תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 06:02 
shlomi1100 כתב:
אני ממש לא שמח מזה, גם השחקן האחרון שמזוהה עם המועדון הולך.
לגבי הרמה המקצועית, אין לנו כרגע אף קשר אחורי בקבוצה ובהנחה שיביאו 3-4 שחקנים בתפקיד הזה אני בספק שכולם יהיו טובים יותר משי.
החלטה לא טובה לדעתי

"ספק אם יהיו טובים יותר"? אתה מודע לזה שהבן אדם שוקל פרישה בגלל שאף קבוצה בליגה הראשונה לא תיקח אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סופית שי בחוץ
הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
בכל המקרים בעבר בהם התהמרה ההנהלה בשחקנים מהם רצתה להיפטר כולל שליחתם לאימונים בנוער הייתי לצידו של השחקן וביקרתי את ההנהלה תחת הכלל של "הסכם יש לכבד".

במקרה הזה לא ממש כך. לייתר דיוק התלבטות קשה עם איזה צד הולכים.

התפתח כאן דיון האם ההסכם האחרון (זה שלפני הקיצוץ הרוחבי שנעשה בשכר השחקנים בתחילת העונה האחרונה) נעשה בבריונות או לא.
לדעתי זה בכלל לא רלוונטי. אדם שבעבר השיג הסכמים בבריונות פיתח סביבו סוג של הילה של בריון. לכן לצורך כך לא רלוונטי האם זה היה בהסכם האחרון או בזה שלפניו.

לדעתי אם אבוטבול לא ימצא קבוצה , או לא יגיע להסכם פשרה משמעותי עם הקבוצה , צריך להזמין אותו לאימוני פתיחת העונה שיתאמן ויהיה בסגל.
מאחר ונעשה ניקוי יסודי של האורווה לאבוטבול לא תוכל להיות השפעה על אף שחקן ויכולתו להפריע תהיה יולתר מאשר מוגבלת כי ברור לכולם שאף אחד לא סופר אותו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
1. איך מישהו יכול לשחרר אותו כשאין אף אחד במועדון מעליו?
דהיינו, אין למועדון כרגע בעלים ברור, אין הנהלה ואין צוות מקצועי.

אני מקווה מאוד שעד שיתברר הבלאגן הזה באופן סופי, המהלך הזה יהיה בלתי הפיך.
2. אם זה אכן יקרה, אז ברוך שפטרנו ושיהיה לך הרבה כישלון בעתיד.
3. אני מסכים שלשחרר שחקנים זה קל ולהביא זה קשה, אבל המקרה הזה הוא יוצא מן הכלל.
ניתוח סרטני הוא רכש אפילו יותר טוב משער עצמי.

אתה אוהב לעשות דרמה, אה?

זה שכבירי וקריספין עדיין לא נרשמו כבעלים לא אומר שאין בעלים, הנהלה וצוות מקצועי.
הבעלים זה מספר אנשים שמחזיקים אחוזים קטנים כמו חג׳ג׳, כץ וכו׳, העמותה, ו-50% שנמצאים בנאמנות, אבל זכויות הניהול שלהן נמצאות ברשות בארי.
כיוצא בזאת, ההנהלה זה בעיקר בארי, כשהוא נותן בנתיים לכבירי להחליט לא מעט החלטות וחותם עליהן בעצמו, עד שהזכויות יועברו אל כבירי,
והצוות המקצועי זה מנדיונדו ושלל עוזריו, כולל באדיר.
אבל אתה ידעת את זה כבר, אז מה זה משנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
אז מי בנתיים נשאר בקבוצה היה מלא שיחרורים
מי הלך מי נשאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סופית שי בחוץ
הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
כבירי כבר רכש 10% מהמניות שנמצאות בנאמנות כדי שיוגדר כבעל עניין במועדון.
שאר האחוזים אמורים לעבור אליו ואל קריספין כשההתאחדות תאשר את העברת זכויות הניהול אליהם.
בכל מקרה המבנה הארגוני די ברור. כבירי הוא הבעלים בפועל, קריספין ע"ת מנג'ר מקצועי, בארי היו"ר, מנדיונדו המאמן. שיהיה להם בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 07:48 
יש כאן משתמשים יקרים ,שאני מאד מעריך את דעתם ואת מה שהם יודעים בנושא השפעתו ,
למרות זאת השמוש במילים סרטן וכדומה במיוחד לשחקן שגדל במועדון קשים לי,
אבל אני מבין לחלוטין אותם וחבל שכך קרה
מבחינה מקצועית ,כמובן שאין לו מקום בקבוצה ולכן השחרור מוצדק לחלוטין
למרות הנאמר ובצד הרגשי כשחקן שגדל במועדון,אני רק יכול לאחל לו הצלחה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 08:50 
kobster כתב:
שאר האחוזים אמורים לעבור אליו ואל קריספין כשההתאחדות תאשר את העברת זכויות הניהול אליהם.
בכל מקרה המבנה הארגוני די ברור. כבירי הוא הבעלים בפועל, קריספין ע"ת מנג'ר מקצועי, בארי היו"ר, מנדיונדו המאמן. שיהיה להם בהצלחה

זה מגן מפני ההעמדה לדין שמדברים עליה בגין התערבות מוקדמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
kobster כתב:

סוג של.
מאחר וכבירי מחזיק במניות הוא יכול להיות מעורב בהחתמות שחקנים כמו שחג'ג' היה מעורב בזמנו, כשבארי מחליף את רמון בתור מחזיק זכויות הניהול.
בכל מקרה, אם לא יהיו שיקולים זרים והתערבות של אוהבי הפועל כאלו ואחרים, אין סיבה שלא יאשרו את העברת זכויות הניהול לכבירי.
לועדה שאישרה לעבריין מורשע כמו רמון לקבל את אותן זכויות ולא מפקיעה את הבעלות מעבריין מורשע כמו טביב אין באמת קייס לדחות את ההעברה במקרה הזה.
אני רק סקרן לדעת מתי נקבל את ה 2.25 מיליון שרמון צריך להעביר לקופה של הפועל לפי פסק הדין והאם כבירי מקבל את אחוזי הבעלות ללא כסף בתמורה לכך שהוא מתחייב להכניס את הכסף הזה כחלק מהתקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:

סוג של.
מאחר וכבירי מחזיק במניות הוא יכול להיות מעורב בהחתמות שחקנים כמו שחג'ג' היה מעורב בזמנו, כשבארי מחליף את רמון בתור מחזיק זכויות הניהול.
בכל מקרה, אם לא יהיו שיקולים זרים והתערבות של אוהבי הפועל כאלו ואחרים, אין סיבה שלא יאשרו את העברת זכויות הניהול לכבירי.
לועדה שאישרה לעבריין מורשע כמו רמון לקבל את אותן זכויות ולא מפקיעה את הבעלות מעבריין מורשע כמו טביב אין באמת קייס לדחות את ההעברה במקרה הזה.
אני רק סקרן לדעת מתי נקבל את ה 2.25 מיליוו שרמון צריך להעביר לקופה של הפועל לפי פסק הדין והאם כבירי מקבל את אחוזי הבעלות ללא כסף בתמורה לכך שהוא מתחייב להכניס את הכסף הזה כחלק מהתקציב.

זה כבר מסועף עם מני וויצמן.
קיים קשר בין טביב רמון מני וויצמן וכבירי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 10:45 
red in blood כתב:
אני שמח שהודיעו לו שהוא לא בתוכניות, הוא לא ברמה מספיק טובה ולפי הסיפורים הוא הזיק גם בחדר הלבשה.
אבל אני גם קצת עצוב שהוא עוזב.
הוא שיחק כל החיים בהפועל, והרוב המוחלט של חיי כאוהד הוא היה חלק בילתי נפרד מהנוף. לטובה או לרעה, הוא היה שם.
אפשר להגיד שהוא גם הזיק, והמון פעמים זה יהיה נכון, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא אהב את הקבוצה.

בקיצור, מהלך מוצדק וטוב שקרה, גם אם מאוחר ממה שקיוויתי,
אבל גם קצת מעציב.
ֿ
שי :ROSE:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: