תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:54 
סימרוטיץ כתב:
נדמה כי האולטראס הופך את עצמו לגוף דו פרצופי בעל פיצול אישיות , איך יכול להיות שמצד אחד הוא מקדם ערכים ליברלים פלורליסטים וסוציאלים ואליו מצד שני ערכים אי סובלניים אנטי דמוקרטים ואנטי פלורליסטים, על גבול הגזענות
לא ברור לאיזה כיוון הם הולכים ... אבל אין ספק שהם לוקחים את כולנו איתם עם אנחנו אוהבים את זה או לא

אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:59 
קרספו, 19, שבתאי, פואד
אני חושב שהמאבק נגד אלימות המשטרה הוא מוצדק מאין כמוהו. אני משוכנע שהרוב המכריע של האוהדים רוצה כמה שפחות מעורבות של המשטרה.
אני נדהם מחוסר החכמה שבשלט הזה.
חוסר חכמה פוליטי: אתם נתפסים כמי שפוגעים במשפחה, באוהד הפועל שנפטר.
חוסר חכמה ענייני: האם המאבק באלימות המשטרה קשור למשחק הזה? האם אי אפשר גם להיאבק באלימות המשטרה וגם לא להילחם במשחק הזה? האם כל מי שחושב שאין בעיה עם משחק ראווה לזכר אוהד הוא בהכרח משת"פ עם המשטרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 18:04 
100%anti beitar כתב:
סימרוטיץ כתב:
נדמה כי האולטראס הופך את עצמו לגוף דו פרצופי בעל פיצול אישיות , איך יכול להיות שמצד אחד הוא מקדם ערכים ליברלים פלורליסטים וסוציאלים ואליו מצד שני ערכים אי סובלניים אנטי דמוקרטים ואנטי פלורליסטים, על גבול הגזענות
לא ברור לאיזה כיוון הם הולכים ... אבל אין ספק שהם לוקחים את כולנו איתם עם אנחנו אוהבים את זה או לא

אה?

אני חושב שהייתי די ברור מה לא הובן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 18:07 
לא הובן הקשר למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 18:09 
אולי יש לך קשיי הבנה ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 18:09 
סימרוטיץ כתב:
100%anti beitar כתב:
סימרוטיץ כתב:

אה?

אני חושב שהייתי די ברור מה לא הובן ?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מוות כתב:
ערן כתב:
בהתחלה תהיתי למה אין שם אף שאלה מקצועית, לטוב ולרע: על מצבים נייחים, מסירות, כושר וכו'. ואז הבנתי. זה ראיון שסופית ממקם את שי אבוטבול בתור הרבה דברים אחרים שקשורים למועדון - חוץ משחקן כדורגל. יחסי אוהדים-הנהלה, יחסי שחקנים-הנהלה, יחסי שחקנים-שחקנים, יחסי שחקנים-מאמן. זה פשוט אוסף קלישאות שטחי, ומעניין גם מי הטיפוסים השטחיים שיתלהבו מהדבר הזה. חבל שכבר יש בהפועל מישהו שממונה על הקשר עם הקהל, אחרת הייתי שם אותו בתפקיד הזה.
במכבי היו שואלים אותם על ספרינטים, סגירה אלכסונית ולחץ בשליש של היריבה?
מצחיק שטענת פה כמה וכמה פעמים שיש איזו אובססיה על מכבי, כשאתה זה ששולף אותה בכל פעם. מה הקשר למה שכתבתי?
זה ראיון שכל קשר בינו ובין כדורגל לא קיים. זהו.

כמו ששחם כתב, אני פשוט לא מבין מתי כן עושים פה ראיונות "מקצועיים". גם כשמראיינים את שחקני אשדוד זה נשמע משהו בסגנון "אז אתם משחקים טוב, הא?" והשחקן עונה "אההה... כן..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 18:34 
20 כתב:
קרספו, 19, שבתאי, פואד
אני חושב שהמאבק נגד אלימות המשטרה הוא מוצדק מאין כמוהו. אני משוכנע שהרוב המכריע של האוהדים רוצה כמה שפחות מעורבות של המשטרה.
חוסר חכמה ענייני: האם המאבק באלימות המשטרה קשור למשחק הזה? האם אי אפשר גם להיאבק באלימות המשטרה וגם לא להילחם במשחק הזה? האם כל מי שחושב שאין בעיה עם משחק ראווה לזכר אוהד הוא בהכרח משת"פ עם המשטרה?

השאלה הכי מתבקשת מכל הדיון הממוחזר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 18:57 
20 כתב:
קרספו, 19, שבתאי, פואד

כל מילה ואני יוסיף.
שלום עושים עם אויבים.
מי שרוצה לפתור את בעית האלימות של המשטרה לא פותח בחזית מלחמה נוסף אלה מגיע לשיחות "שלום" ופעילויות שירגיעו את השוטרים, הנפת הדגל רק תגדיל את מעגלי השניאה ותביא לאלימות יותר גדולה ולצערי המשטרה חזקה הרבה יותר מהאוהדים.
משחק הראווה היה יכול להיות פתיחה מעולה והזדמנות לשיפור המצב בין הצדדים.

בנושא של רמון שרוצה לעזוב את הקבוצה זה עוד ספין כדיי להרגיע או להפחיד את כולנו לפי הבנתי עם או בלי רמון בעלי המניות יכולים להסתדר בשנה הבאה, השאלה אם יש להם את האומץ והרצון הנדרשים לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 18:59 
chimpfive כתב:
20 כתב:
קרספו, 19, שבתאי, פואד

לדעתי אוהד שמסכים עם הרעיון ברור שזכותו והוא לא יכול להיקרא משת"פ כי לא משנה מה זה לא בא ממנו, אבל שההנהלה תסכים לשחק עם המשטרה? לא מעניינת אותי מה המטרה כי בסופו של יום היא אותה משטרה שפוגעת בנו אוהדי הפועל ובכלל האזרחים ביד גסה כל שבוע מחדש! זה מזכיר לי את הסרט "הבריחה לניצחון", לשחק נגד גוף רקוב, מושחת, שדורס אותך ואת הזכויות שלך שרק מנצל את הכוח שלו כדי לעשות בדיוק הפוך ממה שהוא צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
chimpfive כתב:
20 כתב:
קרספו, 19, שבתאי, פואד

לדעתי אוהד שמסכים עם הרעיון ברור שזכותו והוא לא יכול להיקרא משת"פ כי לא משנה מה זה לא בא ממנו, אבל שההנהלה תסכים לשחק עם המשטרה? לא מעניינת אותי מה המטרה כי בסופו של יום היא אותה משטרה שפוגעת בנו אוהדי הפועל ובכלל האזרחים ביד גסה כל שבוע מחדש! זה מזכיר לי את הסרט "הבריחה לניצחון", לשחק נגד גוף רקוב, מושחת, שדורס אותך ואת הזכויות שלך שרק מנצל את הכוח שלו כדי לעשות בדיוק הפוך ממה שהוא צריך.

פואד בבריחה לניצחון הכריחו אותם לשחק בשביל תעמולה והם ניצלו זאת לניסיון בריחה

פה אף אחד לא מכריח הכל מבחירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 19:05 
r200 כתב:
פואד כתב:
chimpfive כתב:
20 כתב:
קרספו, 19, שבתאי, פואד

פואד בבריחה לניצחון הכריחו אותם לשחק בשביל תעמולה והם ניצלו זאת לניסיון בריחה

פה אף אחד לא מכריח הכל מבחירה

בחירה שחבר הנהלה מבקש מהפועל לשחק משחק ראווה? לא נשמע ככה (ואני יודע שהבקשה באה מתמימות ממנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 19:17 
לפעמים, ההיתממות של אנשים כאן משגעת אותי. במשטרה יש לא מעט חארות, אבל אצלנו בקהל יש הרבה יותר אנרכיסטים זבלים. למה כל העימותים של המשטרה הם בד״כ עם הקהל בשער 5? יש שם אנשים שחושבים שהם מינימום אלוהים ובסה״כ הם סתם מגעילים. הייתי יותר שמח שקולם היה נשמע במחטף של שכטר, אבל למה לעשות את זה? בואו נאחל שואה למקקי, למשטרה ונקלל את אהובה תומר. יש המון אנשים שהייתי מעדיף שיהיו אוהדים של קבוצות אחרות במקום שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 19:24 
Asafas כתב:
לפעמים, ההיתממות של אנשים כאן משגעת אותי. במשטרה יש לא מעט חארות, אבל אצלנו בקהל יש הרבה יותר אנרכיסטים זבלים. למה כל העימותים של המשטרה הם בד״כ עם הקהל בשער 5? יש שם אנשים שחושבים שהם מינימום אלוהים ובסה״כ הם סתם מגעילים. הייתי יותר שמח שקולם היה נשמע במחטף של שכטר, אבל למה לעשות את זה? בואו נאחל שואה למקקי, למשטרה ונקלל את אהובה תומר. יש המון אנשים שהייתי מעדיף שיהיו אוהדים של קבוצות אחרות במקום שלנו.

יחי ההבדל הקטן, אנחנו חארות, רוצחים, שודדים, גונבים... אבל שוטר הוא שוטר והוא אמור לשמש דוגמה פה נגמרת ההשוואה (מקווה מאוד שהבנת את הדוגמה).

אני לא מכיר אותך ועדיין בטוח שקולך לא נשמע בקשר לשכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 19:54 
יחי ההבדל הקטן, אנחנו חארות, רוצחים, שודדים, גונבים... אבל שוטר הוא שוטר והוא אמור לשמש דוגמה פה נגמרת ההשוואה (מקווה מאוד שהבנת את הדוגמה).

אני לא מכיר אותך ועדיין בטוח שקולך לא נשמע בקשר לשכטר.[/quote]

אני הייתי בין ה-12 אוהדים שהגיעו לאימון בבוקר ואמרו את מה שיש להם. אני בטוח שאתה לא היית שם.
זה שבמשטרה יש חארות לא נותן לגיטימציה לקהל שלנו להתנהג כמו בהמות. למה כשיש מהומות מול המשטרה זה בד״כ בשער 5 ולא בשער 7 או 8? למה רוב העימותים של השוטרים עם אוהדי כדורגל זה בד״כ עם האוהדים שלנו ולא משנה המקום שאנחנו מגיעים אליו? אנחנו צריכים להסתכל עך עצמנו קודם כל. אני הולך למגרשים 28 שנים ואף פעם לא הגעתי לחצי עימות עם שוטר, למרות שאני אוהד הפועל ובמשחק אני קופץ, מעודד וגם מקלל.
כמה מיושבי שער 5 שותים ומעשנים לפני שהם נכנסים למגרש? לפחות כמה עשרות והם אלה שעושים בד״כ את כל הבלאגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 20:06 
Asafas כתב:

אני לא מכיר אותך ועדיין בטוח שקולך לא נשמע בקשר לשכטר.

אני הייתי בין ה-12 אוהדים שהגיעו לאימון בבוקר ואמרו את מה שיש להם. אני בטוח שאתה לא היית שם.
זה שבמשטרה יש חארות לא נותן לגיטימציה לקהל שלנו להתנהג כמו בהמות. למה כשיש מהומות מול המשטרה זה בד״כ בשער 5 ולא בשער 7 או 8? למה רוב העימותים של השוטרים עם אוהדי כדורגל זה בד״כ עם האוהדים שלנו ולא משנה המקום שאנחנו מגיעים אליו? אנחנו צריכים להסתכל עך עצמנו קודם כל. אני הולך למגרשים 28 שנים ואף פעם לא הגעתי לחצי עימות עם שוטר, למרות שאני אוהד הפועל ובמשחק אני קופץ, מעודד וגם מקלל.
כמה מיושבי שער 5 שותים ומעשנים לפני שהם נכנסים למגרש? לפחות כמה עשרות והם אלה שעושים בד״כ את כל הבלאגן.[/quote]

הכי אני שונא את אלה שבאים אני ככה וככה שנים ולי זה לא קרה, אולי תשאל כמה כן קרה להם? תכנס לויכוח על הקיר של סימון כץ בפייסבוק ויספר לך מישהו מה קרה לו ולאבא שלו ואיזה שער הם יושבים, אני אתן לך רמז... השער הראשון בבלומפילד. ומה אתה רוצה להגיד בזה שאתה היית באימון ואני לא? למי צעקת באימון? לרב"ש? לשחקנים? אולי לאלי בואנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 20:10 
פואד, קרספו -
אף אחד לא טוען שמשטרת ישראל היא לא גוף אלים שגרם, גורם ויגרום סבל לאוהדי הכדורגל עוד הרבה צרות. אני האחרון שיגן על אותם פושעים במדים שמכים את חברי ליציע ואני עצמי חטפתי מהם.

אבל, כשחושבים על שלט כזה יש לקחת בחשבון מי הנפגעים ממנו. הנהלת המועדון? מקובל. משטרת ישראל? מבורך. משפחה של אוהד הפועל שאיבדה את יקירה? לא בא בחשבון (!!!).
מספיק לראות את ביתו של האוהד שנפטר כותבת כמה נפגעה כדי להבין שהשלט הזה היה לא במקום.

אין צורך להזכיר לכולם כאן כמה חרא אכלו אוהדי הפועל משוטרים, ברוב גדול מהמקרים בלי שום סיבה, הדיון הוא לא מה דעתנו על המשטרה אלא דיון שמבקש לפעול ברגישות גבוהה יותר בפעם הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
פואד, קרספו -
אף אחד לא טוען שמשטרת ישראל היא לא גוף אלים שגרם, גורם ויגרום סבל לאוהדי הכדורגל עוד הרבה צרות. אני האחרון שיגן על אותם פושעים במדים שמכים את חברי ליציע ואני עצמי חטפתי מהם.

אבל, כשחושבים על שלט כזה יש לקחת בחשבון מי הנפגעים ממנו. הנהלת המועדון? מקובל. משטרת ישראל? מבורך. משפחה של אוהד הפועל שאיבדה את יקירה? לא בא בחשבון (!!!).
מספיק לראות את ביתו של האוהד שנפטר כותבת כמה נפגעה כדי להבין שהשלט הזה היה לא במקום.

אין צורך להזכיר לכולם כאן כמה חרא אכלו אוהדי הפועל משוטרים, ברוב גדול מהמקרים בלי שום סיבה, הדיון הוא לא מה דעתנו על המשטרה אלא דיון שמבקש לפעול ברגישות גבוהה יותר בפעם הבאה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 20:43 
צור ש. כתב:
פואד, קרספו -

צריך להזכיר כי לא נראה שכולם זוכרים.

מה היה רשום בשלט? "משחק ראווה עם המשטרה? בושה!!!" מה הבעיה פה? איפה הפגיעה במשפחה פה? השלט דיבר על המשטרה כגוף ולא על האבא שנפטר, באמת אתם לא רואים פה את ההבדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 20:46 
בוא אני אסביר לך מה הבעיה, לכתוב ״בושה״ על משחק לזכר יקיר שנפטר זה גועל נפש. טיפה רגישות, קצת איפוק, כולם מבינים את זה חוץ מאלה שתלו את השלט. גם השלט ״זהבי לגז״ היו כמה תמימים שלא הבינו מה הבעיה. חאלס נשבר הזין ממכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 20:51 
chimpfive כתב:
בוא אני אסביר לך מה הבעיה, לכתוב ״בושה״ על משחק לזכר יקיר שנפטר זה גועל נפש. טיפה רגישות, קצת איפוק, כולם מבינים את זה חוץ מאלה שתלו את השלט. גם השלט ״זהבי לגז״ היו כמה תמימים שלא הבינו מה הבעיה. חאלס נשבר הזין ממכם.

עדיין לא הסברת לי, לא מצליח להבין מה נורא במילה בושה שמכוונת למשטרה כגוף ולא לנפטר עצמו.

ולי נשבר הזין מהרבה דברים... לא עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 21:08 
פואד, אל תנסה להבין מה פוגע. תנסה להבין שפוגע. הבת שלו אומרת שזה פוגע, זה אמור להספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 21:11 
צור ש. כתב:
פואד, אל תנסה להבין מה פוגע. תנסה להבין שפוגע. הבת שלו אומרת שזה פוגע, זה אמור להספיק

גם בי פוגע שמשחקים עם המשטרה נו מי מתחשב בי? ואל תנסה להבין מה פוגע בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
ועובדה שהמשפחה נפגעה בסופו של דבר ובאמת מדובר במשפחה שכולם אוהדים שרופים שם של הפועל שלא מפספסים שום משחק וחבריי עמותה. אני מסכים עם הטענות נגד המשטרה אבל אני חושב שצריך להתנתק מזה ולהתרכז בזה שזה משחק ראווה לזכר בן אדם יקר ואוהד הפועל שרוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 21:41 
iHapoelist כתב:
ועובדה שהמשפחה נפגעה בסופו של דבר ובאמת מדובר במשפחה שכולם אוהדים שרופים שם של הפועל שלא מפספסים שום משחק וחבריי עמותה. אני מסכים עם הטענות נגד המשטרה אבל אני חושב שצריך להתנתק מזה ולהתרכז בזה שזה משחק ראווה לזכר בן אדם יקר ואוהד הפועל שרוף.

מצטער, קשה לי להתנתק מהמציאות שבה המשטרה מרביצה לאוהדים ועוצרת אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

חבל שלאנשים לא ירד האסימון - האולטראס מאז ומתמיד בוחר לעצמו את המלחמות שלו, וגם בזמן המחאה מול טביב הם הצטרפו אחרי שהמחאה כבר יצאה לדרך. הם לא מייצגים אף אחד מלבד עצמם . לא את ישראל, לא את הפועל, לא את הקהל ואפילו לא את שער 5. מיותר לראות בהם מובילי דעה או מובילי קהל ונראה לי שהם הראשונים שיגידו את זה.

kobster כתב:

האולטראס בוחרים את המלחמות שלהם לפי מה שנראה להם ולא נלחמים מלחמות בשביל כל הקהל, גם כי זה לא ממש התפקיד שלהם והם מציינים את זה שוב ושוב בכל מקום אפשרי. שיהיה להם לבריאות, בשיא הכנות. הטענה שלי היא לא כלפיהם אלא כלפי מי שחושב שהאולטראס מייצגים משהו או מישהו מלבד עצמם .

בסה"כ אני מסכים עם רובם המכריע של תגובותיך באשכול.

וכל מה שהבאתי כאן למעט עובדה אחת.

הפרצוף שלך ושלי וכל מי שחושב שהוא אוהד הפועל בעיני כמעט כל מי שאינו אוהד הפועל הוא הפרצוף של האולטראס בין אם תרצה או לא תרצה. ולכן בין אם תרצה או לא האולטראס בהחלט מייצגים אותך למרות הכרזותיהם והסכמתך עם ההכרזות שלהם שהם מייצגים רק את עצמם.
זה גם לצערי הפרצוף של כל אוהדי הפועל שיראה מולו משקיע פוטנציאלי.

סיימון כץ :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
http://forum.12p.co.il/index.php?s=93ff ... pic=154114
מישהו מההנהלה מקווה ששם עין על האשכול הזה, שיבדקו בלאן היסטורית רכישה. יוצא להם משתלם יכולים למכור ניקובים ב50 נגד ב"י וק"ש ולצאת עם כרטיס לדרבי ב100
תמונה של אוהד מכבי משם שקנה:
תמונה

בואנה ההנהלה שלנו יושנת בעמידה,
גם בפייסבוק אוהדי מכבי התחילו לכתוב שהשיגו כרטיסים לשער 8 לדרבי.
בקצב הזה יהיו שם יותר אוהדי מכבי משלנו,
שמישהו בהנהלה יתעורר כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
לא קשור להפועל, אבל הושג סיכום איחוד בין קטמון להפועל ירושלים, ברכות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 23:30 
פואד כתב:
צור ש. כתב:

גם בי פוגע שמשחקים עם המשטרה נו מי מתחשב בי? ואל תנסה להבין מה פוגע בי.

כן, רק שאתה לא איבדת ממש עכשיו בן משפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 23:40 
אל באנדי כתב:
Adom Bdam כתב:
http://forum.12p.co.il/index.php?s=93ff ... pic=154114
מישהו מההנהלה מקווה ששם עין על האשכול הזה, שיבדקו בלאן היסטורית רכישה. יוצא להם משתלם יכולים למכור ניקובים ב50 נגד ב"י וק"ש ולצאת עם כרטיס לדרבי ב100
תמונה של אוהד מכבי משם שקנה:
תמונה

בואנה ההנהלה שלנו יושנת בעמידה,
גם בפייסבוק אוהדי מכבי התחילו לכתוב שהשיגו כרטיסים לשער 8 לדרבי.
בקצב הזה יהיו שם יותר אוהדי מכבי משלנו,
שמישהו בהנהלה יתעורר כבר

ההנהלה רוצה כסף מעניין לה את הב*צה שיהיו יותר אוהדי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: