נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
וכמובן שעופר ורטה לא.
ברור. צריך שיהיה איזה שעיר לעזאזל לחכמי הפורום.
ורטה אחד המגנים הכשרוניים ששיחקו כאן ואחד השחקנים היציבים שלנו העונה. בקבוצות שהיון כאן לפני שנתיים ושלוש הוא היה גם רושם לא מעט בישולים. השנה הוא אחד היחידים שנראה כמו שחקן כדורגל מתחילת העונה.
עולה על כל מי ששיחק בעמדה הזו מאז עונת הדאבל.
נכון, פשוט המצב כל כך טוב שאני חייב למצוא שעיר לעזאזל להיטפל אליו. למה מאז עונת הדאבל? מאז נמרוד דרייפוס.
מדובר באחד השחקנים הטיפשים שאי פעם דרכו בהפועל. אין מצב שהכדור יגיע אליו והוא לא יתקע את ההתקפה לחלוטין.
אסון של שחקן.
אילן בכר ופליקס טובים יותר. קנדה בתקופת השיא שלו היה טוב יותר. ורטה מהיר, חזק פיזית, יודע לעשות עבודת הגנה, מכדרר מצויין, יש לו הגבהות לא רעות. לא תמיד מקבל את ההחלטה הנכונה, לפעמים יותר מדי אוהב את הכדור. עדין אחד המגנים הטובים והיציבים בליגה ולא בכדי הוציא את אבו עביד מן ההרכב.
לגבי אמירות כמו "אחד השחקנים הטיפשים", מסוג האמירות שבעיקר מעידות על הכותב. לא יודע אם הוא איזה מוח כדורגל מבריק, אבל הוא בטח לא עושה דברים טיפשיים שיצדיקו אמירה כזו. בטח לא באופן חריג ביחס לכלל הקבוצה.
לא יודע למה נתפסת אליו, אבל על פניו, אין לזה שום הצדקה.
כמה דברים שכדאי לדייק בהם
בנושא ההגנתי ורטה הוא אחד השחקנים הגרועים שהיו לנו כמות השערים שספגנו בגלל עבודת הגנה רשלנית שלו שניה רק לגוטליב
לבן אדם יש פעולת הגנה אחת שהוא מכיר וזה לסובב את התחת, לא שזה טוב זה פשוט הדבר היחיד שהוא עושה
ההרמות שלו הן גרועות מאוד לא ברור לי איפה ראית הרמות מוצלחות שלו
כמובן שנוסיף לזה שפאקינג רמזי ספורי תורגל כמגן ימני כדי להחליף אותו
אני לא מבין מאיפה החלטת שהוא הוציא את עביד מההרכב ?
עביד הוא בלם ואם אני לא טועה מלבד שני משחקים שהוא לא שיחק בגלל החלטה מקצועית כל שאר המשחקים הוא פתח.
מבחינת הטיפשות שלו זה משהו שמאוד בולט גם בקבוצה שלנו, לא יכול להיות ששחקן כל פעם רץ 5 מטר עם הכדור דורך עליו ומוסר אחורה ולא מבין בפעם העשירית שהוא עושה את זה במשחק שזה פשוט לא עובד ואולי כדאי לשנות משהו
חוץ מזה שבאמת נראה כי הוא תוקע לגמרי את משחק האגף עם מיקום נוראי