תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 00:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות 1/12/13 אשכול מתגלגל
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 12:34 
ציטוט:
בכל מקרה למי שלא רוצה לקרוא הכל, אני מציע לקרוא רק את השורות האחרונות, דברים שעלו כאן פעם אחר פעם, ע"י יובל ואחרים, לגבי מה שהכי חסר להפועל (רמז: לא חלוץ בדמות איתי שכטר). ע"פ קופר, אם יש להפועל אפשרות לשינויים בינואר, היא חייבת להביא מגן ראוי והכי חשוב קשר אמצע רב יכולות שיודע גם להחזיק אמצע וגם להוציא התקפות. קוראים לזה 50-50. דבר שאין בהפועל (וגם אין מגן ראוי)

מסכים לגמרי רק שללדעתי זה לא חייב להיות מגן אלא יכול להיות גם קשר ימני זר קלאסי
הבעיה שאין כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 12:36 
Charlie כתב:
its-sick כתב:
Charlie כתב:
עוד ב"ידיעות" -
כתבה של אורי קופר "הכל מקצועי" בה הוא מנתח את המשחק של הפועל. מתאים מאד לדיון מעלי. לטענתו, ריווח המשחק הפך לאחד המושגים החשובים בכדורגל העולמי כיום אבל גם לבעיה הגדולה של רב"ש - מצד אחד מאיימת על יריבות חלשות (כשזגורי משחק ולא סשה) ומצד שני מול החזקות יותר רן חושש שרועי לא יצליח להחזיק לבד את האמצע, מעדיף את סשה ואז תוקע את משחק ההתקפה. כתבה מקצועית על שרטוטים על איך הפועל משחקת, למה היא תקועה וכיצד ניתן לשפר זאת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4460135,00.html

תודה, חסכת לי את הסריקה ;)

בכל מקרה למי שלא רוצה לקרוא הכל, אני מציע לקרוא רק את השורות האחרונות, דברים שעלו כאן פעם אחר פעם, ע"י יובל ואחרים, לגבי מה שהכי חסר להפועל (רמז: לא חלוץ בדמות איתי שכטר). ע"פ קופר, אם יש להפועל אפשרות לשינויים בינואר, היא חייבת להביא מגן ראוי והכי חשוב קשר אמצע רב יכולות שיודע גם להחזיק אמצע וגם להוציא התקפות. קוראים לזה 50-50. דבר שאין בהפועל (וגם אין מגן ראוי).

מיותר שאני אכתוב לך את השורה הקבועה, נכון? כמו שזה נראה אני מקווה שנשאר בינואר עם הסגל הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
עד ינואר כל כמה ימים תצוץ ידיעה בסגנון של צנציפר. אם זו המצאה של כתב זה או אחר, או שחרור הודעות מכוונות של המועדון שכל אחד יחליט בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות 1/12/13 אשכול מתגלגל
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
שימכרו כל מה שעולה יותר מדי. להזכיר לכם קנו פה בלי הכרה בשנתיים האחרונות. כל הצלחות שלנו בשנים האחרונו>? אחת לא היתה מרכישת כוכב בהרבה כסף. ואל שלא קנו. תמיד? מכאלה שבאו בגרושים (אני לא יודע איך הלגדיר את מה שטביב הביא מכפרס סבא אבל אם היה משהו שהיה מוכן לשלם אז על דה סילבה מה ששלמו בסוף? בטחה יו מוכרים אותו דבר יבואה). אפילו אנימה אף אחד לא הבין מה יש פה. היה שוער טוב אבל איש לא חשב שמודבר באחד הגדולים בטח הכי גדול ששיחק פה מעולם בכל הקבוצות ולא רק כשוערתע
אני רק חושב כמה צעירים רעבים יכלו לרכוש בעשרות מליונים שעפו פה בשנתיים האחרונות? בוא נחזור לפרופורציות עם ספסל של 30 צעירים ורוטציה ? יכול שאפשר היה לעשות הרבה יותר

העונה המוצלחת היחידה שלנו בשנים האחרונות הגיעה כשרוב ההרכב שרץ לאליפות נשאר, הביאו בקיץ את שכטר וווצ'יצ'וויצ', ובמקרה גם שכטר ידין דה סילבה וזהבי פרצו בדיוק באותה עונה.
מאז כל שנה במקום להשאיר את השחקנים הטובים ולהביא 2-3 שחקנים טובים בעמדות החלשות שיהפכו את הקבוצה לקבוצה טובה עושים מהפכות של להעיף חצי הרכב ולהביא מליון שחקנים בגרושים, והתוצאות בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 15:37 
יש לי מקום מיוחד בלב לכתבים שכותבים טור מקצועי בלי שום השכלה מקצועית. מה שלום הטור שהוא גנב בזמנו מבלוג כדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 16:18 
אני לא יודע איזה השכלה מקצועית הוא צריך, בכל זאת, לשלמה שרף יש השכלה מקצועית.
אבל הטור ההוא הוא עדיין הטור הכי טוב שלו בקלות, אם כי גם הוא חפירה די שלא לצורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות 1/12/13 אשכול מתגלגל
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 18:09 
לא תתפוס אותי כתב:
יש לי מקום מיוחד בלב לכתבים שכותבים טור מקצועי בלי שום השכלה מקצועית. מה שלום הטור שהוא גנב בזמנו מבלוג כדורגל?

אני מבין שרק מומי זעפרן יכול לכתוב טורים?
ראבאק, כולה כדורגל. זה שאני ואחרים לא בחרנו להתעסק בתחום שהוא די מגעיל במדינת ישראל, לא אומר שאנחנו מבינים פחות מכל ״איש מקצוע״
כולה מאמן כדורגל, לא אסטרופיזיקאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 18:33 
עניינים מקצועיים כותבים אנשי מקצוע.
אפשר לכתוב טור פרשנות או דעה גם בלי לקרוא לו "מקצועי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 19:21 
את רוב הטורים שמתעסקים בדברים "מקצועיים" מה שנקרא, שאני מכיר, לא כותבים מאמנים. אני מדבר על דברים לא מהארץ בעיקר.
הוא ספיציפית פשוט כותב שטויות לרוב. השם של הטור שלו (שבטח לא נקבע על ידו בכלל) הוא לא הבעייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 19:27 
לא יודע, יש הבדל גדול בין בלוגר שמשקיע עשרים שעות בפוסט לבין לא יודע מי שהחליט שהוא מנתח מקצועית דרך ציטוטים של שחקן ומאמן מאירופה. וואלה, חסר קשר חמישים חמישים ומגן שיודע גם לתקוף וגם להגן. יש מלא כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 19:29 
נראה לי ש"מקצועי" זה שם קוד ללא הדלפות ורכילות.
גם אתה יכול לנתח מקצועית כמוהו, אני מעדיף את הניתוח או הפרשנות שלך על שלו, גם אם אתה לא מאמן. מעדיף את שלך גם על זו של אלי אוחנה.

אני לא יודע על פי מה הוא מנתח, אני אחרי עניין הפוסט ההוא הפסקתי לקרוא מה הוא כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 19:48 
אולי סתם יש לי חררה מהסגנון הזה. מזכיר לי את ההוא שמציע לכל קבוצה לרדת לליגה השלישית ולקנות את הקבוצה כדי לחזור באיירן מינכן למרות שהוא לא יודע את הדרך ליותר משלושה מגרשים בארץ.

יש קבוצות בארץ שלא צריכות גם קשר חמישים חמישים וגם מגן אחד לפחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 19:51 
19 כתב:
את רוב הטורים שמתעסקים בדברים "מקצועיים" מה שנקרא, שאני מכיר, לא כותבים מאמנים. אני מדבר על דברים לא מהארץ בעיקר.
הוא ספיציפית פשוט כותב שטויות לרוב. השם של הטור שלו (שבטח לא נקבע על ידו בכלל) הוא לא הבעייה.

איפה אתה מוצא ניתוחים מקצועיים?
אני באמת סקרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 19:54 
תלוי על מה
על אנגליה?
יש פה
http://www.skysports.com/

על איטליה פה
http://www.football-italia.net/blogs

אלה סתם שתי דוגמאות, יש מיליון אתרים באינטרנט.

יש אתרי ספורט כלליים כמו ESPN עם בלוגים מעניינים

לאחרונה עשיתי מנוי לפור פור טו ואני מקבל אותו פעם בחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
אז אתם עושים ניתוח מקצועי לניתוח המקצועי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 21:17 
החתול של שרדינגר כתב:
אז אתם עושים ניתוח מקצועי לניתוח המקצועי?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:45 
אלון כתב:
ציטוט:
בכל מקרה למי שלא רוצה לקרוא הכל, אני מציע לקרוא רק את השורות האחרונות, דברים שעלו כאן פעם אחר פעם, ע"י יובל ואחרים, לגבי מה שהכי חסר להפועל (רמז: לא חלוץ בדמות איתי שכטר). ע"פ קופר, אם יש להפועל אפשרות לשינויים בינואר, היא חייבת להביא מגן ראוי והכי חשוב קשר אמצע רב יכולות שיודע גם להחזיק אמצע וגם להוציא התקפות. קוראים לזה 50-50. דבר שאין בהפועל (וגם אין מגן ראוי)

הבעיה שאין כסף

לא יקירי
הבעיה שלא יודעים להשתמש נכון בכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 23:54 
השלושה שחקנים שרכשנו הם שכטר, עמוס, ולוי. כל השאר שחקנים חופשיים ובגלל זה הבינוניות, אז כנראה שיש קצת בעיה של כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:29 
chimpfive כתב:
השלושה שחקנים שרכשנו הם שכטר, עמוס, ולוי. כל השאר שחקנים חופשיים ובגלל זה הבינוניות, אז כנראה שיש קצת בעיה של כסף.

אז אם הבנתי אותך נכון, אם קבוצה רוצה להיות טובה היא צריכה לרכוש את כל השחקנים נכון?
לפי ההיגיון הזה שכטר, עמוס ולוי הם לא בינוניים אלא תותחי על כי "רכשנו" אותם ..

מדהים שכל פעם בא מישהו ומפציץ עם תאוריה מופלאה אחרת רק כדי לתרץ את הכישלון האדיר של העונה הזאת עד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:33 
chimpfive כתב:

לא שילמנו על עמוס בסוף כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:43 
pogi כתב:
אלון כתב:
ציטוט:

הבעיה שאין כסף

לא יקירי
הבעיה שלא יודעים להשתמש נכון בכסף

א' התכוונתי למצב שאנחנו נמצאים בו עכשיו שאין כסף ולצערי זה די עובדה אלא אם פתאום חג'ג' יפתיע אותנו שוב או משהו
ב' נעשו טעויות בקיץ זה בטוח אבל גם בכסף שהיה לנו לא יודע כמה באמת יכולנו להעמיד קבוצה חזקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:47 
pogi כתב:
chimpfive כתב:

אז אם הבנתי אותך נכון, אם קבוצה רוצה להיות טובה היא צריכה לרכוש את כל השחקנים נכון?

מדהים שכל פעם בא מישהו ומפציץ עם תאוריה מופלאה אחרת רק כדי לתרץ את הכישלון האדיר של העונה הזאת עד עכשיו

אל תשאל איך הפצצתי עם תאוריות, באמת מדהים, אני לא מתרץ כלום, טרחת לציין שאין בעיה כספית, וזה נהדר. ההיגיון הוא שציינתי עובדה פשוטה, יש לך שלושה שחקני רכש, אני מניח שאם היה כסף היו נעשים מאמצים למצוא שחקנים טובים ולרכוש אותם, כמו שעשו בחיפה ובמכבי. אני מניח שרן בן שמעון היה רוצה לראות שחקנים יותר טובים מבן יצחק, צ'קול, פדידה והוא היה מנסה למצוא אותם באם היה תקציב רכש ללא הגבלה, הדבר הזה שמכבי עושים, אתה יודע, ככה זה בדרך כלל שחקנים טובים צריכים לרכוש כמו השחקן החביב מהקבוצה הרומנית שעשתה לנו בית ספר שהיה עליו תג מחיר. קשה מאוד למצוא שחקנים טובים שהם חופשיים או שלא צריך לשלם עליהם דמי השאלה.
אבל אתה צודק, רן בן שמעון התעקש להביא שחקנים חופשיים בכל מחיר, למרות שההנהלה הביאה לו צ'ק של 55 מיליון ש"ח (שכמובן לפי ההיגיון שלך הכל הלך על תקציב שחקנים, אין שם שום חורים של שכר מאמנים כמו אבוקסיס, שירזי, שחקנים תחת חוזה שלא מצאו קבוצה, אבטחה, נוער)
אז לפי סיפורי פוגי הפועל במצב מצוין, זה רק המאמן הכושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:50 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:

לא שילמנו על עמוס בסוף כלום.

נכון, שני שחקני רכש, סמן מובהק לחוסן כלכלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 00:53 
מה הסיפור עם עמוס? איך זה שלא שילמנו עליו כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 08:41 
chimpfive כתב:
pogi כתב:
chimpfive כתב:

אל תשאל איך הפצצתי עם תאוריות, באמת מדהים, אני לא מתרץ כלום, טרחת לציין שאין בעיה כספית, וזה נהדר. ההיגיון הוא שציינתי עובדה פשוטה, יש לך שלושה שחקני רכש, אני מניח שאם היה כסף היו נעשים מאמצים למצוא שחקנים טובים ולרכוש אותם, כמו שעשו בחיפה ובמכבי. אני מניח שרן בן שמעון היה רוצה לראות שחקנים יותר טובים מבן יצחק, צ'קול, פדידה והוא היה מנסה למצוא אותם באם היה תקציב רכש ללא הגבלה, הדבר הזה שמכבי עושים, אתה יודע, ככה זה בדרך כלל שחקנים טובים צריכים לרכוש כמו השחקן החביב מהקבוצה הרומנית שעשתה לנו בית ספר שהיה עליו תג מחיר. קשה מאוד למצוא שחקנים טובים שהם חופשיים או שלא צריך לשלם עליהם דמי השאלה.
אבל אתה צודק, רן בן שמעון התעקש להביא שחקנים חופשיים בכל מחיר, למרות שההנהלה הביאה לו צ'ק של 55 מיליון ש"ח (שכמובן לפי ההיגיון שלך הכל הלך על תקציב שחקנים, אין שם שום חורים של שכר מאמנים כמו אבוקסיס, שירזי, שחקנים תחת חוזה שלא מצאו קבוצה, אבטחה, נוער)
אז לפי סיפורי פוגי הפועל במצב מצוין, זה רק המאמן הכושל.

תקציב דינו להיגמר כשמבזבזים אותו
העונה היה תקציב יותר ממכובד , תקציב שלהערכתי לא נופל מעונת הדאבל של קשטן ושל גוטמן ותקציב שעולה בהרבה על עונת השרוכים של אלי כהן .
גם העונה נתנו לפרופסור רב״ש לבנות את הקבוצה כמו בעונות שציינתי
הוא החליט שבכסף שנתון לו הוא קונה את שכטר בחצי מליון דולר עם עלות מעביד של בערך עוד חצי מליון אם לא יותר, מחתים את אנטבי לעוד עונה רק כדי להביא את המגן הימני המחליף של ק״ש לאותה עמדה, מביא שני בלמים מקפריסין בשכר של מאתיים אלף דולר בערך כל אחד, מחתים אל לוקאס אחרי יומיים של מבחנים, לוקח את המגן הימני השלישי של מכבי חיפה ומביא שחקן מהליגה השנייה בקרואטיה שמתברר שהוא בכלל פצוע. זאת בנוסף למסיקה וכו׳ שאליהם אני לא מתייחס. אולי לא כל שחקן שציינתי עולה מליון יורו, אבל כל הפלופים ביחד מתחברים לסכום מכובד מאוד שעולה על רוב קבוצות הליגה. במקום כל הרכש הכושל יכלו רב״ש ובעיקר ההנהלה להביא 3-4 שחקנים ראויים ולשלב שחקני נוער וכך באמת ״לבנות״ קבוצה . אבל למה לעשות את זה אם אפשר שנה שנייה ברציפות להביא עשרות שחקני רכש ששווים גרוש ורבע ואז לבכות שאין כסף ? זה הכי קל לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות 1/12/13 אשכול מתגלגל
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 10:31 
תקציב השחקנים לידע הכללי שלך - 20 מיליון ש״ח במקור, וגם כאן אנחנו בגירעון. יגאל אנטבי החלטה מטומטמת לחלוטין בלמים הביאו בהעברה חופשית שאין לי מושג מה התלונות שלך אבל על הנייר וגם היום הם החלטה סבירה ביותר שוב בהתאם לכך שרן בן שמעון היה צריך לעבוד עם שוק שחקנים זרים חופשיים, שכטר? אתה היית נגד העסקה בזמנו, אבל הוא מקרה אחר, שכטר הגיע בתקציב אקסטרא שחג׳ג׳ הביא והכסף שהוא שם לא היה הולך לאף שחקן אחר, כך שהתאוריה שלך פגומה. ובסופו של יום שכטר הביא מנויים כי חשבו שיהיה סגל אדיר איתו ועם בן חיים כך שברור לחלוטין מדוע הביאו אותו, כן הוא היה פצוע וחלוד אבל גם זהבי ואניימה, בדיעבד כנראה שנפלנו עם הרכש הזה, אבל ככה זה במציאות דברים יותר מורכבים מהפשטות שאתה מציג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 11:04 
על הנייר כל השחקנים חוץ מלוקאש ומעבדורחימי היו שחקנים טובים.
גרזיצ'יץ קשר אמצע טוב
הבלמים טובים.
שכטר חלוץ מעולה.
הכל על הנייר כן?
הבעיה הייתה בתחילת העונה שאין מגנים.
המגנים שלנו חלשים מאוד התקפית ובסדר הגנתית במקרה הטוב.
ליאור לוי עושה עבודה טובה סך הכל אבל הוא לא שמאלי ככה שהוא מוגבל בצד שמאל.

בקישור הבעיה היא שהקשרים ההתקפיים אוהבים לחדור לאמצע ולא ללכת הצידה. ככה שאין משחק אגפים בכלל

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 11:39 
אין ספק שיש בעיות בסגל שלנו. השאלה מה היה תקציב זו שאלה שאני לא יודע לענות עליה.
על שכטר נאמר שהוא הובא במימון חיצוני (וגם אם זה חג'ג', אז הוא כנראה השקיע פה כספים שהוא לא היה שם על מישהו אחר).
לגבי השאר- אמרו כבר הכל. הבעיה כמו שאמרו כבר כאן היא כמות על חשבון איכות וסגל לא מאוזן.
אם יש בעיית כסף למה להביא את רן יצחק ע"ח עדן שרם?
אם יש בעיית כסף למה להביא את כל הפדידות ואת סשה במקום לנסות למצוא זרתותח? (זה לא שהם לא בסדר, הם באמת בסדר, אבל בסדר יכוחל להספיק להפועל רעננה או אשדוד, לא הפועל).
עם ההגנה וההתקפה אפשר לחיות (צריך לקצת אבל זה לא במקום הראשון בסדר העדיפויות). למצא מגינים ברמה גבוהה זה לא קל ולא רק אנחנו נופלים שם. מה שכן, חבל מאוד שגבאי לא בהפועל. היה אפשר להביא אותו וזה פספוס
הבעיה הענקית שלנו היא הקישור. כרגע יש שני שחקני הרכב לגיטימיים (גילי ובריאן) , מחליף אחד טוב (זגורי) 2 מחליפים בינוניים (גורדנה וסשה) עוד כמה סימני שאלה שלא ראינו אותם וכמה שלא מתאימים לסגל.
צריך בינואר עוד שני שחקנים בכירים. בלי זה חבל על הזמן של כולנו. קשר אמצע רציני וקשר שמאלי רציני.
עדיף עוד חיזוק, אבל בלי זה אפשר ללכת לים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
"אל תגיע לאימון - שלא תדביק את השחקנים"
זו לשון ההודעה שנשלחה אתמול ע"י מנהל הפועל ת"א, מורדי דדון, לקשר סלים טועמה, שנעדר בשבת מהמשחק בקריית שמונה. קבוצות מהולנד וספרד מעוניינות בשכטר
נדב צנציפר

"רן בן שמעון מבהיר שעד שלא תחלים אין לך מה להגיע לאימוני הקבוצה מחשש שלא תדביק את השחקנים. החלמה מהירה‭."‬ זו לשון ההודעה שנשלחה אתמול ע"י מנהל הפועל ת"א, מורדי דדון, לקשר סלים טועמה.

ההודעה הגיעה אתמול באמצעות גורמים בקבוצה, שסיפרו כי תוכנה הפתיע אותם. שחקנים בהפועל אמרו כי מדובר בתגובה צינית להחלטתו של טועמה לא להגיע למשחק.

"יש פה תחושה שבן שמעון מחפש בכל דרך את טועמה, וזו הסיבה שגם האחרים נענשו‭,"‬ אמר אתמול שחקן בכיר. מלבד טועמה, בן שמעון החליט להשעות גם את השחקנים הנוספים שלא היו בסגל ונשארו בבית: שמעון הרוש וריף פרץ.

בן שמעון החליט לא לדבר עם שחקניו במרוכז לקראת האימון, אחרי התיקו מול קריית שמונה, כנראה מחשש להדלפות והבהיר להם כי יעשה זאת במסגרת של שיחות אישיות. סוכני שחקנים מנסים לאתר עבור איתי שכטר קבוצה לקראת חלון ההעברות הקרוב בינואר. נציגי החלוץ אמרו לראשי הקבוצה כי יש התעניינות של קבוצות מהולנד וספרד. גם עומר דמארי, בו מעוניינת מכבי חיפה, עשוי לעזוב. "הכל תלוי בתג המחיר, במידה ויהיה מחיר טוב, כולם על המדף", הבהירו בהפועל, שמבינים כי פנטזיית הזכיה באליפות רחוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
לא הולך טוב לכוהנים בבית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: