר להתווכח על הכדאיות הכלכלית של המהלך, בוא נצא שניה מנקודת הנחה שזה כלכלית עושה טוב).
שחקנים חתומים על חוזים, גם גיא לוזון. הבטיחו להם כסף, אתה מצפה שיקצצו, נכון? זה לא לעשות מהם צחוק?