תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל אנגלי - עונת 2012/2013 : מחזור 7 בפריימיר ליג
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
ניצחון חשוב לאללה וטוב שהבקענו שני שערים מוקדם.
אהבתי לראות את העבודה של רוני למרות שלדעתי הוא משחק אחורה מדי.
ההגנה יותר טובה היום מעד עכשיו עם כי חייב להגיע שיפור במצבים הנחיים ובהתמודדות עם הגבהות לרחבה, גם של דה חאה וגם של שאר השחקנים.

מסכים איתך, דה חאה עשה כמה התקפי לב היום בכדורי גובה, בנס זה לא נגמר בשער נקווה שהוא ישתפר בזה.
חוץ מזה אני מקווה שפרגי הבין אחת ולתמיד ש4-3-3 הכי מתאים לקבוצה.
RVP וקאווגה היו חלשים היום.
רוני היה דווקא טוב אף על פי שלא שיחק כחלוץ.
הצחיק אותי שסקולס בקושי שיחק 10 דק' וכבר הספיק לקבל צהוב :D
וקלברלי הבקיע שער מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:02 
דה חאה הוא סתם ליצן
ובמדריד מחזיקים את הבטן עד היום
שהצליחו למכור כזה פלופ לסיר אלכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
דה חאה הוא סתם ליצן

לא חושב שהוא ליצן, יש לו הרבה כישרון ואם הוא ישתפר בכדורי גובה הוא בהחלט יכול להיות שוער טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:06 
מאחל לו שיצליח בכל קבוצה אחרת רק לא ביונייטד
כל משחק הוא עושה לי 2-3 התקפי לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מאחל לו שיצליח בכל קבוצה אחרת רק לא ביונייטד
כל משחק הוא עושה לי 2-3 התקפי לב

שלא תבין אותי לא נכון, אני מעדיף את לינדגארד בשער מכיוון שהוא משרה יותר שקט על ההגנה.
אבל אני חושב שצריך להשאיל את דה חאה לקבוצה שבה הוא ישחק ברוב המשחקים בעונה, ולפי זה לקבוע מה לעשות איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:18 
למרבה ההפתעה יש לא מעט דמיון בין הבעיות של היונייתד לבעיות שלנו
מרכז שדה רך, הגנה איטית מאד
היום דווקא אברה היה מצויין וגם ההגנה היית בסדר גמור
סוף סוף פרגוסון הכניס את קלברלי להרכב ( התשובה האנגלית לממן :LAGUH!: )
מי לאזעזל יקח את התפקיד של רוני
אולי אבוקסיס יקבל רעיונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
shaar7_12 כתב:
למרבה ההפתעה יש לא מעט דמיון בין הבעיות של היונייתד לבעיות שלנו
מרכז שדה רך, הגנה איטית מאד
היום דווקא אברה היה מצויין וגם ההגנה היית בסדר גמור
סוף סוף פרגוסון הכניס את קלברלי להרכב ( התשובה האנגלית לממן :LAGUH!: )
מי לאזעזל יקח את התפקיד של רוני
אולי אבוקסיס יקבל רעיונות

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
EISEN כתב:
joshsoos כתב:
באבלס זה בערך השיר היחידי שלהם, הם שרים אותו כל הזמן. שיר נהדר, אבל יש גבול...

אפרופו שירי כדורגל, מה המילים של השיר היחיד בערך שמאן יונייטד שרים?
(מה שהם שרים בד"כ בפתיחת משחק או אחרי שהם מבקיעים?)

"אין לך מושג אז אתה סתם מבלבל במוח?" ;)

למנצ'סטר יוניטד יש עשרות שירים, אין קבוצה באנגליה שמתקרבת בכמות ובטח שבאיכות. משחקי חוץ כמו זה שכרגע הם גם הדרך לשמוע חלק מהרפרטואר, כולל שירי לשחקני עבר שנשמעו היטב גם היום. ושירי הקאלט האמיתיים מושרים לפני המשחק, בטראם למגרש ובפאבים מסביב...

אם אתה אומר אני לא אתווכח...
מצאתי לאיזה שיר התכוונתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:30 
אה, השיר שהתבקשתי אין ספור פעמים ללמד כי אנשים לא מבינים מה שרים...
U-N-I-T-E-D, UNITED ARE THE TEAM FOR ME, WITH A NICK NACK PADDY WACK, GIVE THE DOG A BONE, WHY DONT CITY FUCK OFF HOME

נערך לאחרונה על ידי joshsoos בתאריך 07 אוקטובר 2012, 19:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:31 
יש מצב ליו טיוב של הקהל שר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:32 

הראשון שראיתי, יש כמובן עשרות ביוטיוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
U-N-I-T-E-D, UNITED ARE THE TEAM FOR ME, WITH A NICK NACK PADDY WACK, GIVE THE DOG A BONE, WHY DONT CITY FUCK OFF HOME

תודה רבה :ROSE:
מה זה בעצם NICK NACK PADDY WACK?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:34 
אדום כתב:
אוהדי מניו, יש סיבה למה ריו פרדיננד לא מקבל את סרט הקפטן?

בשעתו עבר לוידיץ' כי פרדיננד נעדר ממשחקים רבים. וקפטן אמור לשחק (כמעט) תמיד.
כיום אצל אברה. רבים, ובתוכם גם אני, מתוסכלים מהרמה של אברה מאז המונדיאל. עם זאת, הכשירות שלו היא נדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:44 
נו אז אחרי שפרגוסון שיחק בהתחלה ביהלום שזהו דומה לגירסה המתקדמת של 4-3-3 (בניגוד לגירסה עם 2 דפנסיבים ואופנסיבי אחד) אולי הגיע הזמן שגם אבוקסיס יבין.
קשר אחורי
קשר קשר
מאחורי החלוצים
חלוץ חלוץ
ואפשר לעשות מזה גם יהלום וגם 4-3-3

הגירסה של פרגי מענינת במיוחד כי גם במערך הזה יש חילופי עמדה בין השחקנים וקשה ליריב לדעת איפה אמור להיות כל שחקן. וכי הוא משנה את המערך תוך כדי משחק כמו כאשר ולנסיה נכנס. שינוי מערכים תוך כדי משחק מענין, אבל מעדיף שישאר במערך הנ"ל שבו היה לקבוצה 64% אחוזי פוזיישן ברבע המשחק הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:49 
EISEN כתב:
joshsoos כתב:

זה ציטוט משיר....ילדים אנגלי... לא בטוח שמי שכתב את השיר מבין מה זה אומר =)
אני לא זוכר אם פיטי בויל ( המוח הפורה מאחורי רוב השירים של יוניטד, שכבר מזמן מעבר לדמות של קאלט, בחור שהוציא דיסקים רבים של שירים וגם מנצח עליהם בפאב ליד אולד טראפורד בחוויה שראויה לצפיה ) אחראי לשיר, אבל גם אם זה הוא אני חושב שאין משמעות גדולה למילים האלה בשיר.בכל מקרה הוא, וגם אחרים, אחראים לכל כך הרבה שירים אדירים, ויחד עם שירים מהעבר שקיבלו גרסה עדכנית- תרבות ומסורת כדורגל :HEART2: - שכל אוהד יוניטד חייב פעם להיכנס וללמוד לפחות חלק. אני מת על אלה עם מנגינות גדולות, או במיוחד הומור נהדר- אושה, פארק, הארגריבס- וכמובן על שירי הפאבים והרכבות לפני המשחקים. המשתמש קורמן יכול לספר שנחשף לשירי קן בארלו (דמות בטלנובלה אנגלית מפורסמת ) הנהדרים רק לפני שבוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 19:58 
קריימר כתב:
mkorman1 כתב:
דה חאה הוא סתם ליצן

לא חושב שהוא ליצן, יש לו הרבה כישרון ואם הוא ישתפר בכדורי גובה הוא בהחלט יכול להיות שוער טוב מאוד.

אף אחד לא צוחק על שוער הצעירה המדהימה של ספרד ועל השוער השלישי של הבוגרת.
אבל אני "בוכה" על ההימור על שוער כל כך צעיר שנידרש לשנים כדי ללמוד להתמודד יציאות לכדורי גובה ולהעלות נפח גוף. נפח הגוף יסייע לו לתפוס נפח גם בהתמודדויות על כדורי גובה. מצד שני, הוא נראה כשוער קו הוא הטוב בעולם כיום או לפחות בשורה הראשונה.
הסך הכל סביר בעיקר כשהשוער המחליף הטוב בפרמייר בסביבה. אבל, זה הימור מיותר והיה כל כך עדיף שיביא שוער ברמה של הארט או צ'ך. קשה, אבל בשביל זה הוא מנג'ר של היונייטד על מערך הסקאוטינג העולמי שלה. ומה גם שמשום מה מחירי שוערים נמוכים יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 20:07 
גבעתיים כתב:
קריימר כתב:
mkorman1 כתב:
דה חאה הוא סתם ליצן

אבל אני "בוכה" על ההימור על שוער כל כך צעיר שנידרש לשנים כדי ללמוד להתמודד יציאות לכדורי גובה ולהעלות נפח גוף. נפח הגוף יסייע לו לתפוס נפח גם בהתמודדויות על כדורי גובה. מצד שני, הוא נראה כשוער קו הוא הטוב בעולם כיום או לפחות בשורה הראשונה.
הסך הכל סביר בעיקר כשהשוער המחליף הטוב בפרמייר בסביבה. אבל, זה הימור מיותר והיה כל כך עדיף שיביא שוער ברמה של הארט או צ'ך. קשה, אבל בשביל זה הוא מנג'ר של היונייטד על מערך הסקאוטינג העולמי שלה. ומה גם שמשום מה מחירי שוערים נמוכים יחסית.

אין ספק שיש יש לו בעיה בטכניקה של יציאה לכדורי גובה . מצד שני שנה שעברה הוא פתח בצורה עוד יותר גרועה ואחרכך השתפר מאד ונתן מספר תצוגות מדהימות
מה שכן הוא תלוי מאד בבלמים שלו וזקוק להרבה מאד הגנה (לא מקבל גם שום כבוד מהשופטים)
בסופו של דבר הוא לא היה הבעיה ויש לו פוטנציאל מדהים.
סומך על פרגי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
EISEN כתב:
joshsoos כתב:

זה ציטוט משיר....ילדים אנגלי... לא בטוח שמי שכתב את השיר מבין מה זה אומר =)
אני לא זוכר אם פיטי בויל ( המוח הפורה מאחורי רוב השירים של יוניטד, שכבר מזמן מעבר לדמות של קאלט, בחור שהוציא דיסקים רבים של שירים וגם מנצח עליהם בפאב ליד אולד טראפורד בחוויה שראויה לצפיה ) אחראי לשיר, אבל גם אם זה הוא אני חושב שאין משמעות גדולה למילים האלה בשיר.בכל מקרה הוא, וגם אחרים, אחראים לכל כך הרבה שירים אדירים, ויחד עם שירים מהעבר שקיבלו גרסה עדכנית- תרבות ומסורת כדורגל :HEART2: - שכל אוהד יוניטד חייב פעם להיכנס וללמוד לפחות חלק. אני מת על אלה עם מנגינות גדולות, או במיוחד הומור נהדר- אושה, פארק, הארגריבס- וכמובן על שירי הפאבים והרכבות לפני המשחקים. המשתמש קורמן יכול לספר שנחשף לשירי קן בארלו (דמות בטלנובלה אנגלית מפורסמת ) הנהדרים רק לפני שבוע...

OK תודה על המידע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
shaar7_12 כתב:
גבעתיים כתב:
קריימר כתב:
mkorman1 כתב:
דה חאה הוא סתם ליצן

אין ספק שיש יש לו בעיה בטכניקה של יציאה לכדורי גובה . מצד שני שנה שעברה הוא פתח בצורה עוד יותר גרועה ואחרכך השתפר מאד ונתן מספר תצוגות מדהימות
מה שכן הוא תלוי מאד בבלמים שלו וזקוק להרבה מאד הגנה (לא מקבל גם שום כבוד מהשופטים)
סומך על פרגי

לכן כתבתי בהודעה השנייה שהייתי משאיל אותו לעונה לאיזה קבוצה שהוא ישחק בה את רוב המשחקים בעונה ולראות אם הוא ישתפר(בעיקר בכדורי גובה), ולפי זה לקבוע מה לעשות איתו, ובנתיים לתת ללינדגארד להיות שוער ראשון.
לא הייתי מוכר את דה חאה בעתיד הקרוב, כי יש לו פונטציאל גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2012, 21:12 
קריימר כתב:
shaar7_12 כתב:
גבעתיים כתב:
קריימר כתב:
mkorman1 כתב:
דה חאה הוא סתם ליצן

סומך על פרגי

לכן כתבתי בהודעה השנייה שהייתי משאיל אותו לעונה לאיזה קבוצה שהוא ישחק בה את רוב המשחקים בעונה ולראות אם הוא ישתפר(בעיקר בכדורי גובה), ולפי זה לקבוע מה לעשות איתו, ובנתיים לתת ללינדגארד להיות שוער ראשון.
לא הייתי מוכר את דה חאה בעתיד הקרוב, כי יש לו פונטציאל גדול מאוד.

בטוח שדה חאה הוא נכס.
שנה לפני שהגיע פרגי הציע לו חוזה כאשר ידוע שיעבור בהשאלה לקבוצה אחרת בפרמייר והוא לא הסכים.

השיפור שלו בשנה שעברה לא נגע לכדורי הגוה אלא לכך שבחלק הראשון של העונה עשה שטויות/שגיאות בתדירות גבוהה יחסית.
בהמשך העונה הוא די נגמל מזה, אבל לא רואה שהוא התקדם בנושא כדורים לרחבה ובעיקר בכדורי הגובה. גם היום הדף בשלומיאליות שכמעט הביאה לגול שאותו הציל בוירטואוזיות. (אגב, השדרים באנגליה נחלקו האם הכדור עבר את קו השער במלוא הקפו.) וזו לא היתה הפעולה הכושלת היחידה שלו בכדורי גובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2012, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
משחק טוב מאוד של היונייטד היום. היה חסר לי קצת נחישות ויותר בעיטות לשער, אבל 3-0 מול ניוקאסל בחוץ זו באמת תוצאה מכובדת.
היום אברה שיחק מצוין, מצד אחד זה מעולה, מצד שני הייתי ממש רוצה שבוטנר יכנס יותר לשחק ועם יכולת כזאת של אברה לא נראה כי בוטנר יקבל דקות.
ג'וני אוונס גם שיחק נהדר. רוני ניהל את המשחק כמו שהוא יודע חבל לי שלא כבש היום.
אבל שוב, הלוואי והיה יותר איומים על השער של ניוקאסל, לא אהבתי את השאננות שיונייטד נכנסו אליה אחרי ה2-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2012, 05:21 
גבעתיים כתב:
קריימר כתב:
mkorman1 כתב:
דה חאה הוא סתם ליצן

או שיש כשרון או שאין. צפינו בקלאסיקו של ספרד עם שני שוערים שהחלו לשחק בקבוצותיהם שהיו צוציקים. ״לא עשו בתחתונים״ והם שם עד גיל הפרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2012, 13:16 
.
הסך הכל סביר בעיקר כשהשוער המחליף הטוב בפרמייר בסביבה. אבל, זה הימור מיותר והיה כל כך עדיף שיביא שוער ברמה של הארט או צ'ך. קשה, אבל בשביל זה הוא מנג'ר של היונייטד על מערך הסקאוטינג העולמי שלה. ומה גם שמשום מה מחירי שוערים נמוכים יחסית.[/quote]
או שיש כשרון או שאין. צפינו בקלאסיקו של ספרד עם שני שוערים שהחלו לשחק בקבוצותיהם שהיו צוציקים. ״לא עשו בתחתונים״ והם שם עד גיל הפרישה.[/quote]

הטעון של יוצא מן הכלל הוא לא ינייני. גיל 21 בשביל שוער הוא גיל נוער בכלל. השוערים מגיעים לשיא בגיל מבוגר.
ללא ספק יש לו הרבה מאד כשרון , ראינו את זה שנה שעברה. הוא הגיע לליגה האנגלית שבה הדרישות משוער הם שונות.
אגב לא בטוח שולדס היה מצליח יותר ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2012, 13:19 
moshiko כתב:
גבעתיים כתב:
קריימר כתב:
mkorman1 כתב:
דה חאה הוא סתם ליצן

או שיש כשרון או שאין. צפינו בקלאסיקו של ספרד עם שני שוערים שהחלו לשחק בקבוצותיהם שהיו צוציקים. ״לא עשו בתחתונים״ והם שם עד גיל הפרישה.

זה שואלדס עדיין בבארסה זה בעיקר כי לא נעים להם לזרוק אותו וגם ככה זוכים בתארים אז למה להתלכלך?
אני אמנם עוד ריאל אבל מאוד לא ברור לי איך בארסה לא מביאים שוער טוב יותר, אני לא חושב שואלדס הוא בין 10 השוערים הטובים בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2012, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
הסיבה היחידה שיונייטד נראו טוב יותר היא כי הנאחס שלהם חזר סוף, סוף לארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 08:24 
אני מנחש שהכוונה אלי ואם כן זו חוצפה ממדרגה ראשונה, שכן ללא הנוכחות שלי ביציע באנפילד לא היינו שוברים חמש שנים ללא נצחון שם, ובמשחק שנראינו בו כמו תחת, והמשיך גם את השרשרת של ארבעה נצחונות רצופים במשחקים נגדם כשאני שם. אז פחחח בריבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 08:59 
- It’s unsurprising that Carrick managed to work himself into so many good positions against Tottenham, given that he was the hardest working player on the pitch after running for 6.67 miles.

- That 6.67 miles was the most distance that a United player has covered all season, and the team total of 64.46 miles was also a season high, as United tried to grind a result out against Spurs.

- Carrick has also received the ball more than any other United player, having been passed to 420 times by his team-mates according to the EA SPORTS Player Performance Index.

- Even at 37, Paul Scholes has a huge influence on United’s play. No other player in their squad has completed more passes in the opponent’s half than him, having racked up a total of 189.

- Jonny Evans was evidently alert to the Tottenham threat on goal as he was United’s quickest player on the day, with the EA SPORTS Player Performance Index recording him at 19.96mph.

- Whilst he was bought primarily for his passing and vision moving forward, Shinji Kagawa has evidently also been alive to the defensive rigours of the Premier League since his transfer from Borussia Dortmund. He’s been successful with 86% of his seven tackles so far this season.

קצת סטטיסטיקה לפני המשחק.
מאד מעניין ושובר כמה מוסכמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אני מנחש שהכוונה אלי ואם כן זו חוצפה ממדרגה ראשונה, שכן ללא הנוכחות שלי ביציע באנפילד לא היינו שוברים חמש שנים ללא נצחון שם, ובמשחק שנראינו בו כמו תחת, והמשיך גם את השרשרת של ארבעה נצחונות רצופים במשחקים נגדם כשאני שם. אז פחחח בריבוע.

גם תרנגול עיוור תופס פעם גרגר (:
צריך יותר מנסיעה אחת כדי להוכיח התגברות על נאחס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 11:35 
:TRO:
יהלום אדום כתב:
הסיבה היחידה שיונייטד נראו טוב יותר היא כי הנאחס שלהם חזר סוף, סוף לארץ.

טעית חביבי
נגד טוטנהאם היה נאחס כפול שעליו לא ניתן להתגבר
כמו שהיה נגד באזל בדצמבר שעבר
זו הסיבה היחידה שלא אסע למשחק נגד צ׳לסי במאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 11:42 
יהלום אדום כתב:
joshsoos כתב:

גם תרנגול עיוור תופס פעם גרגר (:
צריך יותר מנסיעה אחת כדי להוכיח התגברות על נאחס

פספסת את הקטע של ארבעה נצחונות רצופים?
וכן, יש משהו במה שקורמן אומר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: