redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
אני לא מבין אנשים שקונים קבוצות בסדר גודל כזה שלא קולטים שזאת הוצאה שנתית של מיליון יורו בבתקופות טובות ו3 מיליון יורו בתקופות לא טובות.
גם ללא החובות האלה זה נראה שכירי לא היה מוכן לדבר כזה בטווח רחוק אלא באופן חד פעמי בלבד.
זה לא יכול לעבוד.
אבל עם זה אני יכול לחיות. אני לא יכול לחיות עם אדם שלוקח קבוצה, יודע מי היו הבעלים שלה ולא עושה בדיקות וסוגר את כל הקצוות האפשריים. אני לא אומר, היו גם פאדיחות של רמון פה והרבה. אבל אם הקבוצה הולכת לפירוק זה נטו על כבירי.
והסכומים שנקבת בהם זה להעמיד תקציב סביר, לא תקציב לאליפות
ברור, זה הסכומים המינימליים.
אין דבר כזה נטו על כבכירי. הוא בסה"כל דחה את הפירוק בשנה וחצי. התביעות האלה היו מצמצמות עלינו בכל מקרה.
לא היו אמורות להיות תביעות, זה העניין. התביעות מתקופת רמון וטביב היו צריכות להסגר מולם. זה שהפועל לא משלמים משכורות עכשיו זה על כבירי.
אתה לא יכול לשלם משכורות, תגיד שהפועל על המדף, אין כסף ותמכור את שוינפלד בשלוש מיליון יורו. אבל זה בדיעבד. בפועל, הוא הגיע למשהו שאין לו מושג איך לנהל אותו.
בלי קשר, יש פה פשוט בזיון של המנהלת וההתאחדות. שכבירי בא לנהל את הפועל עשו לו בדיקות נאותות מכאן ועד הודעה חדשה וטביב שאחראי על חובות קיבל לנהל את בית"ר י-ם. שהמנהלת, הבקרה וההתאחדות יתנו את הדעת גם על זה.
אני מצטער אבל אתה כותב שטויות.
זה נחמד שלא היו אמורות להיות תביעות, אבל יש. והן היו מגיעות לכל בעלים שהיה מגיע, את בית המשפט זה לא מעניין איזה חוזים חתמת על החוב שלך. תתבע אותם אחר כך.
הפירוק לא קשור בשום צורה למשכורות. נכון שזה חלק מהאווירה אצלנו וזה מצטרף לדכאון אחד גדול, אבל זה להוסיף פן רגשי לתשובה שהשאלה עליה היא לגמרי מקצועית- החברה לא מתפרקת כי היא מאחרת במשכורות.
לא שאני מסיר לגמרי ממנו את האחריות- הרי אחת התביעות הגדולות הם דווקא מהתקופה שלו, אבל זה מצחיק לשים את הפירוק על הראש שלו, זה חוטא לעובדות וזה בדיוק מה שהפושעים שהיו כאן קודם היו רוצים.
זה כמו שבעוד 10 שנים ייבחר ראש ממשלה ממפלגה 'שמאלנית', מערכת החינוך והבריאות פה תקרוס ואתה תאשים אותו. זה בדיחה.