Fez כתב:
סומך כתב:
Fez כתב:
סומך כתב:
Fez כתב:
מה זה קשור שהוא בן דוד שלו? הוא לא בקשר עם הבן אדם בכלל. כל אחד פה אחראי על מה שכל רחוק משפחה שלו עשה אי פעם? אנשים פה חיים בסרט. הסיבה שזה ״לא יצא עד עכשיו״ (למרות כל מיני נשמות טובות שניסו להפוך את זה לאח שלו וחופרות על זה בטוקבקים כבר חודשים) היא שאין בזה כלום וזו עילה לתביעת דיבה לנסות לקשר את אמיר לדברים האלה.
זה בוודאות בן דוד שלו? כי ממה שעולה בגוגל אפשר להסיק שזה אחיו וזה מדאיג מאוד.
אני גיליתי את זה רק אתמול. כנראה שאני נאיבי, למרות שאני חתיכת אובססיבי של אקטואליה ולכן זה מפתיע אותי שדבר כזה חמק ממני עד עכשיו.
ויכול להיות שאין בינהם קשר ואולי הם אפילו בנתק מוחלט כמו שקורה לעיתים בין בני דודים. אבל לפטור את זה כאילו זה לא עניין עם פוטנציאל בעייתי זה גם היתממות.
הרי כל הזמן חדש ניסיונות של גורמים פליליים להיכנס לכדורגל (טביב, הפועל רמת גן לפני כמה שנים וכו'..) מי מבטיח שזה לא המקרה? הרי יש איזו עננת אי בהירות סביב מקורות המימון של הפועל...
אני מבין שזה הטדי שגיא החדש של הפורום. תרבות הטוקבקים זה כאן.
מה לא היה ברור לך? הם בני דודים, אין שום קשר ביניהם ובטח שאין שום קשר בין המעשים של אחד לשני (או שאולי כולם פה אחראים למה שכל רחוק משפחה שלהם עשה אי פעם?). אף אחד לא צריך "להבטיח" לך, מי מבטיח לי שאתה לא פושע שמנסה להשתלט על העולם? מי מבטיח לי שאתה לא מתכנן איך לגנוב לי את האסלה של השירותים ממש ברגע זה? מותו של הקומון סנס. הבן אדם אוהד הפועל מוכר של עשרות שנים שגם כתב פה בפורום, חצי שמועה על בן דוד שלו ופתאום הכל חלק ממזימה של גורמים פליליים להכנס לכדורגל.
מצחיק, יום אחד כבירי זה היה החנון עם המשקפיים, יום אחרי זה הוא כבר מלבין כספים שעומד בראשות ארגון פשע. מה שזה באמת מראה זה שאין גבול לדברים שיגידו עליך אם אתה עומד בראש קבוצת כדורגל. מרחם עליו שהוא נכנס לעסק הזה.
אני חושב שהשאלות שלי הם שאלות לגיטימיות, אני חושב שהן גם רלוונטיות לפורום הזה ולנושא האשכול. אני גיליתי את הדבר בעקבות הרמיזות העבות של צ'ארלי באשכול תקיפת הגרזן.
אני בעיקר רואה שהנושא הזה מוציא ממך המון אמוציות, אגרסיות וכעסים (התגובה התוקפנית שלך אלי פה, והתגובה התוקפנית שלך לאיץיק באשכול התקיפה) לא ברו לי למה, אבל זה עניין שלך...
לא היו שום "אגרסיות" בתגובה שלי אליך. זה אותו לגלוג שבו אני מתייחס לכל טיעון שאין בו מינימום לוגיקה. אם קראת את זה בצורה "אמוציונלית" (למרות שלא היתה שם שום קללה, סימן קריאה וכיו"ב) זו השלכה אישית שלך.
לגבי its-sick, אין דרך אחרת להתייחס להודעה שלו חוץ מטמטום מרושע. הוצאת דיבה פרועה ולא לגיטימית בעליל ("סוחר אמנות תמיד היה ענין חשוד, נשמע יותר מדי כמו הלבנת כספים"). אם אתה לא רואה את זה אז הבעיה אצלך.
נכון שהתגובה שלך לאיץיק היתה יותר בוטה ותוקפנית, אבל לומר שהתגובה שלך לשאלות שלי לא היתה מתנשאת ומגכיחה במקרה הטוב, זאת היתממות שלך.
ואני אומר שוב, אני גיליתי את הדבר רק אתמול, מבחינתי אלו חדשות, בנוסף, אי אפשר להתעלם מהשאלה שעולה ועלתה גם פה מספר פעמים, לגבי מקורות המימון של הקבוצה, מאיפה בא הכסף? ממכירת שני פקאסו ואחד קלוד מונה? ממני וייצמן המסתורי? (שמממן גם את טביב, לפחות את מחנות האימונים שלו, והביא לנו את רמון וחג'ג' וכו'...) מאיפה? זאת שאלה שעלתה פה לא פעם, ולגלות שיש קשר, גם אם רופף בין כבירי לעבריין מורשע שקשור לארגון פשע מהחזקים במדינה, ולא סתם קשור, אלא שהפשע שבו הוא הורשע הוא לא סחר בנשים, או מחזור בקבוקים, אלא פאקינג מכירת משחק!!! זה מעורר תהיות. ואפשר לחשוב מה קרה? קראתי להקים אוהל מחאה? אני מעלה פה את התהיות, ובמקום לנהל איתי דו שיח על הנושא, אתה מגיב בתוקפנות ומנסה לצייר אותי כאילו אני איזה טוקבקיסט היסטרי שממציא תאוריות קונספירציה...