טכנית לארז כתב:
אתה מדבר על ה35 מיליון תקציב של הפועל כאילו זה 120. זה תקציב בסדר גודל של בני יהודה, הפועל חיפה ונתניה. אם אתה חושב שבני יהודה, נתניה ודומותיהן הן קבוצות הרבה יותר טובות מהפועל, תהנה.
בכל מקרה להפועל אין יתרון תקציב משמעותי על אף קבוצה בליגה למעט חדרה, רעננה ואולי אשדוד.
התקציב של הפועל הרבה יותר, אבל הרבה יותר קרוב לזה של חדרה מאשר לזה של מכבי.
אתה יכול להמשיך לתת לי פה כל מיני אתלטיקו ודורטמונד (מתי פעם אחרונה הן לקחו אליפות?), ואני יכול לתת לך פסז', זלצבורג או אפילו לודוגורץ.
בסוף ליגות שיש בהן קבוצה אחת או שתיים עם תקציב שהוא ביי פאר יותר גבוה משל היתר - לטווח ארוך הקבוצות האלה יהיו דומיננטית ויזכו בהכי הרבה אליפויות.
אז פה ושם יש לך מונפלייה, אתלטיקו או דורטמונד. בסוף מי ששולטות הן פסז', ריאל/בארסה ובאיירן.
ותגיד, במכבי עם הניהול המדהים לא פיתרו מאמנים? לא הביאו שם סטז'רים (קרויך הגאון)? שם לא הביאו זרים שלא תרמו כלום רק בהרבה הרבה הרבה יותר כסף מאצלינו (למשל צמד הברזילאים הכושלים ההם שהמנהל המצוין קרויף הביא לשם לפני שנתיים)?
במכבי לא עברו כל מיני סוסיץ' ובאטוקיו?
טעויות שעושים ועשו בהפועל, קרו וקורות בכל מקום. גם במקומות עם הניהול המדהים כביכול.
ההבדל היחיד הוא מרווח הטעויות. כשיש לך כסף יש לך מרווח טעויות ואם נפלת עם זר או שניים אז לא נורא כי יש ינואר ויש לך גם ככה סגל של 18שחקנים טובים.
אם אין לך כסף ואין לך מרווח טעויות ונפלת עם שני זרים אז די אכלת אותה.
הפועל תל אביב לא קרובה לבני יהודה או הפועל חיפה וגם לא לנתניה. הפועל תל אביב יותר חלשה מאשדוד חדרה ורעננה.
הפועל תל אביב היא הקבוצה הגרועה בליגה ואם אתה חושב אחרת, תהנה.
זה לא משנה שלמכבי יש תקציב גבוה וגם לא לב״ש, אפשר ואפילו נפוץ להגיע לפלייאוף העליון מבלי לנצח אותן.
אתלטיקו הייתה בגמר ליגת אלופות, יותר מפעם אחת, אז מה אם היא לא לוקחת אליפויות בקצב כש2 הקבוצות מהטובות בעולם משחקות איתה באותה הליגה, היא מגיעה להשיגים אם זה אליפות, גביע וליגת אלופות כל שנה. זה ברור שהקבוצות העשירות ביותר יהיו הטובות ביותר אך מי דיבר פה על להיות הטוב ביותר? קודם כל שנראה כמו קבוצה.
אתה יכול להשוות בכלל את רכבת השחקנים שרובם ככולם זרים לענף לנפילות של מכבי? מה עם הפגיעות שכחת? מתי אנחנו הבאנו איזה שחקן שדומה למשהו מקצועני?
ואל תגיד לי יופי יש להם כסף, כי כל קבוצה בליגה הזאת עשתה רכש יותר טוב מהקיץ של הפועל.
טעויות שעושים בהפועל **לא** קורות בכל מקום, הן קורות רק בקבוצות חצי מקצועיות, תן לי החלטה נכונה אחת שעשו מאז שקיבלו את הקבוצה.
גם אם היה לנו מרווח טעויות גדול יותר, תהייה בטוח שגם איתו הניסנובים היו מפשלים, זאת הנק׳ שאתה צריך להפנים.