תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 263 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האולטראס דוחה את מינויו של ״פושע בית שאן״
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:13 
ערן כתב:
כל הסיפור כולו טמון בשתי מילים: ״בודקים אותנו״. כל המגלומניה והאהבה העצמית ו״לא תשברו אותנו״ ו״הפועל שלנו״. הרי אין מצב שירצו למנות מאמן כזה או אחר מסיבה שהיא לא ״לבדוק אותנו״. כי הכל סובב סביבנו וקשור אלינו ומחייב אותנו להביע דיעה ואם צריך אז גם למחות ואם צריך אז גם לבוא הביתה. כי בלעדינו אין הפועל. ״בסוף אולי תבינו״.

לא מבין מה זה הדבקת סיסמאות בכח הזאת כדי לעשות דה-לגיטימציה לעמדה הנגדית.
אף אחד פה לא רוצה לשחק אותה לוחם חופש, אבל לכל אחד יש דברים שהוא לא היה רוצה לראות בקבוצה שלו.
אני מניח שאתה לא היית רוצה לראות את היטלר בקבוצה. אז אני לא רוצה לראות את אלישע לוי.

אני לא אבוא בשחור, אני לא אלך לבית של כבירי, אני גם לא אמכור מנוי.
אני פשוט אגיד לו מה אני חושב עליו בכל פעם שתהיה לי הזדמנות. מסתבר שיש מספיק אנשים בקהל שמרגישים ככה כדי שזה יגרום לבעלים לחשוב על האיש, כמו שהיה קורה בכל מועדון.
נראה לי שמי שמשחק אותה "אנחנו הפועל צריכים להיות מגה מועדון ספורט ולא מועדון ערכים" זה אתם. ה"אין לנו ערכים" הפך אצלכם לערך עליון וזה פתאטי לא פחות, כי 99 אחוז מהמועדונים בעולם לא יחתימו מאמן או איש מקצוע שהוא כל כך שנוי במחלקות בקרב הקהל שלהם. העולם מספיק גדול, אפשר לחשוב שאלישע הולך להציל לנו את העשור. אם אתה חושב שברצלונה יכולה עכשיו להביא את פיגו בתור מאמן כי הוא הוא מאמן טוב אז אתה משקר לעצמך.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 05 נובמבר 2015, 00:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האולטראס דוחה את מינויו של ״פושע בית שאן״
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:14 
״אלישע רצה להפסיד״ נו, קודם אתם ממציאים מציאות ואחר כך אתם חיים לפיה.
העקרון היחיד שמנחה אתכם הוא שתמיד יהיה לכם איזה דגל להחזיק, כי סתם לעודד את הפועל זה משעמם וגם ככה מקבלים בראש אז לפחות נצדיק את זה עם ״עקרונות גדולים יותר מספורט״
גם שמונה זה בדם אבי נמני במכבי לעולם היה עקרון סופר חשוב ויסודי לכל המפגרים במכבי, מפתיע שההצלחה שלהם הגיעה רק ברגע שבא מישהו שהבין שעל אידיוטים כאלו צריך לשים פס. חבל שאצלינו נראה שלבעלים את המוטיבציה לנהוג באותה צורה.
אבל בסדר, מה אני מבין, השיקולים שלי הזויים, אני חושב רק על כדורגל ומקצוענות, אני לא מבין שהפועל תל אביב זה בעצם תנועה אידיאלאסטית שמשחקת בימי שבת ונשארת בליגה רק כדי להראות שאצלה לא משחקים מכביסטים (כי ברור מה יותר חשוב).

*שוב, למען הסר ספק, אני לא חושב שאלישע מאמן טוב מיוחד, או תומך במיוחד בהבאתו בלי קשר לסיפור הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
פשוט מתסכל ובעיקר מבאס,ממשיכים להתעסק בפילוג, אוהדים ובבעלים במקום בכדורגל.
פעם ראשונה שכבירי מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:17 
NARKOTIKA כתב:
ערן כתב:
כל הסיפור כולו טמון בשתי מילים: ״בודקים אותנו״. כל המגלומניה והאהבה העצמית ו״לא תשברו אותנו״ ו״הפועל שלנו״. הרי אין מצב שירצו למנות מאמן כזה או אחר מסיבה שהיא לא ״לבדוק אותנו״. כי הכל סובב סביבנו וקשור אלינו ומחייב אותנו להביע דיעה ואם צריך אז גם למחות ואם צריך אז גם לבוא הביתה. כי בלעדינו אין הפועל. ״בסוף אולי תבינו״.

אף אחד פה לא רוצה לשחק אותה לוחם חופש, אבל לכל אחד יש דברים שהוא לא היה רוצה לראות בקבוצה שלו.
אני מניח שאתה לא היית רוצה לראות את היטלר בקבוצה. אז אני לא רוצה לראות את אלישע לוי.

אני פשוט אגיד לו מה אני חושב עליו בכל פעם שתהיה לי הזדמנות. מסתבר שיש מספיק אנשים בקהל שמרגישים ככה כדי שזה יגרום לבעלים לחשוב על האיש, כמו שהיה קורה בכל מועדון.
נראה לי שמי שמשחק אותה "אנחנו הפועל צריכים להיות מגה מועדון ספורט ולא מועדון ערכים" זה אתם. ה"אין לנו ערכים" הפך אצלכם לערך עליון וזה פתאטי לא פחות, כי 99 אחוז מהמועדונים בעולם לא יחתימו מאמן או איש מקצוע שהוא כל כך שנוי במחלקות בקרב הקהל שלהם. העולם מספיק גדול, אפשר לחשוב שאלישע הולך להציל לנו את העשור. אם אתה חושב שברצלונה יכולה עכשיו להביא את פיגו בתור מאמן כי הוא הוא מאמן טוב אז אתה משקר לעצמך.

תגיד מה שאתה רוצה פה בפורום, הכל סבבה. אם תגיד לו בפנים מה אתה חושב או שתקרא נגדו במשחקים, אתה עושה נזק לקבוצה. זה כמו ללכת בשחור.
ואגב, המשפט שלך שבו אמרת את אלישע ואת היטלר באותה נשימה, מקסים... (כן, אני יודע שאתה לא משווה את אלישע להיטלר, אבל טעם רע זה אנדרסטייטמנט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:18 
אם אלישע כזה כתם וכזה הרג ובל יעבור איפה השם שלו היה בשירים של סוקו?

חלאס לאנוס את המציאות, אלישע הוא הרבה פחות סמל למשחק השרוכים מאשר אבוקסיס גם אם הוא הקונה וזה המוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

NARKOTIKA כתב:
ערן כתב:

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הקושר האחורי קשר לרכישת המשחק
הקושר האחורי ירק על אוהדי הפועל
הקושר האחורי היה השחקן השנוא בבלומפילד
הקושר האחורי חתם במכבי
הקושר האחורי חתם בהפועל ו...כלום
הקושר האחורי קשר להעפת מאמן והסית שחקנים לשביתה איטלקית נגד המועדון
הקושר האחורי נטש בשניה לאשדוד
הקושר האחורי חזר להפועל ו...כלום

אין גרוע מהקושר האחורי ולא זכורה לי הודעה כזו של האולטראס נגדו, ואפילו לא של לירון האדום רחמנא ליצלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:19 
אבל זה סובייקטיבי, אתה לא מבין?
לדעתי בזה שאתה מקבל אותו אתה עושה נזק לקבוצה. אין לזה סוף.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 05 נובמבר 2015, 00:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:20 
שני הצדדים פה כל כך מטומטמים שלא הצלחתי להחליט בעד מי אני. מהצד האחד הסוגדים לניהול האירופי של מכבי ומהצד השני בעלי כל הערכים הלא חשובים האפשריים (או בעברית - אנשים שיורידו את דגל הגאווה כי יש בו צהוב).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:22 
NARKOTIKA כתב:
אבל זה סובייקטיבי, אתה לא מבין?
לדעתי בזה שאתה מקבל אותו אתה עושה נזק לקבוצה. אין לזה סוף.
וגם המשפט השני הוא דעה אישית שלך (ויכול להיות של גם עוד הרבה) והייתם מוזמנים לעשות רעש כשאבוקסיס הגיע. אז אולי המציאות היא שזה מפריע לנו יותר, ולא כי סתם ככה בא לנו.

נכון ידידי, זה סובייקטיבי. אני חושב שקשטן לא צריך להיות מאמן הפועל כי הוא מאמן לא טוב. אני לא חושב שאלי גוטמן צריך להיות מאמן הפועל כי הוא טיפוס חרא. אני אכתוב את זה פה בפורום, אני אנסה להשפיע. ביום שהוא יגיע, אני אהיה מאחוריו ב-100%. אני בטח לא אאיים שאם הוא יגיע אני אעשה בלאגן ואני לא אתנסח בסגנון ״הוא לא מקובל עליי״ או ווטאבר היה בהודעה החצופה הזו של האולטראס. שיתמקדו בלעודד, לא בלנהל ולא לקבוע למועדון הזה איך הוא צריך להתנהל.
אני כבר לא מדבר על זה שיסתכלו קודם כל עצמם שמדברים על עקרונות ומוסר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
איזה יופי, אני בן ערובה של הליצנים האלה.
חרפה.

כולנו בני ערובה שלהם כבר שנים.
נשבר הזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
אם הם היו קצת חכמים, הם היו עושים מחאה קטנה, מן מס שפתיים, ומחליקים את זה. אפשר היה אפילו לסגור מראש עם ההנהלה שעושים קצת רעש אבל שום דבר מעבר. יש גם הבדל בין לא לרצות את אלישע לוי בהפועל, לבין לשבור את הכלים בגלל זה. אפשר להתנגד עקרונית למינוי, ועדיין להיות שקולים.
אבל זה לא העניין. העיקר פה זה לא העיקרון אלא הפגנת הכוח, הפגנת נוכחות. ההזדמנות להראות לכולם שיש להם את הכוח לסכל מינוי של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:33 
כולנו חושבים שקשטן מאמן לא טוב וזה ברור גם לך שאף אחד לא היה מעלה מכתב כזה אם היה מדובר בקשטן, למה צריך לרדד את השיחה לרמה הזו?
לא יודע מה זה "לעשות בלאגן" אבל עדיף שהבעלים ידע מה הקהל מרגיש מאשר שימנה אותו ואז יהיה מופתע שיש קללות.

ושוב, אין מועדון אחד בעולם שזה לא היה עובד ככה. שום קהל בעולם לא היה מקבל סמל לכתם כל כך גדול על הקבוצה (גם על זה אפשר להתווכח, וזה נושא בפני עצמו, אני מניח שהדיון מתבסס על זה שככה הוא נתפס אצל חלק לא קטן מהקהל, וזאת כרגע עובדה) והיה ממשיך לעודד מבלי להבהיר שהוא לא מרוצה. לא בניהול האירופאי של מכבי, וגם לא בשל בשל מנצ'סטר.

יובל כתב:
אם הם היו קצת חכמים, הם היו עושים מחאה קטנה, מן מס שפתיים, ומחליקים את זה. אפשר היה אפילו לסגור מראש עם ההנהלה שעושים קצת רעש אבל שום דבר מעבר. יש גם הבדל בין לא לרצות את אלישע לוי בהפועל, לבין לשבור את הכלים בגלל זה. אפשר להתנגד עקרונית למינוי, ועדיין להיות שקולים.
אבל זה לא העניין. העיקר פה זה לא העיקרון אלא הפגנת הכוח, הפגנת נוכחות. ההזדמנות להראות לכולם שיש להם את הכוח לסכל מינוי של מאמן.

אני מסכים עם זה שההודעה קצת חריפה מדי. היה צריך להעביר מסר שהקהל מתנגד, זה לא מחייב לשבור הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:36 
אני מסכים עם יובל ב1000 אחוז.
הרי כבירי זה לא רמון. כל הסיפור עם אלישע היה בעייתי עוד מההתחלה, וגם כשהוא פנה אליו הוא עשה את זה מאוד בחשש ובזהירות. לא סתם זה לקח לו חודשיים.
אז אם את אותו מסר הם היו מעבירים לו לא דרך הודעות בפייסבוק אלא בצורה קצת עדינה יותר ובדיאלוג ישיר, הוא היה יורד מזה.
אני לא כל כך בטוח שזה רעיון טוב שבעלים ימנה מאמנים לפי דרישות של האולטראס, אבל הרי במצב הנוכחי אלישע בכל מקרה לא יגיע, אז לפחות הם היו יכולים לסגור את העניין בלי כל המהומה המביכה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
כמו כן:

ציטוט:
״תכתבו בעיתון, תשקרו, תסלפו ותמציאו״

ציטוט:
א- כולם עכשיו לדאוג שההודעה שפורסמה באתר אולטראס תגיע תוך רבע שעה לכל מדיה אפשרית ותצא לכולם מהחורים. פייסבוק עיתונים ווטסאפים ובעיקר לנוגעים בדבר, בכל דרך אפשרית.

חחחחחחחחחחחחחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:39 
ערן כתב:
כמו כן:

ציטוט:
״תכתבו בעיתון, תשקרו, תסלפו ותמציאו״

ציטוט:
א- כולם עכשיו לדאוג שההודעה שפורסמה באתר אולטראס תגיע תוך רבע שעה לכל מדיה אפשרית ותצא לכולם מהחורים. פייסבוק עיתונים ווטסאפים ובעיקר לנוגעים בדבר, בכל דרך אפשרית.

חחחחחחחחחחחחחח.

לא הבנתי מאיפה הבאתם את ההודעה הזאת? כאילו סתם מישהו כתב את זה והדביקו את זה לאולטראס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:44 
כן. כי למה לא להכנס באולטראס סתם כי אפשר.
עולב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:45 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 00:57 
עשו לי טובה, מינוי של אלישע לוי בסיטואציה הנוכחית זו רחוקה מאוד מלהיות סיבה לצאת למלחמת חורמה, לשבור את הכלים, לאיים, לקרוא לאנשים לבוא לבן אדם הביתה, להוציא הודעות עם ״יהרג ובל יעבור״ או ״להלחם בכל הכוח על כל המשתמע מכך״, לספר אחד לשני ש-״הזיינים מההנהלה בודקים אותנו״, לנהל את כל מסע ההפחדה הזה
בשם ה-״עקרונות״ מאבדים כל פרופורציה, מרגע שהוחלט שמדובר ב-״עיקרון״ אז המטרה מקדשת את האמצעים והכל כשר
מי שתומך בדרך הפעולה הזאת ולא מבין כמה כל המצב הזה הרבה הרבה יותר גרוע ממינוי של אלישע לוי, כנראה יתעורר רק כשיהיה מאוחר מדי למועדון הזה
אובדן הדרך האמיתי פה הוא איך חבורה של אולטראסים בשקל מחזיקים את המועדון הזה בביצים עם ה-״עקרונות״ שלהם פעם אחר פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 01:17 
Fez כתב:
עשו לי טובה, מינוי של אלישע לוי בסיטואציה הנוכחית זו רחוקה מאוד מלהיות סיבה לצאת למלחמת חורמה, לשבור את הכלים, לאיים, לקרוא לאנשים לבוא לבן אדם הביתה, להוציא הודעות עם ״יהרג ובל יעבור״ או ״להלחם בכל הכוח על כל המשתמע מכך״, לספר אחד לשני ש-״הזיינים מההנהלה בודקים אותנו״, לנהל את כל מסע ההפחדה הזה
בשם ה-״עקרונות״ מאבדים כל פרופורציה, מרגע שהוחלט שמדובר ב-״עיקרון״ אז המטרה מקדשת את האמצעים והכל כשר
מי שתומך בדרך הפעולה הזאת ולא מבין כמה כל המצב הזה הרבה הרבה יותר גרוע ממינוי של אלישע לוי, כנראה יתעורר רק כשיהיה מאוחר מדי למועדון הזה
אובדן הדרך האמיתי פה הוא איך חבורה של אולטראסים בשקל מחזיקים את המועדון הזה בביצים עם ה-״עקרונות״ שלהם פעם אחר פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 01:20 
joshsoos כתב:
הקושר האחורי קשר לרכישת המשחק
הקושר האחורי ירק על אוהדי הפועל
הקושר האחורי היה השחקן השנוא בבלומפילד
הקושר האחורי חתם במכבי
הקושר האחורי חתם בהפועל ו...כלום
הקושר האחורי קשר להעפת מאמן והסית שחקנים לשביתה איטלקית נגד המועדון
הקושר האחורי נטש בשניה לאשדוד
הקושר האחורי חזר להפועל ו...כלום

אין גרוע מהקושר האחורי ולא זכורה לי הודעה כזו של האולטראס נגדו , ואפילו לא של לירון האדום רחמנא ליצלן

בדיוק!
ועוד פאקינג נשאו אותו על הכתפיים כשהוא הגיע אלינו...

עכשיו התעוררו. חכמים גדולים על חלשים. אם אלישע היה מאמן ברמה של גוטמן הם היו סותמים את הפה וכבר מחברים לו שיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 01:24 
גם חבורה כזאת של פוצים עוד לא ראיתי בחיים שלי
לפני רגע כבירי התאבד בשבילם מול לה פמיליה
תוך פחות מחודש אנשי העקרונות כבר מוכרים אותו, מטרידים אותו, מאיימים לבוא אליו הביתה, שולחים הודעות על ימי חסד
לא משנה מה עשית, אתה הופך להיות האויב בשניה
אסור להתקרב לאנשים כאלה, רק נתק מוחלט. כל דבר אחר מתפרש כחולשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
קשטן הודה פעם שמכרו לו את המשחק?
שמח בגול המזוייף של פישונט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
לפי מה שאני מבין אבוקסיס שידל למכירה. זה הרבה יותר גרוע מלמכור.

אבוקסיס לא שידל ולא בן אדם או מאמן כדורגל.
אם תראה בסופר שחסר לך חצי שקל לארטיק ותראה מישהו עומד לשים חצי שקל בקופת צדקה שבקופות, ותבקש ממנו לתת אותו לך כי חסר לך חצי שקל לארטיק והוא ייתן לך אותו, זה אומר ששידלת מישהו לקנות לך ארטיק?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 02:24 
מיותר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
חבורת מאוננים מלאי אגו וחשיבות עצמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 06:11 
איכס. הלוואי שיפרקו כבר את הארגון המסריח הזה. איזה כיף להם להיות אנשים עם עקרונות. מה יש לצפות מאוהדים שידעו מה קורה בקבוצה בשנים האחרונות וסתמו את הפה תמורת הזמנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 06:20 
מגיע לכם איזה קשטן זקן עם כדורגל מלפני 20 שנה. הרס עצמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לה פמיליה באדום, שחררו אותנו לטובת כל הצדדים

:LOL2: :LOL2: :LOL2:
לקרוא ולא להאמין. לצערי לא ניתן להכניס בהודעה יותר סמיילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
בגדול הייתי נגד המינוי של אלישע מבחינה מקצועית, עכשיו אני מקווה מאוד שיחתימו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 263 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: