תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 755 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים אפריל
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
לקרוא את התגובות ופשוט לצחוק.
כל אחד דופק פה קונספירציה באורך של מגילת העצמאות.
אפשר לפרש כל דבר למקום השלילי.
בינתיים רמון יצא, קורים דברים מאחורי הקלעים. תהיו קצת אופטימיים לכו תדעו מה ייצא מזה. גישה שלילית כזאת לא תוביל לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
בone טוענים שכברי וקריספין ישלמו לרמון 7 מיליון שקל.
כמו כן, מאמן הקבוצה יהיה לופס הספרדי ששימש כעוזרו של רוברטו קרלוס בסיבאספור.
הוא יביא איתו עוזר מאמן ומאמן כושר(מאסט בעיקר בשביל הפרצוף של אבוטבול)
ולצערי לא ימונה מנהל מקצועי.
השאלה היא האם יהיו את החזיות של מקקי.

בוואלה טענו אחרת:
"ססאר מנדיאונדו הספרדי בן ה-49 מועמד להיות המאמן ולשמש כסמכות המקצועית העליונה."

מישהו בכלל יודע מי הספרדים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 16:33 
ציטוט:
סזאר גונסאלס לופס, או בקיצור ססאר מנדיונדו

זה אותו בן אדם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים אפריל
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
לכל מפנטזי הפירוק, זה בדיוק מה שיכול לקרות במקרה של הליכה לפירוק - מני ויצמן והחונטה יגרילו בובה נוספת או איזה איש קש ויקנו את הקבוצה מפירוק, נקיה מהחובות שהם עצמם יצרו.

ואגב חובות :
1. אני מצפה מהעמותה שבמקרה ורמון לא יעביר את ה 2.25 מיליון בעצמו ישירות לקופה של הפועל , ולא דרך גורם שלישי שעאלק ישלם לו ועאלק יחזיק ב 50% השניים שלא באמת נותנים כלום, שיתבעו אותו בבית דין.
2. תזכורת לגבי מקור החוב - זה כסף של מנויי דיסקונט בשנתיים האחרונות שבמקום שיגיעו לקופה של הפועל ויעזרו לצמצם את הגרעון, הגיעו לקופה נפרדת שהחזיק טביב וכך רמון למעשה שילם לטביב את ההסכם האישי ביניהם מהקופה של הקבוצה. וזה בלי לדבר על שערורית קליימן שעבר בחינם לבית"ר תמורת קיזוז החוב לטביב.

לכל הקומבינות האלו אחראי מני ויצמן, אותו אחד ששם עכשיו בובה אחרת בפרונט. מבחינתי, כל עוד מדובר במישהו שקשור למני ויצמן-תאומים-מפעלות, הפועל לעולם לא תצא לדרך חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 18:03 
כל הכבוד שכבירי וקריספין מכניסים 7 מליון. אבל (ממה שכתוב) הרושם הוא שהבעלות היא בכל זאת של מני כי הוא שיתן ביטחון ויתן מעבר ל-7 מליון.

רופף משהו כי מני נותן כמה שבא לו מעת לעת. מקווה שללא רמון נגיע לבעלים חדש.
רופף משהו ועדין הכי טוב במקום שטביב יתעלל בנו בתקופה קשה (שהוא אחראי לה כי הפריע כאשר היינו בנסיקה עם גוטמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 19:44 
אני רק אשים את זה כאן:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 10&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
ממתי גודל תקציב הוא ערובה להישגים ?
בליגה פח כמו שלנו, קבוצה עם 35-40 מיליון שקל תקציב שבנויה נכון ומנוהלת נכון יכולה לקחת אליפות בלי בעיה.

היא יכולה, פעם ב10 שנים.

רק שתי האליפויות האחרונות שלנו נלקחו כשהיינו הקבוצה עם הרכש הכי יקר בחלונות ההעברות של אותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 20:05 
בוריס כתב:
'כבירי צפוי להעמיד תקציב של לפחות 25 מיליון '
מה? זה לא גם ככה נע באזור ה30

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לכל מפנטזי הפירוק, זה בדיוק מה שיכול לקרות במקרה של הליכה לפירוק - מני ויצמן והחונטה יגרילו בובה נוספת או איזה איש קש ויקנו את הקבוצה מפירוק, נקיה מהחובות שהם עצמם יצרו.

אז מה זה משנה אם זה קורה בלי פירוק או עם פירוק? לפחות בפירוק ימחקו לכלבים את החובות ואולי הפעם הם יצליחו לבנות פה משהו יציב יותר.
בקיצר, לא הצלחת לשכנע שפירוק זה לא הפתרון הכי טוב חוץ ממציאת רוכש שלא מהברנז'ה של העסקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 20:24 
Fez כתב:
אני רק אשים את זה כאן:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 10&lang=HE

ואימרו אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
kobster כתב:

אז מה זה משנה אם זה קורה בלי פירוק או עם פירוק? לפחות בפירוק ימחקו לכלבים את החובות ואולי הפעם הם יצליחו לבנות פה משהו יציב יותר.
בקיצר, לא הצלחת לשכנע שפירוק זה לא הפתרון הכי טוב חוץ ממציאת רוכש שלא מהברנז'ה של העסקנים.

ברור. לקחו קבוצה מאוזנת, יצרו 30 מיליון שקל גרעון תוך שנתיים וחצי, בוא ניתן להם עוד הזדמנות, למה לא ?

אגב, גם אני בגדול בעד פירוק אבל אני מאוד סקפטי אם זה יקרה כי אנחנו רחוקים מלהיות חדלי פרעון, ובנק דיסקונט (שחייבים לו משהו כמו 15 מיליון שקל בשתי הלוואות) לא יתן להם ללכת לפירוק. ימכרו אותנו בחתיכות לפני שיאשרו לנו להיכנס להליך.
הבעיה הכי גדולה היא שגם אם איכשהו נגיע לפירוק אף אחד לא מבטיח שהם לא יקנו בעצמם את הקבוצה מפירוק ואז נגמר הסיפור שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
מי זה "הם" ומה האינטרס שלהם להחזיק קבוצה כושלת בליגת העל? (אני בטוח שיש תשובה, אבל אני לא מצליח להגיע אליה לבד)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 21:01 
הזיזו את בובת רמון ושמו במקומו שתי בובות חדשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
RedFox כתב:
kobster כתב:

ברור. לקחו קבוצה מאוזנת, יצרו 30 מיליון שקל גרעון תוך שנתיים וחצי, בוא ניתן להם עוד הזדמנות, למה לא ?

אגב, גם אני בגדול בעד פירוק אבל אני מאוד סקפטי אם זה יקרה כי אנחנו רחוקים מלהיות חדלי פרעון, ובנק דיסקונט (שחייבים לו משהו כמו 15 מיליון שקל בשתי הלוואות) לא יתן להם ללכת לפירוק. ימכרו אותנו בחתיכות לפני שיאשרו לנו להיכנס להליך.
הבעיה הכי גדולה היא שגם אם איכשהו נגיע לפירוק אף אחד לא מבטיח שהם לא יקנו בעצמם את הקבוצה מפירוק ואז נגמר הסיפור שלנו.

איפה אני כתבתי שאני בעד לתת להם עוד הזדמנות בדיוק?
אתה אזהרת שהם ישתלטו על הקבוצה אחרי הפירוק עם אנשי קש ואמרתי שאם הם כבר הולכים להשתלט על הקבוצה דרך אנשי קש כאלה ואחרים עדיף שזה יקרה אחרי פירוק כי כרגע זה קורה בלי פירוק.
חוץ מזה שבפירוק מממשים את כל הערבויות של כל החבר'ה שלא רוצים שיגעו להם בזה ובגלל זה הם לא יתנו למועדון להגיע לידי זה.

"הם" זה מני ויצמן הידיד מחו"ל וכל חוג עסקניו. האינטרסים שלהם הם סימן שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 22:25 
היהודים תמיד חושבים שכולם רוצים לדפוק אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 22:27 
לא יודע מי אלו השניים האלו.אבל תנו להם קצת קצת קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 23:54 
בכתבה של וואן הוא מתואר כ"אמן אספנות". מת על האתר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
בynet מפורסם שמו של המאמן כושר והמאמן. כנראה שמנדיאנדו או איך שקוראים לו, יהיה מעל המאמן. או שמדובר בעוזר מאמן של מנדיאנדו.
בכל אופן, יהיו חזיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 00:40 
איך אני אוהב את הכתבות תדמית של ואן. זהב קומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בכתבה של וואן הוא מתואר כ"אמן אספנות". מת על האתר הזה.

זאת טעות מצחיקה נורא :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 01:35 
teknoboy כתב:
מי זה "הם" ומה האינטרס שלהם להחזיק קבוצה כושלת בליגת העל? (אני בטוח שיש תשובה, אבל אני לא מצליח להגיע אליה לבד)

כבירי לפחות אני זוכר אותו ואת אביו מהמגרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 03:15 
כל עוד ממשיכים לדבר כאן על "האיש החזק", זכוית ניהול, על נאמנים, על מני וייצמן, על חמישים אחוז, ועל מתווכים כלום לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 03:25 
dino כתב:
בכל אופן, יהיו חזיות?

סמוך על מורדי שיילך לאפרודיטה ויקנה 20 חזיות + 20 מכשירי GPS מבאג. הוא כבר ידאג לחבר את זה איכשהו.
ככה זה הפועל, מקצוענות נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 07:16 
אמן אספנות זה אדיר, נראה כמה זמן יקח להם לתקן אם בכלל.
ונתי, מה עוד צריך בשביל שתתפכח....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 07:34 
בוריס כתב:
בוריס כתב:
'כבירי צפוי להעמיד תקציב של לפחות 25 מיליון '
מה? זה לא גם ככה נע באזור ה30

דווקא ההצהרה, בעניין התקציב, הזו מאוד מוצאת חן בעיניי וגם סגירה עם צוות ספרדי שלא קשור לביצה המקומית.
במדינה שלנו תצהיר על תקציב בומבסטי ואתה נתון ישר למתקפת סוכנים , אינטרסנטים
ומי לא לגולדהאר הפשיטו את העור כמה שנים עד שהוא קיבל שכל.
אם אני קונה את הקבוצה אני מצהיר על 20 מיליון תקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
כמו שציינתי אתמול,אמיר כבירי חי ונשם (ונושם) בפורום הזה בדיוק כמוני, כמו אלפקה, נתי ובוז'אן קראצ'יץ'.
הוא מן הסתם גם יקרא כל מילה פה שתאמר.
מצד אחד אני מבקש מכם לכבד אותו ולתת לו צ'אנס, ומצד שני לא נראה לי שהוא גם יתרגש מהטינופים ומאלה שכבר מזלזלים וחורצים גורלות, הוא הרי מכיר פה את הנפשות הפועלות בדיוק כמוני וכמוכם.
אנשים כבר התחילו לקרוא לו פה בובה או ליצן או אני לא יודע מה.לא חושב שהוא יגיב פה למרות שהוא משתמש פעיל לכל דבר ועניין, אבל אמיר-זכות ההוכחה עליך ואתה לא צריך להתרגש מאף מילה פה.בנתיים כל העסק הזה מתנהל בדיסקרטיות שאנחנו מחכים לה שנים, אבל זה הפורום וזה ישראלים ותצטרך לפתח חסינות שאני מאמין שיש לך.
גם בארי בן זאב שעושה עבודה נפלאה כבר הספיק לקבל אש לפנים כי זה הפורום המסריח הזה, ואלה אוהדי הפועל.
אני מקווה ומאמין שכל מה שמצוטט הבוקר בוואלה, על הכוונה להוציא את כל הסרטנים והעבריינים והפונקציונרים שנדבקו לנו לתחת, אלה כוונות אמיתיות, טהורות והדברים כבר נעשים בשטח באופן דיסקרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 07:46 
רד פוקס ויובל בדרך להיות סקואטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
אמיר, תגיד די לשי.
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 07:51 
kobster כתב:
RedFox כתב:
kobster כתב:

עם כל הכבוד לטביב, ויש כבוד (בתור חרא של אדם שגם שנא את הפועל מהרגע הראשון), מה שקרה בהפועל זה הרבה יותר מטביב.

אז נכון שטביב חמס הרבה מה-50 מליון של גוטמן, אבל עדין נשאר משהו ועדין היה שלד של קבוצה רצינית שיכולה לגלגל את עצמה.
להשאיר את המצב הקיים זה בדיוק כמו להשאיר את טביב, רק שהגענו לרמון אחרי שטביב התיש אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
כמו שציינתי אתמול,אמיר כבירי חי ונשם (ונושם) בפורום הזה בדיוק כמוני, כמו אלפקה, נתי ובוז'אן קראצ'יץ'.
הוא מן הסתם גם יקרא כל מילה פה שתאמר.
מצד אחד אני מבקש מכם לכבד אותו ולתת לו צ'אנס, ומצד שני לא נראה לי שהוא גם יתרגש מהטינופים ומאלה שכבר מזלזלים וחורצים גורלות, הוא הרי מכיר פה את הנפשות הפועלות בדיוק כמוני וכמוכם.
אנשים כבר התחילו לקרוא לו פה בובה או ליצן או אני לא יודע מה.לא חושב שהוא יגיב פה למרות שהוא משתמש פעיל לכל דבר ועניין, אבל אמיר-זכות ההוכחה עליך ואתה לא צריך להתרגש מאף מילה פה.בנתיים כל העסק הזה מתנהל בדיסקרטיות שאנחנו מחכים לה שנים, אבל זה הפורום וזה ישראלים ותצטרך לפתח חסינות שאני מאמין שיש לך.
גם בארי בן זאב שעושה עבודה נפלאה כבר הספיק לקבל אש לפנים כי זה הפורום המסריח הזה, ואלה אוהדי הפועל.
אני מקווה ומאמין שכל מה שמצוטט הבוקר בוואלה, על הכוונה להוציא את כל הסרטנים והעבריינים והפונקציונרים שנדבקו לנו לתחת, אלה כוונות אמיתיות, טהורות והדברים כבר נעשים בשטח באופן דיסקרטי.

כל מילה בסלע.
חבורה של אוהדים טיפשים חסרי בושה, הרי גם אם היה מגיע אוליגרך מרוסיה הייתם ממציאים שהוא מוכר נשק. תפסיקו לשלול כל אחד שבא מספיק. אנשים עובדים ימים ולילות בשביל שאתם תבואו להנות בבלומפילד.
אין לי מושג כמו לכל אחד פה מה יהיה אבל רבאק, עד שעשו מהלך נכון גם פה אתם מתלוננים? אומרים לכם פאקינג משתמש שגולש כאן, אוהד הפועל, מה אתם רוצים?!
תנו צאנס אחר כך תשללו, חבורה של מפגרים שהורסים לנו תמועדון לאט לאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 755 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: