תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
מה שלומי דורה עשה שמגיע לו להיות מועמד להפועל תל אביב?
אני הייתי הולך או על אלי כהן(השריף) או על יוסי מזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
אין גילי אין מנוי.
לא רוצה לא את שון מלכה, לא את ספורי ולא את פדידה. אם היו צעירים שראויים לשחק הם היו משחקים. הם פשוט לא ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 19:27 
RedFox כתב:
אין גילי אין מנוי.

It's simple as that.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
מה שלומי דורה עשה שמגיע לו להיות מועמד להפועל תל אביב?
אני הייתי הולך או על אלי כהן(השריף) או על יוסי מזרחי

:LAGUH!:
אם כמה שזה מצחיק זה גם עצוב כי אין פשוט אופציות אחרות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 20:10 
חזוקה כתב:
יש היום כ''כ הרבה מאמנים שהם לא מוערכים ומגיע להם.
ברק בכר מאמן באמת מצוין, גם שלומי דורה מאמן מעולה שמוציא מקבוצות בינוניות את המקסימום.
כמו כן שניהם ניחנים בכריזמתיות ויחסי אנוש פשוט מצוינים.
חושב ששלומי דורה זה אחלה אופציה לעונה הבאה.
כמובן שזה חרטה כן אבל הייתי חייב להגיב

כן כן ברור
כבר ראינו מה שווים כל המאמנים ה"באמת מצוינים" האלה
אבוקסיס בן שמעון דורה שמורה בנאדו כולם אותו זבל, לא ראויים להיקרא מאמנים
אם אין כסף להביא מישהו מבוגר ומנוסה עם קבלות אז מצידי שייתנו לדומב לאמן ויחסכו עוד כמה גרושים. גם ככה אין שום הבדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 22:20 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עומרי קנדה כתב:

אני מת על האוהדים המבוגרים האלה שחוו קשיים עם המועדון ויש להם זכות להגיד מה שהם רוצים כי הם פה הרבה זמן,אני חי כולה 20 שנה וזה לא הופך אותי לאוהד פחות נאמן ממך.
אתה בפירוש אמרת שהסיבה שלא תעשה מנוי זה שורמוט לא יהיה פה,לא אמרת את זה על איזה ילד שגדל פה מגיל אפס ונתן את כל חייו למועדון.
ורמוט עם כל אהבתי והערכתי אליו הוא שכיר חרב שמרוויח משכורת גבוהה מאוד,היינו לפניו וניהיה גם אחריו.
ושוב הלוואי שהוא יהיה פה.

לך תזדיין יא כלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
חזוקה כתב:
ברק בכר מאמן באמת מצוין, גם שלומי דורה מאמן מעולה שמוציא מקבוצות בינוניות את המקסימום.

כן כן ברור
אם אין כסף להביא מישהו מבוגר ומנוסה עם קבלות אז מצידי שייתנו לדומב לאמן ויחסכו עוד כמה גרושים. גם ככה אין שום הבדל

אין לך כסף למאמן זר, ואיך באמת קבעת שהשמות האלו הם זבל ? איך? שלומי דורה וברק בכר יחסית צעירים, ברק בכר מאמן אאל''ט 3 שנים בקריית שמונה ולפני זה הוא היה שחקן בכלל, ורק תשים לב מה קריית שמונה נהפכה ב3 שנים האלה ומה עשתה. והכדורגל שהיא משחקת.
שלומי דורה לפי דעתי בתור בנאדם ענק. חכם ולא נעל כמו יוסי מזרחי.
"השריף", סתם זקן סנילי לפי דעתי, סתם מאמן חלש. כנ''ל יוסי מזרחי חתיכת קבב שמעשן 4 קופסאות ביום ונראה בנאדם הכי שכונה שיש. לא רואה אותו בכלל מתאים להפועל.
אבל כן אני רואה את שלומי דורה מכניס את השחקנים לאטרף לפני דרבים, לפני בית''ר, כן את זה אני רואה יופי.
כמו מקרה רן בן שמעון - יש מאמנים שלא יצליחו בחיים עם קבוצה גדולה, וראינו את זה כשנכשל גם אצלנו וגם אצל הנבלות מעבר לכביש(רב''ש).
לעומת זאת דורה עלה מהנוער של חיפה ולעולם לא היה באחת מארבעת הגדולות, ויש לי הרגשה מאוד גדולה שהוא ממש יצליח - ומנגד יש לך את יוסי מזרחי והשריף שכשלון בקבוצות גדולות הביא אותם למה שהם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 22:30 
הלכו הזרזירים (חברי העמותה) אצל העורבים (תאומים רמון לובין)
עכשיו הזרזירים מתבכיינים שהעורבים מתנהגים כמו שהיה צפוי וברור שהם יתנהגו - כמו עורבים, וכמו שהם התנהגו בקדנציה הקודמת.

ציטוט:
אוהדי הפועל נולדו לסבול ומי שיגיד אחרת כניראה שלא יודע מה זה הפועל אוהדי הפועל מאז ומתמיד סבלו
כי לטימטום כמו ליקום, אין סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
מי ירה את הקלישאה האיומה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
עכשיו הזרזירים מתבכיינים שהעורבים מתנהגים כמו שהיה צפוי וברור שהם יתנהגו - כמו עורבים, וכמו שהם התנהגו בקדנציה הקודמת.

ציטוט:
אוהדי הפועל נולדו לסבול ומי שיגיד אחרת כניראה שלא יודע מה זה הפועל אוהדי הפועל מאז ומתמיד סבלו

לך לעזאזל.
הדבר הכי דוחה בקהל הזה זה השנאה הפנימית.
העמותה היא דבר שחיכינו לו הרבה שנים(כן גם אתם ערן,שחר ולירון אדום) רצינו להיות אדונים לעתידנו ואין לי ספק שבטווח הארוך ניהיה הרבה יותר מזה וזה יראה טוב בדיוק כמו בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
צודק,אבל זו עדיין קלישאה איומה.
90 אחוז מהקבוצות בארץ היו מתחלפות עם ה"נולדו לסבול הזה".יותר גרוע מלהגיד שביקור בבית חולים נותן פורפורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:38 
עומרי קנדה כתב:
חתול אדום כתב:

ציטוט:

לך לעזאזל.
הדבר הכי דוחה בקהל הזה זה השנאה הפנימית.
העמותה היא דבר שחיכינו לו הרבה שנים(כן גם אתם ערן,שחר ולירון אדום) רצינו להיות אדונים לעתידנו ואין לי ספק שבטווח הארוך ניהיה הרבה יותר מזה וזה יראה טוב בדיוק כמו בכדורסל.

בטווח הארוך, כי יש דרך, ואנחנו קבוצה טובה, ואנחנו עוד נתחבר ונדבר חזק בצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
לצערי, אני לא רואה טייקון / אוליגרך / שייח סעודי שיקנה את הפועל.
ולכן, המפתח לבניית הקבוצה לעתיד היא בכך שרמון יעביר את ה-50% שלו לידי העמותה ללא תמורה, והיא תנהל את המועדון יחד עם השותפים האחרים (צבאן, סיימון וכו').
תהיה שנה פיננסית, אבל כך לא תהיה התרסקות במכירת המנויים, וניבנה שלד יציב לעתיד, שיאפשר גם מכירה עתידית לגורם רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:51 
ללא תמורה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
ללא תמורה :LOL2:

כן, ללא תמורה. כי אם הוא יישאר כמוביל המועדון לעונה הפיננסית הבאה עלינו לרעה, כמות המנויים תרד דרמטית, והחובות והצרות של חיימקה רק יתרבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 00:05 
חזוקה כתב:
pogi כתב:
חזוקה כתב:

אין לך כסף למאמן זר, ואיך באמת קבעת שהשמות האלו הם זבל ? איך? שלומי דורה וברק בכר יחסית צעירים, ברק בכר מאמן אאל''ט 3 שנים בקריית שמונה ולפני זה הוא היה שחקן בכלל, ורק תשים לב מה קריית שמונה נהפכה ב3 שנים האלה ומה עשתה. והכדורגל שהיא משחקת.
"השריף", סתם זקן סנילי לפי דעתי, סתם מאמן חלש. כנ''ל יוסי מזרחי חתיכת קבב שמעשן 4 קופסאות ביום ונראה בנאדם הכי שכונה שיש. לא רואה אותו בכלל מתאים להפועל.
אבל כן אני רואה את שלומי דורה מכניס את השחקנים לאטרף לפני דרבים, לפני בית''ר, כן את זה אני רואה יופי.
כמו מקרה רן בן שמעון - יש מאמנים שלא יצליחו בחיים עם קבוצה גדולה, וראינו את זה כשנכשל גם אצלנו וגם אצל הנבלות מעבר לכביש(רב''ש).
לעומת זאת דורה עלה מהנוער של חיפה ולעולם לא היה באחת מארבעת הגדולות, ויש לי הרגשה מאוד גדולה שהוא ממש יצליח - ומנגד יש לך את יוסי מזרחי והשריף שכשלון בקבוצות גדולות הביא אותם למה שהם היום.

אה אז אתה רוצה לדעת איך קבעתי שהם זבל?
בוא אני אספר לך
כי כבר ראיתי את סיני, ואת לנדאו, ואת לוזון ואת אבוקסיס ואת בן שמעון
ראיתי את אותם "כישרונות מבטיחים שמטריפים לפני דרבי" ומה הם יודעים לעשות ולצערי זה לא הרבה.
בליגה פח אשפה שיש פה גם אני יכול לקחת קבוצה כמו הפועל חיפה ולסיים איתה באמצע הטבלה, ממש חכמה גדולה. רק חבל שכשמגיעים לקבוצה קצת יותר גדולה עם קהל ועם לחץ אז קורסים והבלוף מתגלה.
הפועל צריכה מאמן שיודע לאמן, לא להטריף, ומבחינתי גם שלא יהיה בנאדם ענק, העיקר שיידע לאמן.
ובגלל שאתה מבולבל אז בו אני אצ'פר אותך ואגלה לך את סוד ההצלחה של הכוכב שלך ברק בכר-
הסוד הוא שהוא יושב בשקט ולא מפריע לבוס שלו בק"ש לנהל את העניינים.
אבל זה רק בינינו אל תגלה לאף אחד.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 31 מרץ 2014, 00:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 00:11 
שלומי דורה :LOL2: איזה אוהדים מפגרים יש לנו השם ירחם, לא פלא שחיימקה עושה מהפועל קציצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 00:15 
yos כתב:
לצערי, אני לא רואה טייקון / אוליגרך / שייח סעודי שיקנה את הפועל.
ולכן, המפתח לבניית הקבוצה לעתיד היא בכך שרמון יעביר את ה-50% שלו לידי העמותה ללא תמורה, והיא תנהל את המועדון יחד עם השותפים האחרים (צבאן, סיימון וכו').
תהיה שנה פיננסית, אבל כך לא תהיה התרסקות במכירת המנויים, וניבנה שלד יציב לעתיד, שיאפשר גם מכירה עתידית לגורם רציני.

אחרי שהעמותה הזו הוקמה הצפייה ממנה הייתה אחת ויחידה- לוודא שאנחנו לא מגיעים למצב של היום.
לוודא שהמועדון מנצל את העזיבה של טביב כדי לעבור לסטנדרטים אחרים של ניהול, גם אם זה אומר לשבת לרמון על הוריד בלי הפסקה כדי שימנה אנשי מקצוע לתפקידי ניהול ולא ינהל את המועדון בצורה מופקרת כמו שהוא עשה.
לא צופה מהעמותה לגייס כספים מהאוהדים כדי להביא שחקנים, לדחוף אוהדים לקבלת ג'ובים ולקחת אחריות על מכירת הכרטיסים כאילו מדובר ביחצ"נים של מועדון ריקודים.
העמותה המצחיקה הזאת כשלה ואני מאמין שכבר שנה הבאה היא תתפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
חזוקה כתב:
pogi כתב:
חזוקה כתב:

בוא אני אספר לך
ראיתי את אותם "כישרונות מבטיחים שמטריפים לפני דרבי" ומה הם יודעים לעשות ולצערי זה לא הרבה.
בליגה פח אשפה שיש פה גם אני יכול לקחת קבוצה כמו הפועל חיפה ולסיים איתה באמצע הטבלה, ממש חכמה גדולה. רק חבל שכשמגיעים לקבוצה קצת יותר גדולה עם קהל ועם לחץ אז קורסים והבלוף מתגלה.
הפועל צריכה מאמן שיודע לאמן, לא להטריף, ומבחינתי גם שלא יהיה בנאדם ענק, העיקר שיידע לאמן.
ובגלל שאתה מבולבל אז בו אני אצ'פר אותך ואגלה לך את סוד ההצלחה של הכוכב שלך ברק בכר-

חבורה של חיים בסרט.
גם אני ראיתי את סיני ואת לנדאו ואת לוזון ואבקסיס ובן שמעון, וגם אני האמנתי בהם. ומה לעשות לא כל אחד מצליח - תתפלא כמה כדורגל הוא לא מדע מדויק ולא תמיד למאמן יש השפעה ישירה להצלחה. יש כל כך, אבל כל כך הרבה גורמים מסביב שמשפיעים, באמת אני יכול לתת לך פה רשימה שתכפיל את כמות העמודים באשכול.
לא תמיד מאמן עם ניסיון/יקר/בעל שם הוא זה שייקח אותך רחוק. סתם דוגמה - תבדוק כמה מאמנים ריאל מדריד החליפה ב10 שנים האחרונות, כן אותה ריאל מדריד שבזבזה הכי הרבה כסף לרכש ואותו מאמן יכול לבנות לעצמו כל סגל דמיוני שרק יעלה על רוחו כולל כל שחקן בעולם. תבדוק כמה מאמנים בעלי שם עולמי עשו שם קדנציה ועפו עוד לפני שהספיקו לצחוק על השטויות שאתה פולט מר "אוהד וותיק חכם שהספיק לראות הכל", אתה מזכיר לי את הנהגי מוניות הזקנים שחושבים שהם היו מנהלים טוב יותר תמדינה מביבי, ולוקחים את ישראל למונדיאל במקום גוטמן.
אה ותנחש מי "גנב" לריאל את כל אותם תארים בשנים האחרונות..? אה.. סתם איזה אחד בשם "פפ גווארדיולה" שנתן להם כל תואר אפשרי אחרי שאימן את הנוער, והיום הוא עושה את אותו דבר עם באיירן, או טיטו ויאלנובה, כמה אירוני אה? ההפך המוחלט מהשטויות שפלטת לא? קח דוגמה אחרת - דורטמונד עם יורגן קלופ שחוץ ממינץ לא נגע באף קבוצה אחרת, אה.. מסתבר שגם סתם מאמנים יכולים להצליח לא? ואלה סתם דוגמאות קלאסיות, יש עוד אלף.

וכן.. בטח תתפוס אותי במילה כי אין לך מה להגיד ותזיין תשכל שאנחנו זה לא ברצלונה.. וכל מאמן אחר היה מצליח בזכות השחקנים שיש שם.. או וואט אבר..
תתפלא כמה הכדורגל זה לא מדע מדויק, וסיכוי מאוד מאוד טוב שאם לא יסתדרו גורמים אחרים כמו ניהול, מנטאליות של השחקנים לאור המצב, הקרע שיש באוהדים או עוד אלף דברים אחרים - גם אם תחזיר את פרגוסון לקאמבק בהפועל אני לא בטוח שיהיה שינוי. אז אל תבכה לי על שלומי דורה או ברק בכר כשאתה בכלל מעדיף מאמנים שכבר ניסו בקבוצות גדולות והוכיחו שהם פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 01:01 
זה מדהים איך כולם אשמים במצב של היום חוץ מהעמותה. בעיניהם של חברי העמותה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 01:05 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
GATE7 כתב:

:ROSE:

איזה מביכים אתם, בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 01:27 
חזוקה כתב:
pogi כתב:
חזוקה כתב:
pogi כתב:
חזוקה כתב:

בוא אני אספר לך

חבורה של חיים בסרט.
גם אני ראיתי את סיני ואת לנדאו ואת לוזון ואבקסיס ובן שמעון, וגם אני האמנתי בהם. ומה לעשות לא כל אחד מצליח - תתפלא כמה כדורגל הוא לא מדע מדויק ולא תמיד למאמן יש השפעה ישירה להצלחה. יש כל כך, אבל כל כך הרבה גורמים מסביב שמשפיעים, באמת אני יכול לתת לך פה רשימה שתכפיל את כמות העמודים באשכול.
לא תמיד מאמן עם ניסיון/יקר/בעל שם הוא זה שייקח אותך רחוק. סתם דוגמה - תבדוק כמה מאמנים ריאל מדריד החליפה ב10 שנים האחרונות, כן אותה ריאל מדריד שבזבזה הכי הרבה כסף לרכש ואותו מאמן יכול לבנות לעצמו כל סגל דמיוני שרק יעלה על רוחו כולל כל שחקן בעולם. תבדוק כמה מאמנים בעלי שם עולמי עשו שם קדנציה ועפו עוד לפני שהספיקו לצחוק על השטויות שאתה פולט מר "אוהד וותיק חכם שהספיק לראות הכל", אתה מזכיר לי את הנהגי מוניות הזקנים שחושבים שהם היו מנהלים טוב יותר תמדינה מביבי, ולוקחים את ישראל למונדיאל במקום גוטמן.
אה ותנחש מי "גנב" לריאל את כל אותם תארים בשנים האחרונות..? אה.. סתם איזה אחד בשם "פפ גווארדיולה" שנתן להם כל תואר אפשרי אחרי שאימן את הנוער, והיום הוא עושה את אותו דבר עם באיירן, או טיטו ויאלנובה, כמה אירוני אה? ההפך המוחלט מהשטויות שפלטת לא? קח דוגמה אחרת - דורטמונד עם יורגן קלופ שחוץ ממינץ לא נגע באף קבוצה אחרת, אה.. מסתבר שגם סתם מאמנים יכולים להצליח לא? ואלה סתם דוגמאות קלאסיות, יש עוד אלף.

וכן.. בטח תתפוס אותי במילה כי אין לך מה להגיד ותזיין תשכל שאנחנו זה לא ברצלונה.. וכל מאמן אחר היה מצליח בזכות השחקנים שיש שם.. או וואט אבר..
תתפלא כמה הכדורגל זה לא מדע מדויק, וסיכוי מאוד מאוד טוב שאם לא יסתדרו גורמים אחרים כמו ניהול, מנטאליות של השחקנים לאור המצב, הקרע שיש באוהדים או עוד אלף דברים אחרים - גם אם תחזיר את פרגוסון לקאמבק בהפועל אני לא בטוח שיהיה שינוי. אז אל תבכה לי על שלומי דורה או ברק בכר כשאתה בכלל מעדיף מאמנים שכבר ניסו בקבוצות גדולות והוכיחו שהם פח.

:LOL2:
אתה באמת חמוד אבל אין לך מושג
אתה כנראה לא מבין שפה זה לא ספרד. פה זה גם לא צרפת ולא גרמניה ולא אנגליה ולא איטליה.
פה זה ישראל, וזו מדינת כדורגל חובבנית לכל דבר. ועצם זה שאתה נותן לי פה את ריאל וברצלונה כדוגמא מוכיחה את העובדה שאין לך מושג בסיסי בכדורגל כי אין פה מקום אפילו לשמינית השוואה.
באירופה מאמן זה מקצוע לכל דבר, אלו אנשים שעובדים בזה מהבוקר ועד הלילה, זה המקצוע שלהם הם מומחים לזה. הם למדו מגיל 5 באקדמיות הכי טובות בעולם מה זה כדורגל.
ראית שנה שעברה איך מאמן של קבוצת נוער ספרדית קירקס את הליגה (באותו תקציב שהיה להרבה ישראלים לפניו שנכשלו). צר לי לאכזב אותך אבל כל איש מקצוע שגדל בישראל ועשה פה את הקריירה הוא חובבן, מהסיבה הפשוטה שהכדורגל פה הוא חובבני (מין לוגיקה פשוטה שכזו). ההבדל בין המאמנים פה נעוץ בותק, בניסיון ובמשמעת.
עכשיו מן הסתם שאין לנו כסף להנחית מאמן זר נורמלי וניאלץ להסתפק במאמן מקומי. אתה טוען שכדורגל זה לא מדע מדוייק אבל תראה איזה קטע- ב20 השנה האחרונות רק מאמנים מנוסים הצליחו אצלנו- אלי כהן, קשטן, שום וגוטמן. ומה קרה עם כל הכישרונות הצעירים? נכון. כולם נכשלו וחלקם כמעט הורדו אותנו ליגה. אבל כל זה לא מעניין את המשתמש חזוקה שיש לו הרגשה שרוני דורה, מאמן אלמוני שעוד לא עשה כלום בכדורגל הישראלי צריך לקבל הזדמנות כי הוא ״יטריף את השחקנים״.
ההיסטוריה לימדה אותנו שהפועל תל אביב זה מועדון שצריך מאמן מבוגר שישליט סדר ומשמעת. אם אין כסף להביא אחד כזה, אז כמו שכתבתי שימנו את אסי דומב. לא רואה שום הבדל בינו לבין דורה וכל האחרים והכישלון העתידי שלו יעלה פחות כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

ייתכן שנעשו טעויות אבל להגיד שהעמותה אשמה במצב של הקבוצה וצריך לסגור אותה? זה בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 07:00 
כל מה שפוגי אומר. שלומי דורה, איזו בושה... מהאנשים שרוצים ששייע יבוא עם שלום תקווה עוזר מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
כל מה שפוגי אומר. שלומי דורה, איזו בושה... מהאנשים שרוצים ששייע יבוא עם שלום תקווה עוזר מאמן

לא חייבים להנעל על שלומי דורה. אולי מכבי פ"ת ירדו ליגה ויסכימו לשחרר לנו את קובי רפואה ללא תמורה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
pogi כתב:
חזוקה כתב:

כן כן ברור

1. לקחת מאמן צעיר שלא אימן קבוצה גדולה ולזרוק אותו להפועל שעוברת טלטלה בקיץ זה מתכון לכישלון. זו בדיוק היתה המציאות של לנדאו וגיא לוזון וראינו איך זה נגמר. רק מאמן מנוסה וחזק.
2. השריף מבוגר מגוטמן ב7 שנים בלבד. גם מאמן הנבחרת זקן סנילי?! לא מדובר בקשטן או לופא, הוא לא זקן ובטח שלא "סנילי", אלא אם אתה מתכוון לכך שהוא כבר שכח את מה שדורה ובכר עוד לא למדו.
3. נתת את בכר כדוגמא להצלחה אבל באותה נשימה הזכרת את רן ככישלון. בכר, כמו רן, מצליח בק"ש וכמוהו הוא עלול להיכשל בת"א, רוצה לקחת עוד צ'אנס?! לי הספיק הניסוי של העונה הזו.
4. ההערות שלך על יוסי מזרחי לא שוות תגובה. המשקל שלו וכמות הסיגריות שהוא מעשן אינה מדד לכלום. הבנאדם מאמן מקצועי ויסודי שבניגוד לכל מיני דורה ובכר, אימן בהצלחה את בית'ר (לקח אליפות) ואת מכבי (עזב כשנמני נכשל ופוטר מתוך לויאליות ראויה לשמה).
5. אתה "מרגיש" שדורה יכול להצליח אבל להפועל אין את הלוקסוס היום לפעול לפי "תחושות בטן". בניגוד למה שכתבת, השריף לא היה כישלון כזה גדול ומלבד קשטן הוא היחיד שאימן בכל אחת מ4 הגדולות וזכה בתארים אצלנו ובבית'ר. כשאתה צריך מאמן לא יקר, שאין לו עיתונאי חצר, שדורש משמעת, יודע לבנות קבוצות מהיסוד, בעל עין טובה לזרים, יכולת לקדם צעירים ומומחה למשחק הגנה (בכל זאת, היה בלם בעברו) - אז השריף הוא האדם הנכון עבורך.

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 31 מרץ 2014, 08:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
העמותה לא אשמה במצב, היא לא גרמה לו.
אבל הסיבה להקמתה עומדת בסתירה מלאה למציאות הנוכחית במועדון, וזו הבעיה הכי גדולה.
הגוף הזה שקם מאותם אוהלים מול ביתו של טביב, וגרם לכולנו תחושה שאנחנו קהל מאוחד שיודע לעמוד על שלו, הפך לגוף שהוא עושה דברו של השלטון.
לכן בצורה עקיפה - יש לעמותה אחריות למצב שנוצר, ובעיקר לאי מניעתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
העמותה לא אשמה במצב, היא לא גרמה לו.
אבל הסיבה להקמתה עומדת בסתירה מלאה למציאות הנוכחית במועדון, וזו הבעיה הכי גדולה.
הגוף הזה שקם מאותם אוהלים מול ביתו של טביב, וגרם לכולנו תחושה שאנחנו קהל מאוחד שיודע לעמוד על שלו, הפך לגוף שהוא עושה דברו של השלטון.
לכן בצורה עקיפה - יש לעמותה אחריות למצב שנוצר, ובעיקר לאי מניעתו

"עושה דברו של השלטון".
בל נישכח שהעמותה מחזיקה בסה"כ ב20 אחוז מהמועדון והיא עושה מעל ומעבר בהתחשב בנסיבות של אי קיום דירקטוריון כמובטח ע"י בעל זכויות הניהול.
בכדורסל הקבוצה מתנהלת בשליטה מלאה של האוהדים וראה איזה פלא הכל מתפקד ועובד בצורה מצויינת.
ביום שהעמותה תחזיק באחוזים רבים יותר מהמועדון הדברים יתנהלו הרבה יותר טוב,מה גם שהעמותה מיומה הראשון הצהירה שהיא מוכנה לתת שליטה מלאה לכל אדם ראוי שיבוא לקנות את הקבוצה כאשר עליו להתחייב לכמה סעיפים זניחים שלא יפריעו לו במידה וכוונותיו טהורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 09:19 
1 אצל מזרחי הכי ברור שנקבל מאמן מקצוען. לא עילוי, אבל מקצוען. הייתי משתדל ללכת עליו כי אין לו חסרונות.

2השריף אפשרות טובה אבל לא מלהיבה. התאושש מטראומת בניון, אבל לא חזר לגמרי למה שהיה לפני בניון, ולכן ההתלהבות הנוסטלגית רעועה מעט. בן אדם רציני, ועדין אי התלות בשכר ופרספקטיבה של אדם מבוגר עלולים להפוך אותו למעט אדיש במצבים בלגן כמו שחווים בהפועל.

3 אם כבר מזכירים את דורה, אלי כהן עדיף. יותר אישיות ויותר כדורגל מסודר. דורה מספיק (בקושי ?), אבל מרגיש שאיתו הגענו לתחתית החבית. לשניהם חוסר באימון קבוצת טופ, ועדין על אלי כהן הייתי סומך יחסית ואפילו לא רחוק מהשריף.

4 בכר לא יעזוב, ומקבל שאימון תחת שרצקי הוא תעודה בע"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: