unknown כתב:
Asafas כתב:
unknown כתב:
אחד אדום כתב:
unknown כתב:
אוהדים מטומטמים שלא לומדים מטעויות!
מיום ליום אני מרגיש כאילו אנחנו מתחילים להיות יותר דומים לאלו מעבר לכביש..
אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..
אני לא חושב שההודעה שלך נובעת מטיפשות
אין לאפחד בעיה שימכרו את גילי אם יביאו שחקן טוב בתמורה
הקטע שבם רק רוצים להחזיר חובות
היה טעות מלכתחילה להנחית שחקנים כמו שכטר וגילי במסגרת התקציב שהיה לנו ב2 העונות האחרונות. גם טעות כלכלית, גם טעות ביצירת חוסר איזון בקבוצה ובעיקר טעות כי שניהם לא ב50% מהכושר שהיו בו והשנים לא הולכות לעשות להם טוב. אולי הגיע הזמן להפרד משניהם כדי לשחרר קצת את הרצועה הזו סביב הצוואר שלנו?
אז מה אתה מציע? שהמועדון יצבור חובות? שלא ישלמו משכורות כמו בבית"ר? מה הפיתרון שלך חוץ מהתקווה של כולנו שיבוא איזה פראייר שיזרוק מיליונים על הקבוצה?
גילי עולה לקבוצה 2.8 מיליון לעונה. קולין ואיליץ׳ הכלומניקים עולים ביחד אותו הדבר. את מי תשחרר?
את ה-300 אלף יורו שרוצים למכור אותו, הייתי משחרר את אנטבי וחיימוביץ׳ והגעת לסכום.
במקום ארבעת הליצנים האלה, הייתי מעלה 4 שחקני נוער ולא נפגע מקצועית וכלכלית.
אם אתה לא מבין את התרומה של גילי לקבוצה, לא בטוח שאתה מבין כזה גדול בכדורגל. תיזכר איך ניראנו בעונה שעברה ותבין.
גילי הוא בין היחידים בקבוצה הזו שנראה ומתנהג כמו מקצוען אמיתי, הן מבחינת אורח חיים ספורטיבי והן ההשקעה.
אוקיי,
זגורי עם חצי מהמשכורת של גילי, שיחק פחות דקות העונה, כבש שער יותר ובישל 2 יותר.
איזה עוד תרומה יש לגילי? כבר שכחתי באיזה עונה הוא ירד לגליץ'
אם הכדור לא אצלו ברגל הוא עושה אותה טובה שהוא רץ לפתוח שטחים.
אם לא מוסרים לו הוא עושה תנועות מזלזלות בידיים, אם מחליפים אותו כנ"ל. אחלה מקצוען!
ואיך אנחנו ניראים השנה עם גילי בהרכב? יותר טוב? ממש לא.
אתה יכול להצביע לי השנה על יותר ממשחק אחד שאפשר להגיד שגילי ניצח?
כמובן שאני מגזים וגילי שחקן טוב מאוד ביחס לליגה. אבל בעיניי לא שווה את הכסף שהוא כבר טוחן לנו שנתיים. זה לא שיש לנו יותר מידי תקציב.
ועם כל הכבוד לגילי הוא לא סמל ששווה לעשות בשבילו חרם מנויים. אם המאמן חושב שהוא יכול להביא שחקנים שיותר מתאימים לו בכסף הזה או בתמורה לגילי, אז צריך לזרום איתו. הוא המאמן, אתם האוהדים, שכל אחד יעשה את התפקיד שלו.
אם אתה משווה את זגורי ביכולת לורמוט, אתה ממש לא מבין בכדורגל. לא הכל בחיים זה סטטיסטיקה. אייל ברקוביץ׳ היה עם אותה כמות של שערים ובישולים כמו גילי, זה אומר שהוא לא היה שחקן ענק? הוא לא גולר והתרומה שלו לקבוצה היא הרבה יותר מרק במגרש.
בנאדם שחושב שירידה לגליץ׳ מעידה על אופי או יכולת של שחקן התקפי טועה ( להבדיל אלף מליוני הבדלות מתי ראית את מסי/ רונאלדו/ האזאר יורדים לגליץ׳? זה אומר שהם לא עילוי?).
אני חולק על דעתך בעניין היכולת של הקבוצה. הפסדנו השנה המון נקודות בגלל חוסר מזל משווע (אם תרצה, יש לי מספיק דוגמאות כמו טדי, רעננה, סכנין, חיפה ובשני דרביםו) והקבוצה דומיננטית ברוב המכריע של המשחקים.
גילי לא סמל בשבילנו? הבנאדם ויתר על 100 אלף יורו יותר לעונה ממקקי כדי לחזור אלינו, וזה לפני שהכלב זהבי תקע לנו סכין בגב וחתם שם.
כשהפועל שיחקו באירופה והא היה בהולנד, אז הוא הגיע גם למשחקים וזה מראה עד כמה איכפת לו מהקבוצה הזו שנקראת הפועל ת״א.
אף מאמן בארץ לא היה מוותר על גילי והיום יותר מתמיד צריך להצדיע לרב״ש ( שאני חושב שעשה עונה גרועה) על שלא ויתר בנושא דמארי.