joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
אני עשיתי מנוי (לחוסר שביעות רצונו של הסוס), אבל אם מכבי יושבים ב-8, אני לדרבי הזה לא מגיע. אם רוצים להצביע ברגליים, זה הזמן!!
לא יודע מה יותר עצוב, אתה ש'מצביע ברגליים' אחרי שקנית מנוי או רד פוקס שמה אכפת לו שמכבי יישבו ב8. בכל מקרה זה עצוב מאוד.
יכול להיות שמה ש"עצוב" זה שמלבד הדעה שלך לא קיימת שום דעה לגיטימית אחרת. אתה יודע שאני מחבב אותך מאוד ומסכים עם רב מה שאתה אומר, אבל וואלה, יש גם דברים שאנחנו לא רואים עין בעין, ולשלול על בסיס זה דעות אחרות שקשורות לאותו נושא, זה אכן "עצוב".
עזוב שכנראה לא הבנת למה התכוונתי, אבל מאיפה לעזאזל הגעת לשלילת דעות... איפה בדיוק שללתי את דעתך כאן, או במקום אחר. מזמן כבר לא הוצעה פה כוס מים קרים למישהו

ואחרי ששתית ונרגעת, תסביר לי איך אתה מצביע ברגליים אחרי שכבר קנית מנוי. ז"א אתה יכול לא להגיע, אבל זה ייספר כמו כל מנוי שלא יכול להגיע או לא מתעניין מספיק בגביע השוקו. זה לא נראה טוב עבורך יותר מאשר עבור המועדון שזה כבר לא מזיז לו כי כבר קנית. הצבעה ברגליים זה לא לקנות מנוי או כרטיס.
שמח ששאלת...
זה שקניתי מנוי זה דבר אחד, נפרד. זה אומר שאני עדיין חושב שצריך לקנות מנוי, לדעתי זה עדיין תורם לקבוצה יותר מאשר פוגע בה ושבסיטואציה מסויימת הקהל יכול להשאיר את הקבוצה בליגה השנה, אבל יותר מזה, לשמור על הרלוונטיות שלה. הדבר היחיד ששומר עלינו בסטטוס של קבוצה גדולה זה הקהל.
מצד שני, אני רואה שההנהלה הולכת ומחליטה להחזיר אותנו לימים שחורים שבהם שליש בלומפילד נגד חיפה, מכבי ובית"ר היה של הקבוצה האורחת. זה משהו שכולנו צריכים להילחם נגדו, בלי קשר לאם קנינו מנוי או לא. עלזה אין ויכוח שזה נזק לקבוצה שלא לדבר על ההרגשה שלא נעימה שלנו כאוהדים.
אי ההגעה שלי האישית היא כמובן לא רלוונטית. מה שרלוונטי זה שאם יוחלט לתת את שער 8 למכבי, תקום העמותה, האוהדים, האולטראס או כל גוף אחר ובמקום לבלבל את המח על לשחק בסכנין, יצעק שלא ייתכן שאוהדי מכבי יישבו בשער של אוהדי הפועל, ואם זה המקרה, אנחנו לא נגיע למשחק.
אני לא רואה פה את הקשר בין אם קניתי מנוי או לא. זה לא משנה אם רמון מנהל את הפועל, טביב או וורן באפט. אסור שאוהדי קבוצה אורחת יישבו בשערים של אוהדי הפועל, גם אם אהודי הפועל לא יכולים למלא את שער 8 ובעקבות כך הקבוצה תפסיד 100 אלף שקל. 5 שנים בשער הזה יושבים אוהדי הפועל כל משחק, בחלק גדול משהמשחקים הם ממלאים את רובו. אין סיבה שזה ייפסק כי יש פה הנהלה בהיסטריה שלא רואה מטר קדימה