טכנית לארז כתב:
לפי מה הם ליגה לאומית בלחץ? עכשיו אלופת ליטא עשתה צרות למאלמו במוקדמות הצ'פמיונס (לפני שמאלמו העיפה את זלצבורג וסלטיק) ועשו איתם 0-0 במשחק הראשון בשבדיה והפסידו להם בבית 1-0. לא שזה כזה מעניין אבל זה סתם בגלל שאתה טוען שאקראנס זה ליגה לאומית בלחץ.
לא צריך כל כך לזלזל תמיד במה שלא מוכר פה בארץ. מילא היינו עוברים אותם בקושי או נמצאים באיזו סכנת הדחה מוחשית בגומלין בבלומפילד, הייתי מקבל את הזעם.
קשה לי להבין למה תמיד הכל חייב להיות כ"כ נחרץ. "מביש". עלינו לשלב הבתים ולא עלינו לנוקאאוט. אפשר לחשוב. היום היינו מתים להיות קרובים ללגיה ורשה.
לגבי ק"ש אני מסכים, בעונה כזאת צריך לקחת אליפות.
הסכמתי עם הכל מלבד הקביעה של ק"ש. אילו ק"ש היתה אפיזודה חולפת, קבוצה שהופיעה משום מקום, לקחה אליפות ומאז נעלמה, אולי אתה צודק, הגם שהיו מקרים כאלו בארץ ובעולם.
אבל ק"ש הכי אחת הקבוצות הטובות בארץ בעשור הזה. כמעט כל עונה היא בצמרת, בפליי אוף עליון, ב3-4 השנים האחרונות אליפות, גביע מדינה ב-2 גמרים רצופים, וכן 2 גביעי טוטו וסיימה במקומות 2 ו-3 (בשנתיים האחרונות) ומגיעה לאירופה כמעט מדי שנה. גם לפני האליפות שלהם הם היו קבוצה של פליי אוף עליון. לכן לא הייתי ממהר לקבוע שהיינו חייבים לקחת אליפות, ולדעתי אם לא היה למכבי תקציב הזוי כזה, יכול להיות שהקריה היתה זוכה בעוד אליפות אשתקד או בשנה שלפני.
אם כבר כישלון אז רב"ש שנתיים אחרי. הסיבה היחידה שהוא בכלל סיים את העונה בהפועל היא שהוא לא לקח אחריות והתפטר (דוגמת קשטן בבני יהודה) והחזיק את המועדון בן ערובה כי לרמון לא היה כסף לשלם לו ולמאמן אחר במקומו. אחרת הוא היה גומר כמו במכבי - עם בעיטה בתחת במחזור ה-7.