תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 00:57 
אדום נחמד כתב:
הכל טוב ויפה, אבל אם רמון לא ניה חותם על אותה ערבות שהוא לא מסוגל לממש, דמארי היה ממכר כבר בקיץ. או שכטר לא היה בא. או רבש. או גילי.
נפלנו חזק, וכל עוד לא יקנה אותנו איזה בחור אמיג, אין פה עתיד.

הטענות לרמון חייבות להשאר בתחום חיפוש הרוכש, ולא מימוש ערבויות. מסכים עם 19 בנושא הזה.

זה לא בדיוק מה שאמרתי.
אני לא מקבל שמי שחותם על ערבות מתנער מ100% מהסכום כשצריך לממש. מצד שני אני חושב שאף אחד לא צריך לגמור את החיים שלו בגלל חתימה של חוסר מחשבה, לא לחבר ולא לקבוצה.
שיממשו אחוז איקס, ואת היתר יכסו על ידי מכירת או שחרור עמוס/גורדנה/שי/קולין.סתם זרקתי פה שמות, לא חשבתי על זה לעומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש"ח
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
mr.durden כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא אשמתך וטלמערי יש להניח שלא מעט חושבים כמוך.
קורבנות תמימים לגניבת דעת מקצועית

יודע מה אולי אתה צודק. אולי אני נופל לגניבת דעת.
אולי במקום להעלות מחירים על כרטיסים העמותה צריכה לצאת במבצע גיוס כספים נוסף מהאוהדים והפעם להזרים את הכסף ישירות לתקציב הקבוצה ובתמורה לקנות מחיים רמון אחוזים נוספים.
אם יהיה גיוס שכזה אני מכפיל את החברות שלי.

את זה אתה יכול לעשות כבר היום, בלי שום מבצע. למיטב הבנתי יותר חברים = יותר אחוזים. רמון ישמח למכור.

אין לו מה למכור.
50% נמצאים אצל עו"ד שניצר שהוא הבורר בין רמון לטביב בעקבות התביעות ההדדיות ביניהם.
שאר ה 30% נמצאים אצל שאר בעלי המניות ולרמון אין זכות למכור אותם מבלי לקבל מהם אישור.
רמון עצמו מחזיק ב 0 עגול מהבעלות על הפועל.
העמותה, בדומה לסיימון כץ, מאיר תושב ואיציק ניסנוב למשל (כולם ביחד מחזיקים ב 18% מהמניות) מעולם לא התחייבה לעזור בתקציב השוטף של המועדון וזה לא הייעוד שלה. הכספים מחידוש החברות נועד לתקציב של העמותה, כשההוצאות הן ברובן החזרת החוב שיש לעמותה על יתרת הכסף של ה 20% (היה בהתחלה רק 1.92 ולא 2.4 מיליון, בינתיים כבר הועברו עוד 180 אלף שקל) ושאר התקציב מופנה לטובת השקעה במחלקת הנוער ובפעילות השוטפת של העמותה.
אין שום קשר בין תקציב העמותה לתקציב המועדון. אין שום קשר בין גיוס/חידוש חברים לרכישת אחוזים נוספים.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 21 ינואר 2014, 01:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
הכל טוב ויפה, אבל אם רמון לא ניה חותם על אותה ערבות שהוא לא מסוגל לממש, דמארי היה ממכר כבר בקיץ. או שכטר לא היה בא. או רבש. או גילי.

הטענות לרמון חייבות להשאר בתחום חיפוש הרוכש, ולא מימוש ערבויות. מסכים עם 19 בנושא הזה.

זה לא בדיוק מה שאמרתי.
אני לא מקבל שמי שחותם על ערבות מתנער מ100% מהסכום כשצריך לממש. מצד שני אני חושב שאף אחד לא צריך לגמור את החיים שלו בגלל חתימה של חוסר מחשבה, לא לחבר ולא לקבוצה.
שיממשו אחוז איקס, ואת היתר יכסו על ידי מכירת או שחרור עמוס/גורדנה/שי/קולין.סתם זרקתי פה שמות, לא חשבתי על זה לעומק.

חתימה של חוסר מחשבה? אלה אנשי עסקים שחתמו על הערבויות, לא נערים בתיכון. הם לא חושבו מה ההשלכות של חתימה על ערבות כזו?
חלקם אנשים שמתהדרים בעסקים של מיליונים, לא נראה לי שבכזו קלות דעת הם חותמים ערבויות בלי לחשוב על ההשלכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 01:23 
יהלום אדום כתב:
19 כתב:
אדום נחמד כתב:

זה לא בדיוק מה שאמרתי.

חתימה של חוסר מחשבה? אלה אנשי עסקים שחתמו על הערבויות, לא נערים בתיכון. הם לא חושבו מה ההשלכות של חתימה על ערבות כזו?
חלקם אנשים שמתהדרים בעסקים של מיליונים, לא נראה לי שבכזו קלות דעת הם חותמים ערבויות בלי לחשוב על ההשלכות.

בסדר
יש גם אנשים שחותמים לחברים שלהם, ומוצאים את עצמם גרים ברחוב.
אני לא אוהב את זה.

אין לי איזו שאיפה שמישהו יאבד חצי מההון שלו, אבל מצד שני הוא לא יכול להגיד שהוא חתם באוויר, וכשצריך לממש זה לא קשור אליו. שיממש חצי, שיממש שני שליש, שלושת רבעי. לא יודע, כמה שצריך, זה עסק שהוא הבעלים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 05:09 
19 כתב:
יהלום אדום כתב:
19 כתב:
אדום נחמד כתב:

זה לא בדיוק מה שאמרתי.

בסדר
יש גם אנשים שחותמים לחברים שלהם, ומוצאים את עצמם גרים ברחוב.
אני לא אוהב את זה.

אין לי איזו שאיפה שמישהו יאבד חצי מההון שלו, אבל מצד שני הוא לא יכול להגיד שהוא חתם באוויר, וכשצריך לממש זה לא קשור אליו. שיממש חצי, שיממש שני שליש, שלושת רבעי. לא יודע, כמה שצריך, זה עסק שהוא הבעלים שלו.

שלא יפסיד מכספו אבל שילך.
אם האוהדים יתרמו משהו מכספם לתיחזוק הקבוצה רמון חייב לפנות את מקומו לאדם שיוכל לעבוד בצורה מקצועית. קונה יבוא רק אם לקבוצה תיהיה "דרך" כלכלית טובה עם תוכניות לעתיד ובלי עסקנים שהורסים כל פינה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 06:06 
אני חייב להבין משהו - מה הכוונה שכותבים
אבל שיילך ?
מי יגיע במקום רמון? מי ישים את הערבויות שהוא וחג׳ג׳ שמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 06:08 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
עמי נאווי כתב:
mr.durden כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אולי במקום להעלות מחירים על כרטיסים העמותה צריכה לצאת במבצע גיוס כספים נוסף מהאוהדים והפעם להזרים את הכסף ישירות לתקציב הקבוצה ובתמורה לקנות מחיים רמון אחוזים נוספים.

את זה אתה יכול לעשות כבר היום, בלי שום מבצע. למיטב הבנתי יותר חברים = יותר אחוזים. רמון ישמח למכור.

אין לו מה למכור.
50% נמצאים אצל עו"ד שניצר שהוא הבורר בין רמון לטביב בעקבות התביעות ההדדיות ביניהם.
שאר ה 30% נמצאים אצל שאר בעלי המניות ולרמון אין זכות למכור אותם מבלי לקבל מהם אישור.
רמון עצמו מחזיק ב 0 עגול מהבעלות על הפועל.
העמותה, בדומה לסיימון כץ, מאיר תושב ואיציק ניסנוב למשל (כולם ביחד מחזיקים ב 18% מהמניות) מעולם לא התחייבה לעזור בתקציב השוטף של המועדון וזה לא הייעוד שלה. הכספים מחידוש החברות נועד לתקציב של העמותה, כשההוצאות הן ברובן החזרת החוב שיש לעמותה על יתרת הכסף של ה 20% (היה בהתחלה רק 1.92 ולא 2.4 מיליון, בינתיים כבר הועברו עוד 180 אלף שקל) ושאר התקציב מופנה לטובת השקעה במחלקת הנוער ובפעילות השוטפת של העמותה.
אין שום קשר בין תקציב העמותה לתקציב המועדון. אין שום קשר בין גיוס/חידוש חברים לרכישת אחוזים נוספים.

בדיוק ככה.
גם ככה יש לי חברות כפולה ואני לא רואה טעם להוסיף עוד אלף שקל במצב הנוכחי שבו הכסף שלי אינו מופנה ישירות לתקציב השוטף של הקבוצה אלא מממן משכורות של כל מיני בעלי תפקידים.
אם העמותה תצא בהצהרה שהיא מתכוונת לקנות אחוזים נוספים מחיים רמון ולהזרים כסף לתקציב הקבוצה אולי זה יגרום לחלק מהאוהדים להוסיף כסף לחברות בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 06:27 
לירון האדום כתב:
אבל שיילך ?

ברגע שהאוהדים יעזרו לכיסוי הגרעון אז לא צריך לממש את הערבויות.
בעלי הבתים ימנו מנהל מיקצועי ומנהל אדמיניסטרטיבי ראויים, ויכינו את הקבוצה למכירה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 06:51 
רק ביחד כתב:
לירון האדום כתב:
אבל שיילך ?

בעלי הבתים ימנו מנהל מיקצועי ומנהל אדמיניסטרטיבי ראויים, ויכינו את הקבוצה למכירה .

גם אם מכסים גרעון עדיין צריך להפקיד ערבויות למקרה ש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש"ח
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
רק ביחד כתב:
לירון האדום כתב:
אבל שיילך ?

יש כבר הצעה על השולחן לרמון מצד כל בעלי המניות (מלבד חג'ג') שהם ישימו ערבויות במקומו והוא יעביר אליהם או לנציג מטעמם את זכויות הניהול.
הם אפילו הסכימו שהוא יסגור את הגרעון ע"י שחרור שחקנים בתנאי שהוא מסיים את העונה והולך, מה שנותן להם מספיק זמן להכין תוכנית מסודרת לניהול המועדון החל מהעונה הבאה.
הם אפילו התחייבו לקנות את שאר האחוזים מרמון אחרי שהוא יסיים את הבלאגן המשפטי מול טביב על יתרת האחוזים.
רמון סירב, יהיו סיבותיו אשר יהיו, ולכן אני לא קונה את תדמית המסכן שהוא מנסה לשדר. אם הוא באמת נואש, הוא יכול לסיים את הסיפור מחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
פוליטיקאי ממולח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אם אין מצב למכור את הדבןצה לטענתך, תעביר הודעה לעמותה להפסיר לשלם למומחה למציאת רוכשים שהם שכרו. חבל על הכסף..
מצד שני, אולי סתם הגזמת.
בכל מקרה, אין צורך לחזור על הסיבות בפעם ה (המספר שכתבת+1)

19, אני מסכים בגישה שאי אפשר לצפות ממנו לאבד את המכנסיים. כמה הוא חייב לממש לדעתך זה לא הנושא.
אבל אני מעיר שוב, המצב כרגע הרבה הרבה יותר טוב מאשר אם היה מוכר את דמארי בקיץ ולא היה גרעון. מה שנדמה שכולכם צטיפים לו.
זה שרמון לא מוכן לפנות את מקומו למרות שיש הצעה על השולחן לפי קובסטר (מוזר, כי יש מספיק דרכים ללחוץ אותו לפינה ולא עושים את זה), זו הבוש האמיתית ורק עליה צריך להלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 08:53 
אם כבר יש טעם למשהו בפורום הזה, זה לקרוא את ההודעות של קובי, בטוח יותר טעם מלקרוא הודעות של יצורופורומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
מי זה קובי? מה תפקידו?
מאין לו כל המידע הנ"ל?
מי עומד מאחורי משתמש שיודע "הכל"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:04 
אתה לא צריך לפתוח ועדת חקירה, יש לך למעלה למעלה לינקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אם כבר יש טעם למשהו בפורום הזה, זה לקרוא את ההודעות של קובי, בטוח יותר טעם מלקרוא הודעות של יצורופורומים.

ללא ספק הוא אומר הרבה דברי טעם, ובעיקר חומר למחשבה.
אבל גם הוא כמו אחרים לפעמים נסחף בדרישות שלו, ובאופן כללי יש מינון של נבואות זעם שעוד אפשר לספוג.

בכל מקרה, מה הנקודה בהודעה שלך? מישהו אמר אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:24 
קובי אם יש אנשים שהציעו לרמון לשים את הערבויות
במקומו והוא סרב אז חבל שלא מפרסמים את זה בריש גליי.
נשמע לי מוזר מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:30 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

אבל גם הוא כמו אחרים לפעמים נסחף בדרישות שלו, ובאופן כללי יש מינון של נבואות זעם שעוד אפשר לספוג.

נבואות זעם שאפשר לספוג כמו שאין ולא היה מיליונר בריטי שחג'ג' המציא, למשל וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
רק ביחד כתב:
לירון האדום כתב:
אבל שיילך ?

יש כבר הצעה על השולחן לרמון מצד כל בעלי המניות (מלבד חג'ג') שהם ישימו ערבויות במקומו והוא יעביר אליהם או לנציג מטעמם את זכויות הניהול.
הם אפילו הסכימו שהוא יסגור את הגרעון ע"י שחרור שחקנים בתנאי שהוא מסיים את העונה והולך, מה שנותן להם מספיק זמן להכין תוכנית מסודרת לניהול המועדון החל מהעונה הבאה.
הם אפילו התחייבו לקנות את שאר האחוזים מרמון אחרי שהוא יסיים את הבלאגן המשפטי מול טביב על יתרת האחוזים.
רמון סירב, יהיו סיבותיו אשר יהיו, ולכן אני לא קונה את תדמית המסכן שהוא מנסה לשדר. אם הוא באמת נואש, הוא יכול לסיים את הסיפור מחר בבוקר.

לא ידעתי מזה
טוב שאתה מספר ומחכים אותנו במאחורי הקלעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש"ח
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:43 
לא שאני חלילה מגן על החלאות רמון וחג׳ג׳ אבל מישהו שמע אותם באמת מציעים את השטות הזאת או שאתם בכח מנסים להגיע ל-50 עמודים על החירטוט של פרימו??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
לא שאני חלילה מגן על החלאות רמון וחג׳ג׳ אבל מישהו שמע אותם באמת מציעים את השטות הזאת או שאתם בכח מנסים להגיע ל-50 עמודים על החירטוט של פרימו??

אתה לא מבין איך הדברים עובדים?
1. זורקים הערה באוויר, דרך גורם שלישי, לאיזה כתב (רצוי כמה שפחות מכובד, כדי שתהיה אפשרות לסגת)
2. הכתבה עולה כשמועה ודנים בה בתכניות הספורט השונות
3. בודקים מה התגובות של הקהל - פייסבוק, פורום, מקורבים
4. הקהל זרם? הולכים על זה. הקהל כועס? אנחנו לא מתייחסים לספקולציות שכתבים ממציאים

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:48 
שמעת אותם מכחישים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

נבואות זעם שאפשר לספוג כמו שאין ולא היה מיליונר בריטי שחג'ג' המציא, למשל וזה.

לא הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 10:15 
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
19 כתב:
יהלום אדום כתב:
19 כתב:
אני רוצה לקוות שנשאר שם קצת כבוד עצמי, ואם באמת הייתה יוזמה מהסוג הזה, הם היו אומרים שעל כל שקל שהקהל מביא, כל אחד מהבעלים גם שם אחד.

אני הייתי מתחיל במימוש הערבויות האישיות שלהם ומשם נתגלגל

אני לא חושב שאנשים צריכים להפסיד את הבתים שלהם כי הם חתמו על משהו, גם לא אתה אם חתמת לי ערבות על משכנתא ודפקתי אותך.
הם כן צריכים לממש חלק מזה, 50%? 75%? פתוח לדיון.

אם מישהו מהם חתם על משהו שאין לו יכולת לממש אז באמת שאין לי מילים

זה בדיוק, אבל בדיוק מה שקרה.
חיים רמון חתם ערבויות לתקציב בלי שהציג בטוחות לבקרה ובלי שיש לו כיסוי לערבויות האלה.
אין לו באמת את הכסף החסר ולכן הוא הלך למהלך של מכירת דמארי.
דמארי סינדל אותו בצורה מושלמת ולכן רמון פונה לאופציה הבאה - לגלגל את זה על האוהדים.
ויש כאן כאלה שעוד נותנים לזה לגיטימציה. אם לרמון היו קוראים טביב האדמה היתה רועדת ממזמן.

לפני שהחלה העונה, אורליצקי עלה לשידור ב 103 לגבי מה ומי שעומדים מאחורי רמון והוא דיבר על נושא הערבויות.
איך אורליצקי סיכם את זה? כמדומני המשפט שלו היה - בדקנו את רמון והערבויות ואנחנו הרבה יותר ממרוצים.
אז איך הכל הולך שם? מה בדיוק אורליצקי ושות' בודקים? את החתימה שהיא אותנטית או את הכסף שעומד מאחורי החתימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
נועם, במיוחד בשבילך -

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2672042

ציטוט:

רגע לפני תחילת העונה בליגת העל, הפועל תל אביב העמידה את התקציב שלה לעונה הקרובה שיעמוד על לפחות 45 מיליון שקלים וזאת ללא הרכש המתוכנן שעוד אמור להגיע למועדון. בבקרת התקציבים אישרו כי תקציב הקבוצה עומד כרגע על 45 מיליון שקל ואיתו יפתחו האדומים את העונה ללא שום חובות או בעיות עם ערבויות. בבקרת התקציבים טוענים למעשה שנכנסו למועדון מספר מיליוני שקלים באמצעות חברי דירקטוריון ואוהדים עשירים של הקבוצה, כאשר למעשה אין שום דאגות כלכליות לקבוצה. "הפועל תל אביב יכולה להעמיד גם תקציב של 70 מיליון שקל", אמרו בבקרה. המשמעות היא שכל שחקני הפועל תל אביב עברו בבקרת התקציבים ויוכלו לשחק ביום ראשון נגד בני סכנין.

בבקשה, כתבה שהגיעה שבועיים אחרי שעפנו מול פאנדורי.
אין חובות, אין בעיות עם ערבויות, הכל נבדק והכל תקין.
אם אין בעיה עם הערבויות שיואיל מי שחתם על הערבות ויממש אותה במקום לגלגל את זה על האוהדים.
אם הוא רוצה לגלגל את זה על האוהדים, שיודיע שהוא עוזב בסוף השנה ומוסר את זכויות הניהול לידי נציג מבעלי המניות או העמותה. לנו כאוהדים זה אמור להיות הדבר הכי בסיסי ומובן בעולם, ואני מתקשה להבין את אלו שמנסים לעורר רחמים כלפי רמון.
חיים רמון חתם על הערבות בבקרה בדעה צלולה ועל סמך כסף שיש לו,הרי אנשי הבקרה התקציבית טענו לפני שנה וחצי שלחיים רמון יש יכולת כלכלית להיות בעלים יחיד בהפועל - http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1776883

אין מצב שמתנערים מערבויות. אין מצב שמגלגלים גרעון על האוהדים ונשארים בתור מנהלים.

לחיים רמון יש 2 אופציות - או לתת לבקרה לממש את הערבויות שהוא חתם עליהן או להצהיר שאין לו יכולת לנהל כרגע את הפועל ולהעביר את זכויות הניהול לאלו שכן יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 10:46 
kobster כתב:
נועם, במיוחד בשבילך -

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2672042

ציטוט:

רגע לפני תחילת העונה בליגת העל, הפועל תל אביב העמידה את התקציב שלה לעונה הקרובה שיעמוד על לפחות 45 מיליון שקלים וזאת ללא הרכש המתוכנן שעוד אמור להגיע למועדון. בבקרת התקציבים אישרו כי תקציב הקבוצה עומד כרגע על 45 מיליון שקל ואיתו יפתחו האדומים את העונה ללא שום חובות או בעיות עם ערבויות. בבקרת התקציבים טוענים למעשה שנכנסו למועדון מספר מיליוני שקלים באמצעות חברי דירקטוריון ואוהדים עשירים של הקבוצה, כאשר למעשה אין שום דאגות כלכליות לקבוצה. "הפועל תל אביב יכולה להעמיד גם תקציב של 70 מיליון שקל", אמרו בבקרה. המשמעות היא שכל שחקני הפועל תל אביב עברו בבקרת התקציבים ויוכלו לשחק ביום ראשון נגד בני סכנין.

בבקשה, כתבה שהגיעה שבועיים אחרי שעפנו מול פאנדורי.
אין חובות, אין בעיות עם ערבויות, הכל נבדק והכל תקין.
אם אין בעיה עם הערבויות שיואיל מי שחתם על הערבות ויממש אותה במקום לגלגל את זה על האוהדים.
אם הוא רוצה לגלגל את זה על האוהדים, שיודיע שהוא עוזב בסוף השנה ומוסר את זכויות הניהול לידי נציג מבעלי המניות או העמותה. לנו כאוהדים זה אמור להיות הדבר הכי בסיסי ומובן בעולם, ואני מתקשה להבין את אלו שמנסים לעורר רחמים כלפי רמון.
חיים רמון חתם על הערבות בבקרה בדעה צלולה ועל סמך כסף שיש לו,הרי אנשי הבקרה התקציבית טענו לפני שנה וחצי שלחיים רמון יש יכולת כלכלית להיות בעלים יחיד בהפועל - http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1776883

אין מצב שמתנערים מערבויות. אין מצב שמגלגלים גרעון על האוהדים ונשארים בתור מנהלים.

לחיים רמון יש 2 אופציות - או לתת לבקרה לממש את הערבויות שהוא חתם עליהן או להצהיר שאין לו יכולת לנהל כרגע את הפועל ולהעביר את זכויות הניהול לאלו שכן יכולים.

תודה ידידי על התגובה.
אני רק אוסיף...
בטוחות וערובות לפי אורליצקי - המקורות הכספיים של רמון וכו'
אמנם מיולי 2012 אבל לפי אורליצקי רמון יכול להביא מהבית גם 10 מיליון.
http://103fm.thepost.co.il/programs/Med ... 1t4nzVQ=KH
הקטעים המעניינים מ 19 דק' לסיום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
mr.durden כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

האחוזים האלה כבר נקנו בכסף שהעמותה לוותה.
צריך לשאול את העמותה, אבל אני מניח שדמי החבר של החברים הנוספים ישמשו להחזרת ההלוואה ולא להגדלת אחוזי הבעלות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 11:00 
העמותה צריכה לכנס את חבריה על מנת לקבל החלטות להמשך הדרך, אני מעריך שהצעה כפי שפורסמה אכן בצורה כזו או אחרת תגיע לעמותה, מכיוון שמבחינת רמון את חג'ג' זה נראה כמו WIN WIN אם העמותה תקבל את ההצעה אז ייכסו את הגרעון אם לא אז האוהדים אשמים (נשמע לכם מוכר ?)
לכן על העמותה להיענות לבקשה הזו ולקבוע את האופן שבו היא מסכימה ללכת על מהלך מסוג זה
1. כמות הכסף שיאסף יכומת לאחוזים בבעלות הקבוצה
2. שינוי מבנה הבעלות בקבוצה כך שחיים רמון אינו ראשי לקבל את כל ההחלטות בבלעדיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
בהמשך לתגובת העמותה לדברי פרימו אמש והידיעה ב'ידיעות אחרונות' היום, המועדון הפיץ לבקשתנו, הודעת הבהרה לכל עיתונאים:

"טרם נקבעה פגישה בין עמותת האדומים לעידו חג'ג והצעתו בנוגע למחירי הכרטיסים במשחק הגביע נגד הפ' חיפה הינה בגדר רעיון בלבד, אחד מיני רבים שיועלו בפגישה לכשתתקיים. בפגישה שנערכה בשבוע שעבר בין חיים רמון לראשי העמותה נקבע כי תבנה בצוותא תכנית הבראה ארוכת טווח על פי יילקחו ההחלטות הכלכליות."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
הוא שאמרתי, רמון לא מערב אף אחד בענייני הפועל, לא שם על העמותה, ולא על בעלי המניות.
רמון נפש עם העמותה אחרי "מסיבת הבכיינים" שערך, הוחלט כי מעתה רמון ייפגש עם העמותה (ועם שאר בעלי המניות), על מנת לקחת החלטות יחד.
רמון ממשיך לשים זין על כל מי שמסביבו מעבר לחג'ג' ולמאסטר מיינד תאומים.
מי שציפה שמשהו יתשנה בגלל פגישה שהוציאה הצהרה שאמורה להוריד תלחץ ממנו, התבדה.
רמון מנהל כושל, אין על כך כל עוררין, כשל בעבר, כושל בהווה, וימשיך להכשיל אותנו עם כסף שלא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: