תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:37 
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
למה?

כי גוטמן של לפני 3-4 עונות היה מאמן רעב, שבא להוכיח את עצמו וקיבל הזדמנות לחזור למרכז הבמה (ולקח אותה בשתי ידיים). עכשיו לעומת זאת הוא עייף, שבע ומובס.

הפועל תל אביב צריכה היום מאמן שיכול להתוות לה דרך חדשה ל-4-5 שנים. צריך להסתכל קדימה ולא אחורה.

רעב? הוא בא להפועל אחרי אליפות בהפועל חיפה אימון כושל בבית"ר והצלחה באימון בקפריסין. 3 שנים בנבחרת שכל מי שדרך בה נכשל הופכת אותו לעייף שבע ומובס?

לא הסקת מסקנות קצת נחפזת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:39 
האדום הצורר כתב:
. אין שום סיבה רציונלית בעולם הזה לוותר על אלי גוטמן. באמת שאין.

אני מבין שאתה אלוהי הלוגיקה והרציונליזציה. קבעת שדעה שהיא לא שלך היא לא לגיטימית, וכולם פה עדר חוץ ממך כמובן. עכשיו כולם לעמוד דום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:43 
NARKOTIKA כתב:
האדום הצורר כתב:
. אין שום סיבה רציונלית בעולם הזה לוותר על אלי גוטמן. באמת שאין.

אני מבין שאתה אלוהי הלוגיקה והרציונליזציה. קבעת שדעה שהיא לא שלך היא לא לגיטימית, וכולם פה עדר חוץ ממך כמובן. עכשיו כולם לעמוד דום.

אתה צודק, אבל אני פשוט קצת מיואש מהדינמיקה שדיברתי עליה. בכל מקרה, אמתן את המילים בהמשך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:45 
אין שום סיכוי שגוטמן יגיע. עם הסוכן האירופי שלו ועזרה מלוזון הוא יחפש קבוצה במערב אירופה (אוסטריה / בונדסליגה2). מקווה שמינוי מאמן זר לא מתעכב בגלל גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:48 
NARKOTIKA כתב:
אז כשמגיע מאמן צעיר נבוא בטענות שהוא בלי ניסיון, וכשיגיע ההפך ממנו נגיד הוא עייף ושבע?

הוא אחרי כישלון בנבחרת. לדעתי הוא די רעב להוכיח את עצמו מחדש.

רק אתמול הוא עוד אימן את הנבחרת ועכשיו הוא "רעב להוכיח את עצמו מחדש". בחיאת.

וכן, יכול להיות מצב שבו למאמן אחד חסר נסיון ומאמן אחר הוא כבר שבע מדי ומיצה את עצמו. בדיוק כמו הטעות של ההחזרה של קשטן למועדון אחרי תקופתו בנבחרת. זה שמשהו התאים בשנת 2008, זה לא הופך אותו לנכון ב-2015.

הפועל ת"א צריכה לחשוב על העתיד ולא להתקע בעבר. לא ניהולית ולא מקצועית. גוטמן הוא נחלת העבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:51 
שחר כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
למה?

כי גוטמן של לפני 3-4 עונות היה מאמן רעב, שבא להוכיח את עצמו וקיבל הזדמנות לחזור למרכז הבמה (ולקח אותה בשתי ידיים). עכשיו לעומת זאת הוא עייף, שבע ומובס.

הפועל תל אביב צריכה היום מאמן שיכול להתוות לה דרך חדשה ל-4-5 שנים. צריך להסתכל קדימה ולא אחורה.

רעב? הוא בא להפועל אחרי אליפות בהפועל חיפה אימון כושל בבית"ר והצלחה באימון בקפריסין. 3 שנים בנבחרת שכל מי שדרך בה נכשל הופכת אותו לעייף שבע ומובס?

לא.

גוטמן הגיע להפועל בטיימינג מצויין מבחינתו לחזור לקדמת הבמה, והוא השיג בה את כל מה שהיה אפשר. הציל אותה מירידה, בנה קבוצה לאליפות ושיחק בליגת האלופות. לתקרה הוא כבר הגיע. עכשיו הוא מגיע ממקום מובס, עייף מנטלית ויש לו בעיקר מה להפסיד. אתה לא תקבל את אותו מאמן שהיה לך. הידע בכדורגל לא הולך, אבל בשביל לאמן את הפועל ת"א צריך הרבה יותר מאשר ידע בכדורגל.

וזה בלי אף מילה על האגו המנופח ויחסי האנוש הלא טובים של גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:52 
ואת כל זה אתה יודע בלי להחליף מילה עם הבן אדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:54 
19 כתב:
ואת כל זה אתה יודע בלי להחליף מילה עם הבן אדם?

אני לא "יודע", כמו שאף אחד אחר פה לא "יודע". זה הניתוח שלי את המצב לפי נסיון החיים שלי, ההבנה שלי את הדברים ולפי המידע שכולנו חשופים אליו. אתה לא חייב להסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:57 
נאמר ככה - למנות את גוטמן זה לא משהו הזוי וזה מינוי לגיטימי בסה"כ.
אני מאוד מקווה שזה לא יקרה כי בעיני הוא לא מספיק טוב, הוא מקבל החלטות פחדנית, הוא פוליטיקאי והוא קורס ברגעי אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:58 
זה מינוי כסת"ח. זה מינוי שנועד להכין את התירוצים ("הבאנו את המאמן הכי טוב שהיה בשוק, מאמן נבחרת עם קבלות שמכיר את המועדון). השאלה היא האם גוטמן הוא מה שהמועדון צריך, ולטעמי התשובה היא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:01 
אם הייתי צריך לבחור מאמן הייתי הולך על מישהו כמו סימאונה של אתלטיקו
מאמן צעיר שמביא אנרגיות משוגעות למגרש, גם לקהל וגם לשחקנים
אתלטיקו צריכה להוות המודל של הפועל
גוטמן לא יושב על המשבצת הזאת ולכן הוא לא מתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:06 
בכ"מ אם הולכים על גוטמן זה צריך להיות חוזה קצר טווח, עד סוף העונה, אם הוא יצליח להחתים אותו ל2-3 עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:08 
אף פעם לא הבנתי את עניין,"האופי".לא מבין מה אכפת לאוהדים מה האופי של שחקן/מאמן של הפועל?מה הם הולכים להיות חבר שלהם?
הדבר היחיד שחשוב,זה אם הבנאדם טוב מקצועית להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:08 
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
למה?

לא.

גוטמן הגיע להפועל בטיימינג מצויין מבחינתו לחזור לקדמת הבמה, והוא השיג בה את כל מה שהיה אפשר. הציל אותה מירידה, בנה קבוצה לאליפות ושיחק בליגת האלופות. לתקרה הוא כבר הגיע. עכשיו הוא מגיע ממקום מובס, עייף מנטלית ויש לו בעיקר מה להפסיד. אתה לא תקבל את אותו מאמן שהיה לך. הידע בכדורגל לא הולך, אבל בשביל לאמן את הפועל ת"א צריך הרבה יותר מאשר ידע בכדורגל.

לפי הגישה שלך פרגסון היה אמור לאמן את יונייטד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
זה מינוי כסת"ח. זה מינוי שנועד להכין את התירוצים ("הבאנו את המאמן הכי טוב שהיה בשוק, מאמן נבחרת עם קבלות שמכיר את המועדון). השאלה היא האם גוטמן הוא מה שהמועדון צריך, ולטעמי התשובה היא לא.

איזה כסת"ח ואיזה נעליים.
בליגה הנוכחית שבה הסיכוי שמכבי ייאבדו אליפות קטן יותר מהסיכוי שמכבי כדורסל ייאבדו אליפות,אין מה לתרץ,ונותר רק להתחלק בשאריות.

אף אחד לא ייצפה שגוטמן יעשה מהסגל הנוכחי איזה מיני אימפריה,כי לא קשה לראות שהסגל הנוכחי הוא בינוני במקרה הטוב
אבל לפחות יינסה לסדר קצת את הבלאגן הנוכחי,ועם קצת חיזוקים בינואר אולי לנסות ולתפוס איזה מקום טוב למעלה,ולקוות שבשנה הבאה
ייבנה פה משהו יותר מוצלח ואיכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
וחוץ מזה,איך אפשר להגיד על מאמן נבחרת שהוא לא רעב?
אפשר לחשוב שהוא אימן כאילו הוא בNBA ושיחק משחק כל יומיים-שלושה ולא אימן 5-6 משחקים בשנה במקרה הטוב.
אז אולי בתור מאמן נבחרת הוא קצת פחות התעדכן בענייני סקאוט ושחקנים זרים שלא היו רלוונטים בתקופה הזאת,אבל אני בטוח
שהוא רעב לחזור לקדמת הבמה ולהראות מה הוא שווה.
וחוץ מזה בשורה התחתונה,זה לא שיש אופציה יותר טובה ממנו כרגע בשוק,אלא אם פרדי דוד למיניהם נשמעים כמו הדבר הבא שיוביל אותנו קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:17 
שחר כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
למה?

לא.

לפי הגישה שלך פרגסון היה אמור לאמן את יונייטד שנתיים.

לפי הגישה שלי? כנראה שלא הבנת את הגישה שלי. ולמיטב זכרוני, פרגוסון לא עזב את היונייטד ל-5 שנים כושלות כדי לחזור עם הזנב בין הרגליים. כמו כן פרגוסון החל לאמן ביונייטד בגיל 46.

לפני שגוטמן עזב היתי שמח שיישאר במועדון. אני מאמין מאד ברציפות והמשכיות, בטח כשהמאמן מצליח בעבודה, אבל זה לא המצב עם גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אף פעם לא הבנתי את עניין,"האופי".לא מבין מה אכפת לאוהדים מה האופי של שחקן/מאמן של הפועל?מה הם הולכים להיות חבר שלהם?

אולי לעניין המאמן זה לא רלוונטי, אבל בנוגע לשחקנים זה מאוד מאוד מאוד רלוונטי.
אופי זאת תכונה יותר חשובה מכישרון!
תראה את רובנובד, אלרואי כהן ושות'... לעומת שחקנים עם הרבה פחות כישרון לכאורה כמו טב"ח הבלם או אפילו ערן זהבי, יש מוכשרים ממנו אבל אין הרבה ווינרים כמוהו.
אופי אומר להיות בעל מוסר עבודה גבוה וחוסן נפשי ששומר את השחקן דרוך, מרוכז ומאמין הביכולת שלו לעשות שינוי במשחק בכל רגע.
אני אפילו חושב שהר קרוייף התייחס לנושא כשנשאל לגבי הסיבות לרכש האינטנסיבי של מרבית השחקנים מעונת האליפות של הפועל. הוא טען שהם מחפשים שחקנים עם פרופיל אשיותי שמאפיין הרבה מהשחקנים של הפועל באותה תקופה.
יש הרבה דוגמאות של שחקנים עם המון כישרון שלא יצא מהם כלום לעומת שחקנים קצת פחות מוכשרים אבל בעלי האופי המתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:20 
zapta כתב:

סימאונה מביא המון טקטיקה וכדורגל, להגיד שמה שיש לו זה אנרגיות וטירוף זה לרדד את העבודה שלו מאד.

שישחקו כדורגל, קודם כל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:27 
סומך כתב:
nati כתב:

אולי לעניין המאמן זה לא רלוונטי, אבל בנוגע לשחקנים זה מאוד מאוד מאוד רלוונטי.
אופי זאת תכונה יותר חשובה מכישרון!
תראה את רובנובד, אלרואי כהן ושות'... לעומת שחקנים עם הרבה פחות כישרון לכאורה כמו טב"ח הבלם או אפילו ערן זהבי, יש מוכשרים ממנו אבל אין הרבה ווינרים כמוהו.
אופי אומר להיות בעל מוסר עבודה גבוה וחוסן נפשי ששומר את השחקן דרוך, מרוכז ומאמין הביכולת שלו לעשות שינוי במשחק בכל רגע.
אני אפילו חושב שהר קרוייף התייחס לנושא כשנשאל לגבי הסיבות לרכש האינטנסיבי של מרבית השחקנים מעונת האליפות של הפועל. הוא טען שהם מחפשים שחקנים עם פרופיל אשיותי שמאפיין הרבה מהשחקנים של הפועל באותה תקופה.
יש הרבה דוגמאות של שחקנים עם המון כישרון שלא יצא מהם כלום לעומת שחקנים קצת פחות מוכשרים אבל בעלי האופי המתאים.

יותר באם הוא בנאדם טוב או חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 11:34 
19 כתב:
zapta כתב:

סימאונה מביא המון טקטיקה וכדורגל, להגיד שמה שיש לו זה אנרגיות וטירוף זה לרדד את העבודה שלו מאד.

שישחקו כדורגל, קודם כל.

אתה צודק, אבל מה שמבדיל אותו זה האנרגיות - זה השינוי שהוא הביא
הוא מצליח להוציא מהשחקנים שלו הכל, הם מחוייבים לקבוצה
עם הסגל שלנו והתקציבים שלנו זה מה שאנחנו צריכים מהמאמן
טקטיקה וכדורגל זה חובה, אם למאמן אין את אלו אז הוא לא צריך לאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 12:01 
כל מה שנועם שחם אמר על שלל הודעותיו.
לבחור בגוטמן זה הדבר הכי קל לעשות ואפשר הבין
את הרציונל מאחורי הזה אבל זו תהיה טעות לדעתי
מכל הסיבות שנמנו כאן ע״י המשתמש נועם שחם שמוציא
לי מילים מהפה בכל הודעה שלו.
צריך להסתכל קדימה בלי פחד ולא לסמוך על ״הישן והטוב״ שהיה בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:12 
נראה שנושא בחירת המאמן מתנהל כאן באיזשהו ואקום. האלטרנטיבות בארץ הן בערך קלינגר ואיווניר (שחצי מהפורום כבר איים למכור את המנוי אם יגיעו), מאמן זר מתאים מחפשים כבר מעל חודש ובתקציב שלנו כנראה קשה מאוד להביא (בטח עכשיו עם המצב לא יהיה יותר קל). אבל אנשים ממשיכים לדבר במונחים של ״כן מתאים״ / ״לא מתאים״ כאילו אנחנו בואקום, במקום לדבר במונחים של מה הכי טוב כרגע מבין האלטרנטיבות בסיטואציה הנוכחית.
לזעוק ״מאמן זר״ זה לא ג׳וקר שאפשר לשלוף בכל מצב, זה חתיכת נושא מורכב שיש בו הרבה בעייתיות, סיכון וקושי במיוחד בשלב הזה של העונה.
חוץ מזה, קשה להתנתק מהתחושה שהגישה פה כלפי גוטמן מושפעת מאוירת העליהום הכללית כלפיו בארץ אחרי אתמול. לפני חודש הרבה יותר אנשים ראו בו סוג של ״חלום״ (גם אם אלו לא אותם אנשים - האוירה סביבו נהייתה כזאת שאלו שנגדו דומיננטיים יותר).

בשורה התחתונה זה נראה לי די ברור שזו האופציה הכי טובה שיש כרגע, במיוחד אם אפשר להביא בחוזה עד סוף העונה עם אופציה. לא צריך להיות מעריץ גדול של גוטמן בשביל להכיר בכך שהוא לפחות דמות מספיק חזקה ודומיננטית כדי להתוות כאן איזושהי דרך, ולקבל מספיק קרדיט וכבוד מהקהל, ההנהלה, השחקנים והתקשורת כדי שלא יקטלו אותו מכל כיוון עוד לפני המשחק הראשון (מה שהיה כנראה קורה עם מאמן סטייל קלינגר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:13 
יוסי שבחון כבר פרש אני מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:16 
Fez כתב:
נראה שנושא בחירת המאמן מתנהל כאן באיזשהו ואקום. האלטרנטיבות בארץ הן בערך קלינגר ואיווניר (שחצי מהפורום כבר איים למכור את המנוי אם יגיעו), מאמן זר מתאים מחפשים כבר מעל חודש ובתקציב שלנו כנראה קשה מאוד להביא (בטח עכשיו עם המצב לא יהיה יותר קל). אבל אנשים ממשיכים לדבר במונחים של ״כן מתאים״ / ״לא מתאים״ כאילו אנחנו בואקום, במקום לדבר במונחים של מה הכי טוב כרגע מבין האלטרנטיבות בסיטואציה הנוכחית.
לזעוק ״מאמן זר״ זה לא ג׳וקר שאפשר לשלוף בכל מצב, זה חתיכת נושא מורכב שיש בו הרבה בעייתיות, סיכון וקושי במיוחד בשלב הזה של העונה.
חוץ מזה, קשה להתנתק מהתחושה שהגישה פה כלפי גוטמן מושפעת מאוירת העליהום הכללית כלפיו בארץ אחרי אתמול. לפני חודש הרבה יותר אנשים ראו בו סוג של ״חלום״ (גם אם אלו לא אותם אנשים - האוירה סביבו נהייתה כזאת שאלו שנגדו דומיננטיים יותר).

בשורה התחתונה זה נראה לי די ברור שזו האופציה הכי טובה שיש כרגע, במיוחד אם אפשר להביא בחוזה עד סוף העונה עם אופציה. לא צריך להיות מעריץ גדול של גוטמן בשביל להכיר בכך שהוא לפחות דמות מספיק חזקה ודומיננטית כדי להתוות כאן איזושהי דרך, ולקבל מספיק קרדיט וכבוד מהקהל, ההנהלה, השחקנים והתקשורת כדי שלא יקטלו אותו מכל כיוון עוד לפני המשחק הראשון (מה שהיה כנראה קורה עם מאמן סטייל קלינגר).

או שאפשר להגיד שאם רוצים שינוי אמיתי מתישהו, אז מחכים שניה. אני לא מאמין שאפשר להביא את גוטמן עד סוף העונה רק וגם אם כן, זה משהו שאנחנו רוצים? שוב טלאי?
בהנחה שלא יורדים ליגה העונה, אז המועדון צריך ללכת על הפתרון לטווח ארוך שלפחות אני חושב צריך להיות קודם כל מנג'ר וכנראה הוא חייב להיות זר. זה פתרון ששווה גם לשים עליו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:18 
מחכים כבר מעל חודש, אתה יודע. לא שניה. המנג׳ר הזר על הסוס הלבן לא מסתתר מעבר לפינה, לפחות לא שראיתי.
״שינוי אמיתי״ נשמע כמו משהו מקמפיין הבחירות של אובמה. אני מחפש מאמן טוב, לא ססמאות.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 11 אוקטובר 2015, 13:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:18 
לא עוקב אחרי מה שכותב כל אחד אבל רוב "מתנגדי גוטמן", כולל אני, הם לא מאתמול..
אם כבירי יגיד שהוא וויתר על מאמן זר וזו לא אפשרות ריאלית, כנראה שעדיף גוטמן.
מקווה שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
19 כתב:
zapta כתב:

שישחקו כדורגל, קודם כל.

הכל נכון ויפה בתאוריה ואני באמת מסכים
אנחנו יכולים לכתוב עד מחר שהפועל צריכה להיות כמו אתלטיקו ושמישהו כמו סימאונה צריך לאמן.
בשורה התחתונה, אין מישהו פה בסגנון של סימאונה שיכול לאמן, למעשה יש מעטים כאלה בעולם כולו ובגלל זה צ׳ולו הוא כ״כ מיוחד (יכול להעיד שאני מכיר אותו יחסית טוב, אימן את הקבוצה שאני אוהד, שיחק בה ואפילו אוהד אותה בעצמו :) )

בארגנטינה למשל, המודל של מאמנים צעירים שחקני עבר אכן בגל של תאוצה ורוב הקבוצות הגדולות מחזיקות בכאלה.
בארץ, השחקן הנפוץ (בין אם כוכב ובין אם לא) הוא פשוט עצלן, וכנראה יישאר עצלן גם כשהוא יתחיל לאמן. זה פשוט לא יעבוד. לא היית שם איזה שי אבוטבול בתור מאמן.
תכל׳ס, מהמצאי הקיים, היחיד שלכאורה היה נופל טוב על משבצת כזו זה באדיר, וכבר סוכם פה על הרוב שהוא לא מתאים (למרות שלטווח הקצר זה עושה את שלו ביחס למה שהיה קודם, מהסיבות שגם אתה תיארת).

מאחר שזה המצב הנתון ואי אפשר ללכת על סגנון כזה, אני חושב שגוטמן כרגע הוא האופציה הראויה ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:23 
zapta כתב:
19 כתב:
zapta כתב:

שישחקו כדורגל, קודם כל.

אז תביא את גיא לוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:24 
Fez כתב:
מחכים כבר מעל חודש, אתה יודע. לא שניה. המנג׳ר הזר על הסוס הלבן לא מסתתר מעבר לפינה, לפחות לא שראיתי.
״שינוי אמיתי״ נשמע כמו משהו מקמפיין הבחירות של אובמה. אני מחפש מאמן טוב, לא ססמאות.

נכון, אבל בארץ אין אופציות כמעט. לי יש את הדיעה האישית שלי על גוטמן וזה לגיטימי שלא יסכימו איתה. שינוי אמיתי זה שינוי בחשיבה ובתפיסה. לבנות מערכת מקצועית אמיתית עם תשתית בריאה לטווח ארוך. עם היררכיה.
בגלל זה יכול להיות שייקח יותר מחודש למצוא את האדם המתאים. מאמן ישראלי זה ב-95% פשרה. משהו שהמועדון הזה במיוחד כמו שהוא נבנה מבחינת שחקנים לא יכול להרשות לעצמו. בעיניי גוטמן זה אולי הרע במיעוטו, אבל עדיין רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: