תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמן
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:24 
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
Tom Sawyer כתב:
נניח שאתם צודקים (אני לא פוסל את זה שהאנשים פה צודקים, ורן נכשל), איזה אופציות יש לקבוצה?
אפשר לבכות על מאמן, או לחכות ולתת לו לעשות את העבודה, מי יודע אולי נצא נשכרים מכך בעונה הבאה.

האופציה שלי היא מאמן קבוצת הנוער של בני יהודה רמי לוי

אולי די עם הפיקציות האלו, רן בן שמעון מאמן מוכח (לקח אליפות!! הביא תוצאות בקבוצה בקפריסין)
אין לי מושג מה קורה ולמה, אולי התקציב לא מאוזן כי שחקן כמו שכטר מרוויח הון עתק ולא נשאר כסף למגנים נורמאליים.
מביאים לנו זרים בדיחה כמו בסארט, ולוקאש
לגבי הבלמים אני לא מתלונן כי סך הכל הם בסדר. וגרזיציץ' מעולה רוב הזמן.

אולי כדאי לתת לעשות רוטציה בין שכטר לדמארי ולשחק 4-5-1

הוא לא הביא שום תוצאות בקפריסין, הוא די זרק זין שם בסוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמן
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
אלון כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:
עם טעויות אני יכול לחיות.
עם זה שלא לומדים מטעויות - הרבה פחות.

ההחלטה לעלות עם סאשה במקום זגורי היא פחד נטו, שום מחשבה. רב"ש עשה היום במכנסיים.

להתמקד בטעות אחת, כשלמעשה אפשר למנות יותר טעויות מהחלטות נכונות, זה לעשות עמו חסד ענקי.

זה מתחיל בלהעלות את סאשה שלא תורם שום דבר למשחק של הפועל.
כמובן מכך נגררת גם הטעות של לשים את גורדנה, שחקן מרכז קישור בלי שום יכולת למלא שום תפקיד אחר, באגף (ועוד אגף ימין, איך שחקן קישור שיודע רק להיכנס לאמצע יכול להיכנס מצד ימין עם רגל ימין? אבל חבל להתעכב על זה כי יש טעויות הרבה יותר בסיסיות).
לתקוע את שכטר למעלה בתוך דמארי זו כבר מזמן אקסיומה, אין תקווה לשינוי.
אחר כך דווקא אחרי שקצת משתלטים, כי בכל זאת חיפה זו קבוצה חלשה, מגיעים החילופים ההזויים, המגלומנים, חסרי האחריות שמפרקים אותנו.
על מלכה, שלמרות הרצון והתקווה של כולנו שבנוסף ליכולת ההתקפית שלו הוא גם יכול להגן ולשחק מגן שמאלי, היה אפשר לראות אחרי שני משחקים שהוא לא מסוגל למלא את העמדה הזאת. אבל לבן שמעון זה לא משנה, הוא יציב אותו שם שוב ושוב.
ואז ספורי, ואט דה פאק? אם מישהו חשב במקרה שבן שמעון "התפכח" לגביו, אז לא, זה היה רק עניין החוזה. הוא ממשיך להזות ולחשוב שמדובר בשחקן בוגרים לגיטימי.
הרוטציה ההזויה בין המחליפים. זגורי: נגד בית"ר לא נכנס אפילו כמחליף. מיד לאחר מכן, פתאום פותח שלוש פעמים ברצף. מחזור לאחר מכן, שוב לא נכנס אפילו כמחליף, ספורי נזרק במקומו משום מקום. פעם ספורי, פעם פדידה, פעם אנטבי, פעם טועמה, פעם רן יצחק. יאללה, כאילו זה פרוייקט או איזה חוג במתנ"ס, כל אחד מקבל הזדמנות, כאילו אין שום אחריות כלפי התוצאות, רק בן שמעון המגלומן והפרוייקט עם הדרך והבנייה שלו חשובים.
הפייבוריט שלי מכל הטעויות זה הפנסיונר שחייב לקבל 20-30 דקות, למרות שגם לחולה פרקינסון הוא לא יצליח לחטוף כדור.

אלה רק הטעויות שלו עכשיו, אני כבר לא מדבר על הבנייה המחפירה של הסגל, שאת תוצאותיה כולם רואים עכשיו אחרי שביולי היו אשליות שבנו סגל טוב (איך שתו לי את הדם כשכתבתי ביולי על רכישות עלובות כמו של סאשה שנידונות לכישלון מוחץ, כאילו זה לא ידוע מראש). וכשהן חוזרות שבוע אחר שבוע, אין שום תקווה לשיפור.

מה האלטרנטיבה שלך?

עניתי כבר, אין, ובגלל זה גם לא דרשתי לפטר. אני זוכר איך בעונה שעברה החלפת המאמן רק החריפה את המצב. אבל זה לא מוסיף או גורע כלום מהכישלון המחפיר, האפס הגדול שבן שמעון נותן עד עכשיו.
"מאמן טוב שאכזב היום"? היום, ובאירופה, ונגד בית"ר, ונגד רעננה, ונגד סכנין. מאמן "טוב" שמאכזב כל פעם שהוא לא פוגש איזו רמת השרון, זה נשמע לך הגיוני? או שאולי כדאי לוותר על ההנחות המוקדמות ולהכיר בכך שהוא בדיוק ההפך ממאמן טוב?

היום הבנתי. מי שצריך להיות המאמן של הפועל זה אתה. כשצעדתי במורד המדרגות של שער 7, דמותך האינטרנטית עלתה בדעתי. רק המשתמש יובל. רק הוא יצעיד אותנו קדימה. רק הוא מבין בקישור ויודע אילו שחקנים להביא.
רק הוא יביא עוד היום את טוטו תמוז ודור מלול להפועל. רק אתה.

יותר צפוי מכתבה בספורט 5 על מכבי כדורסל.

חבר'ה, תמשיכו לשחרר קיטור. הכל טוב. אני רק מקווה שאף אחד בהפועל לא לוקח את הפורום הזה יותר מדי ברצינות.

שמע, אתה באמת חתיכת כלומניק. אני בסוף המשחק חשבתי על המצב המחורבן של הפועל, אתה חשבת על הפורום. כל אחד ומה שחשוב לו. אין לך שום טיעון מקצועי (אתה הרי לא מתיימר אפילו לכתוב על דברים כאלה, הפועל מעניינת אותך רק כקונספט של אידאלים), אז אתה מתייחס לבנאדם? אתה ועובדות לא הולך כל כך ביחד, וזה מוכח בכל פעם מחדש, אבל אתה על הגבול של להפוך לטרול. השמאלן הכי פחות אינטליגנטי בפורום כבר אמרנו? אמרנו. נגיד שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:34 
ערן, יקירי, אם באינטליגנציה עסקנו, אולי כדאי שתבין הומור כשאתה קורא אותו. לא באמת חשבתי על יובל כשירדתי במדרגות בבלומפילד. עכשיו הרסת את הבדיחה.

צפוי יותר מפורום שדים אחרי הפסד לחיפה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
אתה באמת חתיכת יצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:39 
נו תעזבו את זה עכשיו ותתייחסו לנושא.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:48 
לנושא: מחצית ראשונה החזקת הכדור הייתה 62 38 לטובתנו. החילוף של סאשה לדעתי גמר לנו את המשחק, ובמחצית השנייה החזקת הכדור הייתה 60 40 לטובת חיפה. רב"ש לדעתי טעה מאוד כשלא הוציא את גורדנה אלא את סאשה, שהחזיק יחד עם גרזיצ'יץ' את מרכז המגרש. אז כן, הוא טעה. אז מה? עד עכשיו הוא עשה המון פעולות חיוביות, לצד כמה טעויות מעצבנות. בסך הכל העונה, אני אוהב את איך שהפועל נראית, ומאוד שמח לראות שהוא המאמן.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:49 
מה אתה רוצה? זה שאין אלטרנטיבה אומר שאסור לבקר את המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:50 
אוגוסטוס היל כתב:

זה כמו להתלונן על זה שאין רוכש, זה לא יוביל לשום מקום.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
Tom Sawyer כתב:
אולי נבין שזה לא המאמן

בשנתיים האחרונות אי אפשר היה להפיל על המאמן,
העונה הסיפור הוא שונה לחלוטין.
יש סגל ששווה הרבה יותר מבחינת יכולת שלא לדבר על נקודות.

הסגל השנה כולל קשר התקפי אחד שמצאים להרכב של הפועל, קשר אחורי וחצי, 0 מגנים שמאליים ואילתור/פנסיונר שבשיא לא היה משהו בתור בלם מחליף.
חלק גדול מזה באשמתו, וגם הקטע ההזוי שכל שחקן שיכול לשחק על האגף משחק באגף הנגדי לרגל שלו וכל שחקן שיודע לחתוך לאמצע משחק באגף עם הרגל החזקה, ששכטר שכל מהלך טוב שלו מגיע מהאגפים או כשהוא מאחורי או לפחות חיד דמארי מתופקד לבד בחוד, שדמארי שהוא הדבר הכי קרוב לשחקן חוד תקוע באגף, שכל השחקנים עושים טובה שהם רצים כשהכדור אצלהם ואף אחד לא זז בלי הכדור חוץ מליאור לוי סאשה ודגני כשלוי לא יכול לפתוח את המשחק בגלל שהוא עם הרגל הנגדית וסאשה ודגני לא יכולים נקודה, וכל החילופים ההזויים. ועדיין הוא פחות גרוע מכל מה שהיה לנו מאז גוטמן.
החלק ההזוי זה שלמרות שגרזיצ'יצ' היה יותר טוב אז, בקריית שמונה אף פעם לא היה לו סגל יותר טוב מהסגל שעומד לרשותו כרגע, ועדיין רוב הזמן הם שיחקו יותר טוב מהפועל כרגע, ויותר טוב מרוב הליגה. זה או שהרעיון שהוא "גאון כדורגל" שהצליח לקחת אליפות עם ק"ש והביאו על תקן רכש מקפריסין גרם לשתן לעלות לו לראש ולהרוס את מה שהפך אותו למאמן טוב, או שזה זה שנגדנו כמעט כל קבוצה משחקת בונקר והוא לא יודע/לא למד להתמודד עם זה, או ששם שקט יחסי מההנהלה והתקשורת איפשרו לו להצליח, או שילוב של הנסיבות.
וכמו שנאמר פה-לא רואה באופק מישהו שיכול להחליף אותו ולעשות בנסיבות האלה משהו יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 03:19 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
לנושא: מחצית ראשונה החזקת הכדור הייתה 62 38 לטובתנו. החילוף של סאשה לדעתי גמר לנו את המשחק, ובמחצית השנייה החזקת הכדור הייתה 60 40 לטובת חיפה. רב"ש לדעתי טעה מאוד כשלא הוציא את גורדנה אלא את סאשה, שהחזיק יחד עם גרזיצ'יץ' את מרכז המגרש. אז כן, הוא טעה. אז מה? עד עכשיו הוא עשה המון פעולות חיוביות, לצד כמה טעויות מעצבנות. בסך הכל העונה, אני אוהב את איך שהפועל נראית, ומאוד שמח לראות שהוא המאמן.

אני אשמח לשמוע על הפעולות החיוביות שהוא עשה באמת, בינתיים מאז שהוא הגיע כל מה שהוא נגע בו הפך לחרא.
אתה אוהב איך שהפועל נראית? איך היא נראית? כמו קבוצה אפורה, שבלונית שאין לה שום תוכנית לאיך לפרוץ הגנות וליצר התקפות? קבוצה שלקראת אמצע העונה נראת כאילו היא לא התקדמה צעד מהמחזור הראשון?

אם תשאל אותי על אלטרנטיבות אז גם התשובה שלי היא שאין, אין לי פתרונות קסם, אין לי רעיונות מורכבים שאני חושב שיביאו שינוי, אבל צריך להגיד את האמת, רן בן שמעון נכשל בכל המטרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 07:40 
Tom Sawyer כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה הקשר? זכותי כאוהד להתלונן על כך שהמאמן שבנה כראות עיניו את הקבוצה מצליח להוציא ממנה תפוקה שגם מאמן שנה ראשונה בילדים היה מוציא.

ולכל החוכמולוגים שמ״תנו לו זמן״ לפני חודשיים, שהפכו היום ל״את מי תביאו במקום?״, אף אחד פה לא חושב לפטר אותו, אין להפועל את המשאבים המיותרים להיכנס להרפתקה הזאת.
אנחנו ככל הנראה נצטרך לסבול אותו עד סוף העונה ואז שמישהו בהנהלת הקבוצה חסרת המושג הזאת יעשה חושבים אם להמשיך איתו או לא.

עד אז הוא ימשיך לספוג כל מילת ביקורת שהוא מצליח להרוויח ביושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 07:47 
אגב, אני עדיין חושב שהכיוון שלנו הוא חיובי וצריך לתת עוד זמן. יחד עם זה השגיאות שהוא עושה, לא רק אתמול, מאוד מטרידות ואם הוא לא יילמד וישתנה, נהיה בבעיה גדולה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 07:55 
אוגוסטוס היל כתב:
אגב, אני עדיין חושב שהכיוון שלנו הוא חיובי וצריך לתת עוד זמן. יחד עם זה השגיאות שהוא עושה, לא רק אתמול, מאוד מטרידות ואם הוא לא יילמד וישתנה, נהיה בבעיה גדולה מאוד

מה חיובי?
אפילו את קדושת ״החזקת הכדור״ שהוא ניסה להנחיל לקבוצה, התנפצה בפנים אחרי שבשני המשחקים האחרונים ראית מה טיפה לחץ של היריבה על שחקני ההגנה שלנו גורם.
להחזיק 80% מול עכו ומול מכבי פת זו ממש לא חוכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 07:56 
איפה הכיוון החיובי הזה? בגורדנה שממשיך לחרב לנו התקפה אחר התקפה אבל לא רואה ספסל? בציוות של שכטר ודמארי? בחילופים ההזויים שוב ושוב ושוב, כולל פוליטיקה במירעה? בעובדה שהוא צורח על ליאור לוי אבל על ורמוט ש'בישל' למשומר את הגול הראשון הוא לא יגע? בערבובים שלו בראיונות? איפה אתה רואה שיפור ואיפה קו חיובי? הוא לא מתקן את הטעויות של עצמו, הבן אדם יהיר והגיע הזמן שמישהו יתן לו בעיטה בתחת ויוריד אותו לקרקע המציאות. רק שאין כזה אחד בקרב הליצנים בהנהלה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

בינתיים הדבר הנכון ביותר שנכתב פה

אם כי אני עדיין כועס ובא לי מאד להחזיר את שירזי לאמן....
כי את הטעות עם גורדנה (ומזה הטעות בחילוף) ואת העובדה שגרזיץ מועדף על שי לא עשה אף אחד מהאוהדים העצבניים בפורום ,
אלא הסוכן של גרזיץ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 08:04 
רק גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
"כולכם פה ביזיון. הפסדתי הרבה משחקים, אבל ככה בחיים לא הפסדתי. תעשו עכשיו כולכם פרצוף כאילו אכפת לכם, כאילו אתם עצובים, אבל אני יודע בדיוק מה אתם".

איזה חתיכת אפס, ברור, הם אשמים ולא אתה עם ההרכבים המטומטמים והחילופים ההזויים שמפרקים אותנו כל פעם. אני גם ממש רואה איך השחקנים ממשיכים לשחק בשבילו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
הוא באמת אמר לשחקנים את המשפט הזה? אם כן הוא לא רק יהיר וחצוף, אלא גם מטומטם. זו בדיוק הדרך המהירה והבטוחה לאבד את חדר ההלבשה, ומפה אנחנו יודעים איך זה יתגלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 09:13 
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
Tom Sawyer כתב:
נניח שאתם צודקים (אני לא פוסל את זה שהאנשים פה צודקים, ורן נכשל), איזה אופציות יש לקבוצה?
אפשר לבכות על מאמן, או לחכות ולתת לו לעשות את העבודה, מי יודע אולי נצא נשכרים מכך בעונה הבאה.

האופציה שלי היא מאמן קבוצת הנוער של בני יהודה רמי לוי

אולי די עם הפיקציות האלו, רן בן שמעון מאמן מוכח (לקח אליפות!! הביא תוצאות בקבוצה בקפריסין)
אין לי מושג מה קורה ולמה, אולי התקציב לא מאוזן כי שחקן כמו שכטר מרוויח הון עתק ולא נשאר כסף למגנים נורמאליים.
מביאים לנו זרים בדיחה כמו בסארט, ולוקאש
לגבי הבלמים אני לא מתלונן כי סך הכל הם בסדר. וגרזיציץ' מעולה רוב הזמן.

אולי כדאי לתת לעשות רוטציה בין שכטר לדמארי ולשחק 4-5-1

שאלת שאלה מטומטמת אז עניתי תשובה מטומטמת
קבוצות עם רבע עמוד שדרה הוציאו נגדך תיקו
קבוצות עם חצי עמוד שדרה פירקו אותך בלי בעיה
מאירופה עפת על ההתחלה
המאמן הזה בנה במיליונים קבוצה בדיחה ונכשל כישלון טוטאלי ולכן ראוי לכל שביב של ביקורת
אם הוא לא יתאפס על עצמו אז עוד מעט כל בלומפילד יקרא לו להתפטר ואז נראה מה האופציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
Charlie כתב:
הסלע האדום כתב:
pogi כתב:
מי שטרם הבין יבין אחרי הדרבי

מסכים. זה יהיה העיתוי שבו יתחילו לחשוב ברצינות על מאמן אחר.

אה, כן?!
וישלמו לרב"ש ולמאמן החדש שיבוא במקומו וליוסי אבוקסיס שמחזיק חוזה מהעונה שעברה? או שהרעיון הוא להחזיר את אבוקסיס, כי ממילא יש לו חוזה. היי, למה שלא נקח את פרדי דוד. אם יגיע לאירופה יישאר ואם לא אז לא ימשיך. רגע, יש לי דז'ה-וו.....

לא כתבתי שזה מה שצריך לעשות אלא מה להערכתי יקרה.

אתה באמת חושב שרמון וחג'ג' ישלמו לרב"ש ואבוקסיס משכורות ויביאו מאמן נוסף לשלם לו?! הם יעדיפו לקצץ בינואר כמה שניתן ולחכות לרוכש או להמשיך לקצץ בקיץ. האפשרות היחידה היא שרב"ש יתפטר אבל זה לא יקרה מ-2 סיבות:
1. כסף. והרבה.
2. היוקרה והכבוד שלו כמאמן. אם הוא יתפטר הוא יודה שנכשל ואין לו דרך לתקן ואחרי מה שהיה במכבי, רב"ש כנראה גמר את הסיפור שלו בקבוצות גדולות לשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אולי לא יוביל לשום מקום אבל אנשים רוצים להוציא קיטור וזו הדרך שיש להם אז מה בדיוק הבעיה פה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:25 
joshsoos כתב:
איפה הכיוון החיובי הזה? בגורדנה שממשיך לחרב לנו התקפה אחר התקפה אבל לא רואה ספסל? בציוות של שכטר ודמארי? בחילופים ההזויים שוב ושוב ושוב, כולל פוליטיקה במירעה? בעובדה שהוא צורח על ליאור לוי אבל על ורמוט ש'בישל' למשומר את הגול הראשון הוא לא יגע? בערבובים שלו בראיונות? איפה אתה רואה שיפור ואיפה קו חיובי? הוא לא מתקן את הטעויות של עצמו, הבן אדם יהיר והגיע הזמן שמישהו יתן לו בעיטה בתחת ויוריד אותו לקרקע המציאות. רק שאין כזה אחד בקרב הליצנים בהנהלה שלנו.

הכיוון החיובי שהוא מדבר עליו כבר חודשים זה כנראה הפה שלו שמצליח לייצר אשליה של מאמן חושב, זה עושה עליו רושם,עוד מעט גם זה יתפוגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:22 
רבש משדר פאניקה בהתנהלות שלו ובחילופים שלו ועושה רושם שהוא מאבד את השחקנים , או לפחות בדרך הבטוחה לשם. לדעתי רק אם יקרה נס ולא יפסיד בדרבי הוא ירוויח לעצמו עוד סיבוב. בשביל להצליח הוא חייב לשנות שיטה, כבר שנה שנייה רצוף שהוכח שלהפועל אין את השחקנים והכושר לשחק במערך הזה. מקווה מאוד שהמצב כבר עכשיו הוא לא בלתי הפיך, אחרת פרדי ייקרא לדגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה חיובי?
אפילו את קדושת ״החזקת הכדור״ שהוא ניסה להנחיל לקבוצה, התנפצה בפנים אחרי שבשני המשחקים האחרונים ראית מה טיפה לחץ של היריבה על שחקני ההגנה שלנו גורם.
להחזיק 80% מול עכו ומול מכבי פת זו ממש לא חוכמה.

ואלה במקרה הפעמים שכן ניצחנו במשחקים.

גם מול סכנין ורעננה היינו עם קרוב ל80 אחוז אחוזי החזקה בכדור,וגם בטדי החזקנו ב2 שליש מהזמן בכדור אם לא יותר,וראינו מה שזה נתן לנו - 2 נקודות מ9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:13 
היתרון בדת הדרך והשיטה היא שבסוף כשלהנהלה נמאס וזורקים את המאמן, תמיד אפשר לומר שלא נתנו לו מספיק זמן.
אני לא ציפיתי לרוץ לאליפות השנה, גם כתבתי את זה בפגרה, אני כן ציפיתי שיהיו בהפועל 6-7 שחקנים ששווה להמשיך איתם גם בשנה הבאה, ומשם להמשיך.
כרגע נראה שיש רק אחד כזה, גילי ורמוט, שניים או שלושה אם גם מכניסים את איליץ' וקליימן.
כל השאר, גם היותר טובים שבהם, הם מקסימום שחקנים בסדר, כאלה שלא כל כך חשוב אם זה יהיה הם או מישהו אחר. כי יש כמוהם עוד הרבה. זה מה שהם מראים עד עכשיו. ועברנו כבר רבע ליגה. פה הבעייה ופה הנפילה.
את זה אי אפשר לתקן עכשיו, אז זה מה יש עד סוף העונה לפחות (וזה לא אומר שהוא לא צריך להמשיך גם בעונה הבאה, גם ככה מאמן יכול להצליח מאד בשנה איקס ולהתרסק בוואי, אין ערובה לשום דבר במקצוע הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:28 
אני חושב שקצת מגזימים עם הביקורת על רב"ש.
אנחנו לא נראים טוב, אבל הסחרור שאתם נכנסים אליו קצת מוגזם. לדעתי הוא מאמן טוב ואם יתנו לו מספיק זמן הוא יצליח בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
אם היינו משחקים בשיטת משחק אחרת, השחקנים כן היו רצים אתמול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אני חושב שקצת מגזימים עם הביקורת על רב"ש.
אנחנו לא נראים טוב, אבל הסחרור שאתם נכנסים אליו קצת מוגזם. לדעתי הוא מאמן טוב ואם יתנו לו מספיק זמן הוא יצליח בגדול.

מה זה יצליח בגדול?
בוא נצא מנקודת הנחה שאליפות לא ניקח,אז הצלחה היא כרטיס לאירופה,או גניבה של הגביע?
כי בליגה הנוכחית בשביל להשיג כרטיס לאירופה אתה לא צריך קבוצה ב50 מיליון ועם מאמן שמזיין את השכל,אפשר היה להשיג את זה גם עם איזה פרדי דוד וקבוצה ב30 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:35 
יצליח בגדול מבחינתי זה להנות במשחקים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
יצליח בגדול מבחינתי זה להנות במשחקים של הפועל.

הבנתי.
כנראה שאנחנו לא רואים את המושג הצלחה באותה צורה.
אוהדים של בני יהודה ומכבי פ"ת רוצים להנות במשחקים - אנחנו צריכים גם להביא קבלות,בטח עם תקציב כזה.
לשחק יפה זה אחלה ונחמד,אבל אם יש לך בסיס מסויים של שחקנים שאתה צריך לעבוד איתם כמו חמורים,והם לא ייראו כמו ברצלונה,ועדיין יביאו את התוצאות - זה מבחינתי החשוב.
מבחינת שמות הסגל הזה נראה כמו בסיס לקבוצה שאמורה הייתה לשחק יפה.
אבל בפועל,מדובר בחבורת חסרי אופי שכנראה רק במשחק פחות מהנה תצליח להביא את התוצאות,אם בכלל.
נותר רק לקוות לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: