תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 367 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 19:11 
אחד אדום כתב:
19 כתב:
אתה בינתיים אוהד שנשאר בבית ומקלל את ההנהלה באינטרנט. גיבור.

אני חי בעולם צבוע, לדוגמא הנהלה הרבה יותר טובה מההנהלה הזאת (ואני חוזר לסגול) קיבלה קללות מאותם אנשים שעכשיו הם הבעלים של הקבוצה.

אתה חושב שיש לי כח לזוהמה הזאת, אני תמיד הייתי אוהד פשוט שנהנה להגיע למגרש ולראות את הפועל שלי משחקת.
כל השאר שטויות

זה שהלכו וקיללו את סגול זה אחרי שאלה שהחזיקו לו את הקבוצה דרדרו אותה וששאלו מה הוא אומר בעיניין אז הוא אמר שלא איכפת לו ושהוא לא מתערב.
הגענו בזמנו לגרעון של 95 מיליון ש"ח והקבוצה הלכה והתדרדרה, אז למה שלא יקללו אותו? מי שמחזיק את הקבוצה ואומר שלא מעניין אותו מה קורה בה מגיע לו קללות ויותר מזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נפתחה ההרשמה לרכישת כרטיסים לדרבי חוץ, לחברי עמותת 'האדומים'
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 19:17 
וואו .
קצת מסובך .
אנסה לבנות את התגובה :
ראשית , אני מנוי וגם חבר עמותה ( כדורגל + כדורסל ) .
שנית , דעתי היא שאין לתת קדימות לחברי העמותה על פני המנויים .
שלישית , מתוך חזון העמותה : "עמותת 'האדומים' קמה מתוך מטרה לדאוג לעתידו של מועדון הכדורגל 'הפועל תל אביב' לאחר תקופת שפל ניהולי. חזון העמותה הנו להבטיח כי המועדון יפעל בסטנדרטים של שקיפות, ניהול תקין ושמירה על צביון המועדון תוך מעורבות קהל האוהדים, וזאת על ידי רכישת אחוזי בעלות ניכרים במועדון הכדורגל 'הפועל תל אביב'.
עמותת 'האדומים' תבטיח את מעורבותם וייצוגם של האוהדים בדירקטוריון המועדון וכן הטלת זכויות וטו על נושאים מהותיים עבור קהל אוהדי הקבוצה, כגון: צבע סמל הקבוצה, המגרש הביתי בו ייערכו משחקי הקבוצה וכן זהות בעלי השליטה במועדון."

העמותה אכן פועלת ויוצרת פעיליות שתורמות לקהילה ולחבריה האדומים ועל כך שאפו גדול .
חבל שהעמותה לא נזהרת מלהיכנס למקומות כאלו , כלומר במידה והעמותה דואגת רק לחברי העמותה ולא לכל שאר המנויים אזי היא לא שונה ממה שכינה בזמנו דודו טופז ז"ל - ג'ינג'ים !
באם החזון אומר לייצג את האוהדים אז תייצגו את כולם כשווים ! מדוע לא כדאי להחליט ליצור חברי עמותה VIP שישלמו עוד 500 ש"ח לשנה והם יחליטו על הטבות נוספות ?
למה עוצרים רק בדרבי ? גם זה יכניס לא מעט כסף ( כמו האירוע הסגור שקיימו לא מזמן ) .
זאת לא רוח הפועל . זאת לא הרוח השיוויונית וזה לא מה שצריך להיות .
העמותה צריכה להכריז כי היא מתחילה ליצור רשימת אוהדים מסודרת ( חוצה כל המנויים ) אשר תאסוף את נתוני נוכחות הבית בצורה ממוחשבת ובצורה ידנית במשחקי החוץ .
אז יהיה אפשר להחליט החלטה כמו : חברים , מנויים שיגלו נוכחות גבוהה יזכו לקדימות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
omered כתב:
יהלום אדום כתב:
לירון האדום כתב:
zink כתב:
לירון האדום כתב:
ושוב חוזר הניגון.

*עוד חוזר הניגון.

צודק ;)

עומרי קנדה כתב:
חבורה של צרי עין.
לא נראה לי שמישהו מכם התרעם על ההסעות שאותם חברי עמותה מסבסדים לכם,זה לא בכור צבאן מסבסד.
אישית אני לא חבר עמותה בשביל הטבות אבל גם אין לי שום בעיה עם אלה שכן.
זה עוד כסף למועדון,וכולנו יודעים באיזה מצוקה כספית הוא נמצא.

קדם כל אחותך אולי צרת עין, מה הקשר בין הסעות לבין קדימות בכרטיסים לדרבי?
על איזה כסף למועדון אתה מדבר?!
מה קשור המצוקה הכספית של המועדון? נראה לך באמת שהעמותה יכולה לכסות את החובות?
אתה ילד שלא מבין עניין אבל כותב כאילו הוא יודע הכל.

מעבר לזה שה סבסוד עבור ההסעות הוא לא לכל אלה שנוסעים בה אלא רק לחברי עמותה , ההודעה שלו באמת מטומטמת ולא קשורה לכלום.

זה לא נכון. לחברי עמותה יש הנחה של 10 ש"ח.
יחד עם זאת, בכל המקרים העמותה השתתפה בעלויות ההסעות שזמינות לכל האוהדים.
אם לא הייתה משתתפת- לא היו הסעות.
ורק להבהיר, המועדון לא עוזר במימון ההסעות, אפילו לא בשקל אחד.

אז מה לא נכון במה שכתבתי??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 23:56 
המחיר הרגיל הוא כבר מסובסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע עלויות מדוייקות של אוטובוס כזה אבל בעלות של 60 שח לנוסע (זו העלות מחיפה למשל) אין כמעט סבסוד אם על האוטובוס יש כ 30 אוהדים (שחלקם שילם יותר כי עלה על האוטובוס צפונית יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 00:24 
אני חבר עמותה ולא עשיתי חברות בשביל להגדיל את הסיכוי לכרטיס ואני חושב
שהעמותה מחמיצה כאן את מטרתה.
העמותה צריכה לנצל את כוחה ואמורה להשיג הנחות והטבות לחבריה מעסקים
שונים אך לא על חשבון אוהדי הפועל שכן מטרתה הראשונית היא טובת אוהדי הפועל
כולם, גם אלו שלא חברים בה.

הפרויקט הראשון שהעמותה היתה צריכה להרים ובו להשקיע את הכסף הוא יצירת
מאגר אוהדים כדי שבאמת יהיה ניתן לפעול לטובתם ולא במחלקת הנוער (עלה תאנה להנהלה שמזניחה אותה) או בכרטיסים לדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 00:27 
בני12 כתב:

מאגר אוהדים כדי שבאמת יהיה ניתן לפעול לטובתם ולא במחלקת הנוער (עלה תאנה להנהלה שמזניחה אותה) או בכרטיסים לדרבי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
בתור אחד שהיה העונה בכל המשחקים (ירושלים , באר שבע , חיפה , קריית שמונה וכו') ,
אין משהו שיותר מעצבן מזה ש''אוהד'' שלא היה העונה באף משחק יילך לדרבי על חשבוני , מצטער מאוד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 00:55 
לירון האדום כתב:
בני12 כתב:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
19505 כתב:
אין משהו שיותר מעצבן מזה ש''אוהד'' שלא היה העונה באף משחק יילך לדרבי על חשבוני , מצטער מאוד .

!!!!

+

בני12 כתב:

בינגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 02:02 
יהלום אדום כתב:
אני לא יודע עלויות מדוייקות של אוטובוס כזה אבל בעלות של 60 שח לנוסע (זו העלות מחיפה למשל) אין כמעט סבסוד אם על האוטובוס יש כ 30 אוהדים (שחלקם שילם יותר כי עלה על האוטובוס צפונית יותר)

אם אתה לא יודע עלויות מדוייקות של אוטובוס אז למה בהמשך המשפט שלך אתה קובע בביטחון שאין כמעט סבסוד?
העמותה סיבסדה ותמשיך לסבסד בערך שליש ממחיר ההסעות (שלחתי לך בפרטית את הנתונים המדויקים), לאוהדים ש-90% מהם אינם חברים בעמותה ואינם מנויים בהפועל, לכן מדובר בכסף שיוצא מהכיס של חברי העמותה (=דמי חבר) ועובר לכיס של הפועל (=כרטיסים שנמכרו).
בני12 כתב:
אני חבר עמותה ולא עשיתי חברות בשביל להגדיל את הסיכוי לכרטיס ואני חושב שהעמותה מחמיצה כאן את מטרתה.

העמותה לא קיימת בשביל להגדיל את הסיכוי לרכישת כרטיסים לחברים בה, בדיוק כמו שאתה לא עשית חברות מאותה סיבה.
מטרתה הראשונית של העמותה, לדעתי, היא טובת הפועל ולא טובת אוהדי הפועל והיו כבר כמה מקרים בשנה וחצי האחרונות ששני הדברים לא עלו בקנה אחד.
אם העמותה לא תדאג לחברים בה, אף אחד לא יעשה חברות וזאת המציאות לצערי - מעטים האוהדים שעושים חברות בעמותה מסיבות אידאולוגיות.
ואני לגמרי לא מסכים איתך לגבי מחלקת הנוער אבל זה ויכוח אחר לגמרי ולא קשור לאשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 04:44 
סמל אישי של המשתמש
סתם שאלה, בעונה האחרונה כרטיסים למשחקי חוץ נמכרו דרך העמותה מלבד הדרבי.
העונה העמותה העבירה את האחריות הזאת במלואה חזרה ללאן, אז למה פתאום נזכרתם בדרבי חוץ להעביר אליכם שוב כרטיסים?

חומר למחשבה.

אגב,
הרעיון המקובל ביותר לדעתי זה לעשות הגרלה לכל המנויים וחברי העמותה, מנוי זה קול אחד, חבר עמותה זה קול אחד, מי שמחזיק בשניהם מכפיל את הסיכוי שלו לצאת בהגרלה.
אין יותר הוגן מזה. חבל שעמותת האוהדים פועלת לטובת חבריה בלבד ולא לטובת כלל האוהדים, אני חשבתי שזאת הייתה המטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 08:25 
RedFox כתב:
העונה העמותה העבירה את האחריות הזאת במלואה חזרה ללאן, אז למה פתאום נזכרתם בדרבי חוץ להעביר אליכם שוב כרטיסים?

חומר למחשבה.

מה חומר למחשבה בזה? העמותה לא התעסקה השנה בכרטיסים למשחקי חוץ. אז מה? ברור שבדרבי שבו הביקוש עולה על ההיצע המועדון צריך לבחור סוג של דירוג, זה מה שהוא בחר.

אגב,
עוד בתחילת השנה פורסם, שחברי העמותה והם בלבד יזכו בקדימות לכרטיסים למשחקי דרבי.

חומר למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 09:24 
RedFox כתב:

חומר למחשבה.

אגב,
הרעיון המקובל ביותר לדעתי זה לעשות הגרלה לכל המנויים וחברי העמותה, מנוי זה קול אחד, חבר עמותה זה קול אחד, מי שמחזיק בשניהם מכפיל את הסיכוי שלו לצאת בהגרלה.
אין יותר הוגן מזה. חבל שעמותת האוהדים פועלת לטובת חבריה בלבד ולא לטובת כלל האוהדים, אני חשבתי שזאת הייתה המטרה.

רק לדייק - נמכרו כרטיסים גם למשחקי בית וגם לדרבי. לפני חודשיים העמותה עברה למשרד חדש ברמת החייל מתוך רצון לייצר את ההפרדה המתבקשת בינה לבין המועדון. משום שהיה ברור שלאוהדים יהיה נוח יותר להמשיך ולהגיע לחודורוב לקנות כרטיסים, הוחלט להשאיר את המכירה שם. בגלל שהמשרד של העמותה פונה, הנושא עבר לאחריות המועדון ולא חזרה ללאן. לסיכום אין שום קשר בין אופן המכירה לבין זה שנשמרים כרטיסים לחברי עמותה.
הרעיון שלך לגבי ההגרלה מעניין ונראה אם ניתן ליישם אותו בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 10:48 
אני מנוי + חבר עמותה, שהולך למעט מאוד משחקי חוץ, בייחוד בגלל שאני לא נהנה ממגרשים כמו ווסרמיל וקרית אליעזר.
אני לא חושב שלאוהד שהולך למשחקי חוץ יש קדימות עלי, לדוגמא יש אוהד אחד שאני יודע שהוא בעל מנוי והולך לכל המשחקי חוץ (כנראה גם בעל עמותה) ובטוח בעל משרוקית שעלה לקבוצה 5000 ש"ח ואני לא חושב שמגיע לו כרטיס לפני רק בגלל שהוא הולך לכל משחקי החוץ.
בשנה שעברה השתתפתי בהגרלה של חברי העמותה שאליה נרשמו 807 אנשים ו-700 איש קיבלו כרטיס וזכיתי לא להיות מבין אלה שקיבלו כרטיס, כש-25 אנשים לא באו לקחת את הכרטיס השתתפתי בהגרלה החוזרת וגם בה זכיתי לא להיות אחד מאלו שקיבלו זכות לקנות כרטיס לתענוג המפוקפק.
בכל זאת בסוף קניתי כרטיס למשחק וראיתי את הפועל סופגת רביעיה.
לטעמי מי שרוצה ללכת למשחק בסוף יצליח ב-90%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 10:50 
פישונט כתב:
יהלום אדום כתב:

אם אתה לא יודע עלויות מדוייקות של אוטובוס אז למה בהמשך המשפט שלך אתה קובע בביטחון שאין כמעט סבסוד?
העמותה סיבסדה ותמשיך לסבסד בערך שליש ממחיר ההסעות (שלחתי לך בפרטית את הנתונים המדויקים), לאוהדים ש-90% מהם אינם חברים בעמותה ואינם מנויים בהפועל, לכן מדובר בכסף שיוצא מהכיס של חברי העמותה (=דמי חבר) ועובר לכיס של הפועל (=כרטיסים שנמכרו).
בני12 כתב:
אני חבר עמותה ולא עשיתי חברות בשביל להגדיל את הסיכוי לכרטיס ואני חושב שהעמותה מחמיצה כאן את מטרתה.

העמותה לא קיימת בשביל להגדיל את הסיכוי לרכישת כרטיסים לחברים בה, בדיוק כמו שאתה לא עשית חברות מאותה סיבה.
מטרתה הראשונית של העמותה, לדעתי, היא טובת הפועל ולא טובת אוהדי הפועל והיו כבר כמה מקרים בשנה וחצי האחרונות ששני הדברים לא עלו בקנה אחד.
אם העמותה לא תדאג לחברים בה, אף אחד לא יעשה חברות וזאת המציאות לצערי - מעטים האוהדים שעושים חברות בעמותה מסיבות אידאולוגיות.
ואני לגמרי לא מסכים איתך לגבי מחלקת הנוער אבל זה ויכוח אחר לגמרי ולא קשור לאשכול.

טובת הפועל קודם? תקן אותי אם אני טועה, אבל שם העמותה הוא עמותת האוהדים, לא? התבלבלת חביבי.
התבלבלת 2, העמותה אכן צריכה לדאוג לחברים בה, אבל המטרה צריכה להיות שאלה יהיו כלל אוהדי הפועל ולא מתי מעט וזה לא יקרה ע"י דמי חבר של מאות שקלים. מה שהיה רצוי צריך שיקרה הוא הפיכתה למועדון אוהדים, עם דמי חבר סמליים של כמה עשרות שקלים שיאפשרו לאלפי ובשאיפה גם עשרות אלפי אוהדים להירשם. חברות שתתן להם גישה בלעדית לרכישת כרטיסים למשחקי בית וחוץ עפ"י קריטריונים מסויימים, הנחה ברכישת מוצרים ( כשתהיה חנות וירטואלית נורמלית... ), עדכונים על הנעשה במועדון ועוד כהנה וכהנה, או בקיצור מה שמתבצע במאות מועדונים ברחבי העולם. בדיוק אתמול יצא לי להסתכל על מסד אוהדים שלנו מלפני כעשור, שהוקם ע"י אוהדים במבצע רישום אחד בבלומפילד ועוד אתר אינטרנט פרימיטיבי שרשמו אלפי אוהדים, ועדיין כל השנים האלה אחרי ולא נעשה נסיון אחד רציני מטעם המועדון לעשות מה שהוא א"ב של כל מועדון כדורגל מליגה חצי מקצוענית באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
אם זה יעלה רק כמה עשרות שקלים המוני צהובים יירשמו רק בשביל כרטיסים לדרבים

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נפתחה ההרשמה לרכישת כרטיסים לדרבי חוץ, לחברי עמותת 'האדו
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

אגב,
אין יותר הוגן מזה..

רעיון מעניין. שווה לבחון אותו לפעם הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 11:04 
שיירשמו בכיף. כמו שכתבתי, ישנם קריטריונים מסויימים למכירת כרטיסים. למשל, כרטיסים לדרבי ( או משחקים גדולים בכלל ) יימכרו אך ורק למי שקנה כרטיסים גם למשחקים אחרים. מרגע שיש מסד אוהדים, הכל קל ופשוט הרבה יותר, בדיוק כמו לחיצה על כפתור שתביא את המסר הזה לאלפים שרשומים למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 11:11 
joshsoos כתב:
שיירשמו בכיף. כמו שכתבתי, ישנם קריטריונים מסויימים למכירת כרטיסים. למשל, כרטיסים לדרבי ( או משחקים גדולים בכלל ) יימכרו אך ורק למי שקנה כרטיסים גם למשחקים אחרים. מרגע שיש מסד אוהדים, הכל קל ופשוט הרבה יותר, בדיוק כמו לחיצה על כפתור שתביא את המסר הזה לאלפים שרשומים למועדון.

יש הרבה דברים נכונים במה שאתה כותב, אבל מה לעשות שבמציאות שריקת הפתיחה של העמותה הייתה לגייס 3 מיליון שקל כדי לקנות 20 אחוז מהפועל. בזה התעסקנו, ביחד עם האינטרס להוציא את טביב החוצה.

איך זה מתיישב עם תאוריית העשרות שקלים שלך?
באופן עקרוני יש לי גם בעיה עם אנשים שכותבים מה עמותה דמוקרטית כזאת צריכה לעשות מבלי להיות חבר בה. תצטרף ותשמיע דעתך בפגישות, אחרת זה סתם בזבוז של אוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אני רק רוצה לציין שאני לא רוצה כרטיסים לדרבי הזה, אני לא צד בויכוח.

יש אנשים שמגיע להם להיות בדרבי הזה לפני גם אם הייתי חבר עמותה, לדוגמא:
19505 כתב:

בני12 כתב:

לפני עשור הייתי קונה מנוי ומוסיף איזה כמה משחקי חוץ כולל דרבי, חיפה והייתי יוצא באיזה אלף ש"ח לעונה כולל כמה משחקי כדורסל באוסישקין, היום אוהדים שהולכים לאותו סדר גודל של משחקים משלמים פי שתיים. ואז גם דפקו מחירים על משחקי חוץ
התחושה שיש היום דרוג באוהדים על סמך השקעה כספית ולא על סמך נאמנות, ממש רוח הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 11:32 
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:

יש הרבה דברים נכונים במה שאתה כותב, אבל מה לעשות שבמציאות שריקת הפתיחה של העמותה הייתה לגייס 3 מיליון שקל כדי לקנות 20 אחוז מהפועל. בזה התעסקנו, ביחד עם האינטרס להוציא את טביב החוצה.

איך זה מתיישב עם תאוריית העשרות שקלים שלך?
באופן עקרוני יש לי גם בעיה עם אנשים שכותבים מה עמותה דמוקרטית כזאת צריכה לעשות מבלי להיות חבר בה. תצטרף ותשמיע דעתך בפגישות, אחרת זה סתם בזבוז של אוויר.

נו, אז לנצח זה ייגרר בעקבות הסיפור הזה? הרי כבר השנה חלק גדול ממי שהצטרף לא חידש, וזה מה שיקרה כל שנה. זה צריך להיות מופרד, נקודה. השאיפה היא לייצוג של כלל האוהדים במודל גביה נמוך, ומה שהעמותה עושה כרגע זה ההיפך ובנסיון נואש לשמור על הבסיס שיש לה עוד יורה לעצמה ברגל עם עניין הדרבי כי זה הקלף שיש לה. אבל אם נציג הנהלה שלה כותב שהמטרה שלה היא קודם טובת הפועל ולא האוהדים, אז כנראה שאין על מה לדבר כי מי ששם חושב אחרת.

באופן עקרוני שמת לב למה שכתבתי שהתעסקתי בעצמי עם נסיון להקים מסד אוהדים בדיוק למטרה הזו? אז אם ניסיתי בעצמי, אתה יכול להניח שגם כתבתי אותם בדיוק כמו כאן עשרות פעמים לאורך השנים, גם ללא קשר לעמותה. מבחינתי לא משנה איך זה יקרה וע"י מי, רק שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 11:46 
אז אתה אומר להעניק במתנה את החברות בעמותה ואת המעורבות בהפועל שקנינו בלא מעט כסף לקהל הרחב.

אני אולי נשמע קטנוני, אבל בלי ציניות הייתי שוקל את זה. למרות שיש פה מוסר השכל מאוד רע לכאלה שלא הצטרפו כי סתם לא היה להם מספיק חשוב, עדיין טובת הפועל והקהל היא עמותה רחבת היקף.
לא יודע איך זה התקבל אצל אחרים, לא שאני חושב שמישהו ציפה לקבל תמורה מיוחדת על ההשקעה שלו, אבל בכל זאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 13:24 
לא צריך להעניק כלום, אני חושב שאם השקעת כסף היה והמועדון יימכר אתה צריך לקבל אותו בחזרה, ובהחלט צריכות היו להיות הטבות כל מיני למי שהשקיע אבל לא לדברים שקשורים לכרטיסים ( ואפרופו מוסר השכל, איזה הטבות יש למי שהשקיע בשנה שעברה אבל לא חידש? לפי הלך המחשבה הזה הם נדפקו מכל הכיוונים... ). מלכתחילה לא היה צריך להיות קשר לדברים האלה, לפחות אם המטרה הייתה להגיע לכלל האוהדים וליצור מועדון אוהדים נרחב. זה אינטרס של העמותה והמועדון שיהיו 10000 אוהדים שישלמו 30 ולא 1000 שישלמו 300, שיהיו לאוהדים שמות ולא שם של מורה או איש קבע, שיהיה אפשר לגעת בבסיס נרחב של אוהדים כולל אלה שמגיעים רק פה ושם ולאלה תהיה גישה נוחה לכרטיסים ונגדיל את כמות הקהל, שיהיה מידע מסודר על מועדי המשחקים ומכירת הכרטיסים עם מחירים ( ובתקווה אישית גם שינוי במדיניות ההנחות, הגיע הזמן ב2013 להוסיף גמלאים וצריך להוריד נשים ), שלא נראה יותר צהוב או ירוק במשחקי בית, שנוכל לקבל מבצעים והטבות לתיבת הדואר שלנו יחד עם ראיון קלישאתי של שחקן או פיצ'פקס קטנים כמו המסעדה המומלצת על הסופגניה או המלצות לכריות טובות לספסל מאת ר. יצחק, ושניפטר מלאן והמשטרה תפסיק לקבוע כמה אוהדים יהיו ביציעים ולקחת מאות מקומות סתם, למרות זה כבר עניין של הבעלים וההנהלה וסתם חלומות באספמיה... אינטרס של כולנו, נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לא צריך להעניק כלום, אני חושב שאם השקעת כסף היה והמועדון יימכר אתה צריך לקבל אותו בחזרה, ובהחלט צריכות היו להיות הטבות כל מיני למי שהשקיע אבל לא לדברים שקשורים לכרטיסים ( ואפרופו מוסר השכל, איזה הטבות יש למי שהשקיע בשנה שעברה אבל לא חידש? לפי הלך המחשבה הזה הם נדפקו מכל הכיוונים... ). מלכתחילה לא היה צריך להיות קשר לדברים האלה, לפחות אם המטרה הייתה להגיע לכלל האוהדים וליצור מועדון אוהדים נרחב. זה אינטרס של העמותה והמועדון שיהיו 10000 אוהדים שישלמו 30 ולא 1000 שישלמו 300, שיהיו לאוהדים שמות ולא שם של מורה או איש קבע, שיהיה אפשר לגעת בבסיס נרחב של אוהדים כולל אלה שמגיעים רק פה ושם ולאלה תהיה גישה נוחה לכרטיסים ונגדיל את כמות הקהל, שיהיה מידע מסודר על מועדי המשחקים ומכירת הכרטיסים עם מחירים ( ובתקווה אישית גם שינוי במדיניות ההנחות, הגיע הזמן ב2013 להוסיף גמלאים וצריך להוריד נשים ), שלא נראה יותר צהוב או ירוק במשחקי בית, שנוכל לקבל מבצעים והטבות לתיבת הדואר שלנו יחד עם ראיון קלישאתי של שחקן או פיצ'פקס קטנים כמו המסעדה המומלצת על הסופגניה או המלצות לכריות טובות לספסל מאת ר. יצחק, ושניפטר מלאן והמשטרה תפסיק לקבוע כמה אוהדים יהיו ביציעים ולקחת מאות מקומות סתם, למרות זה כבר עניין של הבעלים וההנהלה וסתם חלומות באספמיה... אינטרס של כולנו, נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
"חבר עמותה" עשה משהו, בוז לעמותה!
http://www.one.co.il/Article/226309.html
חבר עמותת אוהדי הפועל ביזה את זכר ספי ריבלין
גועל נפש: גל סוקולובסקי העלה לחשבון הפייסבוק שלו תמונה של בית קברות עם הכיתוב "הבית של פיסטוק". העמותה: "מגנים כל קריאת נאצה וחילול כבוד"

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
"אוהדים שהרגישו שהם מחויבים למועדון", "אוהדים שלקחו אחריות", "אוהדים שאכפת להם ממצבה של הקבוצה"

תקשיבו טוב, חבורה של חראות מתנשאים, שאני מת שתגידו לי את כל הדברים האלה בפנים יום אחד, אולי באיזה משחק מאלו שכן תטרחו להגיע אליהם.
אין לכם, בשום אופן, את הזכות לקבוע איזה אוהד יכול לומר על עצמו את הטייטלים שציינתי במעלה ההודעה.
עכשיו אני אספר על עצמי.

אני נער בן 17.5 עוד מעט.
יש לי חבר עמותה בכדורסל ומנויים בכדורגל ובכדורגל.
ופה עובר הגבול מבחינתי כשאני יודע שיש ים של הוצאות מסביב למשחקים.
אז את ה500 ש"ח לעמותת הכדורגל אני אחסוך. וכדי להיות פייר בחיים גם לא הייתי משלם גם אם הייתי המיליונר הגדול עלי אדמות מהסיבות שאני פשוט לא תומך ברעיון המרכזי שהעמותה מייצגת כרגע.

אתם החלטתם שאתם בעלי מניות ואחוזים מהקבוצה, כלומר אתם חלק מבעלי הקבוצה? מצוין!
למה אתם לא מבקרים את שאר הנהלת הפועל על התנהלותה בנושאים מסוימים?
למה אתם לא מבקרים את המאמן על התוצאות האחרונות של הקבוצה?
למה אתם בוחרים לסתום את הפה שלכם ולפתוח אותו רק כשיש דרבי חוץ מתקרב?

אתם לא יכולים להמשיך לרקוד על שתי חתונות. או שאתם מנהלים ותתעסקו בלנהל, או שאתם אוהדים ותתעסקו בלאהוד ולדאוג לאוהדי הקבוצה.

אני מצטער, אבל כל כך הרבה אוהדים מסורים שנוסעים לכל משחק ומשחק יישארו מחוץ ליציעים בדרבי הקרוב, רק בגלל שכמה קקות, כן, קקות, החליטו על עצמם שהם בעלי המועדון אז גם מגיע להם לקנות כרטיס לדרבי ראשונים.
שוב חוזר הניגון, אתם מתעסקים בפילוג, אתם מתעסקים בחלוקה למעמדות בתוך הקהל, אתה לא חבר עמותה? סתום את הפה ותקנה בלאן, אתה כן חבר עמותה? קח כרטיס, ורוץ אחר כך תקנה בהגרלה עוד אחד, שניים, כמה שתשיג.

אתם הולכים לכיוונים הלא נכונים, והלוואי שיום אחד הבלון יתפוצץ לכם בפרצוף.

אבל אל תדאגו, מי שירצה להשיג כרטיס לדרבי ישיג בסוף, אז מה אם לחלק זה יעלה 49.5 שקל ולחלק זה יעלה 495 שקל, העיקר שיש חברות בעמותה, אה?

דבר ראשון, שתוק!!
דבר שני, כמה פעמים צריך להגיד לאנשים? "עוד חוזר הניגון", לא "שוב חוזר הניגון"!!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 19:20 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

כל זה נכון אבל אני לא חושב שיש פסול בלקיחת חלק שלא עולה על חצי מהכרטיסים בדרבי להגרלה בין חברי העמותה. אני מסכים עם זה שמי שזכה בכרטיס מטעם העמותה צריכה להישלל ממנו זכות הרכישה בהגרלת הF5 של לאן אבל זה כנראה יהיה מסובך מדי לוגיסטית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
ידוע כבר כמה כרטיסים מוגרלים? זה היה 800 בפעם הקודמת למיטב זכרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 367 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: