אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
צור ש. כתב:
ההפרש בין הסאונד לתמונה מעצבן
זה פשוט מדהים שעדיין לא קם המהנדס שיתקן את זה.
נראה לי אם אני מקים סטרטאפ על זה אני אהיה מליונר.
איציק, יש מצטרפים?
יש לזב כבר פתרון מוכן בציוד של ערוץ הספורט. הם פשוט לא מודעים לבעיה כי הם לא צופים דרך יס או הוט.
אם אתה רוצה פתרון לוקאלי בטלויזיות של דיליי לאחד משני הסיגנלים, זה ממש קליל וזול לייצר כזה רכיב.
מה זה קשור ליס או הוט?
כשהפורמט עוזב את ערוץ הספורט הסאונד כבר שתול בסרט. אם יש מישהו שצופה במשחק באולפני הערוץ, הוא שומע את הדיליי.
ושחר, ברור שזו בעיה שאפשר לפתור בסיבוב כפתור. אני רק תוהה לעצם קיומו אצלם. ואם הוא לא קיים אצלם, אין ספק שבקלות מייצרים אחד כזה.
קודם כל- יס והוט דוחסים בנפרד את הסאונד ואת התמונה במכשירים שלהם (אם כי הם אמורים לשמור על סנכרון ביחס למה שהגיע אליהן).
במקרה של ליגת האלופות המקור של הסאונד הוא בערוץ, בעוד ששני סיגנלי הוידאו, מגיעים בנפרד באופן לא סיכנרוני (לרוב ה HD מאחר אחרי ה SD). השידור שהשדרים רואים באולפן מגיע אליהם לפני שהוא מגיע אליך...
סנכרון האודיו מהצפיה שלהם לצפיה שלך לא יקרה מעצמו, מישהו חייב לכוון את זה.
אם הם רק היו צופים דרך יס או דרך הוט (סביר שיש להם כבר ממירים שם) ורואים איך זה מגיע לצופה, הם היו בקלות מכניסים דיליי לסאונד בכדי שיתאים. הציוד אצלם כולל את האופציה, הם פשוט לא משקיעים בזה את הדקה הנוספת של עבודה.
כמו שאמרתי קודם- יש אפשרות לייצר כזה כלי בטלוויזיות הקצה, ולא להיות תלוי בטכנאים של אף שידור. אני לא בטוח שיש בזה כסף.