לירון האדום כתב:
1. כן
2. לא
3. לא יודע
4. כרגע הפועל לא מתרוממת לשום מקום.
אותה גברת בשינוי אדרת.
אני אתן תמיכה שצריך ואבקר שצריך, אני אעודד את השחקנים שצריך ואקלל אותם שצריך.
אבל בסופו של יום - יש לי את האמת שלי שבתור אוהד לא ניתנת לקניה בכסף, יש לי עקרונות וכאוהד מותר לי גם לא לקבל את רצון הבעלים במיוחד כאשר זה פוגע בי אישית!
תמיד אומרים על הקהל של הפועל שהוא קהל אלים וששום בעלים לא ירצה להתקרב אליינו בגלל הקהל שלנו כאשר בפועל הכל הפוך, זה קהל שבולע כל צפרדע שנותנים לו.
קהל שבוי שקונה מנויים באלפי שקלים וביוקר בגלל המצב הכלכלי של הקבוצה.
קהל שאפשר לשחק איתו ברגע שאומרים לו "אין כסף".
דרך אגב - בואו לא ניתמם, המעבר לסמי עופר לא יגרום לחובות להיעלם והישארות במושבה לא תגרום להפועל לקרוס.
כרגע הפועל לא מתרוממת לשום מקום, נכון. כנראה שזה ייקח עוד זמן. אולי כבירי יצליח ואולי לא. אם היה לי אדם אחר שהיה בא ושם עכשיו כסף (וגם לו מן הסתם היתה עקומת לימוד ומרווח לטעויות) ברור שהכל היה טוב יותר. יכול להיות שכבירי יביא סינים שייקחו את הקבוצה עליהם או יזרימו לה סכומי כסף ויעזרו לה וכולנו נחייך. ויכול להיות שהקדנציה שלו בהפועל תהיה כשלון קולוסאלי וכולנו נבכה על היום שהוא הגיע.
אני לא יודע מה יעשה המעבר הזה לחיפה (אני גם לא מאמין שהוא יקרה כי הדרבי הוא עוד שבועיים ואני לפחות לא שמתי שהמנהלת אישרה את זה), אבל אני מניח שזה עוד כמה מיליונים שכבירי לא יצטרך להביא מהבית ובשבילו זה מן הסתם קריטי.
הקהל של הפועל בולע כל צפרדע?
הקהל של הפועל זרק שני בעלי בית מהקבוצה. הוא בהחלט קהל דעתן שלפעמים נוהג בצורה לא נכונה אבל לרוב הוא העוגן של המועדון הזה. חלק מהקהל הזה הוא קהל שעבר הרבה דברים, ראה כמעט הכל ולא רואה את הדברים כמו שאתה רואה אותם, בצורה דיכוטומית של עקרונות ו"אמת שלי בתור אוהד" ומיליטנטיות. כי מה לעשות, עבור חלק בלתי מבוטל מהאוהדים, בסופו של יום זה רק כדורגל. הם קונים מינויים, הם עצובים שמפסידים, שמחים שמנצחים ויש אמוציות ואגו וכל הדברים האלה שבגללם אנחנו יושבים שעות ומאוננים בפורום.
אף אוהד לא קונה מנוי בגלל המצב בכלכלי של הקבוצה. אף אחד. כולם קונים כי הם אוהבים לראות כדורגל ואוהדים את הפועל ורוצים לבוא לראות אותה מנצחת. בסוף, אני מבטיח לך שגם את ורמוט רב הקהל היה מקבל. היו מקללים, האולטראס היו מניפים שלטים, אבל אחרי הבישול הראשון היו סולחים לו. בדיוק כמו שסלחו לאבוקסיס (סלחו? לא זכרו לו בכלל דברים שאמר ואת ההשתתפות הפעילה שלו באחד הימים השחורים במועדון הזה).
בקיצור, עם כל זה שאני מתנגד להעברת משחקים (בכלל, לא קשור דרבי, או לא קשור בכלל להפועל), i'm picking my battles