יובל כתב:
מה נפלתם על דמארי? כי הוא בעט פעם אחת החוצה ממצב לא נוח? במחצית השנייה הוא עשה כמה פעמים את הפריצות המוכרות שלו שהוא עובר עם המהירות והתנופה שחקנים כמו כלום.
ומה עשיתם מהרמה אחת של דגני... היא בכלל לא הייתה חדה וקרובה לשער, זה שהיא הגיעה לראש של שכטר שעם נגיחה אדירה עשה ממנה גול לא אומר כלום. זה כמו לבנות על הצמד של ספורי מהמשחק הקודם, מהלך בודד שלא משקף את מה שרואים ממנו בדרך כלל. הוא עדיין לא מהיר, לא מסוגל לעבור שחקן וזה הכדור היחיד מתוך כמה שלו בשני המשחקים שהגיעה לאנשהו. אני לא רואה מקבלים ממנו תרומה התקפית מה שכן, הוא לא עושה שטויות בהגנה ומשחרר כדור טוב.
האמת שאני לא כל כך רגוע לגבי הבלמים, הייתה להם מעט מאוד עבודה אבל היו להם שגיאות והם לא איזו חומה. מה שכן, הם בטח יותר טובים ממה שהיה לנו שם בשנתיים האחרונות. אבל אין ספק שהחוליה החלשה היא המגן השמאלי, הרוש לא טוב ואנטבי יותר גרוע ממנו.
בריאן וסאשה עושים בדיוק כמצופה מהם, לטוב ולרע, סוגרים טוב אבל לא נותנים כלום בהתקפה. גורדנה היה מעולה, אולי הוא יהיה הפיתרון לקשר באמצע, אבל זה רק משחק אחד ועדיין יש לו לא מעט בעיות (פעולה מסיימת, כושר גופני). ספורי נראה יותר קשור למציאות מאשר בעונה שעברה אבל עדיין על כל פעולה נחמדה יש ארבע-חמש שלא רק שהן לא טובות, הן כל כך גרועות שזה פשוט לא מתאים לרמה הזאת.
בהרכב ששיחק היום להפועל היה חסר יצירתיות מהקישור והמגנים בכמויות, ואני לא בטוח שזגורי וגילי (שלא ברור מה יהיה איתו) יספיקו בשביל זה. צריך עוד שחקן יצירתי, אולי גורדנה ייכנס למשבצת הזאת ואז יהיה אפשר להביא מגן שמאלי שישדרג אותנו בהגנה ובהתקפה.
לגבי המחליפים: רן יצחק מאוד לא דומיננטי וממש לא בטוח שהוא מספיק טוב לתת את הערך המוסף מהספסל ואת הגיבוי לשכטר ודמארי. כן, אפשר לומר שהוא בסך הכל שיחק 50 דקות עד עכשיו ועם ההרכב השני, אבל פדידה ושרם עשו יותר עם ההזדמנויות שקיבלו. לגבי ריף מסיקה, נראה שיש שם משהו. לעומת זאת, צ'קול לגמרי לא קשור לרמה הזאת.
הרמה ענקית בלי לעצור חדה בדיוק לראש, אתה יכול לבקר אותו אבל בחיי שאין לי מושג מה אתה רוצה מההרמה הזאתץ.