תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שיימן
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:01 
אז מה דחוף יותר לקראת שנה הבאה
מגן ימני או מגן שמאלי? :D

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:36 
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
וכמובן שעופר ורטה לא.

ברור. צריך שיהיה איזה שעיר לעזאזל לחכמי הפורום.

ורטה אחד המגנים הכשרוניים ששיחקו כאן ואחד השחקנים היציבים שלנו העונה. בקבוצות שהיון כאן לפני שנתיים ושלוש הוא היה גם רושם לא מעט בישולים. השנה הוא אחד היחידים שנראה כמו שחקן כדורגל מתחילת העונה.

עולה על כל מי ששיחק בעמדה הזו מאז עונת הדאבל.

נכון, פשוט המצב כל כך טוב שאני חייב למצוא שעיר לעזאזל להיטפל אליו. למה מאז עונת הדאבל? מאז נמרוד דרייפוס.
מדובר באחד השחקנים הטיפשים שאי פעם דרכו בהפועל. אין מצב שהכדור יגיע אליו והוא לא יתקע את ההתקפה לחלוטין.
אסון של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:40 
בדיוק. לא במקרה שיימן מגיע למצבים של הגבהה ומצד ימין זה לא קורה. ברוב המקרים זה פשוט עניין של לדעת לעשות עקיפה באגף לקשר בתזמנון נכון. חצי מהעבודה של מגן זה תנועה. ורטה עולה פי 5 יותר משיימן אבל לא מגיע בעונה שלמה למצבים ששימן מגיע אליהם במחצית אחת טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:40 
נועם שחם כתב:
ורטה אחד המגנים הכשרוניים ששיחקו כאן ואחד השחקנים היציבים שלנו העונה. בקבוצות שהיון כאן לפני שנתיים ושלוש הוא היה גם רושם לא מעט בישולים. השנה הוא אחד היחידים שנראה כמו שחקן כדורגל מתחילת העונה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
נועם שחם כתב:

על מה אתה מדבר? לא חתיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:50 
ורטה הוא מגן אסון
כלכך חבל כי נתונים יש לו לפחות לצד ההתקפי
לדעתי שני רק לתומר חליבה בטיפשותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:50 
ורטה באמת די הכי מכוער בעולם.

זכרונות...
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:03 
הוקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
וכמובן שעופר ורטה לא.

נכון, פשוט המצב כל כך טוב שאני חייב למצוא שעיר לעזאזל להיטפל אליו. למה מאז עונת הדאבל? מאז נמרוד דרייפוס.
מדובר באחד השחקנים הטיפשים שאי פעם דרכו בהפועל. אין מצב שהכדור יגיע אליו והוא לא יתקע את ההתקפה לחלוטין.
אסון של שחקן.

אילן בכר ופליקס טובים יותר. קנדה בתקופת השיא שלו היה טוב יותר. ורטה מהיר, חזק פיזית, יודע לעשות עבודת הגנה, מכדרר מצויין, יש לו הגבהות לא רעות. לא תמיד מקבל את ההחלטה הנכונה, לפעמים יותר מדי אוהב את הכדור. עדין אחד המגנים הטובים והיציבים בליגה ולא בכדי הוציא את אבו עביד מן ההרכב.

לגבי אמירות כמו "אחד השחקנים הטיפשים", מסוג האמירות שבעיקר מעידות על הכותב. לא יודע אם הוא איזה מוח כדורגל מבריק, אבל הוא בטח לא עושה דברים טיפשיים שיצדיקו אמירה כזו. בטח לא באופן חריג ביחס לכלל הקבוצה.

לא יודע למה נתפסת אליו, אבל על פניו, אין לזה שום הצדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:15 
לחלוטין טיפש גם ביחס לשאר הקבוצה.
כל פעם שהכדור מגיע אליו הוא תוקע לחלוטין את הנעת הכדור.
יש קשרים התקפיים שמחזיקים יותר מדי את הכדור וזה גם תוקע, אבל זה לפחות נסלח כי התפקיד שלהם זה ליצור. אין שום סיבה סבירה שמגן ימני יחזיק יותר משתי שניות בכדור ואצל ורטה זה פשוט מחלה.
גם כשהוא כבר משחרר את הכדור זה כמעט תמיד לבן האדם הלא נכון. כמו שנרקוטיקה ציין גם בתזמון העקיפות הוא נוראי.
אז סבבה, הוא חזק ומהיר. אם הוא לא היה חזק ומהיר לא היה לו מקום גם בלאומית.
הוא פחות טוב מליאור לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:24 
כמו שאמרתי, אתה מגזים לגמרי. אתה לא חייב לאהוב אותו, אבל נדמה לי שאתה נסחף לגמרי עם הביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:32 
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
וכמובן שעופר ורטה לא.

אסון של שחקן.

אילן בכר ופליקס טובים יותר. קנדה בתקופת השיא שלו היה טוב יותר. ורטה מהיר, חזק פיזית, יודע לעשות עבודת הגנה, מכדרר מצויין, יש לו הגבהות לא רעות. לא תמיד מקבל את ההחלטה הנכונה, לפעמים יותר מדי אוהב את הכדור. עדין אחד המגנים הטובים והיציבים בליגה ולא בכדי הוציא את אבו עביד מן ההרכב.

לגבי אמירות כמו "אחד השחקנים הטיפשים", מסוג האמירות שבעיקר מעידות על הכותב. לא יודע אם הוא איזה מוח כדורגל מבריק, אבל הוא בטח לא עושה דברים טיפשיים שיצדיקו אמירה כזו. בטח לא באופן חריג ביחס לכלל הקבוצה.

כמה דברים שכדאי לדייק בהם
בנושא ההגנתי ורטה הוא אחד השחקנים הגרועים שהיו לנו כמות השערים שספגנו בגלל עבודת הגנה רשלנית שלו שניה רק לגוטליב
לבן אדם יש פעולת הגנה אחת שהוא מכיר וזה לסובב את התחת, לא שזה טוב זה פשוט הדבר היחיד שהוא עושה
ההרמות שלו הן גרועות מאוד לא ברור לי איפה ראית הרמות מוצלחות שלו
כמובן שנוסיף לזה שפאקינג רמזי ספורי תורגל כמגן ימני כדי להחליף אותו
אני לא מבין מאיפה החלטת שהוא הוציא את עביד מההרכב ?
עביד הוא בלם ואם אני לא טועה מלבד שני משחקים שהוא לא שיחק בגלל החלטה מקצועית כל שאר המשחקים הוא פתח.
מבחינת הטיפשות שלו זה משהו שמאוד בולט גם בקבוצה שלנו, לא יכול להיות ששחקן כל פעם רץ 5 מטר עם הכדור דורך עליו ומוסר אחורה ולא מבין בפעם העשירית שהוא עושה את זה במשחק שזה פשוט לא עובד ואולי כדאי לשנות משהו
חוץ מזה שבאמת נראה כי הוא תוקע לגמרי את משחק האגף עם מיקום נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שיימן
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
מלבד דסה, אין מגן ימני בליגה שאני לוקח במקום ורטה.
פשוט הזוי מה שקורה איתו בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
מלבד דסה, אין מגן ימני בליגה שאני לוקח במקום ורטה.
פשוט הזוי מה שקורה איתו בפורום.

לגמרי מסכים אתך - הוא בסה"כ עובר תקופה שהוא פחות טוב.
שוכחים כאן שמתי שהקבוצה הייתה פח אשפה לפני כמה מחזורים הוא היה בין היחידים שאפשר לצפות מהם שיעשו משהו שקשור לכדורגל.
שחקן מהיר עם יכולת כדרור והרמה טובות מאוד.
לוקה באינטיליגנציית המשחק וקבלת ההחלטות שלו אבל זו בעיה של יותר מחצי קבוצה אצלנו.
לדעתי אם הוא יתחיל עונה עם ליווי של גוטמן מההתחלה אפשר לצפות ממנו למשהו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:52 
אז אני מבין שזה קונצנזוס אצלכם שורטה מגביהה טוב?
צחוקים.
אתם זוכרים יותר מ3 הגבהות טובות שלו העונה? (ולא, הקריטריון שלי זה לא שהכדור יידבק לראש של החלוץ. יש הרמות טובות גם אם הם לא מגיעות ליעד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
ורטה ושיימן בהחלט צריכים להישאר. ובאותה נשימה, בהחלט יש צורך במגן שמאלי ובמגן ימני בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:17 
אגב, גל שיש מת או משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:45 
zink כתב:
אגב, גל שיש מת או משהו?

היה חולה ופספס אימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:55 
יש לפחות 8 מגנים ימניים בליגה שאני לוקח לפני ורטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
הכל שאלה של אלטרנטיבה, כרגע עופר ורטה מרוויח יותר מידי כסף ביחס לתפוקה שלו על המגרש, כן הוא טכני ויחסית מהיר, אבל הוא חור רציני בהגנה, לא יודע לסגור, חלש מאוד בכדורי גובה וממש לא יודע להתמקם בעיקר בירידה להגנה, מאוד מסתבך להבין לאן לרוץ.
עם זאת, הוא לא השחקן הראשון שהייתי מחליף, בטח כי יש לנו את אבו עביד ברוטציה איתו, אם במקרה נשאר בליגה, אנחנו חייבים קודם כל לסדר את הקישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
נועם שחם כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי, אם הוא היה משחק עם עומר דמארי, טוטו תמוז וערן זהבי, הכדורים שהוא מעיף לשער 5 היו נכנסים לרשת?
עוד מגן עם דריבל לא רע, מהירות טובה ו-0 הבנה בכדורגל. היה לנו לא מעט כאלו בשנים האחרונות, לא מבין במה הוא שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
zink כתב:
נועם שחם כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 23:18 
בקשר לעיניין "השחקן הכי טיפש..." וכו' שאנשים כותבים פה

אתם מודעים לכך שרוב הסיכויים ששחקני הפועל קוראים מידי פעם ופעם את האשכולות שנושאים את שמם?
נניח והם כן,עם איזו תחושה הם יעלו למשחק הבא כשהם קראו דברים כאלה בפורום?חסרות דרכים אחרות להתבטא?

לא בקטע ביקורתי סתם מחשבה שעלתה לי לראש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 23:21 
היו משחקים העונה שורטה היה היחיד בקבוצה שבאמת שיחק. לאנשים יש זכרון קצר. הוא לא עילוי, אבל גם לא שחקן גרוע. סומך על גוטמן

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 07:27 
אינפקציה כתב:

אתם מודעים לכך שרוב הסיכויים ששחקני הפועל קוראים מידי פעם ופעם את האשכולות שנושאים את שמם?
נניח והם כן,עם איזו תחושה הם יעלו למשחק הבא כשהם קראו דברים כאלה בפורום?חסרות דרכים אחרות להתבטא?

זוכר בגבעת חלפון כשבונדי נותן 'נאום' לחיילים ואומר שהוא לא רוצה להרחיב, ואז יוסיפון פולט- אז אל תרחיב?
אם הוא לא רוצה לקרוא דברים לא נעימים שלא ייכנס לפה, זה פורום ואנשים כותבים מה בראש שלהם. וכן, עופר ורטה שחקן טיפש, בקלות בעשרת הטיפשים ששיחקו בהפועל ( והתחרות קשה ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 08:55 
אינפקציה כתב:

עקרונית אתה צודק לגמרי. בטוח שהפורום כבר גרם נזקים בעבר.
אבל התגובה אינה עוזרת. כי מי שלא הבין זאת מלכתחילה (ומתגובות קודמות) לא ילמד בהתכתבות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 10:13 
NARKOTIKA כתב:
אז אני מבין שזה קונצנזוס אצלכם שורטה מגביהה טוב?
צחוקים.
אתם זוכרים יותר מ3 הגבהות טובות שלו העונה? (ולא, הקריטריון שלי זה לא שהכדור יידבק לראש של החלוץ. יש הרמות טובות גם אם הם לא מגיעות ליעד)

כן. אני זוכר מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 10:19 
סימרוטיץ כתב:
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
וכמובן שעופר ורטה לא.

אסון של שחקן.

כמה דברים שכדאי לדייק בהם
בנושא ההגנתי ורטה הוא אחד השחקנים הגרועים שהיו לנו כמות השערים שספגנו בגלל עבודת הגנה רשלנית שלו שניה רק לגוטליב
לבן אדם יש פעולת הגנה אחת שהוא מכיר וזה לסובב את התחת, לא שזה טוב זה פשוט הדבר היחיד שהוא עושה
ההרמות שלו הן גרועות מאוד לא ברור לי איפה ראית הרמות מוצלחות שלו
כמובן שנוסיף לזה שפאקינג רמזי ספורי תורגל כמגן ימני כדי להחליף אותו
אני לא מבין מאיפה החלטת שהוא הוציא את עביד מההרכב ?
עביד הוא בלם ואם אני לא טועה מלבד שני משחקים שהוא לא שיחק בגלל החלטה מקצועית כל שאר המשחקים הוא פתח.
מבחינת הטיפשות שלו זה משהו שמאוד בולט גם בקבוצה שלנו, לא יכול להיות ששחקן כל פעם רץ 5 מטר עם הכדור דורך עליו ומוסר אחורה ולא מבין בפעם העשירית שהוא עושה את זה במשחק שזה פשוט לא עובד ואולי כדאי לשנות משהו
חוץ מזה שבאמת נראה כי הוא תוקע לגמרי את משחק האגף עם מיקום נוראי

מצד אחד אתה רוצה לדייק, מצד שני אתה מתעלם מכך שאבו עביד פתח כמגן ימני במספר משחקים בתחילת העונה וורטה בכלל לא שותף. ורטה שולב אחרי 2-3 משחקים לא טובים של אבו עביד ועוד הייתה רוטציה של שניים שלושה משחקים ביניהם ומאז הוא באנקר בעמדה הזו ובצדק.

לגבי פעולות הגנתיות, חולק עליך מאד. הוא עשה כמה טעויות בעיקר במיקום ביחס לקו הנבדל. מבחינת שמירה באחד על אחד הוא בסדר גמור. לא מדהים אבל לא שחקן שקל לעבור. מבחינת משחק ראש, לא מסכים שהוא כזה נוראי, לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה.

לגבי אמירות בסגנון "שחקן טיפש", כבר הבעתי את דעתי שאין להן שום הצדקה. סתם צורת התבטאות מכוערת ומיותרת. לא זוכר אותו עושה יותר מדי דברים טיפשיים. בטח לא משהו חריג. גוטליב ווינטרה עושים הרבה יותר טעויות ממנו וגם שיימן עד לא מזמן. יחסית הוא משחק על בטוח ובצורה אחראית. בניגוד לשיימן הוא גם מסבך הרבה פחות את השחקנים שמאחוריו ואת הרוש. זה מעיד שהוא רחוק מלהיות טיפש. אולי אתה אוהד טיפש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
נועם שחם כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 12:56 
מי יודע אולי יכול להיות שבפורום השחקנים מכנים אותי "אוהד טיפש"
לא יודע למה אבל קשה לי להעלב מזה
אני בכל זאת את הניסוח לשחקן לא חכם כדי שהבסיס לדיון יהיה ענייני
בכל מקרה לדעתי עבודת ההגנה של ורטה היא גרועה במיוחד הוא לא מצליח למנוע התקפות מהצד שלו, הוא כל הזמן רץ אחורה ומאפשר ליריב להרים את הכדור תוך כדי קפיצה מסובבת שלא מאפשרת לו לדעת מה קורה, האם השחקן באמת מרים או ביצע הטעיה
אני חושב שהדבר גם מגובה בנתונים ( אולי בסופ"ש יהיה לי כוח לבדוק את זה) בכמות השערים שנכבשו בגלל עבודת הגנה רשלנית שלו
לגבי הדיוק, אם נהיה ממש מדוייקים עביד הגיע כבלם לקבוצה ולא כמגן ימני, בשביל זה הביאו את ורטה והשאירו את אבו אל עיג'ה כגיבוי
זה שעביד פתח בכלל כמגן מעיד על חוסר האמון בורטה.
לעניין החוסר חוכמה במשחק של ורטה הדבר מתאפיין בעיקר בפעולות לא חכמות בלשון המעטה שחוזרות אל עצמן פעם אחר פעם
אם זה ריצה בכוונת דריכה או מסירה דווקא לשחקן שאינו פנוי ועוד
ורטה עושה רושם נוקט בדרך קבע בפעולות לא יעילות ולא חכמות ואינו לומד מטעויותיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: