redrony כתב:
Red Pride כתב:
אני מקווה שאין אף אחד מספיק נאיבי בשביל להאמין שלא נעבור בבקרה, התקשורת רק מנסה למתוח את הסאגה הזאת עוד ועוד כי אין להם שום נושא אחר לדווח עליו
הם במצוקה אמיתית - מכבי, באר שבע וחיפה לא מדליפים להם כלום ועכשיו גם הפועל - מכרה הזהב של הקליקים - סגרה את החומות לתקשורת
אתר כמו ספורט5 שמתיימר להיות הגדול והרציני ביותר מתקמצן על כתבים - פשכצקי מסקר גם אותנו וגם את בית"ר, תומר לוי מסקר גם את מכבי וגם את חיפה
כי פשוט אין להם שום מידע מבפנים ואין טעם להעסיק כתב במשרה מלאה
זוהי שירת הברבור של תקשורת הספורט, ההשפעה העצומה שהייתה להם בעבר על המועדונים הגדולים חלפה מן העולם
בהחלט עונג מדושן עבור אוהדי הספורט ובייחוד עבור אוהדי הפועל שסבלו מהם הכי הרבה
אתה חי בסרט, סליחה. הפועל ת"א מועדון מפואר בכדורגל הישראלי, נמצא שבועיים לפני תחילת העונה אחרי שני משחקים רשמיים שאמורים להיות גם הכנה לליגה ושחקנים בכירים לא יכולים לשחק.
לא שירת ברבור ולא נעליים. מועדון שנוהל בצורה חובבנית וכנראה ממשיך להיות מנוהל ככה גם עכשיו.
לא משנה מה כותבים, משנות העובדות בשטח ובשטח הפועל לא העבירו את התקציב בבקרה אחרי שני משחקים ושמחר יש משחק נוסף. אני מצטער, זו בושה ותעודת עניות למועדון הזה.
בושה ותעודת עניות, לא פחות.
לא יודע, לי נראה שבושה זה:
כשאתה מוכר את הקפטן שלך למכבי יום אחרי דרבי
כשאתה מעלה את מחירי המנויים כדי להביא את שכטר ומוכר אותו בינואר
כשדמארי ברגע האחרון נשאר במועדון כי הוזרמה הלוואה במימון חיצוני
כשאייל ברקוביץ' הוא המנכ"ל של המועדון ואסי דומב הוא המאמן
כשהבעלים של המועדון הוא אלי טביב על כל המשתמע מכך
כשהבעלים הקודם שלך מכניס את טביב כשותף בתמורה לכך שהוא קנה (!) ממנו שחקנים במיליונים
כשנותנים לסמלים חשובים כמו זהבי וגרשון לחתום ביריבות הכי שנואות וההנהלה דואגת להפיל את זה על אותם שחקנים למרות שהסכימו לבוא לקראת המועדון
כשהבעלים מפסיק להזרים כסף למועדון וניצלים ברגע האחרון מירידת ליגה עם נגרים כמו מתן לזמי, אדוארדו מרקש וביסקוט אמבלה
כשיו"ר המועדון מטעם ההסתדרות מוכר את חיים רביבו למכבי חיפה בעסקה תמוהה
כשלא משלמים משכורות לשחקנים שנה שלמה ויורדים ליגה
כשיעקב חודורוב לא מקבל כרטיסים לבלומפילד בגלל שכל הכרטיסים נשמרו לאנשי שלומנו
ואני יכול להמשיך כמה שרק תרצה...
המועדון שלנו נמצא בנק' זמן זו באחת מהתקופות היותר יפות ופחות מביכות שלו בהיסטוריה, יש לנו בעלים שמזרים מיליונים מכיסו ולא עושה זאת בשביל רווח תדמיתי או עסקאות סיבוביות.
גם ההישגים יגיעו, אבל רק בתנאי שכפיות הטובה וחוסר הפרגון בקרב חלק מהאוהדים לא תבריח אותו מכאן בחזרה לאלמוניותו.