תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל בדרך לפירוק - צנציפר
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 17:31 
הסלע האדום כתב:
דבריו של אורליצקי הם שטויות וסיפור מכבי נתניה מוכיח.
אני מניח שמובילי הכדורגל הישראלי ינהלו עכשיו מערכת של לחצים והפחדות
כדי שהפועל תישאר בליגת העל כי אבדן מועדון כזה, גם לעונה אחת, הוא מכה עבורם מכל בחינה.
(שימו לב להכנסות של בית"ר מהמשחק הערב).
והפרוק יקרה גם יקרה, אין מוצא אחר.
(מישהו מהכותבים שלא יהיה פירוק מסוגל לדמיין פתרון אחר?)
רק חבל שלא קרה כבר לפני שלוש שנים. לפחות היו נחסכות מאיתנו החמישייה בדרבי
והחמישייה הערב.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 18:35 
הסלע האדום כתב:
דבריו של אורליצקי הם שטויות וסיפור מכבי נתניה מוכיח.
אני מניח שמובילי הכדורגל הישראלי ינהלו עכשיו מערכת של לחצים והפחדות
כדי שהפועל תישאר בליגת העל כי אבדן מועדון כזה, גם לעונה אחת, הוא מכה עבורם מכל בחינה.
(שימו לב להכנסות של בית"ר מהמשחק הערב).
והפרוק יקרה גם יקרה, אין מוצא אחר.
(מישהו מהכותבים שלא יהיה פירוק מסוגל לדמיין פתרון אחר?)
רק חבל שלא קרה כבר לפני שלוש שנים. לפחות היו נחסכות מאיתנו החמישייה בדרבי
והחמישייה הערב.

רק בשביל טיפוסים כמו אורליצקי, טביב, והנבלות שלנו, שווה לעבור פירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל בדרך לפירוק - צנציפר
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 19:03 
לא מבין איך אפשר לקרוא נבלות לאנשים שהכניסו כסף בנסיון לעזור לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 19:54 
מדהים, הנבלות לא שמו שקל בקבוצה אם עד עכשיו לא הבנת את המצב, אולי חוץ מכבירי ובעלי המניות הנוכחיים.
הם כן ישימו שקל ברגע שנגיע לפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 03:03 
צנציפר ביציע העיתונות מספר בביטחון ש"אם אין איצטדיון בבת ים אין הפועל תל אביב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
אני מגדיר את עצמי בסך הכל כתומך של המהלך של המעבר לאצטדיון בבת ים.
באמת שמדובר בצעד שיכול להוציא את המועדון לדרך חדשה.
אבל בכל זאת יש כאן הרבה דברים שמסריחים כמו ספינים שנועדו להסיר התנגדויות ולהבטיח שהצעד הזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
צנציפר ביציע העיתונות מספר בביטחון ש"אם אין איצטדיון בבת ים אין הפועל תל אביב"

הפועל תל אביב היתה לפני כבירי ותישאר אחריו. הפועל תהיה עם בלומפילד, בלי בלומפילד, עם בת ים ובלעדיי בת ים. שיירגע וישתה כוס מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 18:57 
מה זה אומר הקפאת הליכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 19:28 
אני אמנם לא לא מתעסק בתחום, אבל אאל"ט הקפאת הליכים, בשונה מכינוס, נועדה לאפשר הליך של הבראת החברה.
בכל אופן, חלק ניכר מהתביעות כנגד המועדון הן לא תחת טריבונלים ישראלים, כך שגם אם תינתן הקפאת הליכים, לא ברור מהי הנפקות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 19:36 
פירוק מתחיל בדר״כ בהקפאת הליכים...
בהקפאת הליכים עדיין מתנהל נאמן למועדון שתפקידו לנסות
ולבדוק אם אפשר להברות את החברה.
בזמן ההקפאה אי אפשר לנהל הליכים משפטיים נגד הקבוצה ויש
הגנה בפני נושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
חשיפה: הפועל ת"א בדרך לפירוק או הקפאת הליכים עוד העונה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4883051,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 08:59 
אחרי המכירה של שוינפלד (גיא רצה מלכתחילה) נושא הפירוק ירד ב"מפתיע" מהפרק.

גיא יקבל את ה"קבוצה שלו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 09:05 
הסלע האדום כתב:
חשיפה: הפועל ת"א בדרך לפירוק או הקפאת הליכים עוד העונה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4883051,00.html

לפחות צנציפר קרא את התקנון/פורום ולמד שיכול ש 9 נקודות ירדו עוד העונה בלי
לרדת ליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 10:27 
זה נראה שזה סופי, מהלך טוב או לא, עצוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 10:31 
אפשר לחזור להיות הפועל "כתר" תל אביב?
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 10:42 
chimpfive כתב:
זה נראה שזה סופי, מהלך טוב או לא, עצוב מאוד.

מה שזה לא יהיה, טוב או רע, זה כשלון עצום של אמיר כבירי. אדם שסמכנו עליו וזה מרגיש כאילו בקפריזה של יום הוא חשב שהוא מגשים איזה חלום של אוהד בגלל שגילי ורמוט עבר למכבי או אלוהים יודע מה.
תמיד קיויתי שיש שם אדם עם איזשהוא חזון, אדם עם יכולות ניהול, אפילו אם לא קשורות לכדורגל. פשוט נכנס למשהו שפשוט לא קשור אליו. אכן עצוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 10:51 
אני לא מבין אנשים שקונים קבוצות בסדר גודל כזה שלא קולטים שזאת הוצאה שנתית של מיליון יורו בבתקופות טובות ו3 מיליון יורו בתקופות לא טובות.
גם ללא החובות האלה זה נראה שכירי לא היה מוכן לדבר כזה בטווח רחוק אלא באופן חד פעמי בלבד.
זה לא יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 10:55 
NARKOTIKA כתב:
אני לא מבין אנשים שקונים קבוצות בסדר גודל כזה שלא קולטים שזאת הוצאה שנתית של מיליון יורו בבתקופות טובות ו3 מיליון יורו בתקופות לא טובות.
גם ללא החובות האלה זה נראה שכירי לא היה מוכן לדבר כזה בטווח רחוק אלא באופן חד פעמי בלבד.
זה לא יכול לעבוד.

אבל עם זה אני יכול לחיות. אני לא יכול לחיות עם אדם שלוקח קבוצה, יודע מי היו הבעלים שלה ולא עושה בדיקות וסוגר את כל הקצוות האפשריים. אני לא אומר, היו גם פאדיחות של רמון פה והרבה. אבל אם הקבוצה הולכת לפירוק זה נטו על כבירי.

והסכומים שנקבת בהם זה להעמיד תקציב סביר, לא תקציב לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
האיצטדיון בבת ים רשום על שם החברה של כבירי ולא על שם הפועל תל אביב.
ייתכן שזה היה התכנון של כבירי? להצעיד את הפועל תל אביב לדרך חדשה, שהאיצטדיון יהיה שייך כבר להפועל תל אביב של אחרי?

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 11:26 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
זה לא יכול לעבוד.

אבל עם זה אני יכול לחיות. אני לא יכול לחיות עם אדם שלוקח קבוצה, יודע מי היו הבעלים שלה ולא עושה בדיקות וסוגר את כל הקצוות האפשריים. אני לא אומר, היו גם פאדיחות של רמון פה והרבה. אבל אם הקבוצה הולכת לפירוק זה נטו על כבירי.

ברור, זה הסכומים המינימליים.

אין דבר כזה נטו על כבכירי. הוא בסה"כל דחה את הפירוק בשנה וחצי. התביעות האלה היו מתפוצצות עלינו בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 11:29 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
זה לא יכול לעבוד.

אין דבר כזה נטו על כבכירי. הוא בסה"כל דחה את הפירוק בשנה וחצי. התביעות האלה היו מצמצמות עלינו בכל מקרה.

לא היו אמורות להיות תביעות, זה העניין. התביעות מתקופת רמון וטביב היו צריכות להסגר מולם. זה שהפועל לא משלמים משכורות עכשיו זה על כבירי.
אתה לא יכול לשלם משכורות, תגיד שהפועל על המדף, אין כסף ותמכור את שוינפלד בשלוש מיליון יורו. אבל זה בדיעבד. בפועל, הוא הגיע למשהו שאין לו מושג איך לנהל אותו.
בלי קשר, יש פה פשוט בזיון של המנהלת וההתאחדות. שכבירי בא לנהל את הפועל עשו לו בדיקות נאותות מכאן ועד הודעה חדשה וטביב שאחראי על חובות קיבל לנהל את בית"ר י-ם. שהמנהלת, הבקרה וההתאחדות יתנו את הדעת גם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 11:36 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
זה לא יכול לעבוד.

אין דבר כזה נטו על כבכירי. הוא בסה"כל דחה את הפירוק בשנה וחצי. התביעות האלה היו מצמצמות עלינו בכל מקרה.

לא היו אמורות להיות תביעות, זה העניין. התביעות מתקופת רמון וטביב היו צריכות להסגר מולם. זה שהפועל לא משלמים משכורות עכשיו זה על כבירי.
אתה לא יכול לשלם משכורות, תגיד שהפועל על המדף, אין כסף ותמכור את שוינפלד בשלוש מיליון יורו. אבל זה בדיעבד. בפועל, הוא הגיע למשהו שאין לו מושג איך לנהל אותו.
בלי קשר, יש פה פשוט בזיון של המנהלת וההתאחדות. שכבירי בא לנהל את הפועל עשו לו בדיקות נאותות מכאן ועד הודעה חדשה וטביב שאחראי על חובות קיבל לנהל את בית"ר י-ם. שהמנהלת, הבקרה וההתאחדות יתנו את הדעת גם על זה.

הפירוק ממש לא על הראש של כבירי. כמעט כל החובות הם לא על הראש שלו. הוא בסהכ בא וזרק לפח עשרות מיליוני שקלים מהכיס שלו. הוא דחה את הפירוק בשנתיים, ואני מסכים מאוד שהיה חבל על השנתיים האלה (אם פירוק היה מתחיל אז, היום היינו במקום אחר). אבל להאשים "נטו" את כבירי זה לא הוגן כלפיו. הוא מנהל גרוע, אבל לא יצר את הבור העצום הזה, ואיתו או בלעדיו מסתבר שאת הבור הזה אפשר לכסות רק באמצעות הליכי בית משפט. האשם היחיד פה זה חיים רמון, שכנראה לא דאג לעגן את ההסכמות מול טביב באופן טוב וברור מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 11:42 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
זה לא יכול לעבוד.

הפירוק ממש לא על הראש של כבירי. כמעט כל החובות הם לא על הראש שלו. הוא בסהכ בא וזרק לפח עשרות מיליוני שקלים מהכיס שלו. הוא דחה את הפירוק בשנתיים, ואני מסכים מאוד שהיה חבל על השנתיים האלה (אם פירוק היה מתחיל אז, היום היינו במקום אחר). אבל להאשים "נטו" את כבירי זה לא הוגן כלפיו. הוא מנהל גרוע, אבל לא יצר את הבור העצום הזה, ואיתו או בלעדיו מסתבר שאת הבור הזה אפשר לכסות רק באמצעות הליכי בית משפט. האשם היחיד פה זה חיים רמון, שכנראה לא דאג לעגן את ההסכמות מול טביב באופן טוב וברור מספיק

כולם אשמים. הפירוק על כבירי, סורי. אני מעריך כל שקל שהוא שם, באמת. אני חושב שאסור לו היה להכנס להרפתקאה הזו. קודם כל בשביל עצמו, אבל בעיקר בשביל הפועל.
אני כבר לא מדבר על בזבוז הכספים שהוא הוסיף עליו, ההחלטות האמוציונליות, ושאר דברים.
זה בעיקר הכניסה שלו בלי לקשור את רמון וטביב לחובות. עכשיו לך תדבר ללמפה. הוא קורבן ללא ספק, אבל בסופו של יום הוא מכר לנו ואולי בעיקר לעצמו פנטזיה לא קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 11:47 
כולי תקווה שהרוכש הבא (אם יהיה כזה) לא יהיה אוהד הקבוצה.
מעיף פילנתרופ/איש עסקים קליבר שמבין איך מנהלים עסק שלא מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 12:05 
לירון האדום כתב:
dino כתב:

אני קורא אתה כתבה בוואן ואז נתקל בציטוטים הבאים:
ציטוט:
הבעלים לא ישן בימים האחרונים, שובר את הראש מה לעשות והוא ממש לא רוצה שיידבק בו כתם הקפאת ההליכים בהפועל ת”א והורדת המועדון ליגה ;

ואני שואל שוב, מאין המסקנה שיורדים ליגה אם נכנסים להליך פירוק?

ציטוט:
אורליצקי הוסיף: “בכל מקרה, גם אם הקבוצה תלך להקפאת הליכים, אז השחקנים יקבלו את מלוא שכרם ויש לי את הבטוחות לכך. קשה לי להאמין שבגלל כמה מיליוני שקלים הקבוצה תלך להקפאת הליכים, ואני לא חושב שהיא תבחר ללכת לפירוק כי אז הפירוש שהפועל ת”א לא תשחק בליגה מקצוענית ולבסוף תמחק.

ושוב אני אשאל, הפירוש שהפועל לא תשחק בליגה מקצוענית ? מאין המסקנה הזאת?
מי שתימחק זאת חברת הראל אחזקות ולא מועדון הפועל תל אביב...

לדעתי גם פיפ"א צד בסיפור. אם אתה מחליט ללכת לפירוק ובא לפיפא ואומר אין איך לשלם לשחקני העבר, אחת הסנקציות שלהם היא הורדת ליגה.

מה ההבדל בינינו לבין ריינג'רס או פארמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 12:07 
JustZiv כתב:
לירון האדום כתב:
dino כתב:

אני קורא אתה כתבה בוואן ואז נתקל בציטוטים הבאים:
ציטוט:
הבעלים לא ישן בימים האחרונים, שובר את הראש מה לעשות והוא ממש לא רוצה שיידבק בו כתם הקפאת ההליכים בהפועל ת”א והורדת המועדון ליגה ;

ואני שואל שוב, מאין המסקנה שיורדים ליגה אם נכנסים להליך פירוק?

ציטוט:
אורליצקי הוסיף: “בכל מקרה, גם אם הקבוצה תלך להקפאת הליכים, אז השחקנים יקבלו את מלוא שכרם ויש לי את הבטוחות לכך. קשה לי להאמין שבגלל כמה מיליוני שקלים הקבוצה תלך להקפאת הליכים, ואני לא חושב שהיא תבחר ללכת לפירוק כי אז הפירוש שהפועל ת”א לא תשחק בליגה מקצוענית ולבסוף תמחק.

ושוב אני אשאל, הפירוש שהפועל לא תשחק בליגה מקצוענית ? מאין המסקנה הזאת?
מי שתימחק זאת חברת הראל אחזקות ולא מועדון הפועל תל אביב...

לדעתי גם פיפ"א צד בסיפור. אם אתה מחליט ללכת לפירוק ובא לפיפא ואומר אין איך לשלם לשחקני העבר, אחת הסנקציות שלהם היא הורדת ליגה.

מה ההבדל בינינו לבין ריינג'רס או פארמה?

שחקנים ועובדים בדרך כלל מקבלים כסף בהליך של הקפאת הליכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 12:53 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
זה לא יכול לעבוד.

אני מצטער אבל אתה כותב שטויות.
זה נחמד שלא היו אמורות להיות תביעות, אבל יש. והן היו מגיעות לכל בעלים שהיה מגיע, את בית המשפט זה לא מעניין איזה חוזים חתמת על החוב שלך. תתבע אותם אחר כך.
הפירוק לא קשור בשום צורה למשכורות. נכון שזה חלק מהאווירה אצלנו וזה מצטרף לדכאון אחד גדול, אבל זה להוסיף פן רגשי לתשובה שהשאלה עליה היא לגמרי מקצועית- החברה לא מתפרקת כי היא מאחרת במשכורות.

לא שאני מסיר לגמרי ממנו את האחריות- הרי אחת התביעות הגדולות הם דווקא מהתקופה שלו, אבל זה מצחיק לשים את הפירוק על הראש שלו, זה חוטא לעובדות וזה בדיוק מה שהפושעים שהיו כאן קודם היו רוצים.
זה כמו שבעוד 10 שנים ייבחר ראש ממשלה ממפלגה 'שמאלנית', מערכת החינוך והבריאות פה תקרוס ואתה תאשים אותו. זה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
כבירי הוא מנהל יותר כושל מרמון. רק תראה איך המשבר הנוכחי מנוהל:

אנחנו שומעים ב-one שיו"ר איגוד השחקנים מודיע לשחקני הפועל שיתכוננו לפירוק.
ב-sport5 שומעים שאנשי הפועל הלכו להתייעץ עם עו"ד מומחה בהקפאות הליכים והליכי פירוק חברות.
מהמועדון אין הודעות רשמיות, אין אפילו הבהרות שנועדו לפזר את הערפל.

כל המידע מודלף בערוצים צדדיים, ואח"כ מעובד ע"י התקשורת ליצירת פאניקה, ייאוש וחרדה מן העתיד לבוא.

זו הדוגמה הטובה ביותר לניהול הפושע של המועדון הזה, וזו רק אחת מיני רבות. היחס לאוהדים המודאגים, ההדלפות, חוסר האחריות, העברת המידע דרך הכתבים העוינים ביותר, ההצבה של כולנו בעמדת אי-ודאות.

זה פשע. פשוט פשע כלפינו. כל אוהד שיש לו טיפת שכל והרבה כוח רצון ירצה להתנתק מהדבר הזה שנקרא "הפועל תל אביב כדורגל" לצמיתות.

לראשונה בחיי אני מקווה שיש דבר כזה "העולם הבא", שכל השרצים שלקחו חלק ישיר ועקיף במצב של הפועל ישלמו על חטאיהם באופן האכזרי ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 14:37 
לירון האדום כתב:

עמוס לוזון...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:

עמוס לוזון...?

אני מעדיף שיעמוד בראש המועדון פרוספר קצרה-בן דקון שעשה את הונו מעסקי הביגוד הימי בפלי-מארקט במיאמי-ביץ' פלורידה, מאשר אנשי צללים שמקיפים את עצמם באנשי קש ומדליפים לעיתונאים שונאי-הפועל על בסיס שעתי, על מנת שלא יחשפו את שמם ופועלם. בייחוד בתקופות בהן צריך להזרים כסף חי למועדון הם יעדיפו להתחבא מאחורי הדחלילים שמושכים אליהם את כל הלחץ הציבורי.

אבל כנראה שזה עניין של טעם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: