תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:10 
53.עונת השרוכים ,הפועל מארחים את הפועל פ"ת וביתר את בית שאן ..הפועל מנצחים במשחק אחד הקשים 2-1
כולם בבלומפילד נשארים באציטדיון לשמוע מה קורה בקרית אליעזר,פתאום 2-2 בית שאן משווים דקה 88 זה היה?
אוהדי הפועל בלי לחכות שיגמר המשחק ,כולם ירדו לדשא לחגוג לא אששכח איך שמישל פתח את השמפניות ,היו קצת אוהדים בינהם אני שנשארו למעלה וצועקים לכל השאר לא לחגוג כי לא נגמר המשחק,בסופו של דבר כולנו יודעים איך זה נגמר,וכולנו היינו על הדשא ממררים בבכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:12 
20 כתב:
47. דרבי האבוקות. אוהד מכבי מפרסם למחרת תמונות מהיציע שלהם שמעידות על מופע אבוקות מדהים. אוהדי הפועל מזהים שמדובר בפוטושופ ומגדילים את ההשפלה.

48. יום שבת חורפי במדור הספורט של מעריב. עורך צעיר רואה באי.פי. תמונה של מצעד של החמאס בעזה וילד שמנמן עם דגל פלסטין וחולצה של מכבי. מעריב מפרסם את התמונה בעמוד השער של החדשות תחת הכותרת "במדי האויב". אלפי אוהדי מכבי מתקשרים למחרת ומודיעים על ביטול המנוי. למחרת המשתמש "קורווין" פותח אשכול אגדי של הילד החמאסניק של מכבי בשורת אירועים הרי גורל (נוחת על הירח, מפיל את התאומים,..)

49. מינוס 17, כמה עשרות קילומטרים ממוסקבה. מילאן אוסטרץ' מבקיע. אילן בכר רץ ליציע וחוגג עם האוהדים. (בסוף המשחק מישהו הוריד חולצה. כנראה אנטבי)

50. הפועל יוצאת לחיפה בעונה שאחרי הדאבל. אניימה נותן את משחק חייו. שי אבוטבול מבקיע בדיוק, אבל בדיוק בדיוק, באותה הדקה של לאלא

51. בעונת רבע גמר אופ"א, נדמה לי שהקהל של הפועל הוא הקהל הכי טוב מאז בריאת הכדור. מפסידים 4-2 באשדוד ובמריבות האוהדים שוברים את התוף. מאז אני כבר לא מתפתה להכתיר את הקהל שלנו בתואר כלשהו

52. המשחק הראשון בעונה שאחרי הדאבל (אבל אולי אני טועה). משחק בשישי בצהריים נגד יפו. שחקן מאבד את ההכרה ובולע את הלשון. שש דקות תוספת זמן. אביב וולנרמן מבקיע בדקה ה-96

בקשר ל47, הפוטושופ המביך היה מר"ג, לא מהדרבי המדובר. הם עשו שם גבעה באמצע 11-12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 17:32 
idanzoarets כתב:
53.עונת השרוכים ,הפועל מארחים את הפועל פ"ת וביתר את בית שאן ..הפועל מנצחים במשחק אחד הקשים 2-1
כולם בבלומפילד נשארים באציטדיון לשמוע מה קורה בקרית אליעזר,פתאום 2-2 בית שאן משווים דקה 88 זה היה?
אוהדי הפועל בלי לחכות שיגמר המשחק ,כולם ירדו לדשא לחגוג לא אששכח איך שמישל פתח את השמפניות ,היו קצת אוהדים בינהם אני שנשארו למעלה וצועקים לכל השאר לא לחגוג כי לא נגמר המשחק,בסופו של דבר כולנו יודעים איך זה נגמר,וכולנו היינו על הדשא ממררים בבכי.

זו פיקנטריה?! זה כמעט אבן ציון בתולדות המועדון...

פיקנטריה זה צילי וגילי אוכלים ארטיקים בחימום במחזור הראשון בעונה אחרי הדאבל.
כמובן שעדיף דברים עתיקים יותר, שנוכל להיזכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 17:55 
54. 15.5.10, שמועות זדוניות מגיעות לאוזני השחקנים שהמשחק בבלומפילד נגמר. הם מתחילים לחגוג. מהארן לאלא שמדבר בטלפון עם בן משפחה צועק על כולם להירגע ולא לחגוג. רק כשהוא מאשר שבבלומפילד אכן הסתיים המשחק - מתחילות החגיגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
55. עונת 2006\7 נדמה לי, ינואר, נוחת השחקן היקר בתולדות הפועל תל אביב החלוץ ניירה שהגיע עם קבלות מפה עד הודעה חדשה. הפועל תל אביב משתתפת במשחק "אימון" במסגרת הגביע הרוסי, הפועל עולה לשחק שבהרכבה עולה גם הרכש החדש לאחר כ10 דקות (תקנו אותי) נפצע ניירה ומסיים את העונה.
באותו משחק ארור נפצע גם יוסי אבוקסיס ונעדר גם הוא מהמשחק שהתקיים ממש כמה ימים לאחר מכן - הדרבי.

56. משחק לקראת סיום עונת 2005\2006, אבוקסיס עושה כהרגלו מה שהוא יודע הכי טוב וזה לקחת את הכדור לאחר עבירה ולקדם אותו עוד 5 מטר קדימה לזווית טובה יותר. במשחק הספציפי הזה אבוקסיס (שקיבל עבירה בסמוך לשער 7) בחר לקדם את הכדור 10 מטר קדימה השופט תפס אותו כמובן והרחיק אותו חצי מטר אחורה, אבוקסיס שגנב את המרחק נקרע מצחוק ודופק לשעק 7 מבט של "קלטתם?!" כל שער 7 נקרע מצחוק.

57.נמניה וצ'יצ'ביץ' נגד סלטיק בלומפילד עונת הדאבל 2010, סלטיק התחילו להזיע בחמסין הישראלי והיו נתונים ללחץ בלתי פוסק מהפועל בחסות נמניה.
שחקן של סלטיק "נפצע" הם מוציאים כדור, הפועל צריכה להחזיר אליה את הכדור וצ'צ'ביץ' מחזיר לרגלי הבלם הסקוטי שמצידו עומד וממתין שהדרדלה תתקדם אליו באיטיות ובזבוז הזמן היה כל כך בולט, נמניה מצידו מחליט לרוץ אל הכדור ומשתלט עליו עובר את השוער וכובש שער חוקי לחלוטין שנפסל (אולי בפעם היחידה בהיסטוריה של הכדורגל?) בטענה לא ברורה על ידי השופט אולי למשחק לא ספורטיבי. בסופו של דבר נמניה כבש לאלה הוסיף את השני וניצחנו, אבל אני לא אשכח את פסילת הגול ההזויה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
58.אחד לסל, ליגה א' בעונה השנייה לקיומה של הפועל תל אביב (הפועל אוסישקין) בגירסא החדשה עולה למשחק גביע האיגוד (גביע המדינה לליגות נמוכות) נגד מכבי פ"ת מהליגה הארצית. לאחר הפסדה הראשון בהיסטוריה שבוע קודם לכן לאותה קבוצה ב7 נקודות חזרה הקבוצה לגומלין בהדר יוסף.
לקראת סיום המשחק הפועל היתה ביתרון נקודה שתיים (בפיגור בסיכום הכללי) נותרה כדקה על הלוח ופ"ת היתה קרובה לניצחון מול 800 אוהדים.
הדקה הזאת למי שנכח לא תישכח מהר מהעובדה הפשוטה שהיא נמשכה כ20 דקות עם תלונות בלתי פוסקות של אנשי פ"ת לשופטים ולאנשי המזכירות האמונים על השעונים בחסות האוהד הזקנה מאוסישקין.
לבסוף הפועל הצליחה להשוות בשנייה האחרונה ובהארכה ניצחה בהפרש 11-12 נקודות.

59.ליגה ב' משחק בזיסמן נגד יהלומי ר"ג או שקר כלשהו כזה. הפועל מובילה ב40 הפרש כל הקהל שם לב לשחקן שמן (מאוד מאוד)על ספסל הקבוצה הצהובה של ר"ג הלובש את המספר 10. כל הקהל שר ביחד "תן לעשר לשחק!" והוא מוחא בתגובה כפיים חזרה לאחר דקה המאמן שלהם מקפיץ אותו למשחק, כעבור 2 דקות הוא התעייף ויצא מהמשחק מזיע וגמור מעייפות מוחא כפיים לקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 18:31 
אבו-דגל כתב:
58.אחד לסל, ליגה א' בעונה השנייה לקיומה של הפועל תל אביב (הפועל אוסישקין) בגירסא החדשה עולה למשחק גביע האיגוד (גביע המדינה לליגות נמוכות) נגד מכבי פ"ת מהליגה הארצית. לאחר הפסדה הראשון בהיסטוריה שבוע קודם לכן לאותה קבוצה ב7 נקודות חזרה הקבוצה לגומלין בהדר יוסף.
לקראת סיום המשחק הפועל היתה ביתרון נקודה שתיים (בפיגור בסיכום הכללי) נותרה כדקה על הלוח ופ"ת היתה קרובה לניצחון מול 800 אוהדים.
הדקה הזאת למי שנכח לא תישכח מהר מהעובדה הפשוטה שהיא נמשכה כ20 דקות עם תלונות בלתי פוסקות של אנשי פ"ת לשופטים ולאנשי המזכירות האמונים על השעונים בחסות האוהד הזקנה מאוסישקין.
לבסוף הפועל הצליחה להשוות בשנייה האחרונה ובהארכה ניצחה בהפרש 11-12 נקודות.

59.ליגה ב' משחק בזיסמן נגד יהלומי ר"ג או שקר כלשהו כזה. הפועל מובילה ב40 הפרש כל הקהל שם לב לשחקן שמן (מאוד מאוד)על ספסל הקבוצה הצהובה של ר"ג הלובש את המספר 10. כל הקהל שר ביחד "תן לעשר לשחק!" והוא מוחא בתגובה כפיים חזרה לאחר דקה המאמן שלהם מקפיץ אותו למשחק, כעבור 2 דקות הוא התעייף ויצא מהמשחק מזיע וגמור מעייפות מוחא כפיים לקהל.

59 - אני כמעט בטוח שלא מדובר בקבוצת יהלום ר"ג שהורכבה מצעירים יחסית כי אם בקבוצת ברק"ן רמת גן.
דרך אגב פיקנטריה, ברק"ן - באתי ראיתי קובי ניצחתי. ע"ש חבר שלהם קובי אחד שהלך לעולמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 18:32 
60. כוכב ה-NBA לשעבר סדריק סבאלוס נוחת בצהרי שישי בישראל, ומגיע ישר לאוסישקין לאימון של הפועל. על המגרש חיכתה לו חמישייה שהורכבה מבכירי האוהדים. הפעם היחידה שראיתי שחום עור חיוור, שבועיים לאחר מכן התברר שאם לו היה מקום כשחקן בהפועל, אז גם לאוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 18:32 
אבו-דגל כתב:
57.נמניה וצ'יצ'ביץ' נגד סלטיק בלומפילד עונת הדאבל 2010, סלטיק התחילו להזיע בחמסין הישראלי והיו נתונים ללחץ בלתי פוסק מהפועל בחסות נמניה.
שחקן של סלטיק "נפצע" הם מוציאים כדור, הפועל צריכה להחזיר אליה את הכדור וצ'צ'ביץ' מחזיר לרגלי הבלם הסקוטי שמצידו עומד וממתין שהדרדלה תתקדם אליו באיטיות ובזבוז הזמן היה כל כך בולט, נמניה מצידו מחליט לרוץ אל הכדור ומשתלט עליו עובר את השוער וכובש שער חוקי לחלוטין שנפסל (אולי בפעם היחידה בהיסטוריה של הכדורגל?) בטענה לא ברורה על ידי השופט אולי למשחק לא ספורטיבי. בסופו של דבר נמניה כבש לאלה הוסיף את השני וניצחנו, אבל אני לא אשכח את פסילת הגול ההזויה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 18:35 
ליגה ב' של הפועל אוסישקין, מדי שבוע הייתי צריך להתקשר לראשי כל הקבוצות ולאסוף את התוצאות של כל הליגה.
שיחה עם "בעלי" אחת הקבוצות שלא אשכח בחיים:
אני: "מה הייתה התוצאה במשחק אתמול?"
הוא: "איזה משחק?"
אני: "נו, במשחק אתמול של הקבוצה שלך נגד ...."?
הוא: "איזה קבוצה? אני במילואים בכלל עזוב אותי. אבל אם אתה מצליח לברר מה התוצאה תעשה טובה תחזור אלי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 19:14 
עונת 2011-12. טוטו תמוז מבקיע שער מול הפועל פת, לפני שהוא משתלט על הכדור בלם פת דניאל אדו נופל נפילה מביכה, אצטדיון שלם משתין מצחוק (אפשר לשמוע את זה בשידור)
הפועל מארחת את צ׳לסי בעונת 2001-02 שלושה שחקנים מה-22 שפתחו נותרו פעילים: פרנק למפארד, ג׳ון טרי ומי אם לא - יגאל אנטבי

* הכותב הוא אחיו של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי LFC בתאריך 19 ינואר 2014, 19:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
עונת 2013/4, בלחץ של סיום חלון העברות מוחתם כשרון קרואטי בשם בסארט עבדורחימי.
כשהוא מגיע מסתבר שהוא פצוע בפציעה שאף אחד לא מצליח לאתר.
כשהוא סוף סוף מחלים, מתאמן עם הקבוצה ונראה שהוא עומד להיכנס לסגל מתקבלת ידיעה שהוא נפצע שוב כשהוא התיישב על שברים של בקבוק זכוכית שמישהו השאיר על הכסא שלו בחדר ההלבשה.
חרושת השמועות מספרת על חוזה שנחתם עם הקבוצה הקרואטית שלו שכל עוד הוא לא משחק הפועל לא צריכה לשלם אבל בסוף הוא עולה לשחק, ידה ידה ידה, שלושה נצחונות רצופים בפעם הראשונה העונה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
ינואר 2014,
המשתמש ליפסקי מאחל מזל טוב למשתמש עומרי קנדה לרגל הנישואין של השחקן עומרי קנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 20:51 
עונת 78-79,בגלל אליפות צה"ל בכדורגל המפקד של שאבי אוסר על הכוכב העולה להשתתף במשחק של הפועל בשבת.במהלך המחצית השניה הפועל נקלעת לפיגור.פתאום משער 7 פורץ לו שאבי אל הספסל מתלבש ונכנס לשחק.

עונת 79-80,משחק האחרון של העונה במקדש נגד בית"ר ת"א שנלחמת על חייה.הפועל כרגיל כמו קבוצה שאין לה מה לשחק משחקת באדישות,ובית"ר מובילה 0-1.לקראת סוף המחצית קומץ האוהדים של בית"ר מתחילים לקלל את ג`ימי על רקע לאומני.ומעצבנים את השחקנים של הפועל שעולים למחצית השניה בסערה וכובשים שלישיה.מאותו הרגע השחקנים של בית"ר מתחננים לשחקנים של הפועל להפסיק לשחק ולהתאמץ.הפועל מורידה את הרגל מהדוושה,מאפשרת לבית"ר להשוות ל3-3.באותם ימים במחזורים האחרונים המשחקים הקובעים לא שודרו בשירים ושערים.ואיך שהשופט שרק לסיום המשחק שחקני בית"ר פתחו שמפניות והתחילו לחגוג.אך בתוך כמה דקות הגיעה הבשורה המרה שיפו הביסה(מכבי?)ועברה אותם בהפרש שערים.

עונת 79-80,כל הקבוצות הקטנות היו מגיעות למקדש ומשחקות בונקר.באחד המשחקים האלו הגיעה הכח שלא עברה את החצי והשוער שלה תפס את היום של החיים שלו.במחצית הראשונה עוד הרחקה של שחקני הכח מהחצי שלהם,הכדור עומד לצאת מקו האורך בחצי של הפועל ליד שער 12.בחצי של הפועל אין כמעט אף שחקן,והקוון המשועמם נכנס לתוך המגרש כדי לעצור את הכדור ולתת אותו למגן לכדור האאוט.בטעות יצאה לו מסירה לשחקן של הכח שנשאר לבד מול בז`ה.למזלנו הוא בעט טיל שפגש רק את המשקוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 22:53 
משחק גביע מול הכח בוינטר מנצחים 3-0, בסוף המשחק השחקנים יורדים לחדר ההלבשה ואיליה יבוריאן נשאר קצת להודות לקהל. כשבא לרדת גם הוא לחדר הלבשה המאבטח לא מזהה אותו ולא נותן לו להיכנס. אוהד ביציע צועק: "זה בגלל שהוא ארמני" וכולם מתפוצצים מצחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 00:48 
איך עוד לא היתה פה איזו מעשייה על רוני קלדרון שעבר אוהד בית"ר, חייל, משאית בטון וחמוס לפני שכבש את השער השמיני שלו במשחק נגד "הכח מאדים" ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 02:35 
היה איזה סיפור פיקנטרי עם אסי טובי ב98/99.
אני זוכר במעורפל איזה סיכסוך עם אוהדים שקיללו אותו וזה נגמר בסולחה במשחק נגד ראשל"צ שנגמר 7-3 כשהוא כובש שלושער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 07:09 
בר קולמוסא כתב:
20 כתב:

52. המשחק הראשון בעונה שאחרי הדאבל (אבל אולי אני טועה). משחק בשישי בצהריים נגד יפו. שחקן מאבד את ההכרה ובולע את הלשון. שש דקות תוספת זמן. אביב וולנרמן מבקיע בדקה ה-96

נראה לי ישראל כהן.
אני גם זוכר משהו נגד בית שאן בהקשר הזה

ישראל כהן מול בית שאן את שער הנצחון
במשחק מולם במקדש בעונה שאחרי השרוכים.

אבשה - שאלה טובה אם זה אותו ילד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:08 
kobster כתב:
ינואר 2014,

זו התרסה הוא עדיין טוען שאני חבר של טביב אז אני טוען שהוא קנדה המקורי ....
:LOL2:
אגב אני לא אפסיק להתייחס אליו כקנדה המקורי מס אחת

נערך לאחרונה על ידי lipcsee בתאריך 20 ינואר 2014, 08:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:10 
kobster כתב:
ינואר 2014,

רציני ??
:BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:31 
עונת שום ודה רונו, משחק ראשון או שני היה בבית נגד בני יהודה לדעתי, אני יושב שער 2 ומחליט לרדת לנסות לדבר עם דה ברונו. מתפתח בינינו שיח בספרדית שבו אני אומר לו היום את מבקיע ובא להקדיש לי את הגול והוא אומר לי ״כן, תרד לפה״ אני חוזר למקומי מרוצה ופתאום פנדל ומי בועט, דה ברונו. אני כבר יורד למעה מוכן לעוד שיא כילד אבל דה ברונו מחטיא את הפנדל ואז נפגע לתקופה ארוכה... מנחוס במיטבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
דרביבעונה הראשונה של אדל בהפועל, למיטב זכרוני הדרבי הראשון באותה עונה, שחקני מכבי שולחים כדור ארוך חזק מדי, אדל מחכה שיתגלגל אליו לרחבה ולא עושה איתו כלום עד ששחקן של מכבי בא ללחוץ אותו, ואז אדל קופץ על הכדור כאילו הוא מחלץ את הכדור מבין 5 שחקני התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 09:54 
בית שאן, עונה אחרי משחק השרוכים, הפועל מובילה 3:0 פליקס יורד לקשור שרוכים לשירת "פליקס תקשור את הנעל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:02 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:29 
מוקדמות הליגה האירופית בבלומפילד, נדמה לי שזה היה נגד מאלמו. הם חטפו מאתנו גול כשהם היו בעשרה שחקנים, כי בדיוק אחד מהשחקנים שלהם ירד לחדר הלבשה כדי להשתין.

לפני שנתיים בערך נחשף בתקשורת סרטון מחדר ההלבשה שבו באדיר מרביץ לקנדה ספק בצחוק, ספק ברצינות וכל השחקנים מסביב צוחקים, וזה עוד היה אחרי שאבוטבול הוריד לקנדה כאפה שהוא לכאורה גנב לו כסף מהתיק במחנה האימונים.
לאחר מכן בדרבי (?) האוהדים שלהם שרים "קנדה מקבל, קנדה מקבל, קנדה מקבל מכות" (לפי הלחן של איך זה לקבל זין מבית"ר שמשון) וגם אנחנו ממול די צוחקים מהשיר.

עוד קצת קנדה: באמצע אימון בתקופת קשטן קנדה פתאום נעלם ואובדים עקבותיו. לאחר מכן התברר שהוא יותר נחטף באמצע האימון מאשר ערק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 14:08 
עונת 08/09, משחק גביע הטוטו בקריית שמונה (יומיים קודם לכן נערך משחק ליגה באותו איצטדיון)
אחרי שעלה במשך כמה משחקים עם נעליים צהובות ולבקשת הקהל, בסיום המשחק מוריד ערן זהבי את הנעליים וזורק אותן ליציע אוהדי הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 15:25 
יש מעשיה שאומרת שלפני כמה שנים במחנה אימונים יגאל אנטבי רדף עם סכין אחרי אחד השחקנים במסדרון, לא זוכר בדיוק מה היה הסיפור שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 16:04 
אין לי כוח אבל שמישהו ירשום את פרשת שיקלגרובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
גם את עלילות דגלאס ושכטר בגטבורג לא רשמו פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
יובל אבידור , שכמעט חתם, מבקיע פחות שערי שדה מהשוער שלנו בעונת 2009/10.

אסולין נוגח לרשת של שירוקי לרקע זיקוקים מאזור המוסכים ב 2007/07
סכנין 07/08. ג׳וניור יוצא, יגאל נכנס. מערך של 5-5-0. אנטבי יוצא למתפרצת לבדו ובועט לקורה.

אחד המשחקים ב10/11 - קנדה בועט כדור על הקוון בערך 25 מטר מקו השער , המקוון מסמן קרן.

2010/11. משחק העונה. מאות אוהדים מחביאים במכנסיים צעיפים כדי להסתנן לשער 5ב בקריית אליעזר. כדי שיאמינו שהם אוהדי חיפה , הגוש מתחיל לשיר "האליפות חזרה הביתה אל הכרמל" ו"הפועל זונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: