תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 יוני 2025, 13:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבירי: ביקשנו שהדרבי ישוחק בסמי עופר
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:14 
שחר כתב:

מכבי נתניה נכנסה להליך של הקפאת הליכים העונה והחלה את העונה במינוס תשע נקודות. את החובות בסך 22 וחצי מיליון שקל רוב הנושים לא יקבלו למעט עובדי המועדון והקבוצה עברה לידיו של הרוכש, אייל סגל (ששילם 2.5 מיליון שקל) כשלמכרז ניגשו שלושה רוכשים.

לשם אנחנו צריכים לשאוף להגיע ובסוף גם נגיע...אם נרצה או לא.

אז בוא נראה. אתה בעצם אומר שאנחנו צריכים לשאוף למצב שאנשים שחייבים להם כסף לא יקבלו אותו. אנשים שעבדו והרוויחו אותו ביושר, יאבדו כסף כי מועדון הפועל ת"א רוצה למחוק את החובות שלו והזנק שלו יהיה איבוד של 9!!!! נקודות. ואו, באמת עונש קשה...

ואחרי שיורידו לנו את ה-9 נקודות האלה והמועדון יהיה נקי מחובות, הכל יהיה מושלם כי אז יבוא " מיטש פלטינומהאר" וישפוך פה כסף בכמויות ויהפוך אותנו להיות תחרותיים.

שום דבר חוץ מאדם עם יכולות כלכליות אבנורמליות לא יעזור פה. לך לאלף פירוקים ותמחוק את החובות 300 פעם, איכשהו החובות האלה חוזרים. אני אוהד הפועל מ-83, לא זוכר מתי המועדון הזה לא היה חייב כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:19 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
ושום מילה לאלו שקנו מנויים יקרים בכדי שיהיה להם מקום מסומן?
ושום מילה לאלו שלא יוכלו להגיע פיזית לחיפה באמצע השבוע בשעות של פקקים?
הם שקופים?
ואני חשבתי שהקהל זה הדבר הכי חשוב שיש לקבוצת כדורגל

חשוב מאוד, יש מקומות שיש פשרות וויתורים בהם ולפעמים גם הקהל צריך להבין אותם, לא יודע אם זה המקרה, אבל המועדון הזה לא במצב רגיל. יש אלף סיבות לא לעשות את זה לפני הפקקים והמקום המסומן (מן הסתם יש כל שנה משחק שזרוע), תתמקד בהם.

שיש שזרוע זה מצב נתון שמנויים לוקחים בחשבון כאשר הם רוכשים מנויים (גם משחקי רדיוס) אבל שההנהלה תיזום מיוזמתה העברת משחק זה לשים פס על הקהל!!

כל הזמן מדברים על כסף - זה נהיה מילת קסם בהנהלות של הפועל - אפשר לעשות כל מיני מעשים ולתרץ את זה במילת הקסם: "אין כסף".
נביא שחקנים ממכבי בהשאלה כי אין כסף
נמכור את הקפטן שלנו למכבי כי אין כסף
נעביר את הביתיות בדרבי כי אין כסף
נמכור שחקנים אלו ואחרים כי אין כסף
נשאיר את מחירי המנויים הגבוהים כי אין כסף
מה השלב הבא?
נשחק עם פסים צהובים - כי אין כסף?
נפסיד כדי לא לשלם פרמיות - כי אין כסף?

יש כנראה רגעים פחות יפים בגלגול של אוהד כדורגל ומועדון כדורגל ואלה הרגעים האלה. בסוף הכל מתחבר לכמה שאלות:
1. האם אתה מאמין באדם שעומד בראש המערכת וסומך עליו שהפעולות שהוא עושה הן למען האינטרס של הקבוצה?
2. האם הוא אדם שיש לו את היכולות לקחת את המועדון הזה למעלה?
3. האם יש לו אלטרנטיבה כרגע?
4. האם השהות שלו במועדון פוגעת ועושה יותר נזק מסיטואציה שבה הוא יילך עכשיו הביתה?
בהנחה שענית לעצמך והגעת למסקנה שכרגע הוא צריך להישאר במועדון, תיתן לו תמיכה. תבקר אותו שצריך, אבל בסוף תאמין בו, פשוט כי אין לך ברירה אחרת

1. כן
2. לא
3. לא יודע
4. כרגע הפועל לא מתרוממת לשום מקום.
אותה גברת בשינוי אדרת.

אני אתן תמיכה שצריך ואבקר שצריך, אני אעודד את השחקנים שצריך ואקלל אותם שצריך.
אבל בסופו של יום - יש לי את האמת שלי שבתור אוהד לא ניתנת לקניה בכסף, יש לי עקרונות וכאוהד מותר לי גם לא לקבל את רצון הבעלים במיוחד כאשר זה פוגע בי אישית!
תמיד אומרים על הקהל של הפועל שהוא קהל אלים וששום בעלים לא ירצה להתקרב אליינו בגלל הקהל שלנו כאשר בפועל הכל הפוך, זה קהל שבולע כל צפרדע שנותנים לו.
קהל שבוי שקונה מנויים באלפי שקלים וביוקר בגלל המצב הכלכלי של הקבוצה.
קהל שאפשר לשחק איתו ברגע שאומרים לו "אין כסף".

דרך אגב - בואו לא ניתמם, המעבר לסמי עופר לא יגרום לחובות להיעלם והישארות במושבה לא תגרום להפועל לקרוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:24 
כל פעולה ספציפית לא תגרום לנו לנו למחוק חובות או לקרוס --> אין לבצע פעולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:28 
NARKOTIKA כתב:
כל פעולה ספציפית לא תגרום לנו לנו למחוק חובות או לקרוס --> אין לבצע פעולות.

מישהו אמר את זה?
חסרים דרכים אחרות לכיסוי גרעונות?
ומדוע רק את הדרבי מעבירים?
למה לא להעביר את המשחק נגד בית"ר גם?
אולי נעלה את מחירי המנויים ? כרטיסים למשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:37 
אני יכול להבין ולקבל כמעט כל בשורת איוב שיוצאת מהפה של כבירי בהתחשב במצב המועדון, אבל איפה הדיבורים שהיו בתחילת דרכו על מציאת משקיע חיצוני למועדון שבבוא העת הוא יפנה לו את דרכו?

הדיבור הזה נעלם כלא היה וחבל..

כנראה שכבירי נהנה מהבעלות על המועדון והעניין שזה מכניס לו, אבל המטרה העיקרית לא היתה לפנות את הדרך למשקיע בקנה מידה רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:39 
כשראיתי את הפועל חיפה משחקת משחק ביתי עם רוב ירוק ביציעים ריחמתי עליהם ואמרתי לעצמי איזה טעם יש לשחק דרבי בית ככה ואיזה מסכנים הם שיש להם בעלים כזה קמצן ומעצבן
עם כל הבעיות הכלכליות שלנו ועם זה שרוב הסיכויים נפסיד פה או שם זה פשוט צעד של קבוצה גרועה וכנראה תשאר ככה
זה להיות קטנים ולוותר על המשמעות שלנו בשביל עוד כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:40 
לירון האדום כתב:

1. כן
2. לא
3. לא יודע
4. כרגע הפועל לא מתרוממת לשום מקום.
אותה גברת בשינוי אדרת.

אני אתן תמיכה שצריך ואבקר שצריך, אני אעודד את השחקנים שצריך ואקלל אותם שצריך.
אבל בסופו של יום - יש לי את האמת שלי שבתור אוהד לא ניתנת לקניה בכסף, יש לי עקרונות וכאוהד מותר לי גם לא לקבל את רצון הבעלים במיוחד כאשר זה פוגע בי אישית!
תמיד אומרים על הקהל של הפועל שהוא קהל אלים וששום בעלים לא ירצה להתקרב אליינו בגלל הקהל שלנו כאשר בפועל הכל הפוך, זה קהל שבולע כל צפרדע שנותנים לו.
קהל שבוי שקונה מנויים באלפי שקלים וביוקר בגלל המצב הכלכלי של הקבוצה.
קהל שאפשר לשחק איתו ברגע שאומרים לו "אין כסף".

דרך אגב - בואו לא ניתמם, המעבר לסמי עופר לא יגרום לחובות להיעלם והישארות במושבה לא תגרום להפועל לקרוס.

כרגע הפועל לא מתרוממת לשום מקום, נכון. כנראה שזה ייקח עוד זמן. אולי כבירי יצליח ואולי לא. אם היה לי אדם אחר שהיה בא ושם עכשיו כסף (וגם לו מן הסתם היתה עקומת לימוד ומרווח לטעויות) ברור שהכל היה טוב יותר. יכול להיות שכבירי יביא סינים שייקחו את הקבוצה עליהם או יזרימו לה סכומי כסף ויעזרו לה וכולנו נחייך. ויכול להיות שהקדנציה שלו בהפועל תהיה כשלון קולוסאלי וכולנו נבכה על היום שהוא הגיע.
אני לא יודע מה יעשה המעבר הזה לחיפה (אני גם לא מאמין שהוא יקרה כי הדרבי הוא עוד שבועיים ואני לפחות לא שמתי שהמנהלת אישרה את זה), אבל אני מניח שזה עוד כמה מיליונים שכבירי לא יצטרך להביא מהבית ובשבילו זה מן הסתם קריטי.
הקהל של הפועל בולע כל צפרדע?
הקהל של הפועל זרק שני בעלי בית מהקבוצה. הוא בהחלט קהל דעתן שלפעמים נוהג בצורה לא נכונה אבל לרוב הוא העוגן של המועדון הזה. חלק מהקהל הזה הוא קהל שעבר הרבה דברים, ראה כמעט הכל ולא רואה את הדברים כמו שאתה רואה אותם, בצורה דיכוטומית של עקרונות ו"אמת שלי בתור אוהד" ומיליטנטיות. כי מה לעשות, עבור חלק בלתי מבוטל מהאוהדים, בסופו של יום זה רק כדורגל. הם קונים מינויים, הם עצובים שמפסידים, שמחים שמנצחים ויש אמוציות ואגו וכל הדברים האלה שבגללם אנחנו יושבים שעות ומאוננים בפורום.
אף אוהד לא קונה מנוי בגלל המצב בכלכלי של הקבוצה. אף אחד. כולם קונים כי הם אוהבים לראות כדורגל ואוהדים את הפועל ורוצים לבוא לראות אותה מנצחת. בסוף, אני מבטיח לך שגם את ורמוט רב הקהל היה מקבל. היו מקללים, האולטראס היו מניפים שלטים, אבל אחרי הבישול הראשון היו סולחים לו. בדיוק כמו שסלחו לאבוקסיס (סלחו? לא זכרו לו בכלל דברים שאמר ואת ההשתתפות הפעילה שלו באחד הימים השחורים במועדון הזה).
בקיצור, עם כל זה שאני מתנגד להעברת משחקים (בכלל, לא קשור דרבי, או לא קשור בכלל להפועל), i'm picking my battles

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:45 
אתייחס רק למשהו אחד, הדרבי עוד שבועיים זה הדרבי שמכבי מאחרת.
הדרבי שאנחנו מארחים הוא בסיבוב הבא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:46 
zapta כתב:
כשראיתי את הפועל חיפה משחקת משחק ביתי עם רוב ירוק ביציעים ריחמתי עליהם ואמרתי לעצמי איזה טעם יש לשחק דרבי בית ככה ואיזה מסכנים הם שיש להם בעלים כזה קמצן ומעצבן
עם כל הבעיות הכלכליות שלנו ועם זה שרוב הסיכויים נפסיד פה או שם זה פשוט צעד של קבוצה גרועה וכנראה תשאר ככה

עוד כסף שמה עושים איתו? מתעשרים עוד יותר? שכבירי הולך לקנות איתו אוטו חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:46 
לירון האדום כתב:
אתייחס רק למשהו אחד, הדרבי עוד שבועיים זה הדרבי שמכבי מאחרת.
הדרבי שאנחנו מארחים הוא בסיבוב הבא..

אתה צוחק, נכון? מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kruvi1 כתב:
מהלך שלא מתקבל על הדעת.
ומה שעוד יותר עצוב, זה שעכשיו עד שתתקבל החלטה (ואולי גם אחרי, תלוי בהחלטה) יתחיל מחול שדים סביב הנושא שמן הסתם יפגע בקבוצה.
אסור שדבר כזה יקרה, וזו טעות גדולה מאוד של כבירי.

יאלה שיתחיל מחול שדים, על כל דבר מאיימים שישברו את המועדון, מאלישע לוי עד שויינפלד, מערכון של גשש מגוחך.
טמבל מי שלוקח ושופך כסף על המועדון הדפוק הזה עם האוהדים שלו.

זה לא איום. זו הערכה שלי.
אני לא חושב שישברו או ישרפו את המועדון, אני רק חושב שזה משהו שישפיע על האווירה סביב הקבוצה, וטוב לא ייצא מזה.
בנו קבוצה טובה לדעתי, יש אפשרות לייצר מומנטום חיובי, ובאזז כזה יכול רק להרוס.
זה בלי קשר לדעה האישית שלי על ההחלטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:58 
כלומר, לירון, אתה כנראה לא צוחק. כל ההסכם בין מכבי להפועל היה ששני הדרבים יעברו לסמי עופר וזה מה שכביבול יפתור עבור המנהלת את עניין החוסר ספורטיביות (מה שכמובן לא נכון בעליל).
אם הדרבי הקרוב לא יהיה בסמי עופר גם הדרבי הבא לא יהיה שם (אלא אם הוא "במקרה" ייצא על שזרוע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
הפועל מכוונת גבוה......
פלייאוף עליון
ישששששששש!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 17:11 
redrony כתב:
zapta כתב:

עוד כסף שמה עושים איתו? מתעשרים עוד יותר? שכבירי הולך לקנות איתו אוטו חדש?

עוד כסף שכנראה לא יוציא אותנו מהבור
זאת פוליטיקה זולה, אם היו מתנהלים כמו שצריך היו יכולים לחסוך הרבה יותר
הוא לוקח אחריות אבל מה זה עוזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
כלומר, לירון, אתה כנראה לא צוחק. כל ההסכם בין מכבי להפועל היה ששני הדרבים יעברו לסמי עופר וזה מה שכביבול יפתור עבור המנהלת את עניין החוסר ספורטיביות (מה שכמובן לא נכון בעליל).
אם הדרבי הקרוב לא יהיה בסמי עופר גם הדרבי הבא לא יהיה שם (אלא אם הוא "במקרה" ייצא על שזרוע)

לא אמורים להיות העונה שזרועים על חשבון העברת ביתיות כי יש פגרה ארוכה במיוחד שבה הם אמורים להתבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 17:38 
the worker כתב:
אני יכול להבין ולקבל כמעט כל בשורת איוב שיוצאת מהפה של כבירי בהתחשב במצב המועדון, אבל איפה הדיבורים שהיו בתחילת דרכו על מציאת משקיע חיצוני למועדון שבבוא העת הוא יפנה לו את דרכו?

כנראה שכבירי נהנה מהבעלות על המועדון והעניין שזה מכניס לו, אבל המטרה העיקרית לא היתה לפנות את הדרך למשקיע בקנה מידה רציני?

איזה קישקוש אלוהים ישמור, ממה יש לו להנות? ואגב הוא מנסה את זה עם הסינים, בוא אני אשתף אותך - אני ועוד כמה תמימים עם כוונות טובות נשאבנו להפגנות נגד טביב כי האוהד סיפר לנו שעומדים שורה של אנשי עסקים שרק מחכים לקחת את הקבוצה ולהפוך אותה לאימפריה. אין אף משקיע בסדר גודל של אלונה ברקת (שכח ממיליארדר רווק ומשועמם) שיקח מועדון עם גרעונות של למעלה מ41 מיליון ש״ח וחובות של 15 מיליון. שכחת כבר את סיפורי גילברט ושאר אלה שבאו לעשות סיבוב וללכת. גם מבנה הבעלות עם בעלי מניות שמזינים פה אוהדים שמגנים עליהם, ועתונאים, איתם לעולם לא יסתיים תהליך מכירת המניות שלהם.
יש שתי בחירות: או פירוק או ללכת עם כבירי וגוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 18:10 
chimpfive כתב:
the worker כתב:

איזה קישקוש אלוהים ישמור, ממה יש לו להנות? ואגב הוא מנסה את זה עם הסינים, בוא אני אשתף אותך - אני ועוד כמה תמימים עם כוונות טובות נשאבנו להפגנות נגד טביב כי האוהד סיפר לנו שעומדים שורה של אנשי עסקים שרק מחכים לקחת את הקבוצה ולהפוך אותה לאימפריה. אין אף משקיע בסדר גודל של אלונה ברקת (שכח ממיליארדר רווק ומשועמם) שיקח מועדון עם גרעונות של למעלה מ41 מיליון ש״ח וחובות של 15 מיליון. שכחת כבר את סיפורי גילברט ושאר אלה שבאו לעשות סיבוב וללכת. גם מבנה הבעלות עם בעלי מניות שמזינים פה אוהדים שמגנים עליהם, ועתונאים, איתם לעולם לא יסתיים תהליך מכירת המניות שלהם.
יש שתי בחירות: או פירוק או ללכת עם כבירי וגוטמן.

ואני זה שמקשקש...
אני מעריך מאוד את הניסיון עם הסינים אבל הם לא הולכים להיות הבעלים של המועדון.
לא אמרתי לרגע שעומדים אנשים בתור, אבל כבירי שיכנע אותי בתחילת הדרך שמטרתו היא למצוא משקיע ולפנות את מקומו ואני לתומי חשבתי שעם הקשרים שלו, אולי עוד ינחת לנו כאן איזה מיליונר שוחר אומנות.
כאמור, המנטרה שהופיעה בהתחלה כאילו מצב הבעלות הזה זמני עד למציאת משקיע, פשוט נעלמה כלא היתה.

אני לא מתכוון לבקר את כבירי על ההתנהלות שלו, כמו שלא עשיתי עד היום, אבל מרגיש שמישו שם אוהב את הפוזיציה שהוא נכנס אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 18:24 
רדרוני- להערכתי גם מכבי לא תעביר את הדרבי שלה לסמי עופר זה עדיין לא ימנע
מהפועל ללחוץ על מי שצריך כדי שיאשרו לה להעביר את הדרבי.

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 11 ספטמבר 2016, 19:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לחשוב כמה המושבה זה בית שלנו. מצידי שיהיה גם בים השלווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 19:13 
לירון האדום כתב:

צ׳ימפי - מי הוא אותו אוהד שהבטיח לך שיגיע מישהו עם כסף אחרי טביב?
*כבר בעבר כתבת משהו שאותו אוהד קיבל תפקיד/כסף או משהו בסגנון ומיד ערכת את זה.

אחלה הערכה, על מה היא מתבססת?
אסור להעתיק ביתיות. גם עם השטות הזו של שתי הקבוצות מעתיקות זה סיכוי קלוש. אם מכבי לא יארחו בסמי עופר לא רואה שום סיכוי שהדרבי שאנחנו נארח יהיה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בכנות, אני פשוט מיואש מהמועדון הזה. 5 שנים רצופות של אכילת חרא שברו אותי.

חמש?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 19:22 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:

צ׳ימפי - מי הוא אותו אוהד שהבטיח לך שיגיע מישהו עם כסף אחרי טביב?
*כבר בעבר כתבת משהו שאותו אוהד קיבל תפקיד/כסף או משהו בסגנון ומיד ערכת את זה.

אחלה הערכה, על מה היא מתבססת?
אסור להעתיק ביתיות. גם עם השטות הזו של שתי הקבוצות מעתיקות זה סיכוי קלוש. אם מכבי לא יארחו בסמי עופר לא רואה שום סיכוי שהדרבי שאנחנו נארח יהיה שם

ההערכה מתבססת על כך שהפועל מאד רוצה לארח בסמי עופר ויש לה הרבה זמן
להתעסק בזה.
אני כמובן מסכים איתך בעניין איסור העתקת ביתיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כבירי: ביקשנו שהדרבי ישוחק בסמי עופר
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
אחד הטובים:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3033630361

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
משהו. אם זה לא היה כל כך עצוב היה לזה אחלה פוטנציאל להיות מצחיק.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
מאכזב ומכעיס מאוד. לא היה עובר אצל בעלים אחרים שהם לא כבירי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אם 90 דקות בעיר המזוהמת הזאת בדרבי בלי יתרון ביתיות זה מה שאני צריך לסבול בשביל להפחית את הסיכוי שבשנה הבאה נשמע שאנחנו בגירעון של 60 מיליון שקל אז שיהיה, אפשר לחשוב איזה יתרון ביתיות יש לנו במושבה.
הגיע הזמן שאנחנו כקהל נדע לבחור את הקרבות שלנו, מרוב עקרונות תכף לא תיהיה לנו קבוצה, יש פה בנאדם שהדבר האחרון שאפשר להאשים אותו בו זה ניתוק מהקהל, הוא עשה מלא טעויות והודה בזה, טעויות שאגב רוב המשתמשים בפורום חשב שהם החלטות מצויינות בעבר, להבדיל מקודמיו עושה רושם שאחרי ששילם לא מעט הוא עומד להמשיך ולשלם את המחיר עליהם, אז אם כמה שההחלטה הזאת מעצבנת את חלקנו אני מציע שהפעם נתעצבן בשקט וניתן לבן אדם הזדמנות להוכיח שיש תמורה לויתור הקטן הזה.
מה גם שבמחיר הזה נרוויח את זכותנו למחאה רצינית בקרב אחר שעושה רושם שמתקרב אלינו וזה הקרב על בלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:52 
עושה נכון כבירי בפעולות שלו העיקר שיתמיד בתכנית ההבראה ולא יתפתה להרפתקאות
ולאלו ששולחים אותנו לפירוק מזל שלא אתם הבעלים למחוק חובות לספקים ונושים אחרים
זה לא פחות גרוע אם לא יותר מלמחוק לעובדים . אפשר לחשוב שאחרי המחיקה הכסף
ייפול מהשמיים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שיש גרעון וחובות, ואני מבין שחובה לעשות משהו כדי לשרוד.
אבל למכור ביתיות זה לא בתוך סל האופציות הלגיטימיות. זה אקט בילתי ספורטיבי בעליל. בחרנו לעצמנו איצטדיון ביתי, ואנחנו צריכים לדבוק בו ולא למכור את הביתיות הזו להחליף איצטדיון כשאנחנו רוצים עוד כסף.

גם למכור משחק יכול להכניס לקופת המועדון עוד כסף, אבל תרשו לי לנחש שלא נעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 21:16 
ייפול מהשמיים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 21:16 
ייפול מהשמיים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: