תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 360 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות שבוע 8.12 - משחק מול מ.ס אשדוד
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 12:39 
pokara כתב:
ובאיזה כסף בדיוק להביא את סוזה או אוסקר? (כשברור לך גם שבתור יחידים הם לא כאלה גדולים כמו כשיש להם את כל הצוות מסביב)?
אולי נמכור את דמארי כדי לממן את זה? אה בעצם את דמארי רוצים למכור כדי לממן את הגרעון .................

עד שלא יגיע בעל ממון אין לנו מה לצפות לניסים ונפלאות,
ורק שיהיה ברור לכל המקטרגים והמלעיזים על הרב"ש שאחרי שהוא ילך (בסיטואציה הנוכחית), מי שיחליף אותו יהיה בסדר גודל של פרדי או לחמן........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אלא אם נגיע לסיטואציה קיצונית של קבוצה מפורקת, אין סיבה שרן בן שמעון יעזוב (מיוזמתו או מצד ההנהלה). ליגה לא נרד, אליפות לא ניקח והסגל הזה מספיק טוב בשביל להעפיל לאירופה ואולי לעשות משהו בגביע. סתם בינוניות מדכאת שתלווה אותנו עד שרוכש יבוא ויגאל את המועדון מהמצב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 12:57 
סגור לי את הפינה- רב"ש

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2185571

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אלא אם נגיע לסיטואציה קיצונית של קבוצה מפורקת, אין סיבה שרן בן שמעון יעזוב (מיוזמתו או מצד ההנהלה). ליגה לא נרד, אליפות לא ניקח והסגל הזה מספיק טוב בשביל להעפיל לאירופה ואולי לעשות משהו בגביע. סתם בינוניות מדכאת שתלווה אותנו עד שרוכש יבוא ויגאל את המועדון מהמצב שלו.

אני לא מאמין שנגיע למצב הזה, אבל עם כל הביקורת (המוצדקת אם כי ארסית מדי לטעמי), אין לו תחליף היום. הפועל נראים כמו קבוצת כדורגל. אמנם משעממת קצת וצפויה מדי, אבל זה בטח עדיף על הבעט ורוץ שהנהיגו פה שלושת הקודמים לו.
ועם רבש אשכרה יש תקוה שהוא ישתנה. מה שאי אפשר לצפות מפרדי דוד וחבריו.

ושיבוא כבר רוכש קיבינימט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ערן כתב:

אני לא מאמין שנגיע למצב הזה, אבל עם כל הביקורת (המוצדקת אם כי ארסית מדי לטעמי), אין לו תחליף היום. הפועל נראים כמו קבוצת כדורגל. אמנם משעממת קצת וצפויה מדי, אבל זה בטח עדיף על הבעט ורוץ שהנהיגו פה שלושת הקודמים לו.
ועם רבש אשכרה יש תקוה שהוא ישתנה. מה שאי אפשר לצפות מפרדי דוד וחבריו.

ושיבוא כבר רוכש קיבינימט.

די כבר עם הבדיחה הזאת שהפועל נראית כמו קבוצת כדורגל,כי היא לא.
אולי היא נראית בחלקים מסויימים יותר קבוצה מאשר ב2 העונות האחרונות,אבל לבוא ולנופף בזה שהיא קבוצה בתור טיעון למשהו,זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אוהב את ה"נראים כמו קבוצת כדורגל" (האח החורג המטאפורי של "אנחנו מחזיקים המון בכדור"), כשהיישום של זה בפועל מתבטא בסך הכל ב-5 נצחונות ביותר מארבעה(!) חודשים: ברואה, מכבי פ"ת, הפועל חיפה, רמה"ש, עכו - מאזן עלוב מאוד. הפועל היא לא "פרויקט", היא קבוצת כדורגל שצריכה לנצח משחקים. יש קבוצות הרבה פחות מוכשרות ממנה עם מאמנים הרבה פחות טובים שעושות את זה הרבה יותר והרבה יותר בקלות, בלי דיבורים על "דרך" וכל הבולשיט הזה.

כאמור, לא חושב שרן בן שמעון צריך להתפטר/להיות מפוטר, אבל המציאות מחורבנת - הרבה באשמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות שבוע 8.12 - משחק מול מ.ס אשדוד
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 13:15 
שחר כתב:
סגור לי את הפינה- רב"ש

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2185571

מי מפנק אותנו בקופי פייסט? נשמע מבטיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
סגור לי ת'פינה || "אני מבין את איבוד הסבלנות של אנשים מסביבנו"
היעדר כושר גופני, מגן שמאלי בלי רגל שמאל וזר שישב על זכוכית? את רן בן שמעון זה לא מטריד: "אני לא הולך למקומות המקובלים"

רן, בוא נתחיל בקצרה לגבי עניין השיפוט. אמרת אחרי ה-2-2 בקרית שמונה שקל לשרוק נגד הפועל. מה זה אומר? זה בגלל ששלושה משחקים רצופים שרקו נגדכם פנדלים?
לא. אין לי טענות נגד השיפוט, היתה לי טענה נקודתית. השיפוט בסדר גמור והוא שווה לכל הליגה. אני לא פוליטיקאי שמנסה להרוויח משהו מול שופטים.

לגיטימי. אחת הבעיות הבולטות בהפועל ת"א זה שאין לכם משחק אגפים. הכל הולך דרך האמצע וזה מסרבל מאוד את משחק ההתקפה.
אני יכול להגיד כזה דבר: אני מנסה להנחיל איזושהי שיטת משחק שחלק גדול ממנה מוצאת פיתרונות כשצפוף באמצע דרך האגפים, וכשהאגפים סגורים אז דרך האמצע. אין לי ספק ששיטת המשחק הזו תוביל את הפועל גם להיות קבוצה חזקה מאוד וגם להישגים. כרגע אנחנו מחפשים עדיין את האיזון.

אחד היחידים אצלכם שיכול לעבור שחקן על הקו עם המהירות והכוח שלו זה אוראל דגני. בקרית שמונה הוא שוב פתח על הספסל ונכנס רק אחרי הפנדל שאברהם צ'קול עשה. אשמח אם תסביר את ההחלטה הזו, הרי דגני שתי רמות מעליו הגנתית והתקפית.
המממ. יש בעיה שאתה זה שקובע את הדעות שלך. זה בסדר גמור, מכבד את הדעה שלך, אנחנו לא תמיד חושבים אותו דבר. עוד יותר מסובך כשאתה מנסה לבנות תיאוריות על בסיס הנחה שהוא דעה אישית שלך. זה מתאים יותר לטור דעה, אני אוסף את כל הסבלנות שיש בתוכי וזה בסדר גמור אם תכתוב טור דעה. הנתונים שאתה אוסף הם ממשחקים מסוימים שראית, אני לא יודע כמה ראית.
את כולם.
מעולה, בסדר גמור, אז אני מכבד את החלטתך. אני נמצא במועדון מהבוקר עד הערב כדי לקבל את ההחלטות הכי טובות.

אבל תסביר נקודתית, כי כבר מספר משחקים אתה פותח עם צ'קול ומחליף אותו בדגני. זה לא חילוף מקובל – מגן במגן. למה לא לפתוח עם דגני מלכתחילה?
זהו, אני לא הולך למקומות המקובלים. קרית שמונה לקראת סוף המשחק צופפה מאוד את האמצע, חשבתי שמהירות ודם צעיר בקו ימין יהיה טוב הרבה יותר. אין קשר בחילוף לפנדל, צ'קול היה בסדר גמור, אני מרוצה מאוד ממנו, הוא שחקן טוב.

ויש את עניין המגן השמאלי. מהקיץ היה ברור שזו נקודת תורפה. למה לא מיהרת בפגרה להביא מגן שמאלי זר כשברגע האחרון הבאת מגן שמאלי שבכלל אין לו רגל שמאל. אגב, זה עוד אחד מהדברים שפוגע לך במשחק האגפים כי הוא נאלץ כל הזמן ללכת לאמצע.
אני אוהב מאוד כשמגנים נכנסים לאמצע. ליאור לוי שיחק אצלי בקרית שמונה גם כמגן שמאלי, אני חושב שהוא מגן שמאלי מצוין.

הוא באמת הפתעה לטובה, אבל זה פוגע בריווח של המשחק כשהוא לא יכול ללכת לכיוון הקו.
אני לא חושב שזה מה שפוגע בריווח. לפעמים יש בעיה של ריווח, אני לא מתכחש לה. אני עובד על הדברים שפוגעים ולא מוצא כרגע צורך לשתף.

למה לא הבאת מגן שמאלי כבר בקיץ?
הלכתי עם שחקנים שאני מאמין בהם, יש כאלה שלקחו את הצ'אנס ויש כאלה שקצת פחות. זה לא שלא היה מגן שמאלי, פשוט לא הייתי מרוצה ממנו.

באמת נעלמו עקבותיו של שמעון הרוש.
לא יודע, משחקים השחקנים שמגיע להם.

בוא נדבר רגע על בניית הסגל – למה היה צריך להחתים כל כך הרבה שחקנים...
אני לא, עירד, אני לא רוצה לעצור את הראיון הזה.
למה לעצור? אני שואל אותך שאלות מקצועיות.
רגע, רגע, רגע. אני לא חושב שזה הזמן הנכון לדבר, לא מוכן לדבר איתך על סגל ועל בניית הקבוצה, אני פשוט לא חושב שזה הזמן הנכון בתקופה הזו. ביקשת כי באמת לעיתון "הארץ" לא התראיינתי. אני לא חושב שזה הזמן לסיכומים.

זו שאלה נקודתית מאוד – בסגל יש הרבה מאוד שומן. שחקנים שלא רואים דקות כמו רן יצחק, עומר פדידה, ריף מסיקה, יגאל אנטבי, סלים טועמה, זאביק חיימוביץ'. אפשר היה לחסוך את הכסף של שבעה שחקנים בינוניים ולהביא שחקן אחד שמשדרג אתכם במרכז השדה.
שמע, קודם כל הבאנו שחקנים צעירים מסביב כדי לתת להם איזושהי הזדמנות לפתח אותם. בנינו את הסגל גם על בסיס תחרותי וגם על בסיס הבאת צעירים שיהוו סגל עתידי להפועל ת"א. יש כאלה שייקח להם יותר זמן, יש כאלה שפחות. אני מבין את איבוד הסבלנות של הרבה אנשים מסביבנו, אבל לי יש סבלנות. יש שחקנים מוכשרים בסגל עם עתיד, שעלו מעט ויהיה אפשר להוציא מהם יכולות. לומר במקום שבעה שחקנים, להביא שחקן אחד – קל מאוד לומר מבחוץ. אני לא חושב שזה מחובר למציאות.

יש בעיה שהיא לא חדשה בקבוצה - כושר גופני. יותר מדי שחקנים - ומספיק שאזכיר שמות כמו גורדנה, אבוטבול, ורמוט - שבדקה 70 כבר אין להם אוויר. ציפו שתחתיך הנושא הזה ישתפר.
לזה אני מוכן לענות. אני לא יודע אם יש בעיה של כושר גופני, אבל אין ספק שבעמדות מסוימות צריכים להשתפר. צריך לזכור: איתי שכטר לא שיחק תקופה ארוכה וייקח לו קצת זמן, שי אבוטבול חזר מפציעה ארוכה, גם גילי ורמוט. רועי גורדנה סוחב עליו איזושהי פציעה לא קלה לאורך תקופה לא קצרה.

צריך לבנות את הכושר הגופני בצורה הדרגתית מאוד. אין שום בעיה למאמן לבוא בתחילת הדרך שלו ולקרוע את הקבוצה מהבוקר עד הלילה. כשאתה בא לקבוצת כדורגל חדשה, אתה צריך לקחת בחשבון באיזה מקום הם היו לפני זה. אתה לא יכול משנה לשנה לשפר כושר גופני ב-100 אחוז אלא ב-30-20 אחוז, 40 אחוז במקרה הטוב ביותר. שים מאמצים קיצוניים על שחקנים שלא נמצאו במאמצים האלה לאורך תקופה זה הגורם מספר 1 לפציעות. נכון להיום, אנחנו סובלים ממעט מאוד פציעות, אנחנו מנסים להוסיף יכולות גופניות למועדון ועובדים בצורה מאוד מחושבת ונכונה. הדברים נבדקים היום בצורה הרבה יותר עמוקה, מקיפה ומדעית. אני חושב שבתחום הזה הפועל ת"א בסדר גמור.

בשנים עברו הפועל כבשה המון שערים ממצבים נייחים. העונה זה לא קורה ולעומת זאת אתם דווקא סופגים ממצבים נייחים. זה לא סממן מדאיג? מצבים נייחים זה בסופו של דבר פונקציה של אימון.
קודם כל, זו שוב הנחת יסוד שהיא קצת מוטעית. זה גם יכולות של אנשים.

נכון, יש לך גם נוגחים לא טובים ומרימים לא טובים.
אוקי, אז כשהיה את ואליד באדיר ודגלאס דה סילבה אז אין ספק שיש לך יכולות נגיחה הרבה יותר טובות. אני לא חושב שאנחנו סופגים הרבה ממצבים נייחים. בקרנות ספגנו מעט מאוד, גול אחד בבאר שבע. אני יכול להגיד שאנחנו עובדים על מצבים נייחים, מבחינה הגנתית זה מאוד יציב וטוב. מבחינה התקפית אנחנו לא מספיק טובים, מנסים מאוד לשפר. היו לנו השנה כמה החמצות נדירות ממצבים נייחים...

בעיקר בריאן גרזיצ'יץ' שמגיע להמון מצבים.
נכון מאוד, נכון מאוד מאוד.

זה מביא אותי לאחד שבמצבים נייחים הוא אחד הטובים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי. איך קרה שסלים טועמה לא קיבל אצלך צ'אנס מתחילת העונה?
אני יכול להגיד לך שאף אחד לא מקבל צ'אנס. יש שחקנים שמתאמנים הכי טוב והמאמן רואה ביטחון לשים אותו בהרכב. לא מכיר דרך אחרת. זה לא שאני מקבל החלטות בבית.

היכולת שלו באימונים לא שווה דקה מתחילת העונה?
אני לא מוכן להתייחס עניינית לגופו של אדם, אני מוכן להתייחס לטענה. שחקנים שצריכים לקבל צ'אנס מקבלים צ'אנס.

אני מניח שיש עניינים מעבר כמו יחסי אנוש והדלפות. זה גם משפיע על החלטות.
אני לא חושב. היתה בעיית משמעת נקודתית והיא לא מצאה חי בעיני ובגלל זה השחקן מושעה כרגע.

בשורה התחתונה – טועמה לא מתלבש, שי אבוטבול בקושי משחק. אלה שניים מהשחקנים היותר יקרים בסגל. אם היית מחליט בתחילת העונה לוותר עליהם אני בטוח שהיית מקבל גיבוי מהקהל, כמו שאתה מקבל עכשיו. במצב שנוצר, יוצא ששני שחקנים לוקחים חלק משמעותי מהתקציב והם לא שחקנים משמעותיים.
אני לא מסתכל על חוזים כשאני נותן לשחקנים לשחק. אני מרוצה מאוד משי, יש דקות שהוא משתתף יותר, יש דקות שפחות. הוא נכנס לכושר, חוזר אחרי תקופה ארוכה. אני לא מסתכל על מי מרוויח יותר, על מי הבאתי או לא הבאתי. טוב תודה עירד, תודה רבה.

שנייה, יש לי עוד הרבה מה לשאול אותך.
אני מצטער, זה מספיק לי. מכל הדברים האחרים תפתח, תעשה איך שאתה מבין. בסדר?

לא ברור לי למה, אתה רואה שאני שואל שאלות מקצועיות.
תקשיב, אתה ביקשת לעשות ראיון ואני כיבדתי אותך. זו לא תקופה טובה לעשות ראיון, לא חלילה מבחינתי, כי אני לא בוחר את התקופות הטובות בחיים שלי. אני רק אומר שיש דברים שכרגע אתה יכול לכתוב אותם והם יהיו נכונים ואני מאמין שעם קצת סבלנות... אני לא רוצה לסכם שום דבר במחזור 11. אתה מבקש ממני לסכם את כל העונה.

ממש לא מבקש לסכם, נוגע בעניינים מקצועיים...
סליחה עירד, אני חושב שמה שנתתי לך זה מספיק.

סוגיה אחת שלא תוכל להתעלם ממנה זו סוגיית עבדורחימי.
אוקי.

יש פה שתי אופציות: או שקיבלת זר שלא ראית ולא בחרת ובגלל זה הוא לא משחק, או שזו בחירה שלך ונפלת איתו. מה הגרסה הנכונה?
לא אל"ף ולא בי"ת. אני אתייחס לעבדורחימי כי זו באמת סוגייה שצריך להתייחס אליה. ביומיים האחרונים של ההעברות היו לנו ארבעה זרים. לא התכוונו להביא עוד שחקן כי התקציב לא איפשר את זה. לא היה לי זמן לראות יותר מדי, אבל ראיתי שלושה משחקים מלאים שלו. הציעו לנו אותו בכסף מאוד מאוד קטן. לא היה פה מה להפסיד והחלטתי להביא אותו. הוא שחקן מאוד מאוד מוכשר, שהגיע עם פציעה מאוד מאוד נדירה שאני לא זוכר כמותה. אי אפשר היה לעלות עליה כי אי אפשר על כל שחקן שמביאים לעשות לו מכף רגל ועד ראש MRI. הוא טען שזו פגיעה מאוד קלה והוא לא הצליח להתאושש ממנה, מאוד פשוט.
אבל הוא מתאמן כרגיל כיום, נכון?
עדיין לא רגיל עד הסוף, אבל הפציעה הזו של שלושה וחצי-ארבעה חודשים משפיעה מאוד. גם כשחוזרים צריך הרבה מאוד סבלנות ודקות משחק וכרגע זה לא המצב.

אז הוא לא בתכניות?
לא יודע, אין לי תכניות. לא במגירה ולא על השולחן. אני מנהל את הפועל ת"א מקצועית כמו שאני מבין והכל יכול להשתנות בכל יום.

מה היה הסיפור עם הפציעה של עבדורחימי, שכביכול ישב על זכוכית ונפצע בישבן? זה אחד הסיפורים המוזרים אי פעם.
זה יפה לרכילות. הוא נחתך קצת מזכוכית שהושארה בחדר ההלבשה. אני לא יודע אם זה מבקבוק כי לא בדקתי את טיב הזכוכית. יכול להיות שזה היה מכוס, אגב, שהפתח שלו היה... אז הוא ישב קצת, הוא טיפה נחתך. הכל בסדר. טוב עירד, תודה רבה, שיהיה לך יום טוב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
הראיונות איתו ממש מעצבנים. יש לו יכולת ורבאלית מעל הממוצע פה בליגה, והוא משתמש בה כל הזמן כדי להגיד הרבה ולא להגיד כלום.
בכל הראיונות איתו, גם כאלה שבהם הוא נשאל שאלות טובות (כמו זה לדוגמא), הוא עונה את אותן התשובות.
בקיצור, אין מקום לאופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 13:47 
יובל כתב:
Roman כתב:
שון מלכה היה חלש מאוד במשחקים האחרונים ולכן יצא מהסגל

מה זה במשחקים האחרונים?
נגד בני יהודה הוא השיג לנו נקודה , וזה כשבן שמעון העביר אותו להיות מגן.
נגד חיפה הוא נכנס והקבוצה נראתה יותר טוב, ואז הגאון שוב החליט להעביר אותו להיות מגן שמאלי.
נגד קריית שמונה הוא היה חלש עם כמה איבודים, ועדיין העביר כדור אחד שכמעט סידר לנו גול.

ה"חולשה" הזאת היא הרבה יותר ממה שקיבלנו ונקבל מכל האופציות האחרות.

מה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
גרם לפנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:02 
ערן כתב:
גרם לפנדל.

בסדר, הרים כדור שמי יודע אם היה טוב או לא. הוא שחקן נחמד שבטוח ראוי להיות בסגל, אבל לא צריך להכריח את המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
רק הסברתי את התשובה לשאלה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:12 
its-sick כתב:

אני אתייחס לעבדורחימי כי זו באמת סוגייה שצריך להתייחס אליה. ביומיים האחרונים של ההעברות היו לנו ארבעה זרים.
לא התכוונו להביא עוד שחקן כי התקציב לא איפשר את זה. לא היה לי זמן לראות יותר מדי, אבל ראיתי שלושה משחקים מלאים שלו.
הציעו לנו אותו בכסף מאוד מאוד קטן. לא היה פה מה להפסיד והחלטתי להביא אותו.

איזה התנהלות.. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
אז בסארט כשיר ?
לא כשיר ?
לא הבנתי כלום
אם הוא כשיר, תן לו לשחק !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ערן כתב:
גרם לפנדל.

בסדר, הרים כדור שמי יודע אם היה טוב או לא. הוא שחקן נחמד שבטוח ראוי להיות בסגל, אבל לא צריך להכריח את המציאות.

מי מכריח את המציאות? קיבל כדור עם שחקן עליו, עבר אותו והעביר לכדור לרחבה. פעולה מצויינת שעם קצת מזל הביאה לנו נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:26 
אלון כתב:
its-sick כתב:

אני אתייחס לעבדורחימי כי זו באמת סוגייה שצריך להתייחס אליה. ביומיים האחרונים של ההעברות היו לנו ארבעה זרים.
לא התכוונו להביא עוד שחקן כי התקציב לא איפשר את זה. לא היה לי זמן לראות יותר מדי, אבל ראיתי שלושה משחקים מלאים שלו.

דווקא פה מה הבעיה בהתנהלות?
הסגל היה סגור מבחינה תקציבית וברגע האחרון הציעו למאמן שחקן עם רקורד די טוב בהשקעה מאוד מאוד נמוכה. בפועל קיבלנו חתול בשק והפסדנו כנראה כמה עשרות אלפי שקלים (אולי קצת יותר). הרי הקבוצה שלו לא תקבל כסף אם לא ישחק ותקבל מעט אם כן ישחק. השחקן מרוויח גרושים בלי פרמיות של הופעות. אז מה הבעיה?
אז נכון, מבחינה תדמיתית יצאנו קצת ליצנים, אבל דווקא פה הכל היה בסדר גמור ולקחו פה סיכון שגם אם יתממש הוא לא נוראי ולא יפגע בשום צורה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:32 
Oleg Neduda כתב:
אלון כתב:
its-sick כתב:

הסגל היה סגור מבחינה תקציבית וברגע האחרון הציעו למאמן שחקן עם רקורד די טוב בהשקעה מאוד מאוד נמוכה. בפועל קיבלנו חתול בשק והפסדנו כנראה כמה עשרות אלפי שקלים (אולי קצת יותר). הרי הקבוצה שלו לא תקבל כסף אם לא ישחק ותקבל מעט אם כן ישחק. השחקן מרוויח גרושים בלי פרמיות של הופעות. אז מה הבעיה?
אז נכון, מבחינה תדמיתית יצאנו קצת ליצנים, אבל דווקא פה הכל היה בסדר גמור ולקחו פה סיכון שגם אם יתממש הוא לא נוראי ולא יפגע בשום צורה בקבוצה.

א. למרות הפרסומים אני לא קונה את זה שהקבוצה שלו לא תקבל כסף אם לא ישחק, לדעתי הפועל מתכוונת לתבוע אותם בינואר ולכן הוא גם לא משחק (בלי קשר לכך שלפי הדיווחים הוא לא משהו באימונים)
ב. פטקוביץ, מכיר? בדיוק אותו סיפור. ורוצ'ינה מכיר? תחשוב כמה פעמים הבאנו שחקן ברגע האחרון של חלון ההעברות בגלל חסכון בכסף ובשל העובדה שמחכים לדקה ה90 כדי לחסוך עלויות וכמה פעמים נדפקנו.

זו ועוד איך בעיה, זה סימפטום וגם אם זה לא עולה הרבה כסף, השחקנים האלה לא מגיעים הנה בחינם ומשתכרים 0 ש"ח. התנהלות קלאסית של הפועל בשנים האחרונות וההטמנת ראש בחול הזו גם מאפיינת את האוהדים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:39 
Oleg Neduda כתב:
אלון כתב:
its-sick כתב:

זה פשוט מתסכל שהגענו למצב הזה..
והקבוצה מאוד הייתה צריכה חיזוק טוב בתפקיד הזה
ככה מביאים זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 14:41 
הזרים הגרועים בהפועל תל אביב בשנים האחרונות

הברזילאים ההזויים, הטאלנטים שהגיעו פצועים והרזומה המרשים שהתברר כפלופ. לאור העובדה שגם העונה נראה שהפועל תל אביב נפלה בזרים, קבלו את רשימת הגרועים ביותר שנחתו במתחם חודורוב מ-2006 ועד אשתקד. החשש: חלק משחקני הרכש של בן שמעון עשויים להיכנס לרשימה הזו השנה

חלון ההעברות בינואר 2010 הוא דוגמה מצוינת להתנהלות של הפועל תל אביב בשוק החורפי. שבועיים לפני סגירת החלון נחת בארץ המגן הבוליביאני מיגל הויס וחתם על חוזה. אחרי כמה ימים החליטו המאמן אלי גוטמן וראשי הקבוצה לפצות את הויס ב-30 אלף דולר, לשלוח אותו חזרה לדרום אמריקה ולפנות מקום לחלוץ זר שלא הגיע. סיבוב קצר, עקיצה גדולה.

את המקום של הויס היה אמור לתפוס הפוטנציאל הגנאי הצעיר סאדאת בוקארי. אף אחד לא הבין לאן הוא נעלם במהלך המו"מ, כשלאחר מספר ימים נמצאה האבדה בכפר גלים, במכבי חיפה. הפעם המזל שיחק לאדומים, אבל הלקח לא נלמד. באוגוסט 2010 נחת בארץ המגן הבלגי אנתוני ואנדן בורה. לפני חתימתו הוא קיבל טלפון מסוכנו הבלגי, שדרש שיעלה על טיסה ויעזוב את ישראל. יומיים לאחר מכן התברר שהפועל לא ניהלה מגעים עם סוכנו הרשמי אלא עם רוני רוזנטל, מה שגרם לפיצוץ העסקה.

אלה רק חלק מהפארסות שמלוות את המועדון, שחווה בשנים האחרונות בריחת שחקנים עוד לפני שדרכו על כר הדשא, וכולן אפילו לא מתקרבות לסיפור של באסרט עבודרחימי. אחרי שהקרואטי, שהגיע בתחילת העונה ולא ראה דקת משחק, התיישב על זכוכית בשבוע שעבר ושבר את שיאי הגיחוך, לא נותר לנו אלא ללכת קצת אחורה בזמן ולהיזכר בזרים הגרועים של הפועל תל אביב בשנים האחרונות.

10. איבן יוליץ'

בקיץ 2006 טס יצחק שום כדי לעקוב אחרי חלוץ בליגה הקרואטית. במקרה הוא הבחין בטאלנט מקומי ואנונימי. אחרי בירורים ועוד כמה צפיות, החליט שום לא להסס וחטף את השחקן הצעיר מקבוצת וארטקס. הקרואטי קיבל את מספר 27, שהיה שייך בעבר לחלוץ גדול אחר בעבר, סבסטיאן סימרוטיץ', והציפיות היו בהתאם. אלא שכבר בהתחלה הבינו בהפועל שסימרוטיץ' הוא לא יהיה. ההספק: 19 משחקי ליגה, 664 דקות, שער אחד.

9. ג'ון פיינטסיל (הקדנציה השנייה)

לפיינטסיל היו בהחלט רגעים מדהימים בהפועל תל אביב, ובקדנציה הראשונה שלו היה לאחד הזרים הטובים בארץ, כשלזכותו עומדת מטעמים פטריוטיים גם הנפת דגל ישראל במונדיאל 2006. כל זה לא פוטר אותו מהרשימה. בעונה שעברה הפועל תל אביב קפצה על ההזדמנות להחזיר את המגן אחרי תקופה ארוכה באנגליה. בקבוצה פנטזו על לפחות חצי מהיכולת שהפגין בעבר, אולם בפועל קיבלו מגן הרבה מעבר לשיאו, שהביך את עצמו ואת האדומים לא פעם על המגרש. ההספק: תשע הופעות בליגה, 701 דקות, בלי תרומה ממשית.

8. וולינגטון, גבריאל דוס סנטוס וברונו קוטיניו

בוויקי-הפועל , האנציקלופדיה הפנימית של הפועל תל אביב, יש ערך שנקרא "נבחרת הברזילאים ההזויים". שלושת ה"כוכבים" הנ"ל תופסים בהרכב הזה מקום חזק. הבלם גבריאל דוס סנטוס קרע רצועות והושבת למספר חודשים, אבל זה לא מנע מהאוהדים להכניס אותו לרשימה. לגבי וולינגטון וברונו קוטיניו לא שווה להכביר במילים. השניים שיחקו ביחד כ- 815 דקות בליגה, בלי גול אחד או בישול. אם לא הייתה תחרות כל כך קשה על המקום בעשיריה הזו, כנראה שכל אחד מהם היה זוכה למקום מכובד בעצמו.

7. רומן רוקי, בויאן ורוצ'ינה

גם שני הטאלנטים הללו שהגיעו מאירופה התחרו על מקום גבוה ברשימה, אבל העובדה שרשמו רק 553 דקות ביחד בליגה הביאו אותם למקום השביעי והמכובד. רוקי הצרפתי הגיע כעוד הבטחה גדולה, דיברו עליו כאיש שינהיג את הקישור האדום ולאלי גוטמן היו תכניות גדולות עבורו, אבל תוכניות לחוד ומציאות לחוד. רוקי נכשל כישלון חרוץ ומהר מאוד חזר לצרפת. ורוצ'ינה, הגיע בחלון העברות של ינואר 2010. גוטמן שמע להמלצתו של ג'ובאני רוסו והפועל העבירה 400 אלף דולר על הקשר הקרואטי. מספר שבועות לאחר ההחתמה בקבוצה הבינו שקנו "חתול בשק", שכנראה הגיע עם פציעה. ללא שום תרומה ממשית להפועל חזר לקרואטיה.

6. ניקולה פטקוביץ' ודויד רוצ'לה

למרות שהשניים היו פה לא מזמן, לאנשים עדיין קשה להבדיל מיהו מי. שני הבלמים הגיעו בעונה שעברה והציגו אולי יותר מהכול איך אפשר לבזבז כספים מיותרים על שחקנים. מתוך שישה בלמים שהיו לקבוצה בעונה שעברה, השניים הם בהחלט הגרועים והזולים שהפועל היתה יכולה למצוא. השניים רשמו ביחד 1,800 דקות בליגה וחור אחד גדול בהגנה האדומה.

5. דניאל דה רידר

נכון שהקשר ההולנדי סיפק בעונת הדאבל את אחד משערי המפתח מול בני יהודה, שהעניק ניצחון יקר וחשוב לאדומים, אך הנתון הזה לא זיכה אותו בכרטיס יציאה מהרשימה. כמעט בכל עונה היו שמועות על הגעתו של הכישרון הישראלי (שלא רואה בעצמו ישראלי ולכן נרשם פה כזר), שגדל בהולנד והיה לאחת התקוות הגדולות בנבחרת האורנג'. מה ששכחו לציין הוא שדה רידר סבל לכל אורך הקריירה מפציעות וגם הפועל קיבלה טעימה גדולה מהעניין הזה. הוא אמנם הצליח להראות ניצוצות של כדורגל, אך כגודל הציפייה כן האכזבה. דה רידר היה אמור להראות לנו דברים שלא הכרנו, במקום זה גילינו עוד ישראלי עם מנטליות לקויה.

4. אבדג'י

הברזילאי הגיע בקיץ 2007 בקול תרועה רמה והיה אמור להיות ההבטחה של המאמן החדש והצעיר גיא לוזון. העסקה באותם ימים הוערכה בשני מיליון דולר, סכום חסר תקדים עבור זר בהפועל תל אביב. אחרי כמה מחזורים כולם כבר הבינו שמהרכש הזה לא ייצא הרבה, ויחד עם השקיעה של הקבוצה הגיעה גם שקיעתו של השחקן. בהפועל מספרים עד היום על קשר שהיה לו אפס פוטנציאל ולא הראה שום יכולת באימונים או במשחקים. הוא נטל חלק בתשעה משחקי ליגה וב-568 דקות הצליח לרשום אפס שערים ואפס בישולים. עסקה גדולה שירדה לטמיון.

3. ביוואן פרנסמן

אחרי הדאבל ההיסטורי בעונת 09/10, הבין גוטמן שאם הוא רוצה להוות פקטור בליגת האלופות הוא חייב חיזוק בהגנה. כולם בקבוצה סמכו על הקפטן וואליד באדיר, אך האמינו שלא יוכל להתמודד כנגד ההתקפות המהירות באירופה. לשם כך, הפועל פתחה את הארנק והחתימה את הפוטנציאל הדרום האפריקאי של מכבי נתניה. אם בנתניה לפני כן נחשב לנכס, בהפועל תל אביב האמינו שהוא יפרח עוד יותר. אלא שאז התברר כי הוא לא ממש בלם ובכלל, רחוק מאוד מלהביא שדרוג להגנת הפועל. הוא שיחק בשנתיים כמעט 3,000 דקות והוסיף שני שערים, אך מספר הכדורים שיצאו מהרשת של שוערי הפועל באשמתו הביא אותו למקום גבוה ברשימה.

2. טיאגו קוסטה

באמת שאפשר לכתוב טור שלם על היכולת הדלה של המגן שהגיע מקפריסין בהעברה חופשית בעונה שעברה, אבל באמת שחבל על השורות. "זה אולי השחקן הכי גרוע שראיתי בארץ", אמר אחד האדומים אחרי שעזב. "אין לו כלום ובעיקר לא הרבה שכל". ב-12 משחקי ליגה שיחק קוסטה 919 דקות, ורק בגלל עלותו הנמוכה לא תפס את ראש הרשימה.

1 אריק דג'מבה דג'מבה

נכון שהבחירה בו במקום הראשון לא הוגנת על פניו, אבל לא מעט אנשים שפשפו חזק העיניים כשקראו כי קשר מנצ'סטר יונייטד לשעבר נוחת בישראל לחתום בהפועל תל אביב. האדומים ביציע כבר חלמו על מנהיג חדש במרכז המגרש, הניסיון והרזומה המרשים בישרו על עתיד מזהיר, שבסופו של דבר הסתיים בעוד כישלון חרוץ. ב-28 משחקים רשם השחקן 2,384 דקות ושער אחד, כשהדברים היחידים שייזכרו לו בהפועל הם החיוך הגדול, המילה שאהב להגיד - "כושי" - ויותר מכל, את הבור במרכז המגרש, שהביא לאחת הקבוצות הכי משעממות וגרועות בהפועל תל אביב בשנים האחרונות.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2701699

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 15:37 
יובל כתב:
19 כתב:
ערן כתב:
גרם לפנדל.

מי מכריח את המציאות? קיבל כדור עם שחקן עליו, עבר אותו והעביר לכדור לרחבה. פעולה מצויינת שעם קצת מזל הביאה לנו נקודה.

קצת מזל ? מי יודע לאן ההרמה הייתה מגיעה
אתה מכריח את המציאות
מה זה הגמירה האוטומטית הזו משון מלכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 15:44 
אני באמת לא מבין מה הבעיה. הרי אתה בעצמך אפילו לא מצליח להסביר איך הפסדנו פה. במקום אתה נותן דוגמאות של שחקנים אחרים שהגיעו בדקה התשעים ונכשלו. אבל אם גם ככה ההשקעה היא קטנה מאוד, לא רואה בעיה לקחת אותה ואולי לזכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
הזרים הגרועים בהפועל תל אביב בשנים האחרונות

הברזילאים ההזויים, הטאלנטים שהגיעו פצועים והרזומה המרשים שהתברר כפלופ. לאור העובדה שגם העונה נראה שהפועל תל אביב נפלה בזרים, קבלו את רשימת הגרועים ביותר שנחתו במתחם חודורוב מ-2006 ועד אשתקד. החשש: חלק משחקני הרכש של בן שמעון עשויים להיכנס לרשימה הזו השנה

חלון ההעברות בינואר 2010 הוא דוגמה מצוינת להתנהלות של הפועל תל אביב בשוק החורפי. שבועיים לפני סגירת החלון נחת בארץ המגן הבוליביאני מיגל הויס וחתם על חוזה. אחרי כמה ימים החליטו המאמן אלי גוטמן וראשי הקבוצה לפצות את הויס ב-30 אלף דולר, לשלוח אותו חזרה לדרום אמריקה ולפנות מקום לחלוץ זר שלא הגיע. סיבוב קצר, עקיצה גדולה.

את המקום של הויס היה אמור לתפוס הפוטנציאל הגנאי הצעיר סאדאת בוקארי. אף אחד לא הבין לאן הוא נעלם במהלך המו"מ, כשלאחר מספר ימים נמצאה האבדה בכפר גלים, במכבי חיפה. הפעם המזל שיחק לאדומים, אבל הלקח לא נלמד. באוגוסט 2010 נחת בארץ המגן הבלגי אנתוני ואנדן בורה. לפני חתימתו הוא קיבל טלפון מסוכנו הבלגי, שדרש שיעלה על טיסה ויעזוב את ישראל. יומיים לאחר מכן התברר שהפועל לא ניהלה מגעים עם סוכנו הרשמי אלא עם רוני רוזנטל, מה שגרם לפיצוץ העסקה.

אלה רק חלק מהפארסות שמלוות את המועדון, שחווה בשנים האחרונות בריחת שחקנים עוד לפני שדרכו על כר הדשא, וכולן אפילו לא מתקרבות לסיפור של באסרט עבודרחימי. אחרי שהקרואטי, שהגיע בתחילת העונה ולא ראה דקת משחק, התיישב על זכוכית בשבוע שעבר ושבר את שיאי הגיחוך, לא נותר לנו אלא ללכת קצת אחורה בזמן ולהיזכר בזרים הגרועים של הפועל תל אביב בשנים האחרונות.

10. איבן יוליץ'

בקיץ 2006 טס יצחק שום כדי לעקוב אחרי חלוץ בליגה הקרואטית. במקרה הוא הבחין בטאלנט מקומי ואנונימי. אחרי בירורים ועוד כמה צפיות, החליט שום לא להסס וחטף את השחקן הצעיר מקבוצת וארטקס. הקרואטי קיבל את מספר 27, שהיה שייך בעבר לחלוץ גדול אחר בעבר, סבסטיאן סימרוטיץ', והציפיות היו בהתאם. אלא שכבר בהתחלה הבינו בהפועל שסימרוטיץ' הוא לא יהיה. ההספק: 19 משחקי ליגה, 664 דקות, שער אחד.

9. ג'ון פיינטסיל (הקדנציה השנייה)

לפיינטסיל היו בהחלט רגעים מדהימים בהפועל תל אביב, ובקדנציה הראשונה שלו היה לאחד הזרים הטובים בארץ, כשלזכותו עומדת מטעמים פטריוטיים גם הנפת דגל ישראל במונדיאל 2006. כל זה לא פוטר אותו מהרשימה. בעונה שעברה הפועל תל אביב קפצה על ההזדמנות להחזיר את המגן אחרי תקופה ארוכה באנגליה. בקבוצה פנטזו על לפחות חצי מהיכולת שהפגין בעבר, אולם בפועל קיבלו מגן הרבה מעבר לשיאו, שהביך את עצמו ואת האדומים לא פעם על המגרש. ההספק: תשע הופעות בליגה, 701 דקות, בלי תרומה ממשית.

8. וולינגטון, גבריאל דוס סנטוס וברונו קוטיניו

בוויקי-הפועל , האנציקלופדיה הפנימית של הפועל תל אביב, יש ערך שנקרא "נבחרת הברזילאים ההזויים". שלושת ה"כוכבים" הנ"ל תופסים בהרכב הזה מקום חזק. הבלם גבריאל דוס סנטוס קרע רצועות והושבת למספר חודשים, אבל זה לא מנע מהאוהדים להכניס אותו לרשימה. לגבי וולינגטון וברונו קוטיניו לא שווה להכביר במילים. השניים שיחקו ביחד כ- 815 דקות בליגה, בלי גול אחד או בישול. אם לא הייתה תחרות כל כך קשה על המקום בעשיריה הזו, כנראה שכל אחד מהם היה זוכה למקום מכובד בעצמו.

7. רומן רוקי, בויאן ורוצ'ינה

גם שני הטאלנטים הללו שהגיעו מאירופה התחרו על מקום גבוה ברשימה, אבל העובדה שרשמו רק 553 דקות ביחד בליגה הביאו אותם למקום השביעי והמכובד. רוקי הצרפתי הגיע כעוד הבטחה גדולה, דיברו עליו כאיש שינהיג את הקישור האדום ולאלי גוטמן היו תכניות גדולות עבורו, אבל תוכניות לחוד ומציאות לחוד. רוקי נכשל כישלון חרוץ ומהר מאוד חזר לצרפת. ורוצ'ינה, הגיע בחלון העברות של ינואר 2010. גוטמן שמע להמלצתו של ג'ובאני רוסו והפועל העבירה 400 אלף דולר על הקשר הקרואטי. מספר שבועות לאחר ההחתמה בקבוצה הבינו שקנו "חתול בשק", שכנראה הגיע עם פציעה. ללא שום תרומה ממשית להפועל חזר לקרואטיה.

6. ניקולה פטקוביץ' ודויד רוצ'לה

למרות שהשניים היו פה לא מזמן, לאנשים עדיין קשה להבדיל מיהו מי. שני הבלמים הגיעו בעונה שעברה והציגו אולי יותר מהכול איך אפשר לבזבז כספים מיותרים על שחקנים. מתוך שישה בלמים שהיו לקבוצה בעונה שעברה, השניים הם בהחלט הגרועים והזולים שהפועל היתה יכולה למצוא. השניים רשמו ביחד 1,800 דקות בליגה וחור אחד גדול בהגנה האדומה.

5. דניאל דה רידר

נכון שהקשר ההולנדי סיפק בעונת הדאבל את אחד משערי המפתח מול בני יהודה, שהעניק ניצחון יקר וחשוב לאדומים, אך הנתון הזה לא זיכה אותו בכרטיס יציאה מהרשימה. כמעט בכל עונה היו שמועות על הגעתו של הכישרון הישראלי (שלא רואה בעצמו ישראלי ולכן נרשם פה כזר), שגדל בהולנד והיה לאחת התקוות הגדולות בנבחרת האורנג'. מה ששכחו לציין הוא שדה רידר סבל לכל אורך הקריירה מפציעות וגם הפועל קיבלה טעימה גדולה מהעניין הזה. הוא אמנם הצליח להראות ניצוצות של כדורגל, אך כגודל הציפייה כן האכזבה. דה רידר היה אמור להראות לנו דברים שלא הכרנו, במקום זה גילינו עוד ישראלי עם מנטליות לקויה.

4. אבדג'י

הברזילאי הגיע בקיץ 2007 בקול תרועה רמה והיה אמור להיות ההבטחה של המאמן החדש והצעיר גיא לוזון. העסקה באותם ימים הוערכה בשני מיליון דולר, סכום חסר תקדים עבור זר בהפועל תל אביב. אחרי כמה מחזורים כולם כבר הבינו שמהרכש הזה לא ייצא הרבה, ויחד עם השקיעה של הקבוצה הגיעה גם שקיעתו של השחקן. בהפועל מספרים עד היום על קשר שהיה לו אפס פוטנציאל ולא הראה שום יכולת באימונים או במשחקים. הוא נטל חלק בתשעה משחקי ליגה וב-568 דקות הצליח לרשום אפס שערים ואפס בישולים. עסקה גדולה שירדה לטמיון.

3. ביוואן פרנסמן

אחרי הדאבל ההיסטורי בעונת 09/10, הבין גוטמן שאם הוא רוצה להוות פקטור בליגת האלופות הוא חייב חיזוק בהגנה. כולם בקבוצה סמכו על הקפטן וואליד באדיר, אך האמינו שלא יוכל להתמודד כנגד ההתקפות המהירות באירופה. לשם כך, הפועל פתחה את הארנק והחתימה את הפוטנציאל הדרום האפריקאי של מכבי נתניה. אם בנתניה לפני כן נחשב לנכס, בהפועל תל אביב האמינו שהוא יפרח עוד יותר. אלא שאז התברר כי הוא לא ממש בלם ובכלל, רחוק מאוד מלהביא שדרוג להגנת הפועל. הוא שיחק בשנתיים כמעט 3,000 דקות והוסיף שני שערים, אך מספר הכדורים שיצאו מהרשת של שוערי הפועל באשמתו הביא אותו למקום גבוה ברשימה.

2. טיאגו קוסטה

באמת שאפשר לכתוב טור שלם על היכולת הדלה של המגן שהגיע מקפריסין בהעברה חופשית בעונה שעברה, אבל באמת שחבל על השורות. "זה אולי השחקן הכי גרוע שראיתי בארץ", אמר אחד האדומים אחרי שעזב. "אין לו כלום ובעיקר לא הרבה שכל". ב-12 משחקי ליגה שיחק קוסטה 919 דקות, ורק בגלל עלותו הנמוכה לא תפס את ראש הרשימה.

1 אריק דג'מבה דג'מבה

נכון שהבחירה בו במקום הראשון לא הוגנת על פניו, אבל לא מעט אנשים שפשפו חזק העיניים כשקראו כי קשר מנצ'סטר יונייטד לשעבר נוחת בישראל לחתום בהפועל תל אביב. האדומים ביציע כבר חלמו על מנהיג חדש במרכז המגרש, הניסיון והרזומה המרשים בישרו על עתיד מזהיר, שבסופו של דבר הסתיים בעוד כישלון חרוץ. ב-28 משחקים רשם השחקן 2,384 דקות ושער אחד, כשהדברים היחידים שייזכרו לו בהפועל הם החיוך הגדול, המילה שאהב להגיד - "כושי" - ויותר מכל, את הבור במרכז המגרש, שהביא לאחת הקבוצות הכי משעממות וגרועות בהפועל תל אביב בשנים האחרונות.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2701699

פרנסמן היה סבבה דווקא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 15:54 
ודה רידר היה ממש לא אכזבה וגם די שידרג אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 15:59 
דה רידר היה מעולה,הלוואי עד עכשיו הוא היה בהפועל.
הוא הוביל כדור נהדר ושחרר המון את גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 16:02 
היה בלוף ענק.
אם הוא לא משחק עם גילי זהבי ושכטר הוא נראה כמו יוסי שבחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

מלך השערים שלנו בפלייאוף והיה גם היחיד שתיפקד בדרבי איך שמחתם בתיקו.
בתור אחד שלא ממש שיחק כדורגל בצורה רציפה, לקח לו זמן להיכנס לעניינים אבל היה ברור שהוא שחקן.
חבל שלא השאירו אותו בעונת הצ'מפיונס, במיוחד כשגילי קרס בסוף העונה מהעומס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 16:06 
הגלמוד מלוד כתב:
אני באמת לא מבין מה הבעיה. הרי אתה בעצמך אפילו לא מצליח להסביר איך הפסדנו פה. במקום אתה נותן דוגמאות של שחקנים אחרים שהגיעו בדקה התשעים ונכשלו. אבל אם גם ככה ההשקעה היא קטנה מאוד, לא רואה בעיה לקחת אותה ואולי לזכות.

אין שום בעיה, לא הפסדנו שום דבר עם עבדורחימי.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 16:07 
kobster כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

מלך השערים שלנו בפלייאוף והיה גם היחיד שתיפקד בדרבי איך שמחתם בתיקו.
בתור אחד שלא ממש שיחק כדורגל בצורה רציפה, לקח לו זמן להיכנס לעניינים אבל היה ברור שהוא שחקן.
חבל שלא השאירו אותו בעונת הצ'מפיונס, במיוחד כשגילי קרס בסוף העונה מהעומס.

חוץ מאיזה דריבל אחד במשחק הראשון והגול נגד בני יהודה לא עשה שום דבר.
בלוף גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 16:13 
דה פלופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 360 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: