pogi כתב:
chimpfive כתב:
השלושה שחקנים שרכשנו הם שכטר, עמוס, ולוי. כל השאר שחקנים חופשיים ובגלל זה הבינוניות, אז כנראה שיש קצת בעיה של כסף.
אז אם הבנתי אותך נכון, אם קבוצה רוצה להיות טובה היא צריכה לרכוש את כל השחקנים נכון?
לפי ההיגיון הזה שכטר, עמוס ולוי הם לא בינוניים אלא תותחי על כי "רכשנו" אותם ..
מדהים שכל פעם בא מישהו ומפציץ עם תאוריה מופלאה אחרת רק כדי לתרץ את הכישלון האדיר של העונה הזאת עד עכשיו
אל תשאל איך הפצצתי עם תאוריות, באמת מדהים, אני לא מתרץ כלום, טרחת לציין שאין בעיה כספית, וזה נהדר. ההיגיון הוא שציינתי עובדה פשוטה, יש לך שלושה שחקני רכש, אני מניח שאם היה כסף היו נעשים מאמצים למצוא שחקנים טובים ולרכוש אותם, כמו שעשו בחיפה ובמכבי. אני מניח שרן בן שמעון היה רוצה לראות שחקנים יותר טובים מבן יצחק, צ'קול, פדידה והוא היה מנסה למצוא אותם באם היה תקציב רכש ללא הגבלה, הדבר הזה שמכבי עושים, אתה יודע, ככה זה בדרך כלל שחקנים טובים צריכים לרכוש כמו השחקן החביב מהקבוצה הרומנית שעשתה לנו בית ספר שהיה עליו תג מחיר. קשה מאוד למצוא שחקנים טובים שהם חופשיים או שלא צריך לשלם עליהם דמי השאלה.
אבל אתה צודק, רן בן שמעון התעקש להביא שחקנים חופשיים בכל מחיר, למרות שההנהלה הביאה לו צ'ק של 55 מיליון ש"ח (שכמובן לפי ההיגיון שלך הכל הלך על תקציב שחקנים, אין שם שום חורים של שכר מאמנים כמו אבוקסיס, שירזי, שחקנים תחת חוזה שלא מצאו קבוצה, אבטחה, נוער)
אז לפי סיפורי פוגי הפועל במצב מצוין, זה רק המאמן הכושל.