מושקוביץ כתב:
חזרתי מהמושבה, איזה סיוט, כיאה למסורת של לאן והפועל.
תורים בלי היגיון, אין הפרדה של מחדשי מקום שמור לסתם כאלה שבאים לקנות ליציע המזרחי, אין מינימום של שילוט להסביר לאנשים שהם לא עכברי אינטרנט מה הולך ומה ההנחיות אז את כל השאלות שואלים את המוכר בתור אלף פעם, האקוסטיקה נוראית וכולם צורחים ולא שומעים כלום, חם ואף אחד לא חשב אולי לחבר איזה חצי מאוורר לטובת האוהדים...
אבל הכי גרוע זה כל החכמולוגים שעומדים מול המוכר עם הטלפון ביד, החבר שלהם ביציע למעלה אומר להם איזה מקום לקחת, הם בודקים עכשיו עם המוכר שאומר להם שהמקום תפוס, אז עכשיו מחכים שהחבר שלהם ביציע יעלה לשורה אחרת ויבדוק איזה מקום אחר אולי כן מתאים לו, ואז שוב המוכר אומר להוא עם הטלפון שתפוס כבר, וככה מינימום שלוש פעמים לכל מנוי ובנתיים כולם מתייבשים ומתעצבנים.
המתנה חמודה, אבל אם אתם לא במקרה גרים באיזור לא הייתי מגיע במיוחד. אם האתר של לאן עובד לכם או שאתם יכולים להזמין בטלפון זה שווה את עמלת הגנבים של לאן, שאלוהים יסלח לי שאני כותב את זה.
בהצלחה.
מקווה שאולי מישהו מהפועל שזה מעניין אותו יראה את זה, כי לא צריך הרבה לשפר בשביל שמחר יהיה יותר טוב ויעיל. ובאמת באים אנשים לחדש, אל תגרמו להם להצטער על זה.
לא עניין של חכמולוגים, עניין של טיפשות בלאן, אנשים מגיעים בוחרים מקום
הולכים לקופות מחכים בשמש דקות ארוכות רק כדי לגלות שהמקום תפוס
ואז הם צריכים שוב לחזור ליציע ושוב לקופות וכך חוזר חלילה.
במקום שנציגי לאן ישימו על הכסאות דף שיהיה דבוק לכסא עם הכיתוב תפוס, אנשים צריכים לנחש אם המקום פנוי או לא