תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 14:01 
הוקיץ' כתב:

נו אז הוא לא ברמה של זהבי או אצילי? אני מסכים. הוא עדיין שחקן מצוין בכדורגל הישראלי ובוודאי ששחקן מצוין בשבילנו.
בעונה שעברה הוא היה מצוין כל העונה ובכלל הרבה יותר טוב מכל עונה אחרת בקריירה שלו. הוא אכן התחיל טוב אצלנו ואז נחלש (ובכלל זה משהו שאפיין אותו בקריירה) אבל עדיין הוא שחקן טוב שהשתפר מאז.

את כל הסיפורים האלה על שחקנים שטובים או רעים בגלל הקבוצה שסביבם אני מוכן לאכול כאשר מדובר על שחקנים לא משמעותיים. כל מיני חן עזרא שכאלה שאין להם באמת השפעה על המשחק אלא רק מסוגלים לבלוט כשיש להם הרבה שטחים פנויים.
חנן ממן הוא לא אחד כזה. הוא שחקן שמשחק לעומק, שחקן שעושה פעולות שמנצחות משחקים. הוא היה טוב גם ביחס לשאר השחקנים בב"ש ולא סתם נראה טוב לידם.

לא מדבר על הרמה, בעיקר על המנטליות. הוא נעלם לתקופות ארוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 14:19 
הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
נו באמת, ובהפועל חיפה מה היה?
הוא שחקן, בטח שיותר מקאיו.

אפשר לעבור על הקריירות של שניהם ולהשוות...
וכל מילה שרדרוני כתב מעליי!

הקריירה של קאיו רלוונטית לשחקן שהוא היום בערך כמו שהקריירה של אבוקסיס רלוונטית לשחקן שהוא היום.

אתה אומר.
ממן לא יגיע תהיה נינוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 14:42 
רוני אני מסכים איתך שממן שחקן לא יציב וברור שהעונה הקודמת היתה עונת השיא בקריירה, אבל איך אנחנו יכולים בכלל לשקול מקצועית לא להביא אותו? אנחנו לא רצים לאליפות. המטרה היא קודם כל לא לרדת ליגה ואין לנו פריווילגיה לוותר על שחקני ליגה טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 15:00 
א.ב כתב:
רוני אני מסכים איתך שממן שחקן לא יציב וברור שהעונה הקודמת היתה עונת השיא בקריירה, אבל איך אנחנו יכולים בכלל לשקול מקצועית לא להביא אותו? אנחנו לא רצים לאליפות. המטרה היא קודם כל לא לרדת ליגה ואין לנו פריווילגיה לוותר על שחקני ליגה טובים.

היה לי הרבה יותר קל להביא אותו אם היינו רצים לאליפות. אז היתה מסביבו קבוצה יותר טובה והיה לו הרבה יותר קל להתבטא. דווקא היום שהולכים לרדת, לקבוצה אין בטחון וכל משחק קריטי, שחקן כמו ממן, אלא אם יהיה בזון החצי שנתי שלו, יעשה רק נזק. מערכת הציפיות ממנו תהיה עצומה, הוא לא יוכל לספק את הסחורה וחלק גדול מהמשחק יעבור דרכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 15:02 
הוקיץ' כתב:

זה לא מדויק.
ממן לא היה אצלנו בעונה גרועה, הוא היה בעונה סבירה ומאז עשה שדרוג גדול. בעונה שעברה הוא לגמרי הוביל אותם לאליפות בחצי השני של העונה.
הרוש שוער טוב. בטח יותר טוב מחיימוב וגורש שהיו שם בעונות קודמות בהן הם כן זכו באליפות.
עזרא ובן בסט הם סתם שחקנים פח. גם בליגה שלנו יש אופציות טובות בהרבה (לדוגמה סבע והסלביינק שהם כן הביאו, אבל לא רק).
בשורה התחתונה הנפילה פה היא בעיקר מנטלית. גם היום יש להם סגל הרבה מעל הליגה למעט מכבי ואין באמת תירוץ מקצועי לאיך שהם נראים.

לא מתווכח עכשיו אם העונה בה ממן שיחק אצלנו הייתה גרועה או לא, אבל ברמה הכללית אלו לא שחקנים דומיננטים, טובים ומוכשרים דוגמת השחקנים ששיחקו אצלנו בעונת הדאבל והאלופות ואשכרה היו כוכבים. אלו גם לא שחקנים מהתקופות שלפני זה (עידן טל, זנדברג גרשון אבוקסיס וכו' וכו').
אלו שחקנים בינוניים ביותר עם קריירה לא יציבה שהצליחו להתבלט בליגה סופר חלשה שרק הולכת ומדרדרת.
גם שוער כמו הרוש שהוא כביכול שוער טוב לליגה, לא מזכיר בכלום שוערים כמו דןידוביץ אוואט ואלימלך. גם האסלביינק וסאבו עם כל הרעש מסביבם, הם שחקנים בינוניים מאוד שאולי טיפ ייפה מתעלים על שאר הזרים שמגיעים לפה.
באר שבע פשוט ניסו להביא את כל ה"כוכבים ביחס לליגה" האלו כמו ממן עזרא בן בסט שיימן הרוש סבע האסלביינק סאבו, הלגיונר המצחיק שבא מהליגה הסלובנית ושכחתי את שמו ועוד ועוד, במטרה ליצור עליונות.
אבל בגלל שבסופו של יום, גם אם הם שחקנים טובים ביחס לליגה, הם שחקני כדורגל בינוניים מאוד, שסביר להניח שלפני עשור ומעלה היו משחקים בקבוצות תחתית בלבד, נוצר מצב שהפער מב"ש לשאר הקבוצות מצומצם מאוד עד לא קיים.

דרך אגב, דבר נוסף שמבסס את זה, הוא שגם אם עכשיו ב"ש רוצים לשנות את העונה ולעשות מהפך בסגל- אין להם את מי להביא. אין בשוק שחקנים ישראליים שיכולים לעזור להם. זו מציאות שלא זכורה לי בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 16:14 
כן, בואו נישאר עם ספורי וזהו.
אעלק לא צריך את ממן

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
הוקיץ' כתב:

זה לא מדויק.
ממן לא היה אצלנו בעונה גרועה, הוא היה בעונה סבירה ומאז עשה שדרוג גדול. בעונה שעברה הוא לגמרי הוביל אותם לאליפות בחצי השני של העונה.
הרוש שוער טוב. בטח יותר טוב מחיימוב וגורש שהיו שם בעונות קודמות בהן הם כן זכו באליפות.
עזרא ובן בסט הם סתם שחקנים פח. גם בליגה שלנו יש אופציות טובות בהרבה (לדוגמה סבע והסלביינק שהם כן הביאו, אבל לא רק).
בשורה התחתונה הנפילה פה היא בעיקר מנטלית. גם היום יש להם סגל הרבה מעל הליגה למעט מכבי ואין באמת תירוץ מקצועי לאיך שהם נראים.

לא מתווכח עכשיו אם העונה בה ממן שיחק אצלנו הייתה גרועה או לא, אבל ברמה הכללית אלו לא שחקנים דומיננטים, טובים ומוכשרים דוגמת השחקנים ששיחקו אצלנו בעונת הדאבל והאלופות ואשכרה היו כוכבים. אלו גם לא שחקנים מהתקופות שלפני זה (עידן טל, זנדברג גרשון אבוקסיס וכו' וכו').
אלו שחקנים בינוניים ביותר עם קריירה לא יציבה שהצליחו להתבלט בליגה סופר חלשה שרק הולכת ומדרדרת.
גם שוער כמו הרוש שהוא כביכול שוער טוב לליגה, לא מזכיר בכלום שוערים כמו דןידוביץ אוואט ואלימלך. גם האסלביינק וסאבו עם כל הרעש מסביבם, הם שחקנים בינוניים מאוד שאולי טיפ ייפה מתעלים על שאר הזרים שמגיעים לפה.
באר שבע פשוט ניסו להביא את כל ה"כוכבים ביחס לליגה" האלו כמו ממן עזרא בן בסט שיימן הרוש סבע האסלביינק סאבו, הלגיונר המצחיק שבא מהליגה הסלובנית ושכחתי את שמו ועוד ועוד, במטרה ליצור עליונות.
אבל בגלל שבסופו של יום, גם אם הם שחקנים טובים ביחס לליגה, הם שחקני כדורגל בינוניים מאוד, שסביר להניח שלפני עשור ומעלה היו משחקים בקבוצות תחתית בלבד, נוצר מצב שהפער מב"ש לשאר הקבוצות מצומצם מאוד עד לא קיים.

דרך אגב, דבר נוסף שמבסס את זה, הוא שגם אם עכשיו ב"ש רוצים לשנות את העונה ולעשות מהפך בסגל- אין להם את מי להביא. אין בשוק שחקנים ישראליים שיכולים לעזור להם. זו מציאות שלא זכורה לי בכדורגל הישראלי.

פוגי אני מסכים עם עיקרי הדברים שלך וגם עם השורה התחתונה, אין לב"ש את מי להביא, והליגה בירידת רמה מתמדת. באמת ליגה פח אשפה.
אבל, מעבר לעובדה המצערת שמכבי השנה פשוט מפחידים באיכות ובתיאום
יש עדיין שחקנים ישראלים שיכולים להיות אסים שישדרגו את ב"ש, אבל, בניגוד לעונות אחרות, הם לא משחקים בארץ.
דאבור, זהבי, חמד, נאתכו, רפאלוב (אפילו ביטון, בן חיים וכיאל שכרגע לא רלוונטיים) אלה שחקנים שאם ב"ש היו יכולים לשים עליהם יד, היו מקרבים אותם למכבי, לא זוכר הרבה שנים שהיתה כמות כזאת של לגיונרים שלא סתם עושים בטן גב בחו"ל אלא אשכרה מהווים פאקטור בקבוצות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 16:50 
ויכוח עקר- ברמות השכר שלנו הוא לא יגיע בחיים.
במקרה יצא לי לדבר היום עם סוכן שחקנים מוכר והוא אמר שעם הניסנובים הוא לא יכול לכבוד כי הם מחפשים שחקנים בשקל וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
ויכוח עקר- ברמות השכר שלנו הוא לא יגיע בחיים.
במקרה יצא לי לדבר היום עם סוכן שחקנים מוכר והוא אמר שעם הניסנובים הוא לא יכול לכבוד כי הם מחפשים שחקנים בשקל וחצי.

הניסנובים חיים בסרט שהם יכולים לעשות את הטביב, אבל הם לא מבינים שטביב יש אחד למליון, רוב מי שמנסה לעשות טביב גומר כמו אריאל שיימן או כבירי או הטמבל ההוא שהאכיל את כבירי לוקשים לא זוכר מה שמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 17:57 
טכנית לארז כתב:
מה שקורה לב"ש העונה רק מעצים את האליפות שלהם בשנה שעברה.

אליפות אדירה.

באופן כללי אנחנו חייבים להם המון, המון. שלוש שנים שמכבי עם תקציב בלתי נגמר לא לקחו אליפות, ועוד מי עושה את זה - פאקינג הפועל באר שבע! אם לא הם היה פה שיממון צהוב לחלוטין ואני מאוד מקווה שהם יצליחו לחזור להיות פקטור בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 18:20 
100%anti beitar כתב:
טכנית לארז כתב:

אליפות אדירה.

באופן כללי אנחנו חייבים להם המון, המון. שלוש שנים שמכבי עם תקציב בלתי נגמר לא לקחו אליפות, ועוד מי עושה את זה - פאקינג הפועל באר שבע! אם לא הם היה פה שיממון צהוב לחלוטין ואני מאוד מקווה שהם יצליחו לחזור להיות פקטור בעונה הבאה

כנראה שלא, לדעתי הרומן שלהם עם בכר יגמר בסוף העונה
דווקא העונה שב״ש הגיע לתקציב שיא של כמעט 100 מיליון היא מתרסקת
תסריט מאוד הגיוני שהם יכנסו לפלונטר כמו חיפה, ככה זה שאין לך חיזוק מבית ואתה תלוי רק בישראלים בשוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 18:46 
zapta כתב:
100%anti beitar כתב:
טכנית לארז כתב:

אליפות אדירה.

תסריט מאוד הגיוני שהם יכנסו לפלונטר כמו חיפה, ככה זה שאין לך חיזוק מבית ואתה תלוי רק בישראלים בשוק

לפי מה יש לב"ש תקציב של "כמעט 100 מיליון" השנה? כי אני לא נתקלתי בזה.
ולגבי ה"חיזוק מבית" - תאמין לי שמכבי היו לוקחים אליפות גם בלי פיבן וגלזר. לא ראיתי אתמול שה"חיזוק מבית" הביא להם את הניצחון על ב"ש אלא יותר החיזוק מקנדה (כלומר שחקני רכש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 18:57 
טכנית לארז כתב:
zapta כתב:
100%anti beitar כתב:
טכנית לארז כתב:

אליפות אדירה.

ולגבי ה"חיזוק מבית" - תאמין לי שמכבי היו לוקחים אליפות גם בלי פיבן וגלזר. לא ראיתי אתמול שה"חיזוק מבית" הביא להם את הניצחון על ב"ש אלא יותר החיזוק מקנדה (כלומר שחקני רכש).

בלי פיבן וגלזר אולי
אבל בלי פיבן גלזר פרץ מיכה כהן ברסקי (שכחתי מישהו?) הם לא היו לוקחים
ולגבי התקציב של ב״ש https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 58,00.html
אומנם זה צנציפח אבל לדעתי הוא לא רחוק מהמציאות, רק בקיץ האחרון הם הביאו 2 שחקנים ב4 מיליון יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 19:02 
zapta כתב:
טכנית לארז כתב:
zapta כתב:
100%anti beitar כתב:
טכנית לארז כתב:

אליפות אדירה.

בלי פיבן וגלזר אולי
אבל בלי פיבן גלזר פרץ מיכה כהן ברסקי (שכחתי מישהו?) הם לא היו לוקחים
ולגבי התקציב של ב״ש https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 58,00.html
אומנם זה צנציפח אבל לדעתי הוא לא רחוק מהמציאות, רק בקיץ האחרון הם הביאו 2 שחקנים ב4 מיליון יורו

אז גם בלי אצילי, הטוב לגילו בעולם, גולסה, עטר וריקן הם לא היו לוקחים.
גם בלי דסה, צ'יקו הזה, המגן הספרדי ואמדור הם לא לוקחים.

הנה, גם אני יכול.

הם לוקחים בעיקר כי יש להם הכי הרבה כסף וכי היריבה הפוטנציאלית היחידה שלהם נותנת עונה זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 19:08 
לא צריכים להגיד להם תודה בכלל.
בזכותם ובזכות מכבי רמת השכר של הישראלים נהייתה מטורפת.

Sent from my SM-J730GM using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 19:11 
טכנית לארז כתב:

גם בלי דסה, צ'יקו הזה, המגן הספרדי, גולסה ואמדור הם לא לוקחים.

הנה, גם אני יכול.

ברור שזה תמהיל, אבל אם אין לך את כל השחקנים האלו מבית ואתה צריך לבנות על עזרא בן בסט וכו׳
אם נצא מנק׳ הנחה שהזרים של מכבי לא טובים משל ב״ש (לפחות לא לפי השכר שלהם, את הבחירה את מי לקנות ולמה זה כבר בעיה שלהם) אז ההבדל הרציני בינהם הוא איכות הישראלים
אתה יכול להמשיך בשלך כמה שתרצה, בסופו של דבר רוב הקבוצות הגדולות שהיו פה בשנים האחרונות חלק מרכזי מההרכב שלהן היה שחקני בית
אם זה הפועל של הדאבל או חיפה של אותה תקופה וגם מכבי של השנה שעדיין לא הפסידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 19:15 
zapta כתב:
טכנית לארז כתב:

הנה, גם אני יכול.

ברור שזה תמהיל, אבל אם אין לך את כל השחקנים האלו מבית ואתה צריך לבנות על עזרא בן בסט וכו׳
אם נצא מנק׳ הנחה שהזרים של מכבי לא טובים משל ב״ש (לפחות לא לפי השכר שלהם, את הבחירה את מי לקנות ולמה זה כבר בעיה שלהם) אז ההבדל הרציני בינהם הוא איכות הישראלים
אתה יכול להמשיך בשלך כמה שתרצה, בסופו של דבר רוב הקבוצות הגדולות שהיו פה בשנים האחרונות חלק מרכזי מההרכב שלהן היה שחקני בית

וואלה.
איזה חלק מרכזי של שחקני בית היה בב"ש שלקחה 3 אליפויות רצוף?
איזה חלק מרכזי של שחקני בית היה למכבי שלקחה 3 אליפויות לפני ב"ש?

הסיבה שב"ש נפלו השנה לדעתי היא הרבה דברים (בעיקר שובע טבעי אחרי 3 אליפויות די מדהימות לדעתי), לא מחלקת נוער.

וסתם שתדע, גם אם תהיה לך מחלקת נוער ממש ממש ממש טובה וכל שנה תוציא מהנוער זהבי ונאתכו? עדיין כל עוד לא יהיה לך תקציב גבוה לא תוכל להשאיר אותם אצלך הרבה זמן כי תמיד יבואו הקבוצות העשירות יותר ויקחו את השחקנים האלה.

ככה שגם אם יונתן כהן, ברסקי, גלזר ופיבן הם כאלה אלילים ושנה הבאה הם חותמים בנאפולי - עדיין אתה צריך כסף כדי לגרום להם לשחק אצלך ולא בקבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 19:30 
טכנית לארז כתב:
zapta כתב:
טכנית לארז כתב:

הנה, גם אני יכול.

וואלה.
איזה חלק מרכזי של שחקני בית היה בב"ש שלקחה 3 אליפויות רצוף?
איזה חלק מרכזי של שחקני בית היה למכבי שלקחה 3 אליפויות לפני ב"ש?

הסיבה שב"ש נפלו השנה לדעתי היא הרבה דברים (בעיקר שובע טבעי אחרי 3 אליפויות די מדהימות לדעתי), לא מחלקת נוער.

וסתם שתדע, גם אם תהיה לך מחלקת נוער ממש ממש ממש טובה וכל שנה תוציא מהנוער זהבי ונאתכו? עדיין כל עוד לא יהיה לך תקציב גבוה לא תוכל להשאיר אותם אצלך הרבה זמן כי תמיד יבואו הקבוצות העשירות יותר ויקחו את השחקנים האלה.

ככה שגם אם יונתן כהן, ברסקי, גלזר ופיבן הם כאלה אלילים ושנה הבאה הם חותמים בנאפולי - עדיין אתה צריך כסף כדי לגרום להם לשחק אצלך ולא בקבוצות אחרות.

אין פה נוסחאות קסם, אפשר לקחת אליפות גם בלי שחקני נוער הכל מאוד תלוי בשוק
כשזהבי היה פנוי ובוזגלו היה בכושר והופ יש לכם שחקנים מעולים לאליפות
מחלקת נוער היא לא הפתרון לכל הבעיות של הכדורגל אבל היא ללא ספק חלק ממועדון בריא בישראל
בניגוד למדינות אחרות שם אפשר לעקוף את מכסת הזרים דיי בקלות, בישראל המצב שונה וללא ישראלים איכותיים אי אפשר לבנות קבוצה איכותית

אתה מדבר איתי פה על כל מיני תרחישים של אם ואם, קודם שיהיה איזה זהבי שיצמח מהנוער, גם אם יתן 2 עונות טובות ואז נאלץ למכור אותו לפחות הרווחנו ממנו כדורגל וכסף, כסף שאין לך ושיוכל לעזור לך
אתה צריך להפנים, להפועל אין תקציב של מועדון שרץ לאליפות לכן גם לא נתנהג כמו קבוצה שרצה לאליפות ולכן אם יצמח אצלנו כוכב ככל הנראה ימכרו אותו
זה לא צריך למנוע מאיתנו להשקיע את הכסף, מעט ככל שיהיה, בצורה חכמה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 23:38 
redrony כתב:
א.ב כתב:

היה לי הרבה יותר קל להביא אותו אם היינו רצים לאליפות. אז היתה מסביבו קבוצה יותר טובה והיה לו הרבה יותר קל להתבטא. דווקא היום שהולכים לרדת, לקבוצה אין בטחון וכל משחק קריטי, שחקן כמו ממן, אלא אם יהיה בזון החצי שנתי שלו, יעשה רק נזק. מערכת הציפיות ממנו תהיה עצומה, הוא לא יוכל לספק את הסחורה וחלק גדול מהמשחק יעבור דרכו.

אז את מי כן תביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2018, 23:45 
לפחות אשדוד וסכנין הפסידו.
טוב שגם רעננה לא מתרחקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2018, 21:42 
בית"ר מובילה 3:0 על חדרה...
יום ראשון משחק סופר חשוב מול סכנין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 07:41 
כמה היה עוזר לנו שחקן כמו בוזגלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:

ברור לך שאם היו מדברים על להביא אותו בקייץ האוהדים היו נגד.
1. שחקן גמור אחרי פציעות.
2. אבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 08:30 
el dudernio כתב:
אחד עם כיפה כתב:

2. אבא

אלה אותם אוהדים חוכמולוגים שלא רוצים שחקנים כמו בניון וערן לוי כי הם לא באים להם טוב בעין

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו צוברים נקודה למשחק ולכן אנחנו תלויים בהפסדים של האחרים.

רעננה הפסידה - מברוק
אשדוד וקש - כעת תורכן למעוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 19:14 
el dudernio כתב:
אחד עם כיפה כתב:

2. אבא

אתה נותן לחלק מהקהל שלנו קרדיט יותר מדיי גדול.
היו טוענים ששיחק במכבי ובאחד המשחקים נגדנו הוא התגרה בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 19:59 
JustZiv כתב:
el dudernio כתב:
אחד עם כיפה כתב:

2. אבא

אלה אותם אוהדים חוכמולוגים שלא רוצים שחקנים כמו בניון וערן לוי כי הם לא באים להם טוב בעין

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה לא שהם לא באים להם טוב בעין, זה כדי להוכיח שהם פרופסורים לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 20:01 
קרית שמונה הפסידה.
רעננה גם.
לאט לאט הליגה מתחילה לקבל צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
קרית שמונה הפסידה.
רעננה גם.
לאט לאט הליגה מתחילה לקבל צורה

גם אשדוד

קש-סכנין-רעננה-הפועל-אשדוד
מאלו תבוא היורדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
לירון האדום כתב:
קרית שמונה הפסידה.
רעננה גם.
לאט לאט הליגה מתחילה לקבל צורה

גם אשדוד

קש-סכנין-רעננה-הפועל-אשדוד
מאלו תבוא היורדות

חשוב מאוד להוציא את כל 6 הנקודות בשני המחזורים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: