תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 אוגוסט 2025, 14:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:21 
אני הייתי מחליף אלף אוהדים באוהד אחד שיש לו עמוד שדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:21 
תמשיכו להאמין לכל מה שכתוב בתקשורת ספורט.
לא לשכוח שאניימה לא רק שחתם בווסטהאם, אלא גם התראיין
לצנציפר.
תקשורת מביכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
פגישה אחת בין גילי עצמו לאולטראס
היית משנה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה מזדיינת
לילה בלי שינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:24 
KingAlpaca כתב:
אני לא חושב שאתה מבין מה זאת עובדה.

זה היה שנון מאוד... רגע אני בהלם עוד מנסה להגיב... :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
m0sad כתב:
פגישה אחת בין גילי עצמו לאולטראס
היית משנה הכל

משער שבמידה והיה חותם, זה היה מותנה בהתנצלות והתרפסות מצידו, ניכר כי הוא מצטער ומעוניין לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
שום שנון.
כתבת עובדה על משפט אחד שיש בו בערך ארבעה דברים שהם לא עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:27 
joshsoos כתב:

על הזין שלי ורמוט לא רוצה אותו ולא חושב שמגיע לו לחזור, עדיין הנקודה היא שכרגע הקבוצה מנוהלת ממרומי שער חמש שגם כך הוא לא ממש גבוה וזה אסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:28 
לירון האדום כתב:
לצנציפר.
תקשורת מביכה

מדברים על הצורה שבה נעשו הדברים, הבעלים שלך מסמס לקופמן ביציע העתונות, ואחר כך מוציא הודעה רשמית, אבל הכל למען העקרונות. ואני מאמין יותר לאבא של ורמוט ולעתונאים מלכבירי או לכל שקרן אחר שאחז במועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:30 
KingAlpaca כתב:
שום שנון.

כתבתי עובדה על דבר אחד בלבד, מהרגע שהיציע מנהל את הקבוצה אנחנו בבור ללא תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:31 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
לצנציפר.
תקשורת מביכה

מדברים על הצורה שבה נעשו הדברים, הבעלים שלך מסמס לקופמן ביציע העתונות, ואחר כך מוציא הודעה רשמית, אבל הכל למען העקרונות. ואני מאמין יותר לאבא של ורמוט ולעתונאים מלכבירי או לכל שקרן אחר שאחז במועדון הזה.

פחחח אז אתה גם מאמין לקופמן יותר מאשר לכבירי.
אז על הדרך
תשאל את קופמן מה עם שלאף?
ואת פשכצקי תשאל על מיסטר X .
תמשיך להאמין לעיתונאים ולאבא של בוגד מאשר להאמין לכבירי.
זכותך, בכיף.
ניכר שממש התבאסת שורמוט לא מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:31 
מי שבוחר להאמין לעיתונאי ספורט, מגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:32 
טיש כתב:
KingAlpaca כתב:
שום שנון.

כתבתי עובדה על דבר אחד בלבד, מהרגע שהיציע מנהל את הקבוצה אנחנו בבור ללא תחתית.

העובדה היא שכבירי שגדל ביציעים של הפועל הוא המנהל, אז בצורה כלשהי אתה צודק.
היציע הוא הבעלים, היציע הוא כבירי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:34 
טיש כתב:
joshsoos כתב:

על הזין שלי ורמוט לא רוצה אותו ולא חושב שמגיע לו לחזור, עדיין הנקודה היא שכרגע הקבוצה מנוהלת ממרומי שער חמש שגם כך הוא לא ממש גבוה וזה אסון.

כמה תגובות ראית כאן על ורמוט וכמה מהמגיבים הם ממרומי שער 5? זה די פאתטי לצייר את מה שקורה כאן כמשהו שרלוונטי אליהם.
אני מאמין שכבירי לא רצה ולא רוצה את ורמוט כי לו יש עמוד שדרה כאוהד, חבל שהוא נתן לפסטיבל הזה להימשך ככה במקום להגיד לפוליטיקאי שעל הקווים, בלשון העם, דפדף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:34 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נקודת שפל היתה אם הוא היה דורך במועדון. יאללה, כאילו הכדורגל הישראלי התחיל אתמול

ואחר כך אתה ממלא עמודים על תהליכים תקינים, יאלה כדורגל ישראלי שיהיה.

יש לך מושג מה באמת היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:43 
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
לצנציפר.
תקשורת מביכה

פחחח אז אתה גם מאמין לקופמן יותר מאשר לכבירי.
אז על הדרך
תשאל את קופמן מה עם שלאף?
ואת פשכצקי תשאל על מיסטר X .
תמשיך להאמין לעיתונאים ולאבא של בוגד מאשר להאמין לכבירי.
זכותך, בכיף.
ניכר שממש התבאסת שורמוט לא מגיע.

תודה, אני מאמין שאומנם אתה צעיר ממני בכמה שנים טובות, אבל עדיין כבוד לקבל ממך את הזכות.
ניכר שאתה לא מבין את עיקר הטענה, אבל כל עוד כבירי עושה מה שאתה (ישששש גיא לוי מאמן!) והיציע דורשים ממנו הכל בסדר, שיהיה לך מואי כיף.
ועד עכשיו לא קראת ממני מילה אחת אם אני רוצה שורמוט יחזור או לא, אבל אני פחות מתרגש מכך, טועמה, אבוקסיס, אפילו פליקס והליקוקים לטביב לימדו אותי שיעור או שניים על צביעות של אוהדי הפועל. אתה גם מוזמן להאמין לכבירי, לרמון, לויצמן, תאומים, תאמין גם שכבירי מוכר תמונה ומזרים עשרות מיליונים, זכותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:47 
joshsoos כתב:
טיש כתב:
joshsoos כתב:

כמה תגובות ראית כאן על ורמוט וכמה מהמגיבים הם ממרומי שער 5? זה די פאתטי לצייר את מה שקורה כאן כמשהו שרלוונטי אליהם.
אני מאמין שכבירי לא רצה ולא רוצה את ורמוט כי לו יש עמוד שדרה כאוהד, חבל שהוא נתן לפסטיבל הזה להימשך ככה במקום להגיד לפוליטיקאי שעל הקווים, בלשון העם, דפדף.

עמוד שדרה... וואו, כן אחרי שהאוהד שבנה קרקס בסכומי שיא, ירד על הברכיים וביקש מהפוליטקאי לבוא ב250 אלף יורו לשבת ביציע ולפצח גרעינים ולקבל את כל ההחלטות, גבר גבר האוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:48 
סביר שהיתה התערבות מזוינת של אוהדים.
חוץ מזה שהם לא אשכרה ארגון פשע, לא רואה הבדל בינם ובין האולטראס.

מתחיל להיווצר דפוס.
+++ כבירי מוציא לפי הצורך ובלי חשבון. הפלוסים בהנחה שהוא מחושב.
- אין פיתרון משכנע לבעית החלוץ. גם אם גדיר מגיע, כושר המשחק שלו בסימן שאלה מה שמקרר את גוטמן. ונושא החלוץ מטופל ברשלנות.
- קונים יקר מדי / משונה. נכון ששונפלד שיחק בקבוצה חזקה ב-MLS. אבל הבקיע לאחרונה ב-2014 ורק 4 גולים (אם כי יפה שבכ-200 דקות משחק, רק למה 200 דקות משחק ?). לא יודע, כל הענין עושה פלאשבק קטן על מנדיונדו. והייתי מעדיף ללכת בסכומים האלה על ארביטמן.
+ מנצחים את מכבי על שחקנים שאיכשהו נכנסים לתקציב שלנו.
+ בונים קבוצת נוער טופ. הייתי נותן עוד +, אבל מאמן הנוער בלתי נסבל וערער את ההערכה שלי לכבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:50 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
טיש כתב:
joshsoos כתב:

עמוד שדרה... וואו, כן אחרי שהאוהד שבנה קרקס בסכומי שיא, ירד על הברכיים וביקש מהפוליטקאי לבוא ב250 אלף יורו לשבת ביציע ולפצח גרעינים ולקבל את כל ההחלטות, גבר גבר האוהד.

הוא לא גבר גבר ואני לא רוצה אותו כבעלים, אבל כאוהד הוא מבין שורמוט לא יכול להיות פה שזו בערך החלטה ראשונה טובה שלו. אני רוצה להאמין שבעלים אחר שלא היה אוהד בכלל לא היה נזקק לשיקולים 'רגשיים' כאלה אלא היה מבין שאי אפשר לעשות מהלך כזה ופוסל אותו מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לצנציפר.
תקשורת מביכה

אתה יכול להגיד לי בודאות שהפועל לא רצתה את וורמוט ולא ניהלה איתו מו"מ? רוצים אותו או לא רוצים אותו. אי אפשר שחלק במועדון הולכים לדבר איתו ועם קרוייף והחלק השני שהוא הבעלים, מתנגד והעניין ממשיך כאילו כבירי הוא בסך הכל האפסנאי. או שיהיה סדר ברור או שזה יהיה בית זונות, וכך כנראה היה עם וורמוט. לכאורה כבירי התנגד ודאג שיזכירו את זה בכתבות, מצד שני גוטמן היה האיש הרע שכל הזמן רוצה את וורמוט ומנהל מו"מ עליו.זה נראה הגיוני? זה נראה תקין?
זה מצטייר כאילו כבירי לא התנגד למהלך ורק חשבו שם איך לבצע את זה עם מינימום הרוגים, רק שבסוף הוא קיבל רגליים קרות, כמו סאגת אלישע.
אם המועדון או כבירי לא היה רוצה אותו, היו מפרסמים הודעה רשמיץ לפני שבוע כבר, שהעניין הפך לקבוע באתרי הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
19 כתב:
מי שבוחר להאמין לעיתונאי ספורט, מגיע לו.

מעדיף לברור מידע מעתונאים מבעלי הפועל לדורותיהם, כתבתי קצת בהגזמה כדי להדגיש את חוסר האמון שלי בבעלי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
סביר שאם היה בעלים שהוא לא אוהד (למשל גלבוט/קהאן),
ורמוט כבר היה בהפועל. על אפם וחמתם של המתנגדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
LiraninhO כתב:
סביר שאם היה בעלים שהוא לא אוהד (למשל גלבוט/קהאן),
ורמוט כבר היה בהפועל. על אפם וחמתם של המתנגדים

הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:54 
joshsoos כתב:
טיש כתב:
joshsoos כתב:

כרגע שיקולים לא מקצועיים מנהלים את הקבוצה, זה בסדר שיש לבעלים מילה והוא יכול לומר למנג'ר שלו את העובד הספציפי הזה אני לא רוצה אבל הסיפור הזה חוזר כל פעם מחדש ורשימת המנודים והלא רצויים הולכת ומתארכת וככה אי אפשר לנהל קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:54 
dino כתב:
לירון האדום כתב:
לצנציפר.
תקשורת מביכה

אתה יכול להגיד לי בודאות שהפועל לא רצתה את וורמוט ולא ניהלה איתו מו"מ? רוצים אותו או לא רוצים אותו. אי אפשר שחלק במועדון הולכים לדבר איתו ועם קרוייף והחלק השני שהוא הבעלים, מתנגד והעניין ממשיך כאילו כבירי הוא בסך הכל האפסנאי. או שיהיה סדר ברור או שזה יהיה בית זונות, וכך כנראה היה עם וורמוט. לכאורה כבירי התנגד ודאג שיזכירו את זה בכתבות, מצד שני גוטמן היה האיש הרע שכל הזמן רוצה את וורמוט ומנהל מו"מ עליו.זה נראה הגיוני? זה נראה תקין?
זה מצטייר כאילו כבירי לא התנגד למהלך ורק חשבו שם איך לבצע את זה עם מינימום הרוגים, רק שבסוף הוא קיבל רגליים קרות, כמו סאגת אלישע.
אם המועדון או כבירי לא היה רוצה אותו, היו מפרסמים הודעה רשמיץ לפני שבוע כבר, שהעניין הפך לקבוע באתרי הספורט.

למה כבירי, כל עוד לא מפרסמים שהוא החתים שחקן, צריך לעזור לטביב או לשחר להוציא פחות כסף? למה שהוא יתנדב להוציא הודעה כזו? מה האינטרס? בשביל שבפורום יהיו מרוצים?

אנשים פה איבדו את זה לגמרי. יאללה שייגמר החלון כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
רק מקווה שכל הפרשה המביכה הזאת, לא תגרום לקרע בין גוטמן לכבירי. כאילו לא חסרות עוד צרות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 08:59 
טיש כתב:
joshsoos כתב:
טיש כתב:
joshsoos כתב:

כרגע שיקולים לא מקצועיים מנהלים את הקבוצה, זה בסדר שיש לבעלים מילה והוא יכול לומר למנג'ר שלו את העובד הספציפי הזה אני לא רוצה אבל הסיפור הזה חוזר כל פעם מחדש ורשימת המנודים והלא רצויים הולכת ומתארכת וככה אי אפשר לנהל קבוצת כדורגל.

כן, בוא תפרט לי את רשימת המנודים. די, זה נהיה פאתטי. אלישע לוי וגילי ורמוט זה רשימת מנודים? באמת צריך לפרט מה ייחודי במקרה שלהם? באמת צריך להזכיר שמות כמו סול קמפבל ופיגו ולשאול אם היו חוזרים למועדוני האם שלהם והאם מישהו היה מזכיר 'שיקולים לא מקצועיים' במקרה כזה? בטח שזה שיקול לא מקצועי, פאקן קפטן של הקבוצה שלך עבר ליריבה העירונית יום אחרי ששיחק נגדם בזמן שהוא חתום שם. מה עוד צריך להסביר פה לעזאזל? אתם אוהדים של קבוצת כדורגל או מועדון ברידג'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
dino כתב:
לירון האדום כתב:
לצנציפר.
תקשורת מביכה

למה כבירי, כל עוד לא מפרסמים שהוא החתים שחקן, צריך לעזור לטביב או לשחר להוציא פחות כסף? למה שהוא יתנדב להוציא הודעה כזו? מה האינטרס? בשביל שבפורום יהיו מרוצים?

אנשים פה איבדו את זה לגמרי. יאללה שייגמר החלון כבר.

כי הרי ברור לו מה ההשלכות של החזרת וורמוט להפועל. לא מדובר פה על מרדף של 3 קבוצות אחרי מוחמד גאדיר, שבו באמת אין טעם להוציא הודעה בעניין. המקרה הזה הוא שונה ואם הם החליטו שם שלא נוגעים בוורמוט, אז למה סתם לגרום לאי נוחות בקרב הקהל כששבוע שלם מפרסם כל אתר שגוטמן וגורמים בהפועל מנהלים מו"מ מול וורמוט וקרוייף. על הרבה פחות עשן מזה הם כבר הוציאו הודעות מועדון.
ומסכים איתך, שיגמר כבר החלון הזה, כל הסאגה הלא בריאה הזאת הוציאה לי את כל החשק להחתמות. שיחתימו את מי שיחתימו כבר וינסו לשחק ולהתעסק בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:04 
ואז יגידו שהתקשורת מנהלת אותם. היינו בסרט הזה כבר.

כבירי אמר לכל מי שדיבר איתו שורמוט לא ישחק בהפועל, יש עיתונאים שדיווחו על זה, ויש עיתונאים שהמציאו את החדשות בעצמם בשביל לקבל קליקים. לא צריך להתייחס אליהם ובטח שלא צריך לשחרר הודעות בגלל הידיעות שלהם. מספיק הם חושבים שהתפקיד שלהם זה לייצר את החדשות ולא לדווח עליהן גם בלי שהפועל תוציא הודעה רשמית מתי שהם כותבים שאולי יש משא ומתן וורמוט מתרחק ומתקרב. ברגע שפרסמו שהוא חתם, הבהירו שזה לא נכון, כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: