תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 09:47 
אדום נחמד כתב:
מצחיק לדבר על הבוטות פה שעה אחרי ההפסד.
כל הדרך הביתה צרחתי באוטו והרבצתי להגה. מותר להתעצבן ופה אני אוציא את זה. תשחרר מהשפה ותתמקד בעניין.

זה בדיוק העניין וזה לא קשור לשעה אחרי ההפסד. העניין הוא ששורפים פה שחקנים בלי להתחשב בפוטנציאל שלהם ובלי להבין בכלל מה הפוטנציאל שלהם.
שחקנים צעירים עושים להם את המוות אחרי שניים וחצי משחקים בצורה מאוד בוטה וזה לא קשור לשעה אחרי משחק. צ'קול, ספורי, גם גורדנה שלא בדיוק שייך לקטגוריית הצעירים. ליאור לוי הגיע, לא ראו אותו משחק אחד וכבר גמרו אותו.
ההתבטאויות כלפי שכטר זוועתיות. כולם יודעים מה השחקן הזה מסוגל לתת בטח לעומת מה שקיים בשוק היום. אפשר לבקר, להגיד שהיה יותר טוב, פחות טוב, אבל כמה ארס יש פה.
המאמן - אותו דבר. כן, גם הוא טועה. לגבי אתמול ששחטו אותו, כל החילופים שהוא עשה בסוף, היו לא מופרכים, למרות שאני לא הייתי מכניס את שון מלכה. דמארי על הספסל היה לבקשתו.
אני מודה שכשראיתי אותו מכניס את יגאל אמרתי שהוא חולה נפש. זה היה שחרור העצבים שלי באותו רגע. מכאן ועד מה שהולך פה בפורום המרחק רב.
אני אולי כתבתי את התגובה שלי לאיזה שרשור שאתה היית מעורב בו, אבל אני חוזר, אתה לא היית המושא העיקרי שלה ובוא נגיד שאני לא חושב שאתה גם הסימפטום למה שקורה כאן בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 09:53 
ב2/3 החמצות שלו שכטר בעט נכון לדעתי, במיוחד בראשונה.
ההחמצה מ-5 מטר באמת מזעזעת.
ובכל מקרה, הוא החמיץ הכל במצב של 1-0 ואת ה1-1 השגנו בסוף.
לא הוגן לזרוק הכל עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
באחת ההחמצות הגדולות במחצית הראשונה, הוא לבד עשה את המצב כשנתן הטעיה גדולה לבלם של חיפה. לא משהו נגיד שכל חלוץ ממוצע בישראל יודע לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 09:58 
וישר שחקן של הפועל חיפה בא לסגור אותו ולא השאיר לו ברירה אלא לבעוט עם החיצון לפינה הרחוקה, וזה מה שהוא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:12 
הדבר שהכי מכעיס אותי באוהדי כדורגל זה הצביעות. מצד אחד הם דורשים משחקנים להביע נאמנות למועדון גם אם מדובר בהפסד כספי/מקצועי. מצד שני הם לא מסוגלים להיות נאמנים לשחקנים שנתנו כל כך הרבה למועדון. שכטר לא שכח לשחק כדורגל. הוא הביא לנו דאבל, הביא אותנו לליגת האלופות. וגם העונה הוא כבר עם 7 שערי ליגה אם אני לא טועה, זה לא כזה נתון רע. כמו שכבר אמרו פה שכטר הוא העתיד שלנו. אנחנו חייבים להפגין כלפיו נאמנות ותמיכה, כי הוא היה נאמן לנו בקיץ כשלא הלך למכבי. אז יכול להיות שלא הולך לו העונה , ואל תשכחו שחלוץ תלוי בקבוצה שלו יותר מכל שחקן שדה אחר, אבל את המינימום שאתם מצפים משחקן שיפגין כלפיכם האוהדים , תפגינו כלפי השחקנים. לא מגיע לו היחס הזה מהקהל, ומהתקשורת. תעודדו אותו, הוא צריך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
עוד תנאים כתב:
הדבר שהכי מכעיס אותי באוהדי כדורגל זה הצביעות. מצד אחד הם דורשים משחקנים להביע נאמנות למועדון גם אם מדובר בהפסד כספי/מקצועי. מצד שני הם לא מסוגלים להיות נאמנים לשחקנים שנתנו כל כך הרבה למועדון . שכטר לא שכח לשחק כדורגל. הוא הביא לנו דאבל, הביא אותנו לליגת האלופות. וגם העונה הוא כבר עם 7 שערי ליגה אם אני לא טועה, זה לא כזה נתון רע. כמו שכבר אמרו פה שכטר הוא העתיד שלנו. אנחנו חייבים להפגין כלפיו נאמנות ותמיכה, כי הוא היה נאמן לנו בקיץ כשלא הלך למכבי. אז יכול להיות שלא הולך לו העונה , ואל תשכחו שחלוץ תלוי בקבוצה שלו יותר מכל שחקן שדה אחר, אבל את המינימום שאתם מצפים משחקן שיפגין כלפיכם האוהדים , תפגינו כלפי השחקנים. לא מגיע לו היחס הזה מהקהל, ומהתקשורת. תעודדו אותו, הוא צריך את זה.

זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה לא קולטים שסוף העונה דמארי הולך אם נשחרר את איתי נשאר עם רן יצחק ואת מי נביא במקומו? תפסיקו עם השטויות בסך הכל משחק טוב של איתי שסבל מחוסר מזל אני מאמין בו ומקווה שעונה הבאה יהיה בסדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
אנשים פה לא קולטים שסוף העונה דמארי הולך אם נשחרר את איתי נשאר עם רן יצחק ואת מי נביא במקומו? תפסיקו עם השטויות בסך הכל משחק טוב של איתי שסבל מחוסר מזל אני מאמין בו ומקווה שעונה הבאה יהיה בסדר..

דמארי לא הולך. אחרי כל הלגיטימציה שסנטה ורמון מקבלים פה בשפע, שכטר ילך מהר מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
dino כתב:
גילי ורמוט שחקן גמור

נו.. באמת..

ועצם זה שיחבס מסכים איתך אמור להדליק לך נורה אדומה.

הרבה אוהדים אמרו את זה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Daniel כתב:

דמארי לא הולך. אחרי כל הלגיטימציה שסנטה ורמון מקבלים פה בשפע, שכטר ילך מהר מאוד

אחי אל תחיה בסרט שדמארי ישאר פה הוא רוצה אירופה הוא מעל הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:01 
עוד תנאים כתב:
הדבר שהכי מכעיס אותי באוהדי כדורגל זה הצביעות. מצד אחד הם דורשים משחקנים להביע נאמנות למועדון גם אם מדובר בהפסד כספי/מקצועי. מצד שני הם לא מסוגלים להיות נאמנים לשחקנים שנתנו כל כך הרבה למועדון. שכטר לא שכח לשחק כדורגל. הוא הביא לנו דאבל, הביא אותנו לליגת האלופות. וגם העונה הוא כבר עם 7 שערי ליגה אם אני לא טועה, זה לא כזה נתון רע. כמו שכבר אמרו פה שכטר הוא העתיד שלנו. אנחנו חייבים להפגין כלפיו נאמנות ותמיכה, כי הוא היה נאמן לנו בקיץ כשלא הלך למכבי. אז יכול להיות שלא הולך לו העונה , ואל תשכחו שחלוץ תלוי בקבוצה שלו יותר מכל שחקן שדה אחר, אבל את המינימום שאתם מצפים משחקן שיפגין כלפיכם האוהדים , תפגינו כלפי השחקנים. לא מגיע לו היחס הזה מהקהל, ומהתקשורת. תעודדו אותו, הוא צריך את זה.

בדיוק מה שרציתי לכתוב. מדויק. אני מניח שכל אלה שבוחנים עכשיו את נושא שכטר בקור, מקללים את ערן זהבי ולא מבינים איך לעזאזל הוא בחר את מכבי על פני הפועל למרות שברור שמקצועית וכלכלית זה היה הצעד הנכון עבורו (לא מדבר על ההתנהגות שלו לאחר מכן, כבר הבעתי פה את דעתי ואת מה שאני מאחל לו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
עוד תנאים כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:12 
לכו קיבינימאט.

איתי שכטר :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
אני פשוט לא מבין אתכם. אם לא קוראים לו שכטר האשכול היה ממוצה מזמן.
אף אחד לא מציע לזרוק אותו לרחוב, מספיק עם הטפות המוסר.
ולגבי אתמול, שכטר מטריד בהרבה אספקטים שהאחרון בהם הוא ההחמצות.

יאללה. לנשום עמוק ולבוא בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:20 
פשוט מדכא. הוא דוקא נראה טוב בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:29 
בחיי שחקן ישנן תקופות גם כאלו, צריך לעמוד מאחוריו ולתת לו תמיכה ענקית,
ברמת הפוטנציאל זה החלוץ הכי טוב בארץ והוא עוד יוכיח את זה ויחזור לעצמו
בסך הכול מדובר בבחור צעיר וצריך לבנות סביבו וסביב גילי את העונות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:33 
מדובר באחד השחקנים הכי טובים שצמחו בארץ בשנים האחרונות, שחקן שאוהב את המועדון, שחקן שהוא מנהיג ודמות חיובית על המגרש ומחוצה לו ושחקן שנתן לנו הרבה רגעי אושר. אם לשחקן כזה אנחנו לא מסוגלים לתת את כל התמיכה והעידוד שיש, אז באמת שאנחנו לא שווים כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:35 
dino כתב:
joshsoos כתב:
שחקן שבדקות הסיום מנסה להתחזות בשביל פנדל, כשהוא יודע שכמעט אף שופט לא קונה את ההתחזויות שהוא עשה כבר מאות פעמים בקריירה הוא טיפש וחצוף. מדובר בשחקן שהעלו את מחירי המנויים עבורו לאוהדים, תקדים בישראל ככל הידוע לי, זה שחקן שמבחינת אופי על המגרש חייב להתנהג כמופת ולו רק בשל הסיפור הזה, אבל הוא ממשיך לירוק לאוהדים בפרצוף. אני מצפה שהוא ישוב לספסל ויראה כרגע דשא רק כשאין ברירה או אם מובילים בתוצאה מבטיחה. להשוות את הסיפור הזה לורמוט הוא בדיחה, ואני הייתי מאלה שסינגרו עליו וידעתי שהפציעה שלו קלה ויחזור לעצמו, וגם ידעתי לבקר כשנראה שהוא לא נותן את עצמו על המגרש, אבל הוא יודע לתקן וניכר שיש לו ביקורת עצמית. אבל שכטר זה זלזול אחד גדול מתחילת השנה, ואותה צלילה היא תמצית הסיפור.
כמו שתמכתי מאוד בהחזרתו ואפילו הייתי פעיל בה טיפונת ( ככה זה במועדון חברים :LOMASHOO: ) כך היום אני בדעה שאם בסוף העונה אנחנו ללא בעלים ועם תקציב קטן בהרבה אז הוא הראשון שחייב ללכת, בכל מחיר. למכבי, לחיפה, לסכנין, ב700,000 דולר שלו נוכל להביא הרבה.

אבל זה שכטר לטוב ולרע. ההצגות שמאז ומתמיד היה טוב בהן, הן בנפילות מבויימות והן בלהיות בנאדם כזה.
אם שכטר יתבגר, אז הוא לא יהיה אותו שכטר שכולנו רוצים לראות גם במשחק שלו. התפקיד שלו הוא להיות הפלפל בקבוצת שחקנים ישרים מידי(או משעממים/צפויים מידי).
הוא בתקופה רעה מאז שחזר לארץ ואין ויכוח שהוא לא מספק את מה שציפו ממנו כרגע(למרות שמבחינת תפוקה הוא על 7 שערים וזה לא רע. אני אפילו חושב שהוא כבש בערך כמו דמארי, אם מורידים את כמות הפנדלים שדמארי הכניס). הכל עוד יכול להשתנות. הרי גם בשביל מה החתימו אותו לכמה שנים? הוא לא מבוגר. הוא לא עבר פציעה רצינית שיכולה לגרום לנתונים שהיו לו(מהירות, טכניקה, כוח) להיות פחות טובים בצורה בלתי הפיכה. עבר רק ניתוח בכתף אחרי שפרק פעמיים(פריקת כתף :HEART2: ). מה שבטוח, זה שבמקקי, מועדון הרבה הרבה פחות לחוץ מהפועל, שכטר יהיה ענק וכמו שאוסטפלד אמר, יפרק לנו תתחת בדרבי. יצטרף לזהבי ויפרק. שם לא יהיה לו לחץ כבד על הכתפיים כמו אצלנו, שכל צעד ונשימה שלו שלא היתה במקום, נספרת לרעה ומלחיצה את כל העולם ואשתו.

די בחייך, דברים כאלה בחיים לא תגיד לאף אחד אחר בתחום אחר. מה זו השטות הזו אם הוא יתבגר הוא לא יהיה אותו שכטר, אתה רציני? אם הוא יפסיק להתנהג כמו ילד מפגר זה אומר שהוא יאבד מהאנרגיות? בחייאת. מדובר בשחקן שמשלמים לו הון עתק שגדול על היכולות שלנו, שהעלו בשבילו את מחירי המנויים והוא שם עליך זין עם הגישה שלו. אתה חושב שלמשל באנגליה בשנה שעברה הוא העיז לצלול ככה? לחפף במגרש? גם אם יקרה הנס ויהיו בעלים אני לא הייתי משאיר אותו אוטמטית לפני שהוא משנה את הגישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגבונה2014

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לכו קיבינימאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:39 
אדום נחמד כתב:
אני פשוט לא מבין אתכם. אם לא קוראים לו שכטר האשכול היה ממוצה מזמן.
אף אחד לא מציע לזרוק אותו לרחוב, מספיק עם הטפות המוסר.
ולגבי אתמול, שכטר מטריד בהרבה אספקטים שהאחרון בהם הוא ההחמצות.

יאללה. לנשום עמוק ולבוא בשבת.

אף אחד? בטוח? תקרא שוב ולא רק את האשכול הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:48 
kruvi1 כתב:
נועם שחם כתב:
לכו קיבינימאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 12:35 
כרגיל בארץ גול אחד,אתה מלך,2 משחקים חלשים,אתה 0.
אחר כך מתפלאים למה לשחקנים חשוב רק הכסף.

האוהדים בארץ :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 13:12 
נועם שחם כתב:
מדובר באחד השחקנים הכי טובים שצמחו בארץ בשנים האחרונות, שחקן שאוהב את המועדון, שחקן שהוא מנהיג ודמות חיובית על המגרש ומחוצה לו ושחקן שנתן לנו הרבה רגעי אושר. אם לשחקן כזה אנחנו לא מסוגלים לתת את כל התמיכה והעידוד שיש, אז באמת שאנחנו לא שווים כלום.

מי לא תומך בו? זה השחקן שמקבל הכי הרבה עידוד בבלומפילד ביחד עם ורמוט ודמארי. כל מה שכתבת נכון, אבל מותר לשחרר קיטור בפורום - הוא גמר אותנו אתמול והוא לא נראה טוב מתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 13:15 
שכטר לא מוצא תא עצמו כחלוץ חוד יחיד.
זה רק מראה לאיזה סיכון היינו חשופים בהשאלת דמארי.
וחוץ מזה, יש מספיק משחקים שבהם הוא יכול לחזור לעצמו מעמדה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 13:40 
גבעתיים כתב:
שכטר לא מוצא תא עצמו כחלוץ חוד יחיד.
זה רק מראה לאיזה סיכון היינו חשופים בהשאלת דמארי.
וחוץ מזה, יש מספיק משחקים שבהם הוא יכול לחזור לעצמו מעמדה אחרת.

הבעיה שגם שהוא לא משחק חלוץ חוד אלא עם דמארי בשפיץ והוא בצד, אתה לא מרגיש אותו בא לידי ביטוי.
לא מצליח להבין למה עם יבואה/לאלא זה עבד ועם דמארי לא.
אולי כי דמארי מחפש את הכדור והשניים לעיל פשוט חיכו לכדור ו....
בכל מקרה, רב"ש צריך לחשוב על פיתרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 14:01 
אבי כתב:
kruvi1 כתב:
נועם שחם כתב:
לכו קיבינימאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה משבר.. או שהוא בתקופה חלשה.. אני פשוט חושב שהוא איבד את זה לגמרי. הבנאדם לא עושה פעולות הכי פשוטות כמו לעצור כדור, אדיש כזה.. מקבל פס ופשוט מתבלגן עם עצמו.. באמת חלש ברמה קטסטרופלית. לא חשבתי בחיים שיהיה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה משבר.. או שהוא בתקופה חלשה.. אני פשוט חושב שהוא איבד את זה לגמרי. הבנאדם לא עושה פעולות הכי פשוטות כמו לעצור כדור, אדיש כזה.. מקבל פס ופשוט מתבלגן עם עצמו.. באמת חלש ברמה קטסטרופלית. לא חשבתי בחיים שיהיה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 14:19 
סמל אישי של המשתמש

להראות לבן שמעון בלופים את הדקה וחצי הראשונות של הסרטון הזה עד שייכנס לו לראש.
וכן, ברור שזה לא תירוץ להחמצות. אבל כשהוא ישחק בקו הוא יפשל ב5 הדריבלים הראשונים, ובשישי הוא יצליח ואז גם לשביעי הוא יבוא עם ביטחון. ופתאום הוא ייכנס מהצד לרחבה ויבעט לשמיים, אבל הוא יהיה מבסוט מעצמו כי הוא סידר לעצמו מצב. ואז אחרי 2 משחקים הוא יכבוש שער ומשחק אחרי זה יבשל ובסוף הוא יאבד את החלודה ויחזור לו הביטחון. כשהוא משחק 9 זה בחיים לא יקרה כי הוא לא מסוגל לשחק שם ואף פעם לא היה מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: