תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 07:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל , סופ"ש , 1/3-1/4
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שאפשר להגיד על הפועל תל אביב כדורגל שהיא קבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 03:41 
KingAlpaca כתב:
לא חושב שאפשר להגיד על הפועל תל אביב כדורגל שהיא קבוצה...

כאילו שאנחנו מועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 03:51 
קבוצת אוהדים - קבוצה שמנהלת אותה עמותה ללא מטרות רווח, שמנהליה נבחרו על ידי חברי העמותה שהם אוהדי הקבוצה.
זאת ממש לא הפועל תל אביב כדורגל, והיא גם מעולם לא הייתה כזו, לצערי.

אפשר להמשיך לחלום על המיליונר הסודי שיגיע להציל את כולנו ומה זה משנה מי הוא או מה הוא או מה כוונותיו, העיקר שישפוך פה כסף על קבוצה שהוא לא מכיר בארץ שלא מעניינת אותו, או שאפשר להכיר בזה שהגוף היחיד שהצליח להצעיד את הפועל תל אביב מליגה ב' עד למקום השני בליגת העל הייתה עמותת אוהדים.

ושאלה: במקרה בו הפועל הייתה מעפילה לליגת האלופות, ובקופת המועדון היו עכשיו 50 מיליון שקלים, מי הייתם מעדיפים שינהל את הקבוצה: עמותת האוהדים או משקיע שאינו אוהד? מי נראה לכם ידאג טוב יותר לאינטרסים של מועדון הפועל תל אביב, מבחינה הסתברותית, במצבי קיצון (שליליים או חיוביים)?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 04 ינואר 2014, 04:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 04:17 
האדום הצורר כתב:
קבוצת אוהדים - קבוצה שמנהלת אותה עמותה ללא מטרות רווח, שמנהליה נבחרו על ידי חברי העמותה שהם אוהדי הקבוצה.
זאת ממש לא הפועל תל אביב כדורגל, והיא גם מעולם לא הייתה כזו, לצערי.

אפשר להמשיך לחלום על המיליונר הסודי שיגיע להציל את כולנו ומה זה משנה מי הוא או מה הוא או מה כוונותיו, העיקר שישפוך פה כסף על קבוצה שהוא לא מכיר בארץ שלא מעניינת אותו, או שאפשר להכיר בזה שהגוף היחיד שהצליח להצעיד את הפועל תל אביב מליגה ב' עד למקום השני בליגת העל הייתה עמותת אוהדים.

בתנאים שנוצרו לא צריך להוריד את הקבוצה לליגה ב או לפרק אותה .
צריך לבקש "יפה" מרמון שיזוז ויתן את מושכות הניהול למישהו מיקצועי תחת פיקוח של העמותה ושאר השותפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 04:37 
רק תורידו את המילה מסתננים ושימו במקומה עסקנים.תיראו כמה זה דומה למה שקורה בהפועל.
https://www.facebook.com/photo.php?v=48 ... 612&type=3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 10:13 
האדום הצורר כתב:

ושאלה: במקרה בו הפועל הייתה מעפילה לליגת האלופות, ובקופת המועדון היו עכשיו 50 מיליון שקלים, מי הייתם מעדיפים שינהל את הקבוצה: עמותת האוהדים או משקיע שאינו אוהד? מי נראה לכם ידאג טוב יותר לאינטרסים של מועדון הפועל תל אביב, מבחינה הסתברותית, במצבי קיצון (שליליים או חיוביים)?

בוא נראה, בהנחה שלא כל בעלי הקבוצות בעולם הם אלי טביב (והמציאות מוכיחה שכך הם אכן פני הדברים). אז על המאזניים, מצד אחד, מדובר באדם שמשקיע מכיסו במועדון, מרוויח ברווחים, מפסיד בהפסדים וחושב איך לשמור רזרבות ולתפעל את הקבוצה באופן יעיל ללונג ראן. כשמצד שני, חבורה של אנשים, שנבחרת פעם בשנה, שאין להם שום מחויבות כלכלית למועדון, שירצו "להתאבד" על שחקנים גם במחיר של פשיטת רגל כלכלית ומוסרית ולו רק כדי שלא יגיעו לצד השני, שיעשו הכל כדי לא לשחרר שחקנים לצד השני גם במחיר שחרורם בחינם בסוף השנה, שמה שיניע אותם הוא הלחץ החברתי של החברים שלהם ליציע ודעת הרחוב, שיהיו מונעים משיקולים אמוצינלים ושהקריטריון הראשי למינוי עובדים נוספים במערכת יהיה אהדת המועדון...

קל לי מאוד לבחור בתשובה הנכונה מבחינתי, אפשר לקרוא לה שאלה רטורית במובן מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 10:31 
ציטוט:
כרגע אין שום הצעה על שכטר שגם בודק אופציות בהולנד. עם או בלי קשר לרצונות של הנהלה, נראה כי משהו לא טוב קורה בין שכטר למועדון האדום. החלוץ התבטא מספר פעמים באוזני מקורביו כי הוא מעוניין לעזוב את הקבוצה, וכי עשה טעות שחזר ארצה. שכטר אמר באותן שיחות כי הוא מדוכא מהיחס של התקשורת כלפיו וגם של אוהדי הפועל, ולכן יהיה מוכן אפילו לעבור לקבוצה אחרת באירופה גם אם ייפגע כספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 10:32 
מבין אותו לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
בדרך כלל אנו נמנעים מלהגיב לאותם "מקורבים" שחיים על גבה של הפועל ושופכים רפש באנונימיות אצל צנציפר, הפעם השקרים היו חריגים. לאור משחקה של הקבוצה הערב והרצון להעניק שקט תעשייתי (קונפליקט שמלווה אותנו כבר חודשים) ובעקבות החשיפה המינימלית של כתבת השקרים הזו, החלטנו לא להתעקש שהתגובה שלנו תופיע ותייצר שוב רעש.

אנו כן מוצאים לנכון לשים אותה כאן בפורום בכדי שהאמת תהיה ברורה.
אל תתנו להם לעבוד עליכם.

"עמותת 'האדומים' מחזיקה ב 20% ממניות הפועל תל אביב, וזאת ע"פ רשם החברות שאישר זאת ביום 3.3.2013 . בשנתה הראשונה, גורם מהעמותה לקח הלוואה מאחד מבכירי המועדון (ולא מחיים רמון). חברי הועד המנהל הנוכחי נהגו בשקיפות והודיעו על כך לחברי העמותה ואף הציגו את פריסת התשלומים שסוכמה עם אותו בכיר, איתו אגב אנו בקשרים מצוינים. רק בדצמבר האחרון, הועבר סכום של 120 אלף ש"ח בהמשך להעברות קודמות וע"פ הסכם פריסת התשלומים שנחתם בהסכמתו וידיעתו של רמון.

רק השנה, האוהדים והעמותה (מגיוס תרומות ועליית המחירים במנויים) הכניסו לקופת המועדון סכום של מיליון וחצי ₪ לטובת חיזוק הקבוצה. העמותה מסייעת באופן שוטף למחלקת הנוער הגוססת תחת ניהול רמון, בעשרות אלפי שקלים, וזאת רק בחצי השנה האחרונה וללא קשר לשיפוצים שהעמותה ערכה במתחם בשנה שעברה. העמותה מממנת באופן עצמאי וללא כל סיוע פעילויות לאוהדים כגון, הסעות מהפריפריה, הפקת מגזינים במשחקים ואירועים שונים לקהל האוהדים- כל אלו, מייצרים הכנסות אך ורק למועדון. כל אלו, מועדונים אחרים מממנים בעצמם, אם בכלל קיימים. בנוסף, באופן אבסורדי, העמותה היא הגוף היחיד שמממן חיפוש אחר משקיע ובמקביל מכריזה שאם אכן תמצא אחד ראוי, העמותה תמכור את חלקה ובלבד שעתיד המועדון יובטח. בשורה התחתונה, בפועל, כל אחד מהאוהדים השקיע מכיסו יותר מרמון.

עמותת 'האדומים' קיבלה החלטה מודעת לעזוב את מתחם 'חודורוב' מתוך כוונה לייצר הפרדה ברורה בין האוהדים לקבוצה ביומיום. לדעתנו, זהו תנאי הכרחי לקבוצה מקצוענית. העמותה משכירה ממ"ד (4X4) בבניין משרדים השייך לאוהד הפועל שתרם מחצית משכ"ד. קיום המשרד הכרחי על מנת שנוכל להעניק שירות לחברי העמותה ולהתנהל כגוף רציני.

אנו ממליצים לכל אותם "מקורבים" וחברי הנהלה שמרגישים את הכסא רועד, להפסיק לפזר שקרים. יש לנו את כל ההוכחות והמסמכים המאשרים עד כמה הניהול תחת רמון לקוי ונשתמש בהם אם ימשיכו לשקר לאוהדים ולתקשורת. במקום להסיר אחריות ולפזר האשמות, אנו מקווים שהנהלת המועדון ורמון עובדים בקדחתנות על תכנית הבראה שתוציא את המועדון מהבור אליו היא ורק היא, הכניסה אותו."

נערך לאחרונה על ידי עמותת האדומים בתאריך 04 ינואר 2014, 10:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 10:35 
ציטוט:
חיה פצועה

השבוע, אחרי שחטף שלושה שערים מבאר שבע אף שהקבוצה שלו שיחקה טוב, נפגש רן בן-שמעון עם ראשי הפועל ת"א כדי לתת הסברים. "עם הכלים שיש לי, אני לא יכול להביא את השינוי", אמר וציין בפני הקברניטים כי הוא מצויד בשבעה פצועים שאין להם מזור.

אזכור הפצועים אינו מקרי. בהפועל ת"א אין כסף. לא סתם אין כסף, המצב על סף קריסה. רק לאחרונה ביקש הצוות הרפואי לשלוח שלושה שחקנים - איתי שכטר, רמזי ספורי ועומר פדידה - לבדיקת סי-טי, כדי לקבל אבחנה מדויקת יותר של הפציעות. כל בדיקה כזו עולה 600 שקל. בהפועל ת"א סירבו, והשחקנים נשלחו לבדיקת אולטרה-סאונד הפחות מעמיקה.

במילים אחרות, אם מישהו רוצה להבין למה בן-שמעון נשאר אף שהוא רחוק 4 נקודות מהפלייאוף העליון ומיליון נקודות מאירופה, הנה התשובה. מחוזה דו-שנתי של 220 אלף דולר לעונה וסמכויות של מנג'ר אנגלי, מאוד קשה להשתחרר בלי לפשוט רגל.

הפועל משדרת אידיליה, אבל מתחת לפני השטח כבר מתנהל קרב ירושה. כמה החזיקו שם אצבעות לאומוניה ניקוסיה לקבל את ההחלטה הנכונה וללכת על מאמן ישראלי צעיר ומוכשר כמו בן-שמעון. זה היה מאפשר למוישיק תאומים, האיש החזק מאחורי הקלעים, להצניח לתפקיד את השריף אלי כהן, כמו שהוא רוצה, אבל אומוניה למדה ממכבי ת"א והלכה על המודל הספרדי.

http://www.thepost.co.il/news/new.aspx? ... r9VQ=EKFJF

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 11:21 
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2708952&m=1

טור של ענבל מנור בוואלה.
הוא כותב שם שמכל השילובים שנוסו במרכז המגרש שלנו מתחילת העונה, נראה שסאשה עם שי זה המוצלח ביותר.
אני לא בטוח שהוא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
נכון! הפועל תל אביב כדורגל היא לא קבוצת אוהדים כמו אחותה מהכדורסל בדיוק
ותודה לאל שהיא לא מנוהלת על ידי בעלים אחד, אחרת בהחלטה אחת היה מבטל אותה או מוריד אותה ליגה למגינת ליבם של האוהדים
הפועל תל אביב בכדורגל היא יצור לא מובן כי הוא עדיין מתייצב אחרי לידה (גם לעסק לוקח זמן אז בטוח לעמותה ובטוח בזמן שחלף מאז ההוא שהלך) וכיצור לא מובן שעדיין לא מבין את עצמו לוקח זמן להתייצב לתקשר וללמוד איך לתת
כולם אוהדים מרמון ומטה אבל יש ביניהם כאלה שההיגיון שולט יותר מהרגש ואותם צריך שיחליטו החלטות
תנו לעיתונים לכסח רק חסר להם שהמערכת תתייצב הם רגילים לאחד ששולט וכך אפשר לייצר מצב , תמונה ברורה , ספין
אם יש עמותה וכמה אנשים אי אפשר לייצר ספין
אני עדיין אומר סבלנות
ושקיפות
הם הבטיחו הרבה תנו להם זמן לבצע אבל גם תבקרו אותם בלי הפסקה
ואם צריך לשלוח מכתב אין מה לכעוס עליו וצריך לתת לעיתונות לעשות מזה מה שהיא רוצה כי אחרת אמרתי כשיתייצב תהיה לתקשורת ולכולם בעיה
אז אם רק יתחילו לשקף יותר וכולם, לדעתי זה ירגע או לפחות יתחיל להירגע
אני שוב אומר שהגעה לאימונים טובה כאשר לא באה בכעס ולכן צריך שמישהו יהיה שם (מהעמותה או הדרקטוריון)אבל מישהו עדין יותר ואחד שיכול לשקף וישקף
וסבלנות
סבלנות
סבלנות

:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל , סופ"ש , 1/3-1/4
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 11:27 
אבשה כתב:

טור של ענבל מנור בוואלה.
הוא כותב שם שמכל השילובים שנוסו במרכז המגרש שלנו מתחילת העונה, נראה שסאשה עם שי זה המוצלח ביותר.
אני לא בטוח שהוא טועה.

אני כן בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל , סופ
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 11:39 
אוגוסטוס היל כתב:
אבשה כתב:

טור של ענבל מנור בוואלה.
אני לא בטוח שהוא טועה.

אני כן בטוח

גם אני, נראה שהטור הזה נשען בעיקר על סטטיסטיקות ולא ברור כמה הוא באמת צפה במשחקים של הקבוצה העונה.

הייתי בטוח שענבל זו בת :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
בדרך כלל אנו נמנעים מלהגיב לאותם "מקורבים" שחיים על גבה של הפועל ושופכים רפש באנונימיות אצל צנציפר, הפעם השקרים היו חריגים. לאור משחקה של הקבוצה הערב והרצון להעניק שקט תעשייתי (קונפליקט שמלווה אותנו כבר חודשים) ובעקבות החשיפה המינימלית של כתבת השקרים הזו, החלטנו לא להתעקש שהתגובה שלנו תופיע ותייצר שוב רעש.

אנו כן מוצאים לנכון לשים אותה כאן בפורום בכדי שהאמת תהיה ברורה.
אל תתנו להם לעבוד עליכם.

"עמותת 'האדומים' מחזיקה ב 20% ממניות הפועל תל אביב, וזאת ע"פ רשם החברות שאישר זאת ביום 3.3.2013 . בשנתה הראשונה, גורם מהעמותה לקח הלוואה מאחד מבכירי המועדון (ולא מחיים רמון). חברי הועד המנהל הנוכחי נהגו בשקיפות והודיעו על כך לחברי העמותה ואף הציגו את פריסת התשלומים שסוכמה עם אותו בכיר, איתו אגב אנו בקשרים מצוינים. רק בדצמבר האחרון, הועבר סכום של 120 אלף ש"ח בהמשך להעברות קודמות וע"פ הסכם פריסת התשלומים שנחתם בהסכמתו וידיעתו של רמון.

רק השנה, האוהדים והעמותה (מגיוס תרומות ועליית המחירים במנויים) הכניסו לקופת המועדון סכום של מיליון וחצי ₪ לטובת חיזוק הקבוצה. העמותה מסייעת באופן שוטף למחלקת הנוער הגוססת תחת ניהול רמון, בעשרות אלפי שקלים, וזאת רק בחצי השנה האחרונה וללא קשר לשיפוצים שהעמותה ערכה במתחם בשנה שעברה. העמותה מממנת באופן עצמאי וללא כל סיוע פעילויות לאוהדים כגון, הסעות מהפריפריה, הפקת מגזינים במשחקים ואירועים שונים לקהל האוהדים- כל אלו, מייצרים הכנסות אך ורק למועדון. כל אלו, מועדונים אחרים מממנים בעצמם, אם בכלל קיימים. בנוסף, באופן אבסורדי, העמותה היא הגוף היחיד שמממן חיפוש אחר משקיע ובמקביל מכריזה שאם אכן תמצא אחד ראוי, העמותה תמכור את חלקה ובלבד שעתיד המועדון יובטח. בשורה התחתונה, בפועל, כל אחד מהאוהדים השקיע מכיסו יותר מרמון.

עמותת 'האדומים' קיבלה החלטה מודעת לעזוב את מתחם 'חודורוב' מתוך כוונה לייצר הפרדה ברורה בין האוהדים לקבוצה ביומיום. לדעתנו, זהו תנאי הכרחי לקבוצה מקצוענית. העמותה משכירה ממ"ד (4X4) בבניין משרדים השייך לאוהד הפועל שתרם מחצית משכ"ד. קיום המשרד הכרחי על מנת שנוכל להעניק שירות לחברי העמותה ולהתנהל כגוף רציני.

אנו ממליצים לכל אותם "מקורבים" וחברי הנהלה שמרגישים את הכסא רועד, להפסיק לפזר שקרים. יש לנו את כל ההוכחות והמסמכים המאשרים עד כמה הניהול תחת רמון לקוי ונשתמש בהם אם ימשיכו לשקר לאוהדים ולתקשורת. במקום להסיר אחריות ולפזר האשמות, אנו מקווים שהנהלת המועדון ורמון עובדים בקדחתנות על תכנית הבראה שתוציא את המועדון מהבור אליו היא ורק היא, הכניסה אותו."

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל , סופ
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
redblood כתב:
redead כתב:
אני אחד שכבר המון שנים בעל מנוי בכדורגל
לא הייתי במשחק כדורסל של הפועל מעולם , וזה למרות שאני גם מאוד אוהב כדורסל

עכשיו הביאו אותי למצב שאני מחכה לשבוע הבא בשביל משחק הכדורסל של המועדון , ושחס וחלילה לא יגיע משחק הכדורגל המקולל הזה
נמאס כבר

:PUKE:

איכס. לפחות עשית חבר עמותה או שכולך דיבורים?

לא הבנתי, ההודעה שלך מופנית אלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
אולי לא קשור באופן ישיר אבל בכל זאת לאור מספר החלטות תמוהות מאוד נגדנו - גיא לרנר בעוד טור מעולה על השיפוט בארץ:

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.4483.160972.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:36 
יהונתן כהן בשער השבת : "תכף ידיעה שתעניין את אוהדי הפועל תל אביב ובכלל"

עריכה:
פרימו מספר שעמוס לוזון ירכוש חצי מהכרטיס של דמארי, שישחק עד תום העונה במכבי פ"ת.

נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
עריכה:
פרימו מספר שעמוס לוזון ירכוש חצי מהכרטיס של דמארי, שישחק עד תום העונה במכבי פ"ת.
נו באמת.

אם עמוס רוצה וישלם. מי יכול לעמוד בדרכו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:46 
טכנית לארז כתב:

עריכה:

נו באמת.

כן, פתאום יש לפ"ת כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:47 
אני כבר לא מזלזל בכלום ולא פוסל כלום. בטח כשהסיפור מתחיל מעמוס לוזון.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 04 ינואר 2014, 22:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
נסתרות הן דרכי הלוזונ'ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
טכנית לארז כתב:
עריכה:
נו באמת.

כן, פתאום יש לפ"ת כסף

יותר זול לרדת ליגה ולהאבק שוב על העלייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:51 
מרחם על דמארי ומרחם עלינו
מאחל למכבי פ"ת לרדת ליגה ביחד עם המאמן הדגול לבית משפחת לוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:52 
אגב המכות לא נגמרות ומאיר איינשטיין מספר עכשיו שגם בשבת ביציע יהיו ידיעות בנוגע להפועל.

מיטש תמות כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
עמוס סוחר העבדים (טבח למכבי. עומר לפת?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 22:55 
אני לא אופתע משום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל , סופ"ש , 1/3-1/4
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 23:00 
נשמע כמו תחנת מעבר בדרך למכבי
לא להיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 23:12 
מי שיכול שיעדכן בבקשה מה נאמר ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 23:32 
פחחחח
למה שדמארי יחתום על חוזה במכבי פת?
איזה בולשיט. תקשורת של חובבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: