תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שמחאה זה הפתרון.
הפעם צריך לנהל קמפיין חיובי, מה כן צריך לקרות, בניגוד לקמפיין מול טביב שהיה שלילי (לא רוצים טביב בהפועל).
בעיני, התפקיד של האוהדים הוא לתת גב למהלך שבו חיים רמון יעביר את זכויות הניהול לידי בעלי המניות הקיימים שיגיעו עם תוכנית ניהול מסודרת ושפויה כשמטרת העל צריכה להיות אותה מטרה שרמון היה אמור למלא - להכין את הקבוצה לרכישה ע"י בעלים חדשים.
זה אומר תקציב שפוי, לא לקחת הימורים מיותרים, להשקיע באמת בנוער כדי שיהיה הבסיס לשנים הבאות ולסלק את כל אוכלי הנבלות מסביב לקבוצה. כל השדרה הניהולית, מרמון ועד מורדי צריכים ללכת הביתה ולהיות מוחלפים באנשי מקצוע אמיתיים.
אמיר אמר וצדק, גם בתקציב של 25-30 מיליון שקל אפשר להעמיד קבוצה בריאה מבחינה כלכלית ותחרותית מספיק כדי שתוכל לרוץ בצמרת עד הסוף.
הכדור לחלוטין במגרש של רמון. אם הוא באמת ירצה, יש מספיק אנשים שמוכנים לקחת על עצמם את הערבויות במידה והוא סוגר את הגרעון עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הפעם צריך לנהל קמפיין חיובי, מה כן צריך לקרות, בניגוד לקמפיין מול טביב שהיה שלילי (לא רוצים טביב בהפועל).
בעיני, התפקיד של האוהדים הוא לתת גב למהלך שבו חיים רמון יעביר את זכויות הניהול לידי בעלי המניות הקיימים שיגיעו עם תוכנית ניהול מסודרת ושפויה כשמטרת העל צריכה להיות אותה מטרה שרמון היה אמור למלא - להכין את הקבוצה לרכישה ע"י בעלים חדשים.
זה אומר תקציב שפוי, לא לקחת הימורים מיותרים, להשקיע באמת בנוער כדי שיהיה הבסיס לשנים הבאות ולסלק את כל אוכלי הנבלות מסביב לקבוצה. כל השדרה הניהולית, מרמון ועד מורדי צריכים ללכת הביתה ולהיות מוחלפים באנשי מקצוע אמיתיים.
אמיר אמר וצדק, גם בתקציב של 25-30 מיליון שקל אפשר להעמיד קבוצה בריאה מבחינה כלכלית ותחרותית מספיק כדי שתוכל לרוץ בצמרת עד הסוף.
הכדור לחלוטין במגרש של רמון. אם הוא באמת ירצה, יש מספיק אנשים שמוכנים לקחת על עצמם את הערבויות במידה והוא סוגר את הגרעון עד סוף העונה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ONE: חיים רמון יעזוב את הפועל ת"א בסיום העונה
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:50 
רמון לא ילך כל כך בקלות.
ההודעה היא ספין להרגעת המחאה ובדיקת השטח,ספין להשכחת המכירה של אחד השחקנים הבכירים של הקבוצה.
ההודעה היא גם הזדמנות לבעלי המניות לעשות משהו אמיתי עם תוכניות לעתיד והקמת צוות מיקצועי שיובילאותנו לשפיות.
אבל בהפועל הדברים ההגיוניים לא קורים ואנחנו אוהבים לסבול אז מחכה לנו אחלה רכבת הרים בתקופה קרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:50 
g11g כתב:
צור ש. כתב:
שחר כתב:
צור ש. כתב:
אגב, לפני כל מחאה חשוב שייצאו ניירות עמדה שיחולקו לקהל הרחב.
לדעתי הפעם, בניגוד לטביב, יהיה יותר קשה להסביר מה יש לנו נגד רמון - הוא בניגוד לטביב, מזוהה כאוהד הקבוצה.
לכן הפעם ההסברה חשובה מאוד

עוד נדבך של פורמט הניהול הבלתי אפשרי הזה (באיירן מינכן עלק) , אוהדים התאהבו במחאה.

נכון, כולי מלא אושר ושמחה על מצב המועדון כי יש לי תירוץ למחאה, איזה כיף.

מה שאתם עדיין לא יודעים, זה שביקשנו מרמון להרוס את הפועל כדי שיהיה לנו תירוץ.

(נכון, עדיף לשבת בשקט ולהסתכל מהצד על מה שקורה במועדון, זה יעזור)

בין "מחאה" לבין "לשבת בשקט ולהסתכל מהצד" יש הרבה מרחק.
כן, להרים קול צעקה, שמשחררים את מלך השערים שלך, חלוץ מבריק, לקבוצה שמתחרה איתך באופן ישיר על הכרטיס לאירופה- זה מקומם וצריך להתקומם.

אבל אתם באמת לא רואים סיכוי שמחאה כנגד רמון, שאתם בעצמכם מתקשים להסביר באופן ברור וחד במה הוא חטא שמצדיק "מחאה", באמת יכולה לפגוע בהוצאת הקבוצה מהחרא שבו היא שקועה? יכול להיות שבספין הזה יש תמצית של היגיון?
זה דימיוני שעונה פיננסית, בלי לנסות להלחם בכלבים מעבר לכביש, עם 5000-6000 מנויים שממחישים כמה הגרעין בקבוצה הזו הוא גדול, כזו עונה יכולה לתרום ליציבות המועדון, אולי לשחרור איזה קשר שניים בפלונטר המזזורגג שהקבוצה הזו סבוכה בו-אמנם זה נשמע תסריט דמיוני וורוד כולו, אבל אתם אשכרה יכולים להגיד לי שאתם מאמינים שתסריט של מחאה נוספת הפעם מול רמון יכולה לתרום יותר למציאת בעלים הגון סוף סוף?

אני לא חושב שצריך לעשות מחאה נגד רמון כמו נגד טביב כי דעת הקהל לא תהיה איתנו. דעת הקהל תהיה "הם שוב בוכים".
אני כן חושב שאסור לשבת בשקט ולתת להם להמשיך ולהחריב את המועדון, כן חשוב לחלק ניירות עמדה ולהשמיע את דעתנו בבלומפילד.
גם זאת דרך מחאה, לשבת מול המחשב והתלונן בפורום בטוח לא יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:28 
צור ש. כתב:
g11g כתב:
צור ש. כתב:
שחר כתב:
צור ש. כתב:
אגב, לפני כל מחאה חשוב שייצאו ניירות עמדה שיחולקו לקהל הרחב.
לדעתי הפעם, בניגוד לטביב, יהיה יותר קשה להסביר מה יש לנו נגד רמון - הוא בניגוד לטביב, מזוהה כאוהד הקבוצה.
לכן הפעם ההסברה חשובה מאוד

עוד נדבך של פורמט הניהול הבלתי אפשרי הזה (באיירן מינכן עלק) , אוהדים התאהבו במחאה.

נכון, כולי מלא אושר ושמחה על מצב המועדון כי יש לי תירוץ למחאה, איזה כיף.

מה שאתם עדיין לא יודעים, זה שביקשנו מרמון להרוס את הפועל כדי שיהיה לנו תירוץ.

(נכון, עדיף לשבת בשקט ולהסתכל מהצד על מה שקורה במועדון, זה יעזור)

בין "מחאה" לבין "לשבת בשקט ולהסתכל מהצד" יש הרבה מרחק.
כן, להרים קול צעקה, שמשחררים את מלך השערים שלך, חלוץ מבריק, לקבוצה שמתחרה איתך באופן ישיר על הכרטיס לאירופה- זה מקומם וצריך להתקומם.

אבל אתם באמת לא רואים סיכוי שמחאה כנגד רמון, שאתם בעצמכם מתקשים להסביר באופן ברור וחד במה הוא חטא שמצדיק "מחאה", באמת יכולה לפגוע בהוצאת הקבוצה מהחרא שבו היא שקועה? יכול להיות שבספין הזה יש תמצית של היגיון?
זה דימיוני שעונה פיננסית, בלי לנסות להלחם בכלבים מעבר לכביש, עם 5000-6000 מנויים שממחישים כמה הגרעין בקבוצה הזו הוא גדול, כזו עונה יכולה לתרום ליציבות המועדון, אולי לשחרור איזה קשר שניים בפלונטר המזזורגג שהקבוצה הזו סבוכה בו-אמנם זה נשמע תסריט דמיוני וורוד כולו, אבל אתם אשכרה יכולים להגיד לי שאתם מאמינים שתסריט של מחאה נוספת הפעם מול רמון יכולה לתרום יותר למציאת בעלים הגון סוף סוף?

אני לא חושב שצריך לעשות מחאה נגד רמון כמו נגד טביב כי דעת הקהל לא תהיה איתנו. דעת הקהל תהיה "הם שוב בוכים".
אני כן חושב שאסור לשבת בשקט ולתת להם להמשיך ולהחריב את המועדון, כן חשוב לחלק ניירות עמדה ולהשמיע את דעתנו בבלומפילד.
גם זאת דרך מחאה, לשבת מול המחשב והתלונן בפורום בטוח לא יעזור.

ההסבר היחידי שצריך לתת זה הפועל כמו כל קבוצה בעולם צריכה ניהול מיקצועי וניהול כלכלי מקצועיים ולכן אנחנו תומכים במהלך החלפת הנהלת הקבוצה.
הבעיה שאני רואה היא שרמון גם אם רוצה ללכת הוא לא יכול ללכת בקלות, מסביבו יש הרבה עסקנים שלא כל כך ירצו לעזוב ובטח קיבלו הרבה הבטחות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:32 
the worker כתב:
שחר בלתי נסבל לקרוא את ההודעות שלך.
נכון, נעשו הרבה טעויות, אף אחד לא עשה את הטעויות האלה בכוונה.
כבר שנתיים שאתה מפמפם פה אג'נדה נגד העמותה, צפית הכל מראש, אתה כלי!
עכשיו אולי תואיל בטובך להפסיק.

אתה תמיד מוזמן לדלג מעל ההודעות שלי, לא אמרתי שהטעויות נעשות בכוונה..
זה לא אג'נדה ולא נעליים, אלה הדעות הפרטיות שלי והלוואי והמציאות הייתה מוכיחה לי שאני טעיתי.
להפסיק לכתוב דברים שלא בא לך לקרוא? תנסה את זה באיראן..אולי זה יעבוד לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:39 
amirgk כתב:
שחר כתב:
amirgk כתב:
שחר כתב:
אם כך, גם כל מי שלחץ, איים, התערב, השפיע בכל הכוח על המהלכים הלא אחראיים האלה שהביאו את המערכת למצב של חוסר וודאות, צריכים לשלם את המחיר ולא להסתובב בכלל בסביבת המועדון , בטח לא להשפיע.

לצערי, יש לי תחושה שהקודקודים אולי יתחלפו, אבל האנשים האלה יישארו וימשיכו לעשות את מה שהם עשו קודם (כמו למשל המהלך העלוב בתולדות המועדון של העלאת מחירי מנויים לרכישת שכטר שייזכר לדראון עולם).
אגב, האנשים האלה הם גם הראשונים שיסלקו את הבאים בתור הביתה, בדיוק כמו בסיבוב הזה.

אני בטוח שברגע שרמון יפנה את מקומו, כל המערכת תוחלף, זאת אחת המטרות. רצוי למנות מנהל למועדון שהוא ימנה את מי שהוא חושב לנכון, בלי התערבות ובלי מקורבים.
נקודה מאוד חשובה, אותם אלו, שאני ביניהם, שדחפו לעליית מחיר המנוי, גם הולכו שולל, ובידיוק אותם אנשים שהיו שותפים למהלך ובסופו של דבר רומו, הם אלו שהכי רוצים בשינוי מערכתי ועושים הכל כדי שיהיה שינוי, שאין לי ספק שיגיע, זה בלתי נמנע.

כן בטח, בלי התערבות ובלי מקורבים..כבר עכשיו אתה כותב פה תוכניות ארוכות טווח, יורה סכומים לאוויר מדבר על קיצוצים בחוזים (שזו עבירה על החוק), כאילו שיש לך ניסיון כלשהו בניהול מועדון כדורגל.

אוהדים ליציע ויפה שעה אחת קודם.
כל אותם אלה שדחפו לעליית מחירי המנוי, יודעים לבוא בטענות לאנשים אחרים שיקחו אחריות על השלכות של החלטה כזאת, אבל הם בעצמם ממשיכים לדבר על העונה הבאה.
הפורמט הזה של עמותת אוהדים בלבל את כולם, שבר כל מחסום בין ניהול פיננסי וניהול מקצועי לבין מעורבות של אוהדים שמתיימרים להיות מנהלי מועדון והורס את המועדון הזה עד היסוד.

אתה שוב מפספס את העיקר, מי שאמור למנות מנהל זה אותם אלו שמחזיקים באחוזים, אם זה אדם פרטי או עמותה, אותו מנהל שיבחר בגלל כישוריו בלבד, יעשה את הרפורמה שאני מדבר עליה ושגם אתה רוצה אותה, אסור לאף אדם מהעמותה או בעל מניות אחר להתערב לו, זה ברור ואני מבין לאן אתה חותר. קבוצת כדורגל זה עסק ככל העסקים.

זכותי לחלוק את דעותיי בפורום, ואני אמשיך לעשות זאת מתוך דאגה ומתוך רצון שיהיה שינוי. מחובתנו לדבר על העונה הבאה, לשאול שאלות, להציג עובדות, להציע פתרונות, אחרת מי יעשה את זה? הרי גם בראש המועדון יושב אוהד, שאין לו כישורי ניהול והוא מוביל אותנו למקומות לא טובים, אז מן הראוי שאותו אוהד יבין שהוא טועה.

יש לי שאלה, אתה דורש אוהדים ליציע, זה כולל גם את בעלי המניות שמחזיקים את הקבוצה כרגע? אם כן, זאת אומרת שיש לך להציע בעלים לקבוצה. אתה בורח מהמציאות, עדיף להסתכל לה בעיניים, ולנסות לשנות במה ששגינו.

אני לא מסכים עם שום דבר, זכותך לכתוב כמובן מה שבא לך בפורום, רק הלוואי שזה היה מסתכם בזה. חובתנו הוא לעודד ביציע, לא להציע פתרונות או לנסות לנהל את הקבוצה.
את הדרך של זה שיושב בראש המועדון הובילו אותו האנשים מסביב, כולם הרי יודעים שהוא היה מנהל פסיבי.
לי אין להציע בעלים לקבוצה, אני כן דורש, שזה שינהל אותה , שעל החלטות גרועות יישלם בכיסו ושאם יצליח שגם ירוויח.
לכתוב "נבנה קבוצה צעירה ב25 מיליון ונביא את שלום תקווה שיקבל שקל וחצי " זה נחמד על הנייר כמו הרבה דברים שכתבו בתחילת העונה כשנבנה הסגל, אבל לא תואמים למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 20:45 
אז מה אתה בעצם אומר?
שבו בשקט, תשירו "יאללה הפועל" ותנו לרמון ותאומים להמשיך בדרכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שטויות במיץ.
זה רק כדי שלא תקום נגדו מחאה.
פברואר 2014 - מה אתם רוצים ממנו, הוא עוזב בסוף השנה
יולי 2014 - חיים נאלץ להישאר כי אין אף אחד אחר שמוכן לבוא במקומו. גם מושיק נרתם לעזור

חלאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הפעם צריך לנהל קמפיין חיובי , מה כן צריך לקרות, בניגוד לקמפיין מול טביב שהיה שלילי (לא רוצים טביב בהפועל).
בעיני, התפקיד של האוהדים הוא לתת גב למהלך שבו חיים רמון יעביר את זכויות הניהול לידי בעלי המניות הקיימים שיגיעו עם תוכנית ניהול מסודרת ושפויה כשמטרת העל צריכה להיות אותה מטרה שרמון היה אמור למלא - להכין את הקבוצה לרכישה ע"י בעלים חדשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
עד ל"מציאת"..
כבר מצאנו ממזמן.

יש לך משהו לספר לנו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: