תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 10:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סכנין והטקס
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 00:05 
לא חבל שירחיקו אותך שוב על מרמור יתר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
האדום הצורר כתב:
אדום אופטימי כתב:
אי אפשר לדעתי להעמיד אותם לדין וחבל שכל מיני אנשי ציבור מתלהמים בהקשר זה, כשהם יודעים שלא ניתן להעמיד את סכנין לדין.

ההתייחסות לסכנין צריכה להיות על ידי הציבור (ואני לא מתכוון לציבור אוהדי הפועל) כאל הקבוצה של בל"ד. כך היא היתה בעבר וכך היא גם היום. ולא תעזור מתקתקות השפתיים של היו"ר לשעבר שהוא באמת אדם נחמד ובאותה מידה ביב במקום החמישי ברשימת בל"ד.

אם סכנין "הקבוצה של בל"ד", של מי אתה?

הוא תערובת של ליברמן, יאיר וטומי לפיד מעורבבים בבלנדר, ועוזי לנדאו עם קמצוץ של איזה איציק מרדכי כזה

יצאתי בזול הפעם. ;)
ועדיין למרות שאני מסתייג מרובם כולם ציוניים . כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה שאוהדיה שבראשם ההנהלה, מארגנת טקס לבנאדם שעזר לאירגון טרור לנסות להשמיד את מדינת ישראל, לא מגיעה לה להיות מאושרת בהתאחדות של ישראל.
אגב, אותו אירגון טרור(לוחם חופש כמובן), הרג על הדרך גם יותר ערבים ישראלים, מאשר יהודים ישראלים עם ההפצצות שלהם בצפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 11:29 
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2462707
עירד צפריר בראיון מצויין עם זחאלקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 11:50 
הסבתא של הפועל כתב:
קבוצה שאוהדיה שבראשם ההנהלה, מארגנת טקס לבנאדם שעזר לאירגון טרור לנסות להשמיד את מדינת ישראל, לא מגיעה לה להיות מאושרת בהתאחדות של ישראל.
אגב, אותו אירגון טרור(לוחם חופש כמובן), הרג על הדרך גם יותר ערבים ישראלים, מאשר יהודים ישראלים עם ההפצצות שלהם בצפון.

זה לא מדוייק, אבל כן גם ערבים ישראלים נפגעו.
חשוב לי לציין את בית"ר רכש סוחר נשק, את הפועל תל אביב רכש עבריין מורשע שהורשע בתקיפת ילד הלוזונים שחשודים בפעילות עולם תחתון וכו'.
עזמי בשארה הוא כרגע בחזקת חשוד נמלט ועד שלא תוכח אשמתו חף מפשע, כמובן שהבריחה שלו מראה על אשמה מסוימת, אך מנגד הוא יכול לטעון שברח מאחר ולא האמין שיזכה למשפט הוגן בישראל (לדעתי האישית הוא אשם ובמידה וימצא כך יש להוציאו להורג).

השאלה אם סחנין מכירים בזכותו של העם היהודי לחיים בביטחון בארץ הזאת, אני זוכר טוב מאוד שסחנין זכתה בגביע המון תגובות אוהדות, מאז השתנה הרבה והם מחפשים להציג עצמם כבדלנים או משהו בסגנון, לא מעט אוהדי הפועל נהרגו במלחמות ישראל ומוטב יהיה לצנן את היחסים עם הקהל שלהם.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 13:13 
Tom Sawyer כתב:
הסבתא של הפועל כתב:

חשוב לי לציין את בית"ר רכש סוחר נשק, את הפועל תל אביב רכש עבריין מורשע שהורשע בתקיפת ילד הלוזונים שחשודים בפעילות עולם תחתון וכו'.
עזמי בשארה הוא כרגע בחזקת חשוד נמלט ועד שלא תוכח אשמתו חף מפשע, כמובן שהבריחה שלו מראה על אשמה מסוימת, אך מנגד הוא יכול לטעון שברח מאחר ולא האמין שיזכה למשפט הוגן בישראל (לדעתי האישית הוא אשם ובמידה וימצא כך יש להוציאו להורג).

השאלה אם סחנין מכירים בזכותו של העם היהודי לחיים בביטחון בארץ הזאת, אני זוכר טוב מאוד שסחנין זכתה בגביע המון תגובות אוהדות, מאז השתנה הרבה והם מחפשים להציג עצמם כבדלנים או משהו בסגנון, לא מעט אוהדי הפועל נהרגו במלחמות ישראל ומוטב יהיה לצנן את היחסים עם הקהל שלהם.

אתה מוזמן להצטרף ללה פמיליה. יקבלו אותך בזרועות פתוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 13:19 
נועם שחם כתב:
Tom Sawyer כתב:
הסבתא של הפועל כתב:

אתה מוזמן להצטרף ללה פמיליה. יקבלו אותך בזרועות פתוחות.

למה? כי הוא מחזיק בדעה שונה משלך?
תלך אתה ללה פמיליה, מחזק אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות היום, הביאו את תגובת ההתאחדות.
אני ממש נדהמתי..
"אף אחד לא אהב את השלט ירושלים שלנו, או את הקריאות אללה אכבר"
רק שבשלט לא נכתב ים שלנו. ואת הבעיה עם המילים אלוהים גדול, רק אלוהים יודע. אוי כמה טמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 13:27 
רק אצלם השתנה. לא אצל הציבור היהודי שרק רודף כל מי שמביע דיעה טיפה שונה. יהודי או ערבי. מדינה של גמלים שלא רואים את הדבשת של עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
לדעתי האישית הוא אשם ובמידה וימצא כך יש להוציאו להורג

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 13:39 
KingAlpaca כתב:
Tom Sawyer כתב:

כן מה הבעיה?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 13:43 
Tom Sawyer כתב:
KingAlpaca כתב:
Tom Sawyer כתב:

כן מה הבעיה?

לא כתבת אם מוות בסקילה, תלייה או כיתת יורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 14:13 
Tom Sawyer כתב:
KingAlpaca כתב:
Tom Sawyer כתב:

כן מה הבעיה?

לדעתי אתה מושפע ובמידה וימצא כך יש להוציאך להורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 14:30 
אוהדי סכנין מראים בפעם המיליון,שהם בסך הכל...לאומנים פלסטינאים.שזה בסדר,זה טוב,אם הם לא היו כאלו הם היו נראים לי מוזרים.אני מכבד את זה.
מה שמצחיק אותי זה הפרטנרים שלהם פה,התנערתם מכל סממן לאומי ואתם מפגינים ביחד עם..לאומנים. :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 14:35 
סוג האדם היחיד שנראה לו מוזר שאנשים לא לאומנים, חושבים שחשוב לאפשר לאנשים כן לאומנים להביע את דעתם בגבולות החוק, הוא אדם שחושב שרק הדיעה שלו שווה שיילחמו על זכותה להשמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:

(לדעתי האישית הוא אשם ובמידה וימצא כך יש להוציאו להורג).

יקירי,
על הרבה יותר ממה שמייחסים לחלאה לא מוציאים ,בישראל , להורג וטוב שכך.
מצד שני אם משעמם לגופי הביטחון בישראל ויחליטו לשבש מסיבת קוקטל שבה נוכחים בכירי חמאס בקטר והחלאה יהיה ביניהם לא אהיה באבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
אלי טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
Tom Sawyer כתב:

(לדעתי האישית הוא אשם ובמידה וימצא כך יש להוציאו להורג).

יקירי,
על הרבה יותר ממה שמייחסים לחלאה לא מוציאים ,בישראל , להורג וטוב שכך.
מצד שני אם משעמם לגופי הביטחון בישראל ויחליטו לשבש מסיבת קוקטל שבה נוכחים בכירי חמאס בקטר והחלאה יהיה ביניהם לא אהיה באבל.

המרכז הרדיקלי מציג - "ללכת עם ולהרגיש בלי".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סכנין והטקס
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 18:13 
אני יחזור על מה שכתבתי בתחילת האשכול- יש כאן אנשים מתייפייפים ומגעילים. להזכירכם, הבחור ברח לקטאר שממנת את החמאס שאחראי על מוות של המון יהודים וערבים שארבעה מהם במבצע האחרון היו חברים שלנו בשער 5, אבל למה לדבר לעניין כשאפשר להיות צבוע ומתייפייף? הטקס הוא מעשה חמור ומקווה שיקבלו עונש. אני שונא את בית״ר בדם, אבל צריך להזכיר מה הם קיבלו על קללות בדקת דומיה לרבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אז עכשיו יש לך גם בעיה עם קטאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 18:28 
Asafas כתב:
אני יחזור על מה שכתבתי בתחילת האשכול- יש כאן אנשים מתייפייפים ומגעילים. להזכירכם, הבחור ברח לקטאר שממנת את החמאס שאחראי על מוות של המון יהודים וערבים שארבעה מהם במבצע האחרון היו חברים שלנו בשער 5, אבל למה לדבר לעניין כשאפשר להיות צבוע ומתייפייף? הטקס הוא מעשה חמור ומקווה שיקבלו עונש. אני שונא את בית״ר בדם, אבל צריך להזכיר מה הם קיבלו על קללות בדקת דומיה לרבין.

כתבתי כבר הודעה ארוכה, אבל אין לי כח.
בקצר, מי פה טען שלא מגיע להם עונש? מה אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סכנין והטקס
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 18:43 
ברח לקטאר... ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
עד כמה שזכור לי, על ביזוי הדקה לרבין ביתר לא קיבלו כלום. ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
סוג האדם היחיד שנראה לו מוזר שאנשים לא לאומנים, חושבים שחשוב לאפשר לאנשים כן לאומנים להביע את דעתם בגבולות החוק, הוא אדם שחושב שרק הדיעה שלו שווה שיילחמו על זכותה להשמע.

זה כמובן נכון, אבל אני חושב שהטענה פה, ובכללי נגד השמאל, היא ההכלה שלו בכל הנוגע לסממנים לאומנים פלסטיניים, בניגוד לאלה הישראלים.
לא שאין לזה תשובה, טובה אפילו, אבל עדיין יכול להציק לאנשים מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 18:58 
זכותו של אדם לבטא את הלאומיות הישראלית שלו, כמו שזכותו לבטא את זו הפלשתינית.

אני לא מניף דגלים מסוג א' ולא מסוג ב' וזה בכלל לא מדבר אלי, אבל חשוב לי שמי שכן רוצה, יוכל לעשות את זה. זה לא עושה אותי מפגין עם מרזל או עם בל"ד כמו שנטען כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שלא, ואמרתי את זה. מה שכתבתי, ולדעתי לזה התכוון, זה שהשמאל גם מביע הזדהות עם הלאומניות הפלסטיניות.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 20 אוקטובר 2014, 20:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר לנהל מוסר כפול.
אם מותר לקבל ממנו כספים, מותר גם להודות לו על זה.
אם אסור לקבל ממנו כספים, אזי הבקרה התקציבית אמורה למנוע זאת.

הטקס עצמו הוא לא פסול ולא בעייתי, והנושא שראוי לדון בו (ואני לא בטוח מה דעתי בנושא) זה על האם מותר לקבל ממנו כספים או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סכנין והטקס
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אי אפשר לנהל מוסר כפול.
אם מותר לקבל ממנו כספים, מותר גם להודות לו על זה.
אם אסור לקבל ממנו כספים, אזי הבקרה התקציבית אמורה למנוע זאת.

הטקס עצמו הוא לא פסול ולא בעייתי, והנושא שראוי לדון בו (ואני לא בטוח מה דעתי בנושא) זה על האם מותר לקבל ממנו כספים או לא.

:rose:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:47 
אדום נחמד כתב:
כמובן שלא, ואמרתי את זה. מה שכתבתי, ולדעתי לזה הפאשיסט התכוון, זה שהשמאל גם מביע הזדהות עם הלאומניות הפלסטיניות.

אתה מתכוון אלי?אם כן,הפאשיסט היחיד הוא מי שנתן תרומה לזה שחירבנו אותך לעולם,יחתיכת יצור
תמיד אני נשבע לעצמי שזאת הפעם האחרונה שאני מגיב פה בנושאים האלה,וכל פעם מחדש אני נופל..שכחתי איזה גיבורי מקלדת נמצאים פה,לצרוח פאשיסט לבן אדם שלא החלפת איתו מילה במציאות..נו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:48 
אדום נחמד כתב:
כמובן שלא, ואמרתי את זה. מה שכתבתי, ולדעתי לזה הפאשיסט התכוון, זה שהשמאל גם מביע הזדהות עם הלאומניות הפלסטיניות.

זה עניין מורכב, כי יש הבדל בין להביע הזדהות איתה, לבין להרגיש שבאופן עקרוני אין לי זכות כישראלי וככובש למתוח עליה ביקורת.
מצד שני, ברור שיש הרבה מקום לביקורת עליה, ואי אפשר להיתלות בכיבוש כסיבה או תירוץ לכל דבר.
חוץ מזה יש המון בעיות ב"שמאל", אם בכלל יש דבר כזה. אליטיזם, ניתוק, לא חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: