לוסיאנו דה ברונו כתב:
"אוהדים שהרגישו שהם מחויבים למועדון", "אוהדים שלקחו אחריות", "אוהדים שאכפת להם ממצבה של הקבוצה"
תקשיבו טוב, חבורה של חראות מתנשאים, שאני מת שתגידו לי את כל הדברים האלה בפנים יום אחד, אולי באיזה משחק מאלו שכן תטרחו להגיע אליהם.
אין לכם, בשום אופן, את הזכות לקבוע איזה אוהד יכול לומר על עצמו את הטייטלים שציינתי במעלה ההודעה.
עכשיו אני אספר על עצמי.
אני נער בן 17.5 עוד מעט.
יש לי חבר עמותה בכדורסל ומנויים בכדורגל ובכדורגל.
ופה עובר הגבול מבחינתי כשאני יודע שיש ים של הוצאות מסביב למשחקים.
אז את ה500 ש"ח לעמותת הכדורגל אני אחסוך. וכדי להיות פייר בחיים גם לא הייתי משלם גם אם הייתי המיליונר הגדול עלי אדמות מהסיבות שאני פשוט לא תומך ברעיון המרכזי שהעמותה מייצגת כרגע.
אתם החלטתם שאתם בעלי מניות ואחוזים מהקבוצה, כלומר אתם חלק מבעלי הקבוצה? מצוין!
למה אתם לא מבקרים את שאר הנהלת הפועל על התנהלותה בנושאים מסוימים?
למה אתם לא מבקרים את המאמן על התוצאות האחרונות של הקבוצה?
למה אתם בוחרים לסתום את הפה שלכם ולפתוח אותו רק כשיש דרבי חוץ מתקרב?
אתם לא יכולים להמשיך לרקוד על שתי חתונות. או שאתם מנהלים ותתעסקו בלנהל, או שאתם אוהדים ותתעסקו בלאהוד ולדאוג לאוהדי הקבוצה.
אני מצטער, אבל כל כך הרבה אוהדים מסורים שנוסעים לכל משחק ומשחק יישארו מחוץ ליציעים בדרבי הקרוב, רק בגלל שכמה קקות, כן, קקות, החליטו על עצמם שהם בעלי המועדון אז גם מגיע להם לקנות כרטיס לדרבי ראשונים.
שוב חוזר הניגון, אתם מתעסקים בפילוג, אתם מתעסקים בחלוקה למעמדות בתוך הקהל, אתה לא חבר עמותה? סתום את הפה ותקנה בלאן, אתה כן חבר עמותה? קח כרטיס, ורוץ אחר כך תקנה בהגרלה עוד אחד, שניים, כמה שתשיג.
אתם הולכים לכיוונים הלא נכונים, והלוואי שיום אחד הבלון יתפוצץ לכם בפרצוף.
אבל אל תדאגו, מי שירצה להשיג כרטיס לדרבי ישיג בסוף, אז מה אם לחלק זה יעלה 49.5 שקל ולחלק זה יעלה 495 שקל, העיקר שיש חברות בעמותה, אה?
דבר ראשון, שתוק!!
דבר שני, כמה פעמים צריך להגיד לאנשים? "
עוד חוזר הניגון", לא "שוב חוזר הניגון"!!