תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 912 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שרוני יישאר שם בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 17:02 
פלקאו רשמית מחוץ למונדיאל. איזה באסה, הם היו נבחרת ממש ממש טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:18 
ומוחמד סלאח בצ'לסי על פי הדיילי מייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
צ'לסי גנבו לנו את סלאח
ביזיון ההתנהלות של ליברפול בהעברות. הפסדנו בקיץ את מחטריאן, ואז את אריקסן, ואז את ווילאן, ועכשיו את סלאח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:50 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
צ'לסי גנבו לנו את סלאח
ביזיון ההתנהלות של ליברפול בהעברות. הפסדנו בקיץ את מחטריאן, ואז את אריקסן, ואז את ווילאן, ועכשיו את סלאח

זה לא ביזיון זאת התנהלות נכונה. חוץ ממחטיריאן אף אחד שם לא שווה את הסכום שמדביקים לו.

לפי מה שאומרים ליברפול הציעה בין 8 ל10 מיליון פאונד, וזה לא מעט בשביל שחקן טוב של שליגה שוויצרית.
אם באמת סוכם בסוף על 16 מיליון עם צ'לסי, טוב מאוד שלא הלכו כל כך רחוק. יכול להיות שהוא יהיה ענק, אבל גם יכול להיות שהוא לא יסתדר בליגה האנגלית, ולהציע 16 (יודע מה, אפילו 13) מיליון פאונד זה חתיכת סכום להמר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:53 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
מסכים. הייתי אומר שאפילו 11.763248 מיליון זה סכום שלא שווה להמר עליו לליגה האנגלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:55 
Peace Hope כתב:
מסכים. הייתי אומר שאפילו 11.763248 מיליון זה סכום שלא שווה להמר עליו לליגה האנגלית.

:LAGUH!:
איך הכנסת לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
צ'לסי גנבו לנו את סלאח

זה לא ביזיון זאת התנהלות נכונה. חוץ ממחטיריאן אף אחד שם לא שווה את הסכום שמדביקים לו.

לפי מה שאומרים ליברפול הציעה בין 8 ל10 מיליון פאונד, וזה לא מעט בשביל שחקן טוב של שליגה שוויצרית.
אם באמת סוכם בסוף על 16 מיליון עם צ'לסי, טוב מאוד שלא הלכו כל כך רחוק. יכול להיות שהוא יהיה ענק, אבל גם יכול להיות שהוא לא יסתדר בליגה האנגלית, ולהציע 16 (יודע מה, אפילו 13) מיליון פאונד זה חתיכת סכום להמר עליו.

אפשר להתווכח אם הוא מתאים או לא. אבל ברגע שליברפול חושבת שהוא מתאים וכבר חודש מדברת עליו ומנסה להביא אותו אז אין שום דבר נכון בהתנהלות הזאת. במיוחד שכנראה לא יבוא מישהו במקומו, אלא פשוט לא יביאו אף אחד לעמדה הזאת.
זה מה שקרה בקיץ. הפסידו את מחטריאן, ווילאן ואריקסן. ובסוף כל מה שהצלחנו לגרד זה את מוזס בהשאלה שלא תרם כלום

אתם רוצים להביא אותו-תביאו. חושבים שהסכום גבוה מדי-אל תביאו. אבל לחכות חודש ובסוף צ'לסי גונבת לך אותו ואתה נתקע בלי כלום זה ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:02 
מטריד לקראת המשחק של באזל מול מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:03 
מה זה חושבת שהוא מתאים?
חצי מהשחקנים בעולם מתאימים. זה לא עובד ככה. אתה צריך להעריך כמה השחקן הזה שווה לך, איזה תקציב אתה מוכן להשקיע בשביל לתפוס את העמדה הזאת, וכמה תפסיד או תרוויח אם תלך על שחקן זול יותר, או תחכה לזמן אחר.

בטקטיקה שלך ליברפול אכלה חרא שנתיים כי השקיעה 60 מיליון יורו על דאונינג וקארול.
בשנה וחצי האחרונות סוף סוף קיבלו קצת שכל. חוץ מאספס שלא משתלב כל כך טוב, הרכש שהגיע מצויין וגם במחיר משתלם.
צריך לדעת לנצל הזדמנויות.

אני רואה בBBC שהוא עבר תמורת 11 מיליון פאונד. לא יודע, לא חושב שזה הסכום האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מה זה חושבת שהוא מתאים?
חצי מהשחקנים בעולם מתאימים. זה לא עובד ככה. אתה צריך להעריך כמה השחקן הזה שווה לך, איזה תקציב אתה מוכן להשקיע בשביל לתפוס את העמדה הזאת, וכמה תפסיד או תרוויח אם תלך על שחקן זול יותר, או תחכה לזמן אחר.

בטקטיקה שלך ליברפול אכלה חרא שנתיים כי השקיעה 60 מיליון יורו על דאונינג וקארול.
בשנה וחצי האחרונות סוף סוף קיבלו קצת שכל. חוץ מאספס שלא משתלב כל כך טוב, הרכש שהגיע מצויין וגם במחיר משתלם.
צריך לדעת לנצל הזדמנויות.

אני רואה בBBC שהוא עבר תמורת 11 מיליון פאונד. לא יודע, לא חושב שזה הסכום האמיתי.

הרכש שלנו בשנתיים האחרונות רחוק מלהיות מצוין. ברשימת הרכישות המוצלחות אפשר לרשום את סטארידג', קוטיניו, סאקו ומיניולה. שאר הרכש נע בין שחקנים נחמדים שעוד לא הוכיחו שהם שווים את מה ששולם עליהם (אלן, בוריני) לבין שחקנים שלא תרמו כמעט עד עכשיו (אסאיידי, אספאס, אלברטו,אילורי, וסיסוקו ומוזס שהגיעו בהשאלה)
ושוב, אפשר ליפול ברכש. אבל אי אפשר כל הזמן להתמהמה במו"מ על שחקנים ואז להפסיד אותם ברגע האחרון בלי שיש זמן להביא משהו אחר במקומם. בוא נראה אם יצליחו להביא מישהו עכשיו, אם לא זה כישלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:35 
השאלה זה רק בגלל שלא מצאו רכש וזאת אופציה סבירה. בטח שעדיף על לרכוש את הפלופים האלה כמו שעושים כל קיץ.

אלברטו ואילורי זה רכש לעתיד וממש אי אפשר לשפוט אותם.
בוריני זה היה רכש מטומטמם ואתה צודק. אסיאיידי הגיע בפחות מ3 מיליון אם אני לא טועה, נותן אחלה עונה, לדעתי תוכל למכור אותו ביותר, בקלות. אספס לא משתלב אבל עבר פציעה, ואלן זה באמת רכש לא משהו, אבל גם הוא שומר פחות או יותר על הערך שלו. אלו לא נפילות.

סאקו, קוטיניו וסטארדיג' זה רכש אדיר ולשם ליברפול מכוונת. אני בעד. כל אחד מהם שווה היום פי 2 ממה ששולם עליהם.
ואגב, זה לא יהיה כישלון אם לא יגיע אף אחד. ההתקפה של ליברפול בסדר גמור ואני הייתי חוסך את הכסף הזה כדי להביא קשר רציני לאמצע. הבעיה שהאופציות די מוגבלות היום בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:56 
אין דבר כזה שאין שחקנים, תמיד יש שחקנים. השאלה מה מחפשים.
גם מגנים שלכאורה יש פחות היום(למרות שזו יותר קלישאה ממציאות), עדיין יש רשימה של טופ 10- 15, כמו על כל עמדה.
אז אולי אף אחד מהם לא רוברטו קרלוס, אבל עדיין היית רוצה אצלך מישהו מהטופ 10 ולא מישהו מהטופ 50.

קשרי אמצע בכלל יש הרבה, השאלה למה מכוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
השאלה זה רק בגלל שלא מצאו רכש וזאת אופציה סבירה. בטח שעדיף על לרכוש את הפלופים האלה כמו שעושים כל קיץ.

אלברטו ואילורי זה רכש לעתיד וממש אי אפשר לשפוט אותם.
בוריני זה היה רכש מטומטמם ואתה צודק. אסיאיידי הגיע בפחות מ3 מיליון אם אני לא טועה, נותן אחלה עונה, לדעתי תוכל למכור אותו ביותר, בקלות. אספס לא משתלב אבל עבר פציעה, ואלן זה באמת רכש לא משהו, אבל גם הוא שומר פחות או יותר על הערך שלו. אלו לא נפילות.

סאקו, קוטיניו וסטארדיג' זה רכש אדיר ולשם ליברפול מכוונת. אני בעד. כל אחד מהם שווה היום פי 2 ממה ששולם עליהם.
ואגב, זה לא יהיה כישלון אם לא יגיע אף אחד. ההתקפה של ליברפול בסדר גמור ואני הייתי חוסך את הכסף הזה כדי להביא קשר רציני לאמצע. הבעיה שהאופציות די מוגבלות היום בשוק.

מסכים שיש לנו עמדות שמצריכות חיזוק יותר דחוף מהקישור ההתקפי (קשר אחורי ומגן שמאלי).
אני לא כועס על זה שסלאח לא הגיע בגלל שמאוד רציתי אותו. אני כועס בגלל שאנחנו כבר הרבה מנסים להחתים אותו ולא מצליחים, והוא לא השחקן הראשון שניסינו להחתים והפסדנו לקבוצה אחרת. וזה מדאיג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:07 
19 כתב:
אין דבר כזה שאין שחקנים, תמיד יש שחקנים. השאלה מה מחפשים.
גם מגנים שלכאורה יש פחות היום(למרות שזו יותר קלישאה ממציאות), עדיין יש רשימה של טופ 10- 15, כמו על כל עמדה.
אז אולי אף אחד מהם לא רוברטו קרלוס, אבל עדיין היית רוצה אצלך מישהו מהטופ 10 ולא מישהו מהטופ 50.

קשרי אמצע בכלל יש הרבה, השאלה למה מכוונים.

אין למה שמכוונים אליו, לדעתי.
ליברפול רוצה קשר אחורי בכושר טוב שיוכל להיכנס ל11, שלא יהיה מבוגר מדי (כלומר פחות מ28) ושיעלה בין ב16-ל20 מיליון יורו. ככה לפחות ממה שאני מבין.

באמת שאין כאלה היום.(טוב, לפחות אני לא מכיר כאלה) מוילה כבר לא בכושר. טוטנהאם הרסה עוד כמה אחרים. קבאי יקר ובדיוק בן 28. מאטיץ' היה בדיוק מה שליברפול צריכה, אבל שוב, טיפה יקר מדי. היה ניסיון להביא את סונג אבל ברסה לא רוצה למכור. כל שאר השחקנים או שלא זמינים או שלא מספיק טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:20 
אין לי מושג לנקוב במחירים כמה יעלה להוציא שחקנים מהקבוצות שלהם, אבל מה רע בבניאט? לארס בנדר? גונזאלו קסטרו גם לגמרי יכול לשחק שם, סבסטיאן רודי? פאניוטיס קונה כמו קסטרו, קצת יותר התקפי ויכול גם על הקו, אבל יכול גם באמצע. טקסידיס שהיה ברומא? אחד מכל הבהרמי, דזמאילי, אינלר של נאפולי? הם כולם קשרי אמצע מסוגים שונים, אבל לא מה שנקרא "מאחורי חלוץ". ולא נחשבים מהטופ של הטופ. הם צריכים להשתלב באמצע שדה של לוקאס לייבה וג'ורדן הנדרסון.

יש הרבה, תמיד יש. אם מוכנים להשקיע ההיצע גדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
למה רומא יכולה להביא גם את סטרוטמן בקיץ וגם עכשיו את נייגולן?
במה רומא שונים מאיתנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
למה רומא יכולה להביא גם את סטרוטמן בקיץ וגם עכשיו את נייגולן?
במה רומא שונים מאיתנו?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:44 
19 כתב:
אין לי מושג לנקוב במחירים כמה יעלה להוציא שחקנים מהקבוצות שלהם, אבל מה רע בבניאט? לארס בנדר? גונזאלו קסטרו גם לגמרי יכול לשחק שם, סבסטיאן רודי? פאניוטיס קונה כמו קסטרו, קצת יותר התקפי ויכול גם על הקו, אבל יכול גם באמצע. טקסידיס שהיה ברומא? אחד מכל הבהרמי, דזמאילי, אינלר של נאפולי? הם כולם קשרי אמצע מסוגים שונים, אבל לא מה שנקרא "מאחורי חלוץ". ולא נחשבים מהטופ של הטופ. הם צריכים להשתלב באמצע שדה של לוקאס לייבה וג'ורדן הנדרסון.

יש הרבה, תמיד יש. אם מוכנים להשקיע ההיצע גדל.

בניאט שחקן אדיר אבל מאמין שיעלה מאוד יקר. והיכולות ההתקפיות שלו עולות על ההגנתיות. כל השאר שהזכרת הם או לא סוג השחקן שמחפשים (כמו קסטרו, ברהמי) או לא ברמה (טקסידיס, לארס בנדר). אבל כמובן שזאת סתם דעה שלי. צריך שדרוג. השחקנים שהזכרת (אולי חוץ מרודי שראיתי אותו מעט מאוד והיה נראה טוב) הם בערך הרמה שנמצאת היום בליברפול.

סטרוטמן זה בדיוק זה. פשוט פספוס אדיר. וגם את נייגולן הייתי לוקח. בקיץ גם את וואנימה החשבתי כפספוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:56 
זה העניין, שגם על סטרוטמן לפני שנה רוב האנשים היו אומרים שהוא לא ברמה. כי הוא ילד ששיחק רק בהולנד. אם לא רוצים לשפוך כסף, אז צריך ללכת גם על פחות מוכחים ברמות הגבוהות.

ונראה לי שאתה מעריך יתר על המידה את הנגרים במרכז השדה של ליברפול, אם אתה חושב שלארס בנדר הוא לא שדרוג.

נ.ב
לא הבנתי מה זה רע שהיכולות ההתקפיות עולות על ההגנתיות
אתה תעדיף שחקן עם יכולות הגנתיות 8 והתקפיות 6, על פני שחקן עם הגנתיות 8 והתקפיות 9? למה? זה כאילו לא טוב שהוא יודע לתת פס עומק או לבעוט מרחוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 21:02 
אבל היכולות ההגנתיות שלו לא 8. ושוב, זה לא אני, זה רודג'רס. הוא רוצה קשר אחורי.
אם זה תלוי בי אני לא משחק עם קשר אחורי בכלל, אלא אם קוראים לו בוסקטס.
ונכון, אני לא כזה מחזיק מלארס בנדר. שחקן נחמד. מעדיף את הנדרסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 21:05 
ואם סטרוטמן, אז "הסטרוטמן הבא" זה ג'ורדי קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ואם סטרוטמן, אז "הסטרוטמן הבא" זה ג'ורדי קלאסי.

ממש לא, שחקן גמד והרבה פחות חזק פיזית מסטרוטמן, שחקן קלאסי שלא יצליח בשום ליגה בכירה יותר מהולנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 12:39 
אדיר -
אוהדי יונייטד בהסוואה הלך לראיין אוהדי צ'לסי ולשמוע דעתם על שחקנים שמועמדים להגיע לצ'לסי בחלון העברות.
הקטע הוא, שהוא שאל אותם על שחקנים שלא קיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 17:31 
מאטה ביונייטד
תמונה

כמו כן המאמן של אברטון ממשיך במסעות ברחבי היבשת, אתמול נצפה במשחק של באיירן עם הסוכן של קרוז ( קשר אמצע כלשהו יהיה ביונייטד עד הקיץ, קרוס, גונדוגאן, וידאל, או מי שלא יהיה ) ויתחרה עם מוריניו כנראה על לוק שואו מסאות'המפטון.
ונגר רוצה לשלם מלא כסף על דרקסלר, כאילו זה מה שדחוף להם כרגע ולא חלוץ. סיטי שקטה אבל גם הם בטח יפתיעו עם משהו עד הסופ"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
לוק שואו יהיה המגן הכי טוב בעולם,זה עניין של זמן.
אברה לפי השמועות חוזר לצרפת בקיץ כך שבהחלט אפשרי שהוא יגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 17:52 
לוק שואו ממה שאני יודע אוהד צ'לסי. כולם די סגורים על זה שבסוף הוא יהיה שם, אלא אם סיטי תשבור את השוק.
פחות או יותר כמו שזה עניין לא זמן עד שוויל היוג'ס יהיה שחקן של ליברפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 17:55 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
דרקסלר זה שחקן של להביא בכל מחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 17:57 
אתה רוצה רשימה של שחקנים אוהדי קבוצות מושבעים ששיחקו אצל היריבה שלהם? תגיד באיזה אורך אתה רוצה אותה.
הם שחקני כדורגל, לא אוהדים, זו רק שאלה של כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 17:59 
joshsoos כתב:
אתה רוצה רשימה של שחקנים אוהדי קבוצות מושבעים ששיחקו אצל היריבה שלהם? תגיד באיזה אורך אתה רוצה אותה.
הם שחקני כדורגל, לא אוהדים, זו רק שאלה של כסף.

סבבה, אבל במקרה הזה הכסף והאהדה משתלבים יופי, אתה לא חושב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 912 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: