תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 303 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
כל שנה צריך לעשות חריש עמוק ולשחרר את כל הסגל?
הבאת הקיץ 200 שחקנים, בטוח שבשנה הבאה עם תקציב יותר נמוך תצליח להביא סגל חדש ונהדר
ובטח לא היה צריך להחתים את שכטר וגילי, כמו שלא היה צריך להחתים את זהבי נכון? חוכמה גדולה לדבר בדיעבד

בשנתיים האחרונות בנו קבוצה עם דיבורים על שאיפות לאליפות. התפזרו עם הכסף על שחקנים יקרים ומיותרים מבלי לחשוב קדימה. לקבוצה שלנו אין באמת יסודות לבנות סביבם כלום, לכן גם אם היינו מביאים את זהבי או כל כוכב אחר זה לא היה עוזר הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 17:09 
unknown כתב:
אחד אדום כתב:
unknown כתב:
אוהדים מטומטמים שלא לומדים מטעויות!
מיום ליום אני מרגיש כאילו אנחנו מתחילים להיות יותר דומים לאלו מעבר לכביש..

אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..

אני לא חושב שההודעה שלך נובעת מטיפשות
אין לאפחד בעיה שימכרו את גילי אם יביאו שחקן טוב בתמורה
הקטע שבם רק רוצים להחזיר חובות

היה טעות מלכתחילה להנחית שחקנים כמו שכטר וגילי במסגרת התקציב שהיה לנו ב2 העונות האחרונות. גם טעות כלכלית, גם טעות ביצירת חוסר איזון בקבוצה ובעיקר טעות כי שניהם לא ב50% מהכושר שהיו בו והשנים לא הולכות לעשות להם טוב. אולי הגיע הזמן להפרד משניהם כדי לשחרר קצת את הרצועה הזו סביב הצוואר שלנו?
אז מה אתה מציע? שהמועדון יצבור חובות? שלא ישלמו משכורות כמו בבית"ר? מה הפיתרון שלך חוץ מהתקווה של כולנו שיבוא איזה פראייר שיזרוק מיליונים על הקבוצה?

הטעות הייתה להחתים 1000 שחקנים במקום להביא עוד 2-3 בקליבר (או אפילו 60 אחוז ממנו) של גילי ושכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 17:11 
unknown כתב:
Red or Dead כתב:
כל שנה צריך לעשות חריש עמוק ולשחרר את כל הסגל?
הבאת הקיץ 200 שחקנים, בטוח שבשנה הבאה עם תקציב יותר נמוך תצליח להביא סגל חדש ונהדר
ובטח לא היה צריך להחתים את שכטר וגילי, כמו שלא היה צריך להחתים את זהבי נכון? חוכמה גדולה לדבר בדיעבד

בשנתיים האחרונות בנו קבוצה עם דיבורים על שאיפות לאליפות. התפזרו עם הכסף על שחקנים יקרים ומיותרים מבלי לחשוב קדימה. לקבוצה שלנו אין באמת יסודות לבנות סביבם כלום, לכן גם אם היינו מביאים את זהבי או כל כוכב אחר זה לא היה עוזר הרבה.

מדהים איך אפשר להפוך את המציאות.
"אין יסודות לבנות סביבם כלום" זה משפט יותר פלצני מ"לכו תאהדו מכבי". איך יהיו יסודות אם במקום להביא את שכטר וגילי אתה מעדיף שנמשיך להביא שחקנים דרג ז'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
העיניין הוא גילי כסימפטום, לא כשחקן.
אם זו הייתה החלטה מקצועית לשחרר את גילי ולהביא שחקן אחר במקומו, אולי לא הייתי חושב שזה נכון והייתי מתעצבן, אבל זו הייתה החלטה לגיטימית,
עכשיו רוצים לפרק את הקבוצה מנכסיה כדי לא להכניס את היד לכיס ולכסות את ההפסדים שנוצרו בגלל הפאשלות שלהם, וזו לא דרך שמתאימה לנו, ועכשיו צריך לדאוג שהיא לא תעבוד.

לא מתאימה לנו?
זאת הדרך היחידה שאנחנו מכירים!

הדבר הזה הוא באמת לא מתיחה של 1 באפריל?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
ולנושא האשכול:

אין גילי אין (5) מנוי(ים)!

הדובר,זה ממש לא לעניין להחזיק 2 יוזרים בשדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:
הוא לא צריך
רק שלא יבלבל במוח על אידיאולוגיה של "להשקיע בקבוצה כסף". במשחקי חוץ הוא לא משקיע בקבוצה כסף.
לא בא לו לראות קבוצה חלשה, זכותו, אבל שלא יבלבל במוח על אידיאלים יפים. כי זה כל מה שזה.

ברור. לא בא לו לראות קבוצה חלשה. כי עם גילי אנחנו נדרוס את הליגה ונהיה שם באירופה.

אנחנו כבר 3 שנים משחקים פח אשפה, מכרו לנו כבר שחקנים טובים יותר מורמוט, אבל אתה החלטת שהשיקול שלנו הוא שבלי גילי נראה קבוצה חלשה אז לא בא לנו בלומפילד.
תהנה עם ההסקת מסקנות הזאת.

הייתי מרחיב הרבה, אבל הנושא כל כך מדכא אותי, שאין לי כח. שיישאר פשוט, ושכל אחד יתרגם את זה איך שבא לו. אין גילי אין מנוי. שבהנהלה יעשו עם המידע הזה מה שבא להם.

אני מודה לך. התגובות שלך פשוט מדהימות אותי כל פעם מחדש.
הוא כתב במקום כלשהו שעם גילי נהיה קבוצה חזקה?
לא כל כך קשה להבין שהוא כתב שעכשיו יהיה להם תירוץ אידיאולוגי לא לראות את הקבוצה החלשה שתהיה בכל מקרה.

זה באמת לא נושא ל1 באפריל??

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 17:53 
unknown כתב:
אחד אדום כתב:
unknown כתב:

אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..

היה טעות מלכתחילה להנחית שחקנים כמו שכטר וגילי במסגרת התקציב שהיה לנו ב2 העונות האחרונות. גם טעות כלכלית, גם טעות ביצירת חוסר איזון בקבוצה ובעיקר טעות כי שניהם לא ב50% מהכושר שהיו בו והשנים לא הולכות לעשות להם טוב. אולי הגיע הזמן להפרד משניהם כדי לשחרר קצת את הרצועה הזו סביב הצוואר שלנו?
אז מה אתה מציע? שהמועדון יצבור חובות? שלא ישלמו משכורות כמו בבית"ר? מה הפיתרון שלך חוץ מהתקווה של כולנו שיבוא איזה פראייר שיזרוק מיליונים על הקבוצה?

גילי עולה לקבוצה 2.8 מיליון לעונה. קולין ואיליץ׳ הכלומניקים עולים ביחד אותו הדבר. את מי תשחרר?
את ה-300 אלף יורו שרוצים למכור אותו, הייתי משחרר את אנטבי וחיימוביץ׳ והגעת לסכום.
במקום ארבעת הליצנים האלה, הייתי מעלה 4 שחקני נוער ולא נפגע מקצועית וכלכלית.
אם אתה לא מבין את התרומה של גילי לקבוצה, לא בטוח שאתה מבין כזה גדול בכדורגל. תיזכר איך ניראנו בעונה שעברה ותבין.
גילי הוא בין היחידים בקבוצה הזו שנראה ומתנהג כמו מקצוען אמיתי, הן מבחינת אורח חיים ספורטיבי והן ההשקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 18:35 
ItaiH6 כתב:
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:
הוא לא צריך
רק שלא יבלבל במוח על אידיאולוגיה של "להשקיע בקבוצה כסף". במשחקי חוץ הוא לא משקיע בקבוצה כסף.
לא בא לו לראות קבוצה חלשה, זכותו, אבל שלא יבלבל במוח על אידיאלים יפים. כי זה כל מה שזה.

ברור. לא בא לו לראות קבוצה חלשה. כי עם גילי אנחנו נדרוס את הליגה ונהיה שם באירופה.

אנחנו כבר 3 שנים משחקים פח אשפה, מכרו לנו כבר שחקנים טובים יותר מורמוט, אבל אתה החלטת שהשיקול שלנו הוא שבלי גילי נראה קבוצה חלשה אז לא בא לנו בלומפילד.
תהנה עם ההסקת מסקנות הזאת.

הייתי מרחיב הרבה, אבל הנושא כל כך מדכא אותי, שאין לי כח. שיישאר פשוט, ושכל אחד יתרגם את זה איך שבא לו. אין גילי אין מנוי. שבהנהלה יעשו עם המידע הזה מה שבא להם.

אני מודה לך. התגובות שלך פשוט מדהימות אותי כל פעם מחדש.
הוא כתב במקום כלשהו שעם גילי נהיה קבוצה חזקה?
לא כל כך קשה להבין שהוא כתב שעכשיו יהיה להם תירוץ אידיאולוגי לא לראות את הקבוצה החלשה שתהיה בכל מקרה.

זה באמת לא נושא ל1 באפריל??

יפה, אז אני פירשתי אותו בצורה אחת, אתה בצורה אחרת (כשגם אחרי קריאה שנייה - אין שום דבר שמרמז שמה שאתה הבנת הגיוני יותר) אבל מבחינתך לא קשה לראות שהניתוח שלך הוא המציאות היחידה.
בגדול, זה לא כזה משנה. לא מזיז לי יותר מדי מה אתה חושב על למה אני לא עושה מנוי.
נגיד שזה בגלל שלא בא לי לבוא לבלומפילד כדי לראות קבוצה חלשה, למרות שזה לא ממש מסתדר עם העובדה שבתור סטודנט אני עושה מנוי רק בשביל התרומה ול90 אחוז מהמשחקים אני לא מגיע.

הניסיון לנתח למה אנשים עושים ככה וככה די פתאטי. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 18:52 
איך נסתדר בלי המאסטרו בעונה הבאה?
האם נוכל למצוא קשר שיוכל למלא את החלל הענק, הכולל 5 בישולים ו3 שערים אחרי שעברו יותר משני שליש של העונה?
כיצד נתקיים? מי יבשל? מי ייקח אחריות ברגעי לחץ? מי יניע את הכדור לרוחב שוב, שוב, שוב ושוב ללא תכלית? מי יגיע ויורגש בכל משחק שבאמת צריכים אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
בוזזזזזז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
unknown כתב:
אחד אדום כתב:
unknown כתב:

אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..

גילי עולה לקבוצה 2.8 מיליון לעונה. קולין ואיליץ׳ הכלומניקים עולים ביחד אותו הדבר. את מי תשחרר?
את ה-300 אלף יורו שרוצים למכור אותו, הייתי משחרר את אנטבי וחיימוביץ׳ והגעת לסכום.
אם אתה לא מבין את התרומה של גילי לקבוצה, לא בטוח שאתה מבין כזה גדול בכדורגל. תיזכר איך ניראנו בעונה שעברה ותבין.
גילי הוא בין היחידים בקבוצה הזו שנראה ומתנהג כמו מקצוען אמיתי, הן מבחינת אורח חיים ספורטיבי והן ההשקעה.

אוקיי,
זגורי עם חצי מהמשכורת של גילי, שיחק פחות דקות העונה, כבש שער יותר ובישל 2 יותר.
איזה עוד תרומה יש לגילי? כבר שכחתי באיזה עונה הוא ירד לגליץ'
אם הכדור לא אצלו ברגל הוא עושה אותה טובה שהוא רץ לפתוח שטחים.
אם לא מוסרים לו הוא עושה תנועות מזלזלות בידיים, אם מחליפים אותו כנ"ל. אחלה מקצוען!

ואיך אנחנו ניראים השנה עם גילי בהרכב? יותר טוב? ממש לא.
אתה יכול להצביע לי השנה על יותר ממשחק אחד שאפשר להגיד שגילי ניצח?

כמובן שאני מגזים וגילי שחקן טוב מאוד ביחס לליגה. אבל בעיניי לא שווה את הכסף שהוא כבר טוחן לנו שנתיים. זה לא שיש לנו יותר מידי תקציב.
ועם כל הכבוד לגילי הוא לא סמל ששווה לעשות בשבילו חרם מנויים. אם המאמן חושב שהוא יכול להביא שחקנים שיותר מתאימים לו בכסף הזה או בתמורה לגילי, אז צריך לזרום איתו. הוא המאמן, אתם האוהדים, שכל אחד יעשה את התפקיד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 19:05 
נניח בצורה הזויה (אחרי שהוכחת שאתה לא מבין כדורגל) שאני זורם איתך, אתה באמת חושב שהמאמן רוצה שימכרו את גילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 19:08 
אתם הזויים... התרומה של גילי יותר מענקית!

אולי שכחתם כבר את עונה קודמת ותחילת העונה שאשכרה שיחקנו כמו קבוצה ליגה לאומית ואנשים רק התחננו לשובו של גילי.

אז לגילי אין מספרים יפים בסטטיסטיקה? אז?
מה לעשות שהוא משחק עם עגלות ונאלץ לרדת לחצי שלנו לקבל כדור כי מה לעשות אין מישהו אחר{זגורי יכול להיות רק על הקו, שי וטועמה לא מסוגלים לרוץ, ואפילו לא נגעתי בגרזטיץ,סאשה וגורדנה בזמנו}.

סבבה בואו נמכור את הקשר הישראלי הכי טוב בארץ במחיר אפסי ונביא את ניר נחומים כאלו.

כמו שאנשים פה מזלזלים בתרומה שלו , אל תתפלאו אחר"כ איך הוא העדיף ללכת למכבי/חיפה בשביל כסף.
אנשים פה שחטו את שכטר בגלל חצי עונה סבירה מינוס, את עמאשה רצו להביא במקום דמארי ועכשיו הגיע הליכלוכים על ורמוט.

ורמוט :HEART2: :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 19:09 
לא לא... תן להם. זגורי יותר טוב. הוא גם יותר טוב מאינייסטה, הוא כבש יותר גולים ממנו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 19:11 
אין לי מילים, בחיי.
אם אתה רוצה להיזכר במה זה הפועל בלי גילי, תחזור עונה אחורה,להתקפה הנפלאה שלך. זאת הייתה העונה הכי דוחה שאני זוכר (למרות המיקום העדיף בטבלה), לא עשינו בה התקפה ראויה אחת לאורך משחקים שלמים!
איך אפשר בכלל להשוות בין גילי, שבעיני היה ונשאר כדורגלן ענק (גם בדאבל ולפניו השורה הסטטיסטית שלו לא הייתה עוצרת נשימה) לבין כל שאר הבינוניים שמסתובבים אצלנו?
עזוב חרם/ לא חרם, גילי ועומר אלו שני השחקנים היחידים בהפועל שבזכותם עוד קונים כרטיסים.
תבדוק פעם כמה זמן לוקח לגילי לעצור כדור ולהסתובב קדימה, וכמה לסאשה יקיר הפורום לדוגמא. אתה באמת חושב שאפשר להחליף את גילי במישהו שפשוט בישל העונה חמישה בישולים וכבש שלושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 19:14 
Sharaot, כתבנו אותו דבר כמעט :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
האם נוכל למצוא קשר שיוכל למלא את החלל הענק, הכולל 5 בישולים ו3 שערים אחרי שעברו יותר משני שליש של העונה?
כיצד נתקיים? מי יבשל? מי ייקח אחריות ברגעי לחץ? מי יניע את הכדור לרוחב שוב, שוב, שוב ושוב ללא תכלית? מי יגיע ויורגש בכל משחק שבאמת צריכים אותו?

בפורום שמכבד את עצמו אתה בפריזר על סעיף נפשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 20:05 
בוז כתב:

סתם ג׳ורדי ויתר עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
בוז כתב:

בפורום שמכבד את עצמו אתה בפריזר על סעיף נפשי

עזוב נו, אולי נמכור את גילי לחיפה ונחזיר את חנן ממן האימתני, או אולי בכלל נתן את גילי למכבי ובתמורה נקבל את בן בן-יאיר ורייכרט להשאלה ל-2 עונות.
אוהדים חולי נפש יש פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 20:14 
מי שמלכלך בו או שלא שפוי.או שלא מבין כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 20:14 
מי שמלכלך פה על גילי או שלא שפוי.או שלא מבין כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 20:15 
הדבר היחיד שהייצור הזה עושה פה זה לטנף על גילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
בוז כתב:

סתם ג׳ורדי ויתר עליו?

איזה שני מטומטמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
שוב, העניין זה לא התרומה של גילי. אלא הרעיון של חרם מנויים אם מוכרים שחקן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 22:45 
unknown כתב:
שוב, העניין זה לא התרומה של גילי. אלא הרעיון של חרם מנויים אם מוכרים שחקן..

אם יש משהו יותר גרוע ממשתמש שלא קורא את הודעת הפתיחה ואז מגיב, זה משתמש שמפרש דברים שלא נאמרו ואז בונה תאוריה סביבם
סימרוטיץ כתב:
אני חושב שמגיע לזה אשכול נפרד, בגלל שאנחנו מכירים את המערכת המשומנת של הפועל כשהיא רוצה למכור שחקן, אז צריך להיות בת יענה כדי לא להבין שהם כבר החליטו למכור אותו

אין שום שחקן שהוא מעל המועדון והמחאה בנושא גילי היא לא רק בגלל השחקן, גילי וורמוט זה הקש האחרון שאני אישית מוכן לספוג מההנהלה הנוכחית (קובסטר תרגע זה לא משליך על שום אקט אחר של ההנהלה) הדרך היחידה שיש לנו כאוהדים כוח מול הדבילים האלו זה המנוי שלנו,אם הם מסתכלים על הקבוצה רק בזווית הכלכלית כדאי שידעו שמהלך של מכירת גילי יביא להפסד כלכלי גדול יותר מאשר להשאירו

אין גילי, אין מנוי

נ.ב : אני אישית גם אוותר על חברותי בעמותה, עקב ההתנהלות האחרונה בנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
מצטרף.. אין גילי אין מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:

מתוך 15 נושאים אחרונים שהמשתמש בוווז הגיב 9 הם לגבי גילי ורמוט. ענייני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 23:47 
בוז כתב:

איפה שנוח לך, אתה משתמש בסטטיסטיקה, איפה שלא נוח, אתה לא משתמש.
תבדוק את המאזן של הפועל תל אביב עם ורמוט ובלי ורמוט מבחינת נקודות, גם השנה וגם בשנה שעברה ואז נדבר. ורמוט אחד עדיף על 10 סאשה אפורים ונגרים.
אנשים כאן חזרו בתשובה, הלכו לכותל ולקברי צדיקים בשביל שגילי יחלים ואיתי יחזור.
בשביל גילי ושכטר האוהדים המתלבטים (ויש אלפים כאלה בכל שנה) עושים מנוי.
בוא נבנה קבוצה של נגרים עם מינימום תקציב ונילחם על הירידה.
אני מאמין בלבנות קבוצה עם בסיס חזק (וגילי ואיתי הם אחלה בסיס, כשאני בטוח שהם גם ילכו לקראת הקבוצה ויקצצו בשכר).
ישמע מצחיק ונאיבי, אבל אין לי בעיה לשלם שוב 100 ₪ במנוי, בשביל לעזור לקבוצה להשאיר את הנכסים שלה.
הפועל בנתה בעונת הדאבל קבוצה עם תקציב של 30 מיליון, אפשר לעשות את זה גם בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 00:05 
unknown כתב:
Asafas כתב:
unknown כתב:
אחד אדום כתב:
unknown כתב:

אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..

אוקיי,
זגורי עם חצי מהמשכורת של גילי, שיחק פחות דקות העונה, כבש שער יותר ובישל 2 יותר.
איזה עוד תרומה יש לגילי? כבר שכחתי באיזה עונה הוא ירד לגליץ'
אם הכדור לא אצלו ברגל הוא עושה אותה טובה שהוא רץ לפתוח שטחים.
אם לא מוסרים לו הוא עושה תנועות מזלזלות בידיים, אם מחליפים אותו כנ"ל. אחלה מקצוען!

ואיך אנחנו ניראים השנה עם גילי בהרכב? יותר טוב? ממש לא.
אתה יכול להצביע לי השנה על יותר ממשחק אחד שאפשר להגיד שגילי ניצח?

כמובן שאני מגזים וגילי שחקן טוב מאוד ביחס לליגה. אבל בעיניי לא שווה את הכסף שהוא כבר טוחן לנו שנתיים. זה לא שיש לנו יותר מידי תקציב.
ועם כל הכבוד לגילי הוא לא סמל ששווה לעשות בשבילו חרם מנויים. אם המאמן חושב שהוא יכול להביא שחקנים שיותר מתאימים לו בכסף הזה או בתמורה לגילי, אז צריך לזרום איתו. הוא המאמן, אתם האוהדים, שכל אחד יעשה את התפקיד שלו.

אם אתה משווה את זגורי ביכולת לורמוט, אתה ממש לא מבין בכדורגל. לא הכל בחיים זה סטטיסטיקה. אייל ברקוביץ׳ היה עם אותה כמות של שערים ובישולים כמו גילי, זה אומר שהוא לא היה שחקן ענק? הוא לא גולר והתרומה שלו לקבוצה היא הרבה יותר מרק במגרש.
בנאדם שחושב שירידה לגליץ׳ מעידה על אופי או יכולת של שחקן התקפי טועה ( להבדיל אלף מליוני הבדלות מתי ראית את מסי/ רונאלדו/ האזאר יורדים לגליץ׳? זה אומר שהם לא עילוי?).
אני חולק על דעתך בעניין היכולת של הקבוצה. הפסדנו השנה המון נקודות בגלל חוסר מזל משווע (אם תרצה, יש לי מספיק דוגמאות כמו טדי, רעננה, סכנין, חיפה ובשני דרביםו) והקבוצה דומיננטית ברוב המכריע של המשחקים.
גילי לא סמל בשבילנו? הבנאדם ויתר על 100 אלף יורו יותר לעונה ממקקי כדי לחזור אלינו, וזה לפני שהכלב זהבי תקע לנו סכין בגב וחתם שם.
כשהפועל שיחקו באירופה והא היה בהולנד, אז הוא הגיע גם למשחקים וזה מראה עד כמה איכפת לו מהקבוצה הזו שנקראת הפועל ת״א.
אף מאמן בארץ לא היה מוותר על גילי והיום יותר מתמיד צריך להצדיע לרב״ש ( שאני חושב שעשה עונה גרועה) על שלא ויתר בנושא דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 00:26 
בלי קשר לזה שגילי מאוד מאוד חשוב הוא באמת חייב לעשות יותר מספרים
זה לא סותר
אני מאמין שהוא ישאר וסביבו ייבנה השאר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 303 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: