תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עונה הבאה...
הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 13:00 
מה הקשר כבירי לרמון ?
כל כך משעמם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
Red Pride כתב:
אדום כתב:
רק לפני שנה סיימנו במקום ה-8.
העונה התקדמנו ל-9.
אנשי האתמול כפויי הטובה, תקוו שבעונה הבאה זה לא יהיה מקום 10!

מסכנון, כמה אתה מפחד שהפועל תחזור להצליח, כיצד אז תמלא את אשכולות המשחק בקיטורים ויבבות טרחניות? אולי תיאלץ רחמנא ליצלן לשלם על כרטיס ולהופיע למשחקים? רחמיי

חייב להודות שנורא משעשע לי להיות מוטף ע"י משתמשים פיקטיביים שיש להם 4 הודעות רק מהתקופה האחרונה, שכולם מגוננים בצורה חשודה על ההנהלה.
לי, בניגוד אלייך, אין כוונות נסתרות ומוזרות. רק אוהד מודאג (והאמת, עם מקורבים כאלה, יש לי את כל הסיבות בעולם)

הפועל תסתדר מצוין גם בלי ה-"דאגה" של אוהדים כמוך. יהיה יותר טוב גם לפורום הזה אם תשמור את הדאגות שלך לעצמך ולא תעכיר את האווירה בטענות שונות ומשונות על כל שחקן, מאמן ובעל תפקיד במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
קצת דמגוגי להשוות בין רמון לכבירי כרגע, למרות שזה מאוד מפתה.
ביום שכבירי ימנה חלאה כמו ברקבויץ׳ שיחסל את המועדון, יחליף מאמן כמו רב״ש במוקיון, יעשה עסקאות מזעזעות עם חיפה / שחר, וימכור את ה״כוכב״ של הקבוצה ליריבה, אז יהיה על מה לדבר והרבה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 17:19 
גבעתיים כתב:
מה הקשר כבירי לרמון ?
כל כך משעמם ?

הרגע הזה שגבעתיים מדבר ביותר היגיון מרוב הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 18:05 
Red Pride כתב:

זה שאתה חושב שהשוואה בין רמון לכבירי זו השוואה עניינית, רק מעיד על הבורות והלהט שלך לטנף ולהשמיץ בכל הזדמנות שתינתן לך.
יש לך גם הרבה אי-דיוקים במה שכתבת - הגירעון נוצר בעונה השנייה, בעונה הראשונה סיימנו במקום השלישי, רמון מעולם לא הבטיח להשקיע - אפילו את 50 האחוזים הראשונים של הבעלות הוא רכש בכסף של אחרים, ועוד ועוד.

לאנשים מסוגך אני בדרך כלל מאחל בעלים כמו טביב, אבל במקרה של אפס כמוך, בעלים כמו טביב רק יספק לך שערוריות ומחדלים עליהם תהנה להרעיל את הבארות ולפזר ארס ושטנה.
במקום זאת, אאחל לך לראות את כבירי עוד הרבה שנים מנהל את הקבוצה בדרך שלו, אין לי ספק שהוא יצליח והפועל תגיע להישגים, על אפם ועל חמתם של כל הטרולים זבי החוטם.

קח עצה קטנה לחיים, אם אין לך עובדות להתבסס עליהן, אל תנהל דיונים וויכוחים גם לא עם הקיר. לבוא ולדפוק משפטים מפוצצים עם אפס תוכן לא יקדמו אותך לשום מקום. אני הצבתי לך קווים ברורים להשוואה בין העונה הראשונה של רמון וחבורתו בהפועל לעונה הראשונה של כבירי וחבורתו (א ישנם כאלה) והראיתי לך נתונים ברורים מול הפרצוף שאיתם כנראה אין לך איך להתמודד. הנתון היחיד שניסית להביא פה ("הגרעון נוצר בעונה השנייה") גם לא מדויק וגם לא קשור לכלום- כמו שאר הדברים שאתה מנסה להביא פה.
אתה מדבר איתי על זה שרמון השקיע "כסף של אחרים" ובעצם סותר את עצמך כי בהתחלה כתבת פה שאף אחד לא שם כסף בהפועל וכבירי הוא "האצילי הראשון", אז כנראה שבכל זאת אנשים שמו כסף בהפועל שאיתו ניסו להרים קבוצות צמרת בשנתיים שקדמו ל"עונת ברקוביץ". האמת שגם פחות מעניין אותי אם הכסף בה מהכיס של רמון או מהכיס של חג'ג' ורמון הוא זה שניהל (בדיוק כמו שבזמנו לא הפריע לי שסגול שם את הכסף ותאומים ועגיב ניהלו). אני כרגע מדבר על ניהול ולא על מאיפה בא הכסף- כי כסף זה משאב שנגמר מהר מאוד אם הניהול הוא לא נכון. אתה לא מפסיק להיאחז בזה שכבירי בא מתוך אהבה עמוקה להפועל ומשקיע המון כסף מהכיס - אין לי שום ספק שזה נכון. הבעיה היא שההיסטוריה מוצפת באנשים רבים וטובים שמתוך אהבה רבה גרמו להתרסקות הארגון שלהם וחלקם גם ריסקו את עצמם על הדרך.
בשורה התחתונה הגענו למצב שאנחנו לווים כסף ממרכז הפועל ומקבלים מקדמות מלאן כדי לשלם משכורות לעובדים וזה קורה באותה עונה שבה קנינו את בן רייכרט במליון יורו. ככה לא מנהלים מועדון כדורגל וככה מתרסקים מהר מאוד וזה לא משנה אם כל זה כן קורה או לא קורה מתוך אהבה להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עונה הבאה...
הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 21:34 
Red Pride כתב:
אדום כתב:
רק לפני שנה סיימנו במקום ה-8.
העונה התקדמנו ל-9.
אנשי האתמול כפויי הטובה, תקוו שבעונה הבאה זה לא יהיה מקום 10!

מסכנון, כמה אתה מפחד שהפועל תחזור להצליח, כיצד אז תמלא את אשכולות המשחק בקיטורים ויבבות טרחניות? אולי תיאלץ רחמנא ליצלן לשלם על כרטיס ולהופיע למשחקים? רחמיי

כאילו שהצלחה של הפועל הפריע לו לטנף.אפילו בעונת הדאבל ובמשחק האליפות הוא טינף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Red Pride כתב:

זה שאתה חושב שהשוואה בין רמון לכבירי זו השוואה עניינית, רק מעיד על הבורות והלהט שלך לטנף ולהשמיץ בכל הזדמנות שתינתן לך.
יש לך גם הרבה אי-דיוקים במה שכתבת - הגירעון נוצר בעונה השנייה, בעונה הראשונה סיימנו במקום השלישי, רמון מעולם לא הבטיח להשקיע - אפילו את 50 האחוזים הראשונים של הבעלות הוא רכש בכסף של אחרים, ועוד ועוד.

לאנשים מסוגך אני בדרך כלל מאחל בעלים כמו טביב, אבל במקרה של אפס כמוך, בעלים כמו טביב רק יספק לך שערוריות ומחדלים עליהם תהנה להרעיל את הבארות ולפזר ארס ושטנה.
במקום זאת, אאחל לך לראות את כבירי עוד הרבה שנים מנהל את הקבוצה בדרך שלו, אין לי ספק שהוא יצליח והפועל תגיע להישגים, על אפם ועל חמתם של כל הטרולים זבי החוטם.

קח עצה קטנה לחיים, אם אין לך עובדות להתבסס עליהן, אל תנהל דיונים וויכוחים גם לא עם הקיר. לבוא ולדפוק משפטים מפוצצים עם אפס תוכן לא יקדמו אותך לשום מקום. אני הצבתי לך קווים ברורים להשוואה בין העונה הראשונה של רמון וחבורתו בהפועל לעונה הראשונה של כבירי וחבורתו (א ישנם כאלה) והראיתי לך נתונים ברורים מול הפרצוף שאיתם כנראה אין לך איך להתמודד. הנתון היחיד שניסית להביא פה ("הגרעון נוצר בעונה השנייה") גם לא מדויק וגם לא קשור לכלום- כמו שאר הדברים שאתה מנסה להביא פה.
אתה מדבר איתי על זה שרמון השקיע "כסף של אחרים" ובעצם סותר את עצמך כי בהתחלה כתבת פה שאף אחד לא שם כסף בהפועל וכבירי הוא "האצילי הראשון", אז כנראה שבכל זאת אנשים שמו כסף בהפועל שאיתו ניסו להרים קבוצות צמרת בשנתיים שקדמו ל"עונת ברקוביץ". האמת שגם פחות מעניין אותי אם הכסף בה מהכיס של רמון או מהכיס של חג'ג' ורמון הוא זה שניהל (בדיוק כמו שבזמנו לא הפריע לי שסגול שם את הכסף ותאומים ועגיב ניהלו). אני כרגע מדבר על ניהול ולא על מאיפה בא הכסף- כי כסף זה משאב שנגמר מהר מאוד אם הניהול הוא לא נכון. אתה לא מפסיק להיאחז בזה שכבירי בא מתוך אהבה עמוקה להפועל ומשקיע המון כסף מהכיס - אין לי שום ספק שזה נכון. הבעיה היא שההיסטוריה מוצפת באנשים רבים וטובים שמתוך אהבה רבה גרמו להתרסקות הארגון שלהם וחלקם גם ריסקו את עצמם על הדרך.
בשורה התחתונה הגענו למצב שאנחנו לווים כסף ממרכז הפועל ומקבלים מקדמות מלאן כדי לשלם משכורות לעובדים וזה קורה באותה עונה שבה קנינו את בן רייכרט במליון יורו. ככה לא מנהלים מועדון כדורגל וככה מתרסקים מהר מאוד וזה לא משנה אם כל זה כן קורה או לא קורה מתוך אהבה להפועל.

אתה מעוות את כל העובדות לצרכיך, וגוזר מסקנות שתואמות את דמות "הלוחם בשחיתות שמבין טוב מכולם ובסוף רוצה לומר אמרתי לכם" שאימצת:

1. כל השוואה בין כבירי לרמון היא הזויה ומגוחכת, ורק מעידה על הדובר ומניעיו.
2. אני ממש לא סותר את עצמי לגבי רמון והשקעתו - אני דיברתי על הכסף שהושקע ברכישת 50 אחוז ממניות הקבוצה על ידי עמותת האוהדים ובעלי המניות, חיים רמון ניהל את המועדון מבלי ששם שקל מכיסו, הן ברכישה והן בתפעול הקבוצה. וזו כבר סיבה מספקת לדחות בשאט נפש כל השוואה בינו לבין כבירי, על ידי כל אדם ישר והגון.
3. אל תדאג לכיסו של כבירי, הוא ילד גדול והוא לא סופר אותך.
4. השורה התחתונה שלך היא המסקנה אליה אתה מסיט את הדיון - היה כישלון מקצועי העונה, שנבע מבחירות לא נכונות של שחקנים ומאמן. אנחנו כבר אחרי הסערה, וכעת עומלים על שדרוג הקבוצה לשנה הבאה.
5. אפילו בהנחה שהיו קשיים תזרימיים שניתן היה לצפות אותם מראש, מה היית מעדיף? שהפועל לא הייתה מחתימה את ניקוליץ' בינואר כדי שהמשכורות תהיינה משולמות בזמן? מי יודע באיזה מצב היינו עכשיו? אני יודע מה אני הייתי מעדיף.
6. השוואה הרבה יותר נכונה, הגיונית ומתאימה היא לאלונה ברקת או מיטש גולדהר שלקח להם 3-5 שנים לבנות קבוצה מצליחה, לאחר שגם הם בזבזו כספים רבים על שחקנים ואנשי צוות לא מתאימים. גם את אלונה ברקת או מיטש גולדהר היית משווה לחיים רמון?

בסופו של יום, יש לנו קבוצה לא רעה, השוער הראשון שלנו חזר אחרי היעדרות ארוכה לשער, יש הרבה כשרונות שיכולים לפרוץ בשנה הבאה כמו איאד, בן ושגיב, ועם המאמן הטוב ביותר בארץ, אני לא רואה סיבה שלא נחליף את רעננה בפלייאוף העליון לכל הפחות בשנה הבאה.
אם נצליח לפגוע ב3-4 זרים, כפי שבאר שבע עשתה השנה (יש לה רק 4 זרים, אבל כולם בינגו), נוכל גם להתמודד בצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו.
השוואה של כבירי לרמון? אוהדים טיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 12:42 
אם נדבר כדורגל רגע, אני חושב שאם גוטמן נשאר ושומרים על ה6-7 שחקני הרכב ששווה לשמור עליהם, נהיה קבוצה טובה.
מבחינתי מה שהכי חשוב זה שגוטמן יישאר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עונה הבאה...
הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 19:23 
טכנית לארז כתב:
אם נדבר כדורגל רגע, אני חושב שאם גוטמן נשאר ושומרים על ה6-7 שחקני הרכב ששווה לשמור עליהם, נהיה קבוצה טובה.
מבחינתי מה שהכי חשוב זה שגוטמן יישאר פה.

מילים כדורבנות. בהתאם לתקציב, אולי יותר מ6-7 ישארו.
אגב מהמושאלים לא הייתי משאיר אף אחד, ורק מוסיף אליהם את ספורי ואולי אנאס.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2016, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד?
גם לא את ידין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 00:29 
Red Pride כתב:

אתה מעוות את כל העובדות לצרכיך, וגוזר מסקנות שתואמות את דמות "הלוחם בשחיתות שמבין טוב מכולם ובסוף רוצה לומר אמרתי לכם" שאימצת:

1. כל השוואה בין כבירי לרמון היא הזויה ומגוחכת, ורק מעידה על הדובר ומניעיו. עוד משפט סתום וריק מתוכן לאוסף.
2. אני ממש לא סותר את עצמי לגבי רמון והשקעתו - אני דיברתי על הכסף שהושקע ברכישת 50 אחוז ממניות הקבוצה על ידי עמותת האוהדים ובעלי המניות, חיים רמון ניהל את המועדון מבלי ששם שקל מכיסו, הן ברכישה והן בתפעול הקבוצה. וזו כבר סיבה מספקת לדחות בשאט נפש כל השוואה בינו לבין כבירי, על ידי כל אדם ישר והגון. אז כבר עניתי לך שכולי מלא הערכה והוקרה לכבירי על ההשקעה הכספית, וגם כתבתי לך באותה נשימה שקיימת בהחלט אפשרות ראילית שיגיע אדם וישים את כל כספו ואהבתו במועדון והתוצאה תהיה שהמועדון ישקע יחד איתו בגלל ניהול לא נכון
3. אל תדאג לכיסו של כבירי, הוא ילד גדול והוא לא סופר אותך. לכיס של כבירי אני לא דואג. לכיס של הפועל אני דווקא כן (ובהזדמנות הזו אני מבקש להודות למשרד "לאן" ולמרכז הפועל על המקדמות וההלוואות שבזכותן כנראה נצליח לשלם את משכורות מרץ וכן לשחקנים שממשיכים להתאמן מבלי שמקבלים שכר).
4. השורה התחתונה שלך היא המסקנה אליה אתה מסיט את הדיון - היה כישלון מקצועי העונה, שנבע מבחירות לא נכונות של שחקנים ומאמן. אנחנו כבר אחרי הסערה, וכעת עומלים על שדרוג הקבוצה לשנה הבאה (מאחל להם עמל מוצלח יותר מהשנה).
5. אפילו בהנחה שהיו קשיים תזרימיים שניתן היה לצפות אותם מראש, מה היית מעדיף? שהפועל לא הייתה מחתימה את ניקוליץ' בינואר כדי שהמשכורות תהיינה משולמות בזמן? מי יודע באיזה מצב היינו עכשיו? אני יודע מה אני הייתי מעדיף. (מזכיר לי שכשכתבתי בזמנו ששבירת הקופה בעונת רב"ש על שחקנים כמו שכטר הייתה מיותרת ומסוכנת, ואז באו אנשים כמוך ושאלו אותי "רצו לבנות פה קבוצה לאליפות ולקחו הימור, מה היית מעדיף? שיבנו קבוצה בינונית בתקציב קטן??" אותם אנשים שנה אח"כ: "יא מזדייניםםםםם למה מכרתם את ורמוט למכבי ומינתם את דומב למאמן? אז מה אם אין כסף??").
6. השוואה הרבה יותר נכונה, הגיונית ומתאימה היא לאלונה ברקת או מיטש גולדהר שלקח להם 3-5 שנים לבנות קבוצה מצליחה, לאחר שגם הם בזבזו כספים רבים על שחקנים ואנשי צוות לא מתאימים. גם את אלונה ברקת או מיטש גולדהר היית משווה לחיים רמון? יאללה אופטימיות!! בואו לא נעשה השוואות שמבוססת על עובדות בנוגע לעונה האחרונה והכושלת, בואו נעשה השוואות עתידיות ודמיוניות למועדונים מוצלחים! ככה בטוח נהיה מבסוטים מה רע?.

בסופו של יום, יש לנו קבוצה לא רעה, השוער הראשון שלנו חזר אחרי היעדרות ארוכה לשער, יש הרבה כשרונות שיכולים לפרוץ בשנה הבאה כמו איאד, בן ושגיב, ועם המאמן הטוב ביותר בארץ, אני לא רואה סיבה שלא נחליף את רעננה בפלייאוף העליון לכל הפחות בשנה הבאה.
אם נצליח לפגוע ב3-4 זרים, כפי שבאר שבע עשתה השנה (יש לה רק 4 זרים, אבל כולם בינגו), נוכל גם להתמודד בצמרת.

תתפלא אבל לגבי המשפט הזה אני מסכים איתך. יש לנו מאמן שלמרות שאני לא מחסידיו הסיכויים לאבד איתו שליטה קטנים יחסית. יש לנו שוער סביר וחלוץ שמתגלה ככזה שיודע לתת גולים. זה בסיס טוב כדי לאפשר למועדון הזה סוף סוף עונה נורמלית כדי להשתקם. אבל זה יהיה בתנאי שהמטרה תהיה [b] שיקום וחיבור למציאות . בלי לנסות ולהחזיר שחקנים אהובים במשכורות מנופחות ודרך מימון חיצוני, בלי לבנות על הכנסות דמיוניות מאצטדיונים בבת-ים ובלי לנסות להמציא את הגלגל מחדש בכל מיני דרכים שונות ומשונות. אם הקבוצה תתנהל באופן הזה (ואפשר לקחת את שנת 2008-9 כדוגמא עם נסיבות יחסית דומות) אז אני מאמין שהמצב כן ישתפר.[/b]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
אפשר עדיין להתחרט ובכל זאת לרדת ליגה?

תכנית ההבראה של הפועל:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4799008,00.html

נ.ב: לפני כמה ימים ננזפתי ע"י אחד המשתמשים על כך ש"בכל הודעה שנייה"
אני מציין את מצבה הכלכלי הקשה של הקבוצה.
מתנצל על שנאלצתי לעשות זאת שוב.

נערך לאחרונה על ידי הסלע האדום בתאריך 04 מאי 2016, 07:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
מזכיר את קיצוצי חיים רמון ושות'.
בעיקר כשזה בא ביחד עם רכישת עומר דמארי שלא קשורה לבעיות התקציב ותבוא ממספר אנשי עסקים חיצוניים.
נבהיר שאני חושב שכבירי הוא לא רמון ולא התנהל כמוהו, אך במקרה ומה שצנציפר טוען זה נכון(ולרוב הוא ממציא ומגזים ודרמתי) אז זה מאוד מזכיר כמה דברים.
בכל מקרה זאת ידיעת קינוח טעים לכל שונאי ההנהלה הנוכחית בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 07:39 
הידיעה על הקיצוצים מדאיגה.
אבל גם אם נכונה, יתכן הרקע שלה הוא לשכנע מסה של שחקנים לעבור קבוצה. במקביל לכך שבשיחות אישיות יגידו לבודדים שהם יהיה חריגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
50% קיצוץ בשכר?
ראובן עובד וליאור אסולין פנויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
לקס ספורי ועומרי שקל ,אלה השמות שיישארו עונה הבאה, העיקר זכות ראשונים על עומר דמארי על מי באים לעבוד ,קודם שישלמו משכורות,גם גוטמן לא יישאר אני בספק אם בכלל הוא מעוניין בקרבות תחתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 07:55 
אני מקווה רק שאתם לוקחים בחשבון שיש גם אפשרות שנאמר לאפרתי לקצץ 50% משכרו וצנציפר הפך את זה לתוכנית הבראה בהתאם ליחסיו נכון לנקודת זמן זו עם הפועל
כמו שאניימה חתם בווסטאהם ואפילו אמר לצנציפר כמה הוא נרגש
בכל מקרה אני רוצה לקוות שזה אכן הסיפור, אחרת זה נשמע ממש לא טוב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:09 
בסוף הוא כותב שניקוליץ', שוינפלד, יחזקאל, ידין, רייכרט, שיימן, אבו עביד, הרוש וגוטליב צפויים להישאר.
לא יודע למה הם "צפויים להישאר" לדעתו אבל אם זה נכון אז אולי אפשר להוריד את רמת המרמור מ8.9 ל8.2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:11 
התבקשו לקצץ כי יש בעיות בירוקרטיות בהעברת הכסף מחו"ל ובעונת 2017/18 הם יקבלו את המשכורות במלואן.
כולכם כפויי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:12 
טכנית לארז כתב:
בסוף הוא כותב שניקוליץ', שוינפלד, יחזקאל, ידין, רייכרט, שיימן, אבו עביד, הרוש וגוטליב צפויים להישאר.
לא יודע למה הם "צפויים להישאר" לדעתו אבל אם זה נכון אז אולי אפשר להוריד את רמת המרמור מ8.9 ל8.2.

אני מקווה שאלטמן גם ברשימה הזו. אני מניח שה-50% זה לשחקנים שאפשר לוותר עליהם. אם לא, מה נגיד, לא זז כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:25 
להניח זה נחמד, אבל לא זה מה שכתוב בכתבה.
התקציב הכולל ירד בחצי. זה לא קשור לשחקן כזה או אחר.
פירושה של ההודאה הזו הוא אחד- לא הולכים בשנה הבאה להיאבק על תארים.
אפשר לצפות את זה בצלופן אבל זו ההצהרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:28 
איזה תארים. זו כתבת "ממשיכים לסבול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
להניח זה נחמד, אבל לא זה מה שכתוב בכתבה.
התקציב הכולל ירד בחצי. זה לא קשור לשחקן כזה או אחר.
פירושה של ההודאה הזו הוא אחד- לא הולכים בשנה הבאה להיאבק על תארים.
אפשר לצפות את זה בצלופן אבל זו ההצהרה

אל תשכח שרוב התקציב העונה הלך על דברים שהם לא שכר השחקנים ורכש שחקנים. בסיום בניית הסגל דיברו על תקציב של 35 מיליון בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
מטרה בעונה הבאה:
להבטיח השרדות בליגה כבר במחזור ה-29

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:50 
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:

אני מקווה שאלטמן גם ברשימה הזו. אני מניח שה-50% זה לשחקנים שאפשר לוותר עליהם. אם לא, מה נגיד, לא זז כלום.

ב-35 מליון אפשר לשלם לאלה שצוינו את מלוא שכרם.
בקשר למרמור, נכון שזה לא סימפטי אבל חיכו להבטחת ההישארות. ברקע גם היו מספיק שמועות על דילול הסגל הקיים.

לגבי אלטמן, יתכן שרוצים להשאיר אותו אבל רק בשכר מופחת.
אמנם איכותי לפחות כמו חלק מאלה שצוינו. אבל השפעת מאמן על ההגנה גדולה מהשפתעתו על ההתקפה.
בנוסף בנוער יש פוטנציאלים גם לגבי ההגנה (בודאי שלעמדת המגן השמאלי) וגם לגבי ההתקפה.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 04 מאי 2016, 09:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
דינו צודק.
התקציב של הפועל תוכנן להיות כ-35 מיליון שקל. בפועל הוא הגיע ל-40 מיליון. ה-20 הנותרים מתוך סה"כ תקציב של 60 מיליון בתכל'ס, הם בכלל החזרי חובות, לרבות מתקופותיהם של הראל וטביב.
כלומר, אם מדברים על תקציב של 30 מיליון (ללא קשר לחובות) אז כמו תמיד זה ייסגר על גבול ה-34-35 מיליון וזה קצת פחות מהעונה אבל ראינו שלא בהכרח עוד כמה מיליונים מבטיחים משהו.

לכן השאלה היא לא התקציב הכללי אלא תקציב השחקנים (רכש, שכר) בתוך התקציב הכללי.

אם התקציב של הפועל יהיה 35 מיליון אבל מתוך זה 10 מיליון זה להחזר חובות, אז בפועל התקציב של הפועל יהיה רק 25 מיליון ומתוך זה תקציב השחקנים יהיה בסביבות ה-16-18 מיליון ואז באמת עומרי שקל ורמזי ספורי יהיה שחקני הרכב לגיטמיים ונותר רק להצטער שעכו הקדימה אותנו והספיקה להחתים את מומי זפרן.

אבל אם התקציב יהיה בסביבות ה-30-35 מיליון ולפחות 25-26 מיליון יהיו של השחקנים, לא חושב שזה יפגע בנו מקצועית (וגם ככה אין כבר לאן לרדת אחרי העונה הזו, רק ליגה.....) לא מאמין שזה יגרום לגוטמן לעזוב ואפשר בהחלט לבנות קבוצה טובה שתתמודד בפליי אוף העליון. ככלות הכל, לסכנין, רעננה ובית'ר אין תקציב כזה והם שם ואנחנו בקרבות תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 09:02 
מישהו סגר לכבירי את הברז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מישהו סגר לכבירי את הברז.

יכול להיות.
או שמהניסיון שלי מדובר בשיטה ידועה ומוכרת של לא מעט אנשים עם כסף, שהיא לגרום לכולם להאמין שיש לך הרבה יותר כסף ממה שיש לך באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
המשפט "מי שיחליט להישאר במועדון..." מעיד על כך שכנראה ביקשו מהם לקצץ. אחרת ההחלטה מי ממשיך הייתה בידי המועדון ולא בידי השחקנים. הלוואי וצנציפר ואני טועים כי זה לא נראה טוב בכלל

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: