joshsoos כתב:
שחקן שבדקות הסיום מנסה להתחזות בשביל פנדל, כשהוא יודע שכמעט אף שופט לא קונה את ההתחזויות שהוא עשה כבר מאות פעמים בקריירה הוא טיפש וחצוף. מדובר בשחקן שהעלו את מחירי המנויים עבורו לאוהדים, תקדים בישראל ככל הידוע לי, זה שחקן שמבחינת אופי על המגרש חייב להתנהג כמופת ולו רק בשל הסיפור הזה, אבל הוא ממשיך לירוק לאוהדים בפרצוף. אני מצפה שהוא ישוב לספסל ויראה כרגע דשא רק כשאין ברירה או אם מובילים בתוצאה מבטיחה. להשוות את הסיפור הזה לורמוט הוא בדיחה, ואני הייתי מאלה שסינגרו עליו וידעתי שהפציעה שלו קלה ויחזור לעצמו, וגם ידעתי לבקר כשנראה שהוא לא נותן את עצמו על המגרש, אבל הוא יודע לתקן וניכר שיש לו ביקורת עצמית. אבל שכטר זה זלזול אחד גדול מתחילת השנה, ואותה צלילה היא תמצית הסיפור.
כמו שתמכתי מאוד בהחזרתו ואפילו הייתי פעיל בה טיפונת ( ככה זה במועדון חברים

) כך היום אני בדעה שאם בסוף העונה אנחנו ללא בעלים ועם תקציב קטן בהרבה אז הוא הראשון שחייב ללכת, בכל מחיר. למכבי, לחיפה, לסכנין, ב700,000 דולר שלו נוכל להביא הרבה.
אבל זה שכטר לטוב ולרע. ההצגות שמאז ומתמיד היה טוב בהן, הן בנפילות מבויימות והן בלהיות בנאדם כזה.
אם שכטר יתבגר, אז הוא לא יהיה אותו שכטר שכולנו רוצים לראות גם במשחק שלו. התפקיד שלו הוא להיות הפלפל בקבוצת שחקנים ישרים מידי(או משעממים/צפויים מידי).
הוא בתקופה רעה מאז שחזר לארץ ואין ויכוח שהוא לא מספק את מה שציפו ממנו כרגע(למרות שמבחינת תפוקה הוא על 7 שערים וזה לא רע. אני אפילו חושב שהוא כבש בערך כמו דמארי, אם מורידים את כמות הפנדלים שדמארי הכניס). הכל עוד יכול להשתנות. הרי גם בשביל מה החתימו אותו לכמה שנים? הוא לא מבוגר. הוא לא עבר פציעה רצינית שיכולה לגרום לנתונים שהיו לו(מהירות, טכניקה, כוח) להיות פחות טובים בצורה בלתי הפיכה. עבר רק ניתוח בכתף אחרי שפרק פעמיים(פריקת כתף

). מה שבטוח, זה שבמקקי, מועדון הרבה הרבה פחות לחוץ מהפועל, שכטר יהיה ענק וכמו שאוסטפלד אמר, יפרק לנו תתחת בדרבי. יצטרף לזהבי ויפרק. שם לא יהיה לו לחץ כבד על הכתפיים כמו אצלנו, שכל צעד ונשימה שלו שלא היתה במקום, נספרת לרעה ומלחיצה את כל העולם ואשתו.
די בחייך, דברים כאלה בחיים לא תגיד לאף אחד אחר בתחום אחר. מה זו השטות הזו אם הוא יתבגר הוא לא יהיה אותו שכטר, אתה רציני? אם הוא יפסיק להתנהג כמו ילד מפגר זה אומר שהוא יאבד מהאנרגיות? בחייאת. מדובר בשחקן שמשלמים לו הון עתק שגדול על היכולות שלנו, שהעלו בשבילו את מחירי המנויים והוא שם עליך זין עם הגישה שלו. אתה חושב שלמשל באנגליה בשנה שעברה הוא העיז לצלול ככה? לחפף במגרש? גם אם יקרה הנס ויהיו בעלים אני לא הייתי משאיר אותו אוטמטית לפני שהוא משנה את הגישה.